WWE SmackDown Live 2016. december 20. – Ellsworth várva várt címmérkőzése

002_sd_12202016cm_0664-ca136a36410ab5df7557973aff97b038

A SmackDown Live adása 2016. december 20-án Michigan állam legnagyobb területű városából, Detroit-ból jelentkezik, ahol legelőször AJ Styles jelenik meg az arénában, akit hatalmas szeretettel fogad a közönség. A Phenomenal One a Dean Ambrose elleni csatájából teljesen felépülve ringbe szállhat ezúttal James Ellsworth ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért.

James Ellsworth vs AJ Styles (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A címvédő után érkezik a ringbe a kihívó, aki nem tűnt első benyomásra túlságosan magabiztosnak. Nem is csoda, hiszen már hetekkel ezelőtt harcba szállhatott volna Styles ellen, azonban a Phenomemal One sérülése, valamint James betegsége miatt kénytelen votl a cég elhalasztani a küzdelmet. Ezúttal viszont megkaphatja azt a lehetőséget, amit már tűkön ülve várt. A felkonferálás előtt James ellenfele tudtára adta, hogy az ezidáig kettejük közt megrendezett csatákból hármat nyert, míg Styles egyet sem…A gong megszólalását követően elindult a keringő a felek közt, ami nem tartott egy percig sem. AJ-nek nem kellett megerőltetnie magát a küzdelemben, ahol pár fülest követően a Phenomenal képes volt lekopogtatni kihívóját.
A csata után a Bajnok úgy gondolta, hogy egy kis műsorral még szórakoztatja a rajongókat. Styles egészen addig folytatta a verést, hogy több játékvezető jelent meg, akik szerették volna megnyugtatni és leállítani a Szupersztárt…Ahogy AJ végzett mikrofont fogott és elmondta, hogy nincs már több teendője ebben az évben, így itt az ideje, hogy 2017-re koncentráljon. Ezzel a csatájával szeretne nagyon boldog karácsonyt kívánni James-nek.
Dolph Ziggler jelenik meg a bejárat felől, aki gyorsan gratulál leendő ellenfelének a győzelemhez, majd kijelenti, hogy Ő lesz a következő a sorban AJ címéért. Styles szerint azt fogja csinálni Ziggler, amihez a legjobban ért, veszteni. A Show-Off szerint ezt pont az a személy mondja, aki csak negyedszerre tudta legyőzni a kis James-t. Styles szerint mindent be fog vetni, hogy legyőzze jövő héten Dolph Ziggler-t a Bajnoki övért. A kihívó szerint ez viszont nem lesz olyan egyszerű, hiszen már feltette egyszer a karrierjét is az Interkontinentális Bajnoki övért. Keresztülsétált a pokol útjain és visszatért onnan. Dolph ezt követően csak annyit kérdez, hogy AJ szerint mit tudna megtenni a Show-Off, hogy megkaparinthassa a címet?

A bejárat felől Baron Corbin érkezik, aki a szorítóba sétál a két Szupersztár mellé. Corbin megszólalása előtt a címvédő elhagyja a ringet. Baron kijelenti, hogy nem Dolph-nak kell csatáznia Styles ellen, hanem neki, hiszen amennyi lehetősége volt már a Show-Off-nak annyit elbukott és nem érdemel újakat. Ziggler másképp látja, miszerint győzött az első számú kihívói jogért folyó küzdelemben, ami után megkapta a lehetőséget. Corbin véleménye szerint csak azért tudott győzni Dolph, mert Baron akkor nem volt ott. A következő héten veszteni fog Styles ellen, mert Ziggler nem a “Show-t lopja el” hanem a lehetőségeket, amiket aztán elpazarol. Ezért jövő héten…Azonban nem folytatta az óriás, aki nekiesett Ziggler-nek. Dolph visszatámadt, azonban kapott egy kemény End of Days-t, amit követően a közönség a “One more time (Mégegyszer)” mondatot kezdte el kántálni.

A Backstage-ben Daniel Bryan folytatott eszmecserét Dolph Ziggler-el, ahol a General Menedzser elmondta, hogy csak csapdát akar állítani Ziggler-nek Corbin, hogy megszerezze a kihívói jogot. Dolph-ot nem érdekli és egy csatát akar Baron ellen a mostani SmackDown-on. Bryan ért a szóból és megadja a Show-Off-nak, amit szeretne viszont ha Corbin legyőzi a mostani adáson Dolph-ot, akkor Ziggler elveszti a kihívói jogát és Corbin csatázhat jövő héten a SmackDown Live-on AJ ellen.

The Miz vs Apollo Crews (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

A küzdelemben képes volt Apollo fölénybe kerülni a Bajnokkal szemben, aki egy Back Suplex-et szeretett volna értékesíteni a mérkőzés végén. A mozdulat következtében a bíró megbotlott, amikor ellépett a hátra felé lépő Miz elől. Amíg a játékvezető nem figyelt a harcra, a címvédő Crews szemébe bökött, majd értékesítette a Skull Crushing Finale-t. A Finisher-t követően lekopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet…A küzdelmet követően Renee Young lépett be a kötelek közé Miz mellé, hogy egy interjút készíthessen vele. A kommentátor hölgy a Dean Ambrose iránti megszállottságáról kérdezte az Interkontinentális Bajnokot. Miz szerint erről inkább Renee tudna beszélni, hiszen Ő az, aki minden egyes este vele alszik…A hölgynek ez nagyon nem tetszett és lekevert egy csattanós pofont a Bajnoknak.

Natalya érkezett a ringbe, aki arra kéri Nikki Bella-t, hogy jelenjen meg a szorítóban, mert beszélniük kell. Bella, majd Carmella érkezett az arénába. Carmella kijelenti, hogy csak azért jött, hogy hallhassa a komoly beszédét Natalya-nak. Továbbra is azt állítja, hogy nem Ő volt az, aki megtámadta Nikki-t a Survivor Series előtt, hanem a kanadai díva, aki minden egyes alkalommal hazudik Nikki-nek.
Egy kisebb beszédet követően Natalya megtámadta Carmella-t, ami után beismerte, hogy bizony Ő támadta meg Nikki Bella-t. Azért tette, mert elege van abból, hogy minden egyes elismerést, minden címmeccset és minden magazin borítót Nikki kapott meg azért mert gyönyörű. Viszont Natalya-nak van valamilyen, ami Nikki-nek nincsen. Tyson Kidd eljegyezte és feleségül vette őt, Nikki-t pedig sosem fogja elvenni John Cena.

A kulisszák mögött Daniel Bryan telefonál, akihez ezt követően Alexa Bliss érkezik. A SmackDown Live Women’s Bajnoki kijelenti, hogy nagyon fáj a combja, ami miatt nem biztos, hogy ringbe tudna szállni. Bryan szerint az probléma, hiszen egy hét múlva címmérkőzése lesz Becky Lynch ellen a SmackDown-on. Bliss nem akarja elhinni, hogy egy sérült Bajnokot csatába küldene és ilyen veszélynek tenné ki. Daniel elmondja, hogy most beszélt pont a szervezet orvosaival, akik azt mondták neki, hogy 100 %-osan egészséges és semmilyen sérülése sincs. Ezért a mostani adáson is harcolni kell, ha nem fog megjelenni a küzdelemben, akkor nem kell aggódnia a következő heti címmeccse miatt, hiszen elveszik tőle az övet.

Luke Harper vs Dean Ambrose

A kettejük küzdelme pörgős volt, amiben egy látványos pin-t követően Ambrose volt képes megszerezni a győzelmet kopogtatással. Bray Wyatt és Randy Orton megtámadta a győztest, akik egy kemény verésben részesítették a Lunatic Fringe-et. Miután a Wyatt Family távozott a szorítóból, The Miz érkezett és osztott ki egy Skull Crushing Finale-t Dean-nek.

Alexa Bliss vs La Luchadora

A kettejük küzdelmében egy elég gyors győzelmet szerzett La Luchadora, aki egy sokszor látott befejező mozdulatot használt a Bajnok ellen. Ha valaki nem jött volna rá a Finisher-t követően, hogy ki használhatta ezt a manővert, akkor a maszkos hölgy megadja a választ. Miután lekapta az arcát takaró ruhadarabot, láthattuk ,hogy Becky Lynch volt a luchador.

Curt Hawkins vs Mojo Rawley

A küzdelem előtt a Backstage-ben Ryan Phillippe találkozott a Szupersztárokkal, aki speciális sztárvendégként jelent meg a SmackDown Live adásán…A csatát nem nagy meglepetésre Mojo nyerte, aki ezt követően a színésszel ünnepelte győzelmét.

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

Gyakorlatilag egy első számú kihívói csatát tekinthetünk meg a felek közt, amihez csatlakozott AJ Styles is, aki szeretné végignézni a küzdelmet a kommentátorok mellől…A küzdelembe annyira belemerültek a felek, hogy a játékvezető kénytelen volt kiszámolással véget vetni a küzdelemnek. Miután véget ért a harc Styles egy székkel esett neki mindkét Szupersztárnak.

A show legvégén Daniel jelent meg, aki elmondta, hogy mivel nem lett a küzdelemnek győztese és Styles nagy örömmel megtámadta mindkét pankrátort. A következő héten egy Triple Threat küzdelmet láthatunk a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.

Reklámok

5 comments on “WWE SmackDown Live 2016. december 20. – Ellsworth várva várt címmérkőzése

 1. Én is pont az előttem kérdezőre (is) utalva kérdezném,hogy most a műsoron csak WWE bajnokot mondtak végig… Akkor mi a cím neve végülis? :O

  Kedvelik 1 személy

  • Véglegesen visszaváltottak wwe címre.
   A wwe. com on, a wikin és a heti adásokon is csak wwe címként hivatkoznak rá.
   Csak itt hívják nehézsúlyú világbajnoki címnek.

   Kedvelik 1 személy

   • Köszönjük az észrevételt, igyekszünk változtatni.

    Kedvelés

 2. Végre kikapott Ellsworth, végre Corbin címmeccsben bár nyerni úgyse fog és végre egy értelmes adás az utóbbi pár elengedett Raw után végre valami történt. Natalya élőben r*bancozza Nikkit (attitude éra szia) és annyira tolják az arcunkba, hogy AJ mindenkit levert már a rosteren, hogy egyszerűen tényleg itt már csak Takernek kell megérkeznie. Kérdés MIKOR?

  Jövő héten 3 címmeccs megint, ellenben a Rawal ahol Jerichon kívül kevés értelmes dolgot lehet már felsorolni.

  Kedvelés

 3. Nem oltásnak, de nem írnátok a wwe címet ezentúl wwe címnek nem nehézsúlyú vagy világbajnoki címnek az összefoglalókban?

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s