Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown Live 2016. augusztus 16. – Eredmények és videók

093_SD_08162016mm_1916--309c0cb60967486f15a0e68752ee5310

A SmackDown Live adása 2016. augusztus 15-én a RAW-hoz hasonlóan Texas államból, azonban most Austin városából jelentkezik, ahol mindenek előtt Shane és Daniel irodájába nyerünk bepillantást. Randy Orton-t fogadták a show vezetői, aki aláírta a SummerSlam-re való szerződését, aminek értelmében Brock Lesnar ellen lép majd szorítóba. Kis idő elteltével Heath Slater jelent meg, aki próbált egy nappal ezelőtt Brock ellen ringbe szállni, azonban mérkőzés nélkül egy kemény verést szenvedett el a Bestiától.
Ezúttal egy gyümölcskosárral kedveskedett a Szupersztárnak, valamint a SD Vezetőségének, amit követően szeretne Ő is kapni egy szerződést, aminek értelmében a SmackDown csapatát fogja az elkövetkezendő időszakban erősíteni. Daniel szerint ez nem a legmegfelelőbb időpont, hiszen pont mindennek a közepén a nyár legnagyobb eseménye előtt keresi meg ezzel őket. Slater nézőpontja viszont kicsit más, miszerint Ő a sportszórakoztatás legnagyobb szabadon igazolható egyénisége, aki hatalmasat alkotott Lesnar-al szemben a RAW-n. Nem igazán jutnak dűlőre a felek, amit követően Randy jelenti ki, hogy ötlete támadt…

A ringbe Maryse és The Miz érkeztek, akik szeretnék ezúttal a SmackDown nyitányánál megrendezni a Miz TV-t. Ahogy az Interkontinentális Bajnok mikrofont fogott és belekezdett köszöntő beszédébe, Dean Ambrose zenéje szólalt meg. A rajongók nagy hangzavarral köszöntették a WWE Világbajnokát, aki a kötelek közé sétált. A Lunatic Fringe ekkor bocsánatot kért a félbeszakítás miatt. Normál esetben várta volna a Backstage-ből a felkonferálást és hallgatta volna Miz hangját, viszont pár nappal a SummerSlam előtt vannak, így most más a szituáció. Dean sem tudja túl sokáig mondania a monológját, mert Dolph Ziggler is megjelenik, aki a következő PPV Eseményen megkapja a lehetőséget, hogy Ambrose ellen lépjen ringbe és megpróbálja megszerezni azt a bizonyos Bajnoki címet. Ziggler nem kér bocsánatot a közbevágásért, amit követően farkasszemezés indul a Szupersztárok közt. Miz lép közéjük, miszerint ez az Ő műsora, nem pedig az Ambrose Asylum. Itt Ő fogja eldönteni, hogy mi történhet meg és mi nem, ezért nem verekedést, hanem beszédet akar látni…Először Dolph-hoz lép oda, aki hosszú idő után ismét a WWE Bajnoki övért szállhat ringbe. Az Interkontinentális Bajnok véleménye szerint Ziggler egy rendkívül ígéretes és izgalmas tehetségként jelent meg a szervezetnél, amit követően folyamatosan lefelé ívelt a pályája. Viszont a sok elvesztegetett idő és lehetőség után ismét egy nagyon komoly PPV-n egy nagyon komoly díjért csatázhat, egyetlen egy kérdése van a Show-Off-hoz ezzel kapcsolatban: Mi fog történni, ha Dolph elbukik?
Ziggler válaszában megfogalmazza, hogy nem érdekli, hogy mi lesz a SummerSlam után. Egyedül az foglalkoztatja, hogy mi fog történni most vasárnap és, hogy kinek a vállán lesz a nap végén a Bajnoki öv. Ezt követően Dean szólal meg, aki szerint ez egy teljesen más Ziggler, aki lézerként fókuszál és koncentrál a céljaira. Micsoda elkötelezettség, micsoda agresszív győzni akarás. A későbbiekben Miz kiszáll a beszélgetésből Dolph felszólítására, amit követően a két leendő ellenfél komoly szócsatát folytat. A beszéd végén Dolph Ziggler elmondja, hogy képes lenne a legvégső határokig is, képes lenne vérben és könnyekben úszni, hogy megszerezze azt a Bajnoki övet és mindig lesz egy utolsó mozdulat egy utolsó pillanat, ami dönteni fog. Amikor már Dean azt hiszi, hogy megnyerte a küzdelmet, akkor jönni fog egy utolsó villanás…Ahogy ezt kimondta Ziggler egy kemény Superkick-et vágott le a Bajnoknak. A Finisher-t követően kijelentette, hogy vasárnap Ambrose rá fog jönni, hogy a Show-Off milyen jó is valójában.

The American Alpha, The Hype Bros és The Usos vs The Vaudevillains, The Ascension és The Breezango

A küzdelem nem sikeredett túl hosszúra, aminek a végén valóságos Finisher esőt láthattunk. Végül az American Alpha volt képes a legutolsó befejező mozdulatot értékesíteni, amit követően Chad Gable tudott sikeresen kopogtatni.

Ezt követően a ringbe Naomi érkezik, aki Eva Marie ellen lépne ringbe, azonban a küzdelem nem valósulhat meg, mert Eva nem jelent meg.
A Backstage-ben Del Rio és AJ Styles futnak össze, akik beszélnek egy keveset a mexikói John Cena elleni küzdelméről, ami a mostani SamckDown-on lesz esedékes. Styles szerette volna kicsit felkészíteni Del Rio-t a harcra, viszont Alberto kijelenti, hogy már többször képes volt legyőzni Cena-t, így nincsen szüksége a Phenomenal One tanácsára.

Randy Orton vs Heath Slater

Slater ha képes győzelmet szerezni Randy ellen a most következő összecsapásban, akkor megszerzi azt a bizonyos SmackDown szerződést, amit annyira szeretett volna. A gong megszólalását követően Orton teljes irányításával indult el a küzdelem, amiben végül a Vipera diszkvalifikációval vereséget szenvedett.
A hatalmas versét követően Daniel és Shane jelentek meg az orvosi irodában, ahol éppen Heath próbálta összeszedni magát. O-Mac tartotta a szavát és egy szerződést hozott Slater-nek, aki ezt hatalmas örömmel átvette. Miután megkapta a papírt, megdicsérte Shane-t, hogy milyen gyönyörű ma este. Bryan elég furcsa arckifejezéssel fogadta ezt, amit követően Stephanie-nek köszönte meg a szerződést a győztes. McMahon látta, hogy nincs kimondottan beszámítható állapotban a verést követően Slater, így szép lassan elvette tőle a papírt.

Erick Rowan vs Dean Ambrose

A küzdelemben a győzelmet végül a WWE Világbajnok tudta megszerezni, miután értékesítette a Dirty Deeds-et és kopogtatta a Wyatt Family tagját.

Becky Lynch és Carmella vs Natalya és Alexa Bliss

A hölgyek Tag Team meccse közben megjelent Eva Marie, aki a szorító felé sétált. Ahogy érkezett Eva érkezett Naomi is, akik egészen a ringen át üdvözték egymást. Végül Natalya ezt megelégelte és kivágta Naomi-t a szorítóból, amit követően Becky bevitte Submission Finisherjét Natalya-nak, aki nem tudott kiszabadulni a szorításból és feladta a küzdelmet.

John Cena vs Alberto Del Rio

A főesemény előtt láthattuk, hogy Baron Corbin a Backstage-ben megtámadta Kalisto-t, akit egy kemény verésben részesített.
A mostani SmackDown főmérkőzésén a győzelmet John Cena tudta megszerezni, aki bevitte az AA-t, majd kopogtatta ellenfelét. A győzelmet nem tudta kiélvezni, hiszen AJ Styles érkezett, aki egy Phenomemal Forearm-al esett neki leendő ellenfelének.

Az adás legvégén a SummerSlam-re való hangolódást biztosították a felek és egy kemény mérkőzésen kívüli bunyóval nyűgözték le a Texas-i közönséget. Végül John Cena Attitude Adjustment-jét láthattunk, amiből egyenesen a kommentátori asztalra érkezett AJ…

19 gondolat “WWE SmackDown Live 2016. augusztus 16. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Wyatt otthagyta a maszkot….
    Naomi szerintem is érdekes,elég jó új entrance volt..
    Cena meg a végén hogy-hogy felkelt( nem az,h felkelt, fetrengő király ugyebár) , s a kommentátori asztalra vágta AJ-t? :O

    Kedvelés

  2. amúgy ez most nem volt olyan rossz..
    wyattet nem kéne ennyire leépíteni,mert belőle is nagy húzónév lehetne
    del riot nem szabad elengedniük,vele is kezdeniük kell valamit
    és a legfontosabb randy nem mehet a raw ba
    ő a legnagyobb név az sd-n (cenát leszámítva,de rá már nem akarnak main eventer feudokat építeni)

    Kedvelés

  3. A legszomorúbb az hogy mind a hétfői mind a keddi adásban 1-1 bevonuló ért a legtöbbet :S RAW-hoz nem írtam mert amit gondoltam volna nem lett volna bőr a képemen kemény egy sort írni viszont az SD-vel kiegészülve már elmegy…Finn entrance adta de tényleg és lehet mondani hogy nem érdemli meg az övet ilyen hamar meg nem lenne hiteles, Finn egymaga talán nem is, és elhamarkodott lenne VISZONT! Demon King formába már igen , viszont akkor Rollinsal egy nagyon ütős meccset kell lehoznia ha leakarják győzetni Sethet aminek nem igazán örülnék viszont a Démon vereségének sem. Végre Rollins nem hátrált és neki ment Bálornak végre! Köszönöm 2 év alatt eljutottunk oda hogy Rollinsnak legyen mersze hm. Valami nagyon okosat kell kitalálniuk ha azt akarják hogy semelyikük se sérüljön. És ehhez a Club kéne. Valami olyasmi kéne mint anno Kane-l. Hogy Finn Démon formában engedje a Clubot viszont emberként meg ne majd a RAW-on vagy egy heelturn amit nem mernek meglépni. Valami ilyesmi kéne hogy senki ne sérüljön mert ha Rollins-t megveretik sérül, ha Finn-t csalással veri meg attól a Démon sérül, nem vita. Majd meglátjuk.

    SmackDown meg hát Naomi új entrance-t imádom 😛 és végre nem heel, a face neki sokkal jobban áll, amit heelként letolt promokat nem tudtam komolyan venni 😀 az vicc volt semmi más. Orton Suplex copyja elszomorított mert most már nem 1000 hanem 10000% hogy bukja a meccset Mr. Only Suplex ellen. Bravo ennek a meccsnek is nagyobb volt a füstje mint amilyen a lángja lesz de cáfoljanak meg (amit nem fognak megtenni) vaaaagy Heyman ott hagyja Brockit és jön Joe 😀 (ha már Heyman vagy Nakamurat vagy Joet akarja Paul Heyman Guynak) álom édes álom 😀
    amúgy valaki írta hogy ahogy Brocknak veszítenie kéne akkor elhagyja a szervezetet amit nem tehet meg ha jól tudom csak mert nem olyan szerződése van amibe ez bele van foglalva hogy van joga a meccsek kimenetelének befolyásolásába(vagyis olvastam egy cikket amiben nem szerepek a neve) de ha tévedek akkor javítsatok ki.

    Kedvelés

  4. wwe(world)((heavyweight))championship
    hívják ezt már mindenhogy..
    de nem számít dean tuti hogy megvédi
    ami meg az adást illeti tartották a színvonalat
    és ez csak egyre “jobb” lesz
    randyt át akarják rakni a rawra,cenár már nem akarnak építeni,aj már 39,wyattet leépítik,del rio meg elmegy…
    persze át akarják hozni ko-t meg cesarot,de egyikük sem számít akkora húzónévnek,mint ők…

    Kedvelés

          1. Igen, Shane elé is rakta a szerződést az orvosi szobában, de aztán Slater “kábultságában” Stephanie-val keverte össze Shane-t miközben köszönetet mondott, O-Mac pedig erre kivette a kontraktust a keze közül.

            Kedvelés

    1. Kedves Bautista Jr. “TheAnimal”!

      Amit tegnap írtam a Slater/Orton feud-ra, tévedtem elöbb kezdődött nem a Lesnar/Orton alatt. De elkezdődött. Tehát: köszönjük Emese😁😁😁.

      Kedvelés

  5. Most igazat adok royalnak, ezek az adások nagyon gagyik. Tegnap még azt mondtam na majd a mai. Shanenek ez nem megy, az deadly szopik sajna mint mindig, roman most mindegy, rusevet se érdekel senki állandóan a pofázások, a big casses feud el lett rontva, jerichot már nagyon unalmas ő ugyanaz mint régen, american alpha meg stb nekik még nem kéne itt lenni, a dean ambrose meg nem való bajnoknak ziggler remélem nyer, a baj vele hogy unalmas a wyatt tag amugy kicsapta volna. Slaternek meg kell a pénz.

    Kedvelés

    1. lesnarral nem feudol orton,ez 1 meccset semmi lesz amit a túlértékelt idénymunkás nyer.
      Wyattel feudol utána ha nyer megerősödik orton karaktere ha kikap leves..Wyattnek se tenne túl jót egy vesztes feud..

      Kedvelés

      1. Igaz mondjuk,ez semmi.De attól még jó.Rég vártam már egy meccsre köztük,főleg,hogy Randy a kedvencem. A Wyatt-es remélem sokáig fog tartani nagyon érdekes lehet és sok minden benne lehet. Kb úgy tudom elképzelni így előre mint a Kane-Orton feud-ot.
        Remélem úgy építik fel,hogy a végén egyik karaktere se gyengül le .Mondjuk 2 meccs,1-1 és a harmadikon beavatkozik Rowan ha már szétmenni látszik a family.De ez lehet hülyeség..

        Kedvelés

Vélemény?