Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE Smack Down – Előzetes

A Smack Down eheti adását Indianapolis-ban rendezik, ahol a szervezet tovább gyűrűzteti majd a cselekményszálakat a WrestleMania-ra. A WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím első számú kihívója Roman Reigns biztosan kihagyja az adást orrműtétje miatt, ott lesz azonban a címvédő bajnok s egyben COO Triple H!

Cb3seWMUAAE0_A8

Az adást a WWE Nehézsúlyú világbajnoka Triple H indítja majd, beszédet intézve Roman Reigns-hez, akivel összecsap majd a WrestleMania 32 főmérkőzésén!

Leauge of Nations vs Dolph Ziggler & Neville & Lucha Dragons

Egy nyolc fős Tag Team csata lesz ez, ahol a jobban összeszokott Heel csapat küzd meg négy Face szupersztárral. Pörgős összecsapás várható, de vajon ki lesz képes kiharcolni a győzelmet?

D-Von vs Jimmy Uso 

Egyéni küzdelemben csap össze a két fél először azóta, hogy a Dudley Boyz Heel turnt vett az Uso ikreken. Képes lehet Jimmy győzedelmeskedni, vagy D-Von lesz az, aki a végén örülhet?

Kevin Owens vs Big Show 

Szokatlan lehet majd ebben a csatában Owens számára, hogy kivételesen egy nála nagyobb termettel kell küzdeni. Vajon megtalálja KO az óriás ellenszerét, vagy Show legyűri az Intercontinentalis bajnokot?

Natalya vs Becky Lynch 

Mindkét hölgynek remek esély ez a bizonyításra. Natalya-nak arra, hogy érdemes komolyabb feladatokra, Becky-nek pedig arra, hogy megmutassa igenis számolni kell vele a Díva bajnoki cím tekintetében.

R-Truth vs Heath Slater 

Hetek óta figyelhetjük, ahogy Goldust megpróbálja rábírni Truth-t, hogy legyen a Tag Team partnere. Legutóbbi igyekezetében azonban csak ártott neki, így Truth kikapott a FastLane-en Axel-től. Most a kék adáson javíthat Truth, amikor Slater lesz az ellenfele. Kibírja-e azonban Goldust, hogy ne kotnyeleskedjen bele a csatába?

AJ Styles & Chris Jericho & Mark Henry vs New Day 

Hat fős Tag Team csata az adás főeseménye, melyen igen nehéz feladat elé néznek a szervezet címvédő Tag Team bajnokai. Kíváncsian várhatjuk, hogy a rutin, vagy inkább a trükkök érvényesülnek a küzdelemben.