Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. november 12. – Újra Manchester

058_SD_11102015hm_0420-2070813288

A SmackDown adása 2015. november 12-én szintén Angliából, Manchester városából jelentkezett, ahol legelőször az arénába a Wyatt Family érkezett meg. Az előző RAW adáson megjelent a The Brothers of Destruction és egy eléggé komoly verésben részesítették Bray csapatát.

Ezúttal sajnos videó hiányában csak pár összefoglaló-videót tudunk csak megosztani veletek

A Wyatt Family kihívja a Survivor Series-re a Brothers of Destruction-t

Braun Strowman vs Fandango

Neville vs King Barrett (Tournament Meccs – Nyolcaddöntő)

Kalisto vs Ryback (Tournament Meccs – Nyolcaddöntő)

Alberto Del Rio vs Stardust (Tournament Meccs – Nyolcaddöntő)

The Usos vs The Wyatt Family (Tournament Meccs – Nyolcaddöntő)

55 gondolat “WWE SmackDown 2015. november 12. – Újra Manchester” bejegyzéshez

        1. kecskepofa lett volna,csak mivel kentaur össze van ragadva békapofával,utána már automatikusan őt írtam.

          Kedvelés

  1. Most már a többiek véleményére is kíváncsi vagyok…szerintetek Kane legenda? ha igen, miért, ha nem akkor miért nem.

    Kedvelés

    1. Attól eltekintve, hogy Royal kollega általában atomfaszságokat ír abban igaza van, hogy Kane egy legenda bár az utóbbi 1-2 évben nem úgy bántak vele….

      Kedvelés

    2. Már magától attól, hogy 18 éve itt van, már attól legenda, de még ehhez hozzájárul a karaktere, a brutalitása, a kemény meccsei, a BoD, az hogy Paul Bearer volt a manager-e, akárcsak a Mankind, Undertaker, Vader féle legendáknak.Ne azt nézt, hogy jobber lett, hanem a múltját.Ennyi erővel Undertaker sem legenda, mert jobbolt Lesnar-nek.

      Kedvelés

      1. John Cena is régóta itt van…akkor ő is legenda? nem hinném. BoD inkább UT miatt népszerű és attól hogy Paul Bearer volt a menedzsere, még nem nem legenda.
        Underttaker meg nem jobbolt Lesnarnak, hanem jobbnál jobb meccseket hoztak össze, amiben Lesnar többször jött ki győztesen. Ez még nem jobberkedés.

        Kedvelés

        1. BoD inkább UT miatt népszerű ?
          …..
          Nem tudom hány éves vagy,mióta nézel pankrációt,de kezd el nézni a 90 es évek meccseit,köztük Kane meccseit is.És idővel megvilágosodsz.

          Kedvelés

          1. Már hány sort írtam arról,hogy szerintem miért nem az…a RAW-nál elolvashatod őket és ha nem vagy elfogult akkor egyet is fogsz érteni az érveimmel. Én megmondtam, hogy nagyon kedvelem a karakterét, jó meccseket tud összehozni és tisztelem, mint embert, de szerintem ez még kevés ahhoz hogy legenda legyen.

            Kedvelés

          2. Csak megsúgom, hogy sok legenda még ennyit sem ért el, mint Kane. Sem címekben, sem felejthetetlen pillanatokban és ez nem elfogultság kérdése. Mihelyst nem lesz kane-nek aktív szerződése, nyomban legenda státuszba kerül szerintem. Az, hogy Te nem érzed annak az nem számít. Viszont, amit letett az asztalra az igenis fog. 23 év a szakmában nem hazudik. Azért idedobok még valamit:
            http://bleacherreport.com/articles/1366988-wwe-why-kane-is-the-last-true-legend-on-the-roster

            Kedvelés

    3. Engem az érdekel, hogy te szerinted mit jelent, hogy valaki legenda?

      Legyőzött ellenfelek? Övek? Ha ennyiből állna, az elég vicces lenne, mert ugye egy előre megírt műsorról beszélünk, tehát az nyer és kap övet, akit a kreatívok (meg Vince) akar.

      Szerintem a legenda státusz a közönségen és a pankrátoron múlik. Abból lesz legenda, aki el tudja fogadtatni magát a publikummal. Aki miatt kimennek a gálákra, akiért szurkolnak vagy épp utálják. És persze hozzá tartozik az idő faktor. A jó pankrátor színész és atléta egyben, akinek kell egy átütő karizma. A legendákat megjegyzed az idő múlásával is. Nem jobberkedés meg övek vagy vesztes meccsek döntik ezt el, hanem az az időn túli jelenlét, amivel bírnak ezek az emberek.

      Kane legenda. Ez biztos.

      (és akármennyire fog fájni, idestova 10 év múlva Cena is az lesz).

      Kedvelés

  2. És Billy Gunn-tól is elbúcsúzott a WWE mondjuk a képernyőn nem volt látható, mert ugye csak tréner volt

    Kedvelés

  3. Lesz egyáltalán 5v5 classic Survivor tag team meccs idén? (mert ugye a BoD sima tagben megy a hírek szerint)

    Kedvelés

    1. Én is ezen gondolkoztam, de ennyi idő alatt csak két lehetőséget látok:
      – a legvalószínűbb, hogy valami random csapatot összedobálnak, pl Usos, Ryback, Neville, Ziggler vs New Day (TT övért nem lesz meccs?), Sheamus, Barrett vagy hasonló, nulla izgalom
      – a Wyatt-BoD 4v4 lesz vagy Wyatték még kapnak egy új tagot és akkor 5v5, de erre nagyon kevés az esély, nem nagyon van idő rá

      Vagy persze nem lesz 5v5, ami kb minősítené is az idei SS-t. Nem igazán értem, hogy mit akarnak ebből az eventből kihozni, mert a BoD-on kívül gyakorlatilag semmi sztori nincs, leszámítva talán Roman vergődését. Vannak valami halvány jelek egy Tyler Breeze vs Ziggler és egy Del Rio vs Swagger meccsre (őrült izgalmak várhatóak), de kb ennyi. Jubileumi adáshoz képest régen nem láttam ennyire gyengén felépített PPV-t, Rollins sérülése ide vagy oda.

      (Bocs, a dívás bohóckodást lehagytam, de mindegy is.)

      Kedvelés

      1. A külföldi portálok kész tényként kezelik, hogy a BoD vs. WyFam sima 2v2 tagteam lesz, és ez asszem már a wwe hivatalos oldalára is kikerült, úgyhogy arra ne számíts. Én titkon egy 4v4-ben reménykedtem a teljes Wyatt Family vs. BoD+Boogieman+Finn Bálor. Hatalmas túlvilági háború lett volna.

        Most mutatkozik meg, hogy mire mentek azzal, hogy kb. a 3/4-ed roster jobberekből áll. Senkinek sincs története, karaktere. Van néhány szereplő, aki kiemelt figyelmet kap, ezek: Cena, Lesnar, Rollins, Orton, Bryan, Reigns és Ambrose. A többivel az utóbbi másfél évben semmit sem tudtak kezdeni. És most ebből a brancsból hiányzik 4, egy meg part-timer. Rollins volt az utolsó értékelhető top heel már egy jó ideje.

        Kedvelés

      2. Ezért nem kéne 1-2 emberre építeni az egészet.Most kiesett a júdás,és összedúlt minden közben meg fürtökben lógnak a tehetséges pankik pfff

        Kedvelés

  4. Az adás végén azok a Harper szemek…nagyon beteg….imádom:DD
    A Kalisto győzelmen meg csak lestem…de örültem neki, bár nem nyer de a csapatuk miatt nem is baj…még mindig reménykedem benne hogy valaha lesznek ők TT bajnokok…:S

    Kedvelés

  5. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/11/ki-lesz-wwe-arca.html?m=1

    Mi ez a fas..ág?Rosszfiú nélkül maradt a wwe mert júdás megsérült?
    Miről beszélnek ezek?
    heelek
    Ott az egész Wyatt family,doom ivadékok,gondos bocs,beretta,kelták szégyene,hegyomlás.Őket kell fel fejleszteni,szopóágról letépni őket,és lehetőséget adni.Ott van Kane,Undertaker,legyenek ismét heelek.Ott van az idénymunkás lesnar.Velük kezdjenek valamit ne békapofából meg kentaurbol csináljanak heelecskét.Miért rájuk építik az egészet?
    Szánalmas az egész úgy ahogy van.
    Még ha a legendákat,figyeled 88 as kolléga?Még ha a legendákat ki is vesszük a sztoriból,akkor is sok heel marad akivel nem kezdenek jelenleg semmit.csak ezeket a volt csicska…es bohócokat nyomatják.Szánalmas.

    Kedvelés

    1. Ja és ott van el patronka,de a legjobb az lenne,ha a Wyatt lenne az új top szupersztár.A család mint olyan nem oszlana fel,de nem is meccselnének együtt.Wyatt uralkodna,vürike meg harperke tt bajnokok,szörny rt meg us vagy inter bajnok.Vagy mindkettő muahahahahahaha
      Na,de úgyis a 2 csicskát futtatják tovább..bár békapofa megérdemel egy kis esélyt,a másik nem,de mindenhogy rosszul járunk..

      Kedvelés

    1. De kegyetlen!!!Maga a tömör gyönyör.Még több ilyet!
      Akkor lett volna tökéletes ha komplett lista is lenne hozzá mellékelve,az áldozatokról,és ki hányszor részesült ebben a hatalmas kegyeben muahahahahahaha

      Kedvelés

  6. 88as kollégának
    Attól,hogy még nem bírod azt,hogy Kane és Jericho is jobberkedik stb attól még mindketten legendák.

    Kedvelés

    1. Az adásról.Nyert az egyik törpe sárkány,rejtély,h miért,de veszett kutya korrekt sportemberként gratulált neki.Bár ettől még nem lesz holnap olcsóbb a kenyér.el patronka,tünde ment tovább,papírforma.Az Egész Wyatt family beszélt,egyműs után,asszem ilyen nem is volt még…
      A démonok mellé szerintem biztos csatlakozni fog Sting és Boogeyman.Más nem is kell melléjük,max Mankind,de ő nem valószínű,hogy jön..remélem nem bas..el azzal,hogy valami baby faceket küldenek melléjük müzli kecskepofa,kentaur békapofa stb..inkább akkor 2 vs 4 legyen.
      Kegyetlenül jó meccs lesz annyi szent!A múlt és a jelen démonai összecsapnak.

      Kedvelés

      1. A BoD és Eyatt-ék között Tag Team meccs lesz.Wyatt fog majd kiválasztani magának egy társat, szóval Nem fog Takerékhez csatlakozni senki.

        Kedvelés

        1. Tényleg 2 vs 2..fasza…Az ember meg bele éli magát,hogy jön Sting meg Booeyman..na de ez a meccs biztos nem ér véget a gongszó után se,ez biztos.Bármi lehet még.

          Kedvelés

      1. Kane legenda.Ezt el kell fogadnod,ahogy azt is,hogy a Wyatt family pusztított el a csicska..et muahahahahahahahahaha

        Kedvelés

  7. Menjetek a dailymotion-re, írjátok a keresőbe, hogy WWE november 2 2015, és ha nem is tökéletes minőségben, de kiadja az adást.

    Kedvelés

    1. Igen és hamarosan azt is letiltják. Valamennyi videó onnan származik, amit be szoktunk ágyazni sajnos. 😦

      Kedvelés

      1. Van ott több olyan videó is, ami meg van szerkesztve, hogy ne tiltsák le.Van olyan aminél csak a képernyő kb 70%-a látszódik, de olyan is, aminek a hangja el van torzítva.Ezeket nem tiltják le.

        Kedvelés

Vélemény?