Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. március 12. – A show része vagy váratlan fordulat?

sd150312

A SmackDown 2015. március 12-én a szokásos intro videójával indul, amit követően megszólal Daniel Bryan zenéje. A Szupersztár mostanában egyre közelebb került az Interkontinentális övhöz, ám a szervezet a hivatalos weboldalán még nem jelentette be, hogy Bryan is részt vesz-e a Ladder harcban a WreslteMania-n. A Yes Mozgalom elindítója mikrofont ragad a szorítóban egy egyből ki is tér a cím körüli kisebb zűrzavarra…

Bryan elmondja, hogy a Fast Lane óta hétről hétre ringbe lépett és mindene egyes alkalommal a WrestleMania miatt szerepelt. Viszont nem tudja megismételni azt a hihetetlen menetelést, amit egy évvel ezelőtt. Itt a Yes Mozgalom hatalmasra nőtte ki magát, ami mostanáig sem változott, csak a Roman elleni vereségével egy ajtó becsukódott előtte és a rajongói előtt. Viszont, amikor egy bezáródik, akkor egy új kinyílik gondol itt az Interkontinentális Bajnoki öv körül zajló harcokra, aminek a hetek alatt ő is részese lett. Daniel ekkor elkezdi sorolni a WWE történelmének kiemelkedő és óriási legendáit, akik mind mind voltak Interkontinentális Bajnokok. És ha jobban belegondol, amióta Daniel a WWE cégénél szerepel, minden egyes övet képes volt megszerezni, kivéve az Interkontinentálisat. Szóval nem tudja már megismételni azt a hihetetlen WM pillanatot, ám csinálhat egy vadonatújat WreslteMania Moment-et, hogyha képes lenne a Ladder csatában legyőzni az ellenfeleit és megszerezni a címet.
Ezt követően Bryan nem tudja tovább folytatni a mondanivalóját, mert az Interkontinentális Bajnok érkezik az arénába. Bad News elmondja, hogy a WrestleMania-ról ne is álmodjon Bryan, mert itt Barrett lesz ismét az Interkontinentális Bajnok és újra visszakerül hozzá az öv. Ekkor pedig Daniel Bryan új hőse és egy új WM Legenda maga Barrett lesz. Dolph Ziggler sem hagyhatta ezt szó nélkül, aki a bevonulását követően elmondja, hogy szándékában sincs megsérteni egy WrestleMania legendát, csak nem érti, hogyha Barrett az Interkontinentális Bajnok, akkor hol az öve? Valamint hogyan gondolhatja azt, hogy képes lesz legyőzni 6 másik szupersztárt egy létrás csatában? Ekkor Luke Harper zenéje szólalt meg, aki szintén a szorító felé vette az irányt, miközben nemes egyszerűséggel elmondta, hogy akarja a saját WreslteMania pillanatát. Ekkor Dean Ambrose érkezik, aki jelen pillanatban is megharcolna bárkivel a ringben állók közül. Ekkor lekapja a kabátját és a szorítóba siet, hogy demonstrálhassa is az erejét. Stardust zenéje és megjelenése, azonban félbeszakítja az indulatokat. Stardust az övet keresi, amit magával akarna vinni, ám semerre sem találja. Truth zenéje is megszólal, aki a címmel együtt a bejáratban megmutatja magát a nagyérdeműnek. A Szupersztár rövid szavait követően a szorítóban állók egymásnak estek.

8 Man Tag Team Meccs

Ebben 4 csapat is részt vesz, név szerint az: Usos, Tyson Kidd és Cesaro, A Los Matadores és a New Day. Talán meglepetésre, de ebben a csatában a Los Matadores volt a nyerő duó, akik végül a New Day-en tudtak felül kerekedni egy kopogtatással, amivel megnyerték az összecsapást.

Ryback vs The Miz

A csata előtt megtekinthettünk két visszajátszást, amiknek a főszereplői Triple H és Sting, valamint Rusev és Cena voltak. A promo videókat követően pedig The Miz adott egy rövid interjút a Backstage-ben, amiben Mizdow figyelmeztette a WWE Legnézettebbjét, hogy ki is lesz az ellenfele, valamint jó lesz, ha taktikusan próbál harcolni ellene. Miz ezt teljes mértékben kioktatásnak vette és elküldte maga mellől a személyes asszisztensét.
A csatában Miz folyamatosan próbálkozott, ám végül nem tudott mit kezdeni ellenfelével, aki végül bevitte a Finisherjét, amit követően lekopogtatta Miz-t.

Ezt követően Roman Reigns érkezett a ringbe, aki egy kis választ fogalmazott meg Brock Lesnar-nak és Paul Heyman-nek a RAW-n való beszédjük után. Ebben pedig elmondta, hogy honnan is érkezett és milyen családban is nőtt fel, valamint a híres pankrátor felmenői mellett kijelenti, hogy arra tanították őt, hogy harcoljon azért, amit el akar érni. Roman pedig egyértelműen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet akarja megszerezni a WreslteMania-n. Ekkor nem tudja folytatni a beszédét, mert a visszatérő Mark Henry szakítja félbe. Mark szerint Reigns nem az az ember, akinek mutatja magát. Sőt emiatt fog elbukni, emiatt roppan össze millió és millió ember előtt. Hiszen senkinek sem fontos Roman, valamint senki sem tiszteli őt, sem Henry, sem a közönség, sem a Backstage-ben bármelyik Szupersztár vagy stábtag. Természetesen a rajongók végig hangosa tiltakoztak, amit követően Roman egyszerűen elsétált volna, ám Henry lökésekkel és további kemény szavakkal hergelte Brock első számú kihívóját. Végül elszakadt a cérna Roman-nél, aki levágott egy Superman Punch-ot a Világ Legerősebb Emberének, amit követően a ringben kívül egy nagyon komoly verésben részesítette.

AJ Lee és Paige vs Cameron és Summer Rae

A harcot eléggé egyoldalúan AJ és Paige nyerte, amit követően láthattunk még egy kis kakaskodást a kommentátori asztal mellett a Bella Ikrekkel.

Dean Ambrose, Dolph Ziggler és Daniel Bryan vs Stardust, Luke Harper és Bad News Barrett

A csatában mindkét fél jól szerepelt, ám végül a győzelmet nem nagy meglepetésre a face szupersztárok csapata tudta megszerezni, miután Dolph és Daniel értékesítették a saját Finisherjüket. Ezt követően láthattunk azt a bizonyos kicsit vitatható részt, amikor egy interjút készítettek volna a ringben Bryan-el. Ekkor Ambrose összefoglalta, hogy az egész öltöző tudja az igazságot Daniel-ről, hogy valójában mennyire szar is. A kicsit meglepő mondatot követően Dolph is mikrofont fogott és szintén kijelentette, hogy Daniel igenis, eléggé szar…

Valószínűleg a kisebb affér a face szupersztárok között a show része volt, ám meglepő módon a WWE a hivatalos weboldalán egyetlen egy képet sem közölt le erről az utolsó pár percről…

16 gondolat “WWE SmackDown 2015. március 12. – A show része vagy váratlan fordulat?” bejegyzéshez

  1. Én azt hittem,hogy henry is beszáll az ic létrás meccsbe,nem azt,hogy itt jobberkedik.Én a helyébe már rég visszavonultam volna,nem hagynám,hogy így megalázzanak.

    Kedvelés

  2. Erre nem tudok mást mondani,mint hogy szánalmas.
    Mark Henryt ezért hozzák vissza?
    Ez az ember közel 20 éve van a szakmában és ezt érdemli?
    Az évek alatt a belét kidolgozta a végnél,és nem hogy a WM main eventjét,de még a wwe címet sem kapta meg sosem!
    Ez szimplán nem fair!
    Itt van Rollins alig került fel a main rosterbe máris olyanokkal említik egylapon mint
    Sheamus,Orton,Cena,arról az MITB gyözelméröl nem is beszélve!
    De ott van Reigns,aki szintén nem is egy esély

    Kedvelés

    1. *esélyt kapptt a wwewhc re,most meg megy a wm re a címért kornázva egy Rumble gyözelemmel.
      Ezzel nincs baj de az olyan veteránok mint Mark többet érdemelnének a jobberkedésnél,inkább vissza se hozták volna minthogy még jobban megalázzák.

      Kedvelés

  3. Ambrose barátunk most is megmondta a frankót, kecske egy szar, az adás hozta a szokásos fostalicska színvonalat, ezt is vártam, Henryt is szépen vissahozták, grat ezért is… az egyetlen értékelhető mumentum az egészbol : “You’re a turd, bro.”

    Kedvelés

  4. De most Ambrose nagyon jól mondta.. 😀 végre valaki, csodálkoztam is ,hogy Bryan – Ambrose egy csapat?! na ne.. bryan egy szar YES!YES!

    Kedvelés

  5. Mark Henry-t most ezért rakták vissza?! WTF? Egy meghatározó karaktere lehetne a WWE-nek erre így hozzák vissza.. gratulálok 😀 Vince szerintem kurvára tedd magad takarékba mostanában..

    Kedvelés

    1. Lényegében az, hogy így (mondhatni) “alakította” a történéseket! Eljátszotta, hogy újra jó tagja a vezetőségnek,kezdetben azzal, hogy Roman Reigns-t megzavarta, így Rollins nyert. (talán 2 héttel ezelőtt Raw-n). Aztán mikor Steph letessékelte Kane,Big Show-t és mondta huzzanak haza, akkor Randy “tudta” hogy nem lesz ki segítsen Rollins-on.. Az utolsó moment, mikor kiütötte az egyik cirkuszi törpét s Rollins szólt nekik, hogy “megoldom Randy-vel” (persze nem magyarul) és mondta az interjúben, hogy itt tudta Rollins bízik benne és már nincs senki aki megvédje, vagy belekontárkodjon a bosszú hadjáratának utolsó lépéseiben.. mikor jött volna a tag,Randy hátrált és idézet egy kis Stone Cold-ot kézzel 😀 és szabad volt a terep,Reigns jött a spear-el és kész onnan Randy-é volt a terep! Ezt mesélte el kb.

      Kedvelés

Vélemény?