Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. június 18. – Eredmények és videók

sd150618

A SmackDown 2015. június 18-án Buffalo városából, New York államból jelentkezett, ahol a cég először egy kép erejéig megemlékezett ismét a napokban elhunyt Dusty Rhodes-ról, amit követően pedig megtekinthettük az adás hivatalos intro videóját.

A ringbe először nem más érkezik, mint a 2015-ös Money In The Bank Ladder Meccs győztese, Sheamus. A Celtic Warrior a bevonulását követően mikrofont fog és elmondja, hogy amikor visszatért a céghez a sérülését követően a közönség a “You Look Stupid” mondatot kezdte el kántálni, ami eleinte sértő volt az új kinézete miatt. Viszont fordult a kocka az előző PPV-n, amikor képes volt legyőzni a hat ellenfelét és megszerezte azt a szerződést, amivel egy esztendőn belül bármikor és bárhol kihívhatja az aktuális Nehézsúlyú Világbajnokot. Sheamus ekkor odatette a táskát az arca mellé és feltette a rajongóknak a kérdést, hogy most mégis milyen hülyén néz ki? Elismételte, hogy ez a táska lesz majd a belépője egy olyan csatába, ahol automatikusan első számú kihívó lesz a címért. Majd kicsit elmélázva kijelenti, hogy ezt hihetetlen jó érzés kimondani. Ezt követően a Kelta mutat egy kisebb visszajátszást az előző RAW-ra, ahol Kane Randy Orton-nal csapott össze egy No Holds Barred csatában, ahol az ír egy hatalmas Brouge Kick-et osztott ki a Viperának, ami elég volt Kane-nek a kopogtatáshoz. Sheamus a visszajátszás után pedig elmondja, hogy a Vezetőség bemutatta Seth Rollins következő ellenfelét, aki nem más lesz majd, mint a Bestia, Brock Lesnar. Nem fog megriadni senkitől sem a Kelta és nem fogja engedni azt, hogy bárki az útjába állhasson…
Ekkor Dean Ambrose zenéje szólalt meg és a Lunatic Fringe érkezett a bejárat felől. Dean elmondta, hogy az a táska Roman Reigns-t illetné, hiszen csak Bray Wyatt váratlan akciója miatt nem tudta megszerezni a táskát. Szóval egyszerűbb lenne, hogyha visszaadná a szerződést neki, minthogy rossza akcentussal fárasztja a közönséget. Sheamus ezt nem hagyta annyiban és kijelentette, hogyha kell a táska neki vagy a haverjának, akkor lépjen be a ringbe és vegye el tőle. Lehelyezte a szerződést rejtő dobozt a földre és várta, hogy Ambrose a kötelek közé lépjen. Azonban harcra nem került sor, mert Kane bevonuló muzsikája szólalt meg, amire érkezett a Vörös Szörny. Az Operatív Igazgató elmondta, hogy ezúttal nem lesz semmilyen táskaeltulajdonítás, hiszen csak egy mérkőzésre kerül sor. Mivel a RAW-n nagyon jó csapatot alkotott Sheamus és Kane, ezúttal is összeállnak. Dean Ambrose-nak pedig 2-1 elleni Handicap összecsapásban kell majd helyt állnia, itt és most!

Dean Ambrose vs Sheamus és Kane (2-1 Handicap Meccs)

A küzdelem nagyon rövid volt, amiben Dean egyszerűen parádézni tudott két ellenfele ellen. Végül diszkvalifikációval győzelmet arattak Kane-ék, amikor Roman Reigns érkezett a ringbe és kisegítette egykori csapattársát, amikor már kezdett nehéz helyzetbe kerülni. Végül jól szerepeltek együtt a Dean veresége ellenére, ám ez javíthatják a főeseményen, ahol már tag team csatában kell helyt állniuk, szintén Kane és Sheamus ellen.

Brie Bella vs Paige

A csata előtt a Backstage-ben Roman és Dean egy kisebb interjút ad Renee Young-nak, amiben elmondja Reigns, hogy nem fél Bray-től és nem fog elfutni előle. Tehát jobban teszi Wyatt, hogyha megkeresi Őt, mielőtt fordítva történne.
A hölgyek összecsapás eléggé jó lett, amiben végül Alicia Fox megjelent és megtámadta Paige-et, amikor a bíró Brie-re figyelt. Ezt követően pedig a Bella lány bevitte a Finisher-jét, amit követően kopogtat tudta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

Dolph Ziggler vs Bo Dallas

Ezt a küzdelmet is megelőzte egy rövid interjú a kulisszák mögött, amiben a főszereplő Kevin Owens lett. Itt az NXT Bajnok elmondta, hogy elnézést kért azért, amit a RAW-n tett Machine Gun Kelly-vel, de ne feledje el senki, hogy a rapper emelt először kezet KO-ra. Valamint elmondja, hogy szintén ezen a RAW-n legyőzte Dolph Ziggler-t egy Open Challange-en, amin nem is számított, hogy címmérkőzés volt-e vagy sem…Ekkor megjelent Cesaro, aki elmondta, hogy a “Fight Owens Fight” már inkább átalakult “Talk Owens Talk”-ra, hiszen rengeteget beszél az NXT Bajnok, akit ezúttal kihívott a King of Swing. Végül megfogta Cesaro Kevin vállát és kijelentette, hogy a félreértések elkerülése miatt, Ő emelt először kezet Owens-re.
A küzdelem előtt Bo elmondta a szokásos kis beszédét, ami ezúttal Lana-hoz szólt, miszerint a hölgy összetörte Rusev-nek a szívét, valamint elhagyta, ami miatt a Bolgár Bestia lelke magányosan bolyong, de sosem késő változtatni. “All you have to do is Bolieve”. A gong megszólalását követően pedig kezdetét vette egy küzdelem amiben eléggé gyorsan győzelmet tudott szerezni a Show-Off, aki bevitte a Zig Zag nevezetű Finisherjét, majd kopogtatta ellenfelét.

Neville vs Xavier Woods

A küzdelemben a New Day másik két tagja biztatta Xavier-t a ring mellől. Végül pedig, amikor már kicsit forrósodott a talaj Woods lába alatt próbáltak beleavatkozni a csatába, ám a Tag Team Bajnok Prime Time Player duó érkezett és kisegítették a Highflyer-t. Befejezésül Neville bevitte a Red Arrow nevezetű befejező mozdulatát és megszerezte a győzelmet.

A szorítóba nem más érkezik, mint Seth Rollins, aki azzal kezdi a beszédét, hogy Ő a szervezet legnagyobb sztárja, a WWE Nehézsúlyú Világbajnok, valamint a cég vitathatatlan jövője. Természetesen a magabiztosságának demonstrálását követően elmondja, hogy mennyire lesokkolta, amikor megszólalt a Bestia bevonuló zenéje az előző RAW-n. Azt gondolta, hogy az utolsó ember, akit ellenfelének szánna Triple H és Stephanie, az Brock lesz. Viszont amikor odasétált Seth elé hétfőn nem tett semmit. Hiszen emlékezik még arra, hogy mi is történt a WreslteMania-n és tudja jól, hogy Rollins milyen veszélyes és kiszámíthatatlan is tud lenni. Ezért nem fog meghátrálni és szembenéz majd Lesnar-al a Battleground-on.

Kevin Owens vs Cesaro

A csatát megelőzően a Backstage-ben láthattuk, hogy az öltözőben Dean éppen áradozik Roman-nek a hamarosan következő csatáról, ám Reigns elmálázva elmerült a gondolataiban. Ambrose végül megzavarta és itt Roman elmondta, hogy csak Wyatt szavai járnak a fejében, ami miatt haza kell mennie a családjához.
Nem volt túlságosan rövid a csata, amiben Cesaro méltó ellenfele volt Kevin-nek, ám a győzelmet már nem tudta megszerezni a svájci, aki elszenvedte a Pop-Up Powerbomb-ot, majd lekopogtatták.

Roman Reigns és Dean Ambrose vs Sheamus és Kane

A főeseményen mindkét fél jól szerepelt, végül Roman készült, hogy értékesítse a Spear nevezetű Finisherjét. Ekkor megszólalt egy énekhang, valamint a kivetítőn megjelent Bray, aki a kezében tartotta azt a képet, amin Reigns éppen a kislányával teázik. Amíg a Reigns és Joelle közös dalát motyogta Wyatt Sheamus kiosztott egy Brogue Kick-et Roman-nek és lekopogtatta Őt.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW fog követni hétfőn…

28 gondolat “WWE SmackDown 2015. június 18. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Azért Román ruhája is változott, azt a durva lógót nem látjátok a mellényén!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

    Kedvelés

  2. A Smackdown két legjobb pillanata Cesaro és Sheamus Brouge Kickje Reigns arcába. 🙂 Bár Owens nem érdemelte meg a nyertesi címet, mivel Tóni szét tudta volna kapni, és ez az ember úgy melte ki azt a cementes zsákokkal tömött Owens-t, mint amikor az ebédemet veszem elő a hűtőből. 🙂 Cesaro látom kicsit terebélyesedett és már a mérhetetlen erejéhez, képi összhatás is társult. Szép mozdulatai voltak és nagyon látszott, hogy vissza kell magát fognia, pedig Owenst elpusztította volna, hogy sírva rohan vissza az NXT-be, de akkor ki taposná Cena-t? 🙂

    Kedvelés

  3. Cesaro tényleg kemény legény.Már-már Goldberg-re emlékeztet.Owens-el jó meccset tolt.Már csak egy spear kéne neki mozdulatnak.Owens-t nem értem, hogy miért nevezitek “új Lesnar-nak”.Lesnar-al ellentétben jól promózik és jóval több a mozdulata is.De Lesnar meg megtörte a Streak-et és azt csak egyszer lehet megtenni.

    Kedvelés

    1. A streak megtörése előtt is volt lesnar és azután is van.Sok mindent elért anno is,amire emlékezni fogunk miután ő is átmegy nyuggerba,de való igaz,ha valaki valahol azt fogja mondani,lesnar,a legtöbb embernek a strek megtörése,illetve a wm veretlen Undertaker legyőzője jut majd eszükbe…

      Kedvelés

      1. Tudom, hogy rühelled de én inkább Punknak adtam volna a Streak megtörését. Lesnarral annyira nem volt jó meccse szerintem és az utóbbi időben Brock meccsei abból állnak, hogy ad 25 suplexet az ellenfelének, meg pár F5-öt és kész. Szerintem nem halad jó irányba, pedig bírom őt és a régi meccsei nagyon durvák voltak. Hátraszaltókat tolt meg minden, bár gondolom neked nem kell ezt mondanom…mióta is nézed?

        Kedvelés

        1. ha így lett volna, talán még ma is nézhetjük Punkot. 😦
          mutassatok már nekem légyszi’ egy olyan meccset ahol Lesnar hátraszaltózik meg minden, erre kíváncsi vagyok. 🙂 (én kb csak 1,5-2 éve nézem, le vagyok maradva)

          Kedvelés

    2. azért új Lesnar, mert a WWE-nek kell egy saját Lesnar. a mostanival ugye az a gond hogy “freelancer” és csak több zsák pénzért hajlandó részt venni a cirkuszban. Lesnart az emberek csak azért szeretik mert kétségbevonhatatlanul egy brutális pusztító. ha jön Lesnar, akkor tudják hogy valaki nagyon el lesz verve. de így elég nehéz több hónapra előre kalkulálni vele miközben a storylineokat írják, meg hát túl sokba is kerül. ezért “tenyésztenek” egy sajátot, ez lesz Owens. persze, nem pont Lesnar lesz mert ő K.O. és lesz saját története. igen, teljesen jól promózik és hiteles heel. kell ide.

      Kedvelés

  4. Romant lehet tényleg el fogjuk veszíteni, mint face és kapunk egy lélektelen pusztító heelt Wyatt által. Szerintem ebbe a cserébe mindenki belemenne. Én nagyon szívesen megnézném, ahogy kiszívná Reigns lelkét és egy üres héjat hagyna ott mögötte. Így szétszakítva a Shield egyetlen megmaradt tagját -gear miatt lényegében most ő A shield- Deantől. Talán ez a baj Romannel amúgy is. Rollins és Ambrose tovább tudott lépni, Roman nem. Ha most megújulna Wyatt által akkor ez a feud két karriert menthetne meg.

    Cesaro Owens tényleg jó volt. Azt nem értem viszont, hogy Kevintől miért csak a powerbombot tudják visszajátszani meg a cannonballt. Vannak sokkal érdekesebb megmozdulásai, legalább fele felébe lenne…

    Díva vonal pedig nettó szánalmas. Itt lehetett volna egy nagyon lerágott csont alapú de legalább működő módszer arra, hogy felhozzanak legalább egy lányt nxtből. Charlotte annyira tökéletes lett volna most…persze a Boss is, dehát nála öv van -még-. De neeem. Inkább a Bellák mellé áll be a rókalány is. Azok a képek mikor egybehívta Paige a többi “dívát” annyira látszott, hogy se karakterük se ambícióik se színészi tehetségük nincsen,,,,,Becky, Alexa, Bayley, Boss, Charotte azonnal fel, main rosteresek Paige kivételével mind dark matchekre. Hat női pankrátor bőven elég ide, főleg ez a hat…

    Kedvelés

    1. Jó meglátás,kentaurka nem bírt túllépni a csicska..elpusztulásán.Elég ha csak rá nézünk.Igazán feldobhatnák valamivel a ruhatárát,mert ez így elég szegényes és silány.
      Írtam korábban,hogy szerintem Wyatt intézi el őt,elég rendesen.Megtöri őt!s így álltala merül alá a pokolba.Miatta lesz heel.Ami végre mozdítana az eggyügyü fél dimenziós karakterét valamit,amit full kreténbe nyom ár mióta.
      Wyatt meg..rem nem lesz face,pont ő?Neeeeem.

      Kedvelés

      1. Az a vicces, hogy itt Leati Joseph Anoaʻi nem tudott túllépni, tehát a színész, nem a pankrátor. Régebbi interjúban olvastam, hogy direkt kérte a vezetőséget, hogy ne változtassanak a kinézetén, mert szerinte neki van a legjobb megjelenése így. Szó mi szó, a Shieldes uniformis szerintem is mocsok jó volt, de nem csak rajta, hanem mindhármukon. Dean és Seth eldobta, eldobatták velük, lényegtelen. Érződött, hogy ők tényleg vesztettek valamit, karakterfejlődésileg jól funkcionált az új gear. Roman viszont nem tudott felnőni ehhez, hogy az ő karaktere is elvesztette a Shieldet és nem látott mást az egészben, minthogy a fasza ruháját le kell majd cserélnie. Na meg a zenét is megtartotta. Azért mondtam, hogy ő nem Roman Reigns lett, hanem a Shield egy személyben. Valahol szerintem teljesen megalázva így a trió eszenciáját. : /

        Ezért örülök igazából nagyon Wyattnek. És ahogy kezdődik a feud, Roman már most csak a gondolatainak él,,,,Dean megnyerte a Wyatt elleni feudot. Igen. Ezen sokat gondolkodtam, hogy ott ki is lett valójában a nyertes és a vesztes. Az alapfelállás az volt, hogy Ambrosetól el kell venni mindent, csakhát neki karakter szerint nincs semmije, csak a szörnyű gyerekkora -amit pg miatt nem mernek kibontani-. Ezt piszkálta fel Wyatt, viszont Dean ugyan úgy visszatámadott és elvette a hintaszékét, a videórögzítős paródiájával teljesen felbőszítette, el is temette egyik meccsük végén, így vált Dean üldözöttből üldözővé. Wyatt megbukott a saját játékában és ellene fordították azt. A végső összecsapáson Dean maradt alul, viszont az már Dean játéka volt, hasonlóan mikor Wyatt azt akarta, hogy egyik meccsükön üsse le őt egy székkel, mondván akkor közelebb kerül Ambrose Wyatt oldalához, ami aztán ott meg is történt, tehát Wyatt ott fizikailag kikapott, feud szinten nyert. Ugyan így a végső meccsen Ambrose, ott nem a félelem új arcaként nyert Wyatt, ott Dean játéka által felbőszített és haragtól izzó Wyatt nyert. Tehát nemelég, hogy megbukott Ambrose átállításában, még bele is sétált a gödörbe és úgy táncolt, ahogy azt csak Dean akarta. Most ezt így leírva egy teljesen rendben lévő feudjuk volt. Mindkettejük karaktere előre ment ezután. Dean mentálisan a lehető legerősebb lett, na meg fizikailag is azért csak eljuttatták a címmeccsig. Wyatt rengeteget tudott tanulni belőle, nemcsoda hogy eltűnt ezután. És csak lett egy meccse a halott emberrel és egy fél oldalnyi írásom után el is jutottunk a mostani feudjához,,,,,Romanéhez. Most olyasvalakit választott akiben nincsen fortyogó káosz, amit nem lehet kontrollálni, most olyasvalakit választott, akinek már van mit, és főleg kit veszítenie, most olyasvalakit választott, akit még mentálisan -nemigazán hatotta meg visszagondolva a Shield felbomlása- nem tudta megtörni soha senki a fizikai erejéből kifolyólag -Romannel senki sem mert baszakodni, mert Lesnar után ő a legerősebb karakter-. Tökéletes választás. Hogy hova ezután? Reigns már most majdnem megtört. Két alkalom után. Milyen ironikus, hogy a legerősebb pont mentálisan a leggyengébb. Nem. Inkább igazságosnak hívnám. Valahol rést kell ütni Roman pajzsán -ba dum tss- és remek irányba haladunk most afelé. Nagyon remélem, hogy nem kúrják el valami pg baromság végett és tényleg egy már hihető new face of feart kapunk, merthát valljuk be, eddig szinte csak vesztes feudjai voltak, ahol mint félelem kellett volna funkcionálnia. Így kapunk egy megújult Romant, akire legjobban önmagának van szüksége.

        Kedvelés

        1. Azért azt ne felejtsük el,hogy Wyatt minden meccset megnyert a békapofás feud alatt.Minden meccset megnyert…békapofa 1x sem tudta legyőzni a feudjuk alatt..volt maikor nagy verésben részesítette aláírom,de az mellékes.Wyatt nyert,elég szépen.
          békapofa Wyattes feudnak köszönheti azt,hogy most ott volt/van és kapott cím meccseket,ezt ne felejtsük el.Lelkileg viszont nem tudta őt megtörni a JÖVŐ,nem úgy mint kecskepofát,müzlit..Mindkettőjüknek jót tett ez a közös időszak,meg is létszik rajtuk,na és a létrás meccsük!Az egyik legjobb volt.
          Az a 2 meccses,döntetlennel végződő mini “feud”szerűség ami volt nemrég köztük,amolyan nosztalgia szerű volt,mert előre nem lendítette egyiket sem.
          Viszont,Én látom abban fantéziát,hogy békapofa segíteni fog a teokájának majd mert ugye brother brother brother,és így kialakulhat egy érdekes 3 as feud,vagy ez már túlzás lenne?Wyatt a 2 egykori csicska..es ellen?
          kentaur a 2.legerősebb karakter lesnar után?Erős karaktert akarnak belőle csinálni és el is hiszik,hogy sikerült,közben meg csúfos kudarcot vallottak vele..Én mindig is rühelltem a csicska..et ugy ahogy van és mind3emberkét is,de elfogult nem vagyok,mert békapofa jó felé halad,jó meccseket tol,nem kedvelem,de megnézem ameccseit,mert mindig jó,a “bajnok”egy nagy 0,és kentaur..a legszánalmasabb.müzli vol 2.
          2 x megver egymaga 3-3 embert..hihető.
          Valóban nem bírt túllépni a csicska…elpusztulásán,sem belsőleg,sem külsőleg,sehogy sem.A múltban él,és ott is fog maradni ha így halad.Na,de jön Wyatt és megmutatja neki a sötétséget.
          Annak mi értelme volt,hogy 2 töltelék jobber mellé,akiket simán megvert kentaurka,oda lökték Wyatett?Most meg vele meccsel majd?Nincs ebben logika.
          Wyatt nem ezért a meccsért kezdte el őt molesztálni..olyan mintha meg se történt volna..
          kentaur heel lesz és ugy gondolom nagyot fog bukni..

          Kedvelés

  5. Kedves barben és a többiek.Arra gondoltam,hogy mi lenne,ha lenne itt az oldalon valamilyen szavazás.pl az itt lévő fórumozók top 3 face top 3 heel karakterei,vagy legjobban kedvelt,legjobban útált pankrátorok,független attól,hogy “jó vagy rossz”,legjobb meccsek,idén,sztorik stb,ilyen szavazás,közvélemény kutatás szerű dolog,hogy tiszta képet kaphassunk a csapat véleményéről ízléséröl.Ez ügyben esetleg valami a későbbiekben?

    Kedvelés

  6. Cazaero,innentől nagybetűvel és gúnynév nélkül.Egy igazi állat.Hát milyen meccset lenyomott most te jó isten!Azok a mozdulatok neki…A kötélről visszaugrós,csavart könyökös a levegőben!És hogy felkapta a medvebocsot?Mint piri néni,aki rőzsét szed az erdőben.Huuu de jó meccs volt!!! Ilyenek kellenek ide,nem szar súlytalan gyenge simogatások,hanem ilyen kemény harcok.Cezaro most rendesen oda tette magát,és rendesen aprította a medve bocsot,az meg elég sokat kapott.A végén tökre tévedt a keze..és persze nyert,mert nxt bajnok,és nagy szerepe lesz még a későbbiekben,míg Cezaro val nem tudnak jelenleg mit kezdeni,kifulladt a tt vonalbeli szerepe,karaktere,és ugye jelenleg face..na,de kur..jó volt most Cezaro!!!
    Bár csak ilyen meccsek lennének mindig…

    A többi momentum szót sem érdemel.Azon még dolgozniuk kéne,hogy ha valakit lekopogtatnak 1-2-3,nem tudja felemelni a válát,a gond után azonnal felbírja..Ez nagyon hiteltelen,egy hiteltelen világban..

    Kedvelés

Vélemény?