Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. július 23. – Eredmények és videók

SD_828_Photo_005-4201633400

A SmackDown 2015. július 23-án a Nebraskai Egyetemről jelentkezett, ahol legelőször egy összecsapást tekinthettünk meg a Great White és a Lunatic Fringe között. Emellett a cég bejelentette a mostani adás főeseményét is, amin Cesaro léphet majd szorítóba az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnok ellen.

Sheamus vs Dean Ambrose

A küzdelem előtt Sheamus ígéretet tett mindenkinek, hogy megmutatja, hogy miért is Ő birtokolja a Money In The Bank táskát, valamint bebizonyítja, hogy Ő lesz a következő WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Dean erre válaszolva a közönséggel karöltve csak kijelentette, hogy az ír nagyon hülyén néz ki…A gong megszólalása után kezdetét vette az összecsapás, amiben nagyon lendületesen indítottak a felek. Végül azonban megjelent Bray Wyatt és Luke Harper, akik ugyan nem avatkoztak bele a csatába, ám a puszta jelenlétükkel elterelték a Lunatic Fringe figyelmét. Így egyik pillanatról a másikra a fölényben szerepelő Ambrose vereséget szenvedett Mr. Money In The Bank ellen.

Neville vs Adam Rose

Ezt követően Neville lépett szorítóba Adam Rose ellen, ahol a csata eléggé egyoldalúra és kiszámíthatóra sikeredett. Végül a Highflyer tudta megszerezni a győzelmet a Red Arrow nevezetű Finisherjét követően. A küzdelem után Stardust jelent meg a kivetítőn, aki mondott pár mondatot leendő ellenfelének, Neville-nek, ám az angol nem igazán értette, hogy mit próbál a beszédéből kihozni az egykori Cody Rhodes.

Kevin Owens vs Rusev

A küzdelem előtt még King Barrett érkezett az arénába, aki elmondta, hogy pár hónapja legyőzte az ellenfeleit és első lett a King Of The Ring nevezetű tornán, valamint az előző PPV-n bebizonyította, hogy érdemes a “Király” névre… Kevin a csata előtt szintét mondott pár szót, amiben megfogalmazta, hogy a Battleground után nem érezheti biztonságban magát John Cena, hiszen ezzel nem ért véget még semmi sem.
Az összecsapásban Rusev tudott diadalmaskodni, hiszen ellenfele elhagyta a ringet és az arénát, ami miatt kiszámolással Kevin vereséget szenvedett.

Naomi és Sasha Banks vs Bella Twins

A csata előtt Kevin Owens még találkozott Cesaro-val, akivel egy komolyabb szócsatába keveredett, ami után KO lehajtott fejjel távozott, hiszen nem igazán tudta megcibálni a svájci magabiztosságát.
A Díva Tag Team csatában a Bella lányok tudtak győzelmet aratni, miután a Díva Bajnok bevitte a Rack Attack nevezetű Finisherjét, majd kopogtatni tudta ellenfelét.

Ezt követően láthattuk, hogy az előző RAW-n az arénában Paul Heyman jelenik meg. A szokásos bemutatkozás után megemlíti, hogy Brock Lesnar lehetne most a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. És miért nem az? Mert Seth legyőzte, lekopogtatta, F5-tel fektette le? Nem. Az ügyfele a démoni, feltámadt Undertaker miatt nem Bajnok! Akik tegnap nézték a WWE Networkön az adást, történelmet láthattak. Brock Lesnar 2014. április 7. óta most először nézett szemtől szembe Undertakerrel. És miért olyan fontos az a dátum? Mert akkor törte meg Lesnar Taker streakjét a WrestleManián. Heyman tudja, hogy ez zavarja a rajongókat és tudja azt is, hogy idegesíti Undertakert. Taker 460 napot várt, hogy bosszút álljon! Heyman elismeri, hogy hencegtek a streak megtörésével, de miért ne tették volna? Olyan sokan próbáltak véget vetni a sorozatnak, mint HBK,HHH, Flair, Edge, Batista, Orton… De mind elbuktak. Brock Lesnar azonban nem szalasztotta el a lehetőséget és a széria véget ért.
És most Undertaker visszajött bosszút állni és Taker – aki nagyobb, mint a halál – úgy döntött, hogy a bosszú most történjen, amikor Lesnar bajnok lehetett volna. A SummerSlamen ők ketten ismét szembenéznek egymással és Heyman nem mulasztja el emlékeztetni ismét a Dead Mant, hogy Lesnar volt az, aki megtörte a streaket. Taker eladta a lelkét az ördögnek, amikor bosszút esküdött! El kellett adnia a lelkét az ördögnek, mert a segge már Lesnaré! Az ügyvéd szavaira megszólal a harang és sötétbe borul az aréna. Mikor felgyulladnak a fények, Undertaker Heyman mögött áll a ringben. Paul azonnal visszakozna, könyörög. Sarokba szorul, Tekar közvetlen előtte áll és ekkor megszólal Lesnar zenéje is!
Heyman azonnal kicsusszan a ringből, Lesnar – akinek most nem is kéne itt lennie – rohan le a rámpán. Taker felkészül a fogadására és egymásnak esnek. A közönség őrjöng, feltűnik Triple H és berendeli a biztonságiakat. Tucatnyian érkeznek, hogy megfékezzék őket, de eredménytelenül. Az indulatok elszabadulnak, Undertaker és Lesnar tombol. Leütik a biztonságiakat is, mire HHH beküldi az öltözőből a szupersztárokat. A ring tele van emberrel, csoda, hogy nem szakad le! Valahol a kupac közepén ott van Brock és Taker, összeakaszkodva. Szétválasztják őket, Lesnart kitolják egyik oldalon a ringből, ő azonban rögtön támad a másikon! A két ember megfékezéséhez másik harmincra van szükség, ám nagy nehezen sikerül Lesnart kívül tartani. Triple H kiadja az utasítást: vigyék ki az arénából! Ám Lesnar kiszabadul a szorító karokból, és máris a ringben van! Közben láthatjuk, hogy Undertaker is mindenkit üt, akit ér. Mire Lesnarral elindulnának kifelé, a Dead Man rohan utána és a ring mellett is csépelnék egymást. A közönség díjazza az eseményeket, hangosan kiabálják: This is awesome! Meg foglak ölni! – kiabálja Lesnar. Te is megkapod -ordít vissza Taker.
Brockot végül kijuttatják a backstage-be, csomóan próbálják megnyugtatni, ám szemből jön a másik csapat Takerrel. Mint a bivalyok, egymásnak ugranak és folytatják, amit az arénában elkezdtek. Közel a teljes roster, a biztonságiak is kevesek, hogy kettejüket féken tartsák, ám érkeznek a rendőrök is, akiket bizonyára HHH hívott ki. Föoldre teperik és úgy tűnik végleg szétszedik őket. Lesnar felemeli a kezeit, ám figyelmezteti a körülötte lévő rendőröket, ne érjenek hozzá! Lassan mintha megnyugodna, előre nyújtja a karjait, és megkötözik. Két rendőr megfogja, hogy kikísérjék, ám ismét – most már határozottabban – követeli, hogy ne érjenek hozzá! Megy az autó felé, elszállítják. Az előbbi jeleneteknél jobb reklám talán nem is kell a SummerSlamnek.

Cesaro vs Seth Rollins

A SmackDown mostani főeseményén a Bajnok is és a jelenlegi ellenfele is jól szerepeltek, azonban Seth nem tudott tisztességesen győzni, így a Swing-re készülő Cesaro szemébe nyúlt, aki ettől teljesen elvesztette a koncentrációját. A játékvezető nem látta ezt a pillanatot, így a Pedigree után Rollins-t kihirdette nyertesnek.
Cesaro-nak azonban ennyivel még nem ért véget a SmackDown, hiszen Kevin érkezett és kiosztotta a Finihserjét a svájcinak…

32 gondolat “WWE SmackDown 2015. július 23. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Kérésetekre elindítottunk egy lapot a szavazásoknak és egyet egy társalgó/beszélgető/fórum szobának. Mindkét új lehetőség a főmenüben elérhető.
    Várjuk javaslataitokat a további módosításokra! 🙂

    Kedvelés

  2. A tt vonalon megoldás lenne lucha dragons és ascension. De usoék meg gold és stardust kellenek ide . Mert ők szinvonalas tag teamek bármennyire utálja mindenki az usost

    Szegény deannel amit művelnek.. kikap a rinyáló, hisztiző, csúszó-mászó money in the bank győztestől…

    Kedvelés

  3. Kreatívosoknál valami nagy baj van…jó gondolom Vince is sok mindenre rámondja, hogy NEM de azért az már elég fájdalmas amit a WWEWHC övvel csinálnak…+ Rollins karakterével-.-” Kap pár pofont és már inkább fogja magát és inkább otthagyja a meccset ez VICC nagybetűvel és vele akarják megdöntetni Punk rekordját…(amúgy szinte már biztos hogy Nikki megfogja dönteni AJ rekordját) de Sethet már nem lehet komolyan venni…a srác már lassan egy meccs alatt többet van a ringen kívül mint a ringben…pedig baromi tehetséges…neki nem ütni kéne hanem rúgni és azzal lent is tudná tartani az ellenfeleit ha mással már nem is…ahogy írtátok milyeneket ugrott anno (ER 2014 Payback 2014..stb stb..) de most sehol nem tart…nem mozog semerre a karaktere…csak kapja az ellenfeleket és megmutatja nekik ,hogyan kell övvel a kézben gyorsan távozni….mindegy…. (Rollinsnak meg már adják vissza a Curmb Stompot, Pedigreevel nem megy semmire…Rybacktől elakarták venni a Shell Shocked-et mert veszélyes a tarkóra…és mégsem tették akkor Sethtel miért kellett ?)

    Owensel is mi van ? itt már minden heel karakter fut ? vagy úgy mutatják meg ki a “gonoszabb” aki a leghamarabb kifut az arénából ?

    Egyszer bele kéne hallgatni abba ahogy a Kreatívosok beszélik mi hogy legyen mert egyszerűen nem tudom elképzelni ,hogy tényleg ennyire találékonyak vagy nem engednek nekik mindent…

    Stinget meg szerintem csak az SS-en láthatjuk mert ugye megint az adás színvonalát egy legenda visszatérésével akarják feldobni…de előbb utóbb kifognak fogyni…..

    A mostani rosterből nem tudom elhinni ,hogy nem lehet egy normális PPV-t összehozni…Ott van Ambrose is aki simán lehetne WWE bajnok, imádom amikor megszólal a zene és meglátom azt a beteg arc mimikákat :DD megjött a dilis :”D…ha ennyire megakarják döntetni Punk rekordját akkor csinálják Deannel, Cesarot azért nem mondom most mert szerintem lehet előbb kisebb övet akarnak neki adni vagy majd jövőre megnyeri az RR-t..kitudja….de ott van Ambrose akivel nem tudnak semmit kezdeni csak Roman haverjának segít állandóan de úgy hogy Dean leszedi Reignsről az aktuális verő embereket majd Deant verik szét és a végén jön a felmentő sereg….UNCSI..:S Mellesleg nem úgy néz ki hogy Roman nagyon heel karakter akarna lenni…ha meg nem lesz az és csak Wyattet veretik meg vele akkor semmi értelme nem lesz ennek a feudnak….
    Lehet már 100x volt Rollins vs Ambrose de mindig nagyon jó meccseket nyomnak szóval szerintem elég ha adnak nekik egy fasza kis meccs típust és csókolom…Iron Man nem lenne rossz. És persze Ambrose nyeri az övet mert már nagyon megérdemelné…

    Ezt is meglehetne csinálni úgy hogy jön HHH és ad Deannek egy meccset Rollins ellen persze akkor ha csak a Roman es TT meccset kihagyja megteszi és akkor jön Sting és megcsinálják úgy a meccset ketten…vagy ha nem akkor lesz egy 2v1 Roman kikap és már tényleg átmehetne heelbe mert faceba már semmi érdekes nincsen benne. mindig csak bajba kerülnek Deannel megmentik egymást és mindenki örül magának….

    Díva részlegen szinte biztos ,hogy a már megjósolt triple threat TT lesz.. ami nagyon is jó lenne szóval csak hajrá 😛

    Tag Team rész, por és hamu…az LD vel meg az Ascensionnal csináljanak már valamit nem hiszem el ,hogy csak a 3 bohóc van meg a PTP a PTP az Ascensiont veri a Majmok az LD-t amikor kb tíz pontot érnek az ezres skálán…ezért hozták fel őket ? jobbernek…gondolom beígérték nekik hogy jaj de jó lesz majd átjöttök az NXT-ből….az elején lehet jó is volt…de most?://///

    IC öv gyanánt meg homály

    Ha Ziggi visszatér biztos lesz egy Rusev/Summer Rae vs Ziggi/Lana, őszintén szólva én jobban örülnék ha Lana maradna ugyan úgy menedzser mint ahogy most…imádom amikor a kis selyemruhájában jön rendet tenni :D:PP

    Kedvelés

    1. jó kis vélemény, csak egy gondal Deanel soha nem fogják megdöntetni Punk rekordját, sőt szerintem WWE övett sem fog kapni hivatalosan, ugyanis Punk hozta fel Deant az NXTből, ő ajánlotta be őt a kreatívoknak vagy kiknek, mert eredetileg Roman,Seth meg még valaki lett volna a Shieldben mikor debütáltak de nem Dean, és Punk ajánlotta hogy ő legyen a 3dik…… lehett hogy szegényt ezzért is szívatják állandóan, még a qrva IC övett sem tudta megkapni Berretától…. pedig qrva nagy karakterre van, meg minden, de lehett hogy a Punkos -múltja- keresztbe tesz neki, addig ameddig Vince papa, nem kerül az idősek otthonába, és HHH meg Stephanie nem veszik át a cégett….. addig lehett hogy ezt kell néznünk sajna, szóval még jó pár évig…

      Kedvelés

      1. TheLunaticFringe. Nem jól tudod a Shieldes dolgot. Az eredeti tagok: Dean Ambrose, Seth Rollins és Chris Hero lettek volna. Hero-val nem voltak megelégedve és Ő lett lecserélve Roman Reigns-re. Punk nem ajánlott senkit a kreatívoknak, maga a Shield volt az ő ötlete.
        Ambrose-nak több mindent megengednek, mint más pankrátoroknak. Nem kell aggódnotok, lesz ő még WWE bajnok.:)

        Kedvelés

    2. békapofa ergo szerinted jobb,tehetségesebb mint Cezaro?Ezért kéne őt nyomatni,öv felé terelni,világbajnokot csinálni belőle,mig Cezaronak elég a kisebb öv,elsöre aztán majd alakul?

      Kedvelés

      1. Nem, nem ezt mondtam, mindkettő tehetséges de most Deant lenne a legokosabb…Roman sehogy sem akar átmenni heelbe ha kapna egy ilyen ajánlatot Dean és otthagyná a TT meccsbe és szétverik nem marad Shieldes haverja jobban jár mindenki , + végre nem lesz egy sprintelős bajnok..:Cesaro meg majd megnyeri a Rumblet…mert az kéne neki

        Kedvelés

        1. kentaurt többet rühellik,mint amennyien imádják.Hatalmast pusht kapott és kap..től gyenge a karaktere,és edzhetne még,a 2 kilós súlyzóival:D mert többször volt suplex cityben mint júdás,pedig júdás rengetegszer volt ott..
          Ebből islátszik,hogy lehet egy kigyúrt állat,nincs állóképessége,mert lesnar azt csinált vele mait akart,júdással is,de az valahogy szívósabb.
          Addig nem lesz öve,se normális karrierje,sztorija,karaktere békapofának,amig nyomatják ezt a teso teso teso vonalat..

          Kedvelés

        2. Dean nagyszerű karakter, de bevallom nekem már egy kicsit sok hogy mindig az az idegbeteg karakter bejon vergődik egyet és kész. Aztán meg ő az ász, amúgy remek sztár csak unom a karakterét !!!!!!!

          Kedvelés

  4. “Mint kiderült a Lesnar vs Undertaker meccs nem a lezárása lenne a sztorinak, hanem a felvezetése a jövő évi WrestleMania-ra. Sting is jelen lesz a SummerSlam-en, ám egyelőre úgy hírlik, hogy idén még nem lesz közük egymáshoz.”

    Ergo vagy 2 x kap ki lesnar,ami egyet jelent neki a süllyesztővel,vagy Taker most is kikap és nyer a wm en???akkor is 2-1..vagy most valaki közbeavatkozik,nincs győztes,a wm en meg nyer a halott ember.Et a reális.Talán Goldberg lopakodik vissza?Talán Wyatként?hehe
    Valaki a ringbe fog nekik szarni ez biztos.

    Kedvelés

    1. helyes megláttás, ha itt Lesnar kikap, akkor dobhatják ki a kukába a suplexes pólókatt, mert akkor semmi értelme nem lesz, ha Lesnart TISZTÁN megverik, erre kb 3 éve volt utoljára sor mikor HHH megverte bár az se volt annyira tiszta győzelem, az egyetlen aki rendesen megtudta verni, semmi segítség vagy bármilyen turpiságon kivül, az kinem tálalod szuper Cena az ER-en Lesnar első meccsén a visszatérése után, akkor amikor Lesnar 20 percen átt verte szó szerint Cenat, de aztán szena hip hop AA és megnyerte a meccsett….. tehát ha itt Lesnar tisztán ki kap, mehett kb a sülyesztőbe……

      Kedvelés

      1. Amikor müzli előkapta a hajóláncot,melyet módszeresen a kezére tekert és azzal adagolta lesnarnak a jóságot?
        Valóban tiszta győzelem volt..

        Kedvelés

        1. igen mert Extreme Rules meccs volt, tehát ez volt a kikötés, bármit lehett azon a meccen csinálni, szóval sajna az tiszta győzelem….

          Kedvelés

          1. Akkor felteszek egy kérdést.Ki győzte le utoljára lesnart,tisztán?Minden segédeszköz/csalás/segítség nélkül?

            Kedvelés

          2. Nem The Game a WM 29-en ? amúgy az se normális hogy nem lehet hozzá érni az emberhez a WM 30 óta…Taker most szépen verje meg most az SS-en, a Deadmannek kell elvennie azt amit adott…attól még Lesnar lehet egy szörny, de mennyivel jobb lenne ha azért ő is kapna be pár mozdulatot…

            Kedvelés

          3. Royal, a feltett kérdésre sztem te is tudsz pár választ: Frank Mir, Cain Velasquez, Alistair Overeem ( na jó ezt viccnek szántam, a UFC nem számít). XD
            Amúgy nekem egyből Goldberg ugrik be. Meg emlékeim szerint Big show, Eddie Guerrero, meg Kurt Angle győzte le Lesnart. Chris Benoi-ban nem vagyok biztos, de vele is volt feud-ja Lesnarnak csak már nem rémlik mi lett a vége.
            Egyébként attól, hogy legyőzik még nem lesz gyengébb Lesnar, kivéve ha egy Bo Dallas féle jobber győzi le. Bár még az is beleférne, ha utána úgy összetörné, mint a ropit. Mindenki tud példákat hozni más sportokból, ahol a kedvencek nem mindig győznek, de akkor is őket szeretjük mondván: “most nem sikerült neki, de majd legközelebb”! Lesnar akkor is egy állat marad ha UT legyőzi az SS-en, szerintem.

            Kedvelés

  5. Újabb színvonalas adás, rengeteg fordulatt, rengeteg látványos meccs, elképesztő promók…. ja nem … egy újabb 0 adás, semmi de semmi értékelhető nincs benne, max Cesaro megint, de mondani sem kell megint kikapott, de bakker Seth karakterét így elrontani, egyszerűen beszarás, emlékszünk a Shieldes meccseire, mikor a 10 méterekről ugrált le, meg stb, meg emlékszünk a fasza mozdulataira, és ezt csinálták belőle, ezt, pedig simán lehetne Punk kaliberű bajnok, ah inkább hagyjuk is…. lassan már Slatertől is elfog futni, ha így folytatják….. kész vicc….

    A csajok meccse, volt megint az est fénypontja, zsinórban már 3szor bakker, ami azért elmondja hogy mennyire színvonalas adások vannak……

    Ambrose mostmár ki is kap, ezt sem kommentálom, ez is már a legalja az egésznek, aki 2 hónapal ezelőtt még WWE bajnok lett (volna, ha a kreatívok nem balfaszok, mert qrva nagy bajnok lett volna, ezt most megmondom, de hát sajna csak a filmjét promóztak ezzel), utána az MITB-n is bajnok lett (volna, ha nem engedi el az övett, amit a balfasz kreatívok mondtak neki), aztán meccselt 2szer Bo Dallaszal, nyert 2szer, aztán egyszer csak bejött megnézni a ringett, aztán megmentette a bariját az újabb veréstől, mostmeg ő kap ki, grat WWE megint….. bráfó, tabzs, tabzs

    Jé, Rózsa Ádám még él, pedig anno mekkora pusht kapott ez is, volt minden bisz basz, mostmeg már, az Exotic Exprest azt hiszem az a nevük, sincs már velük, sőt már a bevonulásátt se mutatják, kb Slater kategória lett, ami a jobberek jobberjének a jobbereit jelenti kb :D, tehát a legalsó kategória, Neville nyert, kb csak ennyire kellett….

    Owens karakterétt is úgy tönkrebaszták 1 hónap alatt, hogy arra már nincsenek szavak, megérkezik mint egy pusztító állatt, elveri Cenat, TISZTÁN, ilyen Lesnar óta nem fordult elő, qrva jó promók meg minden, egyre több emberen van KO-s póló, és utána mint a villámcsapás, le jobbol szenának, és mostmeg odajutottunk hogy tap-el nyer Cena, feladatással, hát hát ez vicc, te jó isten, feladatással szena, no comment…… a WWE 1 röpke hónap alatt tönkre baszta a 3 legjobb karakterétt (Ambrose, KO, Lesnar), csak gratulálni tudok…. mostmeg már Hogant is kirúgták mert 20 évvel ezelőtt valakit le nigázott, mondjátok már Cenarol nincs ilyen videó, jobban örültem volna, ha őt rúgnák már ki a fenébe, bár ha lenne is, szerintem nemhogy kirúgnák, még fizu emelést is kapna…. vicc….

    az adás értékelhetetlen volt, de Cesaro és a csajok végett adok neki 2 pontott a 10ből

    Kedvelés

  6. EZ elég rossz adás volt nem volt semmi izgalom benne, sima volt lapos uncsi !!!!!

    Valamint valaki mondja már meg mivan jey uso-val, sérült vagy csak nem hozzák vissza ???
    Mert az usok visszatérhetnének !!!!

    Kedvelés

    1. Sérült.

      Egyébként indexen olvashattok hulk hoganről
      Bövebben mert állìtólag nem csak megszakitották a kapcsolatot vele hanem törölték a hall of fameböl és eltávolitották az ajándék cuccait a boltokból

      Kedvelés

  7. Mekkora lenne már ha Goldberg térne vissza,mint átmeneti családtag..
    Úgy is túl sok a face jelenleg,Rendet kell vágni közöttük.

    +Imádtam Cezarot heelként,de ez a face karakter,aki kellően durva,brutális,mégse heel tök jol áll neki.

    Kedvelés

  8. Ez egy 0,semmi adás volt.Nem fogják fel a kretén kreatívok,hogy már nagyon unalmas,hogy minden héten ugyan azok meccselnek egymással?
    hipóval nem tudnka mit kezdeni.Hónapok óta itt van és csak lóg a levegőben.heel karakternek most irtó gyenge,nem tud felmuttani 1 normális meccset sem,csak sirdogál,hisztizik,menekül.Nem tudom,mikor váltja be a táskát,de tőle még a gyáva júdás is jobb bajnok,pedig ő a wwe történelmének egyik legszánalmasabb,legbénább,leg semmilyenebb “bajnoka”
    Bár lehet,hogy megakarják vele dönteni a wwe-t végleg elhagyó puncika rekordját,hogy még csak egy rekord se maradjon utána he he
    Én már már kedvelem békapofát,de unalmas már ő is nekem.Ez van pepper csajszi.Lekéne választani már őt végleg a tesókájáról,mert elnyomja igy..pedig neki egyéni karrierje is volt ideig óráig,de most ismét árnyékot játszik..vagy push vagy szopóág,vagy árnyék..nem tudom mit akarnak kezdeni vele a későbbiekben.Ez a meccs fos volt.Megjelent a Wyatt family,és már ettől összecsinálta magát he he

    Ha már család eggyesítés.Mondtam nektek,hogy lesz új tag vörösszakáll helyére,csak az a kérdés,hogy ki.Több lehetőség van.Vagy a jelenlegi rosterbol valaki,aki háttérbe szorult,vagy egy lesérült visszatérő,vagy egy nxt-s panki,vagy egy újonc aki most debütál,vagy ami extrém,egy nagy legenda tér vissza heelként mint Wyatt családtag.Nem tartom kizártnak ezt az opciót,mivel a másik oldalon a 2 kutyus mellett ott lesz az élő legenda Sting.
    Szerintem nagy meglepetés lesz itt.Egy újonc nem kaphat egyszerűen akkora lehetőséget és pusht,hogy az 1.meccsén a valaha volt egyik legnagyobb pankrátorral,Stinggel meccselhessen.Ilyen nincs.
    Visszatérő lesz az új család tag,és nagy meglepetés lesz az biztos.
    Itt az a bibi,hogy a Wyatt kentaur feud kiterebéjesedik 3 vs 3 ra,ami azt is jelentheti,hogy ennek a meccsnek a végén,véget is érhet a feud?Túl szép lenne..Elhúzzák rendesen.
    Sajnos azt érzem,hogy hiába állt össze újra a Wyatt family,és bárki is legyen az új családtag,elfognak bukni,3 okból is.
    1-Sting még 1 x nem veszíthet ppv adásban,2.kentaur meg nem fog veszíteni zsinórban 2.x 3.pedig a 2-0 nál értelmetlen lenne egy 3.közös meccs.
    Én annak is örülök,hogy Wyatt vs békapofa a jelenben is együtt viháncol,de szerintem ez már tul sok..igy lesz unalmas,mindig csak egymásba botlanak,amikor a fél rosterrel nem tudnak mit kezdeni.
    Jó meccs lesz ez az biztos,Váááróóós.

    Takeres leírás hétfői adásban volt amúgy..

    Idén új kategóriával bővül a slammy gála.Az új kategória,az év legjobb ötlete,amit máris megnyertek a kreatívok,azzal,hogy a büdös tsz parasztra cipőt adtak.
    Jó,hogy jelen van a martalóc fejű,és már nem verhetetlen,nem sebezhetetlen.Anno,lord tensai is ilyen volt,végig verte a nagy neveket,müzlit,a bajnok puncikét stb,majd szopóág,aztán varacskos fivérek korszak,és tütükében is táncikált..az egykori a-train aki hc meccset nyomatott a hegyomlással karöltve a wm en Undertaker ellen,és aki még lesnarral is tolt jó meccset stb..hát igen.Azóta leves,de nem is baj ez.Nos,majdnem ugyan ezt elkövették besenyővel is,de szerencsére észbekaptak és visszaterelték a jó irányba.orosz vonal elfelejtve,bár van helyette más..A karaktere még mindig gyenge,de jó uton halad.heel vs heel meccs mindig jó,de ez a digi dagi daganat pojáca medvebocs már megint elmenekült..nxt-ben bajnok volt,jó meccseket tolt,itt is,most meg menekül,övet se nyerte meg,müzlis feudnak is vége,menekül közben megint.Miközben írom e sorokat,ezalatt is menekül valahonnan.Nem tudja miért,csak menekül.Félúton összetalálkozik hipócskával,és együtt menekülnek ki a világból..
    Ő most vergődik egy sort,és valszeg pár héten belül kap valakivel egy feudot,mely eltereli öt az övtől.Az se lenne rossz,ha a másik öv felé terelnék,bár a veszett kutya kitudja mikor lesz toppon megint.
    Az meg kész vicc,h tényleg mözlit akarják júdás ellen küldeni.Bajnok lesz,nem vitás,igen ám,csak előtte el kell vesztenie az us övet,amit rem Cezaro vesz el tőle,mert kegyetlenül jól teljesít minden héten,duplán is.Jelenleg ő a legjobb a rosterban a teljesítménye alapján.
    Azt nem értem,hogy Cezaronak miért is kellett meccselnie júdással?Őt is átrakják a másik övre?
    Most akkor az us bajnok megy a főövért,ugy,hogy még bajnok?Aztán a legfőbb kihívó,legnagyobb esélyes is ott lesz a közelben?Közben meg maga az us vonal csak ugy árván marad?tsz parasztal..Tiszta vicc ez az egész.Ha nem lett volna öv egyesítés,ami csak azt a célt szolgálja,hogy müzli is vitathatalan bajnok legyen..meg kecskepofa stb..minden más lenne.
    Össze kelle szedniük magukat,mert 3 fontos tényező van,amikkel hadilábon állnak.Jó sztori,jó meccsek,jó karakterek.Van amikor egyik összejön,de akkor a másik kettő nem jön össze..

    Undertaker elveri ss en a strek törő majmot,és aztán?Wm ig megint semmi?És ott megint összecsapnak?Vagy ha nem lesnar,akkor ki lesz az utolsó ellenfele?

    Kedvelés

    1. Szerintem nem lesz befejezett a Lesnar vs UT SS meccs.Mármint valaki közbe fog avatkozni,lehet hogy Kane,lehet hogy rollins,vagy lehet hogy egy visszatérő valaki

      Kedvelés

    2. noprob, alapvetően egyetértek. valahol a RAW alatt leírtam mert én megnéztem valamikor tegnap. dühös vagyok, csak Cesaro tartja bennem a lelket. nincs is kedvem leírni, leírták már többen, ment az upvote.

      bánatomban Jon Moxley & Sami Callihan (jelenleg NXT-s) promókat néztem a CZW időkből és sírtam, mert elképzeltem, mi lehetne ha…
      ezt ha van kedvetek, 18:30-tól Mox és Callihan delivers, fél strandpapucs, …. 😀

      ezt böngészés közben találtam, ritka kis drágakő, teljesen indie meccs valami bevásárlóközpontban 200 fős közönséggel. Solomon Crowe (Sami Callihan) vs Brodie Lee (Luke Harper) vs Pac (Neville) vs Rich Swann, 2012 január. veri a legtöbb PPV eccset simán. ROYAL, neked is ajánlom Harper miatt, mind a négyen óriásit alakítanak.
      https://vimeo.com/36790596

      Kedvelés

      1. 07.24 harpernak mekkora mozdulata volt már ez,nem 50 kilós emberke pedig..ás 12.32 kor na ki jut erről a mozdulatról az eszetekbe?
        És a vége,na,ez az igazi sportszerűség!
        harper egy állat és a tünde is piszok tehetséges,de asszem sose lesz müzli szintű..sok hf karakter fordult már meg a wwe-ben és mennyire is emlékszünk???
        pepper csajszi ha még tudsz nyomass ilyen plázás meccseket,mert ez tök jó volt.
        a kedvenced retkes lábairól meg erről az egész…no comment

        Kedvelés

        1. véletlenül találtam, de lassan tényleg kéne egy fórum ahol meg lehet osztani bármit. gyakran találok valami érdekest de nem akarok floodolni mindenféle off témákkal. 😀
          a retkes lábról meg az egészről meg annyit, hogy a CZW nagyon más világ. :>

          Kedvelés

Vélemény?