Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. július 2. – Eredmények és videók

SD_825_Photo_132-2238723880

Hershey, Pennsylvania. Az eheti SmackDown elején visszatekintünk a RAW-ra, majd az élő képeken Seth Rollins és J&J érkezik az arénába. Kommentátorállásban Tom Phillips, Jerry “The King” Lawler és Jimmy Uso.
A bajnok előadta szokásos beszédét, amiben dicsérte az újraegyesített Vezetőséget, szó esett arról, hogyan is győzte le Roman Reigns-t és hogy kerekedett felül a bestia Brock Lesnar-on, akivel a Battleground-on is szembe fog nézni. Szerinte az ő méltó helye a generációja, vagy talán az egész WWE történelmének élén van. Ezután továbbítja Kane üzenetét, aki Japánban van elfoglalva a szombati gálával: ezen a SmackDown-on Dean Ambrose szembenéz Bray Wyatt-tel és Roman Reigns szembenéz Seth Rollins-szal. A bajnok azonban utóbbiban nem túl biztos, hisz Roman-t a RAW óta nem látták, ott pedig nem volt túl jó bőrben. Be sem fejezi mondatát, mikor a Lunatic Fringe érkezik kezében egy kendóbottal. Nem telik bele pár pillanatba és Dean megtisztította a ringet. Ő viszont nem megy sehova, mert mérkőzése Bray ellen azonnal kezdődik.

Dean Ambrose vs Bray Wyatt
Wyatt otthonosan mozgott “Ambrose diliházában”. Az Unstable vitézül harcolt, de miután gerinccel a kordonra érkezett eldőlt a mérkőzés eredménye. A kötelek között jött a Sister Abigail, és Ambrose megláthatta a rettegés arcát.

Adam Rose (w/Roza Mendez) vs R-Truth
A ringben Rose és Rosa. Adam így szól a publikumhoz: “Fogalmatok sincsen, és nem is lesz amíg ilyen féltékenyek vagytok.” Ellenfele azonban nem hagyja befejezni a mondatot és már érkezik is, “WUZZ UP?!”. “SmackDown Birodalma, mi van?!” Nem volt hosszú a meccs, az önjelölt király a Lie Detector után megszerezte a győzelmet.

A RAW-ra tekintünk vissza, ahol KO egyértelműen leszögezte, csakis ő veheti el Cena-tól a US címet.

Mark Henry vs Ryback
A mérkőzés előtt mindkét szupersztár ígéretet tett. Ryback azt, hogy elintézi Mark-ot, Henry pedig egy helyet biztosít tiszteletlenségéért ellenfelének a Fájdalmak Csarnokában. Talán az adás legjobb meccse volt a két nagy ember csatája. Jimmy – mint kommentátor – úgy írta le a látottakat, mintha két dühös bika esett volna egymásnak a ringben. A bajnok a Spinebuster után tette egyértelművé a helyzetet, aztán egy Shell Shocked után győzni is tudott.

Brie Bella (w/Alicia Fox) vs Naomi
Nikki nem tudott jelen lenni, mert készül a szombati tokiói eseményekre, nem úgy a Team Bella új tagja, Alicia, aki a szorító mellől drukkolt a dívának. Naomi is magára maradt, hisz Tamina szintén Japánba ment. Miután Fox közbeavatkozott, Brie a Facebuster után kopogtatta ellenfelét.

Bray jelenik meg: “Roman, Roman, merre vagy? Gyere elő, bármerre is jársz, hiányzol ember… Amúgy, ki más is lenne a felelős, mint én, hisz miattam nem vagy itt. Miattam nem voltál képes megvédeni az egyetlen barátodat ezen a világon, Dean Ambrose-t. Hol vagy? Szerintem elbújtál valahova. Valami sötét barlang mélyére….. Roman Reigns túl sok embert szeret, túl sok emberrel törődik, ami gyengít. Én? Nekem senkim sincs. És sosem volt semmim, mióta itt élek. Ez tesz erőssé. Hadd ígérjek neked valamit, csak neked ember. Minden, amit szerettél e világon, szénné égetem körülötted, és semmi nem fog maradni, csak te, egyedül… Senki, csak te…”

The Ascension vs The Prime Time Players
A tag team bajnokok, akik címüket meg kell védjék a New Day ellen, ezúttal az illuminátusokkal néztek szembe. A mérkőzésen Titus tudott győzni, miután Konnor háromig nem tudott kirúgni.

Rusev és Summer érkeznek a ringbe. A közönség azonnal skandálni kezd, de a bolgár lecsendesíti őket, mert Summer szeretne valamit mondani. “Szeretném megragadni az alkalmat, hogy nagyobb emberként bocsánatot kérjek azért, amit a Raw-n tettem….. nem kellett volna bármilyen jól is esett Lana-t arcon csapni. Rusev kedves úriember, hatalmas szívvel. Lana vesztesége az én nyereségem lett.” Rusev kezet csókol a lánynak. A publikum ismét skandál, mire a bolgár megszólal: “Igen, USA, jól van. Na de, itt egy nő, ő egy igazi nő. Egy nő, aki nem fél bevallani ha nem volt igaza. És egy nő, aki tudja a helyét. Szóval Lana… Nincs többé szükségem Lana-ra. Sosem kellett egy szőke boszorkány.” A skandálás szövege változik: “We want Lana!”. “Nincs Lana, Summer Ray, nem Lana! Nekem egy jobb Lana-m..izé..jobb nőm van. Dolph Ziggler, neked maradt az a kígyó Lana a fejedben, mérgezve azt a kis agyadat. Nem fogom tovább tűrni a trükközéseket, nem tesztek többé nevetségessé. Most nyilvánosan mondom, Dolph ha újra látlak szétzúzom a koponyád, megeszem a szíved, kiveszem ami benned van és kiöntöm az udvaromra. Volt idő, mikor mindent elvesztettem, és Dolph, hamarosan megtudod milyen érzés ez.”

Seth Rollins vs Roman Reigns
A bajnok azt hitte könnyű dolga lesz, hisz Roman-t senki se látta hétfő óta. Megkérte hát J&J-t, hogy számoljanak új óráikkal 10-ig, és ha nem jön Reigns akkor üljenek be az új verdába és húzzanak el ebből a koszfészekből. A gong megszólalt, a security számolt. Nem jutottak sokáig, mert a volt Shield-es természetesen érkezett. Rollins nem látszott boldognak, mikor meghallotta a zenéjét. Ahogy Roman a kötelekhez ért, a harc elkezdődött, mert ugye a gong már megszólalt előtte. Elég jó mérkőzés volt, Reigns talán revansot vehetett volna a hétfőiért a Powerbomb után, de J&J szokásos módon közbeavatkozott, így csak DQ-val nyerhetett. Három az egy ellen, illetve… Máris érkezik Ambrose a kendóbottal! Megsorozza a bajnokot, majd Jamie is kap. Seth kiosztaná a Pedigree-t, de Superman Punch! A testőrök kimentik Rollins-t a kordonon túlra, de Mercury nem úszta meg. Kapott a bottal, majd egy Superman Punch-ot. Ismét egy sorozás a kendóval, majd egy Spear. A bajnok mindezt tétlenül nézte a közönség soraiból.

Fekete “CM Pityesz” István

39 gondolat “WWE SmackDown 2015. július 2. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Sziasztok,
    Én a Wrestlemania 31 óta nem néztem a WWE-t.
    Valaki elmondaná dióhéjban, hogy mik történtek mostanáig?
    (Leginkább a fontosabb információk kellenének).
    Előre is köszönöm:)

    Kedvelés

    1. Azóta csak 4 értékelhető momentum volt:
      Owens debütált,Ambrose egy ideig övközelbe került,Ryback ic bajnok lett és Lesnar visszatért.Amúgy miért kérdezed, hisz csak el kéne olvasnod az itteni összefoglalókat.

      Kedvelés

  2. ko medvebocs kikapott,bukta az övet így már biztos,hogy jön szépen és us bajnok lesz..Egyrészt jó,mert müzli megy a levesbe,de a feudjuk kb 2 honapos lesz aztán vagy 1 évig ennél marad az öv..Kell ez nekünk?
    A bátor gyerek vagy hogy hívják,megérdemelte az övet.Csak így tovább.

    Kedvelés

    1. Amit rhyno adott “véletéenül”medvebocsnak na az faltörő volt?Ergo ő győzte le..ő is jöhetne át mert lenne itt helye!kár,hogy ennyi volt a joevs bocsoscska feud de hát ez van.Eddig se néztem az nxr-t ezután se fogom.

      Kedvelés

    2. hát, K.O. elég erős heel. kell ide egy hiteles heel? hát hogy a fenébe ne kéne? 😀
      több mint valószínű, hogy Bálor lesz a következő aki átjön, már most gyakorlatilag a wwe egyik új arca. ha valakire még rá lehet aggatni hogy “ő a jövő”, hát Bálor az. 🙂 (legalább ha Ambrose-t neadjisten tényleg csúszdára rakják, van helyette új kedvencem.)

      Kedvelés

  3. ja kimaradt a szerelmi szál. aminek szerintem az az egyetlen egy értelme van hogy lemossák Rusevről ezt a USA/Russia vonalat. jelenleg bármit is csinál, megeszik egy fagyit vagy felmossa a padlót, a sok nacionalista amerikai rákezd az USA skandálásra. amíg ezt le nem koptatják róla addig nem tudnak neki semmi új és más sztorit rendesen felépíteni. gondolom észrevettétek hogy már jó ideje nem szidja az USA-t, szájára sem veszi, a skandálást is lesöpri magáról és csak Lanával meg Zigglerrel van elfoglalva. Zigglerről amúgy azt olvastam hogy hamarosan lejár a szerződése, és azt tervezi hogy tart egy kis szünetet.

    Kedvelés

    1. Ez a szerelmi szál nagyon tré, már nem azért…
      Ziggler nem a kedvencem, de nem csodálnám ha lelépne, mert normális szerepben én még nem láttam őt. A világbajnoki “uralma” pedig a szánalmasság tetőfoka. Bajnok lett a táska segítségével és aztán a legelső címmérkőzésén bukta is az övet. Ennél jobban ki sem emelhették volna h milyen gyenge a karaktere.

      Kedvelés

      1. persze hogy tré. olyan mintha valami rossz brazil szappanoperát néznék. 😛 abban viszont nem értek egyet hogy gyenge lenne a karaktere, az egyik legnagyobb közönségkedvenc.
        na mindegy, már észrevettem hogy ezen az oldalon csak a ronda pasiknak menő szurkolni, minden szépfiúra fújtok. mintha a jó kinézet kizárná hogy valaki jó pankrátor legyen. :DDD

        Kedvelés

  4. szerintem közepes adás volt. közepes SD. az Apple feltehetően egy vagonnyi pénzt vágott hozzá a céghez, ez a sztoriba beleszőtt árukapcsolásos marketing az idegeimre megy.

    Dean Ambrose vs Bray Wyatt > hát nem ez volt a legjobb meccsük (a “this is awesome” skandálás ellenére is). tudtuk hogy ki fog nyerni, Wyattet most “erősítik” a feudra, Roman nem jött hogy megvédhesse a kis barátját ami nem véletlen, a Wyatt/Roman feud egyik következménye lesz szerintem hogy a tesók el fognak egymástól távolodni ahogy Romant bedarálja Wyatt, csak pár hét kérdése. egy jó ideig Ambrose még mellette lesz aztán sanszosan megint “csalódnia kell”, amire új sztori épülhet majd. csak azt sajnálom hogy promói sincsenek igazán perpillanat. Wyatt promója nem volt rossz. tetszik az ötlet meg az is ahogy előadja, szép színészi munka, de a szöveg maga nem túl kreatív és ütős. nincs tőle az az érzésem hogy namostjólmegmondta. (ebben Ambrose sokkal jobb, ez van.) 10/7

    Adam Rose (w/Roza Mendez) vs R-Truth > R-Truth nagyon vicces, a meccs viszont túl rövid volt és Adam Rose ennél sokkalsokkal jobb, töltelék jobberkedés volt az egész. 10/3

    Mark Henry vs Ryback > ugyanaz mint ami BigShow-val, kiöregedett a csokigolyó, bár nem *annyira* lassú még mint a hegyomlás. mivel régebben nem néztem a pankrációt, így én értelemszerűen csak a jelenlegi teljesítményük alapján tudom értékelni a pankrátorokat és nem befolyásol a nosztalgia. Henry láthatóan a közönséget sem mozgatta meg, sem cheert sem heatet nem kapott. nem volt amúgy rossz meccs de nem mozgatott meg. 10/5

    Brie Bella (w/Alicia Fox) vs Naomi > újabb borítékolt és unalmas Bella győzelem. csak beletekertem így inkább nem is értékelném.

    The Ascension vs The Prime Time Players > szerintem a PTP teljesen rendben van. egész tisztességes az arzenáljuk, szerethetőek és látványosak. igen, most egy ideig kb minden meccset nyerni fognak, lehet ezért őket utálni, de minek. mert a kedvenceitek szopóágon vannak vagy sehol? 1 öv van, sok csapat, de majd rájuk is sor kerül idővel. 😉 (és az NXT-ben mennyivel jobb TT-ek vannak, uramisten!!!) 10/6

    Seth Rollins vs Roman Reigns > egészen odáig tetszett a meccs amíg a szokásos tömegbunyóba nem torkollott. egészen üdítő volt látni hogy Roman és Seth 1 on 1, persze jöttek a hobbitok és Ambrose. ez is töltelékmeccs volt, mert a feudok többi szereplője (Kane és Lesnar) éppen Tokióban vannak. talán annyit láthattunk, valami minimális heel turn sejtetést, hogy nem kímélték a sérült hobbitot sem, kapott rendesen. a két tesó között pedig már nem annyira erős a bromance, elmaradnak az összekacsintások, a pacsik és a saját kézfogások amikkel eddig elolvasztották a fangirlöket. :> 10/7

    Kedvelés

    1. Ment a lájk csajszi.Wyatt kivégzi kentaurt.Miatta lesz heel és utána jöhet a teso feud ha ha.
      És mi lesz a jövőben Wyattel?
      A bogár szemű harper szolozik megint vagy ő is megy a levesbe a vöröskével együtt?Nagy kár lenne érte és értük.
      Az ő párosuk pusztítótt lett volna mint a a hegyomlás +giga csokigolyó páros,akik szintén nem kaptak lehetőséget..értük is kár.

      Kedvelés

      1. valahogy így lesz szerintem is. 😉 Wyattért nem kell aggódni, ugyanúgy a cég jövője mint az ex-shield. ha vége ennek a feudnak majd talál (vagy találnak neki) mást. apránként szivárognak fel az NXT-ből a fiatalok, bármikor megnéznék pl egy K.O. vs Wyatt meccset vagy akár feudot. (mert miért ne gyepálhatná egymást két heel?)
        szerintem a Harper/Rowan TT-ért sem kell aggódni, Rowan felépül és ott folytatják ahol abbahagyták. éppencsak bemutatkoztak, sőt, megszólaltak (!) ami nagyon is hatásos és izgalmas volt. legalább mire visszatérnek, remélhetőleg átrendeződik a TT szekcióban a helyzet és mehetnek akár az övért is. Harper most egyedül szerintem nem fog sokszor feltűnni mert nincs igazán benne egy sztoriban sem. jobberkedni azért szerintem fog, de majd csak BattleGround után. hát, bő fél év és Rowan újra itt lesz. addig csak türelmesnek kell lennünk. 🙂

        Kedvelés

        1. Szerintem nincs jövőjük így együtt mint csapat..fél év kihagyás nagyon soke gy pörgős cselekményekkel teli showműsorban.Szép és jo lenne,ha ott folytatnák ahol abbahagyták,de erre sajnos kevés esélyt látok..Bár ne legyen igazam
          Wyatt a jövő,szal bárki is kap áldozatnak,csak jó lehet he he
          medve bocs vs lesnar és vagy veszett kutya feudot tudok elképzelni.
          A heel vs heel feud lenne a legjobb,cska ilyen sajnos nem lesz köztük.

          Kedvelés

          1. az a baj, ha nincs jövőjük mint csapat, akkor nem látom igazán hogy lenne egyéni karrierjük. nem eléggé ütős a karakterük és a kevés mic skill vagy time sem segít ebben. de mások is hagytak már ki fél évet vagy többet, szerintem van visszaút. Cesarot sem láttuk egy ideig, most meg Kidd nélkül egyéniben mekkorát alakított már? (szerintem kap majd egy pusht mostanában) 😉 persze nálad a sokéves tapasztalat, majd meglátjuk…

            Kedvelés

          2. harperke szépen boldogult egyedül is,neki jó karaktere van,igazi Wyattes he he Voltak jó meccsei,durva agreszív,és az ember néha tényleg nem tudja eldönteni,hogy ennyire jól játsza a szerepét vagy tényleg egy beteg állat..Vannak neki olyan megmozdulásai amik túl mutatnak a pg13 matinén..olykor elég keményen odateszi magát ami szerintem impró..és az is tetszett amikor az öv felé terelték,persze nem a fő öv felé,mit is képzelünk..
            Onnan ügyesen kivettték,de jobb is lett így mert újra egymásra talált a másik vadorzóval.

            vörös szakáll gyenge..nem fizikailag,mert úgy olyan mint egy medve.A karaktere gyenge silány semmilyen.A Wyatt family leggyengébb láncszeme volt..és az egyéni face karrierje egy borzalmas siralomáz..Mindenkitől kikapott szinte,hegyomlástól vagy 10 x…stb Vannak jó mozdulatai pl a kivégző mozdulata stb,oda tudja magát tenni,de nem engedték kibontakozni.
            Mikor fecsendült az a hippis zene féleség,és kirohant kecske maszkkal az arcán mint aki részegen egy tűzhangya fészekbe esett és próbálkozik a túléléssel…
            facként halálra volt izélve,heelként,mint tt csapat a másikkal volt esélye és talán lesz is,bízzunk benne.
            Cezaro a megújulás embere.Végig figyelemmel követted a wwe pályafutását?A debütálásától egészen napjainkik amikor is frenetikus meccseket nyomott le müzlivel és a medveboccsal?

            Kedvelés

          3. nem beteg állat, látom a szemén hogy kifejezetten jó arc – na nem akkor amikor meresztgeti. sőt, igazából amikor meresztgeti a szemét, nekem sajnos akkor is átsugárzik rajta az a pimasz jókedv és nem veszem be hogy beteg állat (túl jól olvasok arcról). 😀 okos és vicces fazon lehet irl.
            Rowan pedig a 143-as IQ-jával zseni kategóriába tartozik, gondolom amikor a Rubik kockával játszott az ezt akarta jelképezni. persze ettől még nem lesz valakiből automatikusan jó pankrátor sajnos…

            Kedvelés

  5. Nem volt egy nagy vasziszdasz adás, de azért SmackDownról beszélünk, úgy hogy ahhoz képest elég jó volt, bár az NXT színvonalát még megsem közelíti…. de legalább végre nem úgy ér végett egy adás hogy Rollinsék mindenkit agyon vernek, szegény Joey 😦 😀 …. hétfőn remélem jön Lesnar, és egy atomnagy pusztítást lerendez, ideje lenne már valamit neki is mutatnia, remélem nem azért hozták vissza, hogy itt Rollinsnak jobboljon, és mégjobban megerősítse a karakterétt, mert akkor tökön bököm magam…. Ambrose vs Wyatt egész jó meccs volt, ilyen meccsekből kéne állnia az egész WWE adásainak, de csak hébe hóba kapunk ilyett, persze NXT-ben kb minden héten ilyen meccsek vannak….. de persze Ambrose megint kikapott, most hogy a filmet lepromózták vele, egy ideig ellesz felejtve, párszor még jön megmenti a cimbijét, az összes meccsét elfogja veszíteni, aztán majd ilyen Bo Dallasok ellen küldik, ahol hébe hóba nyerni fog, de reméljük hogy ez a folyamatt nem fog sokáig tartani….. a többi meccs szinte értékelhetetlen volt, szóval hétfőn várlak Lesnar, remélem nem okozzol csalódást….. az adásra meg 10ből erős 3ast adok

    Kedvelés

    1. Aztamindenit, egy reális pontozó. Igazából indokolható Dean veresége, egyrészről mert nincs sztorija, se kiírt meccse BG-re. Másrészről Wyattnek van sztorija, és pont az volt itt a történet, hogy Roman cseszett megmenteni Ambroset. A gond, hogy állandóan Dean szopja be ezeket a szükséges rossz vesztened kell meccseket. Ami szerintem jelenleg a main roster legnagyobb pocsékolása,,,,az mondjuk vicces lenne, ha a Lockdown olyan szinten lenne sikeres, hogy Goodot felkérnék még több filmre. Na majd meglátjuk.

      Kedvelés

    2. milyen promó? még ki sem jött a Lockdown, egyezményes kuss van mind a wwe mind a rendező részéről. 🙂 nekem pont az a sejtésem hogy azért pihentetik hogy a film kijövetelére kapjon egy pusht. májusra ki kellett volna jönnie a filmnek, de valamiért csúszik, szerintem szeptembernél előbb nem hallunk róla (ezt a rendező egy tweetjéből következtettem). addig pedig – ahogy DasOmen írja (és ahogy én is írtam pár hete) – egy ideig sztori nélkül fog jobberkedni.
      amit baromira sajnálok, persze hogy el kellett veszíteni ezt a meccset is, így illeszkedik a Wyatt vs Roman storyline-ba. néztem az arcát miközben Wyatt lekopogtatta, hát, teljesen magánál volt, eskü látszott rajta hogy igen, most kell leseggelnem. elvégezte a munkát amit rábíztak, megint. (Royal, ennek semmi köze Wyatt nagyságához, de ezt te is tudod csak szeretsz bennünket húzni. :> )
      nevezhetjük pocsékolásnak is, csakhát sokan vannak a rosterben viszonylag kevés címre és fősztorira. annak ellenére hogy nincs konkrétan saját feudja, mégis továbbra is folyamatosan a főmeccsek közelében tartják. vagy ő kezd vagy főmeccse van, vagy mindkettő. ez szvsz nem arra utal hogy el akarják süllyeszteni, sem a több tonna új merch. ellenben hová lett Orton?

      Kedvelés

        1. jó neki. 🙂 de igazából az a kérdés hogy miért nincsenek meccsei? se sztorija, se feudja. talán van valami Sheamussal, talán. aztán lehet hogy csak tényleg nyaral egy jó hosszút, de ez asszem’ nem túl jellemző azokra a pankrátorokra akik a tűz közelében vannak, érted hogy értem… én mindenesetre várom vissza.

          Kedvelés

      1. Volt már rá példa nem egyszer,hogy az sd köröket vert a rawra.
        Wyatt nagyságát szavakba se lehet önteni:D Ez van.
        Aki emlékszik még az egykori csicska…debütálására és a folytatásokra,ott akkor békapofa volt a góré.Bizony.Jóval később alakult úgy,hogy kentaurt nyomják előtérbe.S idővel ő lett a vezér.El is buktak min muahahahahahahahaha
        Érdekes,hogy a 3 csicska..es közül pont a legtehetségesebb van szopóágon,míg a legtehetségtelenebb van középpontban.És most nem júdásról bezsélek,mert akármilyen kis posványban bújkáló és rejtőző karaktere van,jó hf és jó meccseket tol,már amikor face to face,(anno az egyik tlc meccsen mennyit kapott te jó isten..és a létráról is “szépen2leszedték)de kentaur…irdatlanul nagy majom,semmi tehetséget nem látok benne.Lopott faltörő,superman ütés lol,fél meccset végig fekszi,aztán dominál 3-4 ellen is..vicc kategória.békapofa meg igy is szopóágon tengődik egy jó ideje,amióta szoloban face kedik he he,aztán a Wyatt feud adott neki nagy pust,majd öv közelébe került,most meg cumika és ennél már csak roszabb lesz..pedig Wyatt melett ő az egyetlen jelenleg aki a régi old scool meccseket,hangulatot tudja visszadni nekem..de hát jobb egy újabb szuperhőst kreálni és futtatni mint az éjszakai pillangók sokaságát,mint egy tehetséges egyént feljutattni a csúcsra,aki megérdemli…

        Kedvelés

        1. ó, hát Roman tekintete egyszerűen üres, mert az egész ember üres. tőle semmi sem lesz igazán hiteles soha. Ambose és Rollins szerintem egyformán tehetségesek. nekem mint Ambrose-girlnek nyilván rossz látni ezt a jobberkedést, de azért még ne temesd. illetve temetheted ha akarod, de fölösleges. :> szerintem ennek a “cuminak” most nagyon is jó oka van, de nem az hogy megy az ember a kukába. 😉

          Kedvelés

          1. Sose jó ha cumizik egy jobb sorsra érdemes pankrátor.Amióta Wyatt family elpusztította a csicska…et azóta szopóágon van békapofa és nem is lesz sajnos nagy változás föleg ha jön a teso feud,de legalább kentaurt ellökik az övtöl,ez is valami.Járulákos veszteség sakk nyelven:D
            Remélem a bolond azért tényleg nem fog eltünni,kár lenne érte is.

            Kedvelés

          2. tisztára mintha elfelejtetted volna, hogy pár hete még arról beszéltünk hogy mi a fenét művelnek Wyatt-el, nincs feudja, gyenge meccsei vannak, nem tart sehová és meg kell újulnia. kukába ment? nem. hosszú hetekig alig volt szerepe. ki kellett várni a sorát és újítania kellett. megtörtént, itt van és … örülhetsz neki. 😀 de tartom a véleményemet hogy semmivel sem ér többet pankrátorként mint Ambrose, és ahogy Wyettet sem süllyesztették el, úgy Deant sem fogják. hahó, Ambrose jelenleg a top over face az univerzumban. majd pont az egyik legjobb sellert teszik ki a bizniszből, aham, CSING-CSING! ;D azt meg hadd ne ismételjem már, hogy a kettejük feudja *kettejüktől* lett olyan jó, Dean nélkül – illetve más ellen – fele ilyen izgalmas nem lett volna. az meg elég meredek hogy Dean pusht kapott Wyattől, ha úgy tetszik akkor éppen Wyatt kapott pusht Deantől (utána nem is volt említésre méltó feudja, ellenben Ambrose ment az övért.). én leginkább azt mondanám hogy az a feud mindkettejüknek push volt. Wyatt legalább annyit köszönhet Ambrosenak mint fordítva.

            Kedvelés

  6. Unalmas egy Smackdown volt, és a Ryback meccs is unalmas volt és hiteltelen. Nem bírta egyszer megemelni Henryt, majd hirtelen csak úgy átdobta a másik irányba, ez kicsit olyan illúzió romboló. A kivégzéshez eléggé érdekesen vette fel Henryt Ryback, a háta vagy a dereka biztos meghúzódott, mert elég nyakatekerten vitelezte ki most a Shell Shockot… 😦

    Kedvelés

  7. Csá skacok visszatértem. Máris rátérek az adásra. Véleményem szerint ez nem volt olyan értékelhetetlenül rossz adás. A Mark Henry vs Ryback az ez nagyon jó meccs volt. Apropó Ryback. Örülök hogy te lettél az új INTERKONTI BAJNOK és remélem sokáig bajnok leszel. Rátérve Rollins ra. Haver neked véged lesz a BATTLEGROUND on. Lesnar szét fog szedni.

    Kedvelés

  8. Dean Ambrose vs Bray Wyatt: 10/7
    Adam Rose (w/Roza Mendez) vs R-Truth: 10/4
    Mark Henry vs Ryback: 10/10
    Brie Bella (w/Alicia Fox) vs Naomi: 10/6
    The Ascension vs The Prime Time Players: 10/5
    Seth Rollins vs Roman Reigns: 10/9

    Kedvelés

  9. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/06/tyson-kidd-nyaka-mutet-utan-18.html?m=1

    Sorra sérülnek le a pankrátoraink.Mi van itt kérem szépen?
    Ő is megy a levesbe..kár érte,jó csapatot alkotott Cezaroval.

    http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/06/rovidhirek-elso-tough-enough-kieso.html?m=1

    Ez milyen cuki kép róluk.Már csak a szívárvány zászló hiányzik.Viccet félretéve,ez a bajtársiasság és igen,a barátság.

    kurt angle nyakában meg tumor van..mi van itt vazzee
    kancsi jancsi hbk lehet,hogy visszatér,de minek?Tuti öv közelében lesz..pedig anno Undertaker kettétörte a karrierjét he he

    Sok érdekes infó van az oldalon,és mindig naprakész.Ajánlom ismerőseimnek is.Ez itt a reklám helye volt.

    Kedvelés

    1. Sziasztok!Szerintem Lesnar is csak szopik és a szopóág is megy tovább…!Kurt angle-Brock Lesnar:Lesnar kevés hozzá mint sünben a dauer…!Ez van!Hbk meg mi a fütyinek jön?Jó csávó őt de vége neki mint a botnak!!!Ez van és bla-bla-bla-bla!!!Csáó skacok!!!

      Kedvelés

  10. Hááááát mit ne mondjak.
    Wyatt egy állat.Amit itt megint leművelt..tanítani lehetne.békapofa meg..akármilyen jó,mert az,egy kobber,boxzsák szerepbe van ismét kényszerítve.
    Ha az ember meglátja azt hogy Wyatt vs békapofa,biztos lehet benne,hogy egy jó és durva meccset fog látni.Most is így volt.Őrült ellen őrült kell,s ez milyne igaz rájuk.Valami hihetetlenül jól kiegészítik egymást.Az az összhang köztük.Taszítják és mégis vonzzák egymást.Nagyon különböznek egymástól,mégis nagyon hasonlítanak egymásra.Belőlük álom tag team csapat lehetne!!!Olyan,ami talán előtte 1 x volt..mindenki tudja kikre gondolok..
    Sajnos ez nem valósul meg..addig is itt vannal és jókat bunyóznak egymással.Wyatt hogy odabaszta már a kordonnak csorikát.Öröm volt nézni ezt és a fájdalmat a hold sápadt arcán muahahahaha
    Wyatt egyre közelebb kerül a vezetőség bohóc osztagához.Remélem nem csatlakozik hozzájuk..elég ha csak elszórakozik azzal,azokkal akikkel amazoknak is bajuk van.
    Nem lenne jó őt is verő emberként látni mint a 2 öreg legendát..
    Számolja amúgy valaki a Wyatt vs békapofa meccsek eredményeit?Mennyiszer is nyert békapofa?Na?:D

    giga csokigolyónak ideje lelépni,mert szánalmas.Minden adásban kikap és megalázzák.Vagy ez vagy az,de gyakori mindkettő egyszerre..Akárcsak a hegyomlás,lomha,de még lomhább..szánalmas.Rossz nézni őt így,mert egykor ugye ..hát igen.Azt mondjuk megérteném,ha a veszett kutya új lenne és így akarnák vele felfuttatni,de nem erröl van szó..
    Akkor úgy állunk,hogy a müzlis üv vonal meghalt..a másik övet a kutyuska birtokolja,és van 2 lomha nádszál meg egy bohóc mizantéria elvtárs..remek,ebből is sok mindent kilehet ám hozni…
    A veszett kutyát a medve bocs ellen kell küldeni,jó feud lehetne,de nem lesz ebből sem semmi természetesen..

    Nagy dicsőség hobbitkákat bottal elverni,valóban az.Annyira szánalmas ez a teso vonal..Remélem hamar vége lesz,mert már hányinger kerülget tőle és tőlük.Minden egyes fő meccsen minden héten kentaur van hónapok óta..szánalmas

    Na és a doom ivadékok átlaga milyen?Hány meccset nyomtak le amióta itt vannak és mennnyiszer vesztettek?Egyszerűbb megszámolni azt,hogy hányszor nyertek..Hatalmas kár értük.
    És a 2 vadember hol töm libát,vagy kecskét épp?Melyik sötét erdő mélyén ?Miért nem nyomatják már őket végre?Minden öv vonal nagy bajban van,de a legtöbb lehetőség, a tt vonalban van,és azt hagyják veszni szépen..mert most nyomatni kell ppp 2 majmócáját,akik igaz fejlődtek amióta legutóbb láttuk üket,de hol vannak ők Cezaroékhoz,a maszkos törpékhet,a vademberekhez és a doom ivadékokhoz képest??

    Kedvelés

    1. Erick Rowan bicepsz szakadást szenvedett egy meccsen úgy hogy 4-6 hónap kihagyás neki. Ezzel lőttek a tag team öveknek harperrel.
      Bocsi ROYAL!

      Kedvelés

        1. Az igen!Ennyit akkor a csapatukról sajnos…fa..-2 tt csapat..remek.Maradtak a bohócok.
          Mikor meccselt Cezaro meg vörös szakál?Mikről maradok Én le..Valami link jöhet.

          Kedvelés

    2. Hallod ember gondonkozól néha mit beszélsz, Ambrose nak baszott nagy karaktere van és nem tehet róla hogy ezt szánták neki szegényt sajnálom hétről hétre nagyon kár érte, és Roman ért is mert jól ki lehetne az ő karakterüket ki hozni,tt vonalban igazad van az Ascensionnel rossz nézni amit művelnek mert sokat ki lehetne hozni, 2 két legendával úgy vagyok hogy sajna mint 2 lassú már de nagyon úgy mint HHH, ez van le járt az idejük.

      Kedvelés

Vélemény?