Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. július 09. – Champion vs Champion

SD150709

2015. július 09-én Milwaukee adott otthont a SmackDown következő, 829. adásának. Már csak tíz nappal vagyunk a Bettleground PPV előtt, ahol a legnagyobb harc a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért fog talán zajlani. A heti SD elején mindjárt egy kis visszatekintést kapunk hétfőre, amikor a RAW-ban Lesnar komoly csapást mért J&J új autójára.

Az összefoglaló után a WWE jövője, a Nehézsúlyú Világbajnok érkezik az arénába. Azonnal a RAW-n történteket hozza szóba és elképzelhetetlennek minősíti. A közönség fújolja, mire velük is közli, hogy ő sokkal komolyabb ember, mint bárki a nézőtérről, hisz hétfőn kijött ide, ebbe a ringbe és kihívta Brock Lesnart. Ő megadta a lehetőséget, hogy odamenjen, szemtől-szembe, mint egy férfi, és bizonyítsa mindenkinek – mint egy férfi -, hogy vaklóban olyan fenevad, mint amilyennek gondolják. De a valóság az, hogy Brock Lesnar csak azt bizonyította be a világnak, milyen is valójában. Brock Lesnar gyáva, aki a frusztrációját az új 56 ezer dolláros autóján vezette le. Aztán Kimurába fogta Jamie kezét, míg Joeyt a motorháztetőre suplexelte. Ee az autó ajándék volt Seth családjának és Brock most a családjával tett rosszat, amiért a Battlegroundon meg fogja alázni!
Seth folytatná, ám egy csipogó hang vonja magára mindenki figyelmét és a bejárati rámpa mellől egy autószállító közeledik. Rajta a piros Cadillac, ám sokkal rosszabb állapotban, mint ahogy hétfőn láthattuk. A jármű szó szerint össze van lapítva, kerekei kitörve. Seth a fejét fogja, ám érkezik Paul Heyman.
A szokásos bevezetéssel nyit, majd azt mondja azért van itt ma, hogy bevallja a bűneit, hisz bevallottan annak a Fenevadnak a szószólója, aki ezt tette ezzel az autóval. Mondhatna számos metaforát arról, hogy mi lesz a Battlegroundon, hogy Seth el fogja veszíteni az övet, és a Cadillac-ben keletkezett kár is kevés ahhoz, amit Seth fog elszenvedni a Battlegroundon Brock Lesnartól, amikor Lesnar lehúzza őt Suplex Citybe!
Seth szerint azonban épp a lepusztult autó egy metafora arra, ahogy Lesnar fog kinézni és Heyman egyedül lesz, mert nem lesz többé ügyfele!
Ismét elmondja, hogy ő egy építész, ő az az ember, aki megsemmisítette a Shieldet, elnyerte a MITB táskát, majd az övet. Újra egyesítette a Vezetőséget és emlékezteti Heymant arra, hogy elintézték Lesnart. Ezután az ügyvéd azt gondolja, hogy nem Világbajnokként jön el a BG-ról? Heyman azt ígéri, hogy Lesnar az övvel a kezében fogja a lábát Rollins mellkasára tenni és ki fogja jelenteni, hogy az új vitathatatlan bajnok Brock!
Seth nem bírja tovább. Kuss! Kuss! Kuss! – kiabálja és magasba emeli a címet és deklarálja, hogy ő marad a bajnok.

Dean Ambrose vs Bo Dallas
Hétfőn Bo Dallas megpróbálkozott Dean Ambrose ellen, de nem járt sikerrel. A holdkóros szerepet remekül játszó Dean gyorsan lehengerelte. Bo ennek ellenére most is mikrofonnal jön be, és úgy véli, Deannek némi inspirációra és talán némi zuhanyozásra lenne szüksége. Nem kell aggódni, a segítség már úton van. Múlt héten ő arra inspirálta The Rockot, hogy törekedjen a saját nagyságára és lásd: máris az HBO egyik sikersorozatában főszereplő! És ez persze Dallasnak köszönhető. Ha ő képes volt nyálas, un-attraktív emberekből megasztárt csinálni, akkor Dean számára is van még remény, csak Bo-Lieve!
Megszólal a gong, Bo próbálja megnehezíteni Ambrose dolgát és támad, ez azonban kevés, hamarosan a kommentátori asztalon végzi. Ennek ellenére még képes fordítani, de nem kell sokat várnunk a Dirty Deedsre és a kopogtatásra.
A mérkőzés győztese: Dean Ambrose.

Backstage: Seth és Big Show beszélgetnek. Show szerint ha Lesnar félreállítja J&J-t és Seth után jön, akkor az baj. Nehéz idők jöhetnek és Rollins től lesz terhelve. Ő azonban állítja, nem, nem, jól van, és maga is elbánik Lesnarral, de ha Show segíteni akar, talán… Az óriás nem akarja, szerinte ez Seth küldetése. Ő csak azért van itt, hogy segítsen Rollinsnak Rybackre összpontosítani ma. És ha végzett ma Rybackkel, akkor elpusztíthatja Lesnart. A lényeg, hogy ma minden frusztrációját vezesse le Rybacken! Show azonban megteszi azt a szivességet, hogy óvja a bajnokot ma Roman Reignstől.

Megnézhetjük, hogy végződött Rusev hétfői bocsánatkérése, majd jön a második meccs.

Rusev vs Fandango
A bolgár hétfőn eldobta a mankót és keményen megtámadta Zigglert. Ma Fandangoval szemben nem volt nehéz dolga és Summer Rae pár perc után széles mosollyal nézhette, ahogy Rusev beviszi az Accolade-t és feladásra kényszeríti ellenfelét.
A mérkőzés győztese: Rusev.
Rusev az eredményhirdetés után ismét fojtani kezdi Fandangot, Summer pedig a ringbe megy, hogy mindezt közelebbről lássa.

Roman Reigns vs Big Show
Show – ahogy Sethnek ígérte – megpróbálja Reignst kivonni a forgalomból, hogy később ne nehezítse a Bajnok dolgát Ryback ellen. Roman már az elején megpróbálja kiiktatni az óriást, megsorozza, ám egy ideig szinte lepattan róla. A könyökösök azonban eredményhez vezetnek, Show padlóra kerül. Jönne is a Superman Punch, ám kialszanak a fények és Bray Wyatt közeledtét jelzi minden. Roman nem hiszi el, hogy már megint… Talán a szeme sarkából érzékeli, hogy valaki a háta mögül közeledik, fordulatból adja a Superman Punchot. El is találja Wyattet, aki elterül, így lehet ismét Show-ra koncentrálni. Roman neki is bevisz kettőt a mozdulatból, majd készülne a Spearre, ekkor azonban Bray elkapja a lábát és a ring sarkához rántja.
A mérkőzés hivatalos részének így diszkvalifikációval van vége és győztesnek Roman Reigns-et kiáltják ki. Ráadásul érkezik Show és masszív Chokeslamet oszt ki ellenfelének, majd távozik. Bray Wyatté a terep, a ringbe is megy. Félelmetes pókjárásával közelíti meg Romant, majd kiosztja neki a Sister Abigailt. Follow the Buzzards!

Titus O’Neil vs Big E
Kofi és Xavier, illetve Darren Young a ring mellől figyelik, ahogy Big E az első pillanatokban fölényt alakít ki Titus-szal szemben, majd folyamatosan támadva próbálja is ezt megőrizni. Titus azonban felszívja magát, kipenderíti a ringből ellenfelét és fordít.
Xavier és Kofi folyamatosan a ring szélén ugrálnak, hogy megzavarják Titust, ezt azonban a mérkőzésvezető megunja és hátraküldi őket a backstage-be. Big E persze reklamál és ez lesz a veszte: Titus támad a Clash of the Titus-szal, majd máris kopogtat.
A mérkőzés győztese: Titus O’Neil.

Megnézhetjük mi történt a múlt héten a Cadillac-kel, majd a közönség örömére Randy Orton jelenik meg az arénában. Orton pontosan múlt hétfőn tért vissza és megtámadta Sheamust, megadta az RKO-t Mr. Money in The Bank-nek.
Most azt mondja, mióta a WWE-ben van, számtalan ellenfele volt, de egyik sem olyan, mint Sheamus. Sheamus nem szórakoztatja. Megkérdezi a közönséget, ők szórakoznak-e a keltán, ám a reakció eléggé semmitmondó. Orton azzal folytatja, hogy már többször figyelmeztette Sheamust, de mégis… Meg fogja próbálni szórakoztatóvá tenni őt és a pokolba is, letépi azt a hülye tarajt a kövér fejéről és feldugja a sápadt, fehér seggébe! ű
A Vipera indulna kifelé, ám érkezik az Ascension és közlik, hogy ez az ő meccsidejük, de Orton elmehet. Ha mégis marad, akkor két éhes farkas áldozatául esik, nem szeretnének semmit jobban, mint letépni Randy végtagjait.
A Vipera nem ijed meg, bár óvatosan felemeli a kezeit. Aztán RKO Konnornak és DDT Viktornak! A közönségnek tetszik, így Viktor is megkapja az RKO-t. RKO Outta Nowhere!

Brie Bella és Alicia Fox vs Naomi és Tamina
Úgy látszik a Díva Bajnok Nikki ma pihenőt kapott, és csak a ring mellett figyel, testvére így Aliciával az oldalán harcol. Tamina – aki május elején tért vissza térdműtétjét követően – mellett Naomi áll.
A mérkőzés nem tartott sokáig és Brie jócskán kapott. Kellett is Nikki még szabályokon belüli figyelemelterelése. Tamina közeledik a 40-hez, s bár ez nem látszik a mozgásán, most nem volt eléggé résen. Alicia jókor és jól támadott és a Scissor Kick után kopogtatta rutinos ellenfelét.
A mérkőzés győztesei: Brie Bella és Alicia Fox.

Az utolsó meccs előtt Rybacket kérdezik Sethről. Ryback megemlíti Rollins nmúlt heti szavait a saját tehetségéről, ő azonban másképp látja ezt. Egy bajnok nem fut, nem rejtőzik el, és láthattuk Seth mit tett, amikor Brock kijött. Ryback szerint Rollins egy szánalmas pipogya alak. Ma este azonban nincs elfutás, nincs menekülés. Két hete elmondta Sethnek, mit jelent Bajnoknak lenni, ma este pedig meg is fogja mutatni!

Ryback vs Seth Rollins Champion vs Champion
Ryback már a ringben van, amikor Seth bejön és a még egyszer megszemléli a szerencsétlenül járt autót. A gong megszólalásakor a közönség azonnal kiabálni kezdi: Feed Me More! Seth támad, ám Ryback rögtön földre küldi, így a Bajnok elhagyja a ringet. Aztán újabb támadást indít, de Ryback ezt is visszaveri és megvillantja az erejét. Tartja Seth-et, majd hátradobja és kivágja a ringből. Seth azonban képes fordítani és több sikeres ütés, illetve rúgás után Ryback is a földre kerül. Ahogy lépne vissza a ringbe, Seth ismét kirúgja, majd rá is ugrik és a palánknak csapja. Seth elhiszi, hogy legyőzheti Rybacket, visszanyeri magabiztosságát és őrzi a fölényét, sőt feladásra akarja kényszeríteni ellenfelét. Ryback azonban kiszabadul és pillanatok múlva már könnyedén dobálja a Nehézsúlyú Világbajnokot. Jön a Shellshocked, ám Seth kivédi a mozdulatot és Ryback fejére rúg. A Sin City Cyborg elterül, Rollins azonban ezt arra használja ki, hogy elhagyja a ringet, fogja a bajnoki övet és távozzon. Nem akar győzni, elmenni akar. A mérkőzésvezető számol, Seth halad, ám Ryback utána nyúl és elkapja! Visszalöki a ringbe, de ő kimegy a másik oldalon. A nézőtérre indulna, de Ryback ismét visszahozza. Ismét a Shellshockeddel próbálkozna, de Seth kifordul és kereket old a közönség között.
A mérkőzés győztese kiszámolással: Ryback, a WWE Interkontinentális Bajnoka.

Big Show zenéje szólal meg, bejön az óriás és Seth-tel együtt megy a ringhez. Ryback felkészül a fogadásukra, de ketten két oldalról közelítenek. Rybacknek nincs esélye. Gyorsan földre kerül, rúgják. A segítség Roman Reigns képében érkezik! Show kap egy Speart, Seth pedig egy sikertelen Pedigree kísérlet után Rybacktől kapja a Shellshockedet.

Ennyi volt a heti SmackDown. Az NXT és a Tough Enough videói is hamarosan felkerülnek, kis türelmeteket kérjük. 🙂

41 gondolat “WWE SmackDown 2015. július 09. – Champion vs Champion” bejegyzéshez

  1. Gyakorlatilag erre az adásra már nem tudok mit mondani, Smack Down ról beszélünk és ez meg is mutatja hol tart jelenleg a WWE mert Taker él idején még volt olyan jó a Smack Down mint a Raw néha még jobban is.Tényleg Brock Lesnarral tudnak showt csinálni, ez van. Heyman nagy volt, Dean Ambroset egyre jobban sajnálom mert sokkal több van ebben az emberben mint amit kiadnak belőle nagyon nagy kár érte,és már kicsit nagyon unalmas amiért basztassák Romant mert ilyen karaktert adnak neki Barna Vajról annyit hogy 100 év után se lenne olyan karaktere mint Taker ő utánozhatatlan nincs más olyan mint ő.Másik el keserítő amit The Ascensionnel csinálnak gyalázat a kedvenc TT és ennél rosszabbat már nem tudok elképzelni pedig mikor debütáltak atom nagy TT volt lehet volna olyan jók mint Legion of doom ebbe is az van hogy lehettek volna ha…. Rolinsra visszatérve Shieldben még volt valaki ott még szerettem is vele is az van mint Romannel vagy Deannel szomorú, Ryback hatalmas respect neki.

    Kedvelés

    1. Anno az SD és a RAW külön-külön műsor volt,külön bajnoki címekkel,külön sztárokkal,egy külön részleg volt.
      Így magától értetődik,hogy hasonló színvonalat kellett produkálni mint a RAW-on,ahogy egyesítették az SD ami addig egyenértékű volt a RAW-al,egy mellékműsor lett olyasmi mint a main event,vagy a superstars.
      Hogy miért kellett ezt meglépni arról a mai napig fogalmam sincs,de ez van,persze attól még nem kell szeretni.

      Kedvelés

  2. Szerintem elég fos mostanában a smackdown, és őszintén unom már a vezetőség vs reigns és ambrose csatákat ( meg mostanában ryback ). Akkor haladjuk sorba, kiváncsi vagyok ambrose vajon milyen szerepet kap most hogy rollins lesnar ellen megy. Rusev visszatért és bár én utáltam szerintem jót tesz majd az üzletnek. Jó volt újra latni egy show vs reigns meccset. A tag team csapatok borzasztók, holvannak az uso-ok és aztán sztem a lucha dragonsnak kéne bajnoknak lenni. És hát kéne már egy új bajnok aki nem lesnar ( pl.: orton )

    Kedvelés

    1. Ha az Ascensiont nem szúrták el volna finoman szólva akkor ők egy jó csapat lehetnének…valahol olvastam ,hogy állítólag Vince bácsinak nem “jönnek be”….remélem hamarosan HHH megkapja az irányítást a cég felett és jobb ötletekkel drukkol elő.
      A LD tényleg odaver és szerintem bajnokok lesznek kis időn belül pont addig amíg Rowan vissza nem tér persze csak akkor ha Luke-val nem kezdenek valamit.

      Kedvelés

  3. Nem volt egy nagy valami ez se, bár Smack Downrol beszélünk, az meg mikor volt utoljára értékelhető? hát nem mostanában az biztos…… Rollins elfut, a WWE bajnoka, mondom a WWE bajnoka, először elfutt Lesnartol, majd Rybacktől is, de amint jön a segítség egyből vígan, derüsen megy az ellenfélnek (és igen tudom hogy csak eljátszák, amit azok a gágya kreatívok írnak, ezúton is szeretném üdvözölni őket), persze kíszámitott rá hogy jön Reings, én nem, meg is lepődtem, hogy hát ez mit keres itt, hisz kapott hogy Abigeilt, amitől kidőlt, és vagy 1 órán keresztül azt se tudta hogy ki ő, ja bocsánatott ő Super Reings, mi neki egy Abigeil, pff semmi….. Mostmár oda lyukadunk ki hogy Rollins jobb lesz mikivel mint Heyman? ez most komoly? igaz ha már búnyóban nem győzheti le Lesnart, nehogy már mikel is lealázák őt 😀 …. Bellák most kivételesen nem Paige ellen mentek, hanem Naomi meg Tamina ellen, már el is felejtettem hogy ők is itt vannak, hát sokatt ért Naominak a turn, meg az új zene, ruha, és még társ is maga mellé, ennyi erővel megspórolhatott volna Vince 1-2 eurót, hisz úgyse kapta meg az övett…. és Natalyaval mivan, most ő se fog meccselni, amíg a férje sérült (Tyson Kidd), vagy mi? igazából, rajtuk kivül más nincs is a díva rosterben, az NXT-ben meg bakker annyi van amennyit akkarsz, de nem, miért is hoznánk fel bárkit is onnan (Becky, Bliss, Sascha, Charlotte, Bayley, Emma)…. az ic öv körül is mivan te jó isten, pedig a WM előtt nagyon felakarták pusholni az övett, meg is szerezte Bryan, de lesérült, azt annyi, ennyi volt az ic öv is…. us övett is felakarták pusholni Cenaval, hát inkább legyengítették, mert aztán annak sok értelme van hogy Cena 50 címvédő meccsett megnyer zsinorban (nézen már valaki utána, mert szerintem volt annyi, az biztos), remélem hogy KO megnyeri, mert ha nem, inkább hagyjuk is….. Rusev visszatért, Fandango ellen, pff ez is itt van még? 😀 persze acollade meg minden, felesleges is volt az egész, remélem valamit kihoznak a Zigis feudbol, mert kilehett, de úgy is elfogják baszni….. ahogy megjósoltam Ambrose Bo Dallas félékel fog meccselni, azt nem gondoltam hogy pont Bo Dallasal :D, de legalább nyer, most 1 pár hónapig ezt kell néznük, azért az nem semmi hogy kb 2-3 hete még 1 centire volt a WWE övtöl, ő is vette le, csak a végén elengedte, most meg Bo Dallasal feudol, legalább akkor tették volna be az ic övbe, őt Míz helyett, vagy mit tudom én, de ez mi ez? ah wwe, meg a kreatívok….. az adás értékelhetetlen volt újfent, de mivel 1 pontott mégis szégyen lenne rá adni, ezért adok 2őt….. csak mert jó kedvem van

    Kedvelés

  4. Kane több mint 1000 meccset tolt és nincs meg neki a 200 győzelem?Hópihének meg igen,elirás vagy Én maradtam le valamiről?

    Kedvelés

  5. Az egyedüli értékelhető momentum Wyatt megjelenése volt természetesen,ami már unalmas,jöhetne a meccsük.Na és a hegyomlás,egy embere fojtó dobást adott ezúttal.Ennyi meg 1,azaz 1 bambi.Na,de a többi…

    békapofa valóban bo dallas féle hulladékokkal meccsel,most meg pont vele.Úgy látszik nem tud szabadulni Wyattől..:D ha nem ő vele,akkor a kisöccsével szarakodik.
    vipera matyi vs doom ivadékok feud?Tök jó lenne,de mi volt ez a bohóckodás?Pár másodperc alatt elintézte őket…szánalmas.Ennyire nem tudnak mit kezdeni velük,hogy mindenki megveri őket…viperátykát meg nem tudják egyik történet szálba se bepasszintani,erre most ezt próbálják.Jó feud is lehetne,de nem lesz az..

    bajnok vs gyáva kritikán aluli volt.veszett kuty ajó volt,állatkodot egyet,de ez nokdeli meccs volt.Ha veszett kutyával nem bír el a nagy bajnok,mit akar lesnar ellen?pffff

    szuper kentaur megkapta amit érdemelt,de persze mese habbal volt ez is.

    Cezaro meccset megnéztem volna,de hát…

    0 volt ez az adás is.

    Kedvelés

  6. seth a csotany ismet menekul es csak akkor nagy a szaja ha van melete valaki de halistenek roman is bejot

    Kedvelés

  7. Hát igen Ryback egy igazi bajnok. Nem fut el és akár nekimegy a túlerőben lévő ellenségnek is. Én szurkolok Ryback nek hogy minnél tovább maradjon Interkonti bajnok. Az eljövendő Battleground al kapcsolatban pedig van egy olyan érzésem hogy 2 új bajnokot is avatunk rajta. Az egyik egy új US bajnok lesz KO személyében és a másik pediglen egy WWE WORLD CHAMPION lesz BROCK LESNAR képében.

    Kedvelés

      1. Ez lesz és jöhet a feud köztük,bár egyik gyávább mint a másik,na meg,oly hirtelen nem fog eltünni júdás sem a vályútól.Még félig tele van.

        Kedvelés

        1. Csak kár ,hogy Rollins-ból egy ilyen karaktert csináltak, pedig egy meghatározó alak is lehetne, olvastam valahol kommentbe, hogy Heyman Rollins mellé áll de nem hiszem, habár kitudja, ha még is Rollins mellé állna akkor meg Lesnar szókincsét kéne fejleszteni.

          Kedvelés

          1. kecskepofát sose bírtam de tehetséges.Amikor bajnok volt heelként,mikor is futott el?Pedig ő kisebb mint júdás..

            Kedvelés

          2. Hát ha azt mondják Sethnek ,hogy futni kell akkor futni kell sajnos…emlékszem hányszor megverte Rybacket kicsivel régebben most hogy IC bajnok lett nem bír vele na mindegy….inkább a WWE övet alacsonyítsuk le hogy a bajnok elfut…ezt annyi féle képen meglehetett volna oldani…Miz bele kevert volna a főmeccsbe és Rollins nyeri….Rollins utána meg elintézi Mizt is neki már úgy is mindegy…..Wyatt meg megvárta volna a meccs végét és Romannel lehetett volna egy kis adok kapok köztük nem pedig mindig egy finisher és kész vége. Ajánlom hogy Wyatt verje meg a BG-n mert ha nem sikerül akkor elbúcsúzhatunk a Világok Felfalójától….Hiába ördögi az amiket leművel meg ahogy manipulálja az embereket ahogy megfertőzi az elméjüket teljesen mindegy a meccs után legyőzik és újra boldogság van…Ez úgy lenne hiteles ha be is teljesíti azt amit eddig mondott + visszakapnánk a régi Romant akit még kedveltem is.

            Kedvelés

  8. Remélem, hogy NXT-hez írhatok egy kis pihenés után, dehát amúgy se standard az, hogy jókat szóljak Vince papa cégéről.

    Pár szóban a mostani rawról azt kell mondanom, hogy punciság volt az egész -sajnos nem Royal értelmében-. Kicsit bővebben pedig azt, hogy hihetetlen, hogy egy elektronikától és minden kivehető résztől biztos nem megszabadított 60k$-os autókát ennyire pg módon alig-alig engedtek csak összezúzni Brokinak. Simán mehetett volna minden ajtó, ablak és még fel is gyújthatták volna. Na meg stílusosan nem két fejszével, hanem legalább az egyiket lecserélve kalapácsra a végén. Akkor azt mondom rendben, ez így egy tényleg kiadós zúzás volt. De ez így valami nagyon szegényes volt. És ó jajj valami idióta beállt a repülő ajtó elé és megkarcolta -aki amúgy annyira örült ennek, hogy még el is vihette az ajtót [ez mondjuk tényleg mekkora királyság már]-, arról nem is szólva, hogy Brocki második ilyenje két hét alatt, szóval ne is várjunk fél évig bármilyen díszletet.

    No nézzük a smackdownt,,,,,

    Seth mellől végre eltűnt a két hobbit!!!!!! Oh, hogy csak azért mert sztori szerint majdnem nyakuk tört és nem azért mert Rollins karaktere haladt volna bármerre. Ez így igen. Aki ezt megírta annak tényleg gratulálok. Mekkora állatság lett volna már, ha mikor Lesnar 1v3-ba szemez velük Seth mikrofont ragad és elmondja, hogy többé nincs szüksége J&J-re és elküldi őket, azok meg a két oldalra távoznak a közönség soraiba. Csak akkor visszajőve mikor Brock már a kocsijukat zúzza össze. Így két légy lett volna egy csapásra, kapott a két háttérharcos 1-1,5 évnyi adásidőt és még be is teljesítették volna rendeltetésüket Rollins karakterének erősítésével, na meg Brock úgy is szétcseszhette volna a kocsit. De felül jobb egy ilyen bajnok. Mennyire csodálatos, hogy tökéletesen reprezentálja a jelenlegi wwe-t a bajnoka. Minden létező probléma elől elfut, vagy külsősökkel próbálja megoldatni azokat.

    Heyman jó volt, dehát mikor nem? Összenyomni az autót pedig az én síkomba is lehetett volna még, ezzel sem indokolhatjuk, hogy miért nem mertek -hányszor írtam én már le hogy “nem mertek” az elmúlt fél év során?- többet húzni hétfőn.

    A jóslatok pedig beteljesedtek. Dean Ambrose a már még kövérebb Bo Dallassal feudol. Az igen. Ezzel ellentétben még így is Dean ütötte át a legjobban az ingerküszöbömet, méghozzá egyetlen egy képpel. Vagyis filmborítóval. Először megleptek, hogy nem is különálló film lesz a Lockdown, hanem a 12R harmadik része. Ez…most még nem tudom, hogy jó vagy rossz hír-e. Maga a borító szerintem iszonyat badass. Barátnőm szerint is, pedig ő nem is ismerte fel Ambroset először, szóval nem gondolom, hogy a nem létező elvakultságom iránta befolyásolna. Messze az eddigi legjobb 12R borító. Magát a szériát annyira ismerem, hogy az első részt még végignéztem a magyar szinkron miatt, úgy istenigazából pont annyit ért, amit várt az ember, nem sokat kaptam, de nem is köptek szemen. Az mondjuk idegesített, hogy Cena kb saját magát alakította benne, főleg, hogy el tudom képzelni, hogy a 2 perces poént Nikki adta tippnek a rendezőnek. A második részt eredeti szinkronnal, de inkább Randy csodálatos antiszínészkedése miatt egy negyed óránál tovább nem bírtam, ki tudja, lehet azután egy szuper film lett. Na persze. Besorolása R maradt a Lockdownnak is, tehát vér lesz, de levágott kezek azért nem. Kimondottan kíváncsi leszek rá, elsősorban mivel Dean a főszereplő és ő le is nyilatkozta, hogy nem azt akarta az első mozis -remélem olvasod Royal, ez moziban is lesz, az első kettő és általában wwe filmekkel ellentétben- filmje arról híresüljön el, hogy “ez az a film, amiben Dean Ambrose egy zsaru”. Arról nem is beszélve, hogy nemcsak hármójuk de szerintem a roster legjobb előadója. A végén még a filmipar fedezi fel Good nagyságát és nem a mainstream pankráció. Legyen úgy.

    Rusev rettenetes párt alkot Sumerrel, de még így is szerintem eddigi legjobb, de legalábbis a legszükségesebb feudja. Persze az ostoba amcsi -meg a még máshonnan odatévedt- közönség skándálja az USA USA USA csodát, mire Rusev már vagy háromszor konkrétan kimondta, hogy ez nem arról szól. Persze Dolph és Lana között sincs semmi kémia, és remélem nem lépik meg a Rae vs Lana meccset, mikor utóbbi tényleg csak modell, és az eséseiből nagyon látszott, hogy semmi képzettsége nincs pankrációilag. Na majd meglátjuk.

    Show megjelenésén dobott rengeteget egy egyszerű ujjatlan. Csakhát megint ki ellen és hányadjára lép ringbe. Wyatt ment…hette volna az egészet. De, van itt számomra két de. Az első, hogy nonsense, hogy Roman a háta mögötti igazit csak úgy leüti. A második, hogy ki az imposztor? Ez csak az én csőrömet piszkálja?? Mármint, hogy mégcsak említve se volt, de legalább arcilag mutatva múltkor, hogy ki az isten az? Jó valószínűleg Harper kopaszítva, bár akár a múltkori Wyatt imitátor, aki Deannel fotózkodott. Igazából nem lényeges, csak engem nagyon zavar, hogy konkrétan elsuhan mindenki efelett, hogy mégis hogy meg micsoda az a másik Bray. Na meg még ezeken felül így is Reigns nyer, igaz dq-val, de nyer.

    New Dayt alapból, Sheamust meg már nem bírom végignézni,,,,szóljatok, ha bármi érdemleges történt ám.

    Visszatekintésben “ismét” bizonyította Cesaro, hogy bizony top játékos. Dehogy Cena még a friss Kevint is visszaveri az már megint a nonsense kategória.

    Na, ha még van lény a földön, aki nem látott soha nőt, vagy nincs internetje és ebből kifolyólag még szerette a Bellákat, akkor örülhet, itt van mégegy. Bayley, Becky, Bliss, Boss, és Charlotte -heh, milyen sok B-betűs lány van NXT-ben- pedig még csak a horizonton se. Ennyi szó sok is a main rosteres “díva” részlegre.

    A “főmeccs” meg nettó vicc. Most komolyan a NEHÉZSÚLYÚ VILÁGBAJNOK fut el az interkontinentális elől? Ez már tényleg a bullshit kategória. Ez a Rollins akarja leégetni Suplex várost, aki még Rybacket se tudja legyőzni? Kész. Seth már soha nem lesz komolyan vehető face. Vagy heel. Vagy egyáltalán bármi. Bár lehet jobb is, hogy nem láttuk azt a fogyatékos pedigreet mégegyszer. Nem is csodálom, hogy valószínűleg engedik majd a Curb Stompot Brock ellen használni neki. Phujj mi volt ez az adás,,,,,

    Kedvelés

    1. Reméltem*,,,még jó, hogy csak az első bekezdést nem olvastam vissza. De legalább eszembe jutott még egy dolog.

      A pontozási rendszer ideiglenes kivevése, ahogy eddig látom jót tett. Ezalatt a fél év alatt nagyjából megértették a népek Royal stílusát és, hogy mit is akar mondani valójában. Persze farigcsálódtunk le rendesen, de emlékszek én és még szerintem sokan a -26 +2-es arányaira : D most azért a legrosszabb, amit láttam az fele-fele volt. És nem ő változott.

      Kedvelés

      1. Jön majd az NXT és a TE is, bár lehet, hogy az összefoglaló várat magára és első körön a videók érkeznek csak. Momentán egyedül vagyok, kis türelmeteket kérem. 🙂

        Kedvelés

        1. Ugyan, nem siettetek én senkit. Csak volt már azért bennem egy írhatnék. Igaz azt rendre elfelejtem, hogy nem engedheti meg mindenki azt a luxust magának, hogy csütörtök reggel mindkét adást megnézze rögtön. Így már bennem gyűltek a gondolatok egy ideje, főleg hogy egy hetet ki is hagytam. Ezzel a felosztással viszont legalább az ember szájíze jó lesz. Én személy szerint folyton elkövetem azt a hibát, hogy előbb nézem az NXT-t és csak utána a Smacket,,,,

          Kedvelés

      2. Azért Én is sokat változtam,már nem trágárkodok,ha meg még is,akkor pontozok.Ki ki csusszan egy bu.. vagy egy ku..a de ilyen ez a világ mauahahahaha
        A véleményemet írom le,a meglátásaimat stb akinek nem tetszik tehet egy nagy szívességet természetesen.
        fogyatékos pedigre ez jó.A rekordom amúgy 30 valamennyi 2-abból az egyik lááájkoló szerény személyem volt he he.
        Az élet habos oldala.
        12 menet 3…mozikba..majd meglesssük,persze ncore a barátunk.
        Ha a buta sete suta fa arcú bráma bikának összejött a filmezés,direkt nem színészkedést írtam,akkor békapofának is lehet esélye.Hátha.

        Kedvelés

        1. Igazából bennem is felmegy néha a pumpa és nagyon szívesen küldeném el a végtelenség fütykösére a Mr. Cena a legjobban kereső szuperhősöm emberkét, meg a Kane néven futó lényt, dehát öncenzúra. Tartalmilag nem változtál és az a lényeg. 12R 3-at pedig nehogy aztán bárki túlbecsülje, esetleg egy 10/6-os film lesz semmi több. Pont olyan, amit önszántamból soha az életbe nem néznék meg, ha senkit nem ismernék a színészek közül, dehát jelen esetben nem ez a helyzet.

          Kedvelés

          1. Wyatt egy horror filmben,mekkora lenne már!!!Minden megvan hozzá,nem is kéne sminkes,se öltöztető,se forgatókönyv,semmi,utána menni az erdőbe,és felvenni amit művel:D
            A gonosz halottak egyből nem lennének magányosak mauhahahahaha

            Kedvelés

    2. hátigen, amit a smackdownról írtál azt osztom, a többit meg javarészt én is leírtam a raw-nál. kiemelném a Wyatt imposztoros részt mert azzal tényleg nem foglalkoztunk. elképzelhető hogy az a new orleans-i hasonmás az. 🙂 az első alkalom után nem tudtam hogy visszatérő elem lesz, így viszont érdemes rá figyelni. két Wyatt, ebben van potenciál.
      Ambrose-ról kihozott egy Body Series-t a WWE csütörtökön. ilyen eddig csak a dívákról volt, meg egy Roman WM felkészülés.

      Kedvelés

        1. az úgy nem ér ha csak én mondom meg hány éves a kapitány, ti is valljatok színt. 😀
          nem volt időm pótolni, de ha gondolod akkor dobhatnál pár linket. illetve bárki csatlakozhat Pepper pankrációtörténelem leckéihez, jöhetnek kedvenc oldschool meccsek bárkitől. 😉
          ilyesmikre meg pletykázni tényleg nem lenne rossz egy blogmotor. :>

          Kedvelés

          1. Na újonckodok már én is 😀 Ambrosist, szolgálatotokra 😀

            Nekem valamiért ez a meccs az egyik kedvencem. Nem egy klasszikus, de teljesen korrekt, sok interferivel, teljesen jó az egész, ahogy van 🙂 Szerintem megtekintésre ajánlott erősen 😀

            Kedvelés

          2. hát ez masszív volt, tényleg lenyűgöző teljesítmény. egy percét sem untam, kapott mindenki a szeretetből aki a ring közelébe került. 😀

            Kedvelés

Vélemény?