Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. augusztus 27. – Eredmények és videók

SD_833_Photo_003-2877864038

A SmackDown adása 2015. augusztus 27-én Providence városából, Rhode Island államból jelentkezik, ahol legelőször visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol visszatért a céghez a Dudley Boyz duója és egy váratlan támadással alaposan helyben hagyták a Tag Team Bajnokokat.

A ringbe először a Wyatt Family érkezik, immáron az új tagjukkal. Bray elmondja, hogy mindannyian halottak vagyunk, hiszen a saját hazugságaink ölnek meg minket. Ezek miatt pedig azt várjuk, hogy mikor jön el az életünkben a megváltó igazság, amivel képesek lennénk új életet kezdeni. Bray szerint a szavak kezdenek csak ócska, jelentéktelen szerszámok lenni egy végtelenségig tartó csatában. Abigail nővére ugyan nem lehet itt, viszont hisz abban, hogy Ő is megelégelte a mondatok hosszas folyamát és ezért küldte el a Wyatt Family-hez Braun Strowman-t. Bray ezt követően kijelenti, hogy ismét összeállt egy testvéri lánc és összeállt a családjuk, amiben Ő lett a “Gonosz új arca”, Luke a “Pusztítás új arca” Braun pedig a “Rombolás új arca”.
Ezt követően Roman Reigns zenéje szólalt meg és Dean Ambrose-al együtt a közönség soraiból érkezett a ringhez a Szupersztár. Ahogy a ringhez értek kijelentette Roman, hogy itt az ideje revánsot venni a hétfői támadásért. Ahogy a Big Dog és a Lunatic Fringe a ringbe léptek Braun már kész volt támadni, ám egyenlőre Bray nem engedte csatázni és inkább visszavonulást újt a Family-nek.

The Ascension vs Dudley Boyz

A küzdelem nagyon egyértelmű volt, amiben a frissen visszatérők a Tag Finisherjüket követően képesek voltak kopogtatással megszerezni a győzelmet. Azonban ennyivel még nem ért véget a műsor, ugyanis ekkor került főszerepbe egy asztal is, amit a ring közepén szerettek volna kettétörni a kiszemelt Ascension taggal…A New Day csapata érkezett a bejárat felől, akik egy kisebb tüntetést rendeztek, hogy “Mentsük meg az asztalokat a Dudley Boyz-tól”. Azonban ez a kis közjáték nem volt sikeres a Tag Team Bajnokok részéről és Viktor-t keményen rávágták egy asztalra.

Neville vs Kevin Owens

Neville a szokásos módon szépen szerepelt, ám a technika és a gyorsaság nem számított, amikor KO képes volt elkapni ellenfelét és értékesíteni a Pop Up Powerbomb-ot, amit követően megszerezte a győzelmet kopogtatással.

Charlotte és Becky Lynch vs Bella Twins

A harc előtt összefutottak a felek a Backstage-ben, ahol Nikki és Brie kicsit próbálta megbontani az összhangot a PCB csapatánál, hogy a két leendő ellenfelük előtt kibeszélték Paige-et. Azonban Becky és Charlotte egyáltalán nem tisztelték az ikreket, akiket aztán faképnél hagytak…A küzdelemben mindkét csapat átlagosan szerepelt, végül azonban Cahrlotte volt képes kopogtatni Brie-t ,amivel megszerezte a PCB-nek a győzelmet.

A ringbe a hölgyek összecsapást követően Seth Rollins érkezik, aki kijelenti ,hogy a hétfői RAW lett volna az egyik legmeghatározóbb pillanata a karrierjének. Szobrot állítottak volna neki a cég legnagyobb legendái mellé, azonban ezt a dicső pillanatot elrontotta Sting…Emlékezhetünk a RAW-ra, ahol az adás főeseményén Triple H érkezik a ringhez Stephanie kíséretében. A szorítóban már fel van állítva az a szobor, amit a cég Seth-nek ajándékoz és kiállít majd a legendák mellé. Először azonban szeretne Steph és HHH nagyon boldog 70. Születésnapot kívánni Mr. McMahon-nak, akinek eléneklik a “Happy Birthday”-t. A későbbiekben pedig végignézik Seth karrierjének mérföldköveit, amit követően megérkezik a WWE Nehézsúlyú Világbajnok, valamint a United States Bajnok. Seth ismét köszönetet mond a Vezetőségnek, majd kijelenti ,hogy a Bajnok itt van, amit követően készül, hogy megpillantassa a szobrát. Hunter és Steph is izgatottan várták, hogy milyen reakciója lesz a közönségnek, valamint Seth-nek, amikor meglátják a mesterművet. Végül mindenkinek elállt a lélegzete, hiszen a szobor nem más volt, mint Sting!
Az Ikon megjelent a RAW-n, akit mindenki csak bámult és nem tudták hova tenni az Ő jelenlétét. A Vezetőség egyből kisietett a ringből, Seth pedig megtámadta az érkezőt. Viszont nem volt sok szerencséje Sting-el szemben, hiszen egy Stinger Splash-t követően kivágták a ringből…Seth azzal folytatja, hogy nyilván csak féltékenységből mocskolta be ezt a történelmi pillanatot Sting, akinek sosem volt a karrierje alatt komoly meghatározóbb momentuma. Ezért is könyörögni kellett Rollins-nak, hogy Triple H hozza létre ezt a csatát közte és Stinger közt a Night Of Champions-ra…Hunter igazából megszánja az Ikont, hiszen egy arcfestés mögé bújva járkál Baseballütővel, azonban képtelen volt a hatalmas visszatérését követően a WrestleMania-n megszerezni a COO ellen a győzelmet. Seth bebizonyítja mindenkinek, hogy Sting csak közröhej tárgya, amikor a Night Of Champions-on összetöri a vén csontjait.

Dolph Ziggler és Ryback vs Big Show és Rusev

A küzdelem nem alakult rosszul, amiben végül egy W.M.D.-t osztott ki Big Show a saját csapattársának, a hétfői támadás miatt. A KO Punch-ot követően egyedül hagyta a ringben a kiütött Bolgárt, akit Ziggler könnyedén képes volt lekopogtatni és megszerezni a győzelmet a csapatának.

Sheamus vs Dean Ambrose

A főeseményen megjelent a Wyatt Family, akiknek a jelenléte teljesen elterelte Dean figyelmét. A Kelta ezt kihasználva értékesítette a Brouge Kick-et, amivel megnyerte az összecsapást. A Family 3 tagja körbe állta a ringben heverő Ambrose-t, akinek a segítségére Roman érkezett. Reigns egyből egy óriási Superman Punch-al földre küldte Harper-t, azonban Strowman-el már nehezebb dolga volt. Braun ismét megsemmisítette a Big Dog-ot, ami után Bray az aréna közepén térden állva kacagni kezdett..

Ezzel zárult a mostani SmackDown, ami egy eléggé gyenge adás lett, reménykedjünk benne, hogy a hétfői RAW több érdekes momentumot tartogat a számunkra…

87 gondolat “WWE SmackDown 2015. augusztus 27. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Ez a Simon Gotch meg a másik..mekkor kát bu..i:D:D
    Hatalmas figurák.Karikatúrák,és mégis tisztelegnek az ős pankrátorok előtt,
    Vicceseket,tehetségesek,jópofák.Üde színfoltok.

    Kedvelés

  2. Bebaszna ha Kane face ként térne vissza és ő lenne a 3.ember a tesók mellett..legutóbb maikor face volt…team hell no,majd jött a Wyatt family s ő volt az 1.áldozat.
    A feudjuk szánalmas volt ahogy az armageddon lol meccs is..majd amikor visszatért a sérülésből kidobálta a ringből a 2 vadembert és ennyi volt,remélem nem akarják folytatni vele,mert ha face ként vonul vissza mindenidők egyik legnagyobb heel karaktere…

    Kedvelés

  3. Csak nekem volt jó érzés látni,ahogy a “Big Dog” vergődik ennek a benga állat karjában? Amúgy a Dudley Boyznak nagyon örülök,csak kár,hogy pont az Ascensiont szopatják..sok szar TT volt/van,de ez a new day a best..mármint a fostömlök között a legfostömlöbb. Ja és még annyi,hogy azt hittem régen,hogy Sheamust csak egy heel turn “mentheti meg”,de tévedtem..semmivel se jobb,mint a babyface korszakában..ugyan olyan unalmasak a meccsei,pedig Dean Ambroseal nem nehéz jó meccset csinálni..

    Kedvelés

    1. Tetszett ahogy most is lealázta a szörnyeteg a kentaurt muahahahahahaha
      Szenvedjen csak sokáig.Most egy szopóág kell kentaurnak,hogy a karaktere gyengüljön,mert az a push amit kap amióta szoloban nyomja..durván müzlis.

      Kedvelés

      1. Pedig jobb,ha most felkészülsz rá lelkileg,hogy ő lesz a következő müzlis..bár,ha a mcmajom addigra…

        Kedvelés

    1. Nem, de ilyenre ne számíts. Orton enyhítést kért, jelezte számára az utóbbi időben egyre megerőltetőbb a pankráció. Bár csak 35 éves, közel 20 éve ezt csinálja, lassan tényleg belefárad.

      Kedvelés

  4. Az adásról annyit, hogy kiszámítható és unalmas volt.. Pár ötletem viszont lenne folytatásként. Roman és Ambrose mellé jó lenne Show vagy valaki aki rég heel. Csak ne Rollins, shieldnek már vége jó volt szép volt, elég is volt. Rollins akár mennyire is baromi jó heel karakterek érik a face turn és valszeg úgy , hogy nem lesz öve sajnos.. 😦 régen utaltam de mar egyik kedvencem lett. Jól mozog , sokat dumál olykor idegesítő , pont jó heel bajnok. Valszeg nem Sting hanem Sheamus viszi majd az oveket.. Szinten sajnos. Kane is visszatérhetne mar valami facekent mondjuk valaki ellen. ( KO, Show, Rusev stb)
    De egy baj van.. Nem hogy az a kreativitást nem látom a műsorba.. Meg az akciók is gyengék.. Lomha az egész..

    Kedvelés

  5. 3D
    WWE nem minden adásra asztalt kell vennie:’D
    Eric R.-várom hogy vissza térjen…
    Szerintem az új család tagra fog rámenni..
    De az lenne a legjobb ha családra menne rá de közben a két shieldes tagot is verné.. #magányosfarkas
    Fő meccs lényegtelen szar volt..
    Egyedül roman megverése volt jó:’)
    Szegény roman mozdulata kimerül egy super p-ba megy a spear-ba…

    Kedvelés

  6. Sziasztok! Új vagyok erre, eddig csak az angol oldalakat követtem. Nem gondoltam, hogy egész aktív magyar közössége is van a WWE-nek, de kellemes meglepetés. 🙂

    Az adás átlagos volt, nekem a jól sikerült Raw után viszont inkább csalódás, kicsit töltelékszagú. A tag meccs és a Neville-KO jó volt, csak sajnos borítékolható eredménnyel. Az Ambrose-Sheamus se hozott sok meglepetést sajnos.

    Szerintem a Reigns-Ambrose pároshoz Big Show fog becsatlakozni, lesz egy triple threat és nyernek a Wyatt-ék. Ha Rollinsnál lesz valamikor egy face turn, nem zárok ki a jövőben még egy Shield-Wyatt rematchet, mert bármennyire vert mindenkit anno a Shield, emlékeim szerint a Wyatt familytől mindkét PPV-n kikaptak.

    Rollins jó a mikrofonnal, de egyre unalmasabb és önismétlőbb, a mostani szövegelését már félig áttekertem. A Sting elleni meccse elég lefutottnak látszik, talán arra adok egy minimális esélyt, hogy Sting valahogy nyer, mire bejön Sheamus, lerúgja és beváltja a táskát.

    Jah az új Wyatt tagtól én nem várok sokat sajnos. Ez a “nagy és félelmetes” image pár hét/hónap alatt kifut, unalmassá válik, a ringbeli egyéb képességeivel kapcsolatban nincsenek túl jó jelek. Az NXT-ben sem futtatták és máshol se nagyon. Ez nem túl sok jóra utal, ráadásul azzal, hogy ilyen benga állat, rajta se lehet túl sok fogást bemutatni, ezért jó eséllyel a meccsei hamar unalmasak lesznek.

    Kedvelés

    1. Üdvözlégy.
      Jól emlékszel.A Wyatt family a szart is kiverte a csicska…ből he he
      És a történelem megismétli önmagát.

      Kedvelés

        1. Te tényleg face lettél.:D
          Amúgy ez engem is érdekel.Idejön egy új arc tök értelmes véleménnyel és pár ember meg leszavazza.Szerintem egy csapatban nem illik így köszönteni egy új játékost.

          Kedvelés

          1. Nem vagyok face,bármennyire is szeretnétek.Te egy tróger vagy,trollkodsz állandóan,beugatsz ennek annak,nekem is,mostanában meg normálisan írsz.
            Mi is az oka?
            Szedd össze magad inkább te is ahelyett h itt jópofizol.

            Kedvelés

          2. Mostanában azért jópodizok, ahogy te mondtad, mert értelmes kommenteket írsz, nem nagyon kötekedsz, ilyesmi.Én nem a véleményezőt nézem, hanem a véleményét.Sokszor a nevét még csak el se olvasom, csak a vélemény után.Pl., ha valaki olyat ír, ami nagyon ellenszenves számomra, azt nem hagyom szó nélkül, de ha egy másik cikknél rendes véleményt ír, akkor nem az azelőtti véleményét nézem.

            Kedvelés

    2. Ez az új Wyatt tag szerintem nagyon jót tett a családnak, minden tekintetben jobb mint Rowan volt. Ha jól csinálják, hidd el hogy nem lesz unalmas. Inkább az az unalmas, hogy már megint ugyanazt az ellenfelet kapja a Wyatt family, csak most 3v3 felállásban…és ha jól tippelsz és tényleg a Bigshow lesz a 3. ember, elég gyenge meccsre számíthatunk. Egyébként Román teljesen visszahúzza Ambrose-t, mostmár látom. Olyan durva meccsei lehetnének, jókat promózhatna, de nem, inkább ezt a brother baromságot erőltetik, ami már lassan a Shield megszégyenítése…

      Kedvelés

      1. Ott van a Wyatt vs békapofa feud,az egyik legjobb volt nekik.kentaur hol produkált ilyen meccseket?
        Hiába vergődik ott békapofa,hiába játsza akamu bolondot,hiába kapott címmecset,már jó pár hónapja csak aszisztál a tesokájának és nem is lesz neki már nagy karriere,csak így árnyék emberként.
        A Wyatt family erősebb mint valaha.Simán mehetnek majd bárki ellen,a tesok elpusztítása után.
        Lehet lesnart támadják be bo dallas rip miatt he he

        Kedvelés

        1. Elvileg Lesnar egy hónapig most távol lesz (milyen meglepő). Szerintem jövő héten bevonul Heymannel, kezdik a szöveget, hogy azonnal visszavágót Takerrel stb., aztán hirtelen elsötétül az aréna… majd mikor visszajönnek a fények, a Wyatt family ott áll velük szemben. Heyman kimenekül a ringből. Rátámadnak Lesnarra, aki eleinte ad nekik, de hárman legyűrik. Úgy elverik, hogy hordágyon hagyja el az arénát. Majd egy hónap múlva, mire lezajlik a Wyatt vs shieldes köcsögök feud, visszatér , csapatot toboroz és bosszút áll. 🙂

          Kedvelés

          1. Lesnar nem az a társas lény, ha érted mire gondolok, és nem is állna neki jól a csoportban való bunyózás. Jobb ez a magányos Fighting machine.

            Kedvelés

          2. Tudom mire gondolsz, de attól még király lenne egy Lesnar-Cesaro-Ryback trió Wyatték ellen. Persze ez soha nem fog megvalósulni, mert Reignst meg Cenát kell nyomatni, a többieket meg vissza kell fogni, hogy nehogy kiderüljön mennyivel nagyobb tehetségek is vannak. Pedig még így is látja mindenki, hogy Cesaro, KO, Ryback, Wyatték ….. végtelen sor…. ha megvillannak akkor milliószor kenterbe verik a kirakat embereket. Egyébként ma jöttem rá, hogy Cenának csimpánz feje van;) lehetne neki olyan pólót gyártani, hogy “The chimp is here” :). Azt meg tudom hogy Lesnar nem bratyizik senkivel, de azért meg lehetne írni úgy a történetet, hogy hihető legyen, ahogy összeáll egy ilyen csapat.

            Kedvelés

          3. Ja még valami. Lesnar kaphatna végre új elllenfeleket. Komolyan felüdülés volt még Kofi és Bo ellen is látni. Sőt, Reigns is kibálóan fetrengett ellene. De én úgy megnézném mondjuk Ryback, Cesaro, Sheamus, Wyatt vagy Rusev ellen( és egy nagyon erősen pusholt masked Kane ellen). De még mindig csak Taker ellen nyomják. Utána lefogadnám jön megint Cena, aztán Reigns, aztán megint HHH, aki egy kis időreújra felhúzza majd wrestling csiumáit, és ez fog menni kb. 3 évig mikor Lesnar visszavonul.

            Kedvelés

  7. Gyenge adás……lett volna, ha nincs a Dudleys és a “pusztítás új arca”.A Dudley Boys remekül fel tudta dobni az adás hangulatát, legendás egy csapat.Külön, külön is azok, de együtt a valaha volt egyik legnagyobb Tag Team csapat.Múltkor azt olvastam, hogy ki fog bontakozni egy feud a Dudley Boys és a Harper&Rowan duó között, de Rowan sérülése miatt ez nem valósulhatott meg.Lehet, hogy azóta már Harperék lennének a bajnokok és Dudley-ék mennének ellenük.Na mindegy.Ez a feka birka egy állat.Ringen kívül talán még Lesnart is szétszedné.Ha most Henry nem lenne jobber, a jövőben szívesen megnézném a két strongman-t egy csapatban, vagy egymás ellen.Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.Most egyenlőre maradjon a Wyatt family verőembere, pedig szerintem ennél sokkal több lehetőség van benne.

    Kedvelés

        1. Amit én szoktam csinálni a wwe híreken azt nem trollkodásnak hanem inkább pusztításnak hívnám.

          Kedvelés

          1. Meg is lett az eredménye.Csak hogy pár WWE hírek látogatót soroljak:The Animal-nak, Chairman-nek, Phenom-nak, Mr. Igazságnak stb… igaza volt veled kapcsolatban, te beteg vagy.

            Kedvelés

          2. Valaki mondja már meg hogy most a wwe híreken mindenkinek engedélyhez kötőt a hozzászólás vagy csak nekem?

            Kedvelés

          3. What?! egyébként igazad van velem kapcsolatba. Antiszociális személyiségzavarban szenvedek. Nem tehetek róla ilyen vagyok. Már van rendőrségi ügyem is. Lehet hogy hamarosan lesittelnek úgy hogy lehet megszabadulnak tőlem.

            Kedvelés

  8. wwepankracio.wordpress.com a legjobb pankrációs magyar oldal.Szeretlek titeket olvasni. Ellenben a wwe hírekkehttps://gravatar.com/site/signup/l ahol elég hanyag a szinvonal

    Kedvelés

    1. A WWE Hírekkel nagyon jól tudunk egymás mellett működni, sőt mindketten ajánljuk is a másik lapját a saját oldalunkon. Kérlek a jövőben ne minősíts másik magyar lapot. Köszönöm.

      Kedvelés

      1. Bocsi többet nem teszem. wwepankracio.wordpress oldalt nagyra tartom és itt soha nem trollkodnék de a másik oldalon olyan nagyképű emberek vannak hogy muszáj volt beszólnom nekik.

        Kedvelés

        1. Fel ajánlom szolgálataimat wwepankracio.wordpress.com oldalnak. Ha ide jönnek a wwe híresek kötekedni vagy az oldal ellen harcolni akkor oda megyek hozzájuk és széttrolkodom az oldalukat.

          Kedvelés

          1. Valaki mondja már meg hogy most a wwe híreken mindenkinek engedélyhez kötőt a hozzászólás vagy csak nekem?

            Kedvelés

          2. Mindenkinek engedélyhez kötött, de a te válaszaidat is “beengedik”(ezek után kétlem), ha normális megjegyzést írsz.

            Kedvelés

          3. What?! kösz a választ. Kíváncsi vagyok meddig fogják kibírni ezt az engedélyhez kötöm hogy írj az oldalra baromságot. Szerintem nem sokáig. Tull lusták ezek ahhoz hogy évekig minden hozzá szólást egyesével átnézzenek. Akkor pedig lecsapok és vége lesz az oldaluknak.

            Kedvelés

          4. Már le is vették a hozzászólás ellenőrzést. Amatőrök ezek még a pszichopata trollok elleni harcban 🙂 A héten nézzétek szorgosan a wwe híreket. Rendezek egy kis műsort.

            Kedvelés

          5. Ennyi volt. Már megint visszarakták a hozzászólás ellenőrzést miattam. Jó pár évig ezt el fogjuk játszani. Ahogy már mondtam csak akkor fognak megszabadulni tőlem ha börtönbe kerülök vagy jó irányba fordul az életemben. Mert amíg szenvedés az életem addig gonoszkodni fogok.

            Kedvelés

  9. Már azt hittem hirtelen,hogy a 3 d vel akarják felfuttatni a doom ivadékokat,de aztán hamar rájöttem,hogy csak veretni való a 2 tehetséges csávóka..zsinórban kikaptak vagy 20 x…+1
    A Dudley Boys lesz az új bajnok,ez tök jó,csak nagyon tré a tt felhozatal.Az egyik legtehetségesebbeket verték most el,töltelékként..majd amikor atörpe sárkányok jönnek,majd a 3 buzernyák után meg a ptp után esetleg..
    Nagy baj van ha már legendákat kell visszahívni,…újra..és újra..

    hegyomlás face turn..de mik ezek akamu végzetes ütések?Mik?Megsimogatta pinki meg a tsz paraszt arcát…szánalmas

    kelták szégyene nyert,de milyen fos a karaktere..
    A Wyatt family ismét hatalmas volt.És a vége!Igazán ínycsiklandozóra sikerült.Csak így tovább.

    tré adás volt..

    Kedvelés

    1. Nem írom le azt a részt amit az Ascensionról írtál mert nekem is ez a véleményem, de hozzáírom ami még zavar….igen szerintem még mindig az egyik legdominánsabb csapat lehetne, de ? helyette ? sorba mindenkitől kikapnak aki csak az útjukba akad, és ha már a legendáknál tartunk akkor azért érdekes hogy a PTP-t, New Day-t egy szóval mindenkit nem tudnak legyőzni de azért a The New Age Outlaws-t igen…-.-” akkor itt hol a logika ???? szerintem nincs értelme keresni…..

      Az egyedüli ütős Trió azok most Wyatték és egy ideig nem is fogják őket megverni, remélem a “Testvéreket” is széttudják szedni 3. tag-ot nem hiszem hogy kapnának Deanék és remélem a sorozatos vereségek szétszedi őket,
      Meg szerintem az se jó ötlet hogy Abigailt látható személlyé akarják tenni, a mostani Rosterből semelyik dívát nem tudom elképzelni az oldalukon meg nem is lenne értelme…miért álljon ott a ring mellett ? vannak már elegen a bratyók inkább keressenek valami random nőt akiről tudjuk hogy létezik de nem látjuk hallhatjuk a hangját ahogy esetleg beszél a családhoz vagy a kivetítőn is megjelenhet de csak az árnyéka, na akkor egyszerűen , létezik de csak a hangját hallatja…Paiget felejtsék el!! ő úgy kell ahogy van…

      Kedvelés

      1. A New Age Outlaws azért jött vissza,hogy felfuttassák a doom ivadékokat,ami sikerült is volna,ha a csámpás uralkodó nem csak müzlivel foglalkozna…Már rég bajnoknak kellene lenniük.Én nem nézek nxt-t de sokan jöttek át ide,akik állítólag nagyon jók voltak

        A Wyat family nxt-s karrierjéről valaki mesélhetne nekem.

        Piszok jó csapat a doom ivadékok,de veretik,alázzák őket.Nem is emlékszek,kiket vertek meg utoljára,meg hogy mikor,..talán alexát amikor még Hulkot 2utánozta”meg a másik bohócot..de rendes meccsen rendes csapatot,h mikor vertek meg..passz
        Kár értük.Ők itt már nem lesznek snekik..és szolo karrierük se lesz itt,mert egyszerűen semmit se tudunk róluk..nincs is karakterük..nem lehet velük külön külön kezdeni semmit sem,és a tt ben meg csak alázzák őket…kár értük.

        A Wyatt family most nagyot fog robbantani.Bárkit megtámadhatnak,persze csak faceket..és bármerre eltudják vinni az ő történetüket.Jót tett a családegyesítés,mert Wyatt feudolásai kezdtek unalmasak lenni.Mindig ugyan azzal ugyan úgy.Imádtam a békapofás feudját,ami jó volt,igazi oldscool odaba..s meccsek voltak,de hogy azóta vagy 50 x meccseltek,már unalmas.Új ellenfelek kellenek nekik a tesok elpusztítása után.Mert kár lenne,ha csak erre pazarolnák el őket.Sokkal több van bennük ennél,és sokkal többet kilehet hozni még belőlük.Rem nem ragadnak le náluk és nem ez lesz hónapokon keresztül.
        Tanulva az korábbi hibákból,ezek kiküszöbölése után,normálisan feltudják építeni a sztorikat.
        abigél meg…felesleges szegmens.Minek?

        Kedvelés

        1. Emlékeztek még a Harper Rowan duóra? Értem én a közelmúltból, volt ha 2-3 meccsük most, nem több, de a finisherjük egy 3D volt. Most hogy ők kiestek, nem inkább a Felemelkedésnek adták volna oda az új pusztító heel csapat szerepet, hanem visszahozták a Dudley Boyst, hogy eredeti 3D-t lásson az emberfia. Elcseszett egy logika ez. Persze valahol érthető, annyire elcseszték a TT vonalat, hogy nincs ki releváns bajnok legyen, és face facetől nem veheti el az övet, mert legyünk már ennyire maradiak, így élvezhetjük a szabad plusz tíz percet mely a New Day szegmenseinek áttekerésével nyerünk.

          Kedvelés

  10. Hát ez az adás jó volt a többi smackdownhoz kèpest.
    A tag team csata egyèrtelmű volt de nem is baj. Örülök hogy vissza tèrtek de őszintèn ez az első meccsük amit látok tőlük 😀
    Wyatt familyt sose bírtam…. De ez a nagy állat is úgy fog járni mint a Mark Herry. Ilyen erős nagy valószínűsèggel nem marad ès előbb utóbb vissza tèr rowan is.
    Nevelle vs KO nagyon tetszett. Bár Nevellenek szurkoltam de jó volt 🙂
    A dívákat át pörgettem, meg rollinst is… Főleg azèrt mert alig tudok angolul 😀
    Ziggler & Ryback vs Rusev & Big Show a raw-on lehet egy Show vs Rusev de nem hinnèm hogy lesz… Zigglert nagyon bírom ès lennèk a helyèben 😀 (de szerintem mindenki)
    A főmeccs sz*r volt. Tudtam hogy megjelennek wyattèk arra nem számítottam h romant ki ütik.
    Ennyi volt a SD. Be kell vallani jobb volt mint a többi.

    Kedvelés

  11. Csendben voltam mostanság. Kivárok. Végre van egy sztori, amiért izgulhat az ember, hogy vagy nagyon elkúrják, vagy valami nagyot szakítanak. Nem akarom semmibe se beleélni magam, nem is találgatok, bár elég egyértelmű kit várok.

    Kedvelés

      1. Nem hittem volna, hogy félreérthető a feltételezés, de úgy látom mégis. Igaz Kanet is várom, bár szerintem csak Sting után fog Sethel feudolni, ami igazából nem is rossz, csak legyenek karakterhűek. Dean és Roman oldalára érkező harmadik emberre értettem várakozásom tárgyát.

        Kedvelés

        1. Nagyon remélem hogy a tesók nem kapnak 3.-tagot, remélem most vesztenek párszor és egymás ellen fordulnak….csak ha ez így lesz nem kell 5 mp-et gondolkodnom hogy ki nyeri a feudot…sajnos…de ez még csak nagyon elő gondolat..

          Kedvelés

          1. rock a majomfejű rokona,lehet visszatér és segít nekik,vagy Goldberg,vagy a hegyomlás,vagy lesnar,szerintem ha lesz 3.csapattag akkor ezek közül valaki.

            Kane meg már tényleg visszatérhetne…

            Kedvelés

    1. 1-2 órája már csak az értelmes hozzászólásokat “engedik be”.Végre megjött az eszük a Wwe hírek moderátorainak.Azt hiszem, készülhetünk arra, hogy előbb-utóbb itt is megjelenik.

      Kedvelés

  12. Undoritó patkányok ezek a Wyatt-ek sose tudnak tisztességesen játszani
    na meg ez a legyőzhetettlen szörnyszülöt mit keres ott egyáltalán

    Kedvelés

    1. Ne aggódj majd jön Cena, mert CENA SOHA NEM ADJA FEL. Majd romba dönt egy újabb nexust, ebben ő a legjobb 😉

      Kedvelés

  13. Viszonylag jó adás volt, nem nagyon fogok panaszkodni, csak kicsit.
    Először jöttek a Wyatt-ek, akik megemlítették ismét Abigail nővért. Hátha tényleg megjelenik. Braun tényleg a rombolás arca, mikor bevonult a Shield azt hittem a kick off azzal zárul, hogy Roman szétver mindenkit, de szerencsére nem. Szerintem viszont kár volt nekik bejönni, értelme nem volt. 8/10.
    Az első meccs szuper volt, talán mert az Attitude Era egyik legjobb tag-je és az NXT egyik legjobb tag-je találkoztak. Nincs mit részletezni, 9/10.
    Neville KO-n se részleteznék, abszolút király. 9/10.
    A lányok ismét jók voltak, de a Bellák megjelenése is már rontja az adás színvonalát. 7/10.
    Seth promóját végig aludtam. Jól beszél, de akk üljön be az asztal mögé.
    Még egy tag, ami már unalmas volt. Ismét megtekinthettük Show pártfordulását…. 5/10.
    A főmeccs nem volt nagy szám, de aztán jöttek a Wyatt-ek, akik feldobták az SD-t. Mikor Roman jött megint megijedtem, hogy Superman leterít mindenkit. Az is zavart, hogy az ütéstől megmozdult Braun feje. Bakker, a RAW-n Dean rúgása után se mozdult, akk ennyitől? :”D Mindegy, a Big Dog elaludt, 8/10.

    Kedvelés

Vélemény?