Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. augusztus 13. – “Mint Michael Jordan”

sd150813

A SmackDown 2015. augusztus 13-án Portland városából, Oregon államból jelentkezik, ahol az adás hivatalos Intro videóját követően, szokásos módon a cég Nehézsúlyú Világbajnoka érkezik a ringbe, aki nem más, mint Seth Rollins. Az előző RAW-n ismét feltette a kérdést John Cena-nak, hogy hajlandó lenne-e harcolni vele egy Title vs Title csatában, amire a Tough Enough-on kapott választ a Cenation Vezetőjétől. Így a SummerSlam-re már be is jelentették a két Bajnok összecsapását.

Rollins a ringbe érkezve magabiztosságot sugároz, nagy mosollyal az arcán. Láthatjuk, hogy “Never Shuts Up” (Sose Halgass El) pólót visel, amivel csak jobban fokozza az ellentétet közte és John Cena között. Ezt követően elkezdi a beszédét, amiben egyből két hatalmas amerikai sportolóhoz hasonlítja magát. Hiszen szerinte olyan volt, amikor millió darabra törte John Cena orrát, mint amikor Babe Ruth folyamatosan csak hazafutást ütött és győzelemre vezette a csapatát. Vagy esetleg, mint amikor Michael Jordan végigrepítette az NBA Finals-ben a Chicago-t többször is…Akik most itt ülnek az arénában, azok büszkén fogják mesélni a kandalló mellett az unokájuknak, hogy egyszer láthatták a nagy Seth Rollins-t teljes pompájában és karrierje csúcsán. Viszont attól fél a Bajnok, hogy sosem fognak látni John Cena vs Seth Rollins Title vs Title csatát, elvégre a Cenation Vezetőjét gyávának titulálja, amiért nem jelent meg az előző RAW-n és nem adott választ a Nehézsúlyú címvédő kihívására. Ebből kifolyólag nem érti Rollins, hogy miért is hinne abban, hogy John meg fog jelenni a SummerSlam-en, ahol még alaposan el is látnák a baját. Inkább elbújt az árnyékban és Daniel Bryan-el mondatta ki a Tough Enough-ban, azt, hogy mit is kellene tennie…Seth erről mutat is egy bejátszást, amit követően tovább folytatja saját maga dicsérését. Neville szakítja félbe, aki a bejárat felől érkezik és odasétál a szorítóba Rollins mellé. A beszélgetés tovább folytatódott, amibe szeretett volna Cesaro is bekapcsolódni, ám erre nem igazán nyílt lehetősége, mert ahogy megjelent, érkezett Kevin Owens, aki hátulról megtámadta és ellátta a svájci baját.

Naomi vs Charlotte

A küzdelem eléggé rövidre sikeredett, amiben mindkét hölgy eleinte átlagos teljesítményt nyújtott. A csata végén Charlotte váratlanul képes volt értékesíteni a Figure-Eight nevezetű Finisherjét, amiből Naomi nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a csatát.

Ezt követően visszatekinthettünk a RAW-ra, ahol Neville és Barrett csaptak össze, itt a küzdelem eléggé egyoldalú volt, amiben végül a győzelmet Neville tudta megszerezni a Red Arrow nevezetű Finisherjét követően. Stardust nem hagyott időt az ünneplésre Neville-nek hiszen egyből megtámadta a Szupersztárt, majd a ringen kívül meglökte Stephen Amell-t, aki a Zöld Íjjász című sorozat sztárja…Azonban egy szuperhős sosem tétlen, így Amell a ringbe robbant és nekiesett Stardust-nak, akiről csak a biztonsági emberek tudták nagy nehezen levakarni.
A Backstage-ben Neville és Stephen Triple H-el találkozott, ahol követelték a COO-tól, hogy hozzon létre egy Tag Team csatát a SummerSlam-re közöttük. Azonban tiltakozott, hogy egy színész harcoljon, mert eléggé képzetlennek tartja hozzá. Nagy érvelések közepette, végül megalkotta a küzdelmet, amiben Green Arrow és Red Arrow csapata harcolhat a SummerSlam-en Barrett és Stardust duója ellen.

Ezt követően Ryback érkezik a szorítóba, aki mikrofont ragad és elmondja, hogy karrierje egyik legjobb pillanata volna, amikor az Elimination Chamber-ön megnyerte az Interkontinentális Bajnoki övet. Viszont ennek a győzelmnek ára is volt, hiszen a Szupersztár Staphylococcus okozta fertőzéssel szenvedett, amiről egy képet is mutat. Ez egy gennyedzés okozta fertőzés, ami eléggé gyakori az olyan sportolók körében, akik valamilyen harccal foglalkoznak. Viszont most már képes volt legyőzni ezt a bakteriális ellenséget és alig várja, hogy ismét harcolhasson!

Roman Regins vs Luke Harper

A csatához először Luke érkezik, aki mikrofont fog és elmondja, hogy úgy született, hogy az ördög kezét fogta, ami miatt hatalmas démoni erővel rendelkezik. A kicsit furcsa kezdést követően Bray is megszólal, aki elmondja, hogy ezúttal egy “Család vs Család” harc fog megvalósulni a SummerSlam-en, ahol Wyatt a testvérével, Roman pedig a “Holdkórosával” érkezik a ringbe. Ekkor viszont a Lunatic Fringe megérkezett az arénába és véget vetett a beszédnek, ami után elindult a küzdelem Roman és Luke között.

Az összecsapás eléggé hosszú lett, amiben Roman tudott végül fölénybe kerülni, ám diszkvalifikációval szerzett győzelmet, mert Bray a ringbe sietett, hogy megtámadja a Big Dog-ot. Ezt már Dean nem karba tett kézzel figyelte, hanem kivette a részét a mérkőzésen kívüli bunyóból.

The New Day vs The Prime Time Players

A küzdelemben a Prime Time Players tudta megszerezni a győzelmet, ami után a Lucha Dragons és a Los Matadores is a ringbe érkezett. A New Day pedig közellenséggént lehajtott fejjel távozott az arénából.

Seth Rollins és Kevin Owens vs Cesaro és Neville

A főeseményen a Heel csapat tudott győzelmet szerezni, ám ezt követően nem ért véget a csata. A küzdelem után ugyanúgy folyatódott az ütésváltás, amiből Neville és Cesaro tudott jobban kijönni.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd hétfőn a Monday Night RAW fog követni, valamint már csak egy hét van vissza a nyár legnagyobb eseményéig, a SummerSlam-ig.

34 gondolat “WWE SmackDown 2015. augusztus 13. – “Mint Michael Jordan”” bejegyzéshez

  1. Most én is mondanák pár szót de nem Cenaról mert azt már eléggé ki lett vesézve hanem Vince Mcmahonról, én személy szerint kedveltem az ő karakterét de csak azt amit az Attitude Eraban ismertünk meg azért szeretnék róla pár szólt szólni mert aki olvas WWE híreket szerintem ezt ők se tudták le nyelni mert ezzel a nyilatkozatával hogy a WWE jövőjét a ki gyúrt pankrátorokra tervezi.Rá adásul még olyat is említett aki nincs úgy ki gyúrva mint HHH,Lesnar vagy épp a sokat emlegettet Cena,Ryback az nem lehet jó pankrátor.Nos ha tehetném és ha lenne rá csak 1x lehetőségem elbeszélgetnék vele.Nézzen vissza a múltba a 90 évektől napjainkig hogy milyen pankrátorok szerepeltek és milyen eredményeket értek el pl:Shawn Michaels, Rey Misterio,Daniel Bryan, Dolph Ziggler,CM Punk,én még azért Edge is ide tenném mert kinek ki van gyúrva de nem úgy mint Randy, Jeff Hardy vagy a tesó Matt Hardy a Hardy Boys, vagy épp a Dudley Boyz, fel sorolt pankrátorok mind 1-1 nem voltak ki gyúrtak de nyertek Royal Rumble-t,MITB-t WWE és WHC bajnokok voltak pl.Daniel mind az 5 övet meg nyerte de ide tenném még Kevin Owens akiről azt mondta mivel neki túl nagy hasa van és ez nem lehet így vagy elmegy edzeni vagy megy a levesbe Wade Barret et, Carlito, de még azt is hogy ismerte e The Shield nevű TT ami a WWE történetének legnagyobb TT lehetett volna tudod Vince amit te meg az a tehetségtelen analfabéta story iró csicskásaitok csináltak tudod Dean Ambrose, Roman Reings akiket a sűlyesztőbe tettél vagy épp Rolins aki a Shield ben amiket csinált csak ámulva figyeltem, vagy épp The Ascension,Lucha Dragons, kíváncsi lennék rá mit felelne ezek és hogy miért akarja a csőd szélére tenni a WWE-t?

    Kedvelés

    1. ezt a sort is olvastad? “Önkéntes tevékenysége:
      John Cena rengeteg időt tölt a Make a Wish Alapítvány önkénteseként. Ő az Alapítvány egyik legelkötelezettebb és legodaadóbb híressége, akit Michael Jordan mellett Kívánság Nagykövetnek nevezték ki….” Broki Lesnar mennyit jótékonykodik vajon?

      Kedvelés

  2. cenával nagyon sok a gond.
    ami leginkább: IRRITÁL az egész ember. mit ember űrlény akinek mindenki jobberkedik aki hogy ne menjen tönkre a shop havonta új pólóval jelenik meg amit a szarosok kihisztiznek a szüleiknél.
    aki minden övet megkap mindenkivel feudolhat akivel akar. volt rapper gimmick-je de annál borzasztóbb karakter nem volt és nem is lesz a világon. szánalmas az egész figura úgy ahogy van pankrátori tehetsége 0. a finisherjei: magyar viasat 6-os kabaré fordítással. bütykös integetés nem látsz engem lol és az a finisher ami megváltoztatta a világot amibe szinte mindenki belehal ami a legjobb mozdulat/befejező a világon……. ja nem. mi fájhat abban hogy valaki a vállára kap aztán átlendít és a hátára ejti? semmi. a magatartás módosító aztán ott van még az amitől minden kisgyerek elájul … a zene. ha meghallom azt a gagyi szart sírva rohanok ki a világból hogy már megint itt van az a kib****ttul elcseszett kretén. jótékonykodik mr. nevör gív áp száz operatőrrel a háta mögött és az a szívtelen szerencsétlen rákos gyerekekkel adja el magát a nézőknek. Carlito pedig hogy helybenhagyta amikor bemutatkozott…. hiába sose adja fel így is ki szokott kapni de amikor nyer jön a zene és az ünneplés. összességében a legnagyobb kamu akit a wwe valaha látott

    Kedvelés

        1. Remélem egyszer lesz még nexus..Vagy valami hasonló,mert nagy szükség lenne valamire,hogy életet leheljen a dögrovás szegélyezte wwe-be…

          Kedvelés

    1. úgy tűnik van két cena rajongó ezen az oldalon aki downvote-olta a véleményemet vagy azokét akik cenáról írtak elemzést

      Kedvelés

  3. müzli egy igazi antitálentum.
    Tehetségtelen,nevetséges,szánalmas idióta.Pankrátorként irtó gyenge.3 mozdulattal lett 1000000 csilliószoros bajnok.Közben meg a meccsek 80%át a földön heverészve,tölti,aztán jönnek a hatalmas mozdulatai és nyer.A “finisherje”a legszánalmasabb az összes közül.Még júdás családfáját is veri,pedig az a legalja..Egy sima dobás,átlendítés,semmi nincs benne,és ezzel nyert már 6 miliárdszor.bütykös integetés,nem látsz engem lol
    Nem is tudom mi a legidegesítőbb benne.Az,hogy mi taszít engem és több 100 millió embert,benne a legjobban.A mártírkodása,a kamu jótékonykodása?Ami szánalmas,mert nem csak hajléktalanokkal,hanem betegekkel,halálos betegekkel is eladatja magát..
    Vagy az,hogy tehetségtelen?Én ilyen gyenge szar pankrátort nem láttam még.Sőt,nem is az,csak pankrátornak csúfolják.Semmi tehetsége hozzá.Fizikailag sincs toppon.Sok mozdulatot ront el.Sokszor nincs tekintettel a másikra,hogy mekkorát esik,vagy kap,csak neki legyen jó.A ringben és azon kívül is 0.Ha nem lenne pg,gyermekbarát szar,és most debütélna,szerintetek meddig bírná?A legnagyobb jobber lenne,egy igazi csicska maxi.Most is az mondjuk.Minden hiányzik belőle ami egy pankrátort,pankrátorrá tesz.
    Vagy az,hogy rengeteg tehetséges feltörekvő pankrátor karrierjét tette tönkre?
    Ő is jól tudja ezt,de szarik bele,mert mért érdekelné,amig miliárdos..Annyi,de annyi tehetséges emberke volt mát a wwe ben,akik vele feudoltak és sorban buktak el..
    A legújabb áldozat ko,akinek van múltja,aki nxt bajnok volt,aki egy állat volt,2x nyert természetesen tét nélkül,aztán sorra bukott mindent,most meg jobber..aztán süllyesztő.Vagy rusev,3 ppv-n kapott ki zsinórban.Mért alázták meg ennyire?De rengetegen estek áldozatául..A hitvány mocskos féregnek.
    Vagy az,ahogy viselkedik,amit képvisel?Az atenyérbemászó,gusztustalan,nemnormális arckifejezése,az a féreg mosolya..undorító.Tisztelegve berohan..Ha lett volna katona és így tiszteleg ott,eltörik karját és feldugják a seggébe..
    A szónoklatai a nagy büdös semmiröl.Az a temérdeksok fa..ság ami kijön belőle.Amiknek semmi értelme.Amerika kapitány képregényt olvas meccs előtt,azért ilyen..
    Az,hogy behülyíti a fél világ ovodását,azzal,hogy ha küzdesz ha harcolsz akkor lehetsz bajnok.Vedd meg a polomat,mert akkor te is müzli leszel.
    Az a kamu igazságérzet benne,hogy mindig az ártatlanok mellett áll,a fair play szellemiség,amit számtalanszor megszeget.Magát köpi szembe,de inkább a rajongóit ezzel.
    Az a zene…kegyetlenül tré.
    Maga a müzli jelenség?Az,hogy egyeduralkodó sok sok éve már?Senki,még csak megközeliteni se bírta őt..Vannak facek,vannak heelek,vannak jobberek,vannak boxzsákok.Vannak jó pankik,rosszak,tehetségesek,szarok,és van müzli,aki mindenki felett áll.
    Aki nem azt nézi,kivel meccsel,hanem azt,hogy miért,melyik övért,és mikor.
    Mindig nyer,minden övet megnyert már.
    Én már olyan szinten rühellem,hogy nem nézem meg a meccseit,bárkivel is vergődik,mert úgy is tudom,hogy ő nyer.Szökőévente 1 x kikap,persze akkor is bajnok marad,mert tét nélkül veszíthet csak.
    Sok pankrátort nem kedvelek,ott van puncika,aki ázott veréb volt,majd megörökölte a nexust lol,voltak jobb fajta feudjai,meccsei,de az egész karaktere ha face ha hell,nem győzött meg,nem szimpi,sose kedveltem,tudjátok jól.Rühellem őt is,de kajakra jobb lenne h avisszajönne,mert nyomott jó meccseket,és ez kéne ide.del rio genyó ugyan az.A hiányukat most lehet igazán érezni..
    kecskepofát is rühellem yes ge..de a team hell noban bírtam.Ő érte mondjuk nem kár,sose bírom,de több tehetség szorul belé mint müzlibe.the rockot se bírtam sose,unszimpatikus,de jó meccseket tolt,sok mindent letett az asztalra.Ezek jó példák.Nem bírom őket,nagyon nem,de elismerem amit elértek,de müzli…Nála szarabb panki nem volt még.Persze ott van kentaur aki müzli 2 ként funkcionálmág,de fiatal formálható.Ha elhagynák végre ezt a csicska..es tré szerkót,bevonulást,morcos szorulós arckifejezést,normális mozdulatok,nem lopott faltörő nem superman ütés lol nem legyőzhetetlen,verhetetlen szuperhős karakter,hanem egy sebezhető,esendő ember,mint mindenki ezen a kur..világon..ilyen karaktert kapna,minden más lenne.Na,de müzli..menthetetlen.Jól mondta az egyik kolléga itt.Ő egy igazi betegség.Egy kórság.Miatta rákos a wwe..És amíg ő ott van,elterjed mindenhol..Ekkora kamu csávó még nem volt a wwe ben,pedig sok bohóc megfordult már,de ekkora takony kultuszt amit eköré építettek..elképesztő.Ez egy igazi szekta.És ott van és bajnok és meccsel és nyer és nyer és nyer.Mindent akar egyszerre és mindent meg is kap.Mások meg mennek a levesbe.
    Nehéz a döntés,és talán nem is lehet dönteni.Így egyben,cakom pak gáz a pali.Kerüld el őt messzire.Káros mindenre,ami élő.Tönkretette az egész pankrációs világot a csámpás uralkodóval karöltve.Szánalmas az egész lénye.
    A luchában meddig bírná?10-15 másodperc?

    Kedvelés

  4. A hétfői kabaré is kriminális volt,de ez..Úgy látszik jelenleg nem beretta stb a legnagyobb jobber,hanem maga a világbajnok.Mindenkivel meccsel,persze nyer,de mindenki elverheti..bárki.Így ledegradálni az egyesített vicc öveket…nem szép dolog.
    Cezaro elég visszafogott volt.Nem értem az us öv miért lóg a levegőbe..már rég Cezaronak kellene bajnoknak lennie,de persze az jobb lesz,ha üzli egyszerre lesz világ és us bajnok is 12823763535272292 miliódszorra is.

    Nagy meglepetés volt kentaur gyúzelme.Aztabetyármindenitnekidemártényleg

    Kedvelés

    1. Nemértem miért kell még mindíg azon lovagolni hányszor volt bajnok Cena. Ric Flair pl.9x NWA World Heavyweight Champion ,8x WCW World Heavyweight Champion ,6x NWA (Mid Atlantic)/WCW United States Heavyweight Champion . stb stb stb . akkor Flair is szar mert rengeteg övet szerzett ezeken kívűl is?

      Amúgy semmire való volt a heti wwe műsor,NXT ismét elpicsázta.

      Kedvelés

      1. Flair se azért szerzett annyi övet,mert olyan huuu de jó volt a ringben..:) Ő olyan volt,mint most Cena:) De attól még bírom az öreget!

        Kedvelés

      2. Mert egy hitvány,semmirekellő 3 mozdulatos bohóc,aki több mint 10 éve rontja a levegőt a wwe univerzumban.Megszámolni sem lehet,hogy hány tehetséges pankrátor karrierjét tette tönkre.Sír,hisztizik,vergődik,ha nem ő van a középpontban.Neki kell minden öv,minden címmecs,minden ppv eseményen ott van mindig.Mindig nyer.Közben meg egy képmutató gusztustalan kis senki,aki mártírkodik,hogy ő segít a szegényeken,a rászorulókon.Jótékonykodik,de csak és kizárólag akkor amikor 35 kamera van mögötte,és vesznek mindent.
        Az meg az egész legalja,hogy ő miatt lett gyermekbarát az egész műsor,mivel ő a 5-6 évesek istene,és az ú szüleik tarják el a csámpás uralkodót,így persze,hogy ő körültte forog minden.
        Szal eg tehetségtelen túlértékelt irtó gyenge panki.És neki van a legrosszabb karaktere.
        Bár ez mellékes.
        Az meg hogy a csaja díva,persze mi más lenne.Nem egy pincérnővel kavar..miért is tenné.Na a csajszi akinek a nevét se kell leirnom persze h szintén bajnok..
        Meg is érdemlik egymást.
        Visszatérve a fő csapáshoz,ami müzli maga.A valaha létezett legnagyobb anti pankrátor.
        Itt tartunk 2015 ben.Ilyen meg hozzá hasonlók kellenek ide.

        rick papa más kávéház.Ő szórakoztató,jópofa.Már akkor ringben volt amikor müzli még gondolat sem volt.Sokat tett le az asztalra,de ez a nyáladék…Rendesen hozzávágják az öveket.Más meg mindent megtesz,hogy ringbe léphessen..
        Szánalmas.

        Kedvelés

        1. Mondanám, hogy aki esetleg leszavazta volna Royal utolsó hozzászólását, az olvasgassa át még párszor, de látva, hogy Randall se értette, hogy nem az a fő probléma, hogy sok öve van, hanem hogy undorító módon még kérkedik is vele, nem a golddigger nője, nem Cole ostoba szája, hanem ő maga, a bajnok. Továbbá a jótékonyságai nemhogy végtelenül gyomorforgatóak, mert még azzal is kérkedik, hanem pont az, amit Royal írt, hogy 35 kamera van olyankor mögötte, lényegében az elesettek jobbolnak Cenának, meg a nyomorékok, a bénák, aktuális rákosok stb. Én ettől tudnám az egész gyomromat visszahányni. Főleg, hogy ezt nem úgy csinálja, hogy más mellette nem. Punk is elmondta, hogy Randy is folyton ilyeneken van, de valahogy ő nem cipeltet kamerákat és nem igényli a nyilvánosságot olyankor, sőt, szinte az egész roster ott van különféle megjelenéseken, de még az nxt pankrátorai is. Cena maga a betegség, amiből ki KELL gyógyítania magát a szervezetnek, minden baj belőle és Mcmajom végtelen kapzsiságából eredeztethető.

          Kedvelés

          1. Ugyan dehogy. Szerintem itt elég sokan, de legalábbis szöveges összefoglalóban megvan nekik, bár való igaz, szerintem is egyben ad tiszta képet. Pepper még tuti, aki meghallgathatta, ő szokott még rajtam kívül úgy utalni, mint aki hallotta is az egészet. Én elég gyakran teszem, vagyis bármikor mikor Punk, Shield gyökerek, Vince kritika, vagy pocsék wwe orvosok feljönnek témába. 🙂

            Kedvelés

          2. Én is hasonlóan, bár van hogy csak lerövidítve meghallgatom a pipe bombot. Hihetetlen, hogy nem lehet elmenni a mai napig szó nélkül ezek mellett, és meg sem próbál ez ellen tenni a wwe.

            Kedvelés

          3. mcmajmot csak a pénz érdekli,semmi más,de szerintem ez elég egyértelmű. Ez a Cena jelenség úgy önmagában nem lenne rossz,hisz amit képvisel,az tök jó lenne (never give up),csak nem így..Mármint ahogy írtátok,hogy más pankrátorok kamerák nélkül jótékonykodik,de igazából teljesen mindegy..Lehet utálni,vagy szeretni..amíg Cena aktív,addig lekell nyelni azt a békát,hogy szinte mindig ő van a központban..Bár én attól félek,hogyha vége lesz a Cena uralomnak,akkor jön Roman..nekem meg az jóval rosszabb lenne..:D De a legrosszabb az a wwe-ben,hogy igazán tehetséges pankrátorokat csak szopatják..A jelenlegi kedvencem Cezaro is tuti,hogy KO-nak fog jobberkedni..Ahogy anno Swagger Rusevnek… Mindegy, Ez van,ezt kell szeretni.

            Kedvelés

          4. A Cesaro vs KO meccset biztos vagyok benne hogy Cesaro fogja megnyerni nagy eséllyel, vannak olyan hírek hogy nincsenek megelégedve KO kinézetével meg hogy Ortonnak felsőbb hatásra kellett megemlíteni KO súlyát a RAW-on, ennyi eszük van….-.-“

            Kedvelés

          5. meghallgattam persze, mint sok mást is. igazából minden nap átnyálazom a főbb oldalakat hogy mi újság. múltkor már valaki posztolta hogy Cena a visszavonulás felé kacsintgat, hát jó lenne. akkor is rákerestem erre a hírre de nem találtam túl sok releváns dolgot. persze egy idő után muszáj lesz. 🙂 neki meg a tatának kéne elmennie végre nyugdíjba, ebben szerintem mindannyian egyetértünk.

            Kedvelés

          6. Cena és mcmajom egymás seggét kinyalva fognak viszzavonulni. Csak attól tartanak hogy elfogynak a vásárlók mert az 5 éves kis idióták cena nélkül nem tudnak élni.

            Kedvelés

      3. Nemértem még mindíg,biztos mert nem vagyok tisztába Cena munkásságával.csak 2 éve nézek pankrációt. Jelenlegi kedvencem Neville,meg a többi highflyer pankrátor(kevesen vannak).

        Kedvelés

  5. Újabb nulla adás, gyakorlatilag semmi nem volt benne, semmi…. volt pár átlagos meccs, azt cső…
    így nem is tudom pontozni, mert tényleg semmi nem volt benne, mondjuk legalább KO végre nyert egy meccset, és Deant sem vereték el, ez is mostanában ritkaság….

    amúgy a Summerslam meccs listája, az így fog kinézni, aki esetleg még nem tudná:

    Brock Lesnar vs The Undertaker – singles match
    John Cena vs Seth Rollins – title for title match, the winner takes all
    Kevin Owens vs Cesaro – singles match
    Reings and Ambrose vs Wyatt and Harper – family vs family tag team match
    Ryback vs The Miz vs The Big Show – thriple threat match for the Intercontinental championship
    Team B.A.D vs Team Bella vs Team PCB – triple threat elimination match
    Neville and Amell vs Stardust and King Barrett – tag team match
    PTP vs Los Matadores vs New Day vs Lucha Dragons – fatal 4way match for the TagTeam champ.

    és még várható:
    Sheamus vs Randy Orton – singles match
    Rusev and Summer Rae vs Ziggler and Lana – mixed tag team match

    Kedvelés

    1. A veszett kutya elbukja az övét,erről csicseregnek a madarak.Mivel most se 100%os,és kitudja,hogy mikor épül fel rendesen,így más lesz a bajnok,mert nagy rizikó egy sérültnél hagyni,Főleg volt kb másfél hónap kiesés ugye..átszervezés címmeccs lemondás stb.Ez meg nem tesz jót az üzletnek.
      mizantéria elvtárs karaktere egy 0.Még a hoboval valo bohóckodásától is szánalmasabb…
      A hegyomlás meg..lehet utoljára kap még egy övet oszt annyi.Vagy jön valaki és közbe avatkozik?De ki?Kit érdekel egy vicc öv?

      A tt vonalt eltemették..

      Kedvelés

    2. Nagyon remélem hogy az LD viszi az öveket, utána meg felerősítik az Ascensiont, hm 😀 oké, nekem már az is elég lenne ha az LD nyer, az Ascension csak hab a tortán, bár tudjuk hogy az amíg Vince van nem fog semmit kapni:S

      Kedvelés

      1. Brock Lesnar vs The Undertaker – egyéni meccs
        John Cena vs Seth Rollins – öv övért meccs, a győztes mindent vissz
        Kevin Owens vs Cesaro – egyéni meccs
        Reings and Ambrose vs Wyatt and Harper – család vs család csapat meccs
        Ryback vs The Miz vs The Big Show – három az igazság meccs, az Interkontinentális övért
        Team B.A.D vs Team Bella vs Team PCB – három az igazság kiütéses meccs
        Neville and Amell vs Stardust and King Barrett – csapat meccs
        PTP vs Los Matadores vs New Day vs Lucha Dragons – végzetes négyes meccs a TagTeam övekért

        és még várható:
        Sheamus vs Randy Orton – egyéni meccs
        Rusev and Summer Rae vs Ziggler and Lana – vegyes csapat meccs

        bár ez így írtó hülyén hangzik, azért sem szoktuk lefordítani 🙂

        Kedvelés

        1. Cena vs rollins a győztes mindent visz”,na basszus így is nagy arca van a kis gizda csicska Rollinsnak ,mekkora lessz ezután .mert tuti ő győz.hacsak Sheamus nem váltja be a táskát .

          Kedvelés

Vélemény?