WWE SmackDown 2015. április 16. – Bajnoki leszámolás

SD_814_Photo_008-4183485170Az eheti SmackDown az európai turné keretein belül szerveződött, és Londonban került megrendezésre. A ringbe máris érkezik John Cena, és kezdődik a show. Beszél arról, milyen kemény de nagyon szuper RAW-on vagyunk túl, és mennyire örül annak, hogy Londonban van az adás, majd a közeledő Russian Chain Match-ről is. Ezután megteszi szokásos nyílt kihívását a US címért.

Szirénák hangja hallatszik, s érkezik Cesaro, Tyson és Natalya. Közlik, hogy nem ezért a meccsért jöttek, majd “tényeket” közölnek az ország bajnokával. Cena viszont úgy reagál, ha nem akarják látni, akkor rendezzék a dolgokat és mérkőzzenek meg itt és most. Ekkor megszólal Bryan zenéje. Daniel megkérdezi a közönséget, valóban Kidd és Cesaro volna a legnagyobb bajnok a WWE-ben jelenleg? A közönség kifejti véleményét, miszerint nem, Natalya pedig kissé poénosan befogja Tyson fülét. Aztán arról érdeklődik, John-e a legnagyobb. Ez már megosztotta a publikumot. Majd megkérdezi: “Szerintetek én vagyok a…..legjóképűbb férfi a WWE-ben?” Nos, inkább nem nagyon válaszoltak… 😀 Komolyra fordítja a szót: “Ha komolyan azt gondoljátok, hogy a legnagyobb bajnokok vagytok, akkor miért nem bizonyítjátok ma be a US- és az Interkontinentális Bajnok ellen?” Tyson-ék elfogadták a kihívást a Tag Team mérkőzésre.

R-Truth vs Bray Wyatt

SD_814_Photo_036-902796342Nem volt érdekes meccs, R-Truth megismerte a Rettegés Arcát a Sister Abigail után. (Ebből talán többet is ki lehetett volna hozni.)

RAW visszatekintés, majd Roman Reigns interjú. A szupersztár lényegében arról beszélt, hogy minden pofon után fel kell és fel fog állni.

The Miz vs Bad News Barret

SD_814_Photo_048-2637574134Az élő képeken Miz áll a kötelek között mikrofonnal kezében, és azt mondja Mizdow szerencsés volt hétfőn, viszont ilyen soha többé nem történhet meg, mert szerinte mind tudjuk, hogy Mizdow egy senki Miz nélkül, hisz ő tette azzá ami, ő dolgokat teremt, nem csak Mizdow-t teremti de Summer Rae-t is. Emellett szerinte ő teremtette a Tengerészgyalogos legújabb részét, illetve minden WWE rajongót. Ekkor azonban ellenfele kellett, hogy közölje vele a rossz hírt: az emberek nem azért vannak itt, hogy egy hollywoodi filmsztárt lássanak, hanem egy angolt. Egy olyasvalakit, aki az ER-on szétveri Bryan-t és hatszoros Interkontinentális Bajnok lesz! A gong után BNB pillanatok alatt kopogtatta Mizt a Bull Hammer Elbow segítségével.

A backstageben Renee készít riportot Damiennel és Summerrel. Ms. Young Miz feletti hétfői győzelméről kérdezi Mizdowt. A szupersztár kissé költői szavakkal él: “Mikor odakint sétálsz és látod, hogy egyre melegebb az idő, madarak repkednek körülötted, a nap fénye süt reád akkor azt érzed ez egy nagyszerű /Nyár/ Summer…..Rae.” Ekkor Renee érdeklődne a csókról is, ami elcsattant Damien és Summer között. Viszont Miz jelenik meg. Eltessékeli a riporternőt, visszavágót kér, majd megkéri Mizdowt, térjen vissza saját neve használatára, hisz Mizből csak egy van. Summer szerint viszont Damien jobban játssza a Mizt, mint maga Miz. A filmsztár kioktatná a dívát, erre Mizdow utánozni kezdi. Awesome kiakad. Damien a következőt javasolja: hétfőn megmérkőznek és a győztes lesz az egyetlen aki Miz lehet, beleértve a zenét, a ruhát, mindent. Summer újabb megjegyzést tesz, Awesome kioktatná, erre kap egy szép pofont a lánytól. Mizdow azt mondja: “That was awesome!”

Sheamus vs Neville

SD_814_Photo_061-3604805072Fontos megemlíteni, Adrian hazai pályán van, hisz angol. Sheamus mikrofont ragad és kioktatja. Szerinte talán elfelejtette Nevillet a gravitáció, mi viszont ne feledjük, hogy egy kis emberről van szó. Olyan, mint Ziggler vagy Bryan. Az ír nem szeleti az angol gyarmatosítókat, így Adriant sem. A feltörekvőt ez nem hatja meg, beteszi a fogvédőjét, és készen is áll a harcra. Eléh jó mérkőzés volt, nem részletezném, hisz benne van a videóban. Diszkvalifikációval ért véget, mikor Sheamus rávágta ellenfelét a kommentátorok asztalára. A keltának ennyi nem volt elég. Berángatja a ringbe, majd elkezdi térdelni az arcát. Hamarosan érkezik azonban a segítség Dolph Ziggler személyében. Sheamus jobbnak látja menekülőre fogni, de DZ-nek még mondandója van, ezért mikrofont kér: “Értem én, hogy nem szereted az angolokat, hisz ők sem bírnak téged. De a németek, magyarok, hollandok, walesiek, de még az írek se túlságosan. Tudod miért? Mert csak egy kisfiú vagy.” Ezután kihívást intéz Sheamushöz, aki így reagál: “Néz már magadra! Nagy szavak egy kis embertől. Tudod mit? Csókold meg a valagam!” Dolph folytatja: “Ennyi? Csak ennyi telik tőled? Most pedig elsétálsz? Ez még tőled is kevés.” Sheamus visszafordul, majd korrigál: “Látom nem érted. Úgy értettem, két hét múlva szembenézünk egymással egy Csókolj Seggen meccsen az Extreme Rules-on!” Az ír megígéri, DZ arra fog kényszerülni, hogy őt valagon csókolja. Ziggler szerint viszont Sheamus fog arra kényszerülni, hogy a SAJÁT valagát megcsókolja az egész világ előtt!

The New Day vs Los Matadores

SD_814_Photo_096-3475012796A meccs alatt a “New Day Sucks” skandálás hallatszott, ennek ellenére ők szerezték meg a győzelmet.

Big Show jelenik meg, aki kihívja Roman-t, a “Nagy Kutyát” egy Last Man Standing mérkőzésre az ER-ra.

Cameron vs Alicia Fox vs Natalya

SD_814_Photo_124-3273174636A Triple Threat díva meccsen Cameron tudta Natalyát kopogtatni, miután Alicia-t kidobta a ringből.

Adam Rose vs Fandango

SD_814_Photo_176-1348549381Rosa a mérkőzés közben jelent meg, amivel elősegítette Fandango győzelmét, aki viszont nem volt túl hálás, sőt egyedül ünnepelt, ahelyett, hogy a lánnyal törődött volna.

Daniel Bryan & John Cena vs Tyson Kidd & Cesaro (w/Natalya)

SD_814_Photo_216-75309786Egy hosszú mérkőzés volt, elég érdekes befejezéssel. Bryant megzavarta Natalya, leálltak vitatkozni a kötélnél, majd jött Tyson. Daniel elhajol, így Kidd nekiment Natalyanak, akit Cesaro éppen elkapott, és ölében tartotta. Közben Bryan feladásos fogása jön, mire Cesaro ledobja a lányt a földre és berohan a kötelek közé. Azonban érkezik Cena is, így nem tud beavatkozni, Tyson kopog. Így a bajnoki leszámolás győztesei: az Interkontinentális Bajnok Daniel Bryan és a US Bajnok John Cena.

Reklámok

9 comments on “WWE SmackDown 2015. április 16. – Bajnoki leszámolás

 1. Lehet hogy butaságot kérdezek, de ott voltam16-án a budapesti rendezvényen, , Cena, Roman, Miz, stb, és ugyanaznap mikor harcoltak Londonban?

  Kedvelés

  • Judit ugyanazon a napon ők már nem szerepeltek sehol. A SmackDown minden héten felvételről kerül televíziós adásba és kedden rögzítik. 🙂 Évente mindössze néhány alkalommal fordul elő, hogy élő SmackDown van, akkor pedig nem is csütörtökön, hanem kedden tartják rendszerint. 🙂

   Kedvelés

 2. Úgy gondolom Bryan és Cena lesz a megoldás a kis övek egyesitésénél.
  Miután a nagokat (WWE & WHC = WWE World heavyweight champion) egyesitették úgy voltak vele, hogy a kicsiknek is ez a sorsa. Szerintem ezzel a két pankrátorral lépik majd ezt meg. aztán majd kiderül.
  Nem örülnék neki, de azzal nincs bajom, hogy ők a kisbajnokok. Adnak egy kis pusht az övnek még ha nem is kedvelem őket.

  Kedvelés

  • öveknek, amúgy tudok irni csak nincs hosszú i betűm, valaki nem tudja mi a kombinációja? 😀

   Kedvelés

 3. Nagyon röviden irjátok le most miért?

  Alakulnak az ER meccsek
  miz-mizdow
  show-reings last man standing
  sheamus-ziggler
  rusev-cena us öv chain meccs
  bryan-BNB ic öv
  cesaro kidd- ??? Tag team öv
  orton-rollins WWEWHC öv
  Jól olvastam hogy a raw-n miz-mizdow aki veszít nem lehet többet Miz?
  Na csak ennyi

  Have a nice day!

  Kedvelés

 4. Nem akarok senkit megbántani, de ez a stílus a szöveges összefoglalóban (az én véleményem) nekem nem tetszik. :/

  Kedvelés

 5. Ilyen szar adást Én még nem láttam idén,pedig volt már rengeteg kritikán aluli,de ez…

  Az új kezdő sd video tré szerintem..Bárki is csinálta.

  Kedvelés

  • Figyelj add meg már a címedet, hogy szarrá verhesselek. Elég volt már abból, mint egy segglyuk jössz és kiosztasz mindenkit. Egy ideig itt se voltál, ami jó volt és most jössz vissza?

   Kedvelés

   • De kemény valaki.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s