Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2015. április 30. – Eredmények

sd050430

 

2015. április 30-án Illinois államból, Moline-ből jelentkezett a SmackDown adása. Azonnal a backstage-be nézünk be, ahol a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Seth Rollins és a WWE Operatív Igazgatója, Kane veszekszik. A vita több dologról is folyik. Egyrészt arról, a hétfői RAW-ban ki ütött meg kit, másrészt Seth okolja Kane-t, amiért a PayBack-en egyszerre két ellenfél ellen kell megvédenie az övet. Seth szerint Kane nem végez jó munkát. Úgy gondolja, féltékeny rá, mert Kane csillaga leáldozóban van, míg az övé emelkedik.

Kane azonban nem akar mást, csak kihozni Seth-ből az igazi embert, ezért gyorsan be is jelenti a ma esti fő eseményt, amin a Bajnok egykori csapattársával, Dean Ambrose-zal fog megküzdeni. Sethnek persze nem tetszik a bejelentés, szerinte mindegy Kane mit mond, csak be akarja bizonyítani saját magának, hogy ő a vezetőség.

A kommentátori asztal mögött Byron Saxton, Tom Phillips és Jerry Lawler köszönti a nézőket, majd Roman Reigns zenéje szólal meg és a szupersztár szokásához híven a tömegen keresztül érkezik. Közben láthatjuk, mi is történt a hétfői RAW-ban, majd Roman először gratulál Deannek a mai ellenfeléhez, ahogy fogalmaz testvérének ahhoz, hogy a kistestvérük ellen megy. Seth Rollins egymaga semmisítette meg azt, amit ők hárman hoztak létre, a Shieldet.
Aztán rátér arra, hogy mekkora lehetőség volt a WrestleMania, illetve lesz a Payback, ahol vele és Ortonnal szemben kell Sethnek megvédenie a Bajnoki övet.
Kane zenéje szólal meg, ahogy halad a ring felé, már vetkőzik, illetve veszi fel a harchoz használt eszközöket. Hívja a mérkőzésvezetőt és azonnal megszólal a gong is.

Roman Reigns vs Kane
Romant talán meglepte a sebtében összehozott mérkőzés, Kane pedig lendületes kezdéssel azonnal irányította a meccset. Hatalmas pofonokat osztott ki, a kommentátori asztalra dobta Reigns-et, aki a hétfői RAW után még mindig fájlalta a derekát.
Végül Romannek sikerült bevinnie egy DDT-t, majd a Superman Punch-ot, ám a befejezés elmaradt, hisz Kane elhagyta a ringet és elindult kifelé. A mérkőzésvezető természetesen kiszámolta, így a győzelmet Roman Reigns szerezte meg.

Ismét benézünk a backstage-be, ahol Seth és a J&J kivetítőn nézték a meccset, most pedig Kane-en gúnyolódnak. Renee Young lép oda hozzájuk és a Bajnok azt mondja, Kane a saját feje után megy, a legnagyobb különbség kettejük között pedig az, hogy Seth soha nem futamodik meg a harc elől. Nem lesz szüksége semmiféle segítségre ahhoz, hogy a Payback-en legyőzze Ortont és Romant. Ő a jövő és a jövő elérkezett, ez teszi emberré őt.

Kapunk egy kis reklámot a mára kiírt tag team meccsből a New Day és a Cesaro-Kidd páros között, majd érkezik az új Damien Sandow. Új zenére vonul be, ám a régi módon ismétli JoJo felkonferálását (azt leszámítva, hogy a testsúlyából letagad egy kicsit). Jön az ellenfél, Curtis Axel is.

Curtis Axel vs Damien Sandow
Curtis megpróbálta, de most sem volt szerencséje. Damien megtartva vicces, utánozós stílusát, mégis kemény pofonokat osztva harcolt. A közönség kedvencének nem kellett sok idő, hogy bevigye a végső mozdulatot, jött a You’re Welcome és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Damien Sandow

Ismét benézünk a backstage-be, ahol Renee Young mellett Ryback áll. A Sin City Cyborg nem tudja, miért támadta meg Bray Wyatt, de a mai, Luke Harper elleni mérkőzését Bray-nek ajánlja. Ez az üzenet eléggé világos: Feed Me More! – teszi hozzá.

Ryback vs Luke Harper
Ryback gyorsan eljut az első kopogtatási kísérletig, de Harperrel azért nincs túl könnyű dolga. Az egykori Wyatt tag meg is fordítja a meccset, ám Ryback megmutatja az erejét és a hatalmas testet látszólag könnyedén emeli fel. Harper azonban ismét összekapja magát és támadásba lendülve megtöri Ryback lendületét. Bevisz két kemény rúgást fejre, a kopogtatás azonban sikertelen. Annak ellenére, hogy ekkor Ryback állapotát még a mérkőzésvezető is megnézi, ő ismét fordít, sőt máris jön a ShellShocked és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Ryback.

Ryback ünnepli a győzelmét, amikor a fények kialszanak. Mire észbe kapnánk, Bray Wyatt már a ringben áll és megtámadja Rybacket, legvégül pedig ad neki egy Sister Abigailt, akárcsak hétfőn.

WWE Tag team Bajnoki cím mérkőzés: The New Day vs Cesaro és Tyson Kiddű
Tehát a hétfőn bejelentetteknek megfelelően Cesaro és Tyson Kidd a SmackDown-ban kapja meg a lehetőséget a visszavágó cím mérkőzésre. A New Day tagjai érkeznek, majd jönnek a kihívóvá vált korábbi Bajnokok is.
Kofi és Tyson kezd és Tyson célja nyilvánvalóan egy gyors győzelem, ami ismét Bajnokká teszi. A kopogtatása nem sikerül, így egy látványos mozdulat után vált Cesaroval. A svájci is gyötri Kofit, majd még egy parádés tag team mozdulatot láthatunk és jön vissza Kidd. Kofi beszorul, miközben a kihívóknál folyamatos a helycsere, így inkább elhagyja a ringet és végül be tud jönni Big E. is.
A “Svájci Superman” azonnal egy German Suplex-szel fogadja, majd a New Day tapsának ütemére kezdi rugdalni a sarokban – ehhez már Tyson és hangban a közönség is társul. Big E-nek sikerül Kiddet leküldeni a ring széléről, utána megy és nekiküldi a palánknak. Visszalöki a ringbe és most Tyson szorul be, de csak rövid időre, ugyanis Kofi ellen képes ismét visszavenni az irányítást. Váltani azonban nem tud, míg a másik oldalon érkezik ismét Big E. Többszöri váltást követően az események felpörögtek. A csapattagok sorban próbálkoztak a kopogtatással, majd Cesaro elkapta Big E-t és jött a Swing! Jött Tyson és a rúgás is, ám a kopogtatásba már nem csak Kofi, hanem Xavier Woods is belejött, ezért a mérkőzésvezető leállította a mérkőzést.
A győztesen diszkvalifikációval Tyson Kidd és Cesaro, a Tag Team Bajnokok azonban továbbra is a New Day tagjai.
A meccs után a New Day triója folytatta Tyson és Cesaro ütlegelését, majd elhagyták az arénát.

Backstage: Cameron és Summer Rae szólják le Brie Bellát és a férjét. Nikki meghallja ezt, és közli, hogy aki a testvéréről beszél, az róla is beszél. Kihívja Cameront egy meccsre.
Ismét láthatunk néhány Tough Enough részletet, majd kezdenek is a lányok.

Cameron vs Nikki Bella
A négy perces mérkőzés egy részében Cameronnak sikerült komolyan megnehezíteni a Díva Bajnok dolgát és voltak pillanatok, amikor azt hihettük, meg is nyeri a meccset. Nikki azonban fordított, sikerült bevinnie a Rack Attack-ot és sikeres volt a kopogtatása is.
A mérkőzés győztese: Nikki Bella.

Láthatjuk a Prime Time Players promóját, amiben Darren Young azon sír, hogy a New Day a Tag Team Bajnok.

Backstage: Az öltözőben Dean Ambrose készülődik a mérkőzésére, amikor Seth és testőrei lépnek be. Látva Dean arckifejezését, Seth azonnal csitítani kezdi, majd arra próbálja rávenni, hogy lépjen vissza a mai meccsüktől. Hivatkozik a közös múltjukra, a közelgő Payback cím meccsre, Triple H-re is. Ambrose azonban meg akarja alázni Seth-et, és visszautasítja a Bajnok felvetését. Seth szerint nagyon nagy hibát követ el…

Egy rövidke összefoglalót kaphatunk a héten megrendezett King of the Ring-rő, amit végül Neville legyőzésével Bad News Barrett nyert meg, majd máris érkeznek a main event résztvevői.

Seth Rollins vs Dean Ambrose
Dean azonnal elkapja a Bajnokot és a karját támadja. Seth szokásához híven az első adandó alkalommal kigurul a kötél alatt és ez a pillanatnyi idő elég is neki ahhoz, hogy visszatérve ő támadjon. A volt csapattársak kemény pofonokat osztanak ki egymásnak, a közönségnek azonban kevés a meccs, ki is fejezik elégedetlenségüket (főleg akkor, amikor Seth van fölényben). Ambrose ismét fordít, majd amikor kívül kerülnek a ringen, J&J a mérkőzésvezető háta mögött rátámad. Seth talán ki is tudná ezt használni, azonban a bejáratnál Kane tűnik fel. A ringhez megy, ám egyelőre csak figyel. Épp azt láthatjuk, hogy Ambrose egy kemény ütéssel újra földre küldi a Bajnokot, aki azonnal visszatámad és lerúgja őt. A következő percekben is hol egyikük, hol másikuk van irányít, a kopogtatások azonban nem sikerülnek. Az egyik próbálkozás után Kane fellép a ring szélére és Seth is reklamál, szerinte az három volt, de a mérkőzésvezető hajthatatlan és mi is láthatjuk, hogy neki van igaza. Ambrose a vita helyett azonban érkezik hátulról és Seth-et nekilöki Kane-nek, aki – akárcsak a hétfői RAW-ban – lezuhan a ring széléről. Ha ez kevés lenne, Dean átlendíti Rollinsot a felső kötélen, így másodszor is letarolja az éppen felállni készülő Kane-t! J és J felsegíti mindkettőjüket, ekkor azonban Dean már a ring sarkán áll és ugrik! Rollins elmozdul, így Kane harmadszor is padlót fog, most még a testőrök is mellé fekszenek. Rollins a barikádnak csapja Deant, majd odalép Kane-hez, hogy megkérdezze, minden rendben van-e. De nincs, Kane-nél semmi sincs rendben, sőt konkrétan elborul az agya és megragadja a Bajnok torkát! Jön Ambrose, az ő nyakára is rászorul Kane keze, csak akkor lö9ki félre őket, amikor a mérkőzésvezető figyelmezteti, hogy diszkvalifikáció lesz. Kane-nek ez sem tetszik, a csíkos ruhást is megfenyegeti. Ki tudja, elkapná-e, ha Ambrose nem lép közbe… De közbelép és Kane a ring sarkának csapódik, majd Dean azonnal ad egyet J-nek és J-nek is. Seth sem tétlenkedik, támad és Ambrose is csattan, ő a lépcsőn. Mivel a meccsnek még nincs vége, visszalöki a ringbe, beviszi az új DDT mozdulatát és kopogtat.
A mérkőzés győztese: Seth Rollins.

Az események azonban ezzel nem érnek véget. A Bajnok megcsinálta ugye, de érkezik Kane, Fenyegetően néz Seth-re, de nem őt, hanem Ambrose-t támadja meg! Hogy alaposabb legyen a verés, beszáll a két testőr és Rollins is, így négyen ütnek és rúgnak egyet. Mert ez a legjobb az üzletnek. Roman zenéje szólal meg, de ő nem a megszokott helyen jön be. Elsőként Kane kapja a Superman Punch-ot, majd félrelöki a testőröket és hatalmas pofont ad Rollinsnak. J&J még próbálkozna, kapnak egy dupla Speart. A mozdulat után Roman épp megfordul, amikor Kane keze máris elkapja a nyakát. Ambrose is ugyanígy jár, de Kane végül csak ellöki őket, nem ad Chokeslamet. A két volt Shieldes barát azonban ezt nem értékeli. Földre küldik, majd Spear! Seth Rollins ekkor már nincs a közelben, a rámpa végéről figyeli a történéseket és onnan szól vissza volt csapattársainak.

28 gondolat “WWE SmackDown 2015. április 30. – Eredmények” bejegyzéshez

    1. Nem tűnt el, valamiért két beírásod az engedélyezésre várók közé került. 🙂 Engedélyeztem, már láthatod. Lehet az az oka, hogy másik e-mail címet adtál meg.

      Kedvelés

      1. Ok. Telefonrol irtam, talan elrontottam valamikor regebben az emailt es ez maradt benne a sutikben, vagy jegyezte meg ezt a bongeszo.

        Kedvelés

  1. Hova tűnt Kevin Owens,Sami Zayn,Finn Bálor,Rhyno?……..Ja…..ez smackdown!Szerdán volt nxt és most szombat este van!!!Amúgy ROYAL!Nézel te nxt-t?Az biztos hogy tetszene.

    Kedvelés

    1. Bizony, csakhogy a videókat fénysebességgel tiltották le több oldalon is, így nemhogy megírni, megnézni sem tudtuk. Megvan az új videó, hamarosan felkerül.

      Kedvelés

  2. Hová tűnt innen Kevin Owens, Sami Zayn,Finn Bálor,Rhyno,Charlotte?………Ja………Ez a SmackDown!!!!Nem akarom lehordani egyik szerkesztőt se, de szerdán volt az NXT, most meg szombat este van.Amúgy ROYAL!Nézed az NXT-t?Az biztos tetszene neked.

    Kedvelés

  3. Ambrose? A masik. Regen a legjobbak kozott kellene lennie. Jo karakter, jo mozdulatok. Ehelyett, ki tulzassal csak az nem veri meg aki nem akarja…
    Rollins nagyon jol adja a kis szajba verni valo kocsogot. Akarhonnan nezzuk ez jo az uzletnek, mert a kore epitheto sztorik szama a vegtelenhez kozelit. Ezert mostansag szerintem nem is fogja elvesziteni az ovet. Hacsak ez is nem egy meg attol i jobb sztori resze. Remeljuk.

    Kedvelés

  4. En Ryback-et sajnalom a legjobban. Tokeletesen alarendelt szerepet fog jatszani. Habar Wyatt-tel ellentetben minden meg van benne, hogy elso ligas legyen. Fizikailag. Karakterben azonban gyenge. Az O testi erejevel es Wyatt karakterevel lenne tokeletes. Ehelyett marad a jobberkedes az egymozdulatos felelem uj arca mellett. Ryback tobbet, Wyatt keesebet wrdemel.

    Kedvelés

    1. A veszett kutya anno megérdemelte volna,hogy bajnok leyen,mert szarrá verte puncikát nem 1 x,de ugye a csicska…segített mindig a “bajnoknak”így szopóágra került hamar.Aztán verették,ajd lett egy stone cold hasonmás heel karakter,lett hájmen csaj,összeállt alexával,mégjobban szopóág,majd csak rájöttek a kreatívok,hogy inkább legyen megint face,mert az jobb,s megint face lett,és mit ért el vele?
      Neki keléett volna menni lesnar ellen,egy igazán durva meccs lett volna az övért,de ez a meccs,sajnos soha nem fog megvalósulni..Jelenleg meg csak úgy van.Egy izom karakter,aki pusztítana rendesen ha kapna rá engedélyt,de így csak ide csapódik,oda csapódik.El van veszve szegényke,nem találja a helyét,pedig már évek óta itt ténfereg.
      Mivel Wyattal nagy tervei vannak a cégnek,még ha hosszabb feud is lesz,max 2-1 lesz Wyattnek,ryback meg cumizik tovább..Kár érte.

      Kedvelés

  5. Az idei legjobb smackdown, a meccsek főeseménybe is elmentek volna, olyan élvezetesek és látványosak voltak. Kezdjük is a legelején,
    Kane vs. Reigns:
    Kane felszedett az évek alatt mióta vezető 5-10 kiló izmot, de az látszik is mikor Romant, mitn egy rongybabát dobálja, egyértelműen ő uralta a meccset, de azért számomra furcsa, hogy Reigns erőből viheti be ütéseit, még Kane óvatosan és vigyázva üt, nehogy elhalálozzon az ellenfele, hol itt az igaszság? (sehol). Kane az én szemembe eddig legyőzte Cena-t és Reigns-t, mivel egyértelműen jobban harcolt és több mozdulata talált be. Jót derültem a Roman Searjén, ami a földön végződött, mert Kane szépen elment vissza az öltözőbe. Ez a meccs 8/10.

    Curtis Axel vs Damien Sandow:
    Axeltől, már az is hiteltelen lenne, ha valakit le győzne, még El Torito személyében is. De tetszik az új Sandow, vicces és a kivégző mozdulata nagyon látványos és brutális, jót tett neki, hogy elhagyta Miz-t. Ez a meccs: 7/10

    Ryback vs Harper:
    Sose gondoltam volna, hogy Harperbe ennyi szufla van. Tökéletesen kiegyenlített meccs volt, bár Ryback fizikailag dominált, még is ilyen pörgős és feszes meccset régen láttam (főeseményt beleszámolva is). Harpert kifejezetten utálom azzal a pörkölt szaftos gusztustalan polójával, de ha nyert volna a kedvencem ellen is azt mondom megérdemelten, mivel marha jók voltak egymás ellen, látszott, hogy szabadjára engedhették kicsit a bennük feszülő erőt. A meccs végén megjelent Eayett, miután a múltheti Abigel Sister mozdulatánál eléggé nehézkesen tudta Rybacket eldobni, most bebizonyította, hogy a hasában van izom is. Olyan könyedséggel emelte ki és csapta földhöz a 135-140 kiló között tengődő Rybacket, mintha tollpihe lenne. Ez a meccs így mindennel együtt 9/10 (Wayett erején megborzongtam az igazat megvallva, remélem jó feud lesz, ha nem mehetne vissza Harperhez Ryback)

    Tag Team:
    Tóni ereje ember feletti és ezt minden meccsen bebizonyítja, hogy testalkatához mérhetetlen fizikai erő társul. Nagyon pörgős és kemény csapat meccs volt ez, nem akartam hinni a szememnek, hogy ez a Smackdown és még mindig hosszú meccsek vannak, és ne mutolsó sorban marha látványos és pörgős. Ez a meccs 8/10

    Díva meccs:
    Nem tud lekötni a női harc, így ezeket át tekerem mindig.

    Seth Rollin vs Dean Ambrose:
    Ez az Ambrose gyerek minden meccsen bemutat egy új mozdulatot, itt speciel 3-at villantott meg. Az egyik legdinamikusabb és legőrültebb karakter. Ő Face ként is Heel ( 😀 ). A meccs jó volt, Ambrose mint egy kis Duracell nyuszi pörgött és Rollins is végig vitte a meccset, nem csicskáskodott. A végén persze Reigns megmentette Ambrose-t a sok kö..ögtől akik rárontotak. Ez a meccs 8/10.
    Soha ne legyen ennél rosszabb Smackdown és igazi élmény lesz mindegyik. Ez a SD összességében pedig egy: 8/10 🙂
    Csak így tovább!

    Kedvelés

    1. Wyatt nagyon erős,csak sokan nem nézik ki belőle,mert dagadt.Most szépen bebizonyította,hogy mi rejlik benne.

      Kedvelés

      1. Kérlek ne hordjatok le semminek, de annak a földhöz vágásnak, amiről mindketten beszéltek, legalább fele abból jön, hogy Ryback felugrik. De ne vegyük el Wyattől ezt, legalább csinált valami újat a finisherjén kivül is. Az meg már mellékes, hogy ez a feud már itt a startnál halálra van itélve, hacsak Bray elő nem húz valami még sosem látottat. Bizok benne, hogy tartogatnak nekünk valami újat, valami abszolút wierd és extrém dolgot, mert másképp eléggé sablnos összecsapások lesznek ezek között. :S

        Kedvelés

        1. Én is szeretném ha valami brutál feud lenne, de a videót mégegyszer megnézve Ryback nem ugrott azért annyira, sőt ideje nem volt olyan hirtelen fel lett kapva a levegőbe. Bár ha Ryback be tudta volna vinni az ütést amit ne mtett meg, lehet nem ez lett volna a végkifejlet 🙂

          Kedvelés

          1. Éppen,hogy csak dobbantott egy minimálisat.Nem bírjátok elvenni Wyattől ezt az érdemet ha ha.

            Kedvelés

  6. Nem tudom mennyi volt a valóság és mennyi a színjáték kentaur részéről,mikor Kane oda oda baszta őt,de az elején látszott,hogy egy pillanatig még Kane is megtorpant.A kelleténél erősebben vágta oda haha.Amúgy Kane mióta is menekül el bárki elől is?

    Ki volt az a dugni való göndör kis csaj damien genyó mellett?Nem rossz nem rossz.

    A Wyatt utálóknak.Láttátok,ahogy a jövő felkapta és földhöz baszta a veszett kutyát?130 kg van a kutyuskában,de hát mit sem számít ez.

    A bogár szemű harper veszélyes figura,túl agresszív,aminek csak örülni tudok,de most is látszott,hogy hiába van sztori,és megbeszélt mozdulatok,ő már többször is túlzásba vitte..több ilyen volt már neki,ahogy anno tette a veszett kutya is.Nem tudják kontrollálni magukat.

    A tag team vonalon ismét nagy a baj,mivel ezek a 0 semmilyen karakterek a bajnokok,és lesznek is egy darabig.cazeroék nemsokára mennek a levesbe.A maszkos törpék és a doom ivadékok meg sehol sincsenek sajnos.

    A fő esemény 0,0
    És természetesen mi mással is ért volna véget az adás,mint szuper kentaur “faltörőjével” pffff

    1 pozitívum még is van.Hiába rühellem a júdást és azt amit művel,de a bestiához képest legalább minden adásban feltűnik és meccsel még a sd ban is,és ez egész jó.Hiába szarok a meccsei,kiszámítható,papírforma,de legalább itt van a “bajnok”láthatjuk,és vannak meccsei.Elszoktunk mi már ettől.

    Kane meg…Vagy váljon ismét,talán utoljára nagy vörös szörnyeteggé,vagy menyen el a francba,mert amit csinál,szánalmas.Hiába imádom,ez az állapota tűrhetetlen.

    Kedvelés

  7. persze ilyen a karaktere de nem hiszem el hogy nem látják hogy ez így nem jó.Elképesztő tehetséges a srác de ezt így nem tudja megmutatni.

    Kedvelés

Vélemény?