Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2014. október 24. – Eredmények és videók

sd141024

A SmackDown 2014. október 24-én az adás hivatalos promojával indul, amit követően megkapjuk a képet a Wichita-i arénáról, ami Kansas államban terül el. Ez az utolsó WWE adás a Hell In a Cell előtt, amiben arra számíthatunk, hogy egy kicsit tovább fokozódik a viszály Seth Rollins és Dean Ambrose között, nem mintha még nem lenne eléggé feszült közöttük a hangulat.

A közönség zaját Ambrose bevonuló zenéje nyomja el, amire a vasárnapi PPV egyik legfontosabb szereplője érkezik a ring felé. Emlékezhetünk még az előző RAW-ra, ahol Dean John Cena-val alakított duót és ringbe szálltak egy 3-2 elleni Street Fight Hanicap Meccsen Randy Orton, Kane és Seth Rollins csapata ellen. Itt végül Ambrose kapott egy jókora RKO-t a Viperától, amit követően pedig Seth a Curb Stomp-ot kiosztotta még Randy-nek, akivel eddig mondhatjuk, hogy egy csapat voltak, ám inkább csak egy közös cél miatt dolgoztak. A legnagyobb kérdés a Hell In a Cell-el kapcsolatban kétségtelenül az lesz, hogy Rollins és Randy között tovább éleződnek-e az ellentétek vagy pedig a történtek után megpróbálják a saját útjukat járni…
Ambrose azzal kezdi a mondanivalóját, hogy a Vezetőségtől kapott már Chokeslam-et, RKO-t és Curb Stomp-ot, de még mindig itt áll kint a tömeg előtt töretlenül és elpusztíthatatlanul. Nem sérült meg, sem testileg, sem lelkileg, valamint biztosíthatja a rajongókat, hogy egyáltalán nem fog hátat fordítani és lehajtott fejjel elismerni, hogy vesztett. Dean azzal folytatja, hogy mindig is azt mondta, hogy Mick Foley egy jó fiú, ám ez a kijelentése lassan elveszti az értelmét, hiszen a legendának nincsen családja, nincsen senki, aki törődne vele. Az egyetlen egy dolog, ami megmaradt Mick-nek az életében a bosszú szomj, amit próbál csillapítani. Ezt a kemény és elszánt bosszúvágyat fogja majd megtapasztani Seth Rollins, hiszen Dean Ambrose-ban is hasonló képpen fellángolt a retorzió tüze. Nem fog számítani a ketrecben az, hogy kinek a támogatása alatt áll Seth, sőt az sem, hogy mennyire kövérré tömték a zsebét, amikor eladta magát. Az egyetlen dolog, ami fontos lesz az a földi pokol, ahová Rollins-t fogja küldeni.
Ezt követően Dean arra kéri Rollins-t, hogy jelenjen meg az arénában és szemtől szemben folytassák a beszélgetést. Ám a kérésnek nem tesz eleget Seth, aki a kivetítőn jelenik meg, arra hivatkozva, hogy Ambrose ne mondja meg neki, hogy mit tegyen. Ezt követően Rollins elmondja, hogy elgondolkozott azon, hogy kihívja Dean-t. Már nem is egyszer átfutott a fején a kettejük csatája, már akkor ezen törte a fejét, amikor együtt debütáltak a Shield-ben. Viszont erre csak most kerül sor egy ketrecben, ahol Ambrose nem fog tudni elmenekülni előle. Mivel Dean egy olcsó ember egy olcsó bosszúra készül, amivel persze nem fog elérni semmit. Ez csak az második komolyabb lépés lesz Seth Rollins karrierjében a Money In The Bank táska megnyerése után. Legyőzi a Hell In a Cell-en Ambrose-t, amit nem más követ, mint a táska beváltása és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv megszerzése. Ezzel teljesen megszilárdítja a saját maga és a WWE jövőjét mindenkorra. Ambrose ezt követően csak annyit válaszol neki, hogy nem érdekli, hogyha ez lesz az utolsó PPV-je, vagy az utolsó összecsapása a WWE-nél, egyetlen egy cél fog lebegni a szeme előtt, hogy a ketrec falain belül egyedül elbukjon Seth Rollins…

Los Matadores vs The Miz és Damien MizDow

Miz ezúttal egy csapatmérkőzés szerepelt, ahol a dublőre volt a csapattársa. A kommentátorok mellől figyelte a csatát a WWE Legnézettebbjének vasárnapi ellenfele, a United States Bajnok, Sheamus. A Kelta folyamatosan csevegett a kommentátorokról Miz-ről, valamint a közelgő összecsapásukról, amiben a Kelta saját elmondása szerint szeretné egy kicsit átformálni a “Money Maker”-t. Az összecsapásban a The Miz és MizDow nyújtott meggyőzőbb teljesítményt, végezetül pedig sikerült megszerezniük a győzelmet a Figure 4 LegLock-ot követően. A ringben Miz osztotta a ki a Finisher-t Diego-nak, míg a ringen kívül Damien mutatta be ugyanazt a manővert Fernando-n. Végül képesek voltak feladatni a harcot ellenfeleikkel, ami után pedig csak az ünneplés volt hátra a PPV-t megelőzően.

AJ Lee vs Alicia Fox

A hölgyek a Monday Night RAW-n is összemérték az erejüket, ahol AJ-nek teljesen elterelte a figyelmét Paige, aki a ring körül próbálta megzavarni a WWE Díva Bajnokát. Ez sikerült is neki, hiszen egy könnyed fordítással Alicia két vállra fektette a címvédőt és képes volt 3 másodpercig a földön tartani. Ezúttal sem alakult rossza az küzdelem közöttük, ahogy arra számítani lehetett Paige a szorító mellől próbálja megnehezíteni AJ szereplését. Végül a Bajnok a kötelekhez felugró kihívójának nekilökte a mostani ellenfelét, amit követően pedig egy könnyed fordítással lekopogtatta Alicia-t és megszerezte a győzelmet.

A következő szegmensben láthatunk egy Sit-Down Interjút, amit korábban vett fel Michael Cole és Big Show. Ebben a beszélgetésben a legfontosabb téma az előző RAW, ahol Rusev kiosztott egy Superkick-et egy amerikai katonának, valamint az, hogy mégis mit vár a Világ Legnagyobb Sportolója a Hell In a Cell-től. Big Show ebben az interjúban elmondta, hogy amikor pár héttel ezelőtt letépte az Orosz zászlót, akkor nem az Orosz nép előtt próbálta kifejezni a tiszteletlenségét, hanem egyedül Lana és Rusev felé próbálta sugározni azt, hogy már túl sokáig mentek el és ő lesz az a Szupersztár, aki megállítja majd a Bolgár Bestiát. Viszont amit Rusev tett a RAW-n teljes mértékben megbocsájthatatlan, hiszen egy olyan Amerikai katonát rúgott meg hátulról, aki a hazájáért harcolt és kiállt a saját nemzete színei és elvei mellett. Show azzal folytatja, hogy már rengeteg hírességgel találkozott az élete során, de egyik beszélgetés és kézfogás sem volt neki olyan fontos, mint amikor egy USA katonával váltott szót és rázott kezet. Hiszen ezek a férfiak és nők az igazi hősök. Nem Ő, nem azok, akik filmekben szerepelnek és zenéket énekelnek, azok előtt kell fejet hajtani, akik nap mint nap harcolnak egy városért, egy államért és egy országért. Viszont Show Rusev borzalmas cselekedete ellenére kordában tudja tartani az indulatait és az érzelmeit, ám vasárnap ezt a felgyülemlő dühöt egy az egyben Rusev-re fogja irányítani…

Dolph Ziggler vs Cesaro (Interkontinentális Bajnoki öv)

A csatában mindkét fél jól szerepelt és egy nagyon pörgős összecsapást láthattunk a két Szupersztár között. Nagyot alkotott mind Cesaro, mind Ziggler, ám a győzelmet végül azonban a Zig Zag-et követően a Show-Off tudta megszerezni, aki ezzel megvédte a Bajnoki övét.

Brie Bella, Natalya és Naomi vs Nikki Bella, Summer Rae és Cameron

A csatában a legfontosabb irányító szerep Brie kezében volt, aki képes volt szinte teljesen egyedül felvenni a versenyt ellenfeleivel. Befejezésül Nikki érkezett a ringbe, aki egyszerűen csak rácsapott Summer hátára. Nikki kiosztotta az ikertestvérének a Finisherjét, amit követően lekopogtatta. Nikki a földön heverő nővérének elmondta, hogy a vasárnap roppant fontos nap lesz, ám ezt követően Brie számára bekövetkezik a pokol, hiszen kénytelen lesz Nikki személyes asszisztenseként megjelenni az adásokon.

The Usos és Mark Henry vs Goldust, Stardust és Bo Dallas

A harc jól alakult, ám a vége már-már siralmas lett, hiszen Bo Dallas ismét képes volt felül kerekedni Mark Henry-n. Miután a Világ Legerősebb Embere kiosztotta a World Strongest Slam-et Stardust-nak érkezett Bo, aki a Springboard Bulldog-ot követően ismét lekopogtatta a legendát.

A ringben a főeseményen Seth Rollins jelent meg, aki két felállított asztal mellett kezdett bele a beszédébe. Az asztalon pedig el voltak helyezve székek, kendópálcák, valamint hasonló kis eszközök, amik csak érdekesebbé tesznek egy-egy harcot. Seth megjelenésénél természetesen a publikum egy emberként kiáltozta, hogy: “You sold out”. Amire ismét csak annyit reagált Rollins, hogy akik ezt kántálják minden egyes megjelenésénél, azok irigyek rá, hiszen Seth felért a csúcshoz vezető kis létrára, ahova senki más nem léphet fel utána. Ő egy győztes lett, amit a közönség nem tud elviselni. Épp úgy, mint azt sem fogja tudni, hogy a Hell In a Cell-en le fogja győzni Dean-t és ismét bebizonyítja, hogy ő a szervezet egyetlen jövője. Seth beismeri, hogy még nem volt sosem szerencséje részt venni ilyen stílusú csatában, ám azt tudja, hogy nincsenek szabályok a ketrecen belül, ami elég is neki. Ezt követően bemutatja azokat a kis segítőholmikat, amik az asztalon hevernek mellette. Legelőször egy bilincset ragad meg, amivel a ketrec falához fogja kötni ellenfelét, nem minthogyha bárhova is futhatna vagy bújhatna előle. Ezt követően egy csavarhúzót és egy vascsövet kap fel Mr. Money In The Bank, amikről annyit mond, hogy segíthetnek megnyitni Ambrose egotól hemzsegő fejét. A következő bemutatásra kerülő darab egy szék, ami remekül fog szolgálni ahhoz, hogy feltizedelje Ambrose-t és bebizonyítsa, hogy mivel Dean-nek nincsen, tényleg Seth volt a Shield gerince. A kis eszközbemutatót követő arra kéri leendő ellenfelét, hogy jelenjen meg a szorítóban, hogy demonstrálhassa is az elmondottakat. Ekkor azonban nem érkezik meg Dean, amire Rollins kijelenti, hogy azért nem hajlandó kisétálni elé, mert fél. Ez a félelem pedig csak hátráltatni fogja a későbbiekben. Emiatt a félelem miatt Rollis ellenfelét egy pokolba vezető túrára fogja küldeni.
Miután befejezte a mondanivalóját megtekinthetjük az előző RAW főeseményét, ahol 3:2 elleni Handicap Street Fight csatát tekinthettünk meg, amiben ráadásul a ring feletti ketrec is idővel leereszkedett, ami csak még izgalmasabbá tette az összecsapást. Végül Randy Orton volt a döntő karakter, akinek az RKO-ját követően Dean nem volt képes kirúgnia kopogtatásból. Amíg Orton a kemény harc után feltápászkodott a földről Rollins érkezett és kiosztott a Viperának egy Curb Stomp-ot. Seth ezzel fejezte be az adást. Az utolsó képsorokon a ketrec tetején ünnepeltette magát…
Ahogy visszakaptuk a képet a SmackDown-ról Rollins előtt a két Security ember továbbra is rezzenéstelenül figyelte a bejáratot. Ám arra nem számítottak, hogy Ambrose a kommentátorok felől fog érkezni és megtámadni Seth-et. Kemény pofonok sorozata követte egymást, amibe Rollins testőrei is beszálltak. Végül Mr. Money In The Bank képes volt kimenekülni a ringből, ám a biztonsági emberek a szorítóban maradtak Ambrose-al. A két felállított asztalra felfektette őket és a sarok tetejéről egy Diving Elbow-val rájuk ugrott.

Ezzel zárult az adás, ami az utolsó show volt a Hell In a Cell előtt. Vasárnap kiderül, hogy ki melyik Bella lányból lesz személyi asszisztens, hogy Orton vagy pedig Cena kapja meg a lehetőséget Brock Lesnar ellen, hogy a kemény viszálynak Rollins és Ambrose között ki lesz a nyertese, valamint, hogy Show és Rusev azaz USA és Oroszország közdelem mivel zárul. Emellett azonban még több kérdésre is választ kaphatunk a jónak ígérkező PPV-n.

15 gondolat “WWE SmackDown 2014. október 24. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

    1. A hell in a cell elözetes mikor lesz fent az oldalon, vagy valaki tudna mondani egy linket ahol fent van?

      Kedvelés

    2. Kövezzetek meg, de nekem tetszik amit csinál.
      Nagyon jókat szoktam nevetni a videóidon, kedves Kane, ne hagyd abba!:DDD

      Kedvelés

  1. Ez mocsok szar volt. A vége ért valamit, de az se sokat. Vártam Orton amikor a cicababa a bejáratnál nézte ahogy az idióta Ambrose elpicsázza a testőreit, de persze ő sem jött…Ez volt az egyik legszarabb Smackdown amit valah láttam. És ez teljesitmény.

    Kedvelés

  2. Miért ilyen a szar a WWE? Most egy kicsit leírom hogy mire gondolok:
    Dean Ambrose vs Seth Rollins: Hónapok óta húzzák,unamas
    Aj Lee vs Paige: Dettó,ugyanaz,viszont itt még eljátszák azt is,hogy megjelennek egymás meccseinél is,és természetesen a ringben lévő mindig veszít
    Kane: Elcseszett legenda,nagypapa
    Randy Orton: Elcseszett szerep,vipera kéne
    John Cena: Unalmas,Heel turn kéne
    Stardust: Szar,szánalmas,Cody Rhodes kéne egy nagy szereppel
    Brock Lesnar: A WWE vitathatatlan bajnokának az a jutalma,hogy havonta egyszer kell megjelennie,és a PPV-ken nem kell övet védenie.
    Ezek csak párak voltak a sok közül.És azt nem is írtam,hogy a meccsek szarok,minden mozdulat kiszámítható. Mert ez a legjobb az üzletnek.

    Kedvelés

    1. Nagyjából stimmel minden, abban viszont nem értünk egyet hogy COdy Rhodes-nak másik szerep kéne. Amikor a maszkot viselte, egy ritka szánalmas heel karaktert játszott. Amikor pedig Hitler bajuszkát növesztett és Damien Sandow seggcsókolója lett az is egy szánalmas role volt. Ez a szerep ami most van jó ez neki, nem azt mondodm, hogy a legjobb. De ez előbb említetteknél mindenképpen jobb.

      Kedvelés

Vélemény?