Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2014. november 14. – Eredmények és videók

sd141114

A WWE 2014. november 14-én a SmackDown-al jelentkezik, továbbra is Angliából, azon belül pedig Liverpool városából. A show kezdeténél visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol egyetlen adás alatt Ryback csatlakozott a Vezetőség csapatához, valamint ki is lépett onnan. A legfontosabb pillanat azonban ezt a kiválást követően Luke Harper megjelenése volt a COO irodájában, aki csak annyit mondott, hogy: “Én csapatjátékos vagyok”. Ezzel beajánlotta magát Triple H-nek és Steph-nek…A nagy kérdés, hogy vajon megbízik-e a Vezetőség az egykori Wyatt Family tagban.

Az adás elején egy visszatérést tekinthetünk meg, méghozzá nem is akárkiét. A sokszoros Nehézsúlyú Világbajnok, Y2J, Chris Jericho érkezik az arénába, aki megrendezi a saját Talk-Show-ját, a Highlight Reel-t. A rockert nagyon nagy szeretettel és tisztelettel fogadta publikum, aki ezt ki is használta, miközben a szorító felé haladt. Chris először is szeretne mindenkit köszönteni a SmackDown-on, amit követően elmondja a publikumnak, hogy már több hónapja figyeli a történetszálakat és, hogy mi is folyik jelen pillanatban a cégnél, ám van egy kérdés, ami nagyon foglalkoztatja őt. Ez pedig nem más, minthogy ki is Adam Rose nyuszija. Emellett pedig elmondja azt is, hogy bizony jelenleg a szervezet legfontosabb sztorijára is kitérne, amiben a Vezetőség csapata mérkőzik majd meg John Cena csapatával. Ahogy Vince McMahon elmondta, hogyha a COO és Steph alakulata vereséget szenved, akkor nem lehetnek továbbá a cég irányítói. Ennek tudtában nagy felelősség van a vállukon…A Highlight Reel vendégei: A Vezetőség!
Triple H King Of Kings című bevonuló zenéje szólal meg, amire a felesége társaságában érkezik. Az üdvözlést követően Jericho megkérdezi tőlük, hogy miért is kérték azt a Vezetőség tagjai, hogy a Highlight Reel ide jöjjön ezen a SmackDown-on. Erre Steph pedig azt válaszolja, hogy amiért azt szerették volna, hogy Chris visszatérjen a szervezet falai közé itt Liverpool városában. Steph ezt követően pedig egyből bele is kezd a mondanivalójában, amiben tudatja a közönséggel, hogy nem tud megnevezni egyetlen egy személyt sem a mostani Roster-ből, aki képes lenne úgy vezetni a szervezetet, mint a mostani Vezetőség. Vince McMahon hatalmasat épített és ezt követően megbízott egy Vezetőséget, akik aztán óriási karaktereket tudtak kinevelni, csak Daniel Bryan-re kell gondolni, akinek a neve hallatán, mindenki a “Yes” szót kiáltozza. Tehát ki más lenne az, aki olyan sikerrel tudná vezetni a céget, mint a jelenlegi irányítók? Jericho ekkor elgondolkozik és kijelenti, hogy ő simán elvezetné a céget. Chris ezt követően elmondja, hogy nagyon tetszett neki az előző RAW, ahol John Cena kijelentette, hogy nincsen szükség a Vezetőségre, hogy a WWE-t irányítja, hiszen a WWE Univerzum remekül irányítja a szervezetet. Y2J ezt követően a közönség felé fordult, aki megkérdezte a rajongóktól, hogy képes lenne-e az Univerzum elvezetni a céget és látni akarják-e, hogy Triple H megcsókolja a lábát és takarítja a cipőjét Chris-nek.? Valamint látni akarják-e, hogy Hunter az aréna WC-jét takarítja az adást követően? Emellett pedig újra megnéznék-e azt, hogy Steph dagonyázik a disznókkal, mint júniusban, amikor Vickie Guerrero belevágta őt a jó adag maszlagba? Ekkor Triple H félbeszakítja és kijelenti, hogy: “Elég volt”. A COO elmondja, hogy nincsen szüksége Jericho támogatására, valamint nincsen szüksége senki támogatására. Ezért is, hogyha legközelebb Chris felhívná őt egy visszatéréssel kapcsolatban, akkor fel sem fogja venni a telefonját…Gondolkozzon el ezen Y2J.

Bray Wyatt vs Sin Cara

Ez az összecsapás eléggé egyértelmű volt az első pillanattól kezdve. Wyatt a szokásos stílusában ismét nagyot alakított, végül pedig képes volt bevinni a Sister Abigail-t és megszerezni a győzelmet. A harc után Dean Ambrose érkezett a szorítóba, akivel egymásnak estek.

Adam Rose és A nyúl vs Goldust és Stardust

A csatában mindkét fél átlagosan szerepelt, végül sor került arra, hogy a nyúl ringbe lépjen, aki eleinte jól szerepelt. Végül Stardust értékesíteni tudta a Finisherjét, amit követően a nyuszi nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Adam fel-felsegítette a csapattársát, majd végül kiosztotta neki a Party Foul-t.

Tyson Kidd vs Cesaro vs Dolph Ziggler (Interkontinentális Bajnoki öv)

Ziggler-nek ismét meg kell védenie a Bajnoki övét, ezúttal egy Triple Threat Elimination csatában, ahol a svájci és a kanadai voltak az ellenfelei. A csata eléggé jól alakulgatott, amiben egy Zig Zag után Tyson volt képes kopogtatni, amivel kiejtette a csatából Cesaro-t. Dolph-al ketten maradtak, ám végül nem volt képes megszerezni az övet, hiszen Zigglen Tyson-nak is képes volt levágni a Finisherjét, amit követően Kidd is kiesett csatából. Továbbra is az Interkontinentális Bajnok: Dolph Ziggler.

Visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol először a Los Matadores és El Torito érkezik, majd bevonul az Awesome Three, azaz Miz, Sandow és Hornswoggle is.
Mivel tag team mérkőzésről van szó, Sandow is ringbe lép, szerepe ezúttal nem korlátozódik az utánzásra.
A meccs rövidre sikerült és végül Miznek sikerült kopogtatnia. A győztesen tehát The Miz és Damien Mizdow / Hornswoggle.

Layla vs Natalya

A hölgyek összecsapása nem volt túlságosan hosszú, amiben végül a győzelmet Natalya tudta megszerezni.

Kane vs Ryback

A főesemény előtt láthattuk, ahogy Dean Ambrose-al készítettek a színfalak mögött egy interjút. Itt Bray jelent meg, aki megtámadta az egykori Shield tagot és egy kemény verésben részesítette.
A főeseményen diszkvalifikációval zárult a csata, hiszen Kane székkel esett neki végül ellenfelének. Végül Ryback fölénybe került, amit követően Triple H-hez sétált oda, akivel hosszasan farkasszemezett az adás végén.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd hétfőn a RAW fog követni, amin valószínűleg kiderül, hogy ki lesz az utolsó tagja a Vezetőség és Cena csapatának.

34 gondolat “WWE SmackDown 2014. november 14. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Ebből a Ryback vs Triple h ből szerintem mindenképp lessz egy vagy több meccs. Ha rám hallgatnak akkor ezt a meccset az idei TLC n vagy a jövőévi WM31 en hozzák össze.

    Kedvelés

  2. nem értem ezt a sok panaszt! basszameg nem pörgettem bele!!!! hát mikor volt ilyen utoljára? 5 éve? öcséém..
    végre jó inringek voltak meg sokkal karakteresebben szerepeltek a pankrátorok
    úgy sugárzott mindegyik pankrátor Liverpoolban ahogy tán eddig nem is
    nem tudom feltűnt-e nektek Dean keze mikor megütötte Brayt, és végig nyomta a showt
    a triple threat meg nem is evilági volt.. végre már foglalkoznak Tysonnal.. kb azóta nincs vele semmi, hogy a tag team partnere elment.. mikor volt az már
    nekem kibaszottul tetszett ez az adás. rég nem volt hasonló
    egyedül Mizéket pislogtam végig

    Kedvelés

      1. ez az én hibám, nekem a Nexus után teljesen leáldozott volt az NXT
        azt ott jól eltalálták és elsőre le is lőtték a legjobb poént vele
        marhajó sztori volt a PG-hez képest, szerettem

        Kedvelés

  3. Torpe40: szakadok azon a mondtatodon hogy Tyson Kidd újonc… Nem tudom barátom mióta nézel pankrációt de hogy ő nem újonc az is biztos..

    Kedvelés

    1. Egy újabb megmondóember….Az utóbbi időben nem nagyon láthattuk a gyereket sztori vonalban meg amúgy simán sem a WWE-ben. Max ha Main Eventeken részt vesz, akkor elismerem, de azt én nem nézem. Úgyhogy igenis, ha nem is újonc, de úgy kezelik. A meccsből is látszik, hogy a -fiatal pankrátor aki minden egyes apró sikerének örül – szerepet adját rá. Aludj jól “barátom”

      Kedvelés

  4. Megnéznék egy triple h vs veszett kutya meccset

    Visszatért Jericho,de minek?Bohócból már így is sokkal több van a kelleténél.Ha nem kap normális sztorit,meccseket,ellenfeleket,nem is akarom látni.

    A családfő ismét jó volt,főleg a folyosós molesztálása tetszett.
    Volt bármi más,ami szót érdemel?
    NEM

    Kedvelés

    1. mi a lópikulának néznéd meg? úgy se tetszene
      félperc múlva feljönnél ide és leszólnád az egész adást.. hozzáteszem van igazságaalapja annak amit csinálsz csak felesleges, unalmas és egy idő után szerintem inkább zavaró mint érdekes
      névvel szólok hozzá, őszintén.. nem kekeckedek csak kiváncsiskodom, régóta csinálod már
      érdekelne, hogy ez miért jó? és, hogy megérdemlem-e az értelmes választ ilyen ‘rinyapina’ meg egyéb trágár szavak nélkül
      utána folytasd , csináld ha ez jó! csak választ kérek, hogy megértselek! 🙂

      Kedvelés

      1. Elélveztél ettől a triple threat meccstől hehe
        Közben meg ez egy nagy 0 volt.Ennél csak jobbak vannak,bár hiába is írom neked,hisz az új generáción nevelkedtél,így a nagyok meccseit nem ismerheted,de hát egy cezaro vs pinki vs t k olyan nagy élvezettel tölt el téged,hogy kifordulsz saját magadból,akkor egészségedre.
        Aha,rég óta csinálom már ezt,sokak legnagyobb örömére,és ez az idők végezetéig így is lesz muahahahahah
        Nem kell,hogy megérts.Ha akarnál se tudnál,több okból kifolyólag.
        Kérd ki a panaszkönyvet,és írd oda a panaszaidat.Aztán vagy kitörlik vele a seggüket az illetékesek,vagy meghagyják ezt a dicsőséges mozdulatot neked.

        Kedvelés

      2. Szerintem ezeken a hozzászolásokon csak az infantilis hülyegyerekek röhögnek. Stílusodból következtetve, neked csak ez ad okot örülni az életbe, hogy feljössz beoltasz mindent, s mindenkit. Depresziód és pesszimista megjegyzéseid már unalmas. Tanulj egy keveset, keresd fel Csernus Imrét, és fejezd be a pankra nézést hidd el, jobb lesz mindenkinek. Túl sokat rombolta szegényes agysejteidet, kölyök.

        Kedvelés

    2. emlékszem még Chris Benoitra meg Stingre is, igyekeztem visszahaladni a lehető legmesszebb nem csak úgy bekapcsolódtam 8-9 éve.. egész régen figyelem már, az adások nagy része pörgetés , idegel engem is
      én csak a vulgáris megnyilvánulásaidat nem értettem.. általában ha valami nem tetszik meg nem jó akkor inkább elorientálódik az ember valami olyanért ami bejön neki
      naaamindegy, nyomjad tovább ha jól esik, érdeklődtem csak 🙂

      Kedvelés

      1. Emlékezni szép dolog,főleg a nagyokra.
        Te sok mindent nem értesz,nem csak a megnyilvánulásaimat.
        Jelentem,a probléma nálad van pán péterke.

        Kedvelés

      2. én nem mondtam, hogy problémád van
        te mégis folyamat teszed a megjegyzést
        mit nem látok jól? ki sem fejeztem a mondanivalóm, nem formáltam véleményt
        gondolom nem is érdekel, de annyit közlök, hogy egyet értek veled! meg még állitom, hogy 5-6 másik felhasználó is egyet ért veled..
        PG era.. szar gagyi ‘pink’ karakterek gyenge inringgel.. igen ez van.
        most volt ez a triple threat meg a segmentek is jöttek, nekem tetszett.. évek után nem pörgettem csak Mizéknél
        az ami most van nekem sem tetszik.. hogy part time pankrátorok viszik az ipart meg öregfiúk segmentjein kell fülelni
        elvesztek a minőségi sztorik is, elvesztek a jó tag team feudok
        nem beszélve a brandok egyesitéséről
        nem tetszik.. nekem se, elhiheted

        Kedvelés

    3. Royal koma már egy ideje olvasgatom a kis szösszeneteket amit rendszeresen megosztasz ezen az oldalon és most erre szeretnék kicsit reagálni.
      Igazad van sok mindenben az adásokkal kapcsolatban, ezért szoktam elolvasni általában azt amit írsz.
      Tény, hogy az adások már hosszú ideje hidegen hagynak minket és egyre kevesebb a fantázia story téren és a meccseket se lehet már úgy végigizgulni, mint régen. Meg is értem, hogy te minden adás alá leírod a véleményed, szíved joga, DE az, hogy ilyen műveletlen, számodra “menő” stílusban adod elő már bőven túl van az egészséges véleményalkotás határain.
      Minden adás után olyan indulatokkal commentelsz, mint ha azzal bármit is meg tudnál változtatni, ami érthető, csak a helyzet az, hogy ezen csak az amerikai nézők tudnának valamit is javítani, de hát nekik tök mind 1 csak show legyen, ha már színvonal nincs.
      Én (és valószínűleg még sokan) arra kérnélek, hogy a jövőben kicsit jobban fogalmazd meg a véleményed, mert jókat mondasz, csak a tálalás rossz.
      Üdv: Á.

      Kedvelés

  5. Akkor orton nem jön budapestre sem? mert azt irták ,hogy filmezni megy és nem szerepel az europai turneban

    Kedvelés

    1. Most is európai turné van. Arról, hogy mi lesz áprilisban és ki jön, valószínű még korai beszélni, hisz addig bármi történhet.

      Kedvelés

      1. Csak szólok Royal: Ha nem veszel vissza mások leszólásából, te itt ezen az oldalon nem fogod. Nem érdekel, hogy fikázod az adásokat, szíved joga, hogy semmi ne tetsszen. Azt azonban ismét nagyon kezdem unni, hogy belekötsz mindenkibe, aki szóvá meri tenni a stílusodat és az állandó negatív beírásaidat. Most ismét eljátszhatjuk azt, amit már korábban: megkérlek, fejezd be, mert egyrészt unalmas, másrészt nem fogom napi 24 órában azt figyelni, hogy melyik bunkó megnyilvánulásodat töröljem ki. Ha ez a kérés nem lenne elég, ismét jön az ip és email tiltás. Sajnálom.

        Másik: ha az arany pajtás nekem szólt csak közlöm: nem vagyok, nem voltam és nem is akarok a pajtásod lenni. Az ember a pajtásait megválogathatja…

        Kedvelés

      2. Jó volt olvasni a kedves soraidat barbenita.Én a véleményemet írom le,mint te is tudod.Nem tetszenek a mostani adások se a ppv “gálák” és a nem tetszésemnek hangot is adok,de ha megfigyelted volna,finomabban,nagyon minimalizálva a trágár,sértő kijelentéseket,mivel gyerekbarát az oldal,akárcsak az egykor szebb napokat látott wwe…
        Persze,káromkodok,tehát vagyok.Olykor mostanában is előfordul ez az,vállalom is.Ez van.Lehetne pont pont vesszőcske is vagy kipontozás,de az nem Én vagyok.
        Én soha senkibe sem kötöttem itt bele,csak úgy.Engem támadnak,bár mostanában elég ritkán(((( ez el is szomorít..
        Én csak megvédem magam,reagálok,válaszolok az engem ért szidalmakra,te is tudod.
        Ha letiltasz,akkor letiltasz.Ez csak egy szórakozás,nem a világ közepe.Az élet enélkül is megy tovább,szal nem érdekel le leszek-e tiltva vagy sem.
        Igen,mint látod,neked szólt az arany pajtás megnevezés,mivel neked címeztem a soraimat,így nem szólhatott a szomszédnak.
        Olvasd el a kis irományodat melyet neked címeztem,aztán töröld ahogy szoktad,majd tilts le szépen,és attól minden megfog változni.
        Sőt,holnap még olcsóbb is lesz a kenyér a boltban.

        Kedvelés

      3. Gratulálok Royal! Most aztán jól megmondtad. Jobb lett volna azonban, ha meg is érted, amit írtam, de úgy látszik a szövegértés okoz némi problémát. “Nem érdekel, hogy fikázod az adásokat, szíved joga, hogy semmi ne tetsszen. Azt azonban ismét nagyon kezdem unni, hogy belekötsz mindenkibe, aki szóvá meri tenni a stílusodat és az állandó negatív beírásaidat. ” – ezt írtam.
        S hogy végre képes legyél felfogni, miről is szól ez a történet, néhány idézet az általam lomtárba dobott és más olvasókhoz címzett (NEM a pankrációról szóló) megnyilvánulásaidból: “rinyapinya, véglény, ostoba, nyasgem,ezt talán megérted, törpe oboa művész, “. És ez csak az utóbbi pár adás alól került ki. Nos ez az, amit tovább nem! Ha valaki téged támad, ne csodáld, az összes támadást kiprovokáltad magadnak. Lassan írom, hogy te is megértsd: e l é g v o l t!

        Kedvelés

      4. A jobbakat nem merted leírni mi hehe
        Most te próbálod rajtam kiélni az elfojtott feszültséget azáltal,hogy körömpiszoknyi hatalmaddal zsarolj,fegyelmezz,rendszabályozz engem.
        Csak így tovább,mutass jó példát.
        Azáltal,hogy leírtál néhányat azok közül,melyekkel illetem az arra érdemeseket,ugyan azokat követted le mint én.Persze,ismét figyelme kívül hagytad azokat a személyeket,akik nekem szóltak be,s hasonlóan szép dolgokat írtak szerény személyemnek.Na,de persze a fai play szellemét nem itt kell keresni,ugye kedves barbenita.
        Az egyoldalúság mindig a legcélravezetőbb módszer.
        Már aki elhiszi ezt hehe

        Kedvelés

        1. Nem zsarollak, fegyelmezlek és rendszabályozlak. Szépen kértelek. Sokszor. Sajnálom, az ip-d és a mailed spam listára került, mert még a korábban leírtak után is beszóltál másoknak.
          Ez egy közösség, az olvasók azért jönnek ide, hogy a WWE-t nézzék és arról beszéljenek, nem azért, hogy sértegessék őket. Ennyi.

          Kedvelés

      5. Royal, te érettségiztél gyökérkedésből? Oké, tudjuk, hogy a szánalmas kis életedben csak abban látsz értelmet, hogy kötekedj, rinyálj mint egy 6 éves, de ez már szomorú… Attól, hogy a valóságba fosol mindenkitől, még nem kéne egy monitor mögé bújni….

        Kedvelés

    2. Főleg te uther,egy újabb renickes kis no name figura aki a saját nevével nem mer írni,tipikus,de legalább nevettem egy jót ismét.

      Kedvelés

  6. Ugylátom a kreativitás az nulla, ha előre elolvasnám ki kivel meccsel megmondtam volna azt hogy ki győz. Előjött az erdőből a kaporszakállú atya ur isten, és agyon fogják pusholni, valami nagy terve lehet vele a wwenek.mindegy hogy Sin Cara 500x jobb de már öregszik és a mikrofon se erőssége , győzzön a fiatal nagyszáju mikrofonzsonglőr.megmondom előre hogy aSS en se Cenaék fognak győzni, hanem a seggnyalisok.

    Kedvelés

  7. Nem gondoltam volna hogy valah is látok majd egy normális értékelhető meccset a Smackdown-on. De ez a Tripple Threat meccs ez nagyonb ott volt. Egy PPV-n is megállta volna a helyét. Ez a Tyson Kidd gyerek ez pedig nagyon tehetséges, végre egy olyan újonc akit nem úgy futtatnak majd fel hogy végigveretnek vele mindenkit. Az adás többi része nem sokat ért, a főeseményen is csak simogatták egymást.

    Kedvelés

    1. sajnos nem újonc.. és ezért nem is várható, hogy felemeljék, de érdekes, hogy pont rá jutott a 3. személy szerepe!
      lehet valaki a szárnyai alá kapta ahogy Zigglert Punk vagy éppen Rydert Cena

      Kedvelés

Vélemény?