Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2014. március 28. – Adás Bostonban

sd140328

A SmackDown ezúttal Boston városából, Massachusetts álamból jelentkezik. Az adásnak ezúttal a Boston Celtics arénája adott otthont, a TD Garden. Az adás szokás szerint egy Pre Show-val indul, amiben Josh Matthews, Booker T és Alex Riley elemezgetik az előző adások történéseit és fontosabb, jelentősebb pillanatait. Visszatekintünk a Cena-Bray konfliktusra, valamint Undertaker és Lesnar között alakulgató konfliktusra, ami kétségtelenül egyre érdekfeszítőbb lesz hétről hétre.

A SmackDown egy bejelentéssel indul, ami szerint ezen a SmackDown-on megtekinthetjük majd Big Show és Bray Wyatt összecsapását, amire ezidáig még nem került sor a szervezetnél.

Sin Cara vs Damien Sandow

A harc nem volt unalmas, ám nagyon rövidre sikeredett, amiben végül egy parádés fordítással a sarokból kirobbanva Sin Cara pin-be fogta ellenfelét. Sandow kapálózott, de nem tudott kiszabadulni a mexikói tartásából, így végül vereséget szenvedett.

A backstage-ben Renee Young szólítja le Big Show-t egy rövid interjú erejéig, felteszi az óriásnak a kérdést, hogy mire gondol a mai Bray Wyatt elleni meccse kapcsán. Show erre azt feleli, hogy elgondolkodtató és megrázó volt az, ahogyan John Cena-val végzett a RAW-n a trió. Viszont vagy egy módja annak, hogy ezt a beteg, tébolyult bandát legyőzze. Minden esetre nagyon vigyáznia kell, hiszen akármelyik pillanatban közbeavatkozhatnak, akkor pedig a Világ Legnagyobb Sportolója könnyen úgy járhat, mint Cena.

3MB vs The Shield

A Shield-ből Ambrose és Rollins csatázott, míg a másik oldalról McIntyre és Mahal próbált szerencsét. A két duó összecsapása sem sikeredett túlságosan hosszúra, ám annál mozgalmasabb volt. Végül Rollins a ringből kirepülve letarolta Jinder-t, a szorítóban pedig Dean értékesítette a finisherjét, aminek következtében Drew nem tudott kirúgni a kopogtatásból.
A harcot követően a bejáratban megjelent Kane, valamint a New Age Outlaws. A Vörös Szörny megragadta a mikrofont és elmondta, hogy reméli, hogy a Shield minden erejét a WrestleMania-ra tartogatja, ahol majd Billy Gun, Road Dog és Kane csapata ellen fognak ringbe lépni, azonban most még vár rájuk egy megpróbáltatás. Miután ezt kijelentette Kane, érkeztek a Shield következő ellenfelei…

The Shield vs RybAxel

Ez az összecsapás is eléggé rövid lett, amiben végül a Shield duójának sikerült megszereznie a győzelmet, ezúttal viszont Seth volt a befejező karakter. Kiosztotta Curtis-nek az Enziguri-t, amit a Blackout nevezetű finisherje követett. Miután ezt értékesíteni tudta kopogtatta Axel-t. A második siker után mág Roman is belépett a szorítóba, akivel közösen kiosztották a Triple Powerbomb-ot Ryback-nek.

A ringbe az első három összecsapást követően az Animal lép be, Batista megragad egy mikrofont és elmondja, hogy amikor távozott a szervezettől, mindenki azért rimánkodott, hogy térjen vissza a szervezet kötelei közé. Szálljon ismét ringbe és mutassa meg azokat a régi kemény mozdulatokat, amiket tőle megszokhattak. Viszont, hogy erre sor került a Royal Rumble-ön, mindeni kifütyüli őt és érezhető az unszimpátia a levegőben. Mindenki ellene fordult annak dacára, hogy Batista már 6x megnyerte a Nehézsúlyú Világbajnoki övet, valamint, annak ellenére, hogy a Royal Rumle-ön ő lett a végső győztes. Viszont éltetnek egy olyan karaktert, aki még túl fiatal ahhoz, hogy komoly és meghatározó Szupersztár legyen (gondol itt Daniel Bryan-re). Amikor az előző RAW-n odaszólt Steph McMahon-nak Orton nevetésben tört ki, viszont kapott egy Spear-t Batista-tól. Ezt követően a közönséghez fordul az Animal és megkérdez tőlük, hogy szerintük nevetséges volt e? Vajon Orton a továbbikban is olyan nagy mosollyal az arcán fog a szorítóba lépni?
Ahogy ezeket a mondatokat elmondta, megszólalt a King Of Kings és érkezett a ringbe Triple H. The Game felhozza a Steph-hez mondott kemény szavait Batista-nak, amivel a COO egy cseppet sincsen megelégedve. Viszont az Animal erre azt feleli, hogy nem igazán tulajdonít különösebb figyelmet annak, hogy mivel van megelégedve HHH, hiszen a COO szinte már könyörgött neki, hogy térjen vissza a szervezethez. Most viszont, hogy életbe lépett Batista szerződése teljesen ellene fordult mindenki. Emlékezzen csak vissza Tirple H, hogy hány alkalom volt, hogy érdemes lett volna ujjat húzni az Animal-el. Batista kijelenti, hogy minden egyes egymás ellen vívott csatájukat végül elbukta HHH. Tehát a WrestleMania-n jobban teszi, hogyha engedi a fiatalabb generációt a csúcsra jutni, mert The Game ideje lejárt és minden egyes meccsével csak mélyebbre zuhan és akárhogy is küzd, nem fog visszakerülni a csúcsra. Triple H végighallgatta Batista-t, amit követően kijelentette, hogy a mai SmackDown-on ringbe fog szállni az Animal, méghozzá a Kelta Sheamus ellen.

Fandango vs Goldust

Ez az összecsapás eléggé átlagosra sikeredett, amiben végül a győzelmet Fandango-nak sikerült megszereznie.

Batista vs Sheamus

Az összecsapás nem volt valami hosszú, hiszen Batista egy székkel esett neki ellenfelének, ami miatt diszkvalifikálták. Sheamus megszerezte a győzelmet, de egy kemény verést szenvedett el, amit a Batista Bomb zárt le.

Visszatekinthetünk a RAW-ra, ahonnan megnézhetjük a Los Matadores-RybAxel csatát. Csak néhány perc erejéig haladt a meccs a rendes kerékvágásban, aztán a nézőtéren keresztül határozott léptekkel közelített a három Shield tag. Curtis Axel volt épp a ringben és látva a három fekete ruhás srácot teljesen megfeledkezett ellenfeléről. Diego ezt kihasználta, hátulról elkapta és lekopogtatta Axelt. A mérkőzés győztesei: A Los Matadores.

Bella Twins vs Tamina és AJ

A kommentátorok közül figyelte a csatát Vickie Guerrero. A dívák összecsapása nem volt túlságosan hosszú, amiben végül a győzelmet sikerült megszereznie a két Ikernek. Tamina és AJ között kissé feszült lett a helyzet, aminek hatására Tamina meglökte a Díva Bajnokot és egyedül hagyta a ringben.

Jimmy Uso vs Jack Swagger

Egy újabb rövid összecsapást láthattunk, amiben a Real American szerezte meg a győzelmet, miután bevitte a Patriot Lock-ot. Ebből Jimmy nem tudott szabadulni és feladta a küzdelmet.

A RAW-ra tekinthetünk vissza ismét, ahol Paul beszélt a közelgő WreslteMania-ról. Lesnar megunja a dumát és tőle szokatlan módon félbeszakítja ügyvédjét, kikapja a kezéből a mikrofont. Elég Paul, elég! – mondja – nem azért vagyok itt, hogy reklámozzam magam, hanem azért, hogy harcoljak! Undertaker te is itt vagy, én is itt vagyok, gyerünk!
Brock Lesnar földre dobja a mikrofont és vár. Az arénára kéklő fény borul, füst terjeng és a bejárattól druidák csoportja indul meg. Egy koporsót visznek egyre közelebb a ringhez. Heyman és Lesnar nem nyugodt. A csuklyások leteszik a ring mellé a koporsót, Lesnar arcán mosoly fut át, talán azt hiszi, Undertaker érkezett ezen a módon. Tétovázik. majd óvatosan a lábával megpöcköli a fekete koporsót, de semmi nem történik. Megrugdalja kicsit erősebben is, még mindig semmi. Végül Lesnar felemeli a fedelet és láthatjuk: a koporsó üres! Lesnar kezd dühös lenni. EZ egy vicc? – kiabálja és megindul a sorfalat álló druidák irányába, ők azonban ügyet sem vetnek rá, elindulnak kifelé. Lesnar visszamegy a koporsóhoz és lecsapja a fedelet, majd Heymanhez lép és belekiabálja a mikrofonba: Nem azért van itt, hogy játékokat játsszon. Heyman szerint tipikus. Ez pont az a játék, amit Undertaker játszani akar Lesnarral. Paul heyman szidja New Yorkot és Undertakert, aki csak arra képes, hogy egy üres koporsót küldjön maga helyett!
A koporsó teteje felnyílik és nem üres! Benne fekszik Undertaker! Heyman ijedtében eldobja a mikrofont, a Dead Man pedig hirtelen felül és átlép a köteleken. Felgyulladnak a fények és a két ellenfél szemben áll egymással. Lesnar támadna, de Taker gyorsabb. Üti, majd átlendíti a köteleken, át a koporsón.
Brock lesnar hátrál kicsit a kijárat felé, majd mindketten felmutatnak a WrestleMania logóra és megszólal a harang.

The Miz vs Mark Henry

Kettejük összecsapása mozdulatos volt, amiben végül a győzelmet a World Strongest Slam-et követően Mark Henry szerezte meg.

Big Show vs Bray Wyatt

A főesemény is eléggé rövid volt, amiben a Wyatt Family másik két tagja mindent megtett, hogy segíthessen a vezérnek. Bray a csata végén elkapta Show-t, akinek a homlokára vágott egy csókot, amit követően bevitte a Sister Abigail-t és kopogtatta ellenfelét.

Ezzel zárult a SmackDown, kíváncsiak lehetünk arra, hogy mivel fognak tovább folytatódni az eddigi konfliktusok a RAW-n. Ne feledjétek, hogy már csak 8 napra vagyunk a WrestleMania-tól.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/ZHN0HZGQ05

Pre Show

SmackDown

Backstage Pass

5 gondolat “WWE SmackDown 2014. március 28. – Adás Bostonban” bejegyzéshez

  1. Ez csak az én véleményem,de a mostani main eventer ek közül egy sem érdemelné meg. Az NXT – s Adrian Neville is megérdemelné.

    Kedvelés

  2. Elnézést, hogyha beleszólok, ne vegyétek sértésnek. De szerintem már változtatni kéne a “Hónap Szupersztárja”-át. Mert ha jól tudom már a “Royal Rumble” óta Roman Reigns van kirakva. 🙂

    Kedvelés

Vélemény?