Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2014. augusztus 15. – Eredmények és videók

sd140815

A SmackDown a KeyArena-ból Seattle városából jelentkezik, ami Washington államban terül el. Legelőször visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Hulk Hogan születésnapja alkalmából az egész bejáratot elborították az ajándékok. Egy ilyen dobozból Dean Ambrose ugrott ki, aki nekiesett egykori csapattársának Seth Rollins-nak. Seth képes volt elmenekülni, ám a SummerSlam-en, a Lumberjack csatában erre nem lesz lehetősége…

Dean Ambrose vs Cesaro

A csatában mindkét fél jól szerepelt, a győzelmet végül Dean tudta megszerezni, aki kivédte a German Suplex-et és kiosztotta ellenfelének a Dirty Deeds nevű finisherjét.
Az összecsapást követően Seth Rollins érkezett meg a bejáratnál, aki elmondta, hogy most vasárnap a SummerSlam-en harcba fog szállni Dean Ambrose ellen egy Lumberjack meccsen. Itt 20 Szupersztár körülveszi a ringet és jól elpüfölik azt aki kiesik és nem szimpatikus nekik. Készen áll erre a harcra, amiben bebizonyítja, hogy ő a WWE jövője, valamint, hogy jobb Ambrose-nál és minden másik embernél a Roster-ban, aki csak egyetlen egy pillanatra azt merte gondolni, hogy a barátjuk. Bizonyítani fog mindenkinek.

A ringben ezt követően nem más jelenik meg, mint az Interkontinentális Bajnok, The Miz. Miz megragad egy mikrofont és elmondja, hogy azért van itt, hogy ismét megtartsa a Miz TV-t. Ezt követően elkezd beszélni a Money Maker-ről, ami nem más, mint a saját arca, ám ez az önimádat természetesen nem annyira tetszik a rajongóknak. Végül pedig bejelenti, hogy a Miz TV-ben nem más lesz ezúttal a vendége, mint az a Szupersztár, aki majd szembenéz Randy Orton-al a SummerSlam-en: Roman Reigns!
Roman a közönség soraiból sétál a szorítóhoz, ahol egyből helyet foglal. Miz elmondja, hogy Roman az édesanyja kedvenc Szupersztárja, aki most vasárnap a WWE egyik legveszélyesebb pankrátora ellen fog ringbe lépni, ideges-e emiatt? Ám ahogy Roman felelt volna a kérdésre Miz ismét belekezdett a mondanivalójába, ami annyiból állt, hogy tovább tagolta ezt a kérdését. Amikor Reigns ismét megpróbált megszólalni az Interkontinentális Bajnok félbeszakította. Egy idő után Roman ezt megelégelte és egy óriási jobbost vágott le Miznek.

A Backstage-ben Kane találkozik össze Miz-el, akinek a Bajnok egyből elkezdett panaszkodni a történtek miatt. Végül a Vörös Szörny bejelentette, hogy a mostani SmackDown főeseményén Miz megkapja a lehetőséget és összecsap Roman-el egy mérkőzés keretein belül.

Dolph Ziggler vs Titus O’neil

A harc eléggé fordulatos volt, ami talán meglepő lehetett látva az eddigi Titus csatákat. Végül a győzelmet papírforma szerűen Dolph szerezte meg, miután értékesítette a Zig Zag-et.

Big Show és Mark Henry vs The Wyatt Family

A harc eléggé hosszasra sikeredett, amiben végül a döntő mozdulat a World Strongest Slam lett. A finisher után Mark Henry könnyedén lekopogtatta Erick Rowan-t és megszerezte a győzelmet.

AJ Lee vs Eva Marie

Kettejük utolsó összecsapásában megérkezett Paige, aki körbe szökdelt a ringnél, ami teljesen elterelte AJ figyelmét, ezzel pedig Eva egy fordítás után megszerezhette a győzelmet. A mostani összecsapásban is megérkezett az Angol díva, ám most AJ egyből nekiesett. Ám végül rosszul járt a Díva Bajnok, aki elszenvedett egy kemény finisher-t volt csapattársától és leendő kihívójától.

Jack Swagger vs Bo Dallas

A csata nagyon rövid volt, amiben Bo elszenvedte a második vereségét is. Jack bevitte a Patriot Lock-ot, amiből nem tudott Bo kiszabadulni, így feladta a csatát.

The Miz vs Roman Reigns

A főeseményen egyértelműen Roman volt az esélyesebb, aki rendívül jól szerepelt. Miz a csata vége felé úgy döntött, hogy inkább távozna a harcból, ám ekkor feltűnt a bejáratban Dolph Ziggler, aki nem engedte. Reigns érkezett ekkor egy Superman Puch-al, majd egy Spear-el, amit követően a Hollywood-i csillag nem votl képes kirúgni a kopogtatásból.

33 gondolat “WWE SmackDown 2014. augusztus 15. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Alant írták az alantasok höhö cezaro így meg úgy.Én mindig is kedveltem,és mindig jó látni a meccset,persze most szopóágra lökték,de lesz itt még normális folytatás,csak kikell várni.Ő egy régi vágású,bunyós agresszor,mint pl beretta.Mindketten a régi idők nagy bunyósaira emlékezettnek engem.
    Jó,hogy ez a kopaszodó idióta állat izgalmat visz a meccseibe,a túl agresszív könyököseitől mosolyra görbül a szám.
    A sportszerűtlen magatartása pedig rohadt jó.Igazi kis geci.Az amerika mániások jó csapat volt,csak ugye….szopóág forever
    Ő egyedül is megállja a helyét.Jó mozdulatai vannak,mindig tartogat valami meglepetést,és képes megújulni.
    Nem 3 mozdulata van mint müzlinek X éve.
    A hájmeni csajság jó ötletnek bizonyult pár hónapig,de nem értek el vele semmit,de ha nem karolja fel őt a zsíros bödön,akkor asszem süllyesztő..
    Aszt se értem,hogy meccselt párat hófehérkével,mégsem terelik az öv felé,hogy márpedig most asztán irgum burgum letépem a fejed és beleszarok stílussal.
    Kiváncsi vagyok mit terveznek vele.Rengeteg lehetőség van benne,szerintem kezdésnek,vagyis folytatás gyanánt megkell célozni az egyik buzi övet,és ismét bajnoknak kell lennie,hogy a köztudatban maradjon.
    A szopóágról irgalmatlanul nehéz lejönni,de neki már 2 x is sikerült,és 3 x is fog.

    Kedvelés

    1. “Alant írták az alantasok .”
      Jobb ha vigyázol, mert egyszer amikor nem számítasz rá valaki úgy pofán vág,hogy elfelejted az ilyen szövegeidet.
      Egyébként meg akár hogy is szeretném/(nénk) innen már nincs visszaút.Ha Szwegger 2x tisztán megverte az már a legalja.

      Kedvelés

  2. Kalap szar adás ismét,szokás szerint,oly sokadszorra már.
    Egyedül a 2 tonna móka páros vs gida molesztálók meccse volt nézhető.Nem lett volna rossz,ha hoszabb lesz,és komolyabban veszik,de már borítékolható volt apapírforma.Örülök,hogy ismét összeálltak,és remélem nem csak vásári mutatványosként akarnak eltendődni a nyugdíjig,hanem mennek a tag team övekért,mert akkor oly hosszú idő után,végre ez az vonal is izgalmas lenne,mert bárhogy is nézzük,ungabungáknál az öv kurva rég,és normális meccsük se volt még…de persze bajnokok.
    A szuper kentaur villanás természetesen nem maradhatott el a végéröl.
    Színvonalas adás volt,szó se róla.

    Kedvelés

  3. Igazából nekem egyetlen egy bajom van a WWE-vel jelenleg. (Igazából több is, de azok nem annyira fontosak). Nem is a PG éra itt a fő gond, hanem az, hogy ilyen meccsek vannak. Én beszüntetném a 2 perces díva meccseket is. Bo Dallas még egy percig sem bírta. Szóval szerintem egy igazi “kiadós” mérkőzés, amelyben megtudják mutatni a pankrátorok, hogy mit tudnak, az minimum 10 perc. Szomorú, hogy csak ez az egy meccs haladta meg ezt az időtartamot.

    Kedvelés

  4. Hát nem volt olyan rossz csak elég rövidke. Cesaro ne féljetek pusholva lesz majd ha Heymannak nem kell csak a harci kenyérpirítóra kell figyelni. Erról szólva én örülnék ha bajnok lenne hiába part time akkor is az egyik legjobb a move setje a rosterben ( jöhetnek a dislikeok) Azt figyeltem meg , hogy a karaker építés most vhogy jobban megy nekik. A heelek közül néhány tényleg olyan, hogy legszívesebben megpofoznád ( pl Dallas v amerikának Rusev) és nem éjjenzik a heelek nevét. A facek meg elvannak úgy ahogy amerikának annyi kell ,hogy egy heel segít egy facenak és máris face turn. Bár Ambrose öltözékére oda figyeltek mert úgy öltözik mint bárki a tömegből és ezáltal úgy érzik mintha egyenlő lenne velük, és jobban kedvelik. Na vissza az adásra:

    A MizTV nem kellet volna max kicsit építették miz karakterét. Ziggler nyert bár ez olyan mintha semmi nem történt volna . a roster alsó részéből megverrni valakit egy felső mid cardnak hát… küldjék már normális pankrátor ellen és azt verje el.

    A két nagydarabból még valami jó is kisűlhet örülök h nem jobbernek tértek vissza bár heelként mindenkinek jobbat tennének.

    A lányokat nem néztem majd a bella vs mcmahont.

    Jajj de jó volt nézni ahogy Bo szenved abba az angle lockba:) megmelegítette a szívemet.10 órás verziót pls.

    Na és a main event! Reigns 4 mozdulatot használt összesen bár ahogy a barikádhoz csapkodta nem volt rossz. Remélem holnap az SS bejelentik, hogy a meccse Ortonnal no DQ vagy ha nem Orton kihúz belőle vmi move settet. Ami még érdekes , hogy IC champ volt a fő eseménybe ami felső mid cardert jelent. Ez vagy azt jelzi , hogy az IC cím visszanyeri tekintélyét vagy , hogy nem volt senki akit berakhattak volna oda Reigns mellé… bár félek ,hogy az utóbbi.

    Még valami: Kane minden adásban most már kezd kibaszni a heelekkel… lehet , hogy face turn?!
    Bár inkább nézem faceként a ringben mint így heelként , de mindenki tudja , hogy olyannak akrjuk mint régen öv közelbe olyan heelként ,hogy akinek valaki parancsol azt szétveri vagy egy aztalra dobja vagy elégeti bár ennek már kicsi az esélye már Cena meg Reigns a több 100 mozdulatukkal viszik a reflektorfényt. Remélem az SS en Lesnar kettétöri és szétszakítja Cenat és uralkodik jó hosszú ideig ameddig egy másik szuperhős bryan vagy reigns le nem taszítja a trónjáról.

    Kedvelés

    1. Hát az tény hogy Dallast a beleinél fogva kötném fel az akácfára de attól még messze van ő az ihazi heel karakterségtől 🙂

      Kedvelés

  5. Remélem wyatt-ék most már megverik a majomparádé uso-kat az ss-en és feudolnak egyet a big show és mark henry párossal. Ugyan nagy sztori nem hiszem hogy lenne belőle, de 2-2 nagy darab állat ütné egymást amit el tudnék nézni.

    Kedvelés

    1. Ha majd fizetsz érte, számonkérheted,hogy mennyire összecsapott.Addig egy szavad se lehet, míg ingyen, jófejségből belinkelik neked a videókat,ráadásul még le is fordítják a szöveget a gyengébbek kedvéért.

      Kedvelés

      1. “még le is fordítják a szöveget a gyengébbek kedvéért.” Ez mindíg felháborít ,aki nem tud angolul az már gyenge? Kinek képzeled magad? Mert nem vagy az.

        Kedvelés

  6. Nocsak, PPV előtt vagyunk és produkálnak egy nézhető SD-t? Meglepődtem… Nem, mindha jó adás lett volna, de jobb, mint a többi SD a hónapban. Pedig annó az SD magasan vezette a nézettséget, mert jó adások voltak. Persze akkor még ott volt Lesnar, Undertaker, Kurt Ange, és (bár nehezemre esik leírni) Cena is emelte akkoriban a színvonalat. később még the Rock, Kane, Big Show, Eddie Guerrerro sem volt rossz. Aztán az egész lecsúszott, a WM 28 után valahogy, és azóta is csak szar adások voltak…

    Kedvelés

    1. Folytatva a sort Batista, Great Khali, Edge idejében is jó adások voltak, illetve kiegészíteném azzal, hogy a valódi összeomlás valójában nem közvetlen a WM után következett be, hanem miután újraegyesítették a 2 rooster-t, és megnyitották mind2 műsort a másik show pankrátorai előtt… (Thank you, Hunter)

      Kedvelés

  7. Igaz azt mondtam nem irok többet SD alá, de ez viszonylag a smackdown szintjéjez képest egész jó lett. Hangsúlyozom. A SD szintjéhez képest. Bár sokat igy sem fogok irni mert miről? Eléggé rövidke adás volt de legalább nem volt annyira szar.

    Néhányan nagyon bánjátok hogy Cesaro cumizik adásról adásra. Én zt nagyon élvezem mindig is rühellte a buzi fejét. A ringbe sem csinált sokat soha, az a Cesaro Swing is inkább cirkuszi mutatvány votl már a vége fele, mint pankrátor mozdulat.

    Szerencsére Miz-t a nagy pénzes faszt kiütötte Reignst a baj csak az volt hogy nem törte be az arcát.

    Szerencsére Zieggler nyert. Hiába. Még mindig ő az aki az egyik legtöbbet melózik az egész szájbakúrt szervezetnél és mégis az övmeccseket vagy olyanok kapják mint Lesnar, aki egy évben egyszer megjelenik és akkor is csak mindden negyedik adásban, vagy senki sem kap övmeccset mert a bizonyos tulajdonos, jelenes esetben Sheamus és a két ovis iker nem hajlandóak megjelenni az övek meg disznek vannak náluk. Persze Zieggler most övmeccset kap de annak hogy ő nyeri meg, olyan kevés az esélye mint royal kollega kommentjeiben az értelem.És akkor ezért jöhetnek a dislikeok :S

    A két husi szerintem rohadt jó párost alkotnak simán el tudnék képzelni egy feudot köztük és a csövesek között az övekért hogyha nem annál a két degeneráltnál lennének. Ameddig ők a bajnokok kár is tovább folytatni ezt a témát.

    A picsa Aj megint kapott az agyára. Vasárnap meg úgyis ő fog nyerni mert megigérte McMahonnak, hogy cserébe lecumizza a Backstage-ben.

    HálIstennek ez a buznyervák homokvár Dallas kikapott. 😀 :3 Sajnos ő sem elégge, sokkal nagyobb verést érdemel. De sajnos nem fogja megkapni mert a szervezet ügyel az aranyos hittéritő buzi fejére.

    A főesemény pedig. Az szerintem mindenkinek leesett hogy Miz egy Dallast is megközelitő csicska, és szerintem mindenki azt kivánta hogy fogak nélkül távozzon a meccsről. (A reigns elleneseket kivéve persze, bár lehet hogy ők is.) Zieggler jött és segitett megerősitve azt hogy vasárnap vajnyi kevés az esélye annak hogy ő nyerjen. Pedig megérdemelné. Nagyon is. Még akár az egyik főövet is el tudnám képzelni nála ha nem lennének egymásba ragasztva. Igy sajnos a Ziegglerhez hasonló tehetségek mind-mind el fognak veszni 😦

    Kedvelés

    1. Ezzel a hozzászólásoddal most egyáltalán nem értek egyet.
      1. AJ sosem volt olyan, aki Mekmajom seggét nyalná, faszát szopná.
      2. Már 83628327382 milliószór leírták, Ziggler azért jobber (szinte), mert amíg WHC bajnok volt, valamit beugatott a vezetőségnek, ami nem tetszett nekik.
      3. Miz nem egy nagy tehetség a ringben, de Reigns gecivel szemben még ő is egy félisten, a mikrofonnal meg plána.. abban zseniális, míg a kentaur meg sem tud szólalni.
      4. Cesaro a roster 90%-nál tehetségesebb.(jobb pankrátor)

      Kedvelés

      1. mindenki mţskşpp lţtja. Ay Aj-s dumát viccből irtam nem kell ennyire komolyan venni. A 3-as 4-es pontok pedig… Elhiszem hogy utálod Reignst de aért szerintem az hogy nem tud megszólalni az kicsit túlzás mert szerintem jó dumája van. Te is azok közé tartozol akik azért utáják őt mert megnyerettek vele minden meccset. Nem azért mert jó vagy rossz. Hiába hangoztatjátok hogy ennyi meg annyi mzdulatot csinál, ha jól megnézed senki sem csinál sokkal többet. Csak sajnos egyes emberek kommentjei khm-khm, már az emberek véleményét is meg tudja változtatni. Mindegy gondold ahogy akarod.

        Cesaroról pedig annyiot hogy szerintem abszolút nem egy pankrátor alkat. Nála igaz az hogy nem igazán használ semmit. Őt inkább képzelném el birkózónak mint pankrátornak. Nem eszélve hogy nem állhatom azt a sunyi buzi fejét. :S Nem tudom miért ennyire antipatikus, mindenesetre, nem ő váltaná meg a világot akkor hogyha nem szopóágon lenne. Azok az emberek már rég nem tartoznak a szervezethez… Szerintem mindenki tudja hogy esetleg kikről beszélek….

        Kedvelés

  8. Nos ez a SD semleges volt.
    1. Cesaro vs Dean Ambrose
    Cesaroval ne csinaljak mar ezt.Azt mondtak,hogy nagy pusht fog kapni es semmi.Jo kikapott megertem,de legalabb olyan meccset csinaltak volna mint Cena ellen 2 hettel ezelott.Kar,hogy ennyire lealacsonyodott.Mar szinte jobber.
    A MIZ TV jo volt,vagyis vicces a kepen utes.
    2.Titus O Neil vs Dolph Ziggler
    Eleg fura,hogy Slater nyer mecccseket,mig Titus nem.Altalaban aki egy csapatban van,es ugyanolyan az egyik rangja mint a masiknak akkor sztem Titus kellet volna nyerjen mama.De mindegy.Zigglert is szeretem.
    3.Big Show and Mark Henry vs Luke Harper and Erick Rowan
    Jo meccs volt.Semmi baj nem volt a meccsel.Foleg az volt vagany mikor Show adott egy K.O.-t es Henry egy W.M.D.-t.Igy nyertek Showek.
    4.Jack Swagger vs Bo Dallas
    Kar,hogy Swagger igy elverte Dallast,vagyis,hogy Dallas hirtelen feladta a Patriot Locktol.Jo idegesito karaktere van,de ha mar nyert 17 meccset egymas utan veretlenul,mert ok kezdtek el azt,hogy szamoljuk akkor hirtelen kikap Truth-tol.Jo az vicces volt,de mostmar folyamatosan kifog kapni?
    5.The Miz vs Roman Reigns
    Reigns nyert varhatoan Ziggler segittsegevel.

    Kedvelés

  9. SmackDown-okhoz képest ez közepesre sikeredett. Big Show és Henry tarol, csak ne ezt a face karaktert játszanák, heelnek jobban örülnék.A többi meccsben papírforma győzelem volt, példa rá Ziggler nyerése, Reigns nyerése, Ambrose, és A.J. nyerése

    Kedvelés

      1. Valentinka ha te is inkább az adást néznéd meg és nem az 5 soros összefoglalót olvasnád a meccsről akkor tudnád hogy kiszámolással nyert. Mellesleg meg az összefoglalóban is le van irva kristálytisztán hogy a kihivójától kapott finishert.

        Kedvelés

    1. valentin
      Kiütéssel nyert, mert AJ nem írt vissza időben. Arról meg nem tehetek, hogy rosszul van írva az oldalon. Szóval, hogyha belekötsz egy jó információba, akkor inkább nézd meg a meccset,

      Kedvelés

Vélemény?