Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE SmackDown 2012. január 27. – A Vipera visszatért

A SmackDown 2011. január 27-én ismét azzal az összefoglalóval indult, amin Big Show és Daniel Bryan küzdött, majd félbeszakadt az összecsapásuk, mert az óriás véletlenül fellökte AJ-t, aki nyaki sérüléseket szenvedett, 2 héttel ezelőtt.

Legelőször Big Show lép be a ringbe és mondja el, hogy:

– (Big Show) Sajnálom, azt mondom AJ-nek és azt mondom mindenki másnak, hogy sajnálom. AJ azonnal megbocsájtott, ha ti is megtudnátok nekem, akkor én is megtudnék magamnak. Az ütközés véletlen volt, nem volt elszigetelt eset, pont mint a gyerekkoromban. Nem voltam tisztában az erőmmel, ezért sokszor véletlenül fájdalmat okoztam a többi gyereknek. Amikor eljöttem a WWE-be, akkor azt hittem, hogy ezeket a dolgokat elfelejthetem és a hátam mögött maradnak, mert itt, ha ilyen történik az lehet más hibája, nem csak az enyém. Tudom jól, hisz már 13 éve itt vagyok a WWE-nél és szeretem amit csinálok. Ám mi után ez történt nincsen szívem folytatni a pályafutásomat, a megtisztelő Triple Threat Steel Cage meccs után a Royal Rumble-ön elmegyek, és keresni fogok némi lelket…

– (Daniel Bryan) Micsoda? Minden rendben lenne, mert te bocsánatot kértél, közel sem ilyen jó a helyzet.

– (Big Show) Baleset volt.

– (Daniel Bryan) Lehet, hogy AJ megbocsájtott neked, de most miattad azt sem tudja, hogy mit beszél, a kórházban fekszik és erősen gyógyszeres kezeléseket kap. Tudod…mindig úgy gondoltam, hogy csodás a WWE- ez egy hely a sportolóknak, nem a genetikai furcsaságoknak. Ezek az emberek megjelennek és mindenki csak bámul, mert szörnyek vagytok. Most rád és Andre The Giant-re gondolok. Show te itt becsaptál engem, mindenkit, ha tényleg bánnád a bűnödet akkor nem tolnád ki ide a képed, nem kérnél bocsánatot. Ha tényleg komolyan gondolod, akkor a küzdj meg velünk vasárnap és utána csak vonulj vissza.

Bryan arcon csapja Show-t.

– (Daniel Bryan) Helyes dolog, hogy hagyod, de most mit is tehetnél, csak viseld a fájdalmat.

Bryan ismét megüti Show-t, de ezt már az óriás nem tűri el elkapja a torkát és bevágja a sarokba, majd a ring közepére dobja. Ez után egyből felhangzik Mark Henry zenéje és megjelenik a Világ Legerősebb Embere, kezében egy mikrofonnal, és azt mondja el, hogy:

– (Mark Henry) Muszáj volt kijönnöm és emlékeztetnem Bryan-t és Big Show-t, hogy vasárnap egy Steel Cage meccsen fogtok küzdeni, amin én vagyok a harmadik. Tudjátok én nem foglalkozok Show fájó érzéseivel, sőt még AJ állapota sem érdekel. Te Bryan ha beszélni akarsz állj ide elém. Abba biztos lehetsz, hogy elveszted a Nehézsúlyú Világbajnoki övedet vasárnap, de ez csak az alja. Akkor majd betöröm az arcod és letépem a bőröd…

– (Teddy Long) Játékosok a ringben, várjatok csak. Néhány nap múlva Royal Rumbe, ezért készüljünk rá ma este. Randy Orton visszatér és megküzd a főeseményen Wade Barrett-el, de ez a mai este egyik fénypontja. Daniel harcoltál 2 héttel ezelőtt Big Show ellen, és harcoltál előző héten Mark Henry ellen, ma este viszont Big Show szembe néz Mark Henryvel.

Következik egy kis promo amivel hangolhatunk a Randy vs Barrett meccsre, láthatunk egy kis összefoglalót a két szupersztárról.

Cody Rhodes vs Justin Gabriel

Előző héten megküzdött Cody és Justin a Roulette adásban, amikor a Bajnok Hornswoggle-t választotta ellenfelének, de megjelent Gabriel és közbelépett, majd javasolta, hogy ne a törpe, hanem ő legyen az ellenfele. Előző héten a Cross Rhodes után az afrikai vereséget szenvedett.
Ezen az összecsapáson sem alakult másképpen, Justin remekül szerepelt, de a ravasz Cody-t nem tudta legyőzni, a Cross Rhodes után lekopogtatták.

A kulisszák mögött Teddy irodájában Santino és Long beszélgetnek.

– (Santino Marella) Megvan a tökéletes trükk, a majmok elszabadultak, de visszatudom rakni őket az űrhajóba?

– (Teddy Long) Mi a terved?

– (Santino Marella) Itt van velem Yoshi Tatsu, mi ketten legyőzzük a Tag Team Bajnokokat és minden idők legjobbjai leszünk.

Majd Marella és Tatsu összevesznek azon, hogy a csapatuk neve SanToshi vagy YoshiTino legyen. De ez közben megjelenik Drew McIntyre, aki eléggé rosszul áll mert folyamatosan vereséget szenved, most sem kap egyszerű feladatot Teddy-től, a következő meccsen szerepelni fog, az ellenfele pedig Sheamus lesz.

Sheamus vs Drew McIntyre

Nem nagy meglepetésre a papírforma szerint Sheamus győzött, amikor a semmiből adott egy Brouge Kick-et, és lekopogtatta ellenfelét.

Santino Marella és Yoshi Tatsu vs Epico és Primo

A Tag Team Bajnokok eddig remekül szerepeltek és az övük megszerzése után nem szenvedtek vereséget. Most egy frissen megalakult csapat ellen szerepeltek, de ismét sikert arattak. Most viszont Epico Backstabber nevű befejezője után kopogtatott és megszerezte a győzelmet a csapatnak.

Wade Barrett jelenik meg a meccs után és azt mondja:

– (Wade Barrett) Egy csomó pompa és érzelem van itt ma este a SmackDown-on. Orton visszatér emiatt mindenki nagyon boldog, de csak úgy tűnik, hogy minden rendben van. Mert lehet, hogy a Vipera fizikailag készen áll, de lelkileg nem heverte ki a verést amit tőlem kapott. Orton folyamatosan csak azt mondogatja, hogy hallja a hangokat a fejében, amik azt súgják neki, hogy engem nagyon el kell vernie…

Ez után megszólal a Vipera zenéje és mutatják, ahogy Randy a folyosón sétál magabiztosan, a tömeg ordít, hatalmas lelkesedéssel fogadják Randy visszatérését. Orton berohan a ring felé és nekiáll ütni Wade-et, a bírók leállítanák, de nem merik. Majd Teddy Long beküldi Curt Hawkins-ot, Tyler Reks-et, az Uso testvéreket és Trent Barretta-t. Wade elmenekül Randy pedig mind az öt szupersztárnak ad egy RKO-t.

Hunico vs Ted DiBiase

Ted DiBiase egy kisebb hátrányban volt a mexikói ellen, mert a keze sérült volt, ezt kihasználva a befejező mozdulata után győzelmet aratott Hunico. De ez nem volt neki elég és a ringen kívül megtámadták a szupersztárt a mérkőzés után.

Brodus Clay vs Alex Riley

A meccs elkezdődik és Riley is megmutatja a tánctudását, de ez nem tetszett Brodus-nak, ezért megtámadta, a Funkasaurus ismét villámgyőzelmet aratott.

Ez után láthatjuk az előző RAW adást, amiben Kane egy hatalmas verésben részesítette Zack Ryder-t.

Natalya vs Aksana

A kulisszák mögött a dívák összeszólalkoztak, végül a meccsen Aksana nyert egy nagyon rövid mérkőzésen, majd ez után Natalya a Sharpshooter-t alkalmazta, de Tamina megjelent és megtámadta Natalya-t.

Big Show vs Mark Henry

A mérkőzésen Big Show nyert, de ez után egyből megtámadta egy székkel a Bajnok. Daniel ütötte a ring körül a győztest, majd bevitte a LeBell Lock nevű szorítását is ellene, végül Show szabadulni tudott és egy Chokeslame-et osztott ki Bryan-nek.

Vélemény?