Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2017. január 2. – Mindenki ugyanazt akarja

228_raw_01022017ej_2034-daaab5764e921187ba38e5916c532dea

2017. január 2-án Florida államból, a Tampa-i Amalie arénából jelentkezik az új esztendő első RAW adása. Láthatjuk Sami Zayn-t egy Last Man Standing mérkőzésen Braun Strowman ellen, itt lesz továbbá Goldberg is, aki Rumble-re vonatkozó bejelentése óta először lép a kötelek közé. Mick Foley-t láthatjuk a ring közepén, méghozzá megújult és felfrissült külsővel. A GM először is köszönti a nézőket, majd rátér mondandójának lényegi részére.

Aminek igazából nincs lényegi része. Felírta a tenyerére a város nevét, hogy ezúttal ne tévessze el, szóba kerül a Rumble, ahol Jericho a Shark-cage rabja lesz a Universal címmérkőzés idejére.
Érkezik az érintett duó, Jericho a ring felé menet hülye idiótázzá Foley-t, Owens szerint a GM viccesnek találja azt, hogy a legjobb barátjának a ring fölött kell lógnia majd. A duó szerint ami igazán vicces, az Foley hatalommal való visszaélése. Ugyanis az, hogy Roman Reigns újabb lehetőséget kap a Universal bajnoki címre a Royal Rumble-on nem más, mint hatalommal való visszaélés. Jericho emlékeztet minket arra, amikor Rollins Pedigree-t osztott ki neki az autó tetején, amit követően nem büntetést, hanem egyenesen jutalmat kapott, miközben ő a Roadblock végén történtekért megkapja a büntetést a ketrecbe való bezárással. Owens úgy gondolja, hogy immár teljesen nyilvánvaló, hogy Foley-nak személyes problémája van velük, és mivel ez egy új év, nem engedik többé, hogy mindez megtörténjen. Foley beismeri, hogy hibát követett el, megpróbál hát korrigálni azzal, hogy KO ma este megrendezheti az első Kevin Owens show-t, amiben a vendége nem más, mint Goldberg lesz! Owens hirtelen támadt lelkesedése nyomban elillan, és furcsállja, hogy az ő műsorára Foley szervezi le a vendéget. Végülis nem bánja, mert van pár kérdésük az “öreg Bill”-hez, többek között, hogy hol volt tíz évig, vagy ami még jobb, hogy kit érdekel a távol maradása. Bemelegítésként azaonban Foley-hoz is van egy kérdése Owens-nek, mégpedig, hogy mit gondol a hatalommal való visszaélésről, amit GM-ként művel?
Ekkor megszólalt Stephanie McMahon zenéje, amit a közönség meglepően jól fogadott. A hölgy először is kijelentette, hogy Foley nem élt vissza a hatalmával a Universal bajnoki címmérkőzés létrehozásakor. Ahhoz is megvan minden joga, hogy Jericho-t a Shark-cagebe rakja, bár Steph beismeri, hogy nem bánta volna ha előtte konzultálnak. Foley ugyanerre gondol Zayn és Strowman Last Man Standing mérkőzésének esetében.. Érkezik a bejelentés, hogy ma este Roman Reigns-nek ismét meg kell védeni a United States bajnoki címet, mégpedig Chris Jericho ellen. Steph hozzáteszi: ha Roman-t kiszámolják, vagy diszkvalifikálják, akkor is elveszíti a bajnoki címet. Jericho vérszemet kap, s nyomban panaszkodni kezd, hogy Rollins-t tiltsák el a ring mellől a csata idejére. Foley ugyanezt javasolja Owens esetében, így végül megszületik egy Owens vs. Rollins küzdelem, aminek a vesztese nem jelenhet meg a későbbi címmérkőzésen a ring mellett.

Kevin Owens vs. Seth Rollins – A vesztes el lesz tiltva a ring mellől Reigns és Jericho United States Championship mérkőzésén

Előző meccseikhez képest visszafogottan kezdtek a srácok, pár pofonon kívül nem sok minden történt az első pillanatokban. Rollins irányított, amin Owens képes volt fordítani. Jött is a kiálltás: “Ezért vagyok Én a bajnok!” KO lendülete sem tartott sokáig, Seth hamar visszajött a meccsbe, de a reklámszünetig nem láthattunk komolyabb mozzanatot. A szünet után Owens dominál, trash-talkol, és próbálja gyengíteni ellenfelét. Seth visszatámad, kioszt pár kemény jobbost, ám Owens a köteleknél kidobja vállal a ringből. Kevin szeretné kihasználni Seth állapotát, jönne egy Cannonball, de Rollins elgurul az utolsó pillanatban. Nemsokkal később újra a kötelek között, Owens az első adandó alkalomnál adná a Powerbomb-ot, de Rollins egy Enzigurival kontráz. Jönnek a könyökösök, majd a Slingblade. Seth felpörgött, megpróbálkozik a Pedigree-vel, de KO hárítja. A bajnok a ringen kívül találja magát, Seth nem vacakol, kiosztja egy Suicide Dive-ot. Az időmérőkhöz keverednek, ahol KO úgy próbál szabadulni riválisától, hogy megüti a gonggal.
A mérkőzés győztese diszkvalifikációval Seth Rollins, így Kevin Owens nem lehet a ring közelében a későbbi United States Championship csata folyamán.

Cesaro vs. Karl Anderson

Sheamus helyet foglalt a kommentátorok mellett, Gallows viszont a ring mellől figyelte Anderson-t, aki az első szakaszban mindent megtett annak érdekében, hogy Cesaro ne tudjon lendületbe jönni. Egy kis ügyességi bemutató ettől függetlenül belefért a svájcitól, Anderson pedig elszenvedett egy erőteljes felütést, valamint egy dobást, ami után csak kettőnél tudott kirúgni a tusból. Gallows is érezte, hogy ez így nem lesz jó, kissé elterelte Cesaro figyelmét amikor a svájci a ring szélére került, érkezett is Anderson, hogy lecsapja onnan ellenfelét. Karl irányítani, de nem tudja kiemelni a Suplex-hez Cesaro-t, aki viszont megteszi ugyanezt és ki is osztja a mozdulatot. Két tus kísérlet Anderson-tól, Cesaro mindkétszer szabadul, majd fordít az álláson és kezdetét veszi az Uppercut parti. Anderson szabadul, meglöki ellenfelét a sarok felé, de Cesaro a kötelekre ugrik, és jön egy Crossbody. Kopogtat, de Anderson kitör, majd pillanatok múlva értékesít egy Spinebuster-t, amiből meg Cesaro rúg ki. Hamarosan jön a beavatkozási kísérlet Gallows-tól, de Sheamus gyorsan kiiktatja a nagy embert. Eközben viszont Anderson a kötélre löki Cesaro-t, aki kényes pontra zuhan.. Anderson kihasználja a helyzetet, jön egy Neckbreaker, majd a tus.
Karl Anderson győzött, s ezzel vélhetően megváltott a maguknak egy címmeccset a bajnokok ellen.

Sami Zayn vs. Braun Strowman – Last Man Standing Match

Sami ügyesen kezdett, jól mozgott el, majd az első lehetőségnél elindul az időmérők irányába. Megragadott egy kendóbotot, és azzal kezdte csépelni az óriást. Strowman azonban hirtelen elkapta, majd félbetörte az eszközt. Zayn elszenvedett egy hatalmas dobást, aminek következtében ismét ringen kívülre került. Ott viszont újra magához vett egy botot, és újra ütni-vágni kezdte ellenfelét. Strowman ezúttal is kikapta a kezéből, Sami ekkor a kordont hívta segítségül, megkísérelt egy Mounsault-ot, de Braun elkapta, felvette a vállára, majd feldobta Sami-t, aki estében megfejelte a kordont. Braun utasította a sporit, hogy számoljon, de Sami hatnál feltápászkodott. Strowman ismét támadásba lendült, de feje ekkor, majd még párszor a póznával találkozott. Zayn bízott magában, megpróbálta a sarokkötél közti DDT-t, de ahogy ugrott Strowman egy jobbossal padlóztatta. Úgy nézett ki, hogy elfogyott Sami lendülete, innentől Strowman dominált egészen a szünetig. Visszatérünk a reklám után, Strowman a kommentátorokig pofozza Zayn-t, ahol keményen megbünteti. Bekeverednek a backstage-be, Sami pedig megragadja az első kezébe akadó eszközt, amivel aztán csépelni kezdi riválisát. Nem sokat időznek hátul, Zayn egy szék segítségével visszaütlegeli az aréna területére Strowman-t. Hamarosan sikerül annyira megrendítenie az óriást, hogy egy Crossbody után beleesnek egy asztalba. A bíró számol, de Strowman időben talpra áll. Sami újra egy székkel esik neki, Braun viszont most is hamar fordít az álláson. Ismét nehéz pillanatok előtt a kanadai, innen pedig már nincs is visszaút. Strowman kiosztja neki a Running Powerslam-et, amit követően a bíró kiszámolja Zayn-t!
A mérkőzés egyértelmű győztese, Braun Strowman!

A New Day tagjai érkeznek az arénába, hogy ejtsenek pár szót a 2016-os évükről, ami igazán sikeres volt. Szóba kerül a törtélem írás, valamint az új esztendő, s a vele járó fogadalom, ami a Royal Rumble meccsel kapcsolatos. A triót Titus O’Neil szakítja félbe, majd a szorítóba érkezve megpróbál bevágódni a New Day-nél. Ez nem igazán sikerül, Xavier be is oltja, amire Titus csak annyival reagál, hogy ez igazán erős poén volt a csapat gyengepontjától. Ekkor már Woods is komolyra fordította a szót, és meccsben kívánt rácáfolni az elhangzottakra. Titus először lecsapta, majd elfogadta a kihívást.

Xavier Woods vs. Titus O’Neil

Titus érvényre jutatta termeti előnyét, aminek köszönhetően a meccs nagy részében dominált, de ahogy arra számítani lehetett, Xaier egy fordítást követően lekopogtatta a Titus Brand attyát.

Stephanie irodájába kapunk betekintést, amikor is megérkezik Bayley, aki a múlt heti eseményekre szeretne kicsit panaszkodni. Steph-et ez egyáltalán nem érdekli, sőt, kijelenti, hogy ő nem is akarta azt, hogy Bayley a RAW-ra kerüljön, mindezért ugyanis Mick Foley szorgoskodott. Stephanie szerint Bayley semmilyen tekintetben sem hasonlítható Charlotte-hoz, akiről Steph ódákat zeng. Bayley-ben semmit sem lát, ami ahhoz kell, hogy a divízió arca legyen. Lekicsinyli a Hugger lány külsejét, majd közli vele, hogy ő csak Bayley.. A közönségnek persze egyáltalán nem tetszenek az elhangzottak, ahogyan Bayley-nek sem. Ennek ellenére ő bizonyítani akar, és meg is fogadja, hogy rácáfol a “vádakra”. Stephanie megadja neki a lehetőséget, hogy kiharcolja a kihívói státuszt, ugyanis ma este ringbe lép Nia Jax ellen.

Cedric Alexander vs. Drew Gulak 

Rövid küzdelem volt, Alicia ismét rossz ütemben próbált meg segíteni párján, ugyanis ezzel pont, hogy elterelte Cedric figyelmét. Gulak szemfülesen ott termett, majd lekopogtatta a CW Classic felfedezettjét.

Owens és Jericho búcsúzkodik a backstage-ben, következik a U.S. Championship csata, aminek KO a közelébe se mehet a Rollins ellen elveszített mérkőzés miatt. Meglátjuk, hogy mennyire zavartatja majd magát a kikötéstől.

Roman Reigns (C) vs. Chris Jericho – United States Championship Match

Ha Roman-t kiszámolják, majd kizárják – azonnal elveszíti a címet. Duplán nagy a nyomás a bajnokon. Jericho jól kezdett, beszorította a bajnokot a sarokba, majd ütésekkel bombázta. Roman hamar fordított egy Clothesline-al, amit pillanatokon belül egy Samoen Drop követett. A közönség egyöntetűen Y2J oldalán, Jericho ezzel mit sem törődve próbálja továbbra is érényre juttatni akaratát. Roman a ring szélére kerül, Chris a kötelekre ugrik, majd kioszt egy Dropkick-et Reigns-nek, aki már-már lendítette kezét a Superman Punch-hoz. A ringen kívül aztán Jericho próbálta volna megdolgozni ellenfelét, de Roman egy jobbossal operált, amit a Drive-bye követett volna, Jericho viszont elugrott, így Reigns a póznát rúgta telibe.. A bíró számolni kezdett rá, Roman pedig éppen csak, hogy megmenekült kilencnél. A meccs második szakaszában felpörögtek az események, Roman kimenekült egy Wall’s of Jericho-ból, Chris pedig túlélt egy Superman Punch-ot. Ez is kellett ahhoz, hogy maradék erejét a piszkoskodásra fordítsa.. Leszedte a sarokvédőt, hogy elterelje a bíró figyelmét. A spori megpróbálta visszarakni a párnát, közben Jericho az övért rohant, majd Roman ölébe dobta abban a pillanatban, ahogy a bíró újra feléjük fordult. Ezen a ponton normális esetben Reigns-t diszkvalifikálni kellett volna, a spori viszont hirtelen elfelejtette a kötelességét. Jericho végül a saját csapdájába zuhant, hisz feje találkozott a párna nélküli sarokkal, amit követően a címvédő kiosztotta a Spear-t!
A győztes és ezzel továbbra is United States Champion, Roman Reigns!

The Brian Kendrick vs. TJ Perkins 

Gyors és technikás csatát figyelhettünk, amiben végül Perkins szerezte meg a győzelmet a Kneebar segítségével.

Rusev & Jinder Mahal vs. Big Cass- 2 on 1 Handicap Match

Cass jóformán ütést sem kapott, mégis elvesztette a meccset egyetlen Superkick-et követően.

Charlotte Flair érkezik a kommentátorokhoz, hogy közelről figyelhesse a kihívói jogért zajló csatát.

Bayley vs. Nia Jax – Number #1 Contender Match for the RAW Women’s Championship

Nia dominált, ahogy arra számítani lehetett. Ugyanakkor arra is, hogy érkezik majd Sasha Banks. Nia épp befejezni készült a meccset, felmászott a középső kötélre, ám ekkor megszólalt a Bo$$ zenéje. Sasha nyugodtan lépkedett a ring felé, amivel nem volt más célja, mint elterelni riválisa figyelmét. Bayley-nek se kellett több: felpattant ellenfele mellé, és kiosztotta a Bayley-to-Belly suplex-et.
A mérkőzés győztese és az új első számú kihívói a Women’s bajnoki címért, Bayley.

Hivatalosan is bejelentésre kerül, hogy jövő héten érkezik The Undertaker (Cole kihangsúlyozza, hogy Taker először jelenik meg New Orleans-ban a Streak megtörése óta) és Shawn Michaels.

Érkezik a szorítóba Kevin Owens, valamint Chris Jericho. Helyet foglalnak az asztal mögött, a közönség Goldberg nevét skandálja, miközben KO felszólal. A Universal bajnok köszönt mindenkit a Kevin Owens show első adásán, aminek vendége – mint mondja: nem szorul bemutatásra. Fényezni kezdi ma esti vendégét, de végül nem Goldberg, hanem Jericho nevét mondja ki, amire csalódott moraj a reakció. Jericho erre felírja a listára a Tampa-i közönséget. Owens most már tényleg rátérne Goldberg-re, ám Jericho megszakítja, ugyanis van egy bejelenteni valója. Mint mondja – Brock Lesnar az első, Goldberg pedig a második belépője lesz a Rumble meccsnek. A harmadik érkező nem más, mint ő maga: Chris Jericho. Owens arcára ebben a pillanatban a döbbenet és értetlenség keveréke ül ki, hisz nem igazán érti, hogy Chris miért akar indulni a Rumble meccsben. Y2J tisztázza a helyzetet, miszerint ha nyer és meccselnek majd a WrestleMania-n, nem számít, hogy melyikük nyer ugyanis továbbra is ők lesznek a WWE Universal bajnokai. Owens még mindig akadékoskodik, ebben a felállásban (mármint, hogy Chris a bajnok) nem szívleli a helyzetet, így gyorsan ki is jelenti, hogy ugyan mindketten megérdemlik a Mánia főmeccsét, ő nem akar a legjobb barátja ellen harcolni adott esetben.
Megszólal Goldberg zenéje, a legenda pedig szokás szerint az aréna hátsó szegletéből érkezett az arénába. Mikrofont fog és feleleveníti Jericho mondatát, miszerint ő lesz a Rumble harmadik érkezője, de Goldberg szerint mindez csak annyit jelent, hogy Jericho az első (aki kiesik majd). Owens megpróbálja helyre billenteni a dolgokat, emlékezteti Goldberg-et, hogy ez a Kevin Owens Show, ahol ő teszi fel a kérdéseket, szóval megkéri a legendát, hogy foglaljon helyet. Goldberg azonban egy határozott mozdulattal kivágja a ringből a kempingszéket, majd nekivetkőzik a dolgoknak. Jericho erre Goldberg-et is listára tenné, megkérdezi tőle, hogy tudja-e mi történik amikor hajigálni kezdi a berendezést? Goldberg válasza egy határozott igen, amihez hozzáteszi Jericho-ra nézve, hogy Spear, Owens-re pillantva pedig, hogy Jackhammer. Ez történik – mondja a legenda. Owens ekkor kidobálja a maradék berendezést a ringből, majd Goldberg elé állva kijelenti, hogy nem fél tőle.
Ebben a pillanatban Paul Heyman hangja zengi be az arénát, amire a közönség őrjöngeni kezd. A manager bemutatja magát, majd a bejáratra fordítja tekintetét ügyfelét említve, aki nincs itt ma este – teszi hozzá Paul, ő azonban mint mondja itt van, mégpedig, hogy egy Spoiler-rel szolgáljon a Rumble-re. “Eszik, alszik, eliminál.” – ismétli el jó párszor Heyman arra vonatkozóan, hogy mit fog tenni Brock Lesnar a PPV-n. Goldberg ekkor a kötelek fölött ráförmed Heyman-re, miszerint az ügyfelét kivonja majd a forgalomból, majd (itt újra Owens felé fordul) lesz egy találkája Kevin Owens-el, vagy Roman Reigns-el a WrestleMania-n!
Többse kellett a másik érintettnek, megérkezett Roman Reigns. A U.S. bajnok szerint Owens és Jericho halucinálnak a Rumble-ről, ugyanis semmit sem fognak nyerni. Roman azért jött a ringbe, hogy szemtől-szemben álljon Goldberg-el.
A Face-Off csak pár pillanatig tartott, hisz megjelent Strowman, aki csak annyit akart közölni, hogy ha ebből a társaságból bárki is megnyerheti a Rumble-t, akkor az ő. Bemászott a ringbe, megállt Roman és Goldberg előtt, akik egymásra néztek, majd egy Double Spear-rel padlóztatták az óriást.

Goldberg ünneplésével zárult ez a meglehetősen szerény RAW, ami ezúttal sem tudott újat mutatni a Reigns vs. Jericho, valamint Rollins vs. Owens párosításokon kívül. Folytatás jövő héten New Orleans-ból, ahol visszatér Undertaker, valamint HBK. A SmackDown ma este egy IC címmérkőzéssel (Miz vs. Ambrose), valamint John Cena és AJ Styles szerződés-aláírásával készül elsődlegesen az esztendő nyitó adására.

16 gondolat “WWE RAW 2017. január 2. – Mindenki ugyanazt akarja” bejegyzéshez

  1. Rollins karaktere nagyon gyenge baby faceként, heel kellett volna maradjon, vagy nagyon gyorsan (lehetőleg RR-en) folytatni a feudját HHH-el.
    KO-show szegmens lel: ha jól tudom Jericho győzte már le Goldberget backstage fightban 😀
    Hihetetlen, hogy mindenki Reignsnek work-öl lassan úgy érzem.
    Pont ezért néznék meg egyszer egy Cena vs. Reigns meccset.
    Mert akkor már inkább Cena

    Kedvelés

  2. Istenem…ilyen tré adással indítani az évet..

    Cesaro kikap..már a kopaszok se tartanak össze lol

    ko elvileg a bajnok,a legrangosabb öv birtokosa,de mindenki megveri,kentaur,júdás..ko egy vicc bajnok,egy nagy kamu,nálam már rég leszerepelt.Pedig heelként nagyszerű bajnok lehetett volna,de h lehetne komolyanvenni ha ababyfacek sorban megverik ujra és ujra?Az us öv a gazdájával együtt rangosabb mint az uni öv ko val együtt..itt tartunk..
    us övnek miért is nincs kihívója?Na?Érdekes…

    A gólem kivégezte seth rogent,ennek is mi értelme?Egy debella ellenfelet neki,legyen rendes feud vagy us övet neki és uralkodjon VAGY LEGYEN HÁJMEN CSAJ!!!!

    Goldberg..lesnar kivégzője kentaurral cimbizik?golemet megint beáldozták.
    Ez az adás is kentaurrol szolt nem ko rol meg nem az uni övről..vicc az egész.Csori ko megy a levesbe mert jön bálorka is vissza és akkor már 3-4-5 en lesznek egyszerre bajnokok lol..

    Bayley te ksi cukorfalat hmmm

    Kedvelés

    1. Ott van Show bomba formában, de csak twitteren üzenget Shaq-nek ahelyett, hogy összeengednék Strowmannel. Bár gyanítom, hogy a WM-en úgyis beáldozzák majd az öreget, de legalább addig megmutathatná magát.

      Mondjuk többet vártam a Brand Splitből és a Draftból adódó lehetőségekből is, de ahhoz képest ugyanaz a mag forog az adásokon a többieket meg lehúzták az illemhelyen.

      Kedvelés

      1. Az öreg óriás továbbadhatná a stafétabotot a fiatal óriásnak..a gólemnek a feud végkimenetelétől függetlenül nagyon jót tenne egy igazán kemény feud a hegyomlással..de nem,helyette ott lébecol a 2 öv között..beáldozzák stb de nem kezdenek vele semmit.Ha meg várnak h majd idővel,akkor minek szerepeltetik?TAKARODJON GYAKOROLNI ODA AHOVÁ A TÖBBI IS aztán ha képes ringben mutatni is valamit jöjjön vissza.

        feud showal
        us öv feud majd bajnok
        hájmen csajság

        3 nagyszerű ötlet mit kezdhetnének vele..de egyiket se húzzák be,inkább futtatják tovább a ratyi pacit pffff

        Kedvelés

        1. Szerintem annyira nem volt rossz ez, Jericho megmutatta, hogy még mindig nagyon jól tolja, remélem megnyeri a rumblet, de így hogy 3.nak lép be, sajnos nem tartom esélyesnek 😦

          Strowmannek tényleg jól állna a US cím, meg elég jó feudjuk lehetne Reignsel, hisz azért ő is elmegy egy kisebb óriásnak.

          Rollins gondolom a RR-en HHH által fog kiesni és végre lesz valami a feudból.

          Bayley remélem nem mostanában lesz bajnok, KO hitelesebb bajnok mint amilyen a kis aranyos ölelgető lány lenne, nem azt mondom, hogy rossz mint női pankrátor, de valóban nem bajnoknak való. Igazából jelenleg kb senki sem tudná hitelesen elverni Charlotte-ot, esetleg Asuka.

          Kedvelés

          1. Mindenki ott lesz az rr en,kentaur is hisz egy bajnok egy ppv gálán miért is védené meg a címét..ahoz kellenének kihívók..feudok..

            lesnar lesz az utolsó előtti aztán az utolso Taker vagy hunter..annyira kiszámítható..

            Kedvelés

          2. Mire érted, hogy Lesnar utolsó előtti lesz? A belépésre a Rumble meccsen? Ott Brock lesz az első, Goldberg pedig a második.

            Kedvelés

          3. Ezt nem láttam/olvastam kösz az infót.Ha ők kezdenek akkor a többiek sok jót nem remélhetnek ha ha

            Kedvelés

        2. Strowman jelenlegi buildjét mintha már láttam az utóbbi években és nem is egyszer. Sajnos ahogy emlékszem mind a süllyesztőben végezték végül, mert nem tudtak velük mit kezdeni. (Tensai, Ryback) Mondjuk lassan már Rusevet is ide lehet sorolni, akiből boxzsákot csináltak miatta leadta az övet Reignsnek.

          Kedvelés

  3. Hát egy fokkal jobb volt mint az előző heti Raw, de fő szegmensen kívül nem sok igazán értékelhető volt megint. Zaynt sajnálom ennél többet érdemelne piros adáson…. Reignsről ott a Jericho kamu csalásánál vagy azutáni Codebreakerrel elvettem volna tőle az övet, ennyit Jericho is tudna hozni az övvel még talán többet is. A fő szegmens egész jól össze volt rakva, igazán epic lett volna ha Brock jött volna, de persze mivel s*ggfej és évi 3 szereplésbe ez nem igazán fér bele. Tényleg cinkesnek érzem, hogy Undertaker aki tényleg az SD arca volt egy Rawra kell meghozni nézettséget növelni azzal, hogy bejelent egy olyan szereplést amiről sokan tudtunk már…

    Kedvelés

Vélemény?