Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2017. február 6. – Kihívások estéje

066_raw_02062017mm_1591-1eba90ed9f668cefae795d93af97de84

A RAW kezdetén visszatekinthetünk a múlt heti főeseményre, ahol is Triple H adott magyarázatot korábbi tettére. Mindezt Joe támadása követte, aminek Seth Rollins volt az áldozata.. A kép az arénába kapcsol, a ringben pedig Mick Foley és Stephanie McMahon látható. A GM nagyon egykedvűen konferálja fel Samoa Joe-t, aki elegánsan érkezik azért, hogy aláírja szerződését a Monday Night RAW-ra.

009_raw_02062017mm_0125-7df07afb220fe73ead327c122f0f41f2Steph először is megöleli Joe-t, majd még egyszer felkonferálja a szupersztárt – jóval nagyobb lelkesedéssel, mint tette azt Foley. Ezt kissé számon is kéri Steph, hisz nem érti az okát Foley kedélyállapotának. A GM elmondja, hogy évek óta preferálja Joe-t, ellenben azzal a módszerrel és úttal, amin keresztül kapta a (mostani) munkáját. Joe veszi át a szót, mondván 18 évbe tellett neki, hogy ebben a ringben álljon. Ez idő alatt Foley azt vallotta, hogy milyen nagy rajongója, de mégis csak egy ember nyitott neki ajtót és adott lehetőséget – utal ezzel Joe, Triple H-re. Ha ez azt jelenti, hogy az esélyért Seth Rollins-t kell kiiktatnia, akkor úgy lesz. Joe ígéri, hogy lever és lefojt mindenkit, aki az útjába áll, ennek megfelelően hadüzenetet címez az egész brigádnak: a pusztító megérkezett. Joe aláírja a szerződést, ezt követően pedig Roman Reigns zenéje hangzik fel.
014_raw_02062017ej_0232-ed71b7df8ca90b090fd7028439da71cfÉrkezik a BigDog, mikrofont fog, majd kijelenti, hogy Joe igen keményen és fenyegetően fogalmazott, így rögtön tudta, hogy ki fog ide jönni. Még nem találkoztak ezelőtt, így Roman bemutatkozik, mint a legtökösebb srác, aki valaha is betette a lábát a WWE-be. Reigns szerint attól a pillanattól, hogy Joe aláírta azt a szerződést, már az ő területén mozog. Ennek megfelelően két választása van: vagy befogja a száját, vagy Reigns gondoskodik erről kicsit keményebb módszerekkel. Foley csillapítja a kedélyeket, majd bejelenti a két szupersztár küzdelmét a ma esti főeseményre.

Bayley vs. Nia Jax 
016_raw_02062017jg_0036-6ace1724043b8f3348bde1fd8914660bMég a mérkőzés előtt kapjuk a bejelentést, hogy a jövő heti Vegas-i RAW-n Bayley visszavágót kap Charlotte ellen a bajnoki címért. Ennek tükrében – és főként lendületszerzésként – nagyon bátran kezdett Hugger lány, de Nia hamar megtörte a lendületét. Jax szép lassan átvette az irányítást, amit nem is nagyon szándékozott kiengedni a kezei közül. Bayley-nek volt egy-két kósza kísérlete, de egyik sem bizonyult hatásosnak ellenfelével szemben, aki egyelőre bevehetetlen erődként funkciónál a Main Roster-en.. Bayley lendületből – estében – fejeli meg a középső kötelet, ezzel ér véget az első szakasz. A reklám után minden ott folytatódott, ahol abbamaradt. Jax dominált, Bayley pedig szenvedett. Az emberenek valahogy az az érzése lehetett, hogy Jax próbálja bizonyítani, hogy érdemesebb arra a címmérkőzésre, mint aktuális ellenfele. A ringen kívüli harcban aztán Bayley fordítani tudott köszönhetően annak, hogy Nia homloka kétszer is találkozott a póznával. Bayley visszagurult a ringbe, Nia pedig közel járt a kiszámoláshoz, de ekkor megjelent Charlotte, aki elterelte mind Bayley, mind a bíró figyelmét. A közjáték vége teljes koncentráció vesztés, ami Bayley-t illeti.. A Hugger lány elszenvedte a Samoan Drop-pot, amit követően Jax könnyedén kopogtatott.

Braun Strowman vs. 4 jobber – Handicap Match 
034_raw_02062017jg_0132-ef420ae13e9f511d09fb19dc48978154Éles váltás a múlt heti címmeccs után, nem is túlt boldog Strowman. Módszeresen gázol át ma esti áldozatain, akiknek momentuma sincs. Egyikük ráadásul el is szalad, mondjuk nem mintha ez befolyásolta volna a végkifejletet. Braun könnyedén nyert, majd mikrofont ragadott és kijelentette, hogy elindul Foley után, ugyanis a GM nem egészen azt adta neki, amit kellett volna.. Strowman a backstage-ben éri el főnökét, aki végül kiír számára egy mérkőzést a FastLane-re, méghozzá Roman Reigns ellen. Ez látszólag elégtétellel tölti el az óriást, ami így megoldja Foley egyik problémáját.

Akira Tozawa vs. Drew Gulak 
051c_raw_02062017jg_0184-6fb4e8d7e7957c07a1a4364bf148c43bA csata előtt egy videóanyagban került bemutatásra Tozawa, akit közben Cesaro méltatott ezerrel.. Maga a mérkőzés egyértelműen arra volt hivatott, hogy bemutassa a közönségnek a Japán szupersztárt. Lendületes, kemény küzdelem volt, s végül villant a German Suplex – Tozawa legveszélyesebb fegyvere. Ezt követően könnyedén kopogtatta Gulak-ot, aki nem igazán tudta, hogy mi is történt pillanatokkal korábban. Elég volt egy óvatlan mozdulat.. A győzteshez aztán megérkezett Brian Kendrick, látszólag sportszerűen gratulált, de igazából csak felmérni jött a terepet, hogy mi várhat rá Tozawa személyében a jövőben.

060_raw_02062017jg_0216-df04d6ff92b300bb73725d36bcdadd8bKevin Owens és Chris Jericho érkezik a szorítóba. Owens mikrofont fog és visszautal múlt hétre, amikor is itt állt ebben a ringben azt hangoztatva, hogy egész karrierje során bizonyította az emberek tévedését. Legutóbb ismét megtette, ugyanis senki sem adott neki esélyt egy olyan szörnyeteg ellen, mint Braun Strowman, de ennek ellenére itt áll a ringben a WWE Universal bajnokaként.
Jericho veszi át a szót.
061_raw_02062017ej_1699-5243e562664bb24e1de10a20dde1fd8fElőször is megdícséri barátját, hogy milyen jól mutat az övvel, majd kijelenti, hogy miután legyőzte Sami Zayn-t ma este, továbbra is ő lesz a United States bajnok, valamint minden idők legjobbja. Utóbbi jelzőnél leragad, ugyanis Chris szerint van valaki, aki szintén így nevezi magát. Hamar kibukik a szög a zsákból, miszerint az immár ötszörös Super Bowl bajnok Tom Brady-ről van szó. Jericho a tények ismeretében felírja a listára a világklasszis irányítót (?). Jericho ezután rátér a WrestleMania-ra, lenyom egy ingyenpromót a vasárnapi Chamber-nek, majd újra levezeti azon ötletét, miszerint ő és KO meccseljenek egymással a Mánia főmeccsén, mint legjobb barátok. Owens kis gondolkodás után rábólint az ötletre, de nincs sok idejük örömködni, ugyanis felhangzik Goldberg zenéje.
073_raw_02062017jg_0312-65f4949c826fc71fa703518232fa2c33Goldberg először is a ringben állókat szólítja meg, mondván két választásuk van. Vagy félreállnak, vagy szembemennek vele kettő az egyben most azonnal. A kanadai duó az első variációra szavaz, így Goldberg rá is tér a lényegre. Nem szaporítja a szót, lényegretörően kijelenti, hogy sosem hátrált meg a harctól, s ez most sem lesz másképp: elfogadja Brock Lesnar kihívását a WrestleMania-ra.. Owens rögtön gratulál a bejelentéshez, ami szerinte nagyszerű, és maga a mérkőzés is tökéletes lesz a WrestleMania Card-jának alsó részén, ugyanis a főmeccset ő és Chris vívja majd a KOMania II-n. Owens ezt követően megkérdezi Goldberg-től, hogy tudja-e az okát annak, hogy miért Kevin a leghosszabban regnáló Universal bajnok. Goldberg igennel felel, szerinte ez azért lehetséges, mert KO még sosem állt ki ellene. Bill rögtön utal arra, hogy Owens-nek nincs ellenfele a FastLane-re, szóval azt indítványozza, hogy csapjanak össze a bajnoki címért. Jericho azonnal számon kéri Goldberg-et az elmúlt percekben elhangzott dolgok miatt, majd felírná a listára, de ekkor Bill kiveszi a kezéből a mappát, majd a tollat, s végül ő írja fel saját magát a listára. Jericho erre kiborul, és közli Goldberg-gel, hogy sosem kedvelte őt. Meccset akar a FastLane-re? Akkor megkapja, méghozzá Kevin Owens ellen a Universal bajnoki övért! Owens-t lesokkolja, amit Jericho az imént kijelentett. Goldberg azzal búcsúzik, hogy nagyon úgy néz ki: Owens és a bajnoki címe a következő!

A reklámot követően Owens kéri számon a backstage-ben Jericho-tól azt, hogy miért fogadta el a nevében Goldberg kihívását. Jericho magabiztos azon egyszerű oknál fogva, hogy fedezi KO hátát, és ez még sosem sűlt el balul az utóbbi hónapokban.. Igen ám, csak hogy Owens szerint mindezzel nem őt védi, sokkal inkább árt neki.

Cesaro & Sheamus vs. Gallows & Anderson (C) – RAW Tag Team Championship Match 
093_raw_02062017mm_2060-f1e08a4fff11f76788681dc3cdd06630Enzo és Cass a ring mellől figyeli az eseményeket, türelmesen várva a csata győztesét. Sheamus és Anderson kezdett, a Kelta pedig lendületes rohamokkal sokkolta már a kezdésnél ellenfelét. Gyors váltás Cesaro-val, aki folytatta a megkezdett munkát. A következő percekben sűrűn váltották egymást a srácok, de az irányítás változatlanul a kihívók kezében volt. Cesaro nyomás alatt tartotta Anderson-t, aki végül fordítani tudott. Cesaro a ringen kívülre került, s miközben Anderson elterelte a bíró figyelmét – Gallows lerúgta a svájcit a kordon mellett. A reklámot követően Anderson ostromolta Cesaro-t, aki nagy nehezen beváltotta Sheamus-t. A Kelta nagy lendülettel vetette bele magát a küzdelembe, s tarolta le Anderson-t. Jött a váltás, egy szépen kivitelezett csapat-manőver, majd a tus, de Gallows mentette a meccset. Cesaro könyökösökkel tessékelte ki a ringből Luke-ot, akivel Enzo kezdett kekeckedni minimálisan. Erre Gallows válasza egy Superkick volt, amit követően Amore elterült a szőnyegen. Cass erre lerúgta Gallows-t, ami persze azonnali diszkvalifikációt eredményezett, így a bajnokok személyében nincs változás. Alakul a Triple Threat a FastLane-re..

A következő szegmensben megtudjuk, hogy Seth Rollins WrestleMania szereplése továbbra is kétséges. Helytállónak bizonyul tehát az, hogy az Architect-nek legjobb esetben is 6-8 hetet kell kihagyni.

The New Day vs. Shining Stars – Tag Team Match 
A mérkőzés nagy részében Xavier-t gyötörte Primo és Epico. Big E a végjátékban kapcsolódott be a harcba, de akkor elég hatásosan. Innen már nem volt megállás: könnyed győzelmet aratott a New Day.

Jericho interjú a címmeccs előtt. Charley arra kíváncsi, hogy az este korábbi szakaszában történtek mennyire lesznek befolyással Chris koncentrációjára. A bajnok szerint nevetséges a kérdés, látszólag ő nem tulajdonít túl nagy jelentőséget annak, hogy mekkora veszélynek tette ki barátját. Megérkezik Owens, most már sokkal nyugodtabban, s végülis szót értenek egymással. Jericho fedezi Owens-t a FastLane-en, Owens pedig ma este lesz ott Chris mögött. A végeredmény: továbbra is ők lesznek a US/Universal Champion.

Sami Zayn vs. Chris Jericho (C) – United States Championship Match 
129_raw_02062017mm_3081-c06031c2f00dd0451089363f3472b9abAz első etap nagyjából hasonlóan alakult, mint az egy héttel ezelőtti mérkőzésen. Jericho kisebb-nagyobb menekülésekkel próbálta megtörni ellenfele lendületét, de Sami nem hagyta magát. A bajnoknak nem igazán volt momentuma, Zayn kontrollált, amit a reklám előtt egy Top Con Hilo-val nyomatékosított.. Owens türelmesen bámészkodik a ring mellett, de vajon beavatkozik majd barátja érdekében? A reklámot követően Jericho dominált, de csak pár pillanat erejéig. Zayn egy Clothesline-nal megakasztotta a bajnok lendületét. Pillanatokon belül felpörögtek az események, Jericho kiosztotta a LionSault-ot, de a tus kísérlettel nem ért célt. Zayn következett a Blue Thunder Bomb-bal, de az ő kopogtatása sem ért győzelmet. A kihívó végül bekerült a Walls of Jericho-ba, amiből csak nagyon nehezen tudott szabadulni a kötél segítségével. Ekkor azonban Owens kiosztott egy Superkick-et az alsó kötélen heverő Zayn-nek, majd érkezett Jericho a Codebreaker-rel, ami már meghozta a győzelmet, s ezzel együtt a címvédést.

Neville & Tony Nese & Noam Dar vs. Jack Gallagher & Cedric Alexander & TJ Perkins – 6 Man Tag Team Match
Neville-nek cseppet sem volt ínyére ez a mérkőzés, ami abból is látszott, hogy magukra hagyta aktuális társait. A befejezés innen már nem okozott gondot a Face csapatnak, Cedric kopogtatta Dar-t a Lumbar Check-et követően.

Roman Reigns vs. Samoa Joe 
168_raw_02062017jg_0633-8d64cbf2c44ac7ad74a99f36cd64b6ddJoe már a bevonulás alatt megtámadta Reigns-t, majd nagy verésben részesítette azért, hogy a folytatásban megkönnyítse a saját dolgát a mérkőzést illetően. Roman még a reklámot követően is csak nehezen tudott megállni a lábán, de Joe ezzel mit sem törődve támadta a gong után. A támadástól függetlenül viszonylag hosszú meccset vívtak, Reigns pedig még a korábbi verés ellenére is ellenfél volt, hisz számtalanszor visszajött a meccsbe. A vége felé fordított is a kockán, olyannyira, hogy Joe elszenvedte a Superman Punch-ot, amit követően teljesen védtelenné vált. Roman készült a Spear-re, de ekkor megszólalt Strowman zenéje. Az óriás a ringhez érve felkapaszkodott a ring szélére, de Reigns megkínálta egy-két pofonnal. Joe kihasználta a közjátékot, majd rövidre zárta az összecsapást. A korábbi kétszeres NXT Bajnok kopogtatta Reigns-t, megnyerve ezzel első RAW-os mérkőzését.

Strowman azonban még korántsem végzett, nekiesett Roman-nek, aki ez ellen már végképp tehetetlen volt. Négy héttel a mérkőzésük előtt, Strowman valósággal átgázolt a BigDog-on.

177_raw_02062017jg_0699-a231655a596069b7a1df5912ff80ff09

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás jövő hétfőn Las Vegasban.

14 gondolat “WWE RAW 2017. február 6. – Kihívások estéje” bejegyzéshez

  1. Ez a szamoa jozsi jol bemutatkozott… A vegen meg megkedvelik miatta Reigns-t!

    Egyebkent Owens 2. Dagi, de a testehez kepest ugyesnek tunik itt is, mint azt mar bemutatta mashol is. Igaz, az engem nagyon hidegen hagy. Kivancsi vagyok, hogy mit epitenek belole. Pontosabban arra mikor rontjak el. Mert el fogjak.

    Lesnar szerintem az egyetlen hiteles bajnok lenne. Olyan akirol tenyleg elhiszed, hogy nem csak megjatszanai tudja az uteseket. Bizonyitott rendes bunyoban is, szoval fantom vagy sem, O az ov jo gazdaja legalabb egy idore. Aztan nagyon okosnak kell lenni kivel vetetik el tole. Mert egy harmadakkora feketere festett vicc nem veheti el tole hitelesen. Pl. epitsek addig ezt a szamoai joskat, hogy hitelesen kiallhasson Lesnar ellen. Mondjuk nyerni ne tisztan nyerjen, de O egy jo jelolt lehetne ha nem rontanak el. De el fogjak.

    Kedvelés

  2. Már annyira egyszerű booking volt ez a mostani Raw, hogy pont ezért kb már az első szegmens után meguntam, ahol csak Foley volt igazán érdekes, hogy ő bizony továbbra sem Authority tagjaként akar GM lenni és erősen ellent mond Stephanienak, illetve Joet fura volt újra öltönyben látni nagyjából a Main Event Maffia volt ahol újra ilyen elegáns volt. :Dhü

    Ezen kívül nagyon nem ad hatalmas fejtörést a WWE, hogy kb mire kell számítani nagyjából az elkövetkezendő 2 hónapban:

    -Sasha heel turn, nem jött segíteni Bayleynek, Fastlanen ez Bayleyn fog csattani.
    -Owens bukja az övet, WM-en PowerBomb Jerichonak a ring szélére, aki mehet koncertezni utána
    -Lesnar nyárig bajnok lesz? Neeeem eshetnek Reignsel és Brockkal is ugyanabba a hibába, pedig de.
    -Illetve semmi biztató Rollsinról, de nem tudom meddig akarnak vele várni főleg, ha Hunternek ellenfelet kell találni aki gondolom nem Joe lesz.

    És igen Rollins sérülése miatt, kb Reigns heel turn szerintem dobva, nincs már main eventbe face ha Rollins kidől…

    Kedvelés

    1. Az a baj h kentaurtól milliárdszor tehetségesebb pankik még csak a main event közelébe sem kerülnek..pedig csak esélyt kéne adni nekik..

      Kedvelés

      1. Igen, de ez a Smackdownon látszik, hogy kik jöhetnek majd oda (Corbin, Wyatt ha nyer a Chamberben), de a Rawn ezt nem, hogy nem látni, de egyenlőre tipp sincs rá. Bálorban bízik szerintem a cég, de ő is olyan halvány volt a démoni karakter nélkül, kb annyit reagált rá a közönség mint a cruseweight sztárokra. Rajta kívül meg abszolút senki, Jericho se marad a WM után ő se tud ott lenni. Lehet felhozzák akkor már Nakamurát is, de mindenkit a Rawra pakolni nem sok jót mutat az erőmegítélésből…

        Kedvelés

      2. Igen, de ez is jobban van kezelve a SmackDownon, mert ott legalább látszik kikkel számolnak (Corbin és Wyatt ha nyeri Chambert), de ez a Rawn nem, hogy nem látszik, de tippem sincs kire várnak vagy kiben bíznak, Bálor erre az elsődleges tippem, de ő is kb annyi reakciót kapott nem démonként mint a cruiserweight sztárok… Nem tudom miért nem lehetett konkrétat mondani Rollins sérüléséről ( 8 hétig távol maradna alig lenne idő HHH-val megint értelmessé tenni ezt a feudot) és bíznak a felépülésében, vagy meghozzák Nakamurát, de akkor az elég kellemetlen a Rawra nézve, hogy mindenkit oda kell felpakolni annak ellenére, hogy a Draft után is őket mondták erősebbnek…

        Kedvelés

  3. Goldberg bukása a wm en biztos,csak az a kédés hány perc alatt..lesnar már igy is hiteltelen,de ha nyer és megint fantombajnok lesz..ismét nagyot lép vissza a wwe..
    Nem tudom elképzelni h visszahozták,másfél perc alatt kivégzi Taker legyőzőjét és ő még kevesebb idő alatt kapna ki..

    Kedvelés

    1. Te esküszöm olyan sötét vagy, mint az éjszaka! 😀 És az a baj, hogy már megint itt vagy! És nem egy, hanem már egyenesen 2 (!) alkalommal írtál! Te jó ég…! A kérdés, minek?

      Tudod, ezen műsorokat úgy hívják, pankráció! 😀 Ez nem teljesen küzdősport, nem box, nem UFC, stb. Míg ott tényleg a bunyós tehetség (tudod, ki üt jobban, ki rúg jobban, ki tudja kiteríteni az ellenfelét) nyer, itt nem, hogy nem, hanem többnyire sosem az fog. Itt számítanak a mozdulatok látványosságai és/vagy a karakter megjelenése és/vagy a sztoriszálak, ilyenek. Tudod? Felfogtad már? De ha még mindig nem, olvass utána a Wikipédián, mit jelent a pankráció, mint fogalom. Na, ha ez megvan, akkor nézd újra csak az eheti adást…

      Na? Megvan? Leesett? Ha még ezek után sem érted, mit kéne látnod a képernyőn, akkor reménytelen eset vagy, és felesleges egy ilyen nagyon magas értelmi szinten lévő “embernek” (mint te) ide bármit is írni.

      És most, hogy egy példát is mutassak idiotizmusodra (csak a te logikáddal élve):
      A “hiteltelen” Lesnar a valóságban félkézzel kivégezné a nagy (kisbetűvel) Goldberget, ki régen sem volt képes hosszú időtartamú meccsekre, ma meg az állapota sem bírná. Érted? Ezt a Te logikai utadon írtam.

      A valóságban meg el van adva, hogy jött valaki, aki elintézte a beastet.

      És Lesnar addig mindig hiteles marad, amíg ott lesznek az UFC-s ereményei attól függetlenül is, amit legutóbb művelt. Ugyanis, mint fentebb is írtam, többek között számít a karakter megjelenése. Amikor az az ember bejön, és ránézel, gondolj arra, hogy ha az a “hiteltelen” ember előtted állna azzal a félelemkeltő tekintetével, mit tennél? Vagy nézd meg a ringes ütéseit, rúgásait. Látszik minden mozdulatán, hogy ő birkózó, és nem előadó. De komolyan! Nézd meg az ütéseit, hogy üt. Nem úgy, mint Rollins, Samoa, Owens, vagy bármelyik másik pankrátor. Ő tudja azt is, milyen az igazi bunyó. Ugye nem kell mondjam Punk példáját, igaz?

      És hogy egy kiöregedett ember majdnem percek alatt alázza, az a sztori. Sztori, ami azt jelenti, hogy történet. Ami a legfontosabb eszköze (lenne) a pankrációnak.

      Na, így már megvan?

      Ha nem, többet ne nézz ilyet – és ami a legfontosabb, ide se írj!

      Kedvelés

      1. És a hozzászólásom nem csak erre a kommentedre volt válasz, hanem a lentire is, és egyben az összes többi értelmetlen megnyilvánulásodra, melyet valaha is le mertél írni.

        Kedvelés

        1. Ami azt illeti Lesnarról teljesen igaza van.
          Jöhetne most a többi, higy “/de ő part time” meg ” csak a lovê”.. Hátja, van esze is a szerzôdêskötéshez!

          Kedvelés

        2. Meg Lesnar UFC bajnoki regnálását is beleszőtték a WWE-be (Haymon ugye többször is említette), ergo ezzel kb. szinte bárkinél hitelesebb. Tehát a WWE “mítosz” része, nem csak mi tudjuk.

          Kedvelés

  4. Szerintem nagyon sok szinten tévúton jár a WWE.

    1. Elég életszerűtlen, hogy Goldberg csak úgy eflogadja Lesnar kihívását a Wrestlemania-ra, amikor az utóbbi időben sorozatban Lesnar jószerivel meg sem tudta érinteni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják megcsinálni a Fastlane-en az övmeccset. Mert oké, Lesnart egy perc alatt elintézi, de akkor Owenst fél perc alatt kellene… Goldberg mondjuk fénykorában sem tolt túl hosszú meccseket (ha jól tudom 18 percnél többet sohasem töltött ringben), és én kétlem, hogy most 10 percnél többet bírna. Az én tippem az, hogy a WM meccs is piszkosul rövid lesz, csak épp az ellenkező eredménnyel: Lesnar fogja legyalulni Goldberget, méghozzá az övért, és a másnapi RAW-n majd Haymon elmagyarázza, hogy a Survivor Series-en és a Rumble-on Lesnar csak megjátszotta, hogy veszít, hogy ezzel tolja oda Oldberget az övhöz, hogy a WM-en elevehesse tőle. Amúgy meg az öregnek a nyáron 3x is jelenése lesz Angliai house showkon, tehát elég nagy a esély, hogy kap egy part timer szerződést, és 1-2 évig benézeget majd a SummerSlamekre meg a Wrestlemaniakra. De most minden arra mutat, hogy a WM után ismét egy Lesnar uralkodás jön, SummerSlam-en akkor meg Reigns visszavágó, ami nem tudom, hogy hány embert érdekelhet… A titkor reményem továbbra is az, hogy Owens valahogy megtartja az övet a Fastlane-en.

    2. Charlotte egy jó bajnok, de rajta kívül senki sem hiteles a női részlegből. Sasha-t totálisan leépítették, érdektelen lett. Bayley gimmikje szerintem rémálom, nekem nagyon nem tetszik. Szerintem Paige lenne képes most felrázni egy kicsit az állóvizet, de róla túl sok hír nincs.

    3. Ha KO elbukja az övet a következő PPV-n, akkor egyértelműen Jerichora fogja kenni, és a WM-en egymás ellen látjuk őket az USA övért. Feltehetőleg KO nyeri, mert Jericho megy turnézni a nyáron… talán ez abból a szempontból lenne jó, hogy így azok, akiket nem használnak semmire, maximum a tag övek körül bohóckodnak, azokat az USA öv köré lehet tolni.

    4. Cesaro és Shaemus párosa nagyon unalmas szerintem (a kopaszok dettó), nem a ringben, hanem sztori szinten. Mindkettő jobb helyen lenne az SD-n.

    5. Reigns-nek a Rumble-ön adtak egy kissé heel-es löketet, erre megint baby face, és elég gáz volt, hogy Joe csak azért nyert, mert Strowman bejött. A Fastlane-en a Strowman vs. Reigns meccs akár még jó is lehet, feltehetőleg a Taker fogja megszakítani (mert Braunnak egy vereség nem tenne jót, és gondolom Reignst sem akarják vereséggel küldeni a Maniara, és így elindulna a feud is). De érthetetlen, hogy miért kellett most egy tipikus face vs heel meccs Joe ellen. Én Reignst egy olyan karakterben simán el tudom képzelni, mint amilyen az SD-n Corbin. Beavatkozik mindenbe, senkit nem tisztel, nem érdeklik az övek, csak támad, majd elmegy. Még beszélnie sem kellene, és fél év alatt jobban kedvelné a közönség. Talán azért a WWE is kezd felébredni vele kapcsolatban, mert a hírek szerint Vince döntése volt, hogy 30.-ként lépjen be a Rumble-be, hogy Orton még nagyobb ovációt kapjon. Tehát már belátta az öreg is, hogy Romant csak úgy nem fogja megmenteni, és inkább felhasználta a rá jövő negatív reakciókat. A lehető legrosszabb lenne egy Lesnar elleni visszavágó.

    6. Rollins-szal való tervek még mindig nem nyertek megerősítést, és fogy az idejük, hogy Triple H-nek ellenfelet találjanak… Joe most is kifejezte a hűségét iránta, Nakamura csak pletyka…. hát, nem lesz ez így túl értelmes.

    Ja, és köszönet az oldalnak, hogy ilyen korán felkerülnek az adások leírásai, mert én a munkámból kifolyólag reggel nézem meg őket, tehát pont kapóra jön, meg gondolom nem kellemes munka ilyenkor ezzel bíbelődni 🙂

    Kedvelés

  5. “így Roman bemutatkozik, mint a legtökösebb srác, aki valaha is betette a lábát a WWE-be. ”

    L O L

    Hát igen,válogatott hülyeséget adnak hétről hétre a szájába.
    Amúgy ki is ő?Hogy az új fiút egyből bekostolja?Övé a játszótér?Alanyi joga van mindenhez?
    És joe CSAK segítséggel bírta megveri őt?pfffff
    Joe nak se lesz itt nagy karrierje ko vol 2 ugyan az lesz…
    gólem elpusztította lóembert,de még mindig nincs feudjuk..miért nem az övért ment amikor még lehetett?Érdekes..

    Goldberget már most unom…Jericho a legnagyobb arc a listájával együtt.

    Remek adás volt ez is.Nincs semmiféle heel turn lópici gáspár lányának főleg h kiesett júdás..ő maradt a no1babyface fejedelem,ennyit erről.

    Kedvelés

Vélemény?