Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2017. április 24. – Utoljára a PPV előtt

Kansas Cityből jelentkezik a Payback előtti utolsó RAW adás. Visszatekinthetünk Strowman és Reigns két héttel ezelőtti összetűzésére, aminek következményeképp hét nappal később Braun megpróbált terrorizálni néhány kollégát. Show fellépett a Monster Among Men-nel szemben, a főeseményen pedig egy elképesztő mérkőzést láthattunk, melynek végén összeroskadt a ring a felek alatt.

Kommentátoraink köszöntenek minket, majd emlékeztetnek a ma este egyik csúcspontjára, amikor is Braun Strowman egy Dumpster meccsen csap össze Kalisto-val.
Chris Jericho zenéje hangzik fel, a közönség pedig valósággal megőrül. Y2J a ringbe sétál, ami már elő van készítve a Highlight Reel-hez. Chris mikrofont fog és mindenekelőtt ki is jelenti, hogy a mai a talk-show utolsó kiadása. Ennek oka nem más, minthogy vasárnap este megveri Kevin Owens-t a United States Bajnoki címért, ennél fogva pedig a SmackDown Live Szupersztárja lesz. Ettől függetlenül viszont Jericho úgy véli, hogy a lényegi dolgok nem változnak. A közönség, a rajongói, a támogatói továbbra is mögötte állnak majd: “The friends of Jericho…Cheer me on maaaaaan!” A következő percekre egy hatalmas, karizmatikus vendégre van szüksége, aki nem más, mint ő maga. Vasárnap megkapja a lehetőséget a törlesztésre Kevin Owens-szel szemben, aki elárulta őt a Festival of Friendship-pen, utána pedig legyőzte őt a United States Bajnoki címért a WrestleMania-n. Most, Kevin a SmackDown-on van, ami mellé még Amerika új arcának titulálja magát, ez viszont nem illik a képbe.
Chris nem sokáig köszörülheti nyelvét korábbi barátján, ugyanis tiszteletét teszi Miz, Maryse kíséretében. A MoneyMaker szerint vége a “RAW is Jericho”-nak, nem tartozik hozzá, mióta ők ketten megérkeztek, innentől pedig minden az #ItCouple-ról szól. Miz továbbá szeretné a tudtunkra adni, hogy a Highlight Reel-t törölték, és most azonnal felváltja a Miz TV. A statiszták átrendezik a terepet, Mike belefog a felkonfba, de szinte azonnal megszakítja Ambrose zenéje.
A Lunatic Fringe sem tétlen, ő a Miz TV-t törli az Ambrose Asylum kedvéért. Következik az abszolút szórakoztatás, Ambrose említést tesz a Chris-szel vívott korábbi csatákról, arról, hogy szétverte a fején Mitch-et, ugyanakkor a Bajnok azt is felhozza, hogy ő meg Jericho ikonikus kabátját vágta haza. Erre már Chris-nek is megjön a hangja, mondván Ambrose továbbra is tartozik neki 15.000 dollárral. Dean-nek nincs ennyi kéznél, viszont ajándékkal készült Chris számára, amit Y2J kissé félve csomagol ki a februárban történtek miatt. A doboz egy méretes zakót rejt, ami ráadásul tele van aggatva égősorral. Kérleli Chris-t, hogy próbálja fel, Miz azonban dühösen közbeszól.
Úgy véli, hogy a látottak egy olyan IC Bajnok tulajdonságai, aki laza, s aki lebecsüli a címet. Mindenkinek hálásnak kellene lenni azért, hogy ő itt van a RAW-on. Hálásnak kellene lenniük az embereknek azért, hogy itt van gondoskodni Dean és Chris középszerűségéről. Úgy véli ő az a személy, akinek ajándékokat kellene kapni..

Meg is kapja, mégpedig Ambrose-tól egy Dirty Deeds formájában.. Jericho rátesz egy lapáttal, felírja a listára Maryse-t, amiért feleségül ment Miz-hez.


Sheamus vs. Matt Hardy
Ahogy arra számítani lehetett: Jeff és Cesaro múlt heti csatáját követően – ami Hardy győzelemmel zárult -, itt is van a csapatok másik felének csatája. Matt egy gyors tuskísérlettel  indít, de a Kelta résen van. Továbbra is Hardy irányít, kioszt egy Neckbreaker-t, amit három LegDrop követ. Kopogtat, ám Sheamus ismét kitör. Ezután próbál valami váratlant húzni, ami végülis abban mutatkozik meg, hogy a ring szélére osztaná ki a White Nois-t. Matt kikecmereg a szorult helyzetből, majd ellenfele mellé keveredve megragadja, és egy Side Slam-mel a szorító szélére vágja. Érkeznek a társak felmérni a keletkező károkat, mi pedig reklámot kapunk.. A szünetet követően Sheamus dominál, jönnek a jól megszokott mozdulatok, és Matt-nek egyelőre nincs is komolyabb ellenszere. Újabb White Nois kísérlet, Hardy hárít, majd előnyt kovácsol a helyzetből, és pillanatokon belül kioszt egy Tornado DDT-t. Matt percei következnek, amibe becsúszik egy-két DELETE őrület is. Jönne a Twist of Fate, de Sheamus egy hatalmas térdessel blokkol. A ringen kívüli kavalkádban Sheamus ellöki Jeff-et, aki szinte rögtön számonkéri a Keltát. Cesaro rendet rak, Matt pedig esélyt kap, amit könyörtelenül ki is használ. Értékesíti a Twist of Fate-et, amit követően kopogtatja ellenfelét.

Angle irodájába kapunk bepillantást, miközben a GM épp a soros Dumpster meccsről tárgyal. Megérkezik Miz és Maryse, az #ItCouple pedig hangot ad annak, hogy sérelmezik a bánásmódot, amiben részesülnek Kurt által. A GM-et nem igazán hatják meg a panaszok, kiír egy Tag Team csatát Miz-nek Ambrose és Jericho ellen. Adott a feladat a MoneyMaker számára: partnert kell találni.


Neville & TJ Perkins vs. Jack Gallagher & Austin Aries – Tag Team mérkőzés
Gallagher visszafogja a tettrekész Aries-t, majd egyszerre rontanak riválisaiknak. Gyors takarítás zajlik, a mérkőzés pedig el sem kezdődik érdemben, máris reklámot kapunk. Utána sem következett túl sok tömény akció, Gallagher és Aries hamar felülkerekedett a kezdetben tökéletes összhangban működő heel duón. Perkins a Last Chance-ből még menekült, de a Rolling Elbow-ból már képtelen volt. Aries kopogtatta, megcímezve ezzel a végső üzenetet Neville-nek a vasárnapi címmérkőzés előtt.

Következik az agyonpromózott Dumpster meccs, de vajon Reigns is felbukkan menet közben?

Braun Strowman vs. Kalisto – Dumpster mérkőzés 
Strowman kedvesen hulladéknak titulálja a közönséget, majd egyértelműsíti, hogy miután végzett Kalisto-val, Reigns következik.. A kis luchador-t Angle bíztatja a backstage-ben, lassacskán pedig a csata is kezdetét veszi. A szabályok végtelenül egyszerűek, bele kell vágni az ellenfelet a ring mellett látható kukába.. Kalisto nagyon bátran kezd, mondhatni lelkesen. Túlt lelkesen. Strowman viszonylag gyorsan téríti a dolgokat a rendes kerékvágásba, de ezt követően bajba is kerül a köteleknél. Kalisto kis híján átrántja fölötte, Braun azonban kiküzdi magát a szorult helyzetből. Az összecsapás azon periódusában járunk, amikor Strowman bűntet. Nemsokkal később úgy dönt, hogy befejezi, ám a mexikói túljár az eszén.. Egy lábra mért rúgás, Strowman pedig a kukába pottyan. Kalisto győzött.
Természetesen Braun nem nyugodott bele a vereségbe, és a következő percekben pokoli nagy verésben részesítette ellenfelét. Kalisto a kukában végezte, ráadásul le is zónázott a bejáratról.

Elég rossz állapotban a korábbi United States Bajnok, Angle is odasiet, hogy ellenőrizze az állapotát. A GM-en látszik, hogy aggódik, s lehet magát okolja a történtekért, hisz talán túl elhamarkodottan adta meg Kalisto-nak, amit akart.

Wyatt jelenik meg a kivetítőn, mégpedig, hogy üzenjen Orton-nak a House of Horrors előtt.. Bizonyos sebek soha nem gyógyulnak meg igazán – mondja Bray. Megfertőzik az elméd. Ugyanaz a fájdalom és szenvedés várja majd Randy-t a HoH-ban. Minden lépéssel közelebb kerül az őrülethez, ahová csak belép, végtelen rémálommá fog válni. A legjobb rész, hogy sosem hagyhatja el. A ház lesz a tisztítótűz, örök börtön Randy elméjéhez, örök börtön a lelkének. A pokol legmélyebb, legsötétebb szegletei várnak Randy-re, akinek fájdalmával, szenvedésével és gyötrelmével Bray újjászületik majd.

Dana Brooke vs. Alicia Fox 
Brooke kisasszony meglepően gyors győzelmet aratott, ami mindenképp pozitívumként fogható fel. Emma gratulált neki, de azért érezhető volt, hogy nem túl őszintén teszi. A korábbi társak között egyre inkább éleződik a konfliktus, de hogy mikor mérgesednek el a dolgok, nehéz megtippelni. Ebből bizony meccs lesz előbb, vagy utóbb.

Joe, Gallows, valamint Anderson az interjú részlegen. Joe szerint gyorsan fognak lecsapni, mert a történelem a győztesek által íródik. Vasárnap este megtöri Seth Rollins-t a Triple H és Stephanie-val szemben elkövetett vétkek miatt. A múltban már megszakította Seth egyik ínszalagját, ma este pedig a többi következik.

Enzo Amore & Big Cass & Seth Rollins vs. Gallows & Anderson & Samoa Joe – 6 Man Tag Team mérkőzés 
Már Enzoék bevonulása sem volt teljes, ugyanis rögtön letámadták őket. SmackTalker Skywalker méretes zakót kapott, egy számmal nagyobbat, mint Cass. Érkezett Rollins, aki könnyűszerrel terítette le Gallows-t és Anderson-t, hogy aztán Joe-ra koncentrálhasson. A túlerő hamar legyűrte a Kingslayer-t, viszont Cass erőre kapott, és kisegítette alkalmi partnerét a bajból.. Enzo-t vizsgálni kell, úgy néz ki nem lesz harcképes állapotban. Hogyan tovább?

Az azért vicces volt a régi J&J idők emlékére, hogy a szegmens alatt felbukkant Jamie Noble a ringnél Rollins közelében. 😀

Big Cass & Seth Rollins & Finn Bálor vs. Gallows & Anderson & Samoa Joe – 6 Man Tag Team mérkőzés 
Angle nem esett kétségbe, bejelentette a beugrót, aki nem más, mint Bálor. Pikantériát szolgáltat a csatának innentől, hogy Finn részben korábbi társai ellen kénytelen küzdeni.. Szó szerint, hisz elég komoly nyomás nehezedik az egykori Universal Bajnokra. Gallows dominál, majd lerúgja a ring széléről Cass-t. Az erre fordított időért súlyos árat fizet, miután elvéti a LegDrop-pot. Bálor előtt esély nyílik a váltásra, ami jön is.. Egyik oldalon Rollins, másikon Anderson kerül meccsbe. Seth hengerel, még a túlerő sem gyűri le. Suicide Dive Joe-ra és Anderson-ra, majd felkészül a térdesre. Joe próbálja visszatartani, több-kevesebb sikerrel. Bálor a semmiből érkezik, s rúgja le korábbi riválisát. Rollins repül, leteríti Anderson-t.. Befogja a Pedigree-be, de ekkor meggondolja magát.. Fordít a manőveren, és értékesíti a RainTrigger-t, amit követően kopogtatja ellenfelét.

Alexa Bliss érkezik a szorítóba, hogy a vasárnapi címmérkőzésről ejtsen pár szót.
Bliss kihangsúlyozza, hogy a többiekkel ellentétben nem a felesleges duma miatt van itt a RAW-on, hanem hogy győzzön, és hogy megszerezze a Bajnoki övet. Megérkezik Bayley, aki tisztában van vele, hogy Alexa gúnyolódik, ezt viszont nem engedi neki. Minden egyes nap az álmaiért dolgozik, valamint, hogy megtartsa az övet, amit rengetegen el akarnak venni tőle. Ő viszont nem adja könnyen, harcol bármivel és bárkivel annak érdekében, hogy a címmel távozzon az otthonából vasárnap este.
Bliss megörül a hírnek, hogy a PPV-re Bayley szülővárosában kerül sor, hisz ez szerinte azt jelenti, hogy a családja előtt alázhatja meg, verheti el, és szerezheti meg az övet, pontosan ezt fogja tenni.
Megérkezik Sasha is, akinek kicsit sem tetszik, hogy Bliss a múlt heti elcsalt győzelmet követően úgy tesz, mintha övé lenne a hely. Banks úgy véli, hogy Bayley móresre tanítja majd a szőkeséget vasárnap, ma este viszont szintén van egy lehetőség minderre, Sasha pedig ki is szeretné használni.. Bliss tiltakozik, mondván neki vasárnap fontos mérkőzése lesz. Elindul kifelé, hisz nem érzi magát biztonságban Sasha közelében.. Pillanatokon belül jön is az ütés, Bliss elterül, a meccs pedig létrejön.

Alexa Bliss vs. Sasha Banks 
Bayley kommentált, Corey pedig próbálta idegállapotba hozni. A hölgyek csatájáról sajnos túl sok mindent nem mondhatok, elég gyorsan véget ért – hála Bliss azon stratégiájának, hogy menekül. Banks kiszámolással győzött, Bayley pedig megragadta a távozni igyekvő Alexa-t, aki viszont szabadult a fogásból és csak eltűnt a színfalak mögött.. A Bajnok hátat fordított, Bliss pedig szinte azonnal érkezett is vissza, hogy tarkónvágja.

A reklámszünetet követően kapjuk a hírt, hogy a Payback KickOff szakaszában megrendezésre kerül egy Tag Team meccs Enzo és Cass, valamint Gallows és Anderson jóvoltából. Mindemellett kapunk egy Miz TV-t is, melyben az A-lister vendége Finn Bálor lesz.

Marine 5 promóció, melynek leglényegesebb pontja, hogy Miz kap egy levelet, amiben viszontlátja ma esti Tag Team partnerét.. Szemmel-láthatóan megörül a hírnek, csakúgy, mint Maryse.

Curt Hawkins vs. Apollo Crews 
“Ennyi izgalom” után kellett egy ilyen csata, amit természetesen Apollo Crews nyert meg – egész könnyedén. Felbukkant Titus O’Neil is, aki hatalmas hévvel ünnepeltette Apollo-t. Furcsa kezdete valaminek, amiből félő, hogy később feud lesz. Vagy valami olyasmi.

Dean Ambrose & Chris Jericho vs. The Miz & ?? – Tag Team mérkőzés 
Miz roppant magabiztos volt a papíron található névtől, azonban a titokzatos személy nem jelent meg.. Ellenben Kurt Angle-lel, aki egyértelműsítette, hogy nincs helye kifogásnak. A meccs megrendezésre kerül, most azonnal.. Jericho támad is, remek összhangban Dean-nel. Miz hamar a ringen kívül találja magát, vajon lesz érdemleges válasza? A szünetet követően tovább folytatódott Miz vesszőfutása, míg nem egy ügyes cselt követően fordított a kockán, és gyengíteni kezdte Ambrose-t. Előkerültek a Bryan féle mellkasra mért rúgások is, amiből viszont Dean fordított, majd pacsizott Jericho-val. Chris lendületbe jött, olyannyira, hogy Miz-nek elege is lett.. Megindult kifelé, Ambrose azonban nyakonvágta. Az IC Bajnok letakarította a kommentátorasztalt, kiosztott volna rá egy Dirty Deeds-et, ekkor viszont jöttek a jól ismert képbeugrások.. Pillanatokkal később már nem Miz, hanem Wyatt állt Ambrose előtt. Bray lendítette a jobbost, majd kiosztott egy Sister Abigail-t Ambrose-nak. Jericho-t közös erővel gyűrték le a kötelek között, Y2J is elszenvedte a Sister Abigail-t, sőt Miz is, aki megpróbálta ellopni a spotlight-ot Bray-ről.

Wyatt diadalittasan ünnepelt a ring közepén, ezekkel a képekkel zárult az adás.

12 gondolat “WWE RAW 2017. április 24. – Utoljára a PPV előtt” bejegyzéshez

  1. Rollins új finisherje szerintem sem nagy szám. Sőt, nekem még annyira sem ( nálam Strowman running powerslam-je is “képernyőbarátabb”,miközben tán az egyik legegyszerűbb..)
    RR/Braun meccsre lett valami kikötés? Jó lenne….

    Kedvelés

  2. Jo volt a TT meccs, Hardy-k jol nyomjak csak kar Cesaroert es Shemausert 😦
    Szegeny Kalistot kicsinaltak, nem o lett volna a megfelelo ember, igy kellene a Big Dogot is megszegyeniteni, elpusztitani. Vegen Bray nagyon adta, kar hogy nem fog mostanaban szinvonalasabb meccseket vivni.

    Kedvelés

  3. Az igazi időhúzó, PPV előtti, utolsó adás volt ez a Raw. Nyitószegmens hosszúra és viccesre sikeredett, az a kabát meg ahogy mondja Jericho, hogy a legutóbbi ajándék amit kapott annak se örült. 😀 Cesaro-Sheamus párosnak kinéz hétvégére egy heel turn és lehet ebbe fognak majd bele “brokenülni”. Hát Kalisto hiába új gimmick, csak egy könnyed vacsorára volt így is elég Strowmannak aki ha nem lenne ennyire pusholva szívesen megnézném Wyatt oldalán. Paybacken hatalmas csata várható közte és Reigns között a Fastlaneből kiindulva ez is jó meccs lesz. Bálor vs Club érdekes kis szituáció volt illetve Rollins új finishere hát döntse el mindenki maga, nekem nem tetszett nagy kár a Curb Stomp betiltásáért. Apollo menekülj, mert Titus oldalán rosszabb jövőd lesz mint az SD-n! Lányoknál nagyon erős most a mezőny itt igazából az a kérdés, hogy fogják megoldani a Sasha heel turnt ami egyenlőre nagyon messzinek néz ki főleg ha mondjuk Alexából itt is bajnokot csinálnak. Végül Bray darálása a végén nem volt rossz, de még mindig nagy kérdőjel, hogy itt is csak egy birkózó lesz a sok közül vagy valami komoly szerep vár itt rá a jövőben, én Strowmannel társulva nagyon megnézném Brayt egy Lesnar vagy Reigns elleni feudban.

    Kedvelés

    1. Szerintem felesleges lenne most vagy a közeljövőben Strowmannek Bray mellé társulni, az elmúlt egy évben egész jól építették fel, számomra a legszórakoztatóbb karakter a RAW-ban… a WM óta eléggé belaposodott mindenki még Seth is ezzel a Joe elleni feuddal, egyedül ebben a Strowman-Roman párharcban van valami. Remélhetőleg a feud után nem lesz elásva, sőt remélem a nyáron kap egy meccset Brocky ellen 🙂

      Kedvelés

      1. Én is ezt érzem a Rawn, + nagyon érződik azzal, hogy a bajnok meg se jelenik az adásokon… És persze ott rejtőzik a kis ördög a sorok között ahol a jelenlegi bajnok lehet, hogy a WM-ig is az maradhat, mert borzasztóan sok oldal megírta már ezt a hírt… Strowman simán lehetne bajnok eléggé hiteles kihívó lett belőle, és legalább nem csak havonta 1x szerepelne.

        Kedvelés

Vélemény?