Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. szeptember 26. – Eredmények és videók

142_raw_09262016ej_5317-afbef178f166bb90a1e8189fd00f8aca

A RAW 2016. szeptember 26-án Cincinnati városából, Ohio államból jelentkezik, ahol legelőször Roman Reigns érkezik a szorítóba vállán a United States Bajnoki övvel. Egy kemény és pörgős csatát vívott a Clash Of Champions alkalmával a Bolgár Bestia, Rusev ellen, ahol végül képes volt kopogtatását követően megszerezni a győzelmet és a címet. A közönség ismét meglehetősen vegyes fogadtatásban részesíti a Szupersztárt, akit látszólag ez egyáltalán nem nyomaszt és próbálja kiélvezni első perceit United States címvédőként.

Roman Reigns vs Rusev (United States Bajnoki öv)

Rusev-nek nem kell sokáig várnia a visszavágóra, hogy bizonyíthasson és megpróbálja megszerezni újra a United States Bajnoki övet. A játékvezető magasba emeli a címet, amiért a küzdelem folyni fog, majd a gongszót követően kezdetét veszi a Szupersztárok keringője. Roman és Rusev is egészen teljesítőképességük legvégső határáig harcoltak, nem számított, hogy a ringben, a szorító mellett, vagy esetleg a közönség soraiban. A rajongók mellett annyira belemerültek a küzdelembe, hogy nem törődtek a játékvezetővel, aki folyamatosan számolta a másodperceket, amiket a felek a csatatéren kívül töltöttek. Végül a bíró kénytelen volt a csata szabályainak értelmében Double Count Out-al véget vetni a mérkőzésnek, így nem lett a harcnak győztese és az öv maradt Roman Reigns-nél…A harc lezárását követően előkerült egy szék, ami komoly résztvevője lett a bunyónak, végül Roman erődemonstrációt tartott, hogy miért is érdemli meg azt a bizonyos US övet.

Mick Foley érkezik a szorítóba, aki elmondja, hogy tegnap a Clash Of Champions-on megtekinthettük Sheamus és Cesaro hetedik küzdelmét, ami a döntő összecsapása volt a kettejük Best of 7 Series küzdelemsorozatának. Azonban egy döntetlennel zárult a küzdelem, amivel egyik fél sem tudta megszerezni a negyedik diadalát, hogy az egész sorozat győztesének mondhassa magát. Foley kérésére először Sheamus, majd Cesaro érkezik a szorítóba. Mindkét Szupersztár azzal szeretne érvelni, hogy Mick kérése értelmében a legjobbjukat hozták és arra volt kíváncsi a General Menedzser, hogy melyikőjük a keményebb és a dominánsabb. Egy rövid vitát követően Foley kijelenti, hogy Sheamus-nek van igaza…Valamint Cesaro-nak. Mindkettejüket meg tudja érteni, így az a fair döntés, ha mindketten megkapják a lehetőséget egy Bajnoki öv megszerzéséért. Nem is akárhogy, Ők ketten csapatott fognak alkotni és együtt ringbe szállhatnak a WWE Tag Team Bajnoki övekért. Ez természetesen hatalmas értetlenkedést váltott ki mindkét félből, ami után Foley kijelenti, hogy a mostani címmeccs győztesei ellen léphet majd ringbe Cesaro és Sheamus duója.

The New Day vs Karl Anderson és Luke Gallows (WWE RAW Tag Team Bajnoki öv)

A küzdelem eléggé rövidre sikeredett, amiben Kofi Kingston arca alaposan elkezdett vérezni. Ez azonban egy cseppet sem hátráltatta a highflyer-t, aki a Troube In Paradise után sikeresen lekopogtatta Karl Anderson-t és megszerezte a Bajnoki övek megvédését jelentő győzelmet.

A Backstage-ben Foley ismét Cesaro-val és Sheamus-el bonyolódik beszélgetésbe, ahol egy edzőhöz hasonlóan próbálja lelkesíteni a két Szupersztárt, miszerint megadja nekik ezt a hatalmas lehetőséget, mert lát bennük potenciált a Best of 7 Series küzdelemsorozatát követően. Ők ketten átírhatják azt a megszokott formát, amit Tag Team mérkőzésként ismerünk…

Bayley vs Anna Fields

A helyi hölgy ellen nagyon gyorsan győzelmet tudott szerezni Bayley, aki értékesítette a küzdelem végén a Bayley-To-Belly nevezetű Finisher-jét, ami után sikerült kopogtatnia…Tom Phillips szeretett volna egy rövid interjút készíteni a küzdelem után Bayley-vel, akinek azt a kérdést tette fel, hogy: Hogyan érzi magát 24 órával élete első WWE Women’s Bajnoki övéért folyó küzdelme után? Bayley szerint Sasha és Charlotte jelenleg a Díva részleg 2 legkiemelkedőbb alakja, akikkel nem könnyű feladat felvenni a versenyt. Viszont ezzel a vereséggel még semmi sem zárult le, biztosítja a rajongóit, hogy egyszer az Ő vállán fog pihenni az a Bajnoki öv.

A kulisszák mögött Stephanie McMahon és Mick Foley bonyolódtak beszélgetésbe, amiből egy nagyon kemény kritika és munkával kapcsolatos véleménykifejtés alakult ki. A Hölgy keményen és érthetően tudatta Foley-val, hogy neki kellett volna gondoskodnia a tegnapi Clash of Champions főeseményén a játékvezető minél hamarabbi megjelenéséről, valamint arról, hogy odafigyeljen a sérülések lehetőségének kizárására. Az Ő munkája lett volna, mert Ő a General Menedzser, azonban nem tudta elvégezni a feladatát. Steph azt szeretné látni, hogy Mick az eszével gondolkodik, mint egy üzletember, nem pedig a szívévével.

Cedric Alexander és Rich Swann vs Lince Dorado és Drew Gulak

Egy nagyon látványos küzdelmet láthattunk a Cruiserweight szekció pár képviselőjétől, ahol a győzelmet végül Rick Swann tudta megszerezni Gulak kopogtatásával.

Nick Cutler and Willis Williams vs Sheamus és Cesaro

A küzdelem során folyamatosan próbált Cesaro és Sheamus bizonyítani a csapattársának azzal, hogy megszerzi az irányítást és demonstrálja az erejét. Végül nem nagy meglepetésre Cesaro és Sheamus duója képes volt megszerezni a győzelmet.

Charlotte érkezik a szorítóba, aki elmondja, hogy ismét képes volt megvédeni a Women’s Bajnoki övet, amivel egyre nyilvánvalóbbá teszi, hogy Ő a WWE Díva Szekciójának igazi királynője. Nem csak beszél, arról, hogy mit fog tenni, hanem inkább elmondja azt, hogy mit tett. Igaz Ő nem egy ölelgető, mint Bayley, valamint nem az Internet megőrjítője, mint Sasha Banks, Ő a Money Maker és Ő az arca ennek a női szekciónak.
Sasha Banks szakítja félbe a Bajnok beszédét, A “Boss” elmondja, hogy talán a tegnap este Charlotte estéje volt, azonban arról ne feledkezzen meg a címvédő, hogy a Bajnoki öv még mindig Sahsa-é. Mivel a Clash of Champions-on Charlotte Bayley-t kopogtatta, Sasha-t nem győzte le. Ebből kifolyólag egy visszavágót akar, itt és most…A beszédet követően az elforduló Charlotte egy brutálisan nagy pofont kapott Sahsa-tól, amit követően elindult a hölgyek közt a bunyó.

T.J. Perkins vs Tony Nese

A küzdelem előtt láthattuk, hogy a mostani RAW-n megjelent a tegnapi főesemény vesztese, Seth Rollins. Seth találkozott a Backstage-ben Mick Foley-val, akinek elmondta, hogy nem fog hátradőlni és figyelni, hogy Kevin Owens a győzelmi balladáit zengi…A Cruiserweight Bajnok T.J. ezúttal Tony Nese ellen léphetett ringbe, ahol egy gyors küzdelemben sikerült győzelmet szereznie a Submission Finisherjét követően.

Chris Jericho érkezik a szorítóba, aki bemutat egy videót kezdésként, amiben Ashton Kutcher-t and Danny Masterson-t láthatjuk, akik egy bejelentik, hogy meg fognak jelenni a következő heti RAW-n sztárvendégként. Chris kis idő elteltével felkonferálja csapattársát, barátját, a WWE Universal Bajnokát, Kevin Owens-t.
KO elkezd részletesen beszélni a Clash of Champions-ról, ahol képes volt egy kemény, fordulatos csatában legyőzni ellenfelét, Seth Rollins-t…Kis idő elteltével Seth jelent meg az arénában, aki szeretett volna a ringbe lépni, hogy nekiessen a címvédőnek, azonban Mick Foley és pár biztonsági ember érkezett, akik nem engedték ezt a Szupersztárnak, aki még nem heverte ki teljesen a vasárnapi sérülését.

Enzo és Cass vs Chris Jericho és Kevin Owens

Enzo és Cass érkeztek, akik egy rövid szócsatát követően kijelentik, hogy nem sokkal ezelőtt beszéltek Mick Foley-val a Backstageben és úgy informálódtak, hogy mérkőzésük lesz a mostani RAW-n, méghozzá Chris Jericho és KO csapata ellen itt és most Cincinnati városában.
A főesemény pörgős volt, amiben Enzo és Cass közel kerültek a győzelem megszerzéséhez, azonban nem sikerült nekik végül megkaparintani a sikert. KO értékesítette a Pop-Up PowerBomb-ot, amit követően könnyen kopogtatta Enzo-t.

19 gondolat “WWE RAW 2016. szeptember 26. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Ez a svájci-ír felállás akár működhet is. Kicsit olyasmi, mint Bryan és Kane párosa volt. Ők bajnokok is lettek. Remélem ezek fogják elvenni a seggrázó buziktól az öveket. Mindkettőjüket bírom külün-külön, igaz Sheamust főként addig csíptem amíg face volt. Ez a karaktere egy rakás szar volt eddig. Itt a lehetőség, hogy fejlesszenek rajta. Remélem összejön.

    Kedvelés

  2. Cesaro/Sheamus párosról a team hell no jut eszembe valamiért. Hasonló az egész szituáció, minden este imádkozni fogok hogy megverjék Pig E-t meg a bandáját. Nem érdekel hogy hiteles lenne-e vagy nem, de takarodjanak a tt vonalról. Ha meg a pénz miatt nem akarják feloszlatni a csapatot, akkor küldjék őket six man tt meccsbe, aztán lehet tovább árulni a müzlit meg a pólót -.-

    Kedvelés

  3. Sziasztok Ti hogy tudjátok megnézni nekem azt írja hogy letiltották az oldalt, valaki tudna segíteni?

    Kedvelés

    1. Amíg ilyen sok pénzt termel a 3 majomparádé,addig nem,sem ők sem mások..
      Elképesztő h egy viccből született a trió ötlete és most 1 éve bajnokok..és lesznek kitudja meddig..ilyen se volt még..

      Kedvelés

      1. Nem értem hogy lehet..
        Pontosan fogalmaztál,ez a csapat egy komolytalan ötlet volt,azért rakták őket össze,mert nem tudtak velük mit kezdeni.
        Olyanok,mint a social outcast,a 3mb,vagy a slater-gator..
        Erre ők lesznek azok akik hosszú-hosszú évek után megdöntik a rekordot,és a mai napig bajnokok..
        Elképesztő miket be nem vállal a wwe,nem tudom meddig akarják még őket bajnoknak,minden nagyobb csapatot megvertek,jelenleg nincs is olyan aki hiteles kihívójuk lenne..
        A club már hiteltelen a sok vereség miatt,más meg nincs,talán enzo és cass,de ők most nincsenek azon a szinten hogy kihívják őket.
        Esetleg primo és epico mostanában kezdenek feljönni,vagy sheamus és cesaro.
        De nem kizárt hogy az előbb említettek közül bármelyik bajnok legyen a közeljövőben,csak tudnám hogy még meddig akarják őket bajnoknak,örökre?
        Szerencse hogy már az sd nek is van tt címe,bár slater és rhyno csapata sem sokkal hitelesebb mint ez..

        Kedvelés

        1. Hát azért ne hasonlítsuk a New Day-t a Social Outcast-hez meg a többi ratyihoz mert az ND tagjai külön-külön is elértek valamit leszámítva Woods-ot. Ettől eltekintve tényleg váltani kellene már, bár engem nem zavarnak annyira mert jó pankrátorok, jó meccseket hoznak össze általában. 😀

          Kedvelés

          1. Itt nem a tagok erősségére gondoltam,hanem magára a csapatra.
            És a csapat tényleg úgy indult,mint Social Outcast,meg a többi komolytalan ötlet,csak azért rakták össze őket,mert nem tudtak velük,mit kezdeni külön-külön.
            Egy halva született ötlet volt,de gondolom rájöttek,hogy van rájuk kereslet ezért felhozták őket..

            Kedvelés

        2. A mai napig nem tudom ki ez a woods,de lusta vagyok rákeresni,meg am se érdekel ha ha.
          A 3 d fiúk felfuttatták őket,jobboltak neki a tejesség igénye nélkül MINDENKI
          maszkos törpék,doom ivadékok,ungabungák,szürke bohócok,kócos törpéék, kojak tesók STB
          Minden tt csapat,régi és új jobbolt nekik,majd a drift után is ez maradt…
          heel csapatból facek lettek és még jobban imádják őket,de kiket?1 műf.szt a homlokukra tűző dalolászó,riszálós senkiháziakat…szégyen és gyalázat..
          A 3 d fiúk már akkor bajnokok voltak amikor ezek még ágyba hugyoztak..és ők,a nagy öregek futtatták fel őket..nélkülük sehol se lennének.
          És gondoljatok bele,Dudley Boys,BOD,Hardy Boys és a többi legendás tt csapat SEM uralkodott addig mint ez a 3 buzeráns.Nincs rájuk jobb szó..
          Ez jellemzi a mostani viszonyokat.
          Tegyük fel,bárki legyőzi őket és bajnokok lesznek..rossz leírni..de nagy űrt hagynának maguk után a trombitás fattyúk,ami az anyagiakat jelenti..pl Cesaro + hipó is jó panki,együtt remekelni fognak ez tuti,de mennyire eladhatóak?Mennyire szórakoztatóak?
          A 3 majommal MINDENT eltudnak adni,legyen az egy cipőkanál,egy rúd szalámi,vagy egy fingós párna amin rajta vannak,,itt tartunk..
          kofi jó,rr ben remekelt a kannibállal,big e nrm rossz,sokkal több van benne mint amit eddig kihoztak belőlök,woods egy 0,és így együtt szánalmasak..de hát ez kel a gyerkőcöknek..
          szal ez a tt vonal idén már így marad,talán egy visszatérő régi tt csapat veri majd el őket..de kitudja..
          Az is biztos h ezek után egyéni karrierjük nem lenne sikeres a 3 majomnak,sőt már nem is nagyon lesz és ezt ők is jól tudják..

          Kedvelés

  4. Mankind a lehető legjobb döntést hozta azzal h a két kallódó jobbert Cesarot és hipót tt be rakta.Álltalában a nagy ellentétek mintdig jó csapatot alkotnak,remélem ez nem tiszavirág páros lesz..simán mehetnek majd az övekért is,persze nem nyernek,mivel a 3 évesek odáig vannak a trombitás fattyúkért,és elég sok pénzt termelnek,idén már bajnokok lesznek..de egy Cesaro hipó vs kojak fivérek feud még jó is lehet akár,vagy bármi más.

    Ko nagy forma,kell ő oda segítségnek ko nak,mert ő olyan egyedül bajnokként mint a málnásba tévedt cukorbeteg maci…

    És most akkor jövő kitudja meddig..nézhetjük hétről hétre h kentaur mindenki megver,és még most se heel..sose lesz az…

    És ennyi..

    Ja,amúgy Bayley nagyon jó kis csaj,ítéletnapig “szeretgetném” jó panki csajszi,de ez az egész bohóckodás a részéről stb nem jön be,túl édes bédii,cukormázas.
    Az milyen nagy volt már amikor először jött fel rendesen a rawra,mint vörös munkás,nem vendég ugye..kis iskolatáska a hátán..és mint aliz csodaországban rácsodálkozik a világra,és pont egyből a 3 trombitás fattyúval találkozott a retkes sárga köves úton..és velük majomkodott egyből..igazán jó példa neki..mindegy,nemsokára bajnok lesz ő is,egyem a zuzáját kis édes hmmm

    Kedvelés

  5. Tudom hülye kérdés,de hogy van az hogy a cwc meccseknél a kötelek is lilák lesznek?

    Kedvelés

      1. A kötélnek?:O
        Azt meg hogy,milyen kötelek ezek,hogy csak úgy lehet változtatni a színüket?
        Az nem alapból vörös?
        Azt hittem hogy valahogy kicserélik a jelenetek közt csak nem mutatják vagy valami.

        Kedvelés

        1. Gyermeki naívság hehe Szép korszak volt.
          Amúgy Én ennek a cirkálósúlynak..nem sok értelmét látom itt,de ők tudják.

          Kedvelés

Vélemény?