Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. október 24. – ” Viszlát a Pokolban “

189_raw_10242016mm_3927-d9d2574ed8106b90e209aa2fb8c47ce1

Minnesota ad otthont a Hell In A Cell előtti utolsó RAW adásnak, ami mindenfajta visszatekintés nélkül veszi kezdetét. Chris Jericho zenéje hangzik fel, érkezik a hatszoros világbajnok, de a kommentátorok meglepve tapasztalják mindezt, hisz mint Cole is elmondja, a ma estének Enzo Amore és Karl Anderson csatájával kellene indulni. Y2J zaklatott állapotban ragad mikrofont, és tesz egy nagy bejelentést.

Mint mondja egy szörnyű hírt kell megosztania mindenkivel. A tervezett Triple Threat főmérkőzés további értesítésig törlésre került. Ugyanis valami katasztrofális és szörnyű dolog történt. Ez megváltoztathatja a WWE menetét, és tönkreteheti az emberek életét. Valaki ellopta Jericho listáját – jelenti ki letargikusan. Sőt egyértelműsíti, hogy nem hajlandó elhagyni a ringet, meccsben szerepelni, vagy bármit csinálni ami a céggel kapcsolatos egészen addig, míg vissza nem kapja a kezébe a listát. Tudni akarja ki lopta el a listát, és követeli azt vissza.
Kevin Owens zenéje hangzik fel, amit követően közelít a ring felé a címvédő Universal bajnok. Owens mikrofonnal a kezében lép be a ringbe Chris-hez, a közönség a listát követeli a bajnokon, erre pedig Jericho meg is kérdezi barátját, hogy nála van-e. Owens kissé indulatosan válaszolja, hogy nem tudja kinél van és lista és igazából nem is érdekli ez. Kevin tudja, hogy Jericho-t érdekli a lista, és biztosítja barátját, hogy együtt fogják megkeresni, de csak azután, hogy ellátták Seth Rollins baját.
Chris azt mondja, hogy nincs Triple Threat mérkőzés, amíg meg nem kapja a listát. Ez az ő magántulajdona, ez az ő személyes tulajdona. A legmélyebb és legsötétebb titkait írta arra a listára.
Stephanie McMahon is megérkezik, majd egyből közli Chris-el, hogy nincs nála a lista, ugyanakkor mindent meg tesz azért, hogy Y2J visszakapja azt. Az arénát senki sem hagyhatja el addig, míg a lista vissza nem kerül Jericho-hoz. Viszont szeretné emlékeztetni Chris-t arra, hogy a ma esti főesemény egy Triple Threat mérkőzés lesz, amiben neki és Owens-nek ugyanazon az oldalon kell állni, szóval arra kéri a hatszoros világbajnokot, hogy ne legyen nevetséges.
Jericho azonban hajthatatlan, újfent kijelenti, hogy nem lesz ma este meccs, de harmadszor is félbeszakítják, ezúttal természetesen Seth Rollins.
Az Architect mikrofonnal, és hátratett kézzel érkezik, amiből azonnal kiderül, hogy nála van a lista. Jericho követeli tőle, Rollins úgy tesz mintha nem tudná miről beszél Chris, de hamarosan felfedi a kezében lévő mappát. Stephanie felszólítja korábbi pártfogoltját, hogy adja vissza a listát, de Seth nem ezért jött most ki. Seth azt mondja elolvasta a listát és megvallja, hogy sok név van rajta. Azonban az alján van egy, Seth pedig úgy gondolja, hogy ebben Stephanie is érdekelt. Ez a bizonyos név a Cellába helyezte Chris legjobb barátját,, Stephanie McMahon.. Hülye idióta.
Kevin közli leendő ellenfelével, hogy az pontosan tudja nem fogja túlélni a vasárnapot, szóval adja vissza azt a hülye listát Chris-nek.
Seth erre azzal kontráz, hogy bizony Kevin is szerepel a kezében tartott listán méghozzá utolsóként, egész pontosan mint “korábbi legjobb barát”.
Jericho azonnal kijelenti, hogy egy olyan lojális ember és barát, mint Kevin Owens sosem lesz a listán. Azon a listán olyan hülye idióták szerepelnek, mint Mick Foley, Seth Rollins, és mindenki más, aki ma este itt van ebben az épületben.
Seth visszakérdez, hogy a listát akarja-e, majd közli, hogy vissza fogja adni mert tetszik neki és mert ő egy kedves srác. Előtte azonban bővíteni kell azzal az emberrel, aki kézbe kapta a Universal bajnoki címet. Ez olyan testrészek listája lesz, amik már nem lesznek ugyanazok, miután Owens belépett a Cellába vasárnap. Seth szerint Kevin nem tudja, hogy mire képes a Cella, ellenben vele, akinek már volt ilyen meccse, ráadásul meg is nyerte ezt. Csak egyetlen ember érdemli meg, hogy “The Man”nek hívják, és ez Seth Rollins. Szóba kerül a bajnok szája is, amiben Rollins igyekszik majd átrendezni a fogsorokat, így KO-nak nehézkesebb lesz csókolgatni Stephanie és Triple H valagát. És amikor keresztül Pedigreezi Owens-t a szőnyegen, küldeni fog egy üzenetet az említetteknek, aminek értelmében mindent el fog követni azért, hogy a földdel tegye egyenlővé a dolgokat. Ha pedig Jericho a listát akarja, jöjjön érte.. Rollins ezzel távozik, Jericho pedig rögtön megindul utána.

Bejelentik, hogy ma este sor kerül Sasha és Charlotte Hell in a Cell mérkőzésének szerződés aláírására.

A reklámot követően Rollins-t láthatjuk a backstage-ben. Stephanie megállítja és közli vele amit már amúgy is tud.. Chris a listát keresi. Seth arról érdeklődik, hogy Steph látni akarja-e a nevét a listán, a hölgyet azonban nem érdekli ez, csupán az amit beígért, nevezetesen a Triple Threat Main Event. Rollins szerint Stephanie azért akarja ezt a meccset mert így Handicap lesz, és tulajdonképpen a hölgy és Triple H fél attól, hogy Rollins Universal bajnokká válik vasárnap.

Enzo Amore vs Karl Anderson 

Hosszabb küzdelmet láthattunk, mint múltkor Cass és Anderson között. A hét láb magas szupersztár remekül használta ki, hogy a bíró nem figyel, így kiosztott egy Big Boot-ot Anderson-nak, akit így Enzo könnyűszerrel kopogtatott.

A reklámot követően Rusev-et következik, aki azt mondja, hogy néha gondjai vannak az alvással éjszaka. Múlt éjjel viszont úgy aludt, mint egy csecsemő. Mikor felébredt tudta, hogy Roman Reigns uralma vasárnap este véget ér. Roman aljas dolgokat tett vele, és a feleségével (Lana). Roman személyessé tette ezt, azonban meg fogja fizetni az árát. A Cella képes karriereket megváltoztatni. A Bolgár kijelenti, hogy nem fél Roman-től, sőt bajnokként fog távozni a PPV-ről.

Big E & Kofi vs Sheamus & Cesaro – Tag Team mérkőzés 

Hat nappal a PPV előtt összecsap a két csapat, de ezúttal még nem a címekért. Talán kevésbé meglepő módon Cesaro és Sheamus nyert, ezzel szinte biztossá téve azt, hogy a New Day bajnok marad vasárnap.

Bayley vs Dana Brooke 

Dana kihátrált a meccs elől, pontosabban inkább szkander csatát indítványozott, amiben végre előnyére fordíthatja a hónapok óta mutogatott bicepszeit. Persze bunyóba torkollott az egész, így ez a kérdés is vasárnap kerül megválaszolásra.

Jericho panaszkodik Stephanie-nak, hogy nem találta a listát az öltözőben Seth szava ellenére, szóval arra kéri a hölgyet, hogy segítsen neki megtalálni. Stephanie továbbra is próbálja rávezetni a lényegre Jericho-t, hogy mindez csak Rollins mesterkedése, aki megpróbálja Kevin-t és Chris egymás ellen hangolni. Steph felhozza a közelgő PPV-t, valamint a Survivor Series-t, amire egy csapatot kell kiállítania Shane-ék ellen, ezzel is érzékeltetve Jericho-val a fontossági sorrendet. Chris azonban rendíthetetlen, ha nincs lista, nincs meccs. Stephanie viszont közli Jericho-val, hogy pontosan tudja mi a teendő abban az esetben ha valaki nem teszi azt, amit a főnök mond. Szóval ha Chris nem hajlandó ma este birkózni, fel lesz függesztve.

Curtis Axel vs Bo Dallas

Axel alaposan feltüzelte a közönséget, ami mögötte is állt a hazai pálya miatt. A meccsen is megvolt ez a tűz a korábbi Paul Heyman Guy-ban, de Dallas képes volt őt lekopogtatni, így Curtis-nek továbbra is várni kell a revansra.

Chris továbbra is a listát keresi, Ryan Ward pedig tudatja vele, hogy látta azt. Mutatja is neki hol, Jericho ennek annyira megörül, hogy csókot nyom az alkalmazott kopasz fejére. Rögvest megindul a listáért, ám azt Braun Srowman kezében találja. Megpróbálja elkérni tőle, Baun viszont hallani szeretné a kérem szócskát.. Chris eleget tesz a kérésnek, Strowman pedig közli vele, hogy nem látja a listán Sami Zayn-t, majd indulatosan belenyomja Jericho ölébe a mappát.. Az óriás eltávolodik, Jericho pedig elmondja, hogy Sami neve a 4. oldalon van, de amikor hozzáérsz a személyes tulajdonához, felkerülsz a listára. Szóval Strowman neve is felkerül a szentírásra..

Roman Reigns következik. Mint mondja – Rusev megpróbálja elmondani neki milyen érzés bent lenni a Cellában, de Rusev még sosem volt ott. Sosem küldték még az acél közé, sosem nyelte meg el, és azt sem tudja, hogy milyen érzés nyerni a Cellában, ellenben vele aki tavaly már átélte. Rusev azt mondja, hogy Roman személyessé tette ezt, de a bajnok szerint ez még nincs így. Viszlát a pokolban – üzeni Reigns.

Golden Truth vs Shining Stars – Tag Team mérkőzés 

Truth és Goldust győzelmével zárult a küzdelem természetesen.

Mick Foley a ringben, ami már be is van rendezve a szerződés aláíráshoz.
Nagy pillanat az, amikor egy WWE szupersztár halhatatlanná válik. Ez megtörténhet hat nap múlva a Hell In A Cell-en. Három főesemény, köztük az első Női Hell in a Cell meccs, aminek most következik a szerződés aláírása. Foley felkonferálja a feleket, először Charlotte, majd Sasha érkezik. Foley azt mondja, hogy már abban a pillanatban áttörték az “üvegplafont”, hogy beléptek a Performance Centerbe. Összezúzták a Női birkózás elvárásait. Egyesek azt mondják, hogy a Cella túl barbár a nők számára, de ez egy új korszak a WWE-ben, ahol a nők bármit megvalósíthatnak. Ugyanakkor figyelmezteti a hölgyeket, hogy amint aláírják a szerződést, nincs visszaút. A mérkőzés, és ami vele jár meg fog történni.
Sasha erre magabiztosan kijelenti, hogy soha életében nem volt még ennél felkészültebb.
Charlotte tudni akarja, hogy hol írja alá, mert így a cím visszakerül oda, ahová tartozik, a királynő vállára. Charlotte kéri a szerződést, de Mick nem adja át neki többszöri kérésre sem.
A GM tudatja Charlotte-al, hogy hallja, ezt kellene tenni nekik is az ő esetében. Szerinte nem tudják a lányok, hogy mit vállalnak a Cellába lépéssel.
Sasha kijelenti, hogy megnézte az összes Cella meccset a Network-on, így tudja mit vállal.
Foley szerint azonban fogalma sincs róla. mert amint az a Cella leereszkedik a magasból, az nem egy ketrec lesz, hanem egy élő és lélegző valóság, ami élete végéig fogja kísérni. Mikor a Cellában vagy, nem egy, hanem két ellenféllel kell szembe nézned. Az ellenfeleddel, és a Cellával.
Charlotte figyelmet kér.. Mint mondja – meghódított mindent, ami az útjába került. Ő volt az első, aki megérintette ezt a bajnoki címet. Ő az egyetlen oka annak, hogy a bajnoki cím jelent valamit. A pokolba megy érte, és vissza kell nyernie. Amikor vasárnap legyőzi Sasha-t, belenézel majd a szemébe, és megtanulod a tisztelet szó jelentését, mert tisztelni fogod a királynődet.
Sasha szerint azonban Charlotte nem királynő. Nincsen királynő a WWE-ben, de van egy főnök. Lehet, hogy Charlotte volt az első, de Sasha lesz minden idők legnagyobb bajnoka – jelenti ki a Bo$$. Tudja mi fog történni ebben a mérkőzésben, de egyik sem számít. Minden ami számít, az a WWE Női bajnoki cím.
Charlotte előhúzza az egyik ütőkártyát Sasha sérülése kapcsán, és gyengének titulálja a bajnokot.
Sasha azt mondja, be fog lépni a Cellába, mint a Női bajnok. Sosem hátrált meg, nem fél belépni a ketrecbe Charlotte-al.
Foley egy újabb érzelmi kitöréssel próbál meg rávilágítani a mérkőzés veszélyeire és esetleges következményeire. Úgy néz ki azonban, hogy semmivel sem tudja eltántorítani a lányokat.
Charlotte aláírja a szerződést – ” Viszlát Bostonban! ”
Sasha szintén aláírja – ” Viszlát a Pokolban! ”
Innentől tehát hivatalos, és visszafordíthatatlan. Sasha Banks kontra Charlotte inside Hell in a Cell.

Brian Kendrick vs Rich Swann 

T.J. Perkins a kommentátorok mellől figyelte az összecsapást, amit végül nem kis meglepetésre Swann nyert meg egy fordítást követően.. Kendrck ezzel veszített, de a nagy kérdés az, hogy az önbizalma is apadt-e vasárnap előtt, amikor is újabb esélyt kap TJP ellen a Cruiserweight bajnoki címre.

Kevin Owens interjú a backstage-ben.
Tom a Triple Threat mérkőzésről kérdezi KO-t, aki szerint ez nem érinti őket Chris-el. Ugyanazon az oldalon vannak, és szét fogják törni Rollins-t. Bármi marad belőle, sántikálva fog a Cellába lépni.  Seth arról az előnyről beszél, ami neki a Cellában van, de ez olyasmi, amit Kevin már 20 éve akar.  Azt akarta, hogy a részese legyen ennek. Ez egy rémisztő szerkezet, de izgalmas a mérkőzésben lenni. Ez az, amiért Sasha és Charlotte könyörgött a Celláért. A feltörekvő birkózók azonban nem akarnak majd ebben a mérkőzésben lenni amiatt, hogy mit fog tenni Seth Rollins-al. Nem számít, hogy mit gondolsz róla. Ez a bajnoki címről szól és arról, hogy mit tesz azért, hogy megtartsa. Vasárnap a pokolba mennek, de ő lesz az egyetlen, aki visszatér onnan.

Braun Strowman vs Sami Zayn 

Strowman a gongszó előtt mikrofont kért, és újfent Foley-hoz szólt egy ellenfelet kérve, majd Sami szemébe nézve folytatta, hogy nem lát egy igazi ellenfelet sem. Sami persze támadott, kezdetét vette egy kis fogócska, amit egy-két Dropkick követett Zayn-től, de ezután Strowman elkapta őt, és belevágta a kordonba. Az óriás távozott, Sami harcolt volna, de ez Strowman-t nem nagyon érdekelte.. Folytatás vasárnap.

Paul Heyman kopog be Lesnar öltözőjének ajtaján, a közönség extázisba kerül, a reklámot követően pedig érkezik a hazai közönség kedvenc.

És akkor érkezik Minneapolis hőse, Suplex City Polgármestere. Brock Lesnar és Paul Heyman a ringbe vonul, a manager pedig megejti szokásos bemutatkozását. Mint mondja az ügyfele felhatalmazta őt, hogy kijöjjön ide szólni a helyzettel kapcsolatban, ami magába foglalja ezt a fickót. Ezt a szuper aput, ezt az önjelölt szuperhőst. Ez a fickó, Goldberg. Paul azt mondja, hogy mikor a képzelet háborúja találkozik ügyfele valóságával, Goldberg olyan lesz, mint Humpty Dumpty mert a világ összes kántálása sem fogja újra összerakni, miután ügyfele legyőzte. Paul azt tanácsolja a publikumnak, hogy álljanak le a Goldberg chant-el, még mielőtt Brock Lesnar igazán bedühödik. Brock Lesnar hazajön, és a tömeg fele Goldberg chant-el? Ez mind Goldberg hibája.

A páros távozott a semmit követően. De mit várt Heyman és Lesnar? A szegmens nagy része alatt Lesnar-t éltették, Goldberg-et kifütyülték, és Golderg szart kántáltak.. Erre kár volt pazarolni tíz percet. Továbbra sem tudjuk, hogy mikor kerül megrendezésre a mérkőzés.

Megkapjuk a bejelentést, hogy Goldberg ott lesz a jövő heti RAW-n. (Amire Lesnar-t is hirdeti az adott helyszín, de a RAW-on erről egyelőre nem nyilatkoznak.)

Seth Rollins vs Chris Jericho vs Kevin Owens – Triple Threat mérkőzés 

Rollins nagyon jól kezdte a meccset, hosszú percekig irányított, s közben mindvégig sikerült elkerülnie, hogy ellenfelei túlerőben támadhassák. A szép pillanatoknak azonban hamarosan vége lett, Owens átvette a gyeplőt, amin ezután osztozott Jericho-val. Az Architect jóformán tehetetlennek bizonyult a kettő az egy elleni szituációban, kísérleteit a fordításra – rendre megakasztották Owens-ék. Végül egy furcsa finish döntött, Seth lerántotta a sarokról ellenfeleit, tusba fogta őket, kopogtatott és megnyerte a meccset..

A legyőzöttek persze nem törődtek ebbe bele, nekiestek Rollins-nak, és alaposan ellátták a baját. Jöttek a bírók, a biztonságiak, Seth egy kis levegőhöz jutott, Jericho pedig, mint aki jól végezte dolgát kisétált az arénából. Rollins azonban még nem adta fel a harcot, visszatámadott és nekirontott Owens-nek. Szétpofozták a biztonsági személyzetet, de végül is Seth húzta a rövidebbet azáltal, hogy elszenvedett egy igen fájdalmasnak tűnő Powerbomb-ot a ring szélére.

4 gondolat “WWE RAW 2016. október 24. – ” Viszlát a Pokolban “” bejegyzéshez

  1. Szerintem borzalom,hogy milyen “töltelék” meccsek vannak, na meg szegény Bayley ből is mi lett…. Kiváncsi vagyok Sami hány pofont fog adni Sómennek….

    Kedvelés

  2. Relax Chris.
    stuuupid idiot..stuuupid Idiot…Stuupid Idiot!
    STUPID IDIOT!
    :”D
    Imádom!
    Még egy ilyen szórakoztató karaktert, pankrátort és előadót nem hordott a hátán a világ, mint Chris Jericho kár, hogy hamarosan elmegy nagyon hiányozni fog.
    stuupid idiot:”Ddd

    Kedvelés

  3. Nagyon nem tetszett, hogy a közönség booozta Baylet és Danat… Curtis promója tetszett, megérdemelne egy kis pusht. Jericho még mindig király. A lányok meccsét már nagyon várom, kíváncsi vagyok mit hoznak össze. 🙂
    De ez… ez.. ez, hogy Goldberget ócsárolja a közönség és jobban éltetik Brock Lesnart mint Bill-t…. nagyon elszomorított.. :/

    Kedvelés

  4. Jerricho nagy forma,ez a listás ötlete is egész jó volt,de ezen kívül más értékelhető dolog most sem volt..

    Kedvelés

Vélemény?