Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. október 17. – Goldberg hazatér

176_raw_10172016cm_1691-5ddecd28d36220eb8559d03cf6bfd92f

Denver városából, azon belül is a Pepsi Centerből jelentkezik a Monday Night RAW legújabb epizódja. Két hétre vagyunk a Hell In A Cell PPV-től, amire tovább fonódnak a történetszálak. Mai adásunk fénypontja egyértelműen a 12 esztendő után visszatérő Goldberg, aki reagálni fog Paul Heyman múlt heti kihívására. Elsőként viszont Kevin Owens zenéje hangzik fel az arénában, amit követően érkezik a címvédő Universal bajnok, valamint legjobb barátja, Chris Jericho.

Owens és Jericho a ring közepén, kezükben mikrofonnal. A közönség Y2J-t élteti, majd pár másodperc múlva Owens szólal meg, mondván ha az idióta közönségnek nincs az ellen kifogása, hogy egy percen keresztül csendben maradjanak, lenne valami fontos mondandója. Ezen a ponton van valami, ami megakadályozhatatlan többé. Van valami, ami most már kristálytiszta. Mick Foley vendettát folytat ellene. Miért rövidíteni meg más másképp a karrierjét azáltal, hogy egy Cella meccsbe rakja Seth Rollins ellen? Jericho átveszi a szót, és szerinte is egy vendetta zajlik ellenük Foley által. Mindenki azt mondja a Cella meccsről, hogy a becsület bélyege, de igazából csak egy szög a koporsóban. Ez a legbarbárabb szerkezet a WWE történelmében. Chris azt mondja Kevin-nek, hogy tény miszerint abban a meccsben van ami véget vetett Foley karrierjének, de ez az igazság kifigurázása, valamint bizonyítéka annak, hogy Foley egy hülye idióta. Kevin azt mondja, hogy neki sokkal több agysejtje van Foley-nál és tudja, hogy hogyan lehet megakadályozni, hogy egy Cella meccs rövidítse meg a karrierét. Csupán Seth Rollins karrierje fog lerövidülni azáltal, hogy Kevin Owens-el lesz a meccsben. Évekig lesz beszédtéma az, hogy mit tett Seth Rollins-al és ez továbbra is az úgynevezett Kevin Owens Show lesz. Chris veszi át ismét a szót, felsorolva, hogy kiket is vert meg eddigi karrierje során. Ebből azt a következtetést vonja le, hogy Seth Rollins-t is képes megverni. Múlt héten mindez csak a hibás mérkőzésvezetésnek köszönhetően nem valósult meg, így Jericho végül felírja a listára Rod Zapata-t. Kevin azt mondja, hogy Seth Rollins hattyúdala lesz a Hell in a Cell, ahol vissza fogja Őt vonultatni! Természetesen megérkezett Rollins is, aki alaposan kigúnyolta Jericho-t, valamint ismételten megpróbált feszültséget okozni a páros között. Jericho annyira felhúzta magát Rollins kekeckedésén, hogy kijelentette bárhol, bármikor képes legyőzni Őt. Az Architect ezt a hírt örömmel fogadta, hiszen ennek kiderítésére a legjobb helyen vannak Denverben, szóval Ő benne van a visszavágóban. Előtte azonban kíváncsi arra, hogy mit fog tenni Kevin. Hátramegy és ezáltal Jericho bizonyíthatja, hogy képes legyőzni, vagy itt marad és végignézni ahogy Jericho a harmadik héten is megkapja a Pedigree-t.. Jericho megkéri Owens-t, hogy távozzon, de a bajnok maradni akar tekintettel a közelmúltban történtekre. Biztos akar lenni benne, hogy Chris komolyan gondolja-e a kérést. Jericho megerősíti kérését, mondván meg kell mutatnia Rollins-nak, valamint minden hülye idiótának itt az épületben, hogy ki is Ő. Kevin végül enged a szónak, és egy ölelést követően elhagyja az arénát.

Chris Jericho vs Seth Rollins 

Jericho tehát harmadszor is megkapta a lehetőséget, hogy bizonyítson Rollins ellen. Ismételten kiegyenlített csatát láthattunk, de ahogy arra számítani lehetett, Owens nem bírta ki, hogy visszatérjen a ringhez. Tette mindezt akkor, mikor Seth kezdte volna egyre jobban a maga javára fordítani a küzdelmet. Az Architect tekintete a bajnokra szegeződött, de gyorsan eszmélt és ismét megpróbált Chris-re koncentrálni. Y2J-nek sikerült bevetni a Wall’s of Jericho-t, hosszasan tartotta benne ellenfelét, s hogy Seth ne érje el a kötelet – Kevin elhúzta tőle. A bíró észrevette mindezt és rendre utasította a szemtelen címvédőt, aki ezután ismét “karba tett kézzel” figyelte, ahogy állítólagos legjobb barátja elszenvedi a Pedigree-t. Rollins kopogtatott, Jericho pedig ismét magára maradt a bajban.

Mark Henry & The Golden Truth vs Titus O’Neil & The Shining Stars 

Egy 6 fős Tag Team csatát figyelhettünk, ami a Pre-Showban bontakozott ki. Túlságosan nem sikeredett hosszúra a mérkőzés, a visszatérő Henry kiosztotta a World Strongest Slam-et Titus-nak, majd kopogtatta ellenfelét.

Owens és Jericho vesznek össze kissé az előbb történteken, a balhét pedig Stephanie érkezése szakítja félbe. A hölgy rávilágít, hogy Rollins megpróbálja őket szétválasztani, de nem szabad hagyniuk magukat. Ezután rátér Shane kihívására, és egyértelműsíti a párosnak, hogy szüksége van rájuk a csapatban, de a sikerhez mindenki másnál okosabbnak és erősebbnek kell lenniük.

Sheamus vs Big E 

A Kelta visszakapta a múltkori Facebook live-os akciót, de ezúttal kamatostul. Cesaro egészen a bevonulástól közvetített társa legnagyobb bosszúságára, aki rögtön kérdőre is vonta a svájcit. A videó megtekinthető Cesaro hivatalos facebook oldalán, egészen addig míg Sheamus meg nem unja a bohóckodást és kikapcsolja a bejelentkezést. Ez a kis közjáték pont elég volt Big E-nek ahhoz, hogy letarolja ellenfelét a sarokban, majd kopogtassa.

Dana Brooke vs Bayley 

Bayley egyértelműen a múlt heti támadást kívánta megtorolni, ami több-kevesebb sikerrel össze is jött. Néha egész furcsa mozdulatokat láthattunk Dana-tól, aki végül meg is nyerte a mérkőzést egy hasonlóan értelmét vesztett manőverrel.

Paul Heyman jelentkezett be a WWE stúdiójából, és egy kacifántos beszéddel megpróbálta rávenni Goldberg-et arra, hogy az este végén nemet mondjon a kihívásra – mindezt persze a saját érdekében.

Braun Stroman def. The Mile-High Trio

Strowman ezúttal három ellenfél jutott, de természetesen könnyűszerrel vette ezt az “akadályt” is.

A csata után mikrofont fogott, már-már követelte a komolyabb ellenfelet, ám ekkor Sami Zayn zenéje szólalt fel az arénában. A kanadai szupersztár félelem nélkül sétált a szorítóba, és nézett szembe az óriással, de Strowman nemes egyszerűséggel ellökte Sami-t.

A reklám után persze azonnal mikrofon végre kapják Zayn-t, hogy mégis miért tette mindezt az imént. A válasz egyszerű és világos Sami szájából – mint mondja azért, mert senki más nem fogja.

Rusev és Lana érkeztek, hogy bemutatót tartsanak Rusev családjáról.. Ez a közönséget egyáltalán nem érdekelte, és már-már megváltásként tekintettek az érkező Reigns-ra, aki közölte, hogy neki szintén nagy családja van, de ma este nem a vérvonalról akar beszélni, sokkal inkább a Roman Empire-ről.. A rövid szóváltás vége bunyó lett, amit ezúttal Rusev fölényesen nyert meg – tetézve az egészet egy Acolade-el, amibe a lépcsőn fogta be a bajnokot.

Bo Dallas vs Neville 

Meglepő módon Dallas legyőzte Neville-t, akivel korábban nagy rivalizálásuk volt az NXT-ben. A meggyőző diadalt követően annyira felbátorodott a korábbi NXT bajnok, hogy Axel baját is ellátta.

Karl Anderson vs Big Cass 

Újabb gyors összecsapás, ellentmondást nem tűrő Cass teljesítménnyel.

Brian Kendrick & Tony Nese & Drew Gulak vs TJ Perkins & Cedric Alexander & Rich Swann – 6 fős Cruiserweight mérkőzés 

Ahogy arra számítani lehetett egy látványos és jó iramú csatát produkáltak a srácok, ami főként Perkins és Kendrick történetét volt hivatott előre vinni. A kihívó a reklám előtt sikeresen kimenekült az Armbar-ból, ami nagyban hozzásegítette ahhoz, hogy végül ő szerezze meg a győzelmet a Heel trió számára. Nese Splash-elt egyet Swann-ra, de Kendrick önkényesen beváltotta magát, majd befogta a Captain’s Hook-ba. Nese mindeközben lefogta Perkins lábát, hogy a bajnok ne törhesse meg a fogást, így Swann kénytelen volt kopogni.

Stephanie és Foley a backstage-ben. Rövid eszmecserét követően bejelentik a jövő heti főeseményt, ami egy Triple Threat mérkőzés lesz Owens, Jericho, és Rollins között.. Mindez nem túl jó hír Owens-nek, hiszen barátsága Jericho-val finoman szólva is romokban hever.

És akkor elérkeztünk a főeseményhez. Michael Cole a ringben, a közönség nem érti mit keres ott. A kommentátor bemutatja az előzményeket, Goldberg ESPN interjújától kezdve Heyman kihívásáig. Ezt követően felkonferálja a WCW legnagyobb szupersztárját.. A kamera a színfalak mögé kapcsol, és láthatjuk a jelenet sort, 12 esztendő után először. Miközben Goldberg masírozik, a WWE szupersztárok tapssal övezik útját. Bill megérkezik az arénába, a közönség pedig valósággal megőrül. Elképesztő percek következnek, az Ikon extázisban, a fogadtatás pedig ahhoz hasonlítható, amivel februárban Shane McMahon-t köszöntötték.. Soha ne mond, hogy soha – vallja Goldberg. Nem gondolta volna, hogy valaha is újra ebben a ringben fog állni. Mindenkinek köszöni ezt a visszatérést, ami azért is különleges mert a felesége és a fia először láthatják őt a ringben élőben. Januárban kapott egy hívást, majd egy lehetőséget, hogy körbeutazza a világot a videó játék miatt. 12 év alatt sok dolgot szalasztott el, és sok minden is hiányzott neki. Beutazta a világot és azt tapasztalta, hogy sokaknak példakép, ez pedig elindította a folyamatot a visszatérés felé. Brock Lesnar kihívta őt egy küzdelemre, és mint Goldberg szavaiból kiderül, Ő pontosan ezt akarta elérni. Azt gondolta talán maradt még benne egy utolsó valagba rúgás.. egy utolsó badd ass spear, egy utolsó pusztító Jackhammer.. Szóval mindez nem csak azt jelenti, hogy Brock Lesnar a következő.. A legfontosabb amit jelent, hogy Brock Lesnar az utolsó!

Goldberg tehát elfogadta Lesnar kihívását. A Fenevad jövő héten tér vissza hazai környezetben, kíváncsian várhatjuk hogyan alakul a történet.

23 gondolat “WWE RAW 2016. október 17. – Goldberg hazatér” bejegyzéshez

  1. Annyit hozzátennék, hogy van egy olyan érzésem, hogy a Goldberg vs. Lesnar ugyanolyan tré lesz, mint az első meccsük, vagy még rosszabb. Azóta mindkettőjük teljesítménye csak romlott.

    A másik a mondanivalóm a meccs kimenetelét tekintve: a WWE-ben kb. íratlan szabály, hogy visszavonulómeccset nem nyerheted meg. Bret Hartnak nem engedték, de elég HBK-ra vagy Flair-re gondolni. Akármekkora legenda vagy, ha visszavonulsz, bukod a mérkőzést. Egyébként, aki olvas, értelmez, belenéz a háttérbe is, az tudja pl., hogy Sting is azért kapott ki – többek közt – Hunter ellen, mert eredetileg csak egy visszavonuló mérkőzésre szerződött. Utána mondta, hogy még van benne kakaó.

    Kedvelés

  2. Csak két érdekes felvetésem lenne: Bayley mi a ráktól feküdt ki, vissza is tekertem pedig…? :O
    2. a Club ennyire jobber lett? 2 perces meccs Cass ellen és máris fekvés? ( Brown Sómen ellen legközelebb egy főiskolás amerikai focicsapat fog menni? 😀 )

    Kedvelés

      1. Nekem az volt az érzésem, hogy a script szerint Dana nyert volna ott, de csalással, a lábát a köteleken tartva, miközben kopogtatja Bayleyt. Danának mintha lett volna egy erre utaló mozdulata, csak túl messze voltak a kötéltől és nem érte el. Persze lehet csak beleképzeltem.

        Kedvelés

  3. Zayn megverte KO-t az egekbe volt. Nagyon fasza volt hogy megnyerte a feudot!! Azóta Zaynel semmit se kezdtek ko meg bajnok lett valahogy… nevetséges… és Zayn most le fog feküdni annak a hegynek is aminek semmi értelme..

    Kedvelés

  4. Az adás nem volt nagy szám, de Goldberggel szerintem a közönség nagyrészének (engem is beleértve) egy 2 órás reklámblokkot is eladhattak volna 12 év után.

    Én nagyon remélem, hogy Goldberg végre tisztán (nem golyómarkolászással, ami mostanában a kreatívok mániája) kifekteti Lesnart. Egyrészt, mert nagyon nagy kedvencem, másrészt mert egyedül tőle lenne hiteles most egy tiszta győzelem Lesnar felett (ami után, ha eszük van, szépen finoman visszavehetnék a rég elszállt karakterét Brocknak).

    Ami viszont aggaszt, hogy a kreatívok+Vince hajlamosak a régi legendákat jobbernek visszahívni, vagy csak azért, hogy még rúgjanak beléjük egyet (Dudley fiúk? Sting?). Plusz ugyan anyagilag Goldberg egy PPV-re hatalmas húzás, de ha tényleg egy meccsre jön, akkor ha a jegyeket már eladták, a végeredmény már mindegy, kifektethetik. Plusz ha idénymunkásként is, de Brock marad, ezért őt kell tolni orrvérzésig. Remélem nem azért tárgyaltak eddig Goldberggel, mert eddig tartott meggyőzni, hogy utolsó meccsén lefeküdjön.

    Kedvelés

    1. Még annyit, hogy Goldberg úgy tűnt (és ez nem túl jó jel), hogy már abban kifáradt, hogy bevonult… Remélem jó állapotban lesz.

      Kedvelés

      1. Nem hiszem hogy kifáradt. Szerintem egyszerűen sokkolta a közönség. Azt gondolom, hogy ez az ember nem volt tisztában azzal, mekkora ikon, mekkora hős. Vagy ha tisztában is volt vele, elszokott ettől a rivaldafénytől. Lehet hogy csak én láttam bele, de szerintem majdnem elpottyantott egy két könnycseppet is, úgy meghatódott attól, hogy mennyire imádja a közönség. Azt ugyan el tudom képzelni, hogy a csámpás uralkodó jobbernek próbálta vissza hívni, de azt nem, hogy meg is tudta venni. Végül már a nevével is meg lehet tölteni egy sportcsarnokot, nem kell még elveretni is. Szerintem Goldbergben van annyi tartás, hogy pénzért ne feküdjön oda Lesnar Brokinak. Nézegettem idei youtube videókat, és Goldberg ugyan nem akkora darab mint volt, de még bizony jól tolja.

        Kedvelés

  5. Hát lássuk csak. Speciel nekem az a véleményem hogy jobb SD-at látok egyelőre mint RAW-t. Pedig
    ez a mezőny szerintem sokkal de sokkal erősebb mint a másik, ami persze hátrányokat is szül. Például az hogy rengeteg hasonlóan kiváló pankrátor és karakter van, és a kihasználatlanság miatt egy részük kukázódik szó szerint. Az egyik példa erre pont Neville. Jelenleg simán lehetne Cwc bajnok, erre inkább lefektetik Bo Dallasnak. Értelme semmi. Lehet hogy nem is lenne hülyeség ez a SD vs RAW pankrátorcsere a SS után.
    A főöv körüli viszály nekem most komolyanvehetetlen. Olyan, mintha csak időkitöltő jelleggel menne a dolog, semmilyen feszültség nincs benne. Rollins gyenge face. Ezt már azt hiszem ki lehet jelenteni. Annyira beleégették az aljas, menekülős, rohadék heel szerepbe annak idején, hogy hiteltelen a face turnje. Az olcsó kínai másolat gazdája meg ugyanazt csinálja, mint amikor IC szinten mozgott: sír-rí, menekül. Egyáltalán nincs bajnoki hozzáállása, visszavedlett Rollins 3-á.
    Uncsi a sztori, rosszak a jövőre való elgondolások. Szinte már készpénznek lehet venni h. Rollins kikap a HIAC-en, ami annyiból lenne jó hogy befejezik ezt a bohóckodást Owenssel, de akár új szintre is emelhetné egy parádés meccsel. Ha Hunter nélkül kap ki, akkor majd a WM-án találkoznak, ha Hunterrel, akkor jó eséllyel a SS-en kezdik a balhét. Túl kiszámítható az egész és ezzel az ember kedvét is elveszik attól hogy leüljön a PPV elé. A Jericho vs Owensnek sem látom túl sok értelmét úgy, ha Jericho nem lehet bajnok akár pár napra is. Akkor meg minek?
    Nagyon kíváncsi leszek a csajok HIAC meccsére. Vagy nagyon jó lesz, vagy cellameccshez képest gagyi. Nem lesz középút. Ahhoz hogy nagyon jó legyen, elő kell kerülnie mindennek ami ilyenkor játszik és ténylegesen fel kell tenniük a testi épségüket. Ez a meccs erről szól. Enélkül egy mezei RAW meccset fogunk látni.
    Amúgy arra kíváncsi leszek hogy akarnak 5vs5 SS meccset a csajoktól, amikor össz- vissz van 5 full time női pankrátor a RAW mezőnyén. Abban mondjuk lenne ráció hogy a bajnoki címet pihentetik egy ideig, hogy ne unjuk meg hamar a három főszereplőt. AZ NDK-s súlyemelőt látszólag tolni akarják fel, csakhát sehol nincs Sáriékhoz képest, ezt eddig is tudtam, ezután is tudni fogom, lövésem nincs hogy Bayley miért fetreng neki. Ja, de mégis. Mert nincs MÁS a mezőnyben.
    A TT vonal egy káosz. Sokan szidják a New Day-t. Nekem sem a szívem csücskei, de azt mindig is el fogom ismerni hogy nagyon sikeresek, főleg az ő útjukkal. Ami amolyan Rock-os, nem?
    Face-ként debütálnak, le se szarják őket, aztán önerőből lesznek heelből face. És ez működik a mái napig. Viszont az övet tényleg bukhatnák már, hogy érdekesebbek legyenek a dolgok. Ha a Sheamus, Cezaro párost nem rontják el, akkor egy kivételesen jó csapat lehetnek. A Club és a SWAFT meg jelenleg sajna szót sem érdemel, annyira lenyomták őket, főleg a Clubot.
    A Goldberg vs Lesnarról nem szeretnék nyilatkozni, mert lövésem sincs. Remélem hogy Goldberg fizikailag nagyon rendben van, mert ha valami öregfiú meccsért hozták vissza én bizIsten szétverem a gépet.
    Ami a Bálor híreket illeti, ha tényleg visszahozzák a Rumble-ig és megnyeretik vele, akkor megint látunk egy unalmas Royal Rumble-t, aminek csak a vak nem tudja majd hogy mi lesz a kimenetele.
    Pedig szerintem pont arról kellene szólnia hogy egy váratlan játékos nyerje meg. Speciel Bálornak nem is lenne szüksége erre a győzelemre, alanyi jogon is mehetne az olcsó kínai másolatért.
    Strowman úgy megy át Samin, mint fos a libán, és még jó meccs sem lesz. Ennek se látom sok értelmét.
    Miről nem beszéltem még? Ja a US övről. Sok jót nem tudok hozzáfűzni. Amennyire jól szerepelt nálam Roman az év első részében, most legalább annyira rosszul. Megint hero. Miért? Megjegyzem, nekem most Rusev sem adja.

    Kedvelés

  6. Van az a pénz…kitudja mennyit fizettek Goldbernek..ha kikap számomra megszünik létezni..
    Ha lesnar kikap,tét nélkül,feud nélkül,csak jót tesz neki,legalább észhez tér valamelyest..
    kos meccset mondják,lehetőleg feud legyen,bálorka meg..na ha Ő legyőzi lesnart akkora wwe tényleg szembeköpi magát,jobban mint eddig..
    Wyatt..vele kellett volna anno feudolnia lesnarnak na meg a komplett család ellen kurv.-..jó feud lett volna.-.de hát..igen..

    Kedvelés

  7. Azért egy Undertaker vs. Goldberg odabaszna.Én még szerencsés vagyok mert még láttam Goldberget 12 évvel ezelőtt de az kevés volt.Én nagyon szeretem nagyon jó pankrátor.
    De nagyon jó húzás lenne a Wrestlemanian az Undertaker-Goldberg.

    Kedvelés

    1. Soha nem lesz sajnos..Ha Goldber töri meg a streaket..nem azt csinálta volna mint lesnar,de már mindegy.Undertaker már nem bír több kemény meccset és valszeg nem is vállal,bár az ABBA dala ugye…

      Kedvelés

  8. Goldber,az élő legenda,az egyik legnagyobb badass pankrátor visszatért!!!
    1 meccsre..amit megtippelni sem lehet..Nyílván 12 év után annyi megkeresésre,ajánlatra nemet mondva,most nem azért tér vissza 12 év után h a lesnaros viszálya után pont tőle kapjon ki…
    de lesnar az lesnar..mostanában verhetetlen..legyőzhetetlen…Goldberg az egyetlen aki képes legyőzni,hitelesen,ezt mondom már mióta..erre létrejön az álommeccs,egy a sok közül..de az eredménye kétséges..szerintem döntetlen lesz…Inkább ez legyen mintha lesnar őt is legyőzi…
    Goldbergnek kellett volna legyőznie a halott embert…milyen szép is lett volna..aztán eltünt volna és soha többé nem tért volna vissza..

    Visszaakarják csalji kancsi jancsi hbt is,de ugye szép végetért a karrierje..elbukta,de nem bukottként távozott a halott embertől kikapva.És most aj miatt visszajönne?neeee.ne..

    Az adás szar,sajnálom ko-t,nem kezdenek vele semmit.Ennyi idő alatt már lejött h SEMMIT nem kezdenek vele,vicc bajnok lett,egy kispados cserejátékos,először legyőzi őt júdás,majd jön bálorka,ko meg megy a földszintre…pedig igazi badas heel bajnok IS lehetettvolna…de kár érte..a többi szót sem érdemel.

    Kedvelik 1 személy

        1. Valószínűnek tartom. Rollins biztosan nem győzi le. Neki tovább két lehetősége van: vagy megjelenik Hunter a HIAC-en, ismét támad és akkor Survivor Series-en Hunter kontra Rollins I, vagy a másik, hogy Seth lesz a Team RAW csapatkapitánya a tradicionális Tag meccsen a PPV-n.
          Legsanszosabb egy Bálor & Owens feud jövő év elején, amiben Bálor visszaszerzi a címet. Mert az szinte biztos, hogy rögtön visszaadják neki. Addig is meg lesz Owens ellenfele, lásd hamarosan a most készülő cikkben.

          Kedvelés

          1. Sajnos tényleg nem fogja legyőzni. Én azonban nagyon remélem, hogy ki sem kap. Valahogyan csak megoldják, hogy ne győzze le 1 az 1-ben, mert az jelentősen visszavetné Rollins karakterét. Én azt remélem, hogy ezek itt ketten el lesznek egymással a Rumble-ig, (akár úgy, hogy addig oda és vissza is cserélik a címet), ahol ha már vissza kell adni az túlerőletett ír akcentusú démonnak a címet, akkor legyen 3 vs 3!!

            De mondanom sem kell, hogy barki csak Owens ne!

            Kedvelés

          2. júdás vs hunter akár 1 meccsre akár egy feudra.Közben ko vs Jerrico az övért,a feudot elhúzzák az rr ig,ko bajnok marad,Jericho lelép..Jön bálor,bajnok lesz,pár meccs ko val,majd a helyére visszajerül júdás..és jöhet a nagy feud..amit júdás bukik el?bálorkának kéne,rendes ellenfelek,feudok,de mindegy..
            lesnar is jön az övért jövőre ugye..lehet ko vs lesnar az övért?Aztán bálor vs lesnar..
            Van miből okoskodniuk.

            Kedvelés

          3. Hát Lesnar title shot-ja nagyban függ attól, hogy milyen eredmény születik Goldberg ellen. Én személy szerint kizártnak tartom, hogy Goldberg lefekszik Brock-nak. Viszont utána Lesnar-nak tényleg nem nagyon van más lehetősége. Owens és Bálor az a két személy, akivel még nem feudolt. Samoa Joe szóba jöhetne, Ő a TakeOver után jön fel, egyelőre azt nem tudni hova.

            Kedvelés

          4. ez sok mindentől függ, énse hiszem h lefeküdne Lesnarnak, de aWWE régóta nem ésszerűen irányít a chairman, szokott altatóra inni az öreg, félek v nem félek mert szeretem Lesnart (:D) de túl sokat költött akár véletlenül is lesnarba, de ha nyer goldberg ellen, akkro tényleg verhetetlenül vonul vissza, ha kikap, akkor szerintem Bálor ellen is 🙂

            Kedvelés

Vélemény?