Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. október 10. – Történelmi bejelentések

227_raw_10102016hm1661-9061f71fdd4793700049c0234c9d46ac

Igazán érdekes RAW vár ránk, hiszen többek között tiszteletét teszi Paul Heyman, aki Goldberg múlt csütörtöki szavait kívánja kommentálni. Mick Foley és Stephanie McMahon egy új szintre emelik a RAW-t bejelentéseikkel, amivel fő céljuk természetesen a SmackDown legyőzése. Az adás nyitányán Sasha Banks zenéje hangzik fel, érkezik a Bo$$, s mialatt a ringbe menetel, visszatekinthetünk a múlt heti főeseményre, amikor is visszaszerezte a bajnoki címet Charlotte-tól.

Megérdemled – kántálja a közönség. Sasha erre kijelenti, hogy úgy érzi mintha a világ tetején lenne jelenleg. Nagy álmai voltak, mert nézte a hősét, Eddie Guerrero-t. Megkésve ugyan, de boldog szülinapot kíván neki. Figyelte Őt hazudni, csalni, és ahogy belopja magát a szívünkbe.. Figyelte Lita-t és Trish-t a főeseményben, és akarta azt. Múlt héten megvalósította az álmát. Nem törődve a sérülésével feltette a testét, ellopta a show-t, végül pedig kétszeres Női bajnokká vált. Ez azonban nem csak róla szól. Az összes nőről, aki előtte érkezett és minden nőről, aki még közeledik. Minden olyan lányért teszi ezt, aki arról álmodik akárcsak Ő. A Women’s Revolution egy tekercsen van, és a következő megálló a Hell in a Cell. Legutóbb történelmet csináltak Charlotte-al, így hát azt mondja tegyék meg ismét bent a “Pokol Kapui” között. Charlotte természetesen érkezett is ezen a ponton, de félúton a ringhez megszólalt Rusev zenéje, aki dühösen közeledett Lana-val Sasha felé. A korábbi US bajnok mikrofont fogott és közölte a csajokkal, hogy senkit sem érdekel se a a hülye forradalom, se az, hogy múlt héten főmeccset vívtak. Rusev kissé öntelten kijelenti, hogy Ő a főesemény akárhová is megy.. Charlotte kikapja Rusev kezéből a mikrofont és azt mondja, hogy a bajnoki címe ott van Sasha dereka körül, de… Ki a fene vagy te? – teszi fel a kérdést a Bolgárnak. Senki sem lehet tiszteletlen a Királynővel – mondja Charlotte, aki ezt követően megkérdezi Sasha-t, hogy a Cellában akar vele szembe nézni? Megkapod – válaszolja a NatureGirl. Rusev újra szólni akart, de Sasha kiverte a mikrofont a kezéből. Lana lépett előre, de őt meg lecsapták. Rusev egy dupla rúgást szenvedett el, amitől kiesett a ringből.. Másodperceken belül visszamászott, hogy megtorolja az előbbi jelenetet, de ekkor megszólalt Roman Reigns zenéje. A BigDog közeledett a ring felé, Rusev nekivetkőzött a bunyónak, de végül Lana unszolására inkább meghátráltak.. Sasha Charlotte-nak mutatta a címet, Roman pedig Rusev-nek. A Bo$$ egyértelműsítette szándékait, kérdés már csak az, hogy mit fog ehhez szólni az este későbbi szakaszában Foley.

A következő szegmensben a New Day tagja érkeztek a ringbe, majd röviden kiparodizálták Sheamus és Cesaro csapatát. Xavier elmondta, hogy ugyan Foley adott a párosnak egy lehetőséget a címekre, de a Hell in a Cell-en a bajnokok megmutatják majd, hogy miért a New Day a legjobb.

Kofi Kingston vs Cesaro 

Big E és Xavier buzdította Kofi-t, Sheamus meg leült a lépcsőre, és belazulva nyomatott egy élő bejelentkezést facebook-on, mit sem törődve Cesaro-val, aki hamarosan rájött, hogy itt ma csak magára számíthat.. A reklámot követően Sheamus még jobban belazult, immár egy széken ülve, popcorn-al a kézben nyomatta a videót. Cesaro és Kofi harca tovább zajlott, a Kelta meg fogta magát és úgy döntött megmutatja követőinek Woods trombitáját. Ezen a ponton kitört a káosz, Sheamus Woods-ot ütötte, Big E Sheamus-t, Cesaro meg mozizott ezen, így Kofi könnyedén lekopogtatta. Természetesen ismét összevesztek a meccs végén, Sheamus pedig ott hagyta durcizni a svájcit.

Hivatalos, az este későbbi szakaszában Mixed Tag Team mérkőzés: Roman Reigns és Sasha Banks kontra Rusev és Charlotte.

A reklámot követően gyúrunk a Heyman szegmensre, levetítik nekünk a Goldberg interjút, aki elmondja, hogy nem tartozik visszavágóval Brock Lesnar-nak. Mikor először találkoztak, legyőzte Őt. Szétdolgozta a seggét azon a meccsen és nyert. Brock talán nem is ember – mondja Bill. Megverte Őt, nincs mit bizonyítania.

Bayley vs Cami Fields

Rövid küzdelem volt, a közönség kedvenc Bayley magabiztos győzelmet aratott.

A Hugger lány a bejáratnál ünnepelt, de ekkor Dana Brooke hátulról leütötte.. Érik a másik Női meccs a PPV-re.

Tony Nese & Drew Gulak vs Lince Dorado & Sin Cara – Cruiserweight Tag Team mérkőzés 

A csata előtt bejelentik, hogy Sin Cara mostantól a Cruiserweight divízió tagja.. Mindezt egy gyors és mozgalmas győzelemmel ünnepelte meg honfitársával, mi pedig várjuk, hogy a divízió igazi sztárjai mikor jelennek meg. Valószínűleg amint letelnek az Indy-ben hátralévő meccseik.

Foley és Steph érkeznek a ringbe, majd a szokásos körbe udvarlás után rátérnek a lényegre. Mick megemlíti, hogy Sasha a Cellában akarja a visszavágót megvívni Charlotte-al.. Steph emlékezteti a GM-et, hogy ilyen még nem történt a WWE-ben, Foley pontosan tudja ezt, ugyanakkor azt mondja, hogy a hölgyek nem kaphatják meg amit akarnak csak azért, mert kérik. Azért kapják meg, mert megérdemlik. Sasha és Charlotte megérdemlik hogy újabb történelmet csináljanak a PPV-n, így hát először kerül megrendezésre Női mérkőzés a Cella falai között.. Foley folytatja Rollins-al, aki visszavágót kért, amit a GM meg is fog adni. A vitatott kimenetelű Clash of Champion után, Seth Rollins kontra Kevin Owens szintén a Cellában.. Egy este alatt három Cella mérkőzés.. Abszolút történelem a RAW részéről. Persze nyomban érkezett Owens és Jericho.. Kevin gratulál Foley-nak, amiért sikerült felülmúlnia magát. Ez a legostobább döntés, amit csak tehetett. Owens egyszerűen nem akar egy Cella meccset. Hosszú karriert akar, nem pedig úgy végezni, mint egy erőtlen GM a RAW-n. Ő jobb ennél, Ő a WWE Universal bajnoka. Jericho ezután kétszer is felírja a listára Foley-t, ekkor pedig Steph ragadja magához a szót. Felvilágosítja a helyzetről, és tiszteletre utasítja Foley-val szemben, ugyanakkor felkínál neki egy lehetőséget. Amennyiben Chris Jericho a ma esti főmérkőzésen legyőzi Seth Rollins-t, úgy a PPV-n esedékes mérkőzés Triple Threat-re módosul vele kiegészülve.. Jericho ezt hallva lehúzza a listáról Steph-et, majd miután helyeselt az opcióra, Foley-t is lesatírozta. 😀

Curtis Axel & Bo Dallas vs Enzo & Cass – Tag Team mérkőzés, lett volna.. 

Anderson és Gallows hátba támadta Enzo-éket, és egy komoly verésben részesítették őket, majd kijelentették, hogy a játéknak vége..

Axel viszont meccset akart ha már itt van, hisz meg akarja mutatni, hogy hisz Bo-ban..

Curtis Axel & Bo Dallas vs Sami Zayn & Neville – Tag Team mérkőzés 

Lehet, hogy bízott, de Dallas csúnyán magára hagyta a döntő pillanatban, így Sami és Neville sima győzelmet aratott.

Lana lép oda a melegítő Charlotte-hoz, hogy elmondja neki – lehet a korábbi bajnok azt hiszi magáról, hogy Ő a Királynő, de nem volt joga ahhoz, hogy kezet emeljen rá.. Charlotte felsőbbrendűnek érzi magát mindenki tekintetben, így inkább arra kéri Lana-t, hogy maradjon távol tőle. Lana ugyanezt javasolja Charlotte-nak Rusev-vel kapcsolatban attól függetlenül, hogy ma este társak lesznek.

R Truth (with Goldust) vs Titus O’Neil

Truth sima győzelmet aratott.

Braun Strowman vs Steven Splash & Clay Splash

Strowman komolyabb ellenfelet akart, Foley ezt egy Handicap meccsként értelmezte. A két srác bátor volt, de Braun leigázta őket, majd újabb üzenetet címzett a GM-nek, hogy jövő héten valóban érdemleges ellenféllel álljon elő a számára.

Reigns lép oda Sasha-hoz, akit megpróbál kicsit a Cella meccs keménységére rávezetni, de Sasha egyáltalán nem kért a tanácsból, sőt inkább jelezte ma esti társának, hogy mindketten foglalkozzanak csak azzal a személlyel, akivel kell.

Charlotte & Rusev vs Sasha Banks & Roman Reigns – Mixed Tag Team mérkőzés 

Jobbára a srácok szerepeltek a meccsben, felváltva gyötörve egymást. Sasha és Charlotte a végjátékban jutott több szóhoz, a bajnok dominált, de Charlotte így is tus helyzetet teremtett. Ebből viszont Sasha villámgyorsan fordított a Bank Statement-be, Reigns felettük átugorva padlóztatta Rusev-et a Spear-rel, Charlotte pedig kopogott a bajnok feladásos fogásában.

Owens és Jericho az öltözőben társalognak, amikor is megérkezik Felipé, vagyis Tom. A címmeccsről kérdezi Owens-t, aki szerint nem számít, hogy 1v1, vagy Triple Threat lesz mert a végén úgy is Ő marad a bajnok.. Tom nagyon érzi a lényeget, megkérdezi, hogy miért nem segített Jericho-n múlt héten. Owens szerint ez egy hülye kérdés, már megbeszélték mindezt múlt héten, lényegében csak a csapat érdekeit szolgálta amit tett. Jericho nem hagyja ki az alkalmat, és Tom-ot is felírja a listára.

Paul Heyman következik, aki a szokásos bemutatkozás után egy kis WWE 2K17 promóciót ad elő, majd egy videó formában megmutatja, hogy mi történne ha Brock Lesnar és Goldberg találkozna egymással. Ezt követően konkrétan is kimondta, amiről hetek óta folyik a pletyka.. Brock Lesnar kontra Goldberg, bárhol bármikor ugyanis Goldberg a következő! Bill hamarosan tweetelt is, amiben közölte, hogy ott lesz a jövő heti RAW-n, hogy személyesen válaszoljon a kihívásra.

TJ Perkins vs Ariya Daivari – Cruiserweight mérkőzés 

Nem meglepő módon a bajnok tudott győzedelmeskedni, majd bejelentésre került, hogy a Hell in a Cell-en egy újabb Perkins vs Kendrick meccset láthatunk majd a bajnoki címért.

Chris Jericho vs Seth Rollins

Ha Jericho nyer, Triple Threat a PPV-n. Persze Owens is tiszteletét tette a ring mellett, hogyha kell be tudjon avatkozni. Ezt annyira nem próbálta meg egyszer se, de hogy mindez biztos legyen arról Seth gondoskodott párszor. Látványosra és fordulatosra sikerült az utolsó része a meccsnek, Rollins pedig végül egy fordítás után lekopogtatta Chris-t.

Owens azonnal nekiesett Rollins-nak, aki tehetetlen volt a bajnokkal szemben. Pop Up Powerbomb kísérlet, Rollins hárít, jönne a Pedigree, de Jericho megmenti társát.. Ugyanez nem történik meg fordítva pillanatokon belül, ugyanis Owens ismét magára hagyja Jericho-t Rollins-al szemben, az Architect pedig kiosztja a Pedigree-t.

14 gondolat “WWE RAW 2016. október 10. – Történelmi bejelentések” bejegyzéshez

  1. Csak röviden: a műsor első harmada ( dúrván ) a második felének a promója volt. Szerintem rohadt unnalmas, ugyanúgy ahogy Bélíz és Stróman jobber meccsei is. A bevonulásuk hosszabb,mint a meccs, utána meg ismételnek is fél percet a két perces meccsekből….

    Kedvelés

  2. Nem rossz adás, több pozitívum is volt. Az egyik egyértelműen Jericho, mindig tudok rajta nevetni 😀 A kövi ez a mixed tt meccs, jól fel lett építve, tetszett, hogy Rusevet egy kicsit beoltották a lányok 😛 + 3 HIC meccs.
    Nekem nincs bajom a New Day-el de ha Cesaroékat a süllyesztőbe küldik akkor mérges leszek… :/
    A legnagyobb mínusz, amit egyszerűen nem tudok megérteni az-az, hogy Goldberget előre bejelentik… annyira xar… ez kb olyan mint amikor Jericho visszatért a Royal Rumble előtt és bejelentett, hogy ott lesz… hmhmhmmm… :/

    Kedvelés

  3. Smackdownok sokkal élvezhetőbbek, ez a mai nem volt valami nagy cucc.
    Jericho payday-es reklámja tetszett, mert volt benne ötlet, a meccse már kevésbé. Szegény már megint itt jobberkedik Rollinsnak, aki már-már meg sem érdemli. Sérülést okoz magának, másoknak már nem először (most is milyen térdest kapott Y2J) hiába volt tavaly eszméletlen jó karaktere, meg jó meccsei, túl sokat hibázik. Most meg faceként…egyszerűen nem illik hozzá. Közönség se nagyon élteti, Jericho-nak többen szurkoltak. Gyenge Hell in a Cell lesz ez így emberek.

    Kedvelés

  4. miért lett megint fehér a kötél:/
    Először azt hittem hogy csak a rózsaszín miatt, de sz sd n ugyan úgy maradt a kék, csak a közepe lett rózsaszín.
    Megint fehérre váltanak?

    Kedvelés

    1. Nem, a RAW fehéret használ a rózsaszín mellé ebben a hónapban. A Susan G Komen-nel kapcsolatos összefogás miatt van így. Azért is láthatsz egyeseseket a More Than Pink-es pólóban. Novembertől visszaváltanak tiszta pirosra.

      Kedvelés

      1. Hú de jó:)
        De nem értem miért nem lehet rózsaszín-piros, mint az sd-n a rózsaszín-kék.

        Kedvelés

        1. azért,mert a rózsaszín-piros kombót alig vennék észre sokan míg a rózsa-kék már jobban elüt.

          Kedvelés

  5. Naaaaa, itt az esely, szeretem brockot de kijarna neki egy pofon, HA MOST NEM veri meg goldberg, akkor senki sem fogja mar lesnart, tisztan, senki 🙂

    Kedvelés

  6. Csori Kane..nem kezdenek már vele semmit,csak belökik ide oda,azért Wyattel jó meccset toltak,ez is fain lesz.

    A raw gyenge volt..

    Jericho a listájával L O L
    Imádom őt.Amúgy azon kívül h bajnok volt júdás,leadta az övet majd visszatért,mit bír felmutatni?Ok top arc,de h mindig,csak és kizárólag ő legyen a főöb közelében..vicc.Nirmális feud kéne,nem ez…
    Kb 1 hónap elég ahoz h kiderüljön ki milyen bajnok,már aki megéli ezt az 1 hónapot..ko eddig egy nagy 0.Nem kemény mocsok heel,hanem egy nagy vicc.Jericho sokat segit neki,de komolyan vehetetlenek..

    Miután minden párost körbelőttek és ők se lettek tt bajnokok..a 2 kopasz majom a kócos koboldékkal kezd feudba..remek,sőt csodálatos…

    Cesaro + hipo,lehet ennyi volt..kár értük.
    Ki lesz az aki jövőre elveszi az öveket a trombitás fattyúkkal?Úgy lenne szép h a 3 d fiúk végezzenek velük..akik felfuttatták őket..Aztán ha hamar bukják is az övet,nem számít,10 x es tt páros lesz…
    de ilyen soha nem lesz..

    gólem egy nagy vicc.Ilyen no name helyi senkiket kap…mért nem feudol kentaur ellen az övért?mondjuk ugy se nyerne..menjen rusev ellen,legyen heel vs heel,remek feud lenne..vagy a hegyomlás még utoljára feudolhatna egyet vele…valakit adjanak már golem mellé,mert most ezzel a fos hajjal és az örökös 2 másodperces győzelmeivel sokkal szánalmasabb mint volt pedig..igen…

    A kötelező kentaurszegmens..rendesen rosszul vagyok már tőle..hányingerem van mikor meglátom a wc be mártogatott haját,suta fejét…rühellem..nem nézem meg innentől,bárkivel is meccsel..nem érdekel.

    bayley nagyon cuki,ítéletnapig dugnám,ert nagyon bejön,dögös kis csaj,nem cicabab,tehetséges is,de ez a hatalmas push pfffffffff már most hatalmas közönségkedvenc,de h ilyen gyenge meccseket toljon..igen,őt megnézem de a többi dívát nem..Mi az a befejező mozdulata?Azzal 1 zsák krumplit nem lehet kifektetni..szánalmas,gyenge,hiteltelen..Nemsokára bajnok lesz és olyan lesz sőt már most olyan mint az egy személyes trombitás fattyúk..az a szinvonal,egy cukiság vödörbe mártogatott csillám pink póni..ő bayley..ebből a skatulyából nem fog kitörni sose..rendes ellenfelek,feudok kellenek neki nem pár perces kamu meccsek mert olyan kis cuki egyem meg a zuzáját…

    Goldberg kivégzi lesnart..mert Goldberg nem veszteni fog visszajönni,főleg nem lesna ellen,főőőleg nem a 12 xévvel ezelőtti wm meccsük után..de..lesnar verhetetlen és ez egy ss lesz,1 meccs,nem feud és nem wm…szal..max döntetlen lesz,egyik se fog nyerni.Az h lesnar legyőzze a nagy Goldberget??Akit eddig 1000000000000 x próbáltak visszacsalni,de nem jött???
    A másik meg a streak megtörője,Undertaker S T B legyőzője..szal..nem tudom..gyanus ez nekem,döntetlent mondok ré,de remélem Goldberg kivégzi..

    Kedvelés

    1. Csak az utolso szegmensre reagalok, de nem tudom, egy mecs fura, ez az egesz nem kerelk nekem, szerintem feud lesz, aminek nem biztos a wm meccs, de ki tudja, valami buzlik, szerintem valami nagy keszulodik a hatterbe, es nem vagyoo naiv, de ahogy irtad, ket legyozhetetlen karakter, dontetlent az egyikuk egoja se birna el, szerintem 🙂
      no offense 🙂

      Kedvelés

Vélemény?