Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. március 28. – Utoljára a WrestleMania előtt

002_RAW_03282016rf_0184--621b7c6a81defa70928086319122b0fd

A RAW adása 2016. március 28-án, Brooklyn városában, New York államban nem mással indul, mint Undertaker-rel. A Dead Man zenéje megszólal, amire a publikum egy emberként felhangosodik és üdvözli a legendát. A Szupersztár a ringbe sétál és mikrofont ragad, amit követően egy egyszerű kijelentéssel indítja az adást, ami szerint ez a WrestleMania nem az utolsó WM-je lesz Taker-nek….

Ennek a kijelentésének természetesen a rajongótábor nagyon örült, akik folyamatosan ki is fejezték boldogságukat és szimpatizálásukat a Dead Man szavaival kapcsolatban. Taker szerette volna letisztázni a dolgokat, miszerint Vince saját fia és saját vére ellen fordult. Tudja jól a legenda, hogy Shane McMahon az utolsó leheletéig harcolni fog, hogy végül megszerezze azt, amit szeretne. Képes lesz a legutolsó hátárig elrohanni, hogy tovább vihesse az örökségét és, hogy megszerezze a Monday Night RAW vezetését. Viszont a WreslteMania-t Taker a saját megállójának, majd a Hell In a Cell csatát a saját házának, otthonának nevezi. Emiatt a WrestleMania-n Shane McMahon “Békében fog nyugodni”…Ahogy arra számítani lehetett, O-Mac-nek is volt pár szava ezekhez a kijelentésekhez. A fiatalabbik McMahon megjelent a bejáratban, aki szintén mikrofont fogott, amit követően a rajongók hangosan kántálni kezdték a nevét. Ahogy a közönség elcsendesült Shane elmondta, hogy Taker és saját maga is harcolni fognak a saját végzetükért. Az az egyetlen egy különbség kettejük közt, hogy Shane azért fog szorítóba szállni, hogy győzzön, míg a Dead Man azért fog küzdeni, hogy ne veszítsen. O-Mac szavai magabiztosságra utalnak, ami nagyon tetszik a közönségnek. Taker viszont kezdte egyre inkább megelégelni ezt a hatalmas önbizalmat, ami leendő ellenfele sugárzott. Egyszerűen, csak annyit mondott neki a Legenda, hogy: “Be kéne fognod a szádat Bitchboy”. Ennek hallatán McMahon a ring felé vette az irányt, amitől a rajongók egyre hangosabbak lettek. Ahogy Shane a szorítóba lépett, közvetlenül Taker elé, a publikum a “Holly Shit” szavakat kezdte el kántálni. Shane szerezné egy kicsit visszarepíteni leendő ellenfelét a két évvel ezelőtti WrestleMania-ra, ahol Undertaker öröksége elhunyt egy Lesnar elleni vereséggel. A Legenda válaszában megfogalmazza, hogy pont úgy viselkedik, mint az öregembere…Akármit is szeretne tenni még minidig “Apuci kurvája”.
Ezt megelégelte O-Mac, aki nekiesett Undertaker-nek a szorító közepén. Egy kemény adok kapok indult el, ami nagyon tetszett a közönségnek és ezt a “This is Awesome” mondat kántálásával fejezték ki. A kommentátori asztalhoz kerültek a felek, ahol Shane tudott fölénybe kerülni. A szurkolók biztatták McMahon-t, aki nem habozott és a ring sarka felé indult. O-Mac a ring felső sarkából ugrott egyenesen a kommentátori asztalon heverő Undertaker-re. Eszméletlen hangulat uralkodott az egész arénában, amivel a két Szupersztár megfelelő módon beharangozta a WrestleMania-n megrendezésre kerülő összecsapásukat.

Zack Ryder vs Chris Jericho

Láthatjuk, hogy korábban a Backstage-ben egy interjú alatt összeszólalkozott a két Szupersztár, aminek a végeredménye a most következő összecsapás lett. A harc pörgősen indult, amit megelőzően megjelent a bejárat felől érkezve AJ Styles. AJ tudatta a rajongókkal, hogy Y2J nem adta meg Styles-nek azt a küzdelmet, amit annyira szeretett volna. Egy szó mint száz…AJ kijelenti, hogy azért érkezett, hogy élvezze az összecsapást, valamint addig nem hajlandó elhagyni az arénát, amíg Chris el nem fogadj a kihívást a WrestleMania-ra. A küzdelem alatt Styles alaposan tett arról, hogy Jericho zavarba jöjjön, elkezdte kántálni a Y2Jackass nevet, ami meglehetősen érzékenyen érintette Chris-t. Végül a küzdelemben Zack Ryder képes volt megszerezni a győzelmet egy gyors kopogtatást követően. Nem volt alkalma a Long Islandi-nek kiélvezni a győzelmet, hiszen egyből kapott egy kemény Codebreaker-t. Y2J elkezdett a vereségét követően tombolni, míg a rajongók a Y2Jackass nevet kántálták. Bolond, idiótának nevezte Styles-t, amit követően elfogadta a kihívást. Chris azokkal a szavakkal búcsúzott, hogy ez a WreslteMania lesz a legnehezebb és legfájdalmasabb éjszakája AJ-nek, amiben valaha része volt.

Becky Lynch vs Charlotte

Egy hétre a WrestleMania-tól Charlotte nem igazán lehet nyugodt. Egy Triple Threat küzdelemben kell megvédenie a Bajnoki övét Sasha Banks és Beck Lynch ellen. Az utóbbi hölgy ellen azonban a mostani RAW adásán is ringbe kell szállnia…Az összecsapást Sasha a kommentátorok mellől követte figyelemmel, amibe beleavatkozott Ric Flair, aki a ringbe siető Lynch lábát elkapta, ami miatt lánya képes volt a Finisherjét követően megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben Renee Young Vince McMahon-t kérdezte a korábban látott Shane McMahon ugrásról, amivel egyenesen a kommentátori asztalon fekvő Taker-t vette célba. Mr. McMahon erről elmondja, hogy ez csak azért történhetett mert Shane tart Undertaker-től, akiről mindenki tudja, hogy hatalmas harcos, főleg ha a WrestleMania-ról van szó. O-Mac is megjelent, aki elmondta, hogy kész harcolni a Dead Man ellen, amit követően megszerzi a RAW irányítását és Ő lesz az első számú McMahon a cégnél.

Big Show és Kane vs The Social Outcast

A harc nagyon rövidre sikeredett, amiben Curtis Axel-nek hamar elkapta a nyakát Kane, aki szerette volna értékesíteni a ChokeSlam-et. Azonban az egész Social Outcast megjelent a szorítóban és nekiestek az óriások duójának, aminek a vége egy diszkvalifikáció lett. A befejezést követően sok Szupersztár jelent meg, akik majd ringbe fognak szállni a WrestleMania-n az André The Giant Memorial Battle Royal megnyeréséért.

A szorítóba ezt követően Stephanie és Triple H érkeznek, akik közül a hölgy szólal meg először. Stephanie először is arra szólítja fel a rajongókat, hogy álljanak talpra és köszöntsék tiszteletteljesen a 14x-es Világbajnokot, Triple H-t. Amit követően pedig ereszkedjenek térdre a nagysága előtt…A közönségnek természetesen nem tetszik ez a pár mondat, amiket hallva hangos tiltakozásba kezdenek. Hunter elmondja, hogy az hever a vállán, amit mindenki szeretne megszerezni, amiért minden egyes pankrátor szerződést köt a céggel. A legnagyobb álom és a legkiemelkedőbb díj, amit csak kevesen szerezhetnek meg annyiszor, mint Ő. Triple H rátér Roman Reigns-re, akiről elmondja, hogy képes volt valóra váltani az álmait és kiemelkedni a többi Szupersztár közül, amikor megszerezte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Triple H azonban saját magáról hasonlókat mond, aminek a lényegében megvolt HHH-ben az a különleges elhivatottság, ami Roman-ből hiányzik, ahhoz, hogy kimondottan nagy Szupersztár lehessen…A beszéd folytatását Roman szakította félbe, akinek a zenéjének megszólalásánál az egész publikum hangosan fejezte ki ellenszenvességét a Big Dog-al szemben. Roman a szorítóba sietett, ahol egymásnak estek Triple H-el, azonban komolyabb bunyó nem alakult ki. HHH gyorsan kiiszkolt a ringből, majd az arénából.

Kofi Kingston vs Alberto Del Rio

A WreslteMania-n csatázhat egymás ellen a New Day és a League Of Nations, azonban most csak egy-egy tag léphetett ringbe a két bandából. A küzdelmet végül Kofi tudta megnyerni, aki megmenekült a Cross Arm Breaker-ből és egy gyors kopogtatással győzelmet szerzett…A harcot követőn Jonathan Coachman, azaz Coach jelent meg az arénában, aki korábban pankrátorként, valamint kommentátorként dolgozott a WWE-nél és az ESPN-nél. Bejelentette, hogy az általa vezetett ESPN Sports Center előben jelentkezni fog a WrestleMania-val kapcsolatban.

A kulisszák mögött Roman Reigns adott egy rövid interjút, amiben a Dudley Boyz szakította félbe Triple H leendő kihívóját. Bubba Ray és D-Von provokálása annyira lefoglalta a Szupersztárt, hogy The Game könnyedén meg tudta támadni Reigns-t hátulról. Hárman kemény pofonokat osztottak ki a Szupersztárnak, aki teljesen védtelen volt ezúttal.

Kalisto vs Konnor

A küzdelemben a United States Bajnok látványos csatát vívott Ascension-ös ellenfelével szemben, amiben végül képes volt megszerezni a győzelmet. Az összecsapását követően Ryback jelent meg, aki odasétált a Luchador elé és egyenesen az arcába kiáltotta: “Feed Me More”.

Paul Heyma és Brock Lesnar érkeztek a szorítóba, akiket nagy szeretettel fogadott a közönség. Paul jó szokásához híven, bemutatkozott a publikumnak, amit követően rátért mondanivalójára. 6 napra vagyunk már csak a WrestleMania-tól, amit követően Brock Lesnar tovább folytatja elképesztő menetelését a szervezetnél, hiszen maga alá fogja kényszeríteni Dean Ambrose-t, aki képtelen lesz felvenni a kesztyűt a Bestiával szemben. Paul szerint nincsen egyetlen olyan pillanata sem Lesnar szereplésének, amikor az ellenfeleinek nem kell tartaniuk. A legpusztítóbb erőről van szó, akit valaha is láthatott a szervezet ringjében a rajongótábor. Doktor Brock Lesnar készen áll komolyan kezelésbe venni Dean Ambrose szervezetét, amit követően a kóma legsúlyosabb állapotába fog kerülni a Lunatic Fringe. Brock csak mosolygott a mentor szavainak hallatán, amit követően Heyman azzal zárta beszédét, hogy ez nem prédikáció, hanem egy spoiler a WreslteMania-ra, ahonnan Lesnar nagy arányú győzelemmel fog távozni…Ekkor megszólalt Dean Ambrose bevonuló zenéje. A Lunatic egy kocsit húzott maga után egészen a ringig. Itt felhajtott a ringet borító takarót és nekiállt válogatni a fegyverek közül. Végül rendesen felpakolt kocsival távozott az arénából, amiket majd Brock ellen fog bevetni a WreslteMania-n…

Emma vs Paige

A WrestleMania-n láthatunk majd egy küzdelmet amiben a Total Divas szereplői harcolhatnak majd a Team B.A.D. kiegészült csapata ellen. Ezúttal Paige nem volt képes győzelmet szerezni, amit követően elszabadult a pokol a szorítóban. Nem más érkezett a bejárat felől, mint Eva Marie, aki a Total Divas csapatnak az utolsó tagja lesz. Nagyon régen láthattuk Őt a WWE aktív Main Roster-jében, azonban most vele egészül ki a hölgyek csapata.

Kevin Owens, The Miz és Stardust vs Sami Zayn, Dolph Ziggler és Sin Cara

Egy 6 Man Tag Team küzdelmet láthatunk, amiben mindkét fél jól szerepelt, a győzelmet azonban a Face Szupersztárok csapata tudta megszerezni, miután Sami értékesítette a Finisherjét és lekopogtatta az Interkontinentális Bajnokot.

A főeseményhez ismét Stephanie és Triple H érkeznek, akik elkezdenek beszélni arról a bizonyos támadásról, ami korábban volt látható a mostani RAW-n. Steph szerint jobban teszi mindenki ha nem próbálja meg felvenni a versenyt a Vezetőséggel. Roman Reigns is inkább csak élje a saját életét és próbáljon megbarátkozni a ténnyel, hogy nem lesz képes minden egyes álmát valóra váltani. Hunter ismét elkezdte mondani a saját eszmefuttatásait, viszont a Big Dog megjelent aki újra azért érkezett, hogy csatázzon a WWE Nehézsúlyú Világbajnokkal. Ahogy kezdett komolyabbra fordulni a történet, Stephanie sok Szupersztárt hívott be a Roster-ből, akik próbálták szétszedni a feleket, ami koránt sem volt egyszerű feladat.

A RAW ezzel ért véget, ami az utolsó hétfői adás volt a WrestleMania-t követően, amit még a SmackDown fog megelőzni…

Ha a beágyazott videókkal probléma adódna, akkor az alábbi linkelésre kattintva tekinthetitek meg az adást a Dailymotion hivatalos oldalán.

WWE RAW 2016. március 28. – Videó 1.

WWE RAW 2016. március 28. – Videó 2.

WWE RAW 2016. március 28. – Videó 3.

19 gondolat “WWE RAW 2016. március 28. – Utoljára a WrestleMania előtt” bejegyzéshez

  1. Azzal értek egyet, aki szerint Undertaker meccsén történni fog valami váralan. Történnie kell, különben az egész érdektelenségbe fullad, Undertaker nem kap ki egy “jövevénytől”.

    Amíg 1 öv van, nem lesz külön SmackDown és RAW. Az övek szétválasztása viszont kizárólag PPV-n történhet meg, ami ugye most nem volt bejelentve, ezért erre a szétválásra most még nagy pénzben nem fogadnék. Azonban ha Shane veszít, kezdhetnek felépíteni egy történetet, ami 1-2 hónap alatt a két műsor szétválásához vezet. Csak úgy a semmiből ezt most nem fogják megcsinálni, értelmetlen és érthetetlen.

    Lesnar lenne a leghitelesebb bajnok. Egy harci gép, és nem csak a kamu bunyóban, előre megírt koreográfia szerint bizonyított. Kb. pont darabokra kellene szednie mindenkit. Ambrose sem lesz kivétel. Amivel azt hiszem az Ő pályafutásának annyi egy jó ideig. Wyatt beleavatkozna? Miért? Semmivel sem lenne hitelesebb egy dagadt Wyatt a “beast” Lesnar ellen, mint Ambrose. Vagy lehetne reklámozni, hogy Beast vs Brest. Wyattet küldjék orvoshoz a gerincével, gyógyuljon meg mihamarabb, mert az egyik legfajinabb karakter az övé. Aztán fogják diétára, zavarják le a kondi terembe reggeltől estig, akkor valamivel hitelesebb lesz. Ja, és van kb. 2 mozdulata, semmivel semmivel sem jobb, mit a sokak által gyűlölt Reigns vagy Cena.

    Owens ugyanez. Puhos, féltehetségű, gagyi pankrátor. Nyerje Sin Cara az IC övet. Lucha törpéktől pedig majd 1 hónap múlva MINDKETTŐT vegye el Ryback! Mondjuk egy dupla finisherrel.

    Jöhetnek a dislikeok! Az igazságot sokan nem szeretik.

    Az afro ratyiktól ha nem veszi el a LON az öveket, akkor nagy baj van. Egyetlen lehetséges forgatókönyv, hogy nyer a LON, aztán kialakul egy belviszály, hogy ki is az igazi bajnok. Mondjuk azon kicsit meglepődtem, hogy a közönség bírja az New Day-t. Pedig szokták utálni, aki túl van tolva, lsd: Reigns, Cena.

    Ha már Reigns, neki amolyan heel és face közötti valakinek kellene lennie, aki pusztít mindent amit csak ér. Ez a szerep jól áll neki, és nem nagyon kell hozzá 2-3 saját mozdulatnál több. Megvan, hozzá az alkata is, azaz tökéletes lenne erre. Legyen mondjuk nála az Öv, úgy hitelesebb lenne Rollins visszatérése és talán bele lehetne vonni Ambrose-t is a történetbe. És mehetnének 3 vs 3 az övért.

    Kedvelés

    1. Jók amit mondasz és van is benne igazság, Roman esetében a Heel Turnje jó lenne ha be állna az Authoritybe és így nyerné meg az övet utána meg jönne vissza Rolins és menne ellenük de ezt úgy lehetne még meg spékelni ha Ambrose össze állna Rolinsal az Authority ellen 😀

      Kedvelés

  2. Ekkora fos WM et sem fogok látni mostanáig!!!

    Meccsekről:

    HHH vs Roman Reings: Tudjuk hogy Reings nyer de fasza lenne ha DQ val lenne vége a meccsnek be jönne a Balor Club és mind2 szarrá vernék!!! HHH nál maradna az öv, utána gyilkolnák Reings t vagy valami.

    Dean Ambrose vs. Brock Lesnar:

    Ezt a meccset várom de nagyon igaz 0 promo, és Dena viszi a hátán a feud ot, de még jól is ki sülhet, gondoltam olyat hogy Wyatték bele avatkoznak a meccsbe és Dean nyer, aztán a Payback en Wyatt vs Lesnar lesz. Mind1 ebben a meccsben még bízok.

    Shane McMahon vs. The Undertaker:

    Ezt is várom, igazából itt Takernek semmi keresni valója ez Shaneről meg a faterjáról szól inkább Father vs Son meccs lehetne a speciális vendégbírónak meg mehetne Stone Cold vagy Mick Foley. Ennek a meccs győztesének nem lesz nyertese mert ha Taker nyer akkor Roman korszak tovább megy ha Shane nyer akkor Taker Streakjének tényleg kampó.

    Charlotte vs. Becky Lynch vs. Sasha Banks:

    Sashanak drukkolok hogy nyerjen aztán remélem Flair papát elnyomják innen, és Sasha védheti az övét Becky vagy Paige ellen.

    Kalisto vs. Ryback: Végre ellenfél Kalistonak, Ryback kéne nyerni de ez is szégyen hogy ennyi időt kellet várni hogy Ryback et kis övre is rá tegyék pedig már hamarább kellet volna rá tenni.

    The New Day vs. The League of Nations:

    Bóritélkolható hogy a New Day nyer, ennyire elnyomni egy TT mint a LONm ugye ők is csak Romai Birodalom miatt alakultak meg semmi másért de legalább kezdhetnének velük valamit, Sheamus többszörös WWE bajnok, WHC bajnok nyert RR-t, MITB, Del Rio 2x WWE bajnok, 2x WHC bajok RR és MITB bajnok mint Sheamus, Barett őt nagyon ki golyózta Vince papa 4x IC bajnok azon kivül mit nyert?? semmit, Rusev na ő pont olyan mint Harper kurvára alul van értékelve. Ennek a csapatnak olyanak kéne lennie mint a WCW ban az NWO nak ehejet ilyen csicskák mint Kofi vagy Woods ellen szenvednek ugyan már

    The Usos vs. The Dudley Boyz:

    Kutyát nem érdekli ez a meccs. Nem is tudom minek csinálták ezt a feud ot. Eléggé meg alázták már a legendákat. Nem kéne ennyire…

    IC meccs:

    Ismét létrás lessz mint tavaly, tavalyi jó volt, de ettől nem sokat várok….

    AJ Styles vs. Chris Jericho:

    Ezt érdekel a Legkevésbé, hanyadjára is 4x er egy más után kicsit sem unalmas….

    Kedvelés

  3. Nos.A Wyatt family fele rehabon van a másik fele meg életképtelen…
    Mivel érik a szőlő meg a lesnaros feudjuk lehet h közbeavatkoznak,de mivel békapofa az ellenfele,nem hiszem h az ő javára ténykednének..Itt dupla verés lenne,de ahoz 2 ember kevés ugye..
    Mivel ez nem feud lesnar és békapofa között..biztos nem veszít lesnar meg amúgy se veszítene..

    Olvastam valahol h kentaur az új sd be kerül miután kettéválasztják a fos tengert,ez még akár jó is lehetne,,a rawban meg a nagyfiúk fognak játszani,ott semmi keresnivalója ennek a kis patkány ivadéknak.

    Mindne héten alulmúlja saját magát..elképesztő anti pankrátor ő…

    bálor club ha jön,kit támad be?Vagy nexusosan mindenkit?Bebszna ha Taker miattuk kapna ki..
    A jelenlegi 1 emberre felépített wwe ben nekik nincs helyük se keresnivalójuk.
    Ott van aj mióta is van itt?pár hónapja és mit csinál?Jerichoval bohóckodik ennyi..ezért hozták át?Menjen az egyik övért vagy kapjon sztorit.
    Amúgy ott cseszik el h sorba mindnekit az övekre akarnak nyomatni,jön vissza majd vipera matyi müzli júdás mind az övekért..pedig normális sztori,feudok meccsek és lenne mit néznünk,,,nem csak az övek léteznek
    És Cezaro.Tavaly amit 4-5 meccsen is leművel zsinórban….Tanítani kéne!!!! Ez az igazi pankráció
    Visszajön és kap talán esélyt az egyik kisebb övre..pedig bajnok alkat és piszok jó wwe bajnok lenne..de nem lesz mert csak kentaur lehet bajnok meg müzli…

    Évek óta mélyponton van awwe,de amit eddig idén produkáltak pffff

    Amúgy Wyatt a jövő muahahahahahahahaha

    Kedvelés

    1. Csiripelik a madarak…bár már számtalanszor csiripelték és semmi nem lett belőle hogy a WM után Roman heel turnt kap…és azt győzelemmel nem lehet megoldani szóval egy Bálor Club pusztítást csak is a WM főmeccsén tudok elképzelni…szép is lenne 😛 bár meg van rá az esély ahogy mindenre csak élni kell vele…és akkor nem csak Reignst támadják be hanem The Game-t is…most hogy Wyatték kilőve elhozhatja a Bálor Club az apokalipszist…aztán talán a SS-re a család is felgyógyul sebeiből és lehet egy Wyatt Family vs Bálor Club valamilyen jó kis meccstípussal 😀 akár HIAC is…

      Kedvelés

  4. WM-en ezeknek kell lennie a végeredményeknek vagy totál elbasszák az egészet.

    1. Hunternek meg kell semmisítenie kentaurt. Csinálni kell valamit szuperpuncival, mert így nem lehet bajnok. pont.

    2. Csajokat engedni kell birkózni, és Sashának meg kell nyernie az övet.

    3. Ambrosenak nyernie kell Lesnar ellen, ha nem nyer akkor vége neki itt mindennek…

    4. Shane bevállal egy-két durva ugrást és Taker nyer. Shane nem egy Lesnar.

    Talán még így egy normális WM lenne.

    Kedvelés

    1. ebből az 1.csak egy vágyálom
      a 2.hát talán
      a 3.szintén csak egy vágyálom
      a 4.valószínű bár szeretném ha shane lenne a gm,de valószínűbb hogy taker nyer

      Kedvelés

    2. turpiurfi nem pankrátor csak egy lightos kósza fing nem több.Ugrik párat meg csapkodja a levegőt,kikap,de még is nyer na de hogy?Ez itt a kérdés.Mert ha legalább megerőltették volna magukat a kreatívok és normális sztorit kreálnak a családi mókához elhúzzák és a végén csúcsosodik ki a Takeres meccsel..azt mondom fasza,de h nincs se sztori se semmi,csak egyből meccs a halott emberrel?Ennek mi értelme?
      Kettéválik szerencsére a műsor,remélem külön övek lesznek,és nem lesz vendégszereplés,ki az egyikben ki a másikban ténykedhet,külön övek,külön feudok,külön sztorik,külön bajnokok,kevesebb jobber.több lehetőség stb,mert ami most megy…1 csicskának csicskul be 100…a 100 ból kb 85 tehetséges/legenda/bajnok/volt bajnok/jövendőbeli bajnok stb…
      Mondta valaki h visszasírjuk mi még a mözli korszakot..azt persze nem,de ez kezd már most szánalmasabb lenni…pedig tudjuk müzli kicsoda vagyis micsoda..kis mocsoládé..de 10en x éve itt dögevősködik…

      Kedvelés

  5. Akárki akármit mond az az Ambrose “szegmens” nekem nagyon bejött :DD remélem a kiskocsijával vonul be a WM-en is, bár kicsit nem értettem hogyan…javítom!…miért kellett a láncfűrészt és az ütőt a ring alá tenni amikor azt már egyszer odaadták neki…visszatérve a kocsira szerintem ott még elférne egy két bilincs és kötél…tudom nem veri meg…de úgy meglehetne oldani hogy kiköti agyon veri és megnyeri a meccset…Lesnar baromi unalmas már…ki a rákot érdekel már ez a szar Suplex hülyeség…sokkal jobb volt előtte…de amióta kitalálták ezt a baromságot úgy csúszik le nálam az emberünk….látsz 20 german suplexet 2 F-5-t és vége…és ennyi volt a nagy meccs és akkor még lenyilatkozza hogy szeret meccselni…pofám leszakad….+ mennyi pénzt felzabál…értem én hogy nagy névnek számít már…de akkor is….akkor legalább dolgozna meg a pénzéért és legyenek jobb meccsei….baromira unom már….

    Snoop Dogg a HoF-ba…..WTF ??? minek….ott van Christian is Edge mellett ő is megkaphatná…ehelyett….jövőre én is pályázhatok ? mert szívesen bekerülnék én is…van egy tucat legenda aki nincs már erre ilyenek kerülnek be….jaj..-.-”

    Shane veszít…de egy csavarral az SD-t megkaphatja…ha már elkezdték a képeket csinálni…meg elméletileg megint ketté válik a két adás…na de ahhoz egy öv is kéne…kíváncsian várom…remélem Finn kikap a TakerOveren és jön fel ahogy mondják méghozzá nem is egyedül:D meg szerintem Bayley is hamarosan érkezik sőt lehet hogy már hétfő este..:P

    Paige-el is hogy elbántak….istenem:SS pedig neki is ott kellene lennie a Diva meccsbe az övért…erre…hallottam hogy büntetésben van mert zavarja meg elhülyéskedi a backstage jelenteket na de meddig van ez még ?

    New Day remélem övet veszít…RoadBlockon se nekik szurkoltam itt se lesz másképp…de viszont ha nyer a LoN akkor jöhet a SAWFT , címvédés esetén azonnal jönnie kéne Murphy&Blakenak na meg persze Alexanak mert ez nem állapot…az egy dolog hogy az Ascensionnal így elbántak na de ki gondolta hogy a Dudley Boyz Romannek fog csicskulni…:S LD-nek vége…kellenek a friss emberek…de ha Shane megkapja az SD-t amire remélem nagy az esély…meg láttam már egy pár kommentbe hogy gondolnak erre…akkor odakerülnek az NXT-sek mert nem akarom hogy úgy járjanak mint Breeze….

    Kedvelés

      1. Igaz jó volt látni Cenanal de kérem az a 14-es SS-en volt…és az ember azóta is csak ezt csinálja…:S

        Kedvelés

  6. Ez lesz minden idők talán legrosszabb WM-je. Egyszerűen totál érdektelenek a mérkőzések. Jelenleg nincs olyan vetülete Roman Reignsnek, amit ne lehetne gyűlölni, és teljesen jogosan. Még akkor is, ha személy szerint nem ő tehet róla. Minden nagyon rossz irányba megy.

    A főmeccs teljesen érdektelen, papírforma Reigns győzelem, és a mérkőzés se lesz jó feltehetőleg. TT vonal csak azért érdekes, mert a New Day már rohadt unalmas, le kéne váltani őket. Lesnar vs. Ambrose még csak nem is feud, semmi folytatása nem lesz. Egyedül a Taker vs. Shane-O érdekelne, de ott sem lesz semmi érdekes valószínűleg, mert nem hinném, hogy a Takerrel megjátszák, hogy bebukik még egy Maniat. Az összkép siralmas. A két legjobb in ring-gel bíró pankrátor (Rollins és Cesaro) sérült, olyan nagy nevek, mint Cena és Orton szintén. Styles eddig semmi érdekeset nem csinált igazából.

    Harper megsérült, a hétvégén volt térdműtétje. Wyatt gerince sérült, ringbe nem léphet (ezért sem csinált eddig semmit, csak az embereit uszított rá valakire).

    Ettől még el lehetne intézni, hogy jó legyen a WM, de ahhoz lépéseket kell tenni.

    1. Triple H vs. Roman Reigns meccs csak úgy adható el, ha felhagynak a jófiú Roman gimmick-kel. Elő a székeket, monitorokat, baseball ütőt, amit lát és brutálisan verje el Huntert, aki diszkvalifikációval védi meg az övét, és a meccs legyen látványos. Amikor H már vérben úszva fekszik, jöjjön őt kimenteni HBK, mire Ambrose és a Rock siet Reigns segítségére. De ebből Reigns nem kér, és a “tesóját” és a “rockonát” is leüti. Végleges és visszavonhatatlan heel turn. És innentől tényleg üssön mindenkit, minden Raw-n és Smackdownon, ne érdekelje se Isten se ember. Ha ezt csinálja, két hónap és az egyik leghitelesebb heel lenne belőle. Beszélnie sem kéne. A másik lehetőség Rollins visszatérése. Ez kétséges, mert Seth már edzésben van, de nem biztos, hogy kockáztatnák, hogy egy rossz mozdulat miatt újra lesérüljön. De kétségtelenül nagyon örülnék, ha megjelenne, viszont akárhogy is már kezd felépülni, a hírek szerint nincs olyan állapotban, hogy valóban vissza is térjen, és hétről hétre küzdjön a Raw-n.

    2. Lesnar meccsébe a Wyatt család bele fog szólni. Biztosan ez volt a forgatókönyv eddig, de a család feje (Bray) és a legtehetségesebb tagja (Harper) sérültek, tehát kétséges, hogy lesz-e valami ebből a feudból. Ha bejön a család, akkor annyi történhet, hogy Wyatt (aki járni tud, csak mérkőzni nem) ráuszítja a nagyobbik kecskét Lesnarrra, és azok ketten keverednek feudba. Ambrose meg egyre csak sűlyed.

    3. Shane nem valószínű, hogy legyőzné az Undertakert. Ha nyerne is, csak segítséggel tudná megejteni. Az egyik hírportálon pedzegették, hogy lehet, hogy maga Reigns fog segíteni neki, ezzel az Authorityt kiszorítva a Raw-ból, és Shane verőembereként fellépve a jövőben. Ki tudja? Ezen a meccsen biztosan történni fog valami meglepő.

    4. Valamilyen formában fel kell tűnnie a Bálor Clubnak is. Ha Finn kikap a TakeOveren, akkor 99%, hogy ott lesz a Wrestlemania-n. Két olyan meccs van, amibe beleszólhatna: AJ Styles vs. Chris Jericho (akár AJ mellett vagy ellene) és a Shane vs. Taker, mint Shane saját csapata.

    5. A női meccset Sashanak kell nyernie. Pont.

    Kedvelés

    1. DZSRESZTLEMANIA, VINCE MEKMEN, ROMIN RÉNKSZ
      Ezeket komolyan gondolod? Én a helyedben mielőtt videókat csinálnék, elmennék logopédushoz…

      Kedvelés

  7. Uram istenem… Rusev Big E-től kapott ki ugye nemrég Del Rio meg Kofi-tól, akármilyen fordítással is, szánalmas…

    Engem a Shane-Undertaker meccs érdekel a legjobban, de tudom hogy Under fog nyerni.. Nem találtak neki ellenfelet a WM-re ezért behozták Shane-t hogy azért valami mégis legyen.

    A 6 emberes tag meccs se volt olyan nagyon rossz, bár igazából csak arra volt jó hogy építsék a Zayn-Owens feudot

    TT öv nem érdekel csak vegyél már el a csokiktól..

    Kedvelés

  8. L O L

    UNdertaker,a legenda ilyen csicska bánásmódot érdemel?
    Jericho ilyen csicska mód kap ki?
    A csicska nemzetes el patrobka IS ilyen csicska mód kap ki?
    aj ezért jött?Beszélni nem tud mint egy fogyatékos,és csak vergődik..
    Múltkor is feltűntek a doom ivadékok,akiket már rég elfelejtettünk sajnos..de pár perc alatt kikaptak..de most..az egyik doom ivadék..2 perc alatt kikapott..Ennyire szopatni ezeket…pffff
    A veszett kutya egy izom kolosszus,lesnar ellen kéne mennie vagy a fekete bárány ellen,erre szarakodik eg ytörpével..mennyire reális?Kár h mindkettő karakter a süllyesztőben van szinte..
    lesnar megjelenését mindig bejelentik mintha a messiás jönne,pedig csak egy túlértékelt kamu idénymunkás,semmi több.
    Most ez békapofától mi volt?Eljátszotta denist a komiszt a piros kis kocsijával,guberált magának egyet majd ment…szánalmas ez a kamu feud…Jöjjön már a Wyatt vs lesnar! Az év feudja lehet és remélhetőleg lesz is!!!
    kentaur szegmens..szokás szerint pfff annyira szánalmas az egész hunterral az élen.Az egész wwe arrról szól h görcsösen vért izzadva megtalálják müzli utódját és aszthiszik kentaur az…szánalmas féreg.

    Fasza adás volt.Nem érdekel a wm em…Undertaker csicska meccset nyomat,Wyatték meccset se kaptak.SE A 2 KIS ÖV SE A FŐ ÖV SE A TT ÖV SORSA NEM ÉRDEKEL!
    Egyedül a memorial br-t nézem meg.A többi hulladék…

    Kedvelés

Vélemény?