Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. március 14. – Eredmények és videók

035_RAW_03142016cm_0537--2e319c0ecafa739070a56c4854abf04b

A RAW 2016. március 14.-én Pittsburgh városából, Pennsylvania államból jelentkezett. Ahogy a WWE előre bejelentette hivatalos weboldalán, meg fog jelenni a mostani adáson The Undertaker és Shane McMahon. Emiatt joggal számíthatunk egy komoly szócsatára, aminek valószínűleg ütésváltás lesz a vége…

A publikum zaját a New Day zenéje fokozza, amire érkeznek a WWE Tag Team Bajnokai a bejárat felől, akik a szorítóba sétálva szokásukhoz híven elmondják a népszerűsítő szövegüket, aminek a legfőbb témája Big E. feneke és a trió kiváló teljesítménye.

The League of Nations vs The New Day (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A League Of Nations bandája szakította félbe a New Day mondanivalóját. Ahogy a ringbe vonult a négy fős csapat Lilian Garcia bejelentette, hogy Del Rio és Rusev harcolni fognak Big E. és Xavier duója ellen, ahol a Tag Team övekért léphetnek szorítóba. A két Heel csapat megküzdött egymással a Roadblock-on is, ahol a győzelmet végül a 2x-es Tag Team címvédő New Day tudta megszerezni. Az a vereség viszont egy cseppet sem szegte kedvét ellenfeleiknek, akik ismét elszántan érkeztek a kötelek közé, hogy bizonyíthassanak…A küzdelem elkezdésénél eléggé tapogatózóan indult az összecsapás, ami miatt sokáig elhúzódott. Végül Rusev a szorítón kívül tevékenykedő Kofi-t támadta meg, ami után Xavier egyszerűen csak kopogtatta a Bolgár Bestiát. Nem igazán élvezhette a sikert a New Day, hiszen egyből a gong megszólalását követően a komplett League of Nation nekiesett a címvédő bandának. A győztesek próbálták tartani magukat, de négy támadójuk erőteljesebbnek bizonyult.

A Roadblock-on Dean Ambrose képes volt lekopogtatni Triple H-et, azonban láthatunk egy képet, amin teljesen bizonyítja, hogy a Lunatic Fringe lába a kötél alatt volt, ezért pedig a Pin szabálytalan. Dean érkezik a szorítóba, aki mikrofont fog és elmondja, hogy úgy szeretett volna itt állni a mostani RAW-n, mint az új WWE Nehézsúlyú Világbajnok, azonban az élet nem mindig adja meg azt, amit akarunk. Nagyon közel volt ahhoz, hogy megszerezze a győzelmet, de az alsó kötél keresztül húzta a számításait. Megtartotta volna itt a RAW-n a WWE legnagyobb ünneplését, azonban ez elmarad…A közönség egy emberként kezdi el a “Let’s Go Ambrose”-t kántálni. A Lunatic azzal folytatja a mondanivalóját, hogy Triple H itt van a RAW-n, de nem lehet kimondottan boldog, hiszen megtanult pár dolgot szombaton. Megtanulta, hogy mi történik, amikor valaki nem veszi komolyan Dean Ambrose-t, valamint azt, hogy mi történhet, amikor valaki Dean ellen lép a szorítóba, végül pedig azt, hogy milyen, amikor valaki nem adja meg a kellő tiszteletet a Lunatic-nak.
Ambrose nem tudta tovább folytatni a beszédét, hiszen Brock Lesnar érkezett az arénába, aki Paul Heyman társaságában jelent meg a bejáratban. A közönség egy emberként állt talpra és hatalmas ovációval üdvözölték a Bestiát. Paul Heyman szokásos módján bemutatkozik és elmondja ,hogy Ő az egyetlen olyan személy az arénában, aki megmenti ezúttal Dean Ambrose-t attól, hogy Paul ügyfele, később Dean elpusztítója, Brock Lesnar, most végezzen leendő ellenfelével. Dean ekkor visszakérdez, hogy Heyman lenne a megmentője és a védelme? Majd arra kéri a menedzsert ,hogy engedje szabadjára a fenevadat! Paul elmondja, hogy a publikumon kívül még Ő is szívesen végignézné, hogy Lesnar elpáholja Dean-t, viszont ezt a különleges pillanatot egy jóval nagyobb eseményen szeretné megtekinteni, aminek a neve, WrestleMania…Paul térden állva könyörög Dean-nek ,hogy fejezze be Brock Lesnar provokálását, hiszen ha a Bestia elveszti a türelmét, akkor Ambrose olyan szintű támadássorozatnak lesz az áldozata, amit követően nem lesz képes megjelenni a WrestleMania-n. Dean ezt követően kijelentette, hogy nem szeretné provokálni Lesnar-t, hiszen tudja, hogy akkor beszökdel a ringbe és bunyó lesz. Ambrose parodizálja Lesnar mozdulatait, ami után Paul kijelenti, hogy a WrestleMania-n kiderül, hogy mégis miért van ilyen nagy szája Ambrose-nak….Ahogy távozott a mentor a Bestia a ring felé vette az irányt, azonban ütésváltásra nem került sor, hiszen Dean előhúzott egy feszítővasat a kabátja alól.

Sin Cara vs Ryback

A harc eléggé rövidre sikeredett, amiben Ryback volt képes jobban dominálni. A küzdelem befejezésénél a Big Guy értékesítette a Shell Shocked-ot, amit követően a mexikói nem volt képes kirúgni a kopogtatásban. A harc után Kalisto a ringbe sietett csapattársához, akinek elmondta a kommentátori asztal mellett álló győztes, hogy ez egy tökéletes példája volt annak, hogy a Big Guy megsemmisítette a Little Guy-t. Kijelenti a United States Bajnoknak, hogy méret igenis számít, szóval Kalisto legyen óvatos, ha felteszi az övét Ryback ellen egy küzdelemben, a WrestleMania-n.

A ringbe nem más érkezik, mint Stephanie McMahon, aki mikrofont fog és elmondja, hogy szeretné, ha a rajongók hatalmas tiszteletet adnának annak az embernek, aki képes volt saját kezűleg legyőzni Dean Ambrose-t a szombati Roadblock-on. The Game, The King of Kings, a 14x-es WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Triple H!
Ahogy ezt kijelentette a hölgy, megszólalt a King of Kings című bevonuló zene, amire a bejárat felől, öltönyben érkezett a cég COO-ja. Triple H azzal kezdi beszédét, hogy Dean Ambrose volt az, akit az egész világ figyelt szombaton, a Roadblock eseményén. Harcolt, küzdött és próbálkozott, de végül elbukott. Miután Hunter lekopogtatta Őt a ring közepén, ismét kijelentheti, hogy a Vezetőség mindig nyer. Triple H egy hosszas mondókába kezd bele, amiben az életről beszél, nem számít szerinte az, hogy mennyire telik az idő, valamint, hogy ki mit gondol a saját képességeiről. Bebizonyította, hogy hosszas idő után képes volt visszatérni a szorítóba, hogy újra megszerezze a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ez az eltökéltség és reménykedés fogja továbbsegíteni a karrierjét. Roman Reigns hiába fiatalabb és hiába tűnik eltökéltebbnek, egyetlen egy dolog számít. Az idő folyamatosan előre halad, de az életben egyetlen dolog változatlan: A Vezetőség mindig győz.
Triple H beszédét Dolph Ziggler szakította félbe, aki a kötelek közé vonult és elmondta, hogy Triple H szerint minden embernek tisztában kell lennie azzal, hogy hol is van a helye, Ziggler szerint a sajátja itt van a ringen, minden egyes éjszaka a WWE szurkolói előtt. Steph szerint nagyon John Cena-szerű akciót hajt éppen végre a Show-Off. Dolph elkezd azon gondolkozni, hogy mi történhet most, hogy a COO beszédét szakította félbe, talán ismét kirúgják a cégtől? Amikor ezeken a lehetséges következményeken agyal, mindig rájön, hogy valójában nincs semmilyen komolyabb vesztenivalója. Tehet a Vezetőség bármit, akkor sem fogják egyszerűen elhallgattatni Dolph-ot. Steph-nek ez nem annyira tetszik, Triple H válaszol neki és elmondja, hogy Ziggler egy kedves és szimpatikus vesztes, aki kétségtelenül egy tehetséges Szupersztár. Lehetne sokkal nagyobb és sokkal jobb, viszont nem a megfelelő ember áll mögötte, aki támogassa. Dolph harcoljon csak azért amit szeretne és talán egy nap majd eléri a célját, de az nem itt és nem most lesz. Dolph egy WM meccset szeretne és egyáltalán nem szeretné pont ettől a két embertől kérni, akik számára az utolsók a földön, Triple H és az önző, egoista, idióta felesége. Steph ekkor közelebb lép a Show-Off-hoz, akinek lekever egy kemény pofont. Ezt követően hevesen kijelenti, hogy ha Dolph egy WrestleMania meccset akar, akkor le kell győznie a mostani ellenfelét, a mai RAW főeseményén. Nem fog a hölgy megelégedni azzal, hogy látja majd Ziggler-t elbukni, azt szeretné, hogy megtörjön a lelkesedése és a lelke, hogy lássa Dolph-on, hogy lassan minden elveszít. Ziggler ekkor közbeszólt, hogy teljesen érti, hogy miről is van most szó, csak annyit akar, hogy nevezze meg végre az ellenfelét. Steph nem gondolkozott sokat, kijelentette, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka ellen, The Game, Triple H ellen kell ringbe szállnia a mostani RAW-n.

Sami Zayn vs The Miz

A küzdelemben megjelent a kommentátori asztalnál az Interkontinentális Bajnok, Kevin Owens, aki természetesen megpróbálta kicsit felpörgetni az eseményeket. Ahogy a Szupersztárok a ringen kívülre kerültek KO elindult lassú léptekkel Sami felé, ám Miz támadta meg hátulról a címvédőt, hogy ne érhessen véget diszkvalifikációval a küzdelem. Befejezésül Zayn értékesítette a Helluva Kick nevezetű Finisherjét, amiből után Miz nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A Backstage-ben a League Of Nations ad egy rövid interjút Renee Young-nak, amiben elmondták, hogy ugyan sikertelenek lettek a Tag Team övért folyó küzdelemben, viszont olyan verésben részesítették a Tag Team Bajnokokat, amit a világ minden egyes nyelvén könnyen megérthet mindenki.

Team Bella vs Team B.A.D.

Alicia és Brie csapata nézhetett ezúttal szembe Naomi és Tamina duójával. A küzdelem elindulása előtt Lana érkezett meg, aki a kommentátorokhoz sétált, hogy onnan figyelje az összecsapást. Lana a harc végénél felpattant a kötelek mellé, ahol elterelte a bíró figyelmét, ami tökéletes alkalom volt a Team B.A.D.-nek, hogy értékesítsék a Finisherjüket és megszerezzék a győzelmet.

The Usos vs The Social Outcast

Az Uso srácok bandája könnyedén meg tudta szeretni a győzelmet a Social Outcast ellen, amit követően szerették volna, ha a Dudley Boyz belép a szorítóba, azonban nem került sor további ütésváltásra.

A Backstage-ben Dean Ambrose-t láthatjuk, akihez nem más csatlakozik, mint a Hardcore Legenda, Mick Foley. Mick szavaival felkészíti arra a Lunatic-ot, hogy mi is várhat majd rá a WrestleMania-n Lesnar ellen. Foley elkéri a feszítővasat és átad Dean-nek egy ajándékot, ami sokkal inkább testhezálló…Egy jól megszokott, híres Foley féle baseballütő, amire egy drót volt feltekerve.

Dolph Ziggler vs Triple H

Hosszas küzdelmet tekinthettünk meg, amiben végül Triple H tudta megszerezni a győzelmet egy Pedigree-t követően. Az ünneplés azonban elmaradt, hiszen megszólalt Roman Reigns zenéje. A WWE Nehézsúlyú Világbajnok kihívója nekiesett Hunter-nek és hasonló verésben részesítette, mint pár héttel korábban Triple H Őt. Egészen a Backtsage-ig pofozta, ahol nem volt elég a bírók közbelépése, Jack Swagger, Mark Henry és az Uso Ikrek nyugtatták Reigns-t, aki egy véres bunyóban végzett Triple H-el.

Neville vs Chris Jericho

A csata eléggé érdekesen végződött, amiben Chris Jericho kopogtatta volna ellenfelét, aki eléggé vitatható módon kiszabadult a kopogtatásból. Érdekes vita téma lehet, hogy Neville kirúgott-e időben vagy sem…Chris a játékvezető döntését nem volt képes elfogadni és egy hatalmasat lökött Charles Robinson-on. A bíró ezt követően gondolkodás nélkül diszkvalifikációval véget vetett az összecsapásnak, aminek nyertese Neville lett. A harc után Y2J mikrofont fogott és elmondta, hogy Ő a legjobb a világon mindenben amit csinál. Végül megjelent AJ Styles, aki nekiesett leendő ellenfelének Chris-nek.

A mostani RAW főeseményére nem más érkezik, mint a WWE Chairman-je, Vince McMahon. A főnök a szorítóba sétál, ahol elkezd beszélni arról a bizonyos csatáról, amiben fia, Shane és The Undertaker fogják összemérni erejüket egymással. Pár mondatban felvezeti azt a küzdelmet, aminek a tétje nem más lesz, mint a RAW irányítása, amit egy esetleges győzelemmel Shane megszerezhet. Vince először The Undertaker-t konferálja fel, mint az egyik legkomolyabb pusztítót a WWE történelmében, aki hatalmas WrestleMania rekordot tudott felállítani…A szavait követően megjelent az arénában a Deadman, aki a ringbe sétált. Taker megszabadult kabátjától és kalapjától, amit követően kijelentette Mr. McMahon, hogyha a Deadman ismét hozzáér, akkor komoly következményekkel találhatja szemben magát a legenda…

Végül megjelent az arénában Shane McMahon, aki egy cseppet sem tartott Taker-től és szemtől szemben kijelentette, hogy szerencsétlenségére Vince fia, viszont Taker-re úgy tekint, mint Vince kurvája. Ezt nem viselte el Undertaker, aki nekiesett O-Mac-nek. Shane nem hagyta magát és keményen visszatámadt. Végül VInce meglökte saját fiát egyenesen Taker ChokeSlam-jébe, amivel véget ért a mostani RAW.

Az adás eléggé pörgősre és fordulatosra sikeredett, reménykedjünk benne, hogy a WreslteMani-ig csak ilyen parádés műsorokat tekinthetünk meg.

29 gondolat “WWE RAW 2016. március 14. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. csak nekem tünt fel,h TriplaH Vs Ziggi meccsen igen sok hasonlóság volt a szombati Dean Vs HHH meccsel? Ziggi ugyanúgy dobta át párszor, a “kerítésre” dobás is ugyanaz volt,Dean is így esett rá,stb…. ja és a vért az nem véletlen a Ringre menő folyosó sarkán( a ring felé szemből jobb sarok) adták oda a Románnak? – igaz nem néztem vissza,de nem neten nézem,hanem leszedem mindig a teljes adást

    Kedvelés

  2. tündének is annyi,sípcsont és boka törés,viszlát!Egy tehetséggel kevesebb..remek..grat wwe csak így tovább..

    Kedvelés

    1. Ha megkérhetlek ne hívd őt tündének. Te mit szolnál hozzá ha Kanet nagy vesztesnek hívnám.
      Pluszba neked nem iskolába lenne a helyed ilyenkor?

      Kedvelés

        1. Brock a felhasználó neved. Ettől most menőnek érzed magad. Azt hiszed hogy ettől az iskolában félni fognak tőled?

          Kedvelés

          1. Mar elmondtam h nem vagyok iskolas 🙂
            Attól h karomkodtam meg nem tollem fognak az itteni gyerekek el zulleni kedves Hanni Banni.

            Ilyen gyokereket mint te vagy le kelene vagni es be BASZNI(hoppa csunya szo) a mely hutobe
            Punk ennek itt sose lesz tekintelye ilyen nagy arcal :))

            Kedvelés

  3. Mellesleg meglehet nézni Ambrose fejét, amikor kijött, hogy már töke kivan, hogy kentaurt pusholják helyette 😦

    Kedvelés

  4. Nem hagyhatom ki, hogy ne kommenteljek, DE!
    Lassan már a pankrációt nem videókban fogjuk látni, hanem kommentekben. 😀 Sokkal nagyobb buli lenne, ha itt kommentben vívná meg mindenki egymás között a harcot. 😀

    Kedvelés

  5. Iszonyat nagy gázban van a WWE ezzel a Reigns-es szállal. Vért izzadnak és így sem tudják legalább kicsit elfogadtatni a közönséggel. Már letettek arról, hogy nyilatkozzon, már nem adnak neki meccset, nem kell promóznia a ppv meccsét sem, és ez sem elég. Most megverették Deant és Zigglert, két közönségkedvencet HHH-el, felmondattak Hunterrel egy hosszú, közönséggyalázó, utána beküldték Romant pusztítani, amiben a legjobb, de még így is kifújolták.

    A WM főmeccsből már nem tudják kivenni Romant, de valakit, valamit még bele kellene rakniuk, ami elviszi a main eventet, mert ez így nagyon gáz lesz. Sajnos jó eséllyel egy vendégbíró lesz (Shawn Michaels?), erősítve ezzel a “szegény, elnyomott Reigns az Authority ellen” szálat, mert egyszerűen nem értik, hogy maga a történet elfogadhatatlan. Olyan valaki kellene harmadiknak, akiért a közönség szurkolhat, mert jelenleg csak HHH maradt nekik.

    Kedvelés

  6. Kedves Royal!

    Ennél értelmesebb hozzászólásra is képes lennél biztos vagyok benne.
    Ennek most nem sok értelme volt. Undertaker kinézetével mi a problémád? Rövid a haja? vagy hosszú? esetleg nincs rajt sapka…Ha imádod, akkor örülj annak a kevés időnek amíg még láthatod. Hidd el ha már nem szerepel többet, akkor fog nagyon hiányozni. Csak a bevonulása egy külön show. Alig több mint egy hét múlva lesz 51 éves, sokan szeretnénk ennyi idősen így kinézni.
    Mivel alázza meg a legendáját? Nagyon tisztelik. Azért van ott hogy szórakoztasson és ezt jól csinálja, még meg is fizetik érte.

    Kedvelés

  7. Nem tudom ti hogy vagytok vele de én érzek valami kis csavarást ebbe az Undertaker mecsbe Talán össze fognak Shane-el?:D Vince ellen na nem tudom de nem hiszem h egy sima mecs lesz akkor se
    Roman jött és elverte azt a legendát aki be adja neki a drekát pedig semmi értelme mert a nép szereti Triple h de romant megint ki fujolták bassza meg az ánti ezt h nem veszik észre vááá semmi értelme rá épiteni a wwe-t
    Brock vs Ambrose ez szerintem egy hatalmas mecs lesz már azért is mer mind a kettő egy állat 😀

    elviselhető adás volt .

    Kedvelés

    1. Ha kérhetném mellőzd a csúnya beszédet. Ha nem tudsz viselkedni akkor keres más oldalt ahol elfogadható ez a stílus.

      Kedvelés

      1. Huha 😀 nem tudtam h itt kislányok véleményeznek.
        Semmi rosszat nem mondtam.
        Ha nem érted keres te más oldalt, bocs ki mondtam a véleményem.

        Kedvelés

        1. Ha neked a bassza szó normális akkor csak sajnálni tudlak. Gondolom a szüleid nem foglalkoznak veled. Aztán azt hiszed hogy ezen az oldalon káromkodsz akkor te vagy a menő gyerek.

          Kedvelés

          1. A szavaidbol ki lehet venni h egy kis pöcs vagy aki egesz nap a gep elot ull es piszkalja a pucujat . Es probal menno lenni azzal hogy beszol masoknak:) Am sem vagyok gyerek .

            Kedvelés

  8. Royal téged az iskolában a kemény fiúk le szoktak csicskázni hogy állandóan ismételgeted ezt a szót?

    Kedvelés

  9. Köszönöm szépen istenem, hogy Mr Roman Empire visszatért!!! Remélem még 20 évig tudom élvezni azokat a gyönyörű mozdulatait és szórakoztató szegmenseit!! ÉLJEN ROMAN REIGNS!!!!!!

    érezzétek az iróniát

    Kedvelés

  10. Helló mindenkinek nem szoktam kommentet írni de mostmár meg kell tennem ugyanis nem egyszer fordult már elő hogy a videókat nem lehet kinagyítani ez miért lehet ? köszönöm előre is a választ

    Kedvelés

    1. Gépen nagyítható és a videó felbontása is állítható. Ha mobilon nem sikerül, az könnyen lehet, hogy a lejátszó hibája. Minden esetben Dailymotion videókat ágyazunk be, épp azért, mert ezt szinte minden támogatja. A videókat nem mi töltjük fel, sajnos ezen nem tudunk változtatni.

      Kedvelés

      1. Nekem is van hogy nem rakja ki fullscreenbe a chrome, de az edge mindig jó volt eddig, szóval wwe nézésre ajánlom az edge-t 😀

        Kedvelés

        1. Légyszíves próbáld meg, hogy a jobb alsó sarokban a Dailymotion feliratra kattintasz és megnézed, hogy mit csinál az eredeti helyén. Kíváncsi vagyok, úgy működik-e. A lejátszón mi nem is tudnánk változtatni, a beágyazás nem változott.

          Kedvelés

Vélemény?