Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. május 30. – Memorial Day

109_RAW_05302016hmm_0894--f04a02ecdc39b0a819c0ce32285e9463

A 2016. május 30-án megrendezésre kerülő RAW adás nem mással indul mint egy rövid megemlékezéssel, ami során a cég tiszteletét és részvétét fejezi ki az Egyesült Államokat szolgáló katonák iránt. Ronald Reagan beszédéből hallgathatunk egy részletet, amit egy egykori elnök mellett a WWE több Szupersztárja és Dívája is elismétel.

A megható köszönetnyilvánítást követően Shane McMahon érkezik a bejárat felől, akit nagy szeretettel fogad a Green Bay-i közönség. Ahogy elhalkul O-Mac zenéje, megszólal Steph muzsikája is megszólal, amire a hölgy a bejárat felől érkezik a szorítóba. Mindketten szeretnék köszönteni a rajongótábort az arénában, valamint a sok-sok szurkolót a képernyők előtt. Egy kisebb bejelentéssel szeretnék indítani a mostani adást, hiszen július 19-től minden egyes SmackDown adás élőben fog adásba kerülni, hasonlóan mint a RAW adások. (Korábban hallhattunk már arról, hogy a WWE szeretné ismét szétválasztani a SmackDown, valamint a RAW Roster-jét. A SmackDown élő adásainak visszahozása lehet a legelső lépése ennek a tevékenységnek). Steph szerint viszont ez még a RAW adása, aminek során vissza fog térni az egyedüli és utánozhatatlan John Cena. A közönség vegyes reakciókkal válaszol erre a bejelentésre, hiszen többen vannak, akik élvezték a Cena nélküli heti, valamint PPV adásokat…
A mondanivalójukat a New Day zenéje szakítja félbe. A Tag Team Bajnok trió a bejárat felől érkezik, akik a pozitivitás erejét hirdetik. A SmackDown élő adásba hozatala hatalmas lépésnek számít, ami kétségtelenül az új korszakot jellemzi. Azonban mi lehetne még jobban a New Era-ba illő, mint a New Day? Ezért is adódott a csapatnak a kérdés, hogy vajon hova fognak kerülni? A csapat várta a választ, amire Steph annyit felel, hogy még nem hoztak meg semmilyen komolyabb döntést. A trió szerint Stephanie csak elhajol a kérdések elől és nem akar nyíltan válaszolni nekik. Shane erre azt feleli, hogy még semmilyen terv nem került meghozatalra a trióval kapcsolatban. Ekkor Xavier hirtelen érvelésbe kezd, hogy ne gondolkozzanak azon, hogy szétszedik és felbontják a New Day csapatát. Gondoljanak a gyerekekre, a pankrátorok családjaira és a harsonára. Steph szerint Shane nem mondta teljesen korrekten el a dolgokat. Rengeteg lehetőség az asztalukra került viszont még nem rendezték a sorokat, hogy mi lenne a legmegfelelőbb választás.
Ezt követően Big E. kijelenti, hogy ha Ő nem jut megegyezésre a csapattársaival, valamilyen ügyben, akkor egy Dance Challange-et rendeznek meg. Shane ekkor kijelenti, hogy Ő játszik. Shane táncolt egy keveset a New Day-el karöltve, amit követően a hölgy is szeretett volna egy kicsit pörögni, azonban ekkor megszólalt a The Vaudevillains zenéje.

The Vaudevillains vs The New Day

A küzdelemben végül a New Day volt képes fölénybe kerülni. Big E. képes volt több Belly to Belly Suplex-et értékesíteni, ami után sor került egy Running Body Splash-re. A Finisher-t viszont már nem tudta értékesíteni, hiszen Luke Gallows és Karl Anderson jelent meg a ring mellett, akik megtámadták Xavier Woods-ot, majd Kofi Kingston-t. Természetesen Big E. sem maradt ki a pusztításból. Simon Gotch és Aiden English megtámadták E-t, amit követően a Club két tagja értékesítette a Magic Killer-t.

A Backstage-ben Renee Young készített egy rövid interjút a megrendezett támadással kapcsolatban Luke és Karl duójával, amiben elmondták, hogy AJ követi a saját útját. Bebizonyították, hogy Styles nélkül is roppant veszélyesek és képesek a Tag Team divízió tetejére emelkedni. Ez viszont csak a kezdete volt a tevékenységüknek, most érkeztek és nem fognak sehova sem menni.

Szintén a kulisszák mögött Apollo készül a hamarosan megrendezésre kerülő összecsapásra, amiben Sheamus lesz az ellenfele. Big Show jelenik meg az öltözőjében és elmondja, hogy új korszak, régi korszak, Attitude Era. Mindegyik ugyanaz neki, viszont itt van Apollo, aki még nagyon új ehhez. Sheamus kemény és pánik módba kapcsolt. Show bunyósnak nevezi Sheamus-t, aki képes elmenni a végsőkig, az az egyetlen kérdés, hogy Apollo is hajlandó lenne a teljesítőképessége legvégső határát átlépni vagy inkább meghátrál?

Tyler Breeze és Fandango vs The Usos

A harcot Goldust és R-Truth csapata a kommentátorok mellől figyelte, amiben az Ikrek voltak képesek győzelmet szerezni egy gyors kopogtatást követően.

Roman Reigns érkezik a szorítóba, akit nem fogad túlságosan szimpatizálva a rajongótábor. Ahogy elhalkul a WWE Nehézsúlyú Világbajnok zenéje, jókora füttykoncert indul az arénában. Reigns elmondja, hogy 2 éve Seth eladta magát és szétszakított a Shield-et, amit követően a Man-nek nevezi magát. Viszont azt tudnia kell, hogy Roman a “Guy”, aki az övet birtokolja. Ha Rollisn tényleg a WWE első számú fickójának gondolja magát, akkor jelenjen meg az arénában és mutassa meg mindenkinek.
Az érkezését követően Seth többször mikrofont fogott és viszont egyetlen szót sem szólt. Valamint többször elindult a ring felé, viszont nem lépett be a kötelek közé Roman mellé.

Rusev vs Zack Ryder

A harc eléggé rövidre sikeredett, amiben végül egy feladatásos mozdulatot követően Zack nem volt képes kiszabadulni ellenfele tartásából, így kénytelen volt Ryder feladni a küzdelmet. A mérkőzést követően Rusev elmondja, hogy Ő a legnagyobb United States Bajnok, és sokkal többet tett, mint bármely korábbi amerikai bajnok. Ekkor Titus O’neil jelent meg, aki nem hallgatta szívesen a Bolgár mondanivalóját egy Memorial Day-en. Végül ütésváltásra került sor, amiből a címvédő jött ki rosszabbul.

Enzo és Cass vs The Dudley Boyz

A harc előtt Enzo és Cass pár mondat erejéig mikrofont fogtak, amit követően kezdetét vehette az összecsapás. A küzdelem átlagosra sikeredett, amiben a végén a SAWFT képes volt bevinni Rocket Launcher-t.

A szorítóba nem más érkezik, mint a mostani RAW nagy visszatérője, John Cena. John először szeretné tiszteletét tenni Memorial Day alkalmából az Egyesült Államokkal és a katonákkal szemben. A beszédében ezt követően elmondja, hogy lehet, hogy más nem fiatal ehhez a sporthoz, valamint, hogy az új korszakkal érkeztek érdekes és tehetséges fiatalok. Cena legszebb napjai és legfontosabb meccsei pedig már megrendezésre kerültek és mögötte vannak, viszont arra készüljön fel mindenki, hogyha valaki ide érkezik hatalmas reményekkel, annak át kell gázolnia rajta…AJ Styles zenéjes zólal meg, amire a Szupersztár a bejárat felől érkezik. Stlyes a ringbe érve elmondja, hogy nézte Cena meccseit és tisztában van azzal, hogy John mit ért el karrierje során. Nem harcolni érkezett és nem konfliktust akart szítani, egyszerűen csak gratulálni John-nak, valamint üdvözölni Őt a visszatérése alkalmából. Cena kezet ráz AJ Styels-al, amit követően Luke Gallows és Karl Anderson zenéje szólal meg. A Club másik két tagja elmondja, hogy AJ más utat választott, ami miatt könnyedén Karl és Luke célkeresztjébe kerülhet. Nem azért érkeztek ezúttal ide, mint amiért Styles. Ők nem csókolgatják a másik seggét, hanem szétrúgják azt. Ha a Phenomenal-nak ez pedig nem szimpatikus, akkor könnyedén bekerülhet abba a sorba, akik a seggberúgásra várnak.
Ahogy közeledtek a ring felé Gallows-ék, Styles lekapta a felsőjét, amit követően John is lekapta a sajátját. Végül AJ nekiesett Cena-nak, amit követően az egész Club támadta a Cenation Vezetőjét. Többször keményen nekiesett Styles a sokszoros világbajnoknak, amit követően a trió elégedetten távozott az arénából.

Natalya vs Dana Brooke

A harcban Dana volt képes gyors győzelmet szerezni, amit követően Becky érkezett Natalya segítségére. Lynch jelenléte elég volt ahhoz, hogy Dana és Charlotte távozzanak az aréna területéről.

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

Ziggler az egyetemi évei alatt birkózott, amit most szeretne felhasználni Baron ellen. Ziggler felvette a fej és a fogvédőt, amit követően kezdetét vette a küzdelem. Corbin nem igazán tudta, hogy mire vélhetné a Show-Off mozdulatait. Végül Dolph nagyon keményen ágyékon rúgta ellenfelét, amit követően távozott.

Dean Ambrose, Sami Zayn és Cesaro vs Kevin Owens, Chris Jericho és Alberto Del Rio

A RAW főeseményén egy 6 Man Tag Team küzdelmet tekinthettünk meg, amiben a hamarosan megrendezésre kerülő Money In The Banks Ladder küzdelem résztvevői szerepeltek. Itt végül a Face Szupersztárok csapata tudta elhódítani a győzelmet, amit követően már csak az ünneplés maradt hátra.

Ezzel zárult a mostani RAW, amit majd a SmackDown fog követni csütörtökön.

21 gondolat “WWE RAW 2016. május 30. – Memorial Day” bejegyzéshez

  1. Erre aztán megérte visszatérni….
    Seth és Müzli miatt mondom hát lesz valami értékelhető de nem.
    Lehet szidni müzlikét de , az összes öv kurvára a békasegge alatt mint a pinyt. Kick off ba voltak címvédések Kick offbaa…..Legyen müzlinél az egyik öv azt legalább valami értéke lesz ,mert most egyiknek sincs semmi.

    Rusev pusztít újra ,eddig téli álmot aludt azt végre felébredt de főváltozatosság és US övnél van.

    Miz fúúúúúúúúúú nem lenne ő szar de szart csináltak belőle. KO mániákusan IC bajnok akar lenni semmi más nem éltetti mióta idejött csak az IC öv, Vöröske jó , Dean többet érdemelne de pont leszarják a vezetőségnl hogy a belét kidolgozza. Cézárka meg minek jött vissza vagy agymosását is végre hajtottak rajta ? J meg jobbol az újaknak mint mindig szót sem érdemel,

    TT vonal ott meg feljöttek az NXTes csapatok azt szart se nyújtanak…..3D fiúk menjenek nyugdíjba Biggel ( aki bölcs mester lett hirtelen és elő kaparták a suffnyásból mert foglalata a helyet). Csillámfaxláma különítmény meg tolja tovább a drogot ezerrel de már a vezetőségnek is adnak belőle.

    Club jó deee ahogy beharangozták őket milyen pusztítóak lesznek hahaha nem.

    Lóember mellett meg mindenki face lesz nem számít hogy heel , face lesz belőle annyira gyűlölik The Gayt.

    Ezt hívták régen tna-nek,a mi most itt folyik.

    Kedvelés

    1. Amikor megint hónapokig,fél évig,1 évig müzlinél lesz az öv és mindenkit ismét,újra,megint elver,az jó lesz? Ettől ad rangot,dicsőséget az övnek?
      müzli egy antipankrátor,aki 10 en x éve 2-3 mozdulatból él,s jól él.
      Rengeteg tehetséges fiatal van akik miatta nem kapnak lehetőséget..

      Kedvelés

      1. Kik vannak ? Cézárkát kimosták mióta visszatért, NXT koalícióból vöröske az egyedüli értelmes, KO bele van buzulva az IC övbe… Legtöbb pankrátoruk nulla karakterrel rendelkezik és jobberek. Kallisto tehetséges volt és kihasználták nem ,meg kapta a lehetőséget és nem kezdtek vele semmit… Tehetséges pankrátorok megkaphatják az övet de nulla feudal vagy sztorival vagy karakterrel szart nem érnek. Lásd Kallisto Kick OFFba öv védés szánalom.

        Kedvelés

        1. Wyatt family pl tt övek,us vagy inter,fő öv
          Egyedül harperke volt közölük itt bajnok,az se sokáig.

          müzli egy igazi antitálentum. Akkor is jobb lenne ha megszünnének az övek,nem lennének bajnokok,mindegy csak ne ő 12876363 miliárdszorra…

          Kedvelés

  2. Eddig bírtam AJ Styles-t. Most már nem. Viszont szerintem a Club és Cena egy adásra fognak kerülni, mert ezt nem rendezik le a következő 2 hétben. Ez legalább 3 PPV-s történet lesz. És remélem egyet nyer majd Styles is, de legyen a végén 2:1 Cena-nak. Bárki bármit mond, megérdemli a győzelmet. Sokat elért, sokat keresett a cégnek (is). Egy ilyen nagyszabású történet megnyerése után adjanak neki még egyszer főövet 2-3 hónapra, aztán szépen csendben háttérbe vonulhat, mert van még pár ember akiben van itt potenciál, és nem ártana fejleszteni mindentéren, ha később pénzt akarnak vele keresni. Mert ugye az irányít mindent. Nem, nem Owensre gondolok.

    A SAWFT továbbra is szórakoztató nekem, habár kezd kicsit bohóckodásba átmenni. Meg kell találni az egyensúlyt a bohóckodás és a pankráció között, és akkor a valaha volt legtöbb cuccot eladó team lehetnek. Már bocsi, hogy ide térek vissza, de “Sok eladott cucc” = “Sok reflektorfény és bajnoki cím”

    Létra meccs jó lesz. Nem tudom ki nyerje. cesaro vagy Rollins, de Del Rio győzelme kavarná meg legjobban a történet szálait. Szerintem.

    Rusevnek nem tetszett a leyőzhetetlen karaktere, de az sem amikor mindenki így-úgy elpicsázza. Itt is a balance hiányzik.

    Kedvelés

    1. müzli mit érdemel?csilliószoros bajnok. megszámlálhatatlanul sok tehetséges pankrátor tönkretett karrierje szárad a hitvány lelkén. pff

      “Meg kell találni az egyensúlyt a bohóckodás és a pankráció között”

      A pankrátorok a ringbe valóak a bohócok a cirkuszba.

      Kedvelés

      1. Mert Wyatt-nek sokkal több a mozdulata, ugye? Ugyanúgy 3-ból el van az összes meccsén. A “családjának” még annyi sincs. Egy dolog van csak nekik, ami piszok jól kitalált, az pedig a karakterük. Ezzel lehetne kezdeni valamit nem a hiányzó tehetségükkel.

        Visszatérve Cena-ra… Minden jogod meg van rá, hogy ne bírd. Nekem meg, hogy bírjam! Kinek ez, kinek az a kedvence, ha van ilyen. Nekem Cena az egyik, és elsősorban azért amit a múltban elért. Ha azt gondolod érdemtelenül lett az aki lett, az megint a Te dolgod, Én nem így látom.

        De ha csak az átlag amerikai szemével nézzük, akkor egy olyan hazafias karaktert testesít meg, aki először is a jófiúk táborát erősíti, “győz a gonosz ellenében”, beleáll a balhéba, stb… egy csomó szuperhős sztereotípia, amivel lehet azonosulni a nagy vízen túl (is). Mostanában főként gyerekeknek, fiataloknak, mert a hasonló karaktereket felvonultató rajz- és normál filmek is ezeknek a korosztályoknak készültek. De nem volt mindig erre hajazó Cena karaktere, volt azért ennél árnyaltabb is. Ennek köszönhetően volt akkor az eladási lista élvonalában, most meg azért amilyen most. Ez üzlet, tudmásul kell venni, hogy akiben van pénz, azt így is, úgy is végül a populárisabb irányba terelik, illetve abba az irányba, ahonnan a pénz jön.

        És ezért baromi értelmetlen tönkretett tehetségekről beszélni! Előre el van döntve ki nyer és ki veszít, hosszútávon az nyer, aki a pénzt hozza. Ha a fiatal tehetség a kasszánál nem jól nyit, akkor hosszabb, vagy rövidebb úton megy a levesbe. Vagy kap második esélyt vagy nem. Ha nem, az nem Cena miatt van, ugyanis senki csontjait nem töri el, senkit nem nyomorít meg. Ha úgy vesszük minden heel karakterek azért vannak, hogy egy ideig-óráig átvegyék az irányítást, majd valamilyen heroikus küzdelemben legyőzze őket egy jófiú. Ez a végtelenül leegyszerűsített üzleti modell. Ha bunyót akarsz, ahol az erősebb, jobb, tehetségesebb győz, akkor nézz olyat ahol tényleg “bántják” egymást. Ha csk szórakozni akarsz, akkor ez is megteszi, de sajnos el kell fogadni, hogy mások akarják lenyomni a torkodon, hogy számodra mi legyen a jó. Lsd. New Day. Működött, csak lenyomták az emberek torkán. Mindenki kék pólóban van a nézőtéren, pedig egy rakás seggrázó ratyinak örülnek.

        Kedvelés

  3. “Vince McMahon több embernél is utána járt, hogy a valamikori WWE Szupersztár, John Morisson alkalmazottja-e jelenleg valamelyik pankrációs szervezetnek Morisson a Lucha Undergroung aktív tagja, ám a szerződésének lejártáról nincsenek hivatalos információk.

    Morisson, aki jelenleg Johnny Mundo néven birkózik, ez év januárjában már kijelentette, miszerint szívesen szerepelne ismét a WWE-ben.

    “Amikor a WWE-ben voltam mindenkivel birkóztam, akkor úgy éreztem itt az ideje távoznom. A terveim közt szerepel, hogy valamikor visszatérek. Sohasem tudhatod mi fog a professzionális pankráció világában történni.”

    “Szeretnék Seth Rollins ellen ringbe szállni!” Roman Reigns, olyan 10 év múlva lehetne egy meccsünk, ha még akkor is birkózni fog, hiszen remélhetőleg addigra megtanul birkózni!”

    L O L

    Mekkora figura a kis Johnny. Mindig bírtam,de jó h otthgatya a wwe-t,a luchában szárnyal. És igaza van amit a lóemberről mondott muahahahahah

    Az meg csak hab a tortán h müzlit leszázalékolták és az sd be száműzték h még csak véletlenül se állhasson a lóembber útjába ha ha meg he he
    müzli te karrier pusztító kis senki…

    Kedvelés

    1. Karrier puszító xdddddddd
      Ennél nagyobb marhaságot….
      Látszik hogy nem értessz ehhez menjél inkáb vissza a minimaxra…

      Kedvelés

    2. Morrison rendesen odaszólt, de azt már nem írták, hogy Rikishi válaszolt Morrison kritikájára, amin jót röhögtem. Mert nem egy szint a két ember és Reigns 10 év alatt sem lenne képes megcsinálni azt, amit Morrison. Nem mellesleg scriptelt dologról (wrestling) beszélünk. A “válasz”:
      “Fortunately for Joe Anoa’i #RomanReigns in just 4 years of wrestling he has been 2 time WWE World Heavyweight Champion, Tag Team Champion, Royal Rumble Winner, WWE Wrestler of the Year and Main event Wrestlemania! What have you done in your first 4 years of wrestling. Even in 10 years you won’t be in his level to share the ring. #LetThatMarinate #SamoanDynasty #AnoaiStrong”
      Egy kis érdkesség:

      Kedvelés

      1. Nem azert de az nem pankracio ami mostanaban a WWE-ben tortenik, Morrison vissza se jojjon mert nem fogjak ertekelni. Nem mellesleg Ramona az elso ot percben kidogolne mellette.

        Kedvelés

  4. Azthittem már megint balfaszok lesznek és szétszednek egy jó csapatot, de most az egyszer jól csinálták…AJ és ez a két kopasz állat egész király csapatot alkotnak. Agyba főbe verték müzlit a visszatérésén, ahogy csak illik és érdemli. Románt már felpusholták, nem akarom h müzlivel is ez legyen. Aj egy elismert név a pankráció világában, nehogy már lejárassák. Nyernie kell!

    Big Cassék egész szórakoztatóak, kár hogy Dudley boyzal feudolnak…tényleg, ez a két Dudley minek van még egyáltalán itt? 9x bajnokok, agyon vannak hypeolva, de még egy jó meccset nem produkált egyik se. Lehet h 19 éve még jók voltak, de mostmár nagyon nem, retire pls!!!!!!
    Vonatkozik ez a Bigshowra is. Minek van még itt? A világ 8. csodája lenne, ha kapna értelmes szerepet még ebben az életben.

    Rusev megint tarol, így tovább! Ez az a Rusev, akit bírok és megkedveltem. Sokáig legyen bajnok.

    Vajon a létrás meccset ki nyeri majd? Jericho a legnagyobb jobber, aki valaha megfordult a WWE-ben, de valahogy most esélyesnek érzem őt, meg talán Ambrose-t. Különben ki más? Del Rio? pfff, Owens? pfff, Cesaro…., jó lenne, denem kedveli Vince. Sami Zayn? PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF őt rühellem a legjobban az összes közül.

    Román-Seth feud. Románnak megvolt az első jó feudja AJ-vel, de most már megint egy hulladék amit csinál. Vissza az övet a Rollinsnak, és újra király meccsek lesznek. DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Guy meg fejlődjön tovább, formálják még a karakterét és napon talán kiérdemli a főövet.

    Kedvelés

  5. Hát nem igaz megint egy rakás sz.r adás volt. Nézhetetlen semmi nem is tudom hogy képzelik ezt….
    Aj- Müzli minek????úgyis tudjuk hogy megnyeri müzli akire féltékeny vagyok

    Wyatték sehol pedig azokat cumiznám….

    egyetlen szórakozás van itt hogy tudom magamat likeolni… de ennyi.. meg teszem itt a szakértőtkritikust azt sehol semmi nem vagyok
    pffffffffffffffffffff mivan itt he
    mivaaaaaaaaaaaaaan? mivaaaaaaaaaaan Raw? mivaaaaaaaaaan?

    Kedvelés

  6. Wyatt???
    Sister Abigel???
    ???

    Annyira egyértelmű volt h a visszatérő senkiházi müzlit aj és a kojak ikrek elpicsázzák ahogy kell,jöhet a feud velük,ergo itt van a bálor/bullet/ratyi club fele,akik idejöttek nagy elámmal h most aztán mindenkit betámadnak stb apátok fas..t azt…először becsicskulnak és jobbolnak a lóembernek most meg müzlinek…
    Ezért jöttek? Erre volt a nagy beharangozás? Hogy a cég új szuper csapata? pffffffffffff bújjatok el ahányan csak vagytok
    Mennyiszer is láttuk már ezt?müzli vs the world? Elverik szónokol nyer talán megint elverik aztán yer nyer és nyer..amióta itt van ezt csinálja..A moziban is unalmasak már aszuperhősök hát még itt… pffff köc..g
    müzli lerendezi őket kb 2-3 ppv feud 2-1 re nyer,majd elveszi rusevtöl az övet aki a mellózött titussal fog feudolni amit meg is nyer,h majd müzli elvegye az övét…

    Jericho,Cezaro kár értetek..a többi bazári mahommal vagytok egy szinten. Az egyik eg yélő legenda,az 1.!!!viatathattalan bajnok!!! a másik korunk egyik legnagyobb tehetsége aki ha jó szervezethez kerülne legeendává válna az évek,évtizedek alatt,de itt erre jó csak…pedig Cezaro a wwe motorja…
    A vörös szakálas nxt-s majom is ezért van itt?meg ez a corbin gyerek? owensen már rég nem lepődök meg ahogy a nacsózabálón se..békapofa már rég unalmas,nem viszi ő itt semmire..tehetséges,de szarnak rá,ennyit róla is.

    Hegyomlást mikor is láttuk utoljára? Vagy mecceslni?És kivel? Ki verte meg legutóbb? én sem emlékszek..ahogy ő se…

    Ezért vannak itt a kócos koboldék? A másik nxt-s menekült csapat a szürke bohócok se nagy eresztés,de ezek…a trombitás fattyúkról ne is beszéljünk….
    Ahogy a legendás 3 d fiukról se….Róluk már ne…

    Remek adás volt. Ígérgetik itt nekünk Wyattet meg Abigélt és sehol senki….

    Kedvelés

Vélemény?