Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. július 4. – Eredmények és videók

134_RAW_07042016ca_0937--a82ed837e151da39fb32baec6f64c3d5

Columbus, Ohio. Igazán különleges adás lesz a mai, hiszen Amerikában ez a Függetlenség napja. Ezen jeles ünnep köré szövődik a RAW, ami igen formabontóan kezdődik.. A színfalak mögött evés, ivás, mulatozás nagyüzemben.. A Vaudevillains duója töri meg a jókedvet, amikor is Aiden English eltessékeli a mikrofontól a GoldenTruth-t, hogy énekelhessen kicsit. Művészi kiteljesedése nem igazán jött létre, hiszen egy nagy adag kaját kapott az arcába, s hogy ne szabaduljanak el az indulatok, Miz próbálta meg csillapítani a szupersztárokat, akik egyébként nem vették jó néven a MoneyMaker okoskodását.. A káosz eluralkodott, beindult a kajacsata, azonban akadt egy ember, aki okosan elkerülte ezt.. Kevin Owens az asztal alá bújt a “harc” idejére, miközben chipset majszolgatott.. Eközben Slater elszenvedett egy Double Chokeslam-et Kane, valamint Big Show párosától, ami egyben a háború végét jelentette.. Owens előbújt rejtekhelyéről, ám ő is kapott egy tortát az arcába, amit igencsak hőzöngve vett tudomásul.. A kép ezután az arénába kapcsol, ahol Lilian Garcia adja elő a nemzeti himnuszt.

Rusev (C) vs Titus O’Neil – United States bajnoki címmérkőzés 

Rögtön egy címmérkőzéssel indul az este érdemi része, bár magáról a küzdelemről sok jót nem lehet mondani. Titus stílusos szerelése sem dobott a teljesítményén, Rusev pedig hozta szokásos produkcióját, ami ezúttal is elég volt a címvédésre. Titus kopogott az Acolade-ben, a bajnok pedig ezt az akadályt is sikerrel vette.

Bo Dallas & Curtis Axel vs Enzo & Big Cass 

Nem volt túlságosan hosszú összecsapás, rövidesen láthattuk a Bada Boom Sakalaka-t, amit követően Enzo kopogtatott.. Újabb győzelem, s ezzel továbbra is veretlen a SAWFT.

Charlotte, valamint Dana érkeznek a ringbe. A bajnok mikrofont fog és azzal kezdi, hogy a féltékenység a legerősebb emberi érzelem. Egész életében féltékenyek voltak körülötte, mert a legjobb volt abban, amit csinált. Erre a bizonyíték a dereka körül van. Nincs senki, aki jelenleg féltékenyebb lenne rá, mint Sasha Banks. Az emberek Sasha nevét skandálják, de a kántálások nem fizetik a számlákat. Nincs senki, aki nála többet tette volna ebben az évben.. Sasha érkezik hamarosan, aki a ring felé menet azzal kezdi, hogy Charlotte talán bajnok, de sosem lesz Sasha Banks belőle. Charlotte válaszol, miszerint Ő nem akar Sasha lenni. Sasha talán rá szedi ezeket az embereket, de az igazság fáj. Banks szerint a bajnok mindent megtette, de megverték. Megkéri Charlotte-ot, hogy tartsa vissza a pit bull-ját, különben újra kiüti. Sasha azonnal emlékezteti Charlotte-ot, hogy ha nincs az apja, most Ő lenne a bajnok. Charlotte azzal válaszol, hogy a jövő heti RAW-n lesz egy éve, hogy Ők ketten felkerültek a Main Roster-re, valamint, hogy az eltelt idő legnagyobb részében Ő volt a bajnok, vagyis az igazi főnök is, Ő maga. Sasha úgy érzi Charlotte azt kívánja, hogy ez legyen könnyű. Egy főnök igazi, nem pedig az apja másolata. Végül hozzáteszi, hogy Charlotte uralkodásának, vége van. 
Dana ekkor Sasha-ra támadt, de célt tévesztett.. Charlotte egy rúgással terítette le Banks-et, majd megpróbálkozott egy Slam-mel, Sasha azonban hárította, majd befogta a bajnokot a Bank Statement-be, amiből Dana-nak kellett kimenekítenie a címvédőt.. 

Miz és Maryse érkeznek a következő küzdelemhez, ami előtt a bajnok szót kér. Hangot ad ingerültségének, hiszen az öltöny amit az este elején összekentek, többe kerül, mint sokak egy éves keresete. Ezt a mostani mérkőzést, az Ő csodás Francia-kanadai feleségének ajánlja, cserébe azért, hogy megtisztítja majd a ruhadarabot.. 

The Miz vs Dean Ambrose – Champion vs Champion mérkőzés 

Hasonlóan a csütörtöki küzdelemhez, Miz mindent megpróbált, de Ambrose ezúttal is elővarázsolt a semmiből egy Dirty Deeds-et, amivel meg is nyerte a mérkőzést..

Dean elhagyni készült a ringet, ám ekkor Seth Rollins zenéje szólalt meg. A közönség nagy ovációval fogadta a korábbi bajnokot, aki soron következő küzdelmére érkezett.. Seth a ringbe vonult, miközben Ambrose meggondolta magát, s inkább a kommentátorok mellől óhajtotta figyelni leendő ellenfelét, ami persze Seth-nek nem annyira tetszett.

Seth Rollins vs Dolph Ziggler 

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Dolph megnehezítette Seth dolgát, többre azonban nem volt hivatott ezen a mérkőzésen. Rollins kiosztotta a Pedigree-t, Ziggler pedig nem volt képes kirúgni a kopogtatásból..

Rollins a csatát követően felugrott a kommentátor asztalra, majd mikrofont ragadott. Mint mondja, ellentétben The Guy-al, Ő nem hagy kétséget afelől, hogy ki a legjobb. Nap mint nap keményebben dolgozik, mint bárki. Nem engedi Roman Reigns-nek, hogy elrontsa az örökségét. Roman karrierje egy vicc – mondja, majd újra elismétli, hogy Reigns-t ki kellene venni a BG főeseményéből, hogy Ő kaphassa meg egy az egy elleni visszavágóját. Ambrose fellép a másik asztalra, mire Seth közli vele, hogy itt Ő az egyetlen őrült. Ellopta tőle a címet, ami az élete. Ő ugyanezt fogja tenni a BG-on, legyőzi mindkettőjüket és visszaszerzi a bajnoki címet. Dean csak annyit reagál, hogy lehet már most.. Erre odadobja Rollins-nak a címet, aki mire elkapja azt, már érzi is magán Dean csapásait.. A Lunatic Fringe keményen nekiesett Rollins-nak, végezetül pedig egy Dirty Deeds-et osztott ki neki az asztalra, cserébe a múlt heti két Pedigree-ért cserébe..

A Wyatt Family a kivetítőn. Bray azt mondja, hogy ahonnan a New Day jön, az a világ nem is létezik. A pozitivitás, valójában nem létezik. Viszont ahonnan Ők jönnek, a fájdalom a valóság. Ez pedig állandó. Rowan szerint ez az a hely, amit a lelkeik felfalnak. Strowman szerint, ez a szentély átkozott. 
Bray fel szeretné kérni a New Day-t, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Ez egy meghívás. Hozzák a napsütést és a nevetést. A pozitivitás ereje nem más, mint egy tündérmese, egy mítosz, hogy csak a gyermekek tudnak hinni. A félelem nagyon-nagyon igazi.. Csatlakozz! 

Ahogy arra számítani lehetett megérkezett Vickie Guerrero, aki “bedobta nevét a kalapba”, hogy irányíthassa a SmackDown-t a jövőben. 

A backstage szegmenst kapunk, ahol épp Big Show tart eligazítást csapata számára a ma esti főmérkőzés előtt.. 

The Vaudevillains vs GoldenTruth 

Elkeserítőnek találom, hogy a korábbi NXT Tag Team bajnokok, valamint a jelenlegi egyik legjobb Tag Team, simán lejobbol a GoldenTruth-nak..

Elérkeztünk az adás egyik csúcspontjához. John Cena érkezik, hogy beszédet intézzen a Club irányába. Cena elmondja, hogy Styles inkább a Club-ra támaszkodott, semmint hogy megálljon a saját lábán. Ha a Club egy tagjával harcolsz, az egész Club-al harcolsz – mondja Cena. Mindenki alkalommal aggódnia kell a Club miatt, mikor belép ebbe a ringbe. Cena emlékeztet mindenkit a múlt heti eseményekre.. John azt mondja, hogy ez egy olyan nap, amit minden amerikai vár, szóval csak annyit szeretne mondani a Club-nak, hogy akarsz egyet, gyere és megkapod! Érkezik is a Club, AJ pedig azonnal válaszol. Ő arra számított, hogy Cena tesz valami hazafiasat, de ez szánalmas. Cena csak síránkozik, és ha valami nem úgy megy, mint ahogy Ő akarja, akkor az egyből igazságtalan. Múlt héten Tokiónak a hazatérésről kellett volna szólnia, azonban mindenhol csak Cena arcával teli posztereket láttak.. Szerinte Cena hamar rájött, hogy Ők futtatják Tokiót, hamarosan pedig a WWE-t is. Ez azonban nem történhet meg, amíg meg nem szabadulnak Cena-tól. Viszont azon hatalmas, akik nem akarták Őt itt látni, nem érhetnek a tény fölé, hogy legyőzte John Cena-t a Money in the Bank-en. Styles tudja, hogy Cena kijöhet a lapáttal, hogy eltemesse Őt, de ameddig Gallows és Anderson itt vannak, ez nem fog megtörténni. AJ szerint azért nem sietett senki John segítségére múlt héten, mert Cena-ról van szó.. AJ szólt még pár szót, majd a Club támadásba lendült.. Ismét leteperték Cena-t, de ezúttal érkezett a felmentősereg.. Enzo és Cass siettek Cena segítségére, majd közös erővel kitakarították a ringet.. 

Ezt követően pedig bejelentésre került, hogy egy 6 fős Tag Team csata kerül megrendezésre a BG-on, amikor a Club, megküzd a Cena & Enzo & Cass trióval. 

Summer Rae vs Becky Lynch 

Becky ellenfele Natalya lesz a következő PPV-n, ez a csata pedig kiválóan jött Lynch számára, hogy formába lendüljön. Naty a backstage-ből figyelte, ahogy Becky feladatja a küzdelmet Summer-rel.

A New Day érkezett a következőkben, hogy ejtsenek pár szót a Wyatt Family-ről. Woods továbbra is furcsa volt, s amikor a Family megjelent a kivetítőn, majd kihívást intézett a bajnokok fel, egyenesen megváltozott.. Rákiáltott társaira, akik szerinte nem látják, hogy mi folyik itt. Bray veszélyes, Ők pedig el akarják fogadni a kihívást anélkül, hogy gondolkodnának. Eddig a pontig minden móka volt és játék.. Úgy véli, hogyha társai nem látják a veszélyt és fenyegetést, amit Bray Wyatt jelent, akkor a New Day nem fogja ezt túlélni… Ezt követően fogta magát, és faképnél hagyta a társait.. 

TEAM Amerika vs TEAM World – 16 fős Kieséses Tag Team mérkőzés 

Sorban hullottak ki a felek, az amúgy feledhető mérkőzésből. Ryder szerzett magának egy újabb emlékezetes pillanatot, hiszen Ő ejtette ki Sheamus-t, megnyerve ezzel a mérkőzést az amerikai csapatnak..

Big Show és Zack Ryder ünneplésével zárult az adás, amit majd a SmackDown követ, aminek eheti kiadásából megtudjuk, hogy ki lesz Brock Lesnar ellenfele a SummerSlam-en.

 

18 gondolat “WWE RAW 2016. július 4. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Általában megpróbálom a pozitívumokat keresni az adásokban (főleg ebben a “new era-ban”), de még életemben nem láttam ilyen vállalhatatlan raw-t, pedig az elmúlt évből van konkurencia bőven.

    Értem én, hogy brand split, meg a battlegroundnál kevés gagyibb töltelék-ppv event van, de ez mi volt? A bevezetés, a kínosan gyerekes és ordítóan megrendezett kajadobálással megadta az alaphangot, és onnan már csak lefelé vezetett az út.

    Rusev-Titus: vajon volt ember, aki elhitte, hogy Titus nyerhet? Még tehetséges lenne, de a talán legkevesebb és legunalmasabb mozdulattal rendelkező tagja a rosternek.

    Enzo/Cass vs Outcasts: Enzoék jók, de még hányszor akarják eljátszani, hogy Enzot ütik végig, bejön Cass, mindenkit ledarál 3 mozdulattal és vége? Nekem ez már unalmas (a promóik nem), meg lassan még a legfiatalabb gyerekben is felmerül a kérdés, hogy vajon akkor miért nem Cass kezd?

    Miz vs Ambrose: már a Smackdownon is untam, borítékolható végeredmény. Plusz nekem Miz inringje is nagyon kevés.

    Rollins vs Ziggler: Zigglert egyre kevésbé bírom. Emlékszik valaki olyanra, hogy azt a halálos zigzag finisherjét valakinek direktben bevitte-e valaha? Ez a köteleknél a nyakára ugrik, de lerázzák kb minden meccsén van, még soha egyszer nem vitte be tisztán a mozdulatot (ami egyébként szánalmas). Rollins jó, bár nekem kicsit tompábbnak tánik, amióta visszatért, remélem még javul. A meccs utáni cicaharc nagyon gyenge volt.

    VV vs golden truth: most tényleg? Golden truthból tényleg sikeres csapatot akarnak? Még vicc csapatnak is erős.

    Cena vs Club: ezzel a 3v3 felállással még kevésbé érdekel a BG meccs, mint eddig. Styles mintha kezdene javulni mikrofonnal.

    Wyatt promo: ez jó volt, csak nem meccselnek.

    Main event – team nyugdíj vs team süllyesztő: ezt a hatalmas amerikai diadalt szavakkal leírni sem lehet, életemben nem láttam még ilyen szar meccset. Az amerikaiaknak nem ciki, hogy a US csapatba csak nyugdíjasokat és még jobberként sem lehetőséget kapó senkiket sikerült beválogatni? A meccsnek még a scriptje is ratyi volt, pl azért miért jár Kane-nek DQ mert székkel megüt valakit, aki már nincs is a meccsben? Hagyjuk, tényleg annyira rossz volt, hogy szavak sincsenek rá.

    Ha ez a színvonal nem fog emelkedni a jövőben, kár a brand spliet erőltetni, mert ebből a szutyokból felesleges plusz két óra minden héten.

    Kedvelés

  2. Visszatér Brock Lesnar… az a hír jàrja hogy Orton a PERFOMANCE CENTERBE jovoheten megkezdi az edzéseket.. !!!!ORTON IS BACK!!!!
    !!!!RKO ON THE BEAST!!!😀😀😀😀😀

    Kedvelés

    1. Szerintem Lesnar ellenfele nem egy jelenlegi pankrator lesz. Akkor nem csak ugy bejelentenek az ellenfelet, hanem talan egy minimalis sztori lenne mogotte. Remelem.
      Azaz szerintem vagy egy volt pankrator lesz vagy visszaveszik a szivesseget es egy UFC-s sztar. En mondjuk Goldberget latnam legszivesebben ellenfelekent. De erre akkora az esely, mint hogy megnyerem az EuroMillions fonyeremenyet.

      Kedvelés

  3. Kane úgy esett ki, hogy azt támadta még székkel aki nem volt már a meccsben. Jól van, rendben okos spori.

    Kedvelés

  4. Amikor a hegyomlás,a nagy “vezér” osztja az észt a csiper csapatának,azok meg ott állnak egymás mellett vigyázban,és halál komoly arcot vágnak…

    Eszembe jutott amikor Kane kivégezte a 3 d fiukat,júdást stb torkon ragadta mindet,öröm volt nézni..akkor bevadult rendesen,most meg mind ott állnak és várják a csodát,de az nem várja őket…
    Ez a meccs és az előjátéka..sose felejtem el…

    A Dudley Boyz is nagy szívfájdalmam,sokszor írtam már..
    Most csak a szégyenteljes visszatérésüket és lebőgésüket említem,nem a 9 x es tt bajnokokat,az uralkodásukat,az isteni feudjaikat,meccseiket hmmmmm

    Visszahozták őket h feldobják,felfuttassák a tt öveket,a tt szekciót,nyertek,sorban mindenkit megvertek,kezdték a doom ivadékokkal..majd jobboltak és felfuttatták a trombitás fattyúkat…Azt a csapatot akiket csak viccből találtak ki…akik összértlke kevesebb mint egy kósza finggé…
    tt bajnokok letttek a legendák segítségével..sorban bukták a tét meccseket..nem lettek 10 x es tt bajnokok..majd jobbolás..a Wyatt family is elkente a szájukat,hiába ugrott be az 1 meccses vendék rhino,kikaptak mint a szar,és nem csak 1 x..utána szinte mindenkitől..majd pusmogták hszétvállnak és heel turn,de nem válltak szét,de lett heel turn ami jót tett nekik!amignem jobberek nem lettek végleg…MINDENKITŐL kikaptak…sorban újra és újra,majd miután végleg elzavarták őket az öv 10 kmes körzetéből..nem kezdtek velük semmit…le eken vergődtek,tétnélküli meccseken…sztori nélkül..Azóta ide oda lökik őket és most is…

    Nem értem miért csinálták ezt velük…Hamár sajnos nem lehettek bajnok,amit nem rétek,mert h 10 x es tt bajnokok..de nem adták meg nekik..de ahelyett h a felfuttatás,leégés,legendák saját és a cég álltali szembeköpése után is maradtak vergődni..a pénz nagy úr,de h ennyire…

    Aki friss rajongó és látja ezt a 2 termetes úriembert annyit mond,ki ez a két szánalmas bohóc?Mindig kikapnak,semmi sztoriban nincsenek stb…
    Mi régiek meg tudjuk h a valaha élt két legnagyobb tt legendáról van szó,akik 9 x es bajnokok,akik 2 évtizeden át ott voltak abban a korban abban a világban amit pankrációnak hívtak anno..Ami véres volt,durva,kemény,brutális.Ők egy rég letűnt véres és dicső korszak pankrátorai…akik ettől sokkal többet érdemelnének.Tiszteletet,megbecsülést,elismerést…
    Nem pedig ezt…

    Mindenkinek jobb lett volna ha nem térnek vissza…és csak arra emlékezünk kik voltak,s mik voltak.
    Legendák.
    Nem pedig arra mik lettek és mik.
    Bohócok,megalázott ikonok….

    Bárhogy is alakul a sorsuk,a régi Dudley Boyz-ra fogok mindig emlékezni.A 9 x es tt bajnokokra,akiktől számomra kevés jobb csapat létezett.

    A szívemben az emléketeket örökre őrizni fogom!!!

    Kedvelés

  5. És persze a félholtra vert Cena 1x csak felugrik mint ha semmi sem történt volna, ez már pushnak is sok, nem is csoda hogy ennyien utálják…

    Kedvelés

  6. Egyedül a szegmensek miatt érte meg megnézni ezt az adást semmi másért, hisz Amerika “születésnapján” ki hiszi el azt hogy másoknak van valami esélyük a nagy nyugat ellen ? Bár a Rusev győzelemnek örülök de még mindig tartom magam a szegmensek mellett 😀 valami iszonyatosan jók voltak:D a kaja csatában Cesaro és ha jól láttam Apollo szkander meccse :”D majd a végén Owens , na meg persze Ziggler és Vickie találkozása 😀 és nem utolsó sorban a “külföldiek” beszélgetése még az öltözőben xdd akik áttekerték keressétek meg ezeket 😀 ha nem láttátok egyszer érdemes megnézni őket :DD

    Kedvelés

  7. Ki lesz lesnar áldozata ugyan?Nem sok lehetőség van a brigád 95%a jobber,áldozat,boxzsák,a maradék müzli,kentaur,júdás,békapofa..+1-2
    Kane-re tippelek,de nem kell neki az újabb vereség..másban nem látok fantáziát.

    Kedvelés

  8. Te jóságos atyaúristen…….

    müzli a ring alatt él,mindig felbukkan amikor nem kéne…
    Rég láttunk Wyatt family promot,jó volt,de h nem meccselnek csak úgy vannak…
    A trombitás fattyúknál júdás effektus látható

    A “fő meccs” Minden idők egyik legszánalmasabb meccse volt. jobberek a jobberek ellen…
    Brutálisan szar meccs volt…henry,show..olyan lomhák te jó isten…Soha többé nem akarom őket a ringben látni!!!!! Imádom őket de ez…ez…huuuuuuu
    Kane…kapott pár percet megint oszt csá…3 d fiúk sincsenek már rég sehol…törzsgyökér..haggyuk..rydert is…

    A másik oldalt is haggyuk…mindenki olyan szánalmas….senkivel se kezdenek semmit sem,csak egybe tartják őket,h együtt ne csináljanak semmit…
    hófehérke nagyobb jobber mint ryder..eljutottunk ide is…a csicska nemzet se volt piskóta..de amit azóta művelnek a kelták szégyenével….

    Most ebben a ringben megszámlálhatatlanul sok öv és egykori bajnok volt…4 legenda…és mind ugyan úgy végezte…

    Aki jót akar,ne nézze meg,mert szomorú lesz….

    Ez volt a bukottak meccse….

    Kedvelés

    1. Nekem Ryder kifejezetten tetszett, remélem, kap valami normális karaktert, mert bunyózni százszor jobban tud, mint Reigns.

      Kedvelés

      1. ryder nemrég volt tiszavirág bajnok,asszem neki ennyi volt.Ő fizetett jobber,de a többi…kár értük.

        Kedvelés

Vélemény?