Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. július 25. – Foley és Stephanie magasra helyezik a mércét

20160725_raw_roster--29dd7ad86e024f7cb119c3e7474fb518

24 órával járunk a Battleground után – és egy visszatekintéssel indítjuk az új éra első RAW adását. Dean Ambrose múlt éjjel legyőzte korábbi testvéreit, amivel a SmackDown-hoz láncolta a WWE bajnoki címet. Ennek megfelelően fő bajnok nélkül a RAW, de hogy ez így is marad-e az rögtön kiderül az adás nyitányán. Stephanie és Foley érkeznek, majd egy rövid köszöntőt követően szólítják a szupersztárokat, akik felsorakoznak a rámpán.

Foley azt mondja, hogy a RAW General Managereként azon fog dolgozni minden héten, hogy a lehető legtöbb izgalmat és akciót kapjuk meg. 
Stephanie folytatja azzal, hogy Foley-nak teljes körű hatalma lesz ahhoz, hogy mindezt megtegye. Steph azonban most a Battleground főeseményéről szeretne beszélni. Mint mondja – Roman Reigns elvesztett mindent számukra, így most a WWE bajnoki cím testvére műsorán van. Seth számára zsákban volt a cím, de Roman mindenkinek elrontotta ezt. Ő nem a jó srác, nem is a rossz a srác…csupán a vesztes srác. A Monday Night RAW 1209 epizódjában mindig volt egy WWE bajnok. Mindenki követel egy világbajnokot, és meg is fogják kapni azt. 
Mick fűzi tovább a szót. Két Fatal 4 Way összecsapást láthatunk ma, melynek győztesei a főeseményben küzdenek majd meg egymással. 
Aki ezt a küzdelmet megnyeri, szembe nézhet Seth Rollins-al a vadi új bajnoki címért a SummerSlam-en – mondja Stephanie. 
Foley a WWE Univerzumot szem előtt tartva – WWE Universal Championship-nek nevezi el a címet. A GM ezt követően felsorolja a két Fatal 4 Way résztvevőit, akik Sami Zayn, Sheamus, Chris Jericho, Cesaro, Roman Reigns, Rusev, Kevin Owens, valamint Finn Bálor lesznek. Utóbbi ekkor érkezik a rámpára, Seth Rollins arckifejezése pedig mindent elárul. A közönség Finn nevét skandálja, amit követően Steph a női bajnokra tér rá, aki továbbra is a RAW-t erősíti. 
Mick megemlíti az előző esti Tag Team csatát, amit Charlotte vesztett el, mikor kopogott Sasha Banks ellenében. A mai este folyamán, Charlotte-nak meg kell védenie a bajnoki címet – méghozzá Sasha ellen. 
Stephanie végül bejelenti, hogy következik az első Fatal 4 Way mérkőzés. 

Cesaro vs Rusev vs Kevin Owens vs Finn Bálor 

Szokatlanul hosszú küzdelmet láthattunk, legalábbis heti adáshoz mérten. Rengeteg szép manőver, remek fordítások, valamint befejező mozdulatok, melyek után azt hihettük vége a mérkőzésnek. Valaki mindig menteni tudta a csatát, de végül csak egy legény maradhatott talpon a vidéken.. Bálor minden erejét összeszedte, elintézte Owens-t, majd Rusev-et, s végül a United States bajnoknak osztotta ki a Coup de Grace-t, amivel meg is nyerte a a csatát.

Nia Jax következett a bemutatkozó mérkőzésén, ahol nagyon könnyed győzelmet aratott két Leg Drop-ot követően.

Sasha melegít a színfalak mögött, amikor is Tom Phillips lép oda hozzá. Arról kérdezi a Bo$$-t, hogy érez-e bármiféle nyomást a ma esti meccsel kapcsolatban. 
Sasha azt mondja, hogy Charlotte eddig kitért előle. Egy tíz éves lány álmát éli ezzel a Díva forradalommal. Mikor ma este győz, az álmai valóra válnak, Ő lesz a bajnok, Charlotte és Dana pedig nem tehet ez ellen semmit. 

Chris Jericho vs Sheamus vs Sami Zayn vs Roman Reigns 

A második selejtezős mérkőzés már nem volt olyan hosszú, mint az első, s talán olyan izgalmas se. Jericho és Sheamus rendre azon munkálkodott, hogy Roman-t harcképtelenné tegyék. Csapatmunkájuk nem tartott sokáig, hamar érvényesült a mindenki mindenki ellen elv. Roman úgy osztogatta a Superman Punch-okat, mint a postás a levelet. Jericho komoly esély elé keveredett, amikor értékesítette a BigDog-on a Codebreaker-t, Roman azonban kitört. Hamarosan jött a Spear, amit a vereséggel egyetemben Y2J szenvedett el.
Finn Bálor kontra Roman Reigns a ma esti főmérkőzésen!

“Oooooooohhh Pittsburgh…” – zengi be az arénát Big E hangja. Érkezik a regnáló Tag Team bajnokok triója, akik számára az ünneplésről szólnak a következő percek. 
Xavier szólal meg először, mondván tegnap este nem úgy alakultak a dolgok ahogy akarták. Bray Wyatt a SmackDown-ra lett draftolva aminek Ő kimondottan örül, ám mindezek nem vesznek el a tényből, hogy az elmúlt 337 napban Ők voltak a MI WWE World Tag Team bajnokaink. 
Big E szerint 337 nap hosszú idő. Ezalatt például Jennifer Garner és Gwen Stefani is házasok lettek.
337 napja a BOOTY-Os még csak álom volt, mára azonban valóság – folytatja Kofi. 
Megtekinthettünk egy videó összeállítást az elmúlt 337 napból, majd egy közönség soraiból kiválasztott úriemberrel viccelődött a csapat. Az öröm nem tartott sokáig, hisz minden buliba kell egy ünneprontó. Ezek most a Club tagjai voltak, Gallows és Anderson komoly verésben részesítették a címvédőket. 

Curtis Axel vs Neville 

Adás kitöltő mérkőzés, melyben a visszatérő Neville zsebelte be a győzelmet a Red Arrow-t követően.

Tom kérdezi a backstage-ben Charlotte-ot Sasha korábbi szavaival kapcsolatban. A bajnok azt mondja, hogy Sasha-nak tegnap este volt egy társa, ma azonban egymaga van. A nyomás védte meg a bajnoki címet estéről-estére. Ő fejlesztett ki azzá a női részleget, amivé lett. Sasha ma este meg fog hajolni a királynő előtt..

Sasha Bank vs Charlotte (C) – Women’s bajnoki címmérkőzés 

Különösebb esemény nélkül telt a csata első fele, egészen Sasha nagyon ügyes megmozdulásáig.. Mialatt a bíró Charlotte-al volt elfoglalva, Sasha odadobta a címet Dana-nak, majd földre vetette magát.. Mire a bíró feléjük fordult, csak a földön fekvő Banks-et, valamint a címet szorongató Dana-t látta.. Nem kellett több Mike Chioda-nak, azonnal kizavarta az arénából Brooke-ot. Sasha ezzel egy problémát kiiktatott, de a neheze még csak ezután jött.. A reklámot követően kiegyenlített csata folyt, láttunk pár hajmeresztő véggel záruló ugrást, amik nagyon rosszul sikerültek, de szerencsére egyik fél sem sérült bele. Charlotte kiosztotta a Natural Selection-t, de Sasha a kötélre helyezte lábát.. Hamarosan villant az első Bank Statement, de ebből még menekült a bajnok. Villámló szemekkel suttogta kihívójának, hogy sosem fosztja meg az övtől.. “Soha ne mondd, hogy soha”… pillanatok múlva láthattuk a Backstabber-t, majd a második Statement-et, amiben végül kopogott a címvédő..
Hatalmas ováció közepette új bajnokot avatunk, Sasha Banks a WWE Women’s bajnoka!

Byron Saxton érkezik az újdonsült bajnokhoz.. A közönség harsogja “Megérdemled”.. Sasha szemébe könnyek szöknek, majd belekezd..

Megcsináltam. Tíz éves korom óta ez az álmom. Én vagyok a legjobb, ez a cím pedig bizonyítja ezt. Ez egy új korszak a WWE-ben. A Bo$$ korszaka. A változás korszaka. A női birkózás korszaka. Minden alkalommal mikor belépek a ringbe, meg fogom mutatni, hogy miért vagyok bajnok! Meg fogom mutatni, hogy a WWE-ben csak egyetlen főnök van, mégpedig Én!

Elképesztő érzelmi kavalkád számomra is, hiszen két éve hatalmas rajongója vagyok ennek a lánynak.. Jókor jött a reklám. 🙂

James Ellsworth vs Braun Strowman

Nem tudom mi volt a borzalmasabb… A fiatal ember testi adottsága ellenfeléhez képest, vagy Strowman új hajviselete.. Még csak gondolkodni sem volt időm ezeken – az óriás máris behúzta a győzelmet.

Enzo Amore & Big Cass vs Shining Stars 

Újabb gyors mérkőzés, természetesen a hihetetlenül over SAWFT győzelmével zárulva.

Finn Bálor vs Roman Reigns 

Elérkezett az igazság pillanata. Lesz-e a RAW Top Face karaktere Bálor, mint azt írtuk korábban, illetve, hogy hová pozícionálják Roman-t a jövőben. A BigDog igen agresszív stílusban kezdte a mérkőzést, Bálor-nak nem sok ideje volt fölocsúdni, máris rongybabaként lett dobálva. Roman készült a Drive Bye-ra, ezt azonban Finn egy gyönyörű Double Stomp-al hárította. Reigns a kordon felé bukdácsolt, Bálor pedig kíméletlenül belerúgta a Hesitation Drop Kick-el.. A reklám blokkot követően kiegyenlítetté vált a csata, itt is-ott is adódtak sanszok a győzelemre. Finn egy Double Foot Stomp-al érkezett Roman tarkójára, de a Powerhouse kirúgott a tusból. Újabb izgalmas percek, amik során Bálor elszenved egy Superman Punch-ot. Roman kopogtat, de a szülinapos felrántja a vállát. Reigns hamarosan végleg pontot akart tenni a csata végére.. Neki iramodott a Spear-nek, de Bálor egy elképesztő fordítással reagált a Slingblade-et alkalmazva. Jöhetett a Corner Drop Kick, Roman pedig a földön, kezét-lábát szétvetve.. Bálor a sarok tetején extázisban, elugrik és csattan a Coup de Grace.. Roman nem képes kirúgni, így a győztes, s egyben Seth Rollins ellenfele a SummerSlam-en – Finn Bálor!

Hihetetlen debütálás. Ennél szebb szülinapi ajándékot nehezen lelhetett volna Finn, aki ezzel egyértelműen a RAW Top Face szupersztárja lesz a jövőben.
Ami eddig pletyka volt, most beigazolódott. Roman Reigns-ről lemondott a vezetés, így a háromszoros bajnok minden bizonnyal visszacsúszik a Mid Card-ba.

Végezetül azt gondolom, mint ahogy a címben is említettem, hogy Mick és Steph ma nagyon magasra helyezte a mércét. Pokoli nehéz lesz megugrani a SmackDown-nak, kíváncsian várhatjuk, hogy Shane és Daniel mivel rukkol elő nekünk. Ez volt a Monday Night RAW, holnap pedig máris jön a SmackDown! 

Egyelőre csak ez a lényegesen hosszabb forma volt elérhető a videókból. Hamarosan cseréljük, amint megkapjuk a szokásos formákat.

46 gondolat “WWE RAW 2016. július 25. – Foley és Stephanie magasra helyezik a mércét” bejegyzéshez

  1. Teljesen levolt zsirozva , romannak kellet volna nyerni nem annak a fogpiszkának betalált volna a spear byby bálor ROMAN REIGNS igazán megérdemelné az övet az meg hogy nem tud birkózni meg 2 mozdulata van szerintem sheamus meg mark henry meg bigshow vagy KO nak sincs több mozdulata a szokásosoknál mindenki ugyanazt használja …

    Kedvelés

  2. Az itteni beágyazott 2. videón, 9,30 után Roman Jericho elleni Superman vagy mi az micsoda? Az első,mikor Chris “eldől,elesik magától…” s utána jön a rendes ütés… LOL WTF?

    Kedvelés

  3. Sokkal jobb adás volt, mint ebben az évben kb. bármelyik. Sashanak nagyon örülök, Charlotte nagyon unalmas volt már, nem is értem, miért volt ennyi ideig nála az öv.

    Mindkég f4w meccs nagyon jó volt, talán az első kicsivel ellopta az estét. Aki meg nem érti, hogy Bálor miért kap ekkora push-t, az nyisson ki egy pankrációs történelemkönyvet. Most is látszott, hogy a kisujjában van az egész szakma. 35 évesen van kb. még 5 igazán jó éve, aztán elkezd kopni. Gondolom addig párszor bajnok lesz. Én annyira nem lennék benne biztos, hogy Rollins megnyeri az univerzális bajnoki övet (ez a név de nagy fa$$ág). Kíváncsi leszek a ma esti SD-re. Elsőre nem gondolnám, hogy ekkora pörgés lesz ott.

    Roman karakterének, megítéleésének jót tett, hogy véget ért a push. Szerintem rajta is látszódik, hogy kicsit megkönnyebbült. A ringben még mindig max közepes, de a gálán, a f4w meccsen és a Bálor elleni találkozón is látni rajta némi fejlődést. Meglátjuk… Az nagyon jó, hogy nem róla szól már ez az egész.

    Akikkel kezdeni kéne valamit az a Rusev-Sheamus-Cesaro-Zayn-Owens tengely. Első kettőt teljesen átalakítani mert k#ßva unalmasak, a másik hármat meg ráállítani az USA övre. Leginkább meg valami sztorit is keríteni köréjük, mert teljesen érdektelenek. Nekem a RAW-ról hiányozni fog a Wyatt Family által keltett bizonytalanság, félelem és káosz…. Strowman meg faszább ezzel a felnyírt hajjal, és bár jó pankrátornak nem nevezném, az ereje és méretei miatt még lesz belőle valami. Lesnar ellen kötelező lenne vinni, de gálán én a Taker ellen is nézném. Rollins testőrének sem lenne utolsó.

    Amiben van potenciál a RAW-n:

    Rollins minden mennyiségben, de valami sztori is kéne.
    Roman valami értelmes midcard feudban, jó messze az övtől.
    Jericho ne jobboljon, hanem értelmes feudban vegyen részt.
    Bálort ezerrel nyomni. És az első durva veresége után, előhozni a démont!!!
    Lesnar Strowman ellen.
    Enzo meg Big Cass tag team bajnokok legyenek.

    Kedvelés

  4. Nekem is tetszett, bár egy picit valahogy kevésnek tűnt, de nem volt rossz.
    Azért remélem, hogy Sheamus több szerepet fog kapni, megérdemelné.
    Amúgy az elég érdekes volt, hogy mindkét fatal 4 way meccsen a heel-ek fogtak össze.. 😀

    Kedvelés

  5. Nagyon jó adás volt, tényleg emelkedni látszik a színvonal az újbóli különválással. Bálor-Rollins!!! Ehhez nem találok szavakat! Ebből egetverő nagy feudot lehet kihozni, remélem, nem rontják el. Reigns-t végre kicsit háttérbe szorítják, addig megtanulhat normálisan bunyózni, kaphatna minimum egy tweener karaktert, mint Orton, vagy Lesnar, de a heel turn sem lenne rossz. Várom a következő RAW-ot, hogy hogy alakulnak a feudok. Banks-nek is nagyon örülök, ez a Charlotte már idegesítő volt a hátszelével együtt.

    Kedvelés

  6. aszt azért megírhattad volna hogy az Enzo Amore & Big Cass vs Shining Stars meccsen R-truth bement a ringbe pokemont keresni ilyen se volt még

    Kedvelés

  7. Ez jó volt? Egyet kivéve minden meccs 100%-osan kiszámítható volt. Mármint a győztes személye.

    Egész tehetséges ez a Finn gyerek, de már kicsit idős újoncnak, nem? Az meg milyen, hogy egyből főövért megy?! Ezt véleményem szerint nagyon elsietik. És nem, nem ez volt az a meccs aminek nem lehetett 100%-osan tudni a végét még mielőtt a gong megszólalt volna. Grat. Viszont érthető a dolog. Újonc, nagy potenciállal. Olyan akit “sztár” volt a maga kis világában és ismert név is. Viszont a cuccait el kell adni! Ahhoz meg már az elején nagy siker kell.

    Az a női címmeccs volt. Szerintem kevesen tippeltek arra, hogy a Summer Slam előtt cserél gazdát az öv. Nincs véleményem róla, nem igazán hat meg. Felőlem R-Truth is lehetne a női bajnok…

    Még egy kicsit visszatérve a Reigns Balor meccsre. Itt meg egy dolgot elpuskáztak. Ez lett volna a jó alkalom, hogy Rollinst face karakterré változtassák. Mert Balor ellen nem valaszónű face szerepben menne.

    Balor meccs mellett még egy dologban osztom ROYAL véleményét. Cesaro. Sajnálom. Tehetséges, erős, jobber. 😦

    Kedvelés

  8. Sziasztok.Tudna nekem valaki segíteni?Elég szar a gépem hogy így élvezhetően megtudjam nézni az adásokat.Tudna valaki linket dobni hogy le tudjam tölteni torrenten és úgy megnézni?Sajna nem érhető el ahonnan letudtam szedni idáig.

    Előre is köszi.

    Kedvelés

  9. Valami gond van a WWE-ben… Cruseweight Classic, NXT adások csak vegyük a múlt hét óta, az akkori Raw adás + a Draft és akkor a tegnapi Battleground + a mai Raw. 6 remek adás egy hét leforgása alatt, Vince megzavarodott? 😀 REMEK VOLT A MAI RAW!

    Kedvelés

      1. Shane maga nyilatkozta le, hogy semmi köze sincs ahhoz, hogy mi folyik a háttérben, semmibe sem szól bele, elmondja a szöveget, amit megírnak neki, csak szerepet játszik. Valószínűleg a sok változás Triple H hatása.

        Kedvelés

  10. Jó volt látni ahogy Sasha megnyeri a bajnoki övet. Meg azt is ahogyan Charlotte elmegy az öv nélkül. Boldogabb lettem délután.

    Kedvelés

  11. Ryback hol van am ez onnan jutott eszembe hogy Braun Strowman olyan lesz mint Ryback annak idején hogy veretlen megveri a névteleneket stb… aztán max 1x bajnok és neki annyi kb 6-7évre

    Kedvelés

    1. dióhéjban:
      nem tetszett neki a jelenlegi helyzete
      és miután lejárt a szerződése viták merültek fel a hosszabbításnál
      ha egyik fél sem enged többé nem tér vissza
      pár hónapja azzal poénkodott hogy átmegy a tna hez

      Kedvelés

  12. L O L

    Rég láttam ilyen ratyi adást.Annyira eggyértelmű volt h lóember vs bálor lesz a végéb…és h bálor nyer mivel debutál,felhozták és ő lesz a cég egyik új fő face arca a lóember helyett (L O L ennek kur..a örülök,jobbolhat szépen ez a szánalomhalmaz,megérdemli.)
    És egyből,érted vazze EGYBŐL azonnal máris megy a főövért L O L
    Most debütált,1 adás után már megy a főövért..elképesztő…en szánalmas amit a wwe csinál.
    Másik éveken át keményen dolgoznak h öv közelébe kerüljenek,bajnoko legyenek,kezdve akisebb övektől a nagyig,erre ez idejön,függetlenül attol h mennyire tehetség,jó a karaktere,bajnok volt,milyen bajnok volt,meddig volt bajnok,1 adás után azonnal megy a főövért…ez szánalmas és nevetséges…
    Ennyire nyomatni,elsietni minek?
    Amúgy meg az ok h lesz új öv a vörösknek miután elpicsázták őket a kékek rendesen,de h odaadják júdásnak???
    Mi alapján is ő a bajnok?Lemaradtam valamiről???

    A 2 f 4 w meccs résztvevőiről..rusevnek mi joga volt amugy bajnokként ott lenni?
    Sajnáltam eddig is Cezarot hát még most..Ő lesz az egiyk legnagyobb jobber itt…de owensnek se lesz más sorsa..kelták szégyenét hagyuk is..
    Jericho meg élvezi az egészet,mert Ő Jericho,ennyi.

    Remélem orba szájba cumiztatják minden héten a lóembert,alázkodjon meg,jobboljon,verjék el,és egyik öv közelébe se kerüljön.

    Kedvelés

    1. abban igazad van, hogy kár ennyire elsietni Bálort, de, hogy egy ilyen adás után is sírsz mint egy 12 éves kislány az valami nagyon szégyen 😀

      Kedvelés

      1. Szerintem rendben van 😀 Ha beraknák valami midcard meccsre mondjuk Rusev ellen akkor meg az lenne a baj, hogy “ezért hozták fel?” Nem hiszem, hogy megnyerné a címet egyből viszont az, hogy ott van a címmérkőzésbe lendületet ad a karakterének és jelzi, hogy számolnunk kell majd vele a main eventeken.

        Kedvelés

        1. Amikor megjött a Fatal 4 Waybe csak Ő csinálta végig a bevonulását! A többiek a felét alig csinálták meg. Ez jelenthet valamit :)))

          Kedvelés

  13. azért remélem hogy igy a drafttal nem feledkeznek meg a sd vs. raw battle royalokrol sem

    Kedvelés

  14. Ezt nagyon megérte élőben nézni! az év eddigi legjobb RAW-ja ezt kilehet jelenteni… és mekkora meccseket toltak le, előbb rátérek a Női meccsre, ennyi!, ilyet tudnak ha engedik őket:P és látszik hogy Charlotte iszonyatosan jó és az is látszik hogy neki se áll jól az a szerep mint Rollinsnak, minek játszatnak vele sunyi heelt amikor ilyen inringje van és karizmája ? és ebből egy kegyetlen heel is lehetne..de a meccs , csodás volt és hogy Sasha nyer ? tettek habot a tortára de jócskán..ezek után mondtam hogy Roman nyer…láthattuk a “főmeccset” erre meg az ellenkezője történik…megdörzsöltem a szemem mondom ez egy RAW ?? Wao fel van adva a lecke Shanenak de nem kell félteni hisz jön az American Alhpa , Bliss kisasszony:$ és Carmella…szóval:D szerintem lesz egy IC címmeccs a vasárnapi BG után, meg egyéb finomságok eddig nagyon pozítiv beütése van ennek az egésznek nálam 🙂

    Kedvelés

  15. akkor a bálor club késik
    mindegy előbb-utóbb úgy is létrejön,szerintem inkább előbb
    a meccset egyértelműen seth fogja megnyerni,finn még csak most debutált ez a meccs jó kis push neki,de biztos hogy nem kap világbajnoki övet ilyen hamar,pláne az 1.universal címet
    bár az sem lenne rossz
    de tuti hogy seth a befutó

    Kedvelés

  16. új bajnok új kihívó,új bajnoki cím
    bár sajnos nem a whc-t hozzák vissza képzelem hogy milyen lesz ez a “universal” cím
    gondolom egy ugyan olyan kibaszott bőrszíj lesz egy meg nagyobb kibaszott logoval mint a wwe,vagy a women’s cím
    undorító,de mindegy legalább két fő öv lesz
    különben is ezt az apróságot ellensúlyozta az,hogy sasha lett a bajnok,és bálor a kihívó
    két vagy inkább három nagyszerű meglepetés egy adáson
    + az új díszlet….
    gondolom romanből most visszább vesznek,de már így is 3x-os bajnok
    nem kell annyira erőltetni,legyen pár hosszabb,nem main event szintű feudja,utána futtassák fel megint egy új karakterrel
    ennyi

    Kedvelés

  17. Ez azért ott volt!!!

    Fasza debütálás volt Balortól, remélem verni is fogja Rolins-t az SS en. Mekkora volt Rolins arca mikor be jelentették Balort is 😀 Én elsőnek azt reméltem eddig be is jött a Club bukja a meccsét a Battleground on és Balor átveszi az irányítást. De ami késik nem múlik. Sasha végre meg nyerte az övet Yes. Charlottenak annyi mivel fel hozták Bayley-t is.

    Kedvelés

  18. nem hiszem el
    az új díszlet nagyon üt
    talán jobb mint a 2009-es
    retro stílus,piros kötelek külön roster,külön címek

    Kedvelés

  19. Hát ez a universal championship elég hülyén hangzik, de nézzük a jó oldalát legalább két főöv van 😀 Azt nem akarom amúgy elhinni, hogy Boreman Lames tisztán kikapott Bálortól akinek ez volt az első meccse a Raw-n. A végén még jobber lesz és heel turn-t is kap.

    Kedvelés

  20. Azthittem hogy ez a raw is ilyen, uncsi szar lesz. 😛

    De csak Bálor végett adok 5 csillagot. 😀

    A Club az ledarálta szegény New Day-t. 😦

    Stowmanak nagy esélye lesz övet nyerni, ha nem baszák el karrierjét mint anno Rybacknak.

    Ryback anno olyan volt mint Stowmann, senkise bírta megállítani míg jött a szuperhös cena.

    És azután lett elbaszva a karrierje meg amikor egyesült tag-teamba Curtis Axelel.

    Roman az meg levannyomva, emigyis utáltam. Meg az is volt vele a baj hogy voltak olyan meccsek amik nem is rólla szóltak és mégis ő nyert.

    Ja meg az amikor a Superman punch+Spear mindig ezzel győzz 2 mozdulattal mint Cena.

    Remélem a Smack-Down is hozz ilyen jó adást.*-*

    Kedvelés

    1. strowman egy nagydarab állat,de ezzel kifújt
      semmi említésre méltót nem alkotott még a ringben,nem túlzás azt mondani hogy 1 kezemen meg tudnám számolni hány mozdulatot használ
      mikrofonnal meg még rosszabb
      most ismét a ledönthetetlen fal szerepét kapta,kinyír pár nevenincs jobbert,de övet az életben nem fog kapni
      ahhoz ez még NAGYON kevés

      Kedvelés

      1. rybacket pedig azzal szúrták el hogy nem kapta meg a címet
        sorra kapta a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket,de egyszer a bíró,utána a shield,cenát meg heelként sem verhette meg,ennek ellenére végig kapta a pusht,de valamiért nem bíztak meg benne annyira hogy wwe bajnok legyen
        ezek után szép lassan kihátráltak mellőle,jött a RybAxel azon a ponton azt hittem agyvérzést kapok,utána egy sérülés,ami úgy jött mint fuldoklónak a mentőöv,mert a visszatérése után kapott egy kisebb pusht,de hamar visszament mid carder szintre,ic címnél sajnos nem jutott tovább,pedig sokat fejlődött 2012 höz képest,mint ringben,mind mikrofonnal
        sajnálnám ha tényleg elmenne,de megérteném talán más szervezeteknél megkapná amit megérdemel

        Kedvelés

      2. Szerintem is nagy zéró, de az a haj….. rohadjak meg,de pár évvel ezelőtt Takernek volt ilyesmi hajszerkezete……De remélem nem akarják nagy Push ban részesíteni,mert tényleg nem tud semmit. Erős mint állat. Ennyi …

        Kedvelés

    2. “Ja meg az amikor a Superman punch+Spear mindig ezzel győzz 2 mozdulattal mint Cena.”

      Mert ám nem mindenki a finisherjével győz, ugye?

      Kedvelés

  21. Szerintem nem lesz mid card karakter Romanből, túl sokat szerepel az intróban is. Talán msot “végre” vagy mit tudom én, remélhetőleg hell karakter lesz….

    Kedvelés

  22. Igen! Na ez volt végre egy oylan adás amit már nagyon régóta nem láthattunk. Végre a 80%-át végig lehetett nézni és azok a meccsek huu … 😀 Sasha bajnok egy eszméletlenül látványos izgalmas meccsel, bár tény hogy nagyon megilyedtem mikor úgy tünt hogy ringből kiugorva Sasha a fejére esett, de hála istennek nem lett baja. Finn meg hát, ennyire még sosem szurkoltam neki mint ezen a 2 meccsen. Őszintén nem hittem volna hogy rögtön az első szereplésnél nyerni fog 2X is, sőt mikor Roman volt az ellenfele elkönyveltem hogy veszíteni fog, de ez így szavakban nem tudom kifejezni mennyire örültem. Utolsó szó jógán meg csak annyit hogy: Ég veled Roman Reigns! 😀

    Kedvelés

  23. Végre nem Charlotte a bajnok, ideje volt már. Remélem egyszer Becky is magasba emelheti a címet, ő érdemelné meg legjobban.

    Kedvelés

Vélemény?