Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. július 18. – Címmérkőzés a PPV előtt

193_RAW_07182016hmm_1367--4a23ba147a2059d947a14136604a61d2

A RAW 2016. július 18-án Providence városából, Rhode Island államból jelentkezik, ahol egy címmérkőzést tekinthetünk meg az adás főeseményén. Seth Rollins kérései eddig csak süket fülekre találtak, azonban az előző RAW eseményén létrehozták ezt az összecsapást. El fogja dönti a küzdelem, hogy melyik Szupersztár várhatja az egy nap múlva következő Draft-ot, valamint a vasárnapi PPV-t címvédőként.

Legelőször Stephanie McMahon érkezik, aki az előző Monday Night RAW-n megkapta édesapjától a hétfői adások irányítását. A szervezet komoly készülődésben van a 19-én megrendezésre kerülő Draft-ra, ami a Live SmackDown-on lesz esedékes. (Ahogy azt már korábban az oldalunkon leírtuk):
– A RAW minden Draft Pick-nél 3x, míg a SmackDown 2x választhat
– A RAW kapta meg az első választás jogát.
– A Tag Team-ek egy választásnak bizonyulnak, azonban a General Menedzser szétválaszthatja az adott csapatot.
– 6 választást meg kell hoznia a GM-eknek az NXT Roster-ből.

Steph kezdésnek szeretett volna mindenkit nagy szeretettel köszönteni a mostani RAW-n, azonban Shane O-Mac érkezett. A hölgy elmondja testvérének, hogy Shane-nek ez lesz az utolsó adása a RAW-n, hiszen a Chairman kinevezte Őt a SmackDown irányítójának, míg Steph a hétfői műsort fogja vezetni. Ezzel pedig kettejük közös munkavégzésének vége szakad, amit Stephanie egy cseppet sem fog hiányolni. Egy rövid szócsatát követően szóba kerül a SmackDown Live adása, ahol a Draft esedékes lesz. A hölgy szerint sokkal előnyösebb helyzetben lesz bátyjával szemben, hiszen Ő indíthatja majd a RAW-val az első választásokat, valamint minden egyes Pick-nél három Szupersztárt hívhat magához, míg Shane csak kettőt.
Shane ezt követően elmondja, hogy SmackDown irányítóként kinevezne egy General Menedzsert a SD-re, aki biztosan nagyon érteni fogja a dolgát. Azonban Steph akarja előbb bemutatni a saját General Menedzserét, aki majd a RAW-t fogja irányítani…Kis idő elteltével nem más érkezik, mint a Hall Of Famer, Mick Foley. A közönség nagy szeretettel fogadja az Extrém Legendát, aki a ringbe siet. Mick mikrofont fog és elmondja, hogy nagyon jó érzés ismét megjelenni itt és hatalmas köszönettel tartozik Stephanie-nek, amiért kinevezte RAW GM-nek, itt Providence városában, Rhode Island-ben. Foley szerint ez egy rendkívül nagy lehetőség a számára, hiszen Ő szerepelt még az Attitude Era-ban, aminek a hangulata hihetetlen volt. A mostani adás pedig egy új korszak kezdete neki és kicsit olyan érzése van, mintha most indulna a Monday Night Wars adása. Mick egy pillanatra elhallgat, amit a közönség kihasznál és a “Foley” nevet kezdik kántálni. Mick azzal fejezi be a mondanivalóját, hogy szeretné új magasságokba emelni a RAW-t, valamint a változás küszöbén állva hátulról megalkotni a WWE jövőjét…Foley beszédét követően Shane szólal meg, aki szerint ez egy remek választás volt és biztos benne, hogy jó munkát fognak végezni együtt Steph-el. Azonban O-Mac-nek gondolkodni kellett egy komoly döntésen, vajon ki lehet az aki megfelelő lenne erre a posztra? Ki lehet az, aki népszerűbb mint a Hardcore Legenda? Shane felkonferálását követően megszólalt ez bevonuló zene, amit eléggé régen hallhattunk, azonban még mindig olyan hihetetlenül hatalmas ovációt képes kiváltani a közönségből, mint nagyon kevés másik Szupersztáré. Daniel Bryan érkezett, aki a SmackDown új General Menedzsereként fog a WWE-nél tevékenykedni az elkövetkezendő időszakban. Daniel a hangzavart követően a közönséghez szól és megkérdezi őket, hogy hiányolták e? Természetesen pozitív válasz érkezik a Yes Man kérdésére, amit követően kijelenti Daniel, hogy nem hiányolták Őt annyira, mint amennyire az egykori pankrátor hiányolta a rajongóit. Bryan szerint ez egy lehetőség, viszont ezt nem tudja megcsinálni saját erejéből. A WreslteMania-n sem saját erejéből győzte le Stephanie férjét Triple H-et. Kellett még valaki, ez a valaki pedig egy emberként a szurkolótábora, akik mindig mögötte állnak. Ezért is szeretné most együtt véghezvinni a SmackDown Live adásának elindítását és egy teljesen új korszak kezdetét.

Sami Zayn és Cesaro vs Kevin Owens és Chris Jericho

A küzdelem pörgősre sikeredett, amiben végül Sami Zayn volt képes kopogtatni egy gyors fordítással Y2J-t, amit követően megszerezte a csapatának a győzelmet.

A küzdelmet követően Daniel Bryan-t láthatjuk a Backstage-ben, aki összefut több Roster taggal, majd Stephanie-vel. Itt Daniel elmondja, hogy nem igazán számít a negatív hozzáállás, csak egyetlen egy dolog fontos, hogy visszatért. Mint egy komolyabb filmben, például a Szellemirtókban. Steph-nek inkább a Chucky nevezetű horrorfilm jut eszébe Daniel-ről, azonban ezzel nem törődik a SmackDown új General Menedzsere. Továbbhalad és üdvözli az egykori stábtársait.

Darren Young vs Alberto Del Rio

The Miz és Maryse a kommentátori asztal mellől figyelték az Interkontinentális Bajnoki övre pályázó Young küzdelmét. A küzdelem elején a mexikói irányított, amit követően Darren került fölénybe. Miz ezt látva felpattant a kötelek mellé, ahol egy hirtelen pofont kapott leendő kihívójától. Miz ezt követően heves reklamálásba kezdett, ami miatt a játékvezető nem vette észre, hogy Del Rio kopogtatással próbálkozik. Amikor Darren kiszabadult Ő szeretett volna győzelmet szerezni, amit már a bíró észlelt és kopogott. Ezzel ismét sikert aratott ismét vitathatóan megérdemelt módon Darren Young.

The New Day, Enzo és Cass és John Cena vs The Wyatt Family és The Club

Egy 12 Emberes Tag Team küzdelemhez érkeznek a felek, akik elmondják a saját mondanivalójukat egymás után érkezve. Végül megszólal a gong, ami az összecsapás indulását jelzi. Egy hosszas csatát tekinthettünk meg, aminek az elején a Face Szupersztárok kicsit zavarban voltak azzal kapcsolatban, hogy hogyan is próbálják meg felülmúlni Braun Strowman-t. A küzdelem végén azonban a Club-ra, azon belül pedig AJ Styles-ra szegeződött minden szempár, aki képes volt értékesíteni a Styles Clash-t, amit követően megszerezte a győzelmet csapatának.

Sin Cara vs Baron Corbin

A küzdelem eléggé rövid lett, amiben Corbin tudott győzelmet aratni a Finisherjét követően. Kalisto érkezett a harc után, hiszen Corbin-nak nem volt elég a győzelem és nekiesett újra a vesztesnek. Kalisto érkezését követően az egykori US Bajnok is alul maradt Baron-al szemben.

Sasha Banks és Becky Lynch vs Charlotte és Dana Brooke

A harc diszkvalifikációval zárult, hiszen megjelent Natalya, aki közbeavatkozott a küzdelemnek. A bíró leállítását követően tovább folytatódott azonban a bunyó, amiből végül Charlotte és Dana jöttek ki jobban.

Zack Ryder és Dolph Ziggler vs Sheamus és Rusev

A küzdelmet a Heel csapat tudta megnyerni, akik közül Rusev szerezte meg a győzelmet. Ziggler elszenvedte az Accolade-et, amit követően nem tudott kiszabadulni a szorításból, így kénytelen volt feladni a mérkőzést.

Seth Rollins vs Dean Ambrose (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

Shane és Daniel, valamint Steph és Mick is megjelentek a szorító mellett, akik onnan figyelték a mostani RAW főeseményét, aminek hatalmas tétje volt. Egy remek csatát tekinthettünk meg, amiben a győzelmet végül mindkét fél megszerezte. Egy érdekes kopogtatással mindkét Szupersztár két vállon volt, valamint mindkettejüknek a magasban volt a fogásnál a lába.

A harc után Stephanie mikrofont fogott és kijelentette, hogy a győztes nem más, mint Seth Rollins, aki ezzel megszerezte a Bajnoki övet. Azonban ezt nem viselte el Shane és Ő is mikrofont ragadott. A RAW-t követő, televízióban le nem adott képsorokon láthatjuk, hogy a játékvezető többször is lejátszatta a vitatható történéseket. Végül döntetlennek ítélte meg a küzdelmet, amivel a Bajnok továbbra is a Lunatic Fringe, Dean Ambrose.

2 gondolat “WWE RAW 2016. július 18. – Címmérkőzés a PPV előtt” bejegyzéshez

  1. Sajnos nem látom értelmét ezeknek a Corbin elleni meccseknek… Nem volt ( Ziggi feudja kivéve) ami 2percnél tovább tartott volna… A nagy TT meccs előtt pedig a 20+ perces szövegelés (amiben néha tudtam nevetni azért) meg rohadt sok volt….A vége meg érdekes ,főleg a tévében adott és a valós dolgok között…azt hittem viszik RAW ra Rollinst a címmel együtt…de sztem nem ( a SD ma meló után nézem meg) A draftra kiváncsi vagyok

    Kedvelés

  2. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

    Ritka szánamas tt meccs volt.Ez a kócos kobold hogy néz már ki..és hogy viselkedik…Az egész trombitás fattyú + aj corporacion úgy szánalmas ahogy van,de persze őket simán felülmúlja müzli,,a Wyatt family se volt valami nagy szám msot..A gólem több lehetőséget kapott,de lomha,meg fél bevinni a mozdulatokat..szánalmas…
    Ma szétválik a család,mert kizárt h mind egy adásba kerüljön sajnos..Alapból csapatként indították volna őket..

    A többi szóra sem érdemes.

    A legjobb pillanat amikor Jericho ismét kikapott,és a magasba emelte a kezeit mintha ő nyert volna,a bíro meg lenyomta a kezét LOL
    Nagy szinész ez a Jericho.

    Kedvelés

Vélemény?