Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. július 11. – McMahons in the house

211_RAW_07112016dg_2917--ffde72cb31c05ecc46b7ec9224e062fc

A RAW 2016. július 11-én Detroit városából, Michigan államból jelentkezik, ahol a szervezet Szupersztárjai töltik meg a szorítót a ring közepén. Apollo Crews érkezését láthatjuk utolsóként a most következő Battle Royal-ba, aminek elindulását megelőzően The Miz fog mikrofont a kommentátori asztalnál.

Az Interkontinentális Bajnok először is szertne mindenkit köszönteni a mostani RAW adáson, ami nem mással indul, mint egy First Contender Battle Royal összecsapással, aminek értelmében minden egyes Szupersztárnak minél tovább kell a kötelek közt tartózkodnia. Aki kiesik a szorítóból, az kiesik a küzdelemből és elveszti a lehetőséget, hogy a következő PPV Eseményen The Miz ellen szerepelhessen. Aki legutoljára marad a ringben az fogja megszerezni a győzelmet és a lehetőséget az Interkontinentális Bajnoki övért.

Battle Royal (No. 1 Contender Meccs – Interkontinentális Bajnoki öv)

Miz a küzdelmet megelőzően elmondta, hogy teljesen őszintén szeretne a szíve mélyéről minden egyes résztvevőnek sok szerencsét kívánni a mérkőzésre. Azonban hirtelen hozzáteszi, hogy igazából nem is fog számítani, hogy ki szerzi meg a győzelmet, ugyanis a Battleground-on Miz bármelyiküket legyőzi és megvédi a Bajnoki övét…”Because I’m The Miz, and I’m Awesome”!

A rég hallhatott kiáltással konferálta fel Miz a küzdelmet, ami a gong megszólalását követően kezdetét vette. A ringben szereplő Szupersztárok, nem mások voltak, mint: Bubba Ray Dudley, D-Von Dudley, Konnor, Viktor, Apollo Crews, Simon Gotch, Aiden English, Goldust, R-Truth, Baron Corbin, Dolph Ziggler, Jimmy Uso, Jey Uso, Alberto Del Rio, Darren Young, Jack Swagger, Bo Dallas és Curtis Axel…Pörgés összecsapást láthattunk, ami egészen az első pillanattól kezdve sietős és fordulatos volt. Az összes résztvevő szerette volna minél előbb kiejteni bármelyik ellenfelét, hogy gyorsabban eljuthassanak a döntő pillanatig. A harc legvégén Alberto Del Rio, Darren Young, Baron Corbin, Apollo Crews, valamint Dolph Ziggler maradtak a szorítóban. Az öt Szupersztárnak kicsit alábbhagyott a lendülete és egyre taktikusabbá vált az összecsapás. A legelső kieső a nem más volt mint Alberto Del Rio, aki azonban csak a ringből zuhant ki, nem a küzdelemből, ugyanis Dolph Ziggler rúgását követően a második kötélnél esett ki a szorítóból és a küzdelem szabályai értelmében a felső kötél fölött kell eliminálni az ellenfelet, aki csak akkor esik ki, ha mindkét lábával érinti a padlót…Kis idő elteltével szabályos módon esett ki Del Rio, akinek ezzel véget ért a Battle Royal küzdelem. Baron Corbin jóvoltából Dolph Ziggler is gyorsan csatlakozott a kiesettek táborához, amit követően már csak 3 Szupersztár tartózkodott a ring területén.
Egy eléggé furcsa befejezéssel zárult a küzdelem, hiszen a csata legvégén Apollo és Baron egymásnak estek, akik végül egyszerre távoztak a szorítóból. A harcot így Darren Young nyerte, aki ezzel Young bebizonyította mindenkinek, hogy könnyű megszerezni egy Battle Royal győzelmet, ha a földön heversz és rejtőzködsz. A Battleground-on The Miz Darren-el nézhet szembe, ahol kettejük küzdelmének tétje az Interkontinentális Bajnoki cím lesz.

A Backstage-ben Shane és Stephanie találgatják, hogy mégis miért érkezhet a mostani RAW-ra Vince McMahon. O-Mac megpendít pár lehetőséget, amik értelmében talán a Battleground, talán a SmackDown Live, talán a Draft miatt érkezik, akár ki akar rúgni valakit a szervezettől. Ekkor Seth Rollins jelenik meg az irodában, aki egy újabb verziót mond, ami szerint azért is érkezhet a Chairman, hogy Seth-el beszéljen. Ezt követően Seth kijelenti, hogy lenne pár mondata Roman Reigns-ről, akiről tudja, hogy nem igazán szívesen hall bárki is, viszont úgy hiszi, hogy ezt az egész világnak, beleértve a két General Menedzsert is, hallania kell. Shane és Steph szerint ez remek lenne egy Ambrose Asylum alkalmával. Azonban ez egyáltalán nem tetszik Rollins-nak, aki saját elmondása szerint nagyon közel volt, hogy letaszítsa trónjáról Jon Stewart-ot a Daily Show népszerű figuráját, így megérdemelne egy saját Talk-Show-t. Seth egyből kitalálja a leendő műsorának a nevét, ami nem más lenne, mint a “Rollins Report”. Ez tetszik Steph-nek, aki zöld utat adnak a show megrendezésére. Shane nem igazán ért ezzel egyet, amit követően kijelenti, hogy ez az egész a hölgy döntése, amiben O-Mac nem lesz részes.

Szintén a kulisszák mögött Zack Ryder-t láthatjuk, aki Rusev-al találkozik össze, ahol az egyre népszerűbb Long Island-i kihívja a Bolgárt egy küzdelemre a United States Bajnoki övért. Azonban Rusev nem ad semmilyen választ, hiszen Sheamus érkezik, aki hátulról megtámadja Zack-et.

Sheamus vs Zack Ryder

A harcban mindkét fél átlagosan szerepelt. A rajongók egyértelműen Ryder-nek szorítottak, aki folyamatosan próbálkozott, azonban elszenvedett egy kemény Brogue Kick-et, ami után már nem tudott kirúgni a kopogtatásból. A Kelta győzelmét követően nem Sheamus zenéje szólalt meg, hanem a Bolgár Bestiáé, aki egyből a ringbe robbant és Submission mozdulatával kapta el Zack-et. Rusev a szorítás alatt az “I Accept your challange” mondatot kiáltozta, aminek értelmében elfogadja Ryder kihívását a PPV-re.

The Lucha Dragons vs Breezango

A küzdelmet Fandango és Tyler Breeze csapata tudta megnyerni, aminek a végén Tyler egy érdekes Superkick-et értékesített. A mozdulatot követően Kalisto már nem tudott kirúgni ellenfele kopogtatásából.

A ringbe ezt követően nem más érkezik, mint Seth Rollins, aki felkonferálja saját magát, mint a most induló friss Talk-Show házigazdája. Ez a legelső adása a Rollins Report-nak, aminek Detroit városa adhat otthon. Szeretné egyből egy meglehetősen érdekfeszítő interjúval indítani az adást, amiben a vendége nem más volt, mint az egykori WWE Nehézsúlyú Világbajnok, a jelenleg eltiltása miatt távol maradó, Roman Reigns…A kivetítőn láthatjuk ezt a bizonyos beszélgetést, amiben Rollins feltesz egy kérdést, Roman pedig korábbi interjúiból van bevágva, úgy, hogy minden esetben Rollinsnak kedvező válasszal szolgáljon. Reigns változó öltözékei meglehetősen mulatságossá teszik ezt a kis videót, aminek a legfontosabb kérdése Rollins szerint az, hogy Roman szeretne-e szerepelni a Triple Threat küzdelemben a Battleground-on. Az összevágással pedig erre a kérdésre a “Nem” válasz hangzott el.
A videót követően Rollins elmondja, hogy ez volt Roman saját állítása, aminek értelmében követeli a küzdelem átvariálását egy 1 az 1 elleni küzdelemmé. Ezt követően Dean Ambrose jelenik meg az arénában, aki szerint jó vicc volt, amit Rollins leművelt itt. Seth-nek pedig az vicces saját elmondása szerint, hogy Dean birtokolja a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Rollins szerint egyszerűen ezt Ambrose ellopta tőle, sőt nem csak a Bajnoki övet, hanem ezzel az egész örökségét és életét elrabolta. Sosem győzte le Őt Dean, valamint sosem győzte le őt senki tisztességes 1 az 1 elleni küzdelemben a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért…Seth szerint a Lunatic egyszerűen csak fél, nem mer egy 1 on 1 küzdelmet megadni Rollins-nak ,mert tudja, hogy verséggel érve véget számára a harc. Ezért is választotta a Triple Threat felállást, amiben Roman és Dean közös erővel kivennék Rollins-t a csatából, amit követően ketten megvívnának egy átlagos harcot. Seth azzal folytatja, hogy ez a Battleground csata nem kimondottan arról fog szólni, hogy ki tudja megszerezni az övet és ki lesz a Bajnok az Esemény után. Ez arról fog szólni, hogy az egykori Shield triójából ki a legjobb. Szóval Dean nyugodtan mondja a bugyuta vicceit, azonban mind hiába lesz, ha Rollins ismét képes lesz bebizonyítani, hogy mennyire kimagasló munkát végzett ebben a trióban, valamint hogy a Shield felbomlása előtt és után is Ő az a Szupersztár, aki képes hegyeket megmozgatni. Dean szerint csak azért érkezett ide, hogy jól érezze magát, viszont ha Rollins ilyen komolyra vette a figurát, akkor Ambrose is félre teszi a viccelődést. Hirtelen kiáltással elmondja, hogy Ő a WWE Nehézsúlyú Világbajnok, az mindenki tudja, hogy Ő áll jelenleg a világ tetején. Ő az iparnak a vezetője és az arca, emellett pedig a cég királya. Ambrose kicsit megnyugszik és halkabban kijelenti, hogy Seth már nagyon régóta ismeri Őt. Ezért tudja, hogy Dean hány pohárnak megfelelő vért vesztett, valamint hány testrészét hagyta volna el, hogy megszerezze ezt a Bajnoki övet és a csúcsra kerüljön. Most hogy ott van egyetlen egy kérdést tenne fel kihívójának: Mit gondol Rollins, meddig menne el Dean Ambrose, hogy megvédje ezt a Bajnoki címet? Dean végül kijelenti, hogy az egy az egy elleni csatát pedig bárhol és bármikor megvívná Seth ellen. Rollins ekkor kijelenti, hogy akkor mire is várnak Detriot remek hely lenne a küzdelem megrendezéséhez. Azonban nem ma este fogják látni ezt a harcot, hanem jövő héten…A következő RAW Dean Ambrose és Seth Rollins összecsaphatnak a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.

Kevin Owens vs Cesaro

A harchoz Sami Zayn érkezett elsőként, aki elfoglalta a helyét a kommentátori asztalnál. Azonban Kevin Owens nem jelent meg a küzdelemhez, hiszen nem volt hajlandó addig kisétálni és harcolni, amíg Sami ott tartózkodik az aréna területén. Steph jelent meg a Backstage-ben, ahol KO éppen három játékvezetővel diskurált és a hölgy felszólította a bírókat, hogy távolítsák el az arénából Sami-t, hogy indulhasson a csata. Zayn szerint Shane kijelentette, hogy végignézheti a kommentátorok mellől a küzdelmet, így esze ágában sincs távozni. Végül eleget tett a bírók kérésének, akik társaságában elindult kifelé a kanadai. Kevin ekkor érkezett, aki így összeverekedett a bejáratban egykori barátjával…Miután Zayn távozott érkezett Cesaro, amit követően kezdetét vehette a küzdelem a felek között. (A csata elindulása előtt láthattuk még, hogy egy limuzin gördül be a parkolóba, amiből nem más szállt ki, mint a szervezet Chairman-je, Vince McMahon). A harcot végül új Finisherét követően Kevin Owens tudta megnyerni kopogtatással…A csata után Sami Zayn érkezett, aki megtámadta KO-t. Kevin végül a ringben kötött ki, ahol még Cesaro is értékesíthette a Swing-et.

Heath Slater vs Titus O’Neil

A harc papírformailag alakult, amiben a győzelmet egy gyors küzdelemben Titus tudta megszerezni a Finisherjét követően.

Láthatjuk azt a bizonyos New Day-Wyatt Family csatát, amiről eddig csak pár képsort mutatott nekünk a szervezet. Egy hosszas horrorfilmbe illő jelenetsort tekinthettünk meg a WWE pár Szupersztárjának főszereplésével.

Enzo és Cass vs The Club

A két csapat megjelenését követően egy rövid szócsatát hallhattunk, ami után kezdetét vette a küzdelem. AJ Styles beavatkozása miatt diszkvalifikációval zárult az összecsapás. Cass-t a Phenomenal One kiváta a közönségbe, Enzo-t pedig körbe vette a komplett csapat. John Cena érkezett segítségül, akinek segítségével képesek voltak hárman felül kerekedni a Club trióján.

Sasha Banks vs Dana Brooke

Egy jó küzdelmet láthattunk a hölgyek részéről, amiben a győzelmet Sasha tudta megszerezni, miután értékesítette a Bank Statement nevezetű befejező mozdulatát.

A főeseményhez Stephanie és Shane McMahon érkeznek, akiknek a megjelenését követően a “Shane O-Mac” név kántálását kezdték el a rajongók. Steph minden egyes név után odaillesztette a “Sucks” szót. Ezt követően pedig érkezett a Chairman, aki a ringbe vonult és mikrofont fogott. Itt elmondja a főnök, hogy két gyermeke munkája kétségtelenül komoly energiabefektetéssel járt, azonban sajnálatos módon azt kell mondania, hogy csalódott. Csalódást okozott neki, mind Steph, mind Shane. Ekkor a hölgy válaszolt, miszerint Ő remek munkát végzett a cégnél és nem állíthat olyant az apja, ami nem valós. Ekkor a Chairman felemelte a hangját, hogy mégis mit gondol Stephanie, valamint, hogy mégis ki Ő? Hirtelen csend uralkodott pár pillanatig az arénában, amit követően Vince Shane-hez szólt, miszerint elvesztette a Taker elleni WreslteMania küzdelmét, mégis itt lehet, mert hatalmas tiszteletet szerzett magának a rajongók szemében a ketrecről való leugrásával.
Vince ezt követően megadja a lehetőséget kettejüknek, hogy egy rövid beszéddel meggyőzzék, hogy miért is lennének alkalmasak a SmackDown Live adásainak vezetésére…Stehanie kezdi, aki elmondja, hogy ebben az évben hatalmas mérföldköveket támasztottak le Triple H-el. Megrendezték minden idők legnagyobb WrestleMania eseményét, amíg Shane ezen a PPV-n alul maradt. O-Mac az elmúlt években egyáltalán nem volt a WWE-nél és most visszatáncolt ide, hogy Ő örökölhesse meg a szervezetet, ami tejesen nevetséges elképzelés. Steph a beszédével mocskolta bátyját, amit követően Shane mondhatott egy rövid szónoklatot azzal kapcsolatban, hogy miért lenne megfelelő a pozíció betöltésére. Shane elmondja, hogy Ő a változást szeretné előnyben részesíteni, szerinte az lenne a legkiemelkedőbb ha a SmackDown-nak az egész kinézetét, az egész Rosterjét és az egész érzését megváltoztatnák. Vissza kell szeretni azt a hihetetlen erőt és energiát, amit a SmackDown valamikor birtokolt. Ez a döntés, a döntés a változás érdekében pedig csakis Vince kezében van. Most gondolja át, hogy történelmet szeretne írni vagy egyszerűen csak egy hasonló SmackDown-t szeretne folytatni, ami már több éve megbukott.
Vince az érvelések végighallgatását követően dobpergést kért, amit követően szeretné kijelenteni, hogy ki is fogja irányítani a SmackDown adását július 19-től….Shane McMahon. Viszont az ünneplésnek véget vet Vince, aki elmondja, hogy Stephanie fogja irányítani a RAW-t. Ezért elindulhat a verseny, hogy mégis melyikőjük a jobb General Menedzser.

15 gondolat “WWE RAW 2016. július 11. – McMahons in the house” bejegyzéshez

  1. Tegnap 2x írtam, de valamiért rakta ki, hátha most

    Darren győzelmén meglepődtem, nem tudom mit akarnak vele kezdeni, igazából lehet nem rossz pankrátor, de nekem olyan szürke, ha nagyobb push-t akarnak neki adni, akkor mindenképpen kell neki egy kidolgozottabb karakter.

    A Club-os témához hozzászólva, szerintem is akkor lenne a legjobb, ha Bálor csatlakozna hozzájuk, és AJ is maradna, 4-en már pusztíthatnának is, Bálor meg AJ karakterügyileg is megvan azon a szinten, szóval minden adott lenne hozzá.

    A jövőheti főmeccs pedig, az Ambrose vs Rollins, szerintem mindenképpen marad az öv Dean-nél (bár lehet, hogy az lesz, hogy Rollins megnyeri, a Battleground-on meg Ambrose visszanyeri, és úgy már ő is többszörös bajnok, de szerintem nem, az meg még logikátlanabb lenne, hogy Rollins nyer, és meg is tartja a Battleground-on), szerintem Dean sem fog tisztán nyerni, vagy DQ-val, vagy kiszámolással nyer Ambrose vagy Rollins, de szerintem mindenképpen marad Ambrose-nál az öv, legalább a PPV-ig.

    Kedvelés

  2. Nem volt rossz adás annyira.
    Miztől vegyék el az övet egyszerűen siralmas az egész ami van. Darren nyerjen és valami értelmes sztori menjen oda.
    Besenyő meg….már rég írtam ,hogy nagyon zavaró ez a téliálomból való felkelés és normális feud nincs senki nem marad mellett meg hosszabb időre pedig lenne bőven ember rá de nem…

    Columbo felesége megjelent végree a Család magasan a legjobb promokat tolják tanítani kellene acsillámfaxláma triónak annyi végre végre (legzavaróbb bennük az uralkodásuk volt hány tt páros ment tönkre 😦 )

    Charlotte is mehet a levesbe apuci mindig ott lesz ,hogy árnyékot vessen rá emiatt neki annyi.
    Clubot még nem írom le hátha a kettéválásnál új erőre kapnak vagy Bálor majd jön és akkor. A remény még él bennem hogy pusztítani fognak.

    Roman meg biztos nem lesz öv közelbe muhaha Seth újra bajnok hehehe szép idők jönnek :3

    Kedvelés

  3. Erre a Darren Young vs Miz meccsre kíváncsi lennék. Valamire készülnek Darren kapcsolatban az biztos. Kérdés mit kezdenek vele. Rollins-t kár hogy nem hagyták meccselni Ambrose-al,mert ha mondjuk most elvette volna az övet,akár egy fordulat is lehetett volna a Battlegroundra.

    Kedvelés

  4. Ha Vince versengést akar közöttük mint ahogy mondta akkor ne szóljon bele mit csinálnak, mert ha a két fiatal megkapja tényleg a teljes hatalmat a saját adása felett akkor az úr irgalmazzon nekünk, de persze ehez a Live Event meccseket is át kell dolgozni mert még mindig azt mondom hogy ott jobb meccsek vannak mint adásokon gyakran és tudom hogy le vannak terhelve na de egy TV-s adás még mindig fontosabb mint egy Live Event…
    Az adás meg meg kell hagyni jobb volt mint a múltheti bár Darren BR győzelmét nem tudom hová tenni , reméltem Apollo behúzza a meccset na de minek is ? ne hogy elkezdjen egy karaktert kidolgozni magának mert amióta megjött csak Slater meg bandájával meccselt meg Codyval…eszméletlenül tehetséges aki követi az NXT-t az már tapasztalhatta de ez itt nem számít csak csináljunk random dolgokat mert az jó…bár még jó is kisülhet ebből kitudja mennyit fejlődött a mi drága kihívónk,
    Rollins Roman videó hatalmas volt :DDD na meg a jövőheti főmeccs is adni fogja

    Wyatték videóját látván csak annyit: waooo*.* bár néha azt hittem viccbe megy át de ezt a következő jelenet meg is cáfolta az elején Abigail ? érdekes, a videó vége meg EPIC!! ezek után minimum szétkapják és eljön egy új nap…:$

    Kedvelés

    1. Szerintem naivság azt gondolni ,hogy teljes szabad kéz van soha nem volt , mindig ott volt csámpás akkor is mikor a fia irányította a dolgokat az egész csak sztori és felvezeti a kettészakadást.

      Kedvelés

      1. Igaz!:) javítom akkor magam: akkor engedjen olyan dolgokat is amiket a gyerekei találnak ki legyen ez sztori vagy szegmens vagy akármi, fiatalabbak máshogy látják át ezt az egészet más a megközelítésük és talán beválalósabbak is mint az apjuk (legyen ez push vagy turn) érted mit mondok…

        Kedvelés

  5. bálor club meg bulet club..ratyi club.Hogy beharangozták őket!
    Annyir hír volt velük kapcsoaltban pl h miattuk lesznek Wyatték facek és feudolnak,meg ők dominálnak majd,mindenkit betámadnak falkában,amolyan nexusosan,meg h miattuk áll majd újra össze a csicska … meg h uralkodni fognak..erre itt vannak ezek 3 an nem is tudom miota 3-4 hónapja..vagy régebb óta.és semmit,ismétlem semmit enm csináltak.
    aj feudolt Jerichoval,megkapta tőle a kellő pusht h jól induljon az itteni karrierje,majd egyből lejobbolt a lóembernek..most meg müzlivel vergődik..
    A kojak bratyók meg ritka szánalmasak…Engem nem érdekel h japánban stb milyenek voltak ha itt ennyit csinálnak..pár meccs tt vonalon,majd seggnyalás,csicskulás pfff
    Állítólag idővel jönnek a többiek is,de minek?Jobbolni?tömegesen nem csinálni semmit?
    bálor is..szellem gyerek..rég itt kellene lennie,bukta az övet az nxt ben végre valahára,most meg mégis feudolgat magának..Jobb is ha nem jön ide,mert csak jobber báb lesz ő is…

    A club bődületesen leszerepelt.Nagy kár értük.Minden adva volt,hogy egy igazán erős,pusztító csapat lehessen,bár nem olyan mint a Wyatt family muahahahahhah de akár hasonló.Így jártak.
    grat csámpika ezt is jól elintézted.

    Kedvelés

  6. Wyatt promo milyen állat volt már…Abigel is feltünt…Jó volt és ennyi…Most se meccseltek..1 hónapja tértek vissza,és még nem meccseltek..az igen…
    Megették a trombitás fattyúk lelkét…

    Cezarot mennyiszer is kapott ki amióta visszatért?10 után már nem számoltam…
    owenset megint nyomatják,de eredménye nem lesz.Miért nem küldök őt vagy Cezarot rusev ellen?
    Ja,hogy logikus lenne,izgalmas,fordulatos,pont erre nincs a népnek szüksége…

    müzi + kócos koboldék vs aj corporations L O L Van még ennél lejjebb?

    Nehéz eldönteni h melyik a szánalmasabb a 3 közül.
    mizantéria mint kamu bajnok
    Az h nála van már mióta az öv és nincs normális meccse,feudja
    Vagy az h a kihívó jogért ratyi mini rr-t rendeztek..
    Az eredménye meglepetés,de még akár jó is lehet.Mondjuk ki gondolta volna h a 3 d fiukna esélyük van öv közelbe jutni…Senki..Ők maguk sem…Szomorú…

    Nyert hipo,micsoda diadal ez neki…ez volt világbajnoknak..h végre valahára megtudta verni a jobberek királyát…

    rusev pusztító fenevad volt,legyőzhetetlen,megállíthatatlan bajnok..majd jött müzli és tönkretette a karrierjét…eltelt nem is tudom mennyi idö,vagy 1 év vagy másfél utána jobberkedet,elég sokat,volt csicska,majd csicska nemzetes aztán most újra bajnok,és ugyan úgy adják elő,ugyan azt a karaktert vele..zászló nélkül..mintha mi se történt volna…Nem értem ennek mi értelme.
    titussal jo feud lehetett volna,de csak konc volt..
    feudolhatna hipóval,Cezaroval,owensel,seth rogennel STB de neeeeem

    Remek adás volt ez is…

    Kedvelés

      1. Igazán nincs mit, valamiért a spambe kerültek a hozzászólásaid. Mivel többet is kivettünk onnan, a rendszer “megkegyelmezett”. 😀

        Kedvelés

Vélemény?