Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. január 18. – Brock Lesnar a Highlight Reel-ben

raw160118

A RAW 2016. január 18-án nem mással indul, mint Martin Luther King-el, aki hatalmas harcot folytatott az afroamerikaik egyenlőségéért és az összetartásért, ami kizárja teljes mértékben a megkülönböztetést és a rasszizmust. A politikust január 15.-én töltötte volna 87. életévét…

A RAW-n először Roman Reigns érkezik a szorítóba, aki egyre közelebb van ahhoz a hatalmasnak ígérkező csatához, ahol másik 29 Szupersztár fog ringbe lépni rajta kívül azért a címért, amit jelen pillanatban a Big Dog birtokol. A ringbe lépve Reigns is elmondja, hogy kétségtelenül óriási kihívás lesz neki ez a küzdelem, amiben történelmet írhat egy címvédéssel. Valószínűleg élete legfontosabb összecsapására készülődik, azonban a mostani RAW-n szeretné előtte befejezni, amit Lesnar elindított egy héttel korábban. Azt akarja, hogy a Bestia jelenjelen meg a kötelek közt és intézze el a nézeteltérését Roman-el, úgy ahogy a WWE-ben szokás…Egy kis várakozást követően megszólalt egy bevonuló zene, ami azonban nem Brock-é volt. Chris Jericho érkezett, aki a szorítóba érve lepacsizott a WWE Nehézsúlyú Világbajnokával, majd felvetette neki legújabb ötletét, miszerint a mostani RAW-n készít egy interjút Brock Lesnar-al a Highlight Reel-ben. Szeretné, hogyha Y2J és a Bestia mellé csatlakozna Roman is, ahol megjelenne a Royal Rumble meccs legesélyesebb triója. Reigns-nek nagyon tetszik az ötlet és elfogadja a meghívást.
A bejárat felől a League Of Nations csapata jelent meg, akik közül Sheamus jelentette ki, hogy nagyon hülyén fog kinézni egymás mellett ez a három Szupersztár, úgy, hogy a League Of Nations nem jelenik meg a beszélgetésben, pedig hatalmas esélye lesz mind a négyüknek egy esetleges győzelemre. Chris szerint inkább a Mohawk néz ki hülyén Sheamus fején…Alberto nem igazán viselte el Jericho szavait és kijelentette, hogy Sheamus és saját maga is nyert már Royal Rumble csatát ellentétben Chris-el. Rusev úgy gondolja, hogy valaki közülük fogja megszerezni a győzelmet és a címet a 30 Emberes csatában. Y2J ekkor megkérdezi Roman-t, hogy ki is nyerte meg tavaly a küzdelmet? Reigns kicsit elgondolkozik ironikusan, majd kijelenti, hogy Ő volt az…Valamit kit is ejtett ki a csata végén, amivel győzött? Az nem más volt, mint a Bolgár Bestia, Rusev. Reigns kijelenti, hogy most egy cseppet sem elfoglalt, ami miatt szívesen befogná Rusev száját azonnali hatállyal egy összecsapás keretein belül. Jericho kérdőre volna a rajongókat, hogy szeretnék-e ezt a küzdelmet végignézni a Royal Rumble előtti utolsó RAW kezdésénél? Természetesen a publikum nem tiltakozott. Amikor már Rusev a csapatával együtt elért a ringhez, Chris kijelentette, hogy a League Of Nations többi tagja a ring mellett fog szorítani a Bolgárnak, viszont közülük valaki mégis csatlakozhat a csatához, aki nem más, mint maga Chris, aki a Speciális Vendégbíró szerepét fogja betölteni.

Roman Reigns vs Rusev (Speaciális Vendégbíró: Chris Jericho)

Chris eléggé keresztbe tett Rusev-nak azzal, hogy kinevezte magát játékvezetőnek. A League Of Nation jelenléte viszont magabiztosságot sugározhatott Rusev-nek, aki egy hosszas csatát vívott a Nehézsúlyú Világbajnokkal. A küzdelemben Sheamus megtámadta Roman-t, amit észre is vett Y2J. Chris azonban nem vetett véget diszkvalifikációval a csatának, hanem kizavarta az arénából Sheamus-t. King Barrett és Alberto Del Rio ezt követően eléggé erőteljesen tiltakoztak a bíró döntése ellen, amivel csak azt érték el, hogy Ők is el lettek tiltva a küzdelem idejéig a ring mellől. Roman Reigns egy hatalmas Superman Punch-ot osztott ki a Bolgárnak, amit követően értékesítette a Spear-t is. Végül a címvédő képes volt a mostani RAW első összecsapását megnyerni kopogtatást követően.

A Backstage-ben Jericho találkozott Steph-en, ahol a hölgy kijelentette, hogy Chris-nek nem lett volna lehetősége megrendezni ezt a küzdelmet és kinevezni magát Speciális Vendégbírónak. A RAW továbbá nem Jericho-ról szól, hiszen Ők a Vezetőség és Ők irányítanak, nem 1999-ben vannak. Y2J szerint tényleg nem, hiszen akkor folyamatosan mosolygott Steph, akin látszott az életvidámság, mostanra viszont befásult, undorító, visszataszító lett a hölgy. Stephanie érti, hogy mire szeretne Chris kilyukadni, végül a hölgy elmondja, hogy kétségtelenül az a legjobb a biznisznek, hogy a ringben egyszerre fog megjelenni a Highlight Reel alkalmával Brock és Roman. Viszont biztosíthatja Chris-t, hogyha még egyszer saját döntést hoz Steph show-jában, amivel árt a terveinek, akkor sosem lesz hasonló lehetősége Jericho-nak.

Brie Bella vs Natalya

Alicia és Brie érkeztek először, amit követően Paige és Natalya vonultak be egymás átkarolva a szorítóba. A küzdelem nagyon rövidre sikeredett, amiben végül a kanadai díva tudta megszerezni a győzelmet a Sharpshooter-t követően.

The Wyatt Family vs The Dudley Boyz és Ryback

Pörgős csatát láthattunk, amiben végül Bray és Ryback a ringen kívülre kerültek. A Dudley srácok szerették volna értékesíteni a 3D nevezetű Tag Team Finisherjüket, azonban Erick Rowan nekiesett D-Von-nak, aki így nem tudta felemelni a magasba Luke-ot. Bubba Ray erre a támadásra reagálva célba vette Rowan-t, akit kivágott a ringből, viszont már nem tudta lereagálni Harper támadását, aki egy Superkick és egy Clothesline követően megszerezte a Wyatt Familynek a győzelmet.

Big Show vs Heath Slater

A ring mellett természetesen megjelent a Social Outcast többi tagja, akik végignézték, hogy Big Show pár pillanat alatt elverte Heath-et. Az összecsapás után Curtis, Bo és Rose is megpróbálták megtámadni a Világ Legnagyobb Sportolóját, azonban mindannyian egy W.M.D.-vel lettek gazdagabbak.

A Backstage-ben Del Rio, Barrett és Sheamus vitatják meg, hogy mit is történt Rusev csatájánál, amikor megjelenik Stephanie. A hölgy elmondja, hogy mindenképpen valamelyiküknek kell megnyernie a Royal Rumble-t, amivel elveszik a címet Roman Reigns-től. Barrett, mint a korábbi King of The Ring győztes, Del Rio, mint a United States Bajnok és az egyetlen 40 Embere Royal Rumble csata győztese, valamint a szintén RR küzdelem győztes Sheamus, akiknek nagyon ajánlja a hölgy, hogy szerezzék meg a végső sikert. A Kelta nagyon magabiztos és nem tud elképzelni más végkimenetelt a küzdelemben, mint valamelyikőjük győzelmét.

A bejáratban egy kis gép látható, ami meg van töltve a Royal Rumble csatában indulók neveivel. Vince McMahon és Stephanie McMahon érkeznek, hogy kisorsolják, ki is lesz a legelső belépő a küzdelembe. Steph alaposan megtekeri a kereket, majd Vince kivesz egy golyót, amit azonban nem tud kinyitni, így visszadobja a többi közé. Egy másikat ragad meg, amit már szétszed és a benne lévő név nem más, mint “Roman Reigns”. A visszadobott golyó miatt ismét sorsolnak egyet, azonban ismét Roman neve jön ki, hiszen Steph visszatette az első gömböt. A harmadik sorsolás lesz a döntő, azonban egy teljesen másik golyóban újra Reigns neve kerül elő. Vince és Steph elintézték, hogy mindenképpen a címvédőnek legyen a legnehezebb dolga a Royal Rumble küzdelemben.

Becky Lynch vs Tamina

A küzdelmet Naomi a szorító mellől, Charlotte pedig a kommentátorok mellől követte figyelemmel, amiben végül Becky tudta megszerezni a győzelmet a szorításos Finisherjét követően. Becky elmondja a harc után, hogy semmi sem lenne neki fontosabb, mint a WWE Díva Bajnoki öv megszerzése, valamint úgy hiszi, hogy a közönség is szívesen megtekintene egy címcsatát a Royal Rumble eseményén. Charlotte ezt követően kijelentette, hogy nem szerzett meg egyetlen címmeccset sem Becky, ami miatt nem fogja elfogadni ezt az ajánlatot. Lynch ezt követően elkezdte felsorolni Charlotte problémáit, amik miatt nem érdemli meg a küzdelmet. Becky megemlítette, hogy Ric nagyon sokat segített a lánynak, aki nem lett volna képes egyedül, tisztességes csatákban elérni azt, amit eddig elért. Charlotte-nak természetesen egy cseppet sem tetszett, hogy így beszélt korábbi csapattársa az apjáról és kijelentette, hogy Flair egy 2x-es Hall Of Famer. Lynch viszont úgy gondolja, hogy Ric mindig megfutamodott a csaták elől és tisztességtelenül szerepelt hétről-hétre..Úgy tűnik nem esett messze az alma a fájától. Flair viszont ezt a provokációt annyira nem viselte el, hogy elfogadta Becky kihívását Charlotte ellen a Díva Bajnoki övért.

League Of Nations vs Kalisto és Dean Ambrose

A League Of Nations csapatából Del Rio és Sheamus állt össze erre a harcra, amiben Kalisto és Ambrose duója ellen kellett jó teljesítménnyel szerepelniük. Kevin Owens megjelent a kommentátori asztalnál, aki figyelte leendő ellenfele csatáját…A harc végét Sheamus kemény Brogue Kick-je jelentette, ami után Kalisto nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A következő szegmensről nem lehet túl sokat mondani…A New Day megemlékezett a harsonáról.

Jey Uso vs Big E.

A küzdelemben Jey képes volt értékesíteni egy kemény Superkick-et, ami után viszont a Diving Body Splash elmaradt és Big E. Finisherje volt a döntő. Végül a New Day tagja volt képes megszerezni a győzelmet kopogtatással.

Mark Henry, R-Truth, Titus O’Neil és Neville vs The Cosmic Wasteland és Tyler Breeze

A főesemény előtti 8 Man Tag Team csatában a Face Szupersztárok tudtak győzni, miután Tyler elszenvedett jó pár FInishert.

A Főeseményhez Chris Jerihco érkezik elsőként, aki elmondja, hogy azért van most itt, hogy megrendezze a Highlight Reel nevezetű Talk-Show-ját, amiben a Royal Rumble legnagyobb esélyesei jelennek majd meg itt a szorítóban a PPV előtti utolsó RAW-n. Itt lesz a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Roman Reigns, valamint a 6x-os Világbajnok, maga Y2J. Végül pedig nem más, mint a Bestia…Azonban nem tudta befejezni a mondanivalóját, hiszen Paul Heyman hangja szakította félbe, aki a tőle megszokott módon elkezdte a bemutatkozását. Chris-nek nem igazán volt szimpatikus húzás a hirtelen megjelenés így arra kérte Heyman-t, hogy fogja be a száját. Jericho feltette azt a kérdést, ami nagyon sok embert érdekel, mégis hol van Brock Lesnar? Heyman elmondja, hogy az ügyfele itt van a RAW helyszínén Colombus városában, Ohio-ban. Meg fog jelenni itt a Highlight Reel-en, azonban nem kell félnie Y2J-nek hiszen nem törődik Lesnar Chris-el. Sokkal inkább foglalkozik a Bestia Jericho másik vendégével, a WWE Vitathatatlan Nehézsúlyú Világbajnokával, Roman Reigns-el.

Chris arra kéri Heyman-t, hogy lépjen be a ringbe és beszélgessenek egy kicsit arról, amit Paul az előző RAW-n szeretett volna elérni. Azt akarta mentor, hogy egyenes utat kapjon Lesnar a WreslteMania-ra, ahol a Royal Rumble-t megnyerő WWE Nehézsúlyú címvédő ellen léphet majd ringbe. Azonban ez az ötlet füstbe ment, ugyanis a Chairman tiltakozott ellene és Brock Lesnar kénytelen lesz szembe nézni másik 29 Szupersztárral, hogy megszerezze a Royal Rumble győzelmet. A nagy szókon Paul Heyman nem tudta megszerezni Vince McMahon beleegyezését és elbukott a szócsatában a főnökkel szemben…Chris elhallgat és várja Paul válaszát, ám a mentor csak annyit mondott, hogy először is szeretné letisztázni a helyzetet, hogy ez nem volt kérdés. Y2J ismét elmondja, hogy talán a Bestiának a legjobbak a fizikai adottságai, amiket kamatoztathat a Royal Rumble-ben. Ezt követően pedig felteszi Chris a kérdését is: “Azért próbálta meg Heyman elkerülni a 30 Emberes Royal Rumble csatát, mert kicsi esélyt lát arra, hogy Lesnar-nak legyen lehetősége nyerni most vasárnap?” Heyman ennek hallatán nagy nevetésben tör ki majd elmondja, hogy ott lesz 28 másik ember Roman Reigns-en és Lesnar-on kívül, viszont az egész küzdelemben csak egy pusztító, csak egy bestia és csak egy Brock Lesnar fog szerepelni. Brock, amikor elvesztette a WrestleMania főeseményén a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet akkor nem kopogtatták és nem adatták fel vele a küzdelmet, ebből kifolyólag mindent meg fog tenni, hogy visszaszerezze azt, amit elvesztett. Láthatjuk majd Del Rio, Sheamus, Ambrose, Big Show, Chris Jeriho vagy akár Roman Reings ellen is a Royal Rumble-ön. Nem fog számítani neki, hogy kit kell félresöpörnie és kivágnia a ringből. Minden egyes Szupersztárt elintézi aki csak az útjába kerül, így a Royal Rumble ringjét át fogja alakítani Suplex City-vé.

Y2J ekkor odasétált közvetlenül Paul elé, amit követően több kérdést is feltett neki, miszerint mi történne akkor, ha Lesnar szembekerülni Jericho-val, Ha csak ketten maradnának a csata végén, valamint ha Chris kivágná a ringből Lesnar-t és 7x-es WWE Nehézsúlyú Világbajnokként távozna a PPV-ről? Paul ekkor a fejét fogta, hiszen tudta jól, hogy mi fog következni…Érkezett Brock Lesnar. A bevonulását követően alaposan végignézte a szorítóban álló Jericho-t, viszont nem tudott egyből támadás indítani, ugyanis érkezett Roman Reigns. A Bajnok a ringbe sétált Y2J mellé, ahová kis idő múlva Lesnar is belépett. Brock egyből egy hatalmas Spear-t szenvedett el Reigns-től, ami után a Big Dog komoly támadást indított a Bestia ellen. A League Of Nation csapata jelent meg, Jerihco pedig elhagyta az arénát, amíg megtehette. Lesnar gyorsan elintézte egymás után Sheamus csapatát, majd Roman egy kemény Spear-el ismét földre kényszerítette Brock-ot…Befejezésül megérkezett a Wyatt Family, akik elbántak Brock-al és Roman-el egyszerre.

A Wyatt Family diadalával zárult a mostani RAW, amit majd a SmackDown fog követni csütörtökön. Egyre kíváncsibbak lehetünk arra, hogy mégis ki lesz az, aki a PPV végén magasba emelheti a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.

44 gondolat “WWE RAW 2016. január 18. – Brock Lesnar a Highlight Reel-ben” bejegyzéshez

  1. Ezeket a meccsket szeretnem latni iden(tudom, néhány esélytelen):
    Román Lames vs. Seth Rollins WWE övert
    Bray Wyatt vs. Brock Lesnar
    Randy Orton vs. Brock Lesnar
    League of Nations vs. Wyatt Family
    Seth Rollins vs. Bray Wyatt
    New Day vs. Luke Harper,Erick Rowan tt övekert
    CM Punk vs. Dean Ambrose
    Batista vs. Brock Lesnar
    Batista vs. Sheamus

    Rendes PPV szintű meccsen latnam ezeket,nem ilyen menekülős unalmas akármin.

    Kedvelés

    1. Csak ne az legyen h egyedül lenyomja az egész családot…mert az pffff
      a fekete bárány széttépi!!! muahahahahahaha
      Wyatt meg..ő a jövő

      Kedvelés

  2. Nagyon tetszett az adás főleg amikor Lesnar megkapta a két faltörőt. Igen, én értékelem Reings munkáját a fejlődés nagyon látszik rajta és látszik hogy szívből csinálja ezt az egészet Én azt mondom hogy megérdemli a Világbajnokiövet és remélem még sokáignála marad!
    Wyatt család 4vs1? ki tudja ezt élvezni? nem is fer csata, nagyonutálom mindet, de a legrosszabb Wyatt…a legeslegrosszabb mindközül, mert a többieken legalább látszik hogy néha látogatják a konditermet. És akkor neadj isten ilyenek kerülnek majd főszerepbe, nem Ryback, Big E, Batista áááá dehogy. Pedig az a leghitelesebb, ha valaki kivan gyúrva mint az állat és nehezen lehet csak legyőzni…oké, most jó a bajnok, de Seth Rollins mire fel kapott bármit is? nem volt olyan durva HF hogy azt mondham esélye lenne egy erősebb pankrátor ellen, mégis mindenkit elverhetett de emellet vékony mint a ropi.

    Kedvelés

  3. Nagyon fos Rumble elé nézünk. Teljesen értelmetlen lenne, ha Reigns első belépőként simán megnyerné. Nem hinném, hogy ezt megmerik lépni. Egyrészt már hova a jó égbe akarják erősíteni a karakterét? Másrészt meg 100%, hogy a közönség újra meggyűlöli Romant. Amit eddig fölépítettek, hogy már a közönség nagy része újra mellette van, egy csapásra lerombolnák. Szerintem az elvakult Reigns fanatikusoknak sem tetszhet ez az ötlet.

    A legjobb forgatókönyv HHH visszatérése lenne 30. belépőként. Gondolom lesznek az Uso ikrek meg Ambrose, akik végig segíteni fogják Roman-t, míg a végén csak Lesnar és Reigns maradna bent a végére. Aztán bejön Hunter, Lesnart valami csalással elintézik, és Romant elkalapálja, hogy ismét bajnok legyen. WM-en meg főmeccs Roman-nal az övért.

    Én már csak abban bízom, hogy a WM után elindula Bálor Club sztori. AJ Styles az új hírek szerint nem fog szerepelni a Rumble-ön, feltehetőleg elsőre az NXT-be jönnek. Szerintem ott fognak feudolni Finn-nel, hogy kié is a Club, mert ugye mindkettő volt vezér. Ezt megnyeri Bálor, és feljönnek inváziósdit játszani a main rosterbe.

    Az a legnagyobb baj, hogy senkivel sincs semmilyen terv. Romant már az egekig pusholják, de senki nem érti, hogy minek. Azt se érti senki, hogy minek face, amikor nagyon gyenge ebben a szerepben, heelként jobb volt. Semmi értelme tovább pusholni, de az is igaz, hogy nincs értelmes heel, a rosterben.

    A LoN többre érdemes pankrátorokból áll, de csak szánalmas teljesítményre, jobberkedésre képesek együtt, pedig az összes tagban lenne potenciál, de nem így.

    Wyatték esetében teljes a káosz. Ötlettelenség. Csak lebegnek, néha megtámadnak valakit, néha nem, aztán elkántálja Wyatt ugyanazokat a mondatokat, amiket egy éve állandóan, és kész. 100%, hogy nem lesz feud Lesnar ellen, de még meccs sem. Az idénymunkás ellen? A WM-ig kicsit mutogatják Lesnart, aztán a SummerSlamig megint eltűnik.

    Owens? Nevetségessé válik lassan. Ambrose? Az in ringje fél éve semmit sem fejlődött, egyre unalmasabbak a meccsei, a karaktere meg totál hanyagolva van. Maximum akkor veszik elő, ha Reignsnek segíteni kell.

    Lucha Dragons, Titus O’Neal, Neville, mind rohadt jó pankrátorok, de szánalmas, hogy mit csinálnak velük. És a legrosszabb, hogy nincs sztori. Ezért reménykedem a Bálor Clubban, hogy ők valami felpezsdülést hoznak. Látszik, hogy Rollins rettenetesen hiányzik. Bálor, Zayn, Crews és a japán igazolások simán felhúznák a szintet sztoriban is, a ringben meg pláne. De az lenne a legjobb, ha nem jönnének fel. Styles is menjen az NXT-be Nakamura-val meg Gallows-szal együtt, ott meccseljenek csak Bálorékkal… Fent max egy-két hónapig tartanák őket a felszínen, aztán úgy járnak, mint Neville és Owens. Mert kelleni fog a rivaldafény Cenanak, Reignsnek, Ortonnak meg Rollinsnak. A felsoroltak közül csak a legutolsót nem bánom.

    Kedvelés

    1. 4 közül Orton még mindig a legjobb…:D istenem potyogtak a könnyeim az örömtől amikor szétverte a kis júdás fejét… de szép is volt:’)

      Kedvelés

  4. Rusevnek örültem, de azért kár volt visszajönnie, hogy Román elverje…
    A végén már Lesnart is kiütötte ez az idióta, lassan már tényleg mindenki fölött fog állni.
    Annak viszont kifejezetten örültem, mikor Wyatték célpontjává vált Brock, szeretnék durva meccseket látni közöttük, nem csak egyet, legalább 3-at, jó sztorival és 3 extrém meccsel, gondolok itt ketrecre, vagy szimpla No DQ még az év feudja is lehet. Nagyon reménykedem ebben.

    Kedvelés

  5. Sheamusel miért csinálják ezt? Simán szétkaphatta volna egyedül az egész ringet a végén.. Annyira szánalmas már, hogy így le kell járatnia magát.. na meg a LoN.. hát miez?! 4 jó pankrátor és 1 ember veri őket el ,Super Bitch.. nem is először,nem is útóljára.. McMahonnak adnék már egy kibebaszott nagy SPEARKO – KICK-et… 😀

    Kedvelés

  6. Más is találkozott már olyan problémával hogy nem akarja elküldeni minden kommentjét ? vagy nálam van valami baj..:?!

    Kedvelés

    1. Nem tudom, miért nem jelentek meg a hozzászólásaid. Most, hogy ezt engedélyeztem, elméletileg már a többinek is látszania kell. A linkes hozzászólások jó része az utóbbi időben automatikusan spambe kerül, sajnos a WordPress-t sem kímélik a spammerek és érzékenyebb a szűrő.

      Kedvelés

  7. 2016 amikor a Tag Team bajnokok egy trombitát gyászolnak…vicc…ez kell a népnek ? szomorú….

    Kedvelés

  8. Lesnar fel se állt a végén, azért ha mind a 4 Wyatt-nek ad 1-1 -suplexet sérvet kapna, mert 110 kiló alatt nincs egyik se. Megdöbbentem, hogy Rowan rúgása betalált és ráadásul Lesnarnak. Wyatt végig csókolt mindenkit, de Reings 2 faltörő vagy mi a szöszt nyomot és hempergett, hatalmas tehetség. Jericho szerepe is tetszett , megmosolyogtató volt. Na de Sheamus-nak ahogy meg kell alázkodnia Lesnar ellen, félelmetes. Látszik, hogy darabokra tudná tépni és Brouge Kick City leégetné Suplex City-t.
    Költői kérdés következik:
    Hol van Kane? 🙂

    Kedvelés

    1. Remek kérdés,szerény személyem is feltette már párszor..Lehet rr en feltűnik majd Kane,h kentaur kidobja simááán..
      Kár,h lesnart nem babusgatta meg a fekete bárány…bár akkor nem lett volna utána sister abigel he he
      Wyatt familyvel nem bír el…túl nagy erőt képviselnek muahahahahhahaha
      És nem 30 kilósak..
      lesnar jól nekiesett hipónak..mekkora feud lehetne köztük ha nem csicska heel lenne a kelták szégyene…
      elpatronka mit bohóckodott ott már megint?rusev meg…hagyjuk
      kentaur szegmens sem maradhatott el

      Jerichot mindig betalálják ezzel a nem 99 van poénnal 😀 de mindig visszavág,imádom!

      Kedvelés

    2. Darabokra tépni Lesnart? Ezt ugye csak viccnek szánjátok? Sheamusnak semmilyen harcművészeti múltja sincs. Lesnar gyerekkora óta birkózó volt, és más harcművészetekben is jártas. Ha ez az egész valós lenne, igazi pusztakezes harcban a rosterből senki, ismétlem senki sem lenne képes legyőzni Lesnart. Pont Sheamus, aki pankrátornak is közepes? Basszus a finisherje micsoda? Egy béna egyenes rúgás, amin látszik, hogy a pali arra se veszi a fáradtságot, hogy rendesen nyújtson, hogy legalább öt centinél följebb bírja emelni a lábát. Az látszik, hogy a szteroidtól szép nagyok az izmai, de sokra nem menne egy Lesnar ellen, akinek az egész alkata harcra termett.

      Kedvelés

        1. Lesnar 100%, hogy cuccol, egy korábbi bejegyzés alatt is írtam. Csak rajta látszik, hogy nem csak súlyok emelgetésével meg pankrációval foglalkozik. Meg mondjuk le is tett már az asztalra egyet s mást.

          A mondatod másik felére nem is reagálok.

          Kedvelés

    3. Ja meg mi az, hogy Lesnar sérvet kapna Wyattéktől, ha suplexeznie kéne őket??? A kereken 200 kilós Big Showt is gond nélkül suplex citybe küldte, akkor meg miről beszélsz? Meg a 129 kilós Big E-t, de még sorolhatnám. Semmibe sem fájna neki kiosztani az átdobásokat a családnak, egyik sem nehezebb a Big Shownál.

      Kedvelés

  9. Az adás, ugyanolyan semmilyen volt, mint eddig is. Nincs komoly kialakult sztori, csak ugyanaz az Authority kontra Mr. RR (Roman Reigns). Golyóhúzó jelenet, értjük, tudjuk Reigns lesz az első induló, nem kell még kétszer kihúzni, értettük. Tökéletesen szimbolizálja ez a jelenet is a wwe jelenlegi helyzetét: agyonismételt, szájbarágott sztorik.
    RR-ről: nagyon szükség lenne egy upset winre- bárki más csak ne HHH, ne Roman, ne Lesnar nyerje a meccset, a dolgok alakulása szerint sajnos valaki hármójuk közül nyeri (talán még Wyatt nyerhet, talán ez lenne a legjobb). A, lehetőség valaki a fent említett három dzsentlömen közül nyeri a battle royal-t, ami sajnos a legvalószínűbb. Ha már 2 éve (talán 3) éve úgyis folyamatosan elrontott a főmeccs, nyugodtan csinálhattak volna egy triple threat csatát hármójuk között.
    B, lehetőség-sajnos kevésbé valószínűbb, más nyeri az övet. Ezzel nemcsak az RR arculatát adnák vissza, hogy egy battle royalban bárki nyerhet low cardtól main eventerig bárki, de a főöv sztoriját is feldobná, talán egy teljesen új alapokon álló sztorit kreálna.
    Ha jön a bálor club (bullet club), személy szerint nagyon örülök neki. Úgy gondolom ez a fraction éra kezdetét jelentené. Sajnos a legtöbb karakter gimmickje lekorlátozódott már nem is csak egy személyiségre, sokkal inkább külső megjelenésre, vagy éppen egy agyon használt kifejezsére, szlogenre (pont mint a fentebb említett golyóhúzás esetében is megnyilvánult). Fractionökbe tömörülve, legalább ezek a minimális karakterjegyek olvadnának össze, és képviseli ezeket a csapatuk, vicces hogy régen erre egyetlen pankrátor személye is elegendő volt.
    Bálor club, Wyatt family, League of Nations, Social Outcast, New Day, és ha jól sejtem még lesz több is.

    Kedvelés

    1. Bizony sok a csapat,a tömörülés,a bandázás..
      kentaur nyer,ez 100% és a támadással a végén,új kapu nyílt.Wyatt family vs lesnar,ami nem az övről szólna,pusztán rohadt szórakoztató lenne.
      2016 bálor éve lesz ezt olvashatjuk mindenhol,meg azt h 2016 kentaur éve lsz..nos,egymás ellen feudolnak?Ez jó lenne,csak ne az övért tegyék..na meg kinek épülne le jobban a karaktere a másiké meg mennyire futna fel?Szal ez is kuka
      lesnar vs kentaur lesz itt,de a Wyatt family miért most támadta meg a dögöt?Remélem nem 1xi alkalom volt ez,mert hatalmas lehetőség van benne,de ha nem viszik tovább,mi értelme van?
      Wyatt hatalmas figura,ő a jövő,de lesnart senki nem tudta lenyomni..pont neki adják meg ezt a lehetőséget?Nem tudom..zavart érzek az erőben.Egyszerre akarnak mindent bevetni,rengeteg panki van de..káosz a köbön.
      Úgy látom nem lesz itt Wyatt family feud a hegyomlással se a veszett kutyával,csak erődemonstráció volt,lehet lesnaros feudbol se lesz semmi…Hatalmas ziccer lenne..
      Előre látom,kentaur az 1.kidobálja a fél ringet..lesnar meg a másik felét..ez lesz hiába lesznek itt csapatok,egymást nyomják csak el..Wyatték,csicska nemzet stb..
      Hatalmas rr rangadó lehetne,de elfogják bas..i

      Kedvelés

    2. Romannel az a baj , hogy nincs karaktere nyomják a facet neki de mire ? Miért lenne face ? Nem értem. Heelnek jó aki pusztít , tombol. Shieldbe erre volt jó és működött, ja és észre kellett volna venni ,hogy Roman egyedül még nem jó……..Shieldbe volt mellette 2 társa akik felhúzták és segítettek neki. Közönség kedveli de meddig ? Mázli az volt , hogy Hipó jött azt őt jobban gyűlölték. De persze építeni kell Cena örökösét , szerintem a WWE is tudja , hogy Cenanak már nincs sok hátra kell az utód.
      Szerintem Roman nem lesz győztes most ,HHH jön és közbe avatkozik jön majd vele a feud. Öv meg passz kié lesz. Legjobb az lenne ha Wyatté vgy Ziggleré lenne esetleg Nevill.
      Minden tisztelemet a Családé és neked is Royal de szart nem kezdenek velük. Jövő Wyatt és egy övért se ment…. nincs feudjuk már ideje ha van az is semmilyen , néha beugranak valakit elverni azt csá de semmi nem lesz belőle. Ugyan azt tolják…..egy helybe állnak, elpazarlás.
      Szerintem is csapatok világa jön , szerintem a WWe a sérülések miatt dönött így. Ráébredtek , hogy a megmaradt tagokkal szart se kezdtek évek óta így összecsoportosítják őket, még működhet is.

      Kedvelés

      1. lesnarral feudolnak az rr után,ami hatalmas lesz.És jön sister abigel is..sok minden lesz itt csak győzzük kivárni muahahahahaha
        Az egész rosterban ők a legérdekesebbek.Öv közelébe se kerülnek,még is mindenki rájuk kiváncsi nem kentaurra

        Sorra vertek meg mindenkit,egyéniben Wyatt volt az egyik legjobb,müzlis feud,Jerichos,kecskepofás,békapofás,na az volt alegjobb,kentauros pfff
        kikapott Undertakertől ami hatalmas megtiszteltetés!ahogy az is h ilyen fiatalon wm en meccselhetett vele,ő a rekordtartó a legfiatalabb ebben,és nemrég ugye a legendás BOD ellen is harcoltak és kikaptak ami nem szégyne rájuk nézve hanem szintén hatalmas megtiszteltetés,a 3 d fiúkat a legendákat többször is legyőzték..jaaa és anno ők pusztították el a csicska..et L O L

        Jó kis csapat az övék,de valóban nem tudnak nagyon mit kezdeni velük,de remélem a lesnaros feud csak a kezdet,lesz itt még Wyatt family vs balor club is…csak ne siessék el és ne legyenek a vademberek SOHA facek..

        Kedvelés

  10. Ez a wwe undorító mivolt ez a két spear lesnarnak na mindegy ha romen nyeri ezt a royal rumblet is akkor énse nézem a wwe t

    Kedvelés

  11. Na ha innen Roman megnyeri elsőként bejőve, mindenkit kiejtve…én abbahagyom a WWE nézését minimum addig amíg ő a bajnok…Jaaa és ha ez a tehetségtelen megdönti Rey rekordját akkor ássa el magát a WWE, jó mélyre…

    Kedvelés

  12. superman ütés lol és lopott faltörő,minden meccsét ezekkel nyeri meg,állandóan,ennyire unalmas érdektelen erőltetett túlpusholt karaktert én még nem láttam..müzli is az igen,de ez…kentaur már már rosszabb még tőle is…

    Kedvelés

      1. Befejező mozdulata nincsen, viszont Romannak a bejefező mozdulatán kívül semmi más mozdulat nincs..

        Kedvelés

  13. A másik…Ez a Paris Hilton díva bajnok valami borzasztóan szánalmas. A szarevő apjával együtt elmehet a búsba, mert nagyon elegem van belőle…Már a megjelenésénél láttam ,hogy őt pusholják a legjobban a három új díva közül, és az is látszott, hogy nem a tehetsége miatt, mert mind Becky mind Sasha jobbak nála…De persze a kis Britney Spearst pusholni kell, mert az apja csókolgatja McMahon seggét…

    Kedvelés

  14. Jézusom még csak most nézem a sorsolás végét, de ez az adás már most írtó gáz. Ez mi volt? Ennél kínosabb jelenete még az újonnan alakult csicska jobber négyesnek sincs. Remélem érkezik majd valami meglepetésember és az nyeri az övet, mert Reigns vagy Lesnar túlontúl kiszámíthatóak…Nagyon félek, hogy ez a Rumble valami írtó fos lesz…

    Kedvelés

  15. Hát mi volt ez? Lesnar fekszik az adás végén? Oké Wyatt-ék elintézték, de mi volt az a 2 Spear? Fogalmam sincs mi a terve a WWE-nek Roman-el, de már rosszabb a csávó mint a Johny gyerek. Minden adáson azt kell nézni ahogy szarrá ver másokat. A Wyatt Family múltkor Rybacket meg Big Showt intézik el, most Romant meg Lesnart és még is csak Dudley Boyz-al megy a viszályuk már nem tudom mióta. Gyakorlatilag így értelmetlen amit csinálnak. Ezek az adások minél tovább annál pocsékabbak! Az RR is biztosan szuper lesz -.- Romika elsőnek fog ringbe lépni és végül megnyeri. tavaly is megnyerte! És 2 éve is utolsó előttinek távozott. Biztosan majd jövőre is megnyeri és az RR mindig csak róla fog szólni mint a Wrestlemania szólt Undertakeről. Mehetne ő is vagy 9 hónap kényszerpihenőre és talán még érdekes is volna nézni ha visszatérne. Na meg a Roster háromnegyed tagja csapatban van ez is így tök érdekes -.- De sebaj hívják még a pankrátorokat, a fél TNA-t is lassan összeszedik, na meg ha felépülnek a sérült pankrátorok akkor már lesznek elegen. De mi értelme ha Roman a lényeg mindenhol? Mikor egyesítették a 2 övet és összekavartak mindent, úgy értve hogy nincsen saját embere a Rawnak és a SmackDownak. Ha megint lehetne WWE és WHC bajnoki őv és SD/Raw külön úgy mint régen volt akkor talán értelmet is nyerne a WWE. A New Day nem volt elég bohóc csapatnak ugye kellettek Slaterék is. Kofi és Big E is tehetségesek külön külön, de így kár őket nézni. Remélem nagyot tévedek és Roman elveszti az övet, de ez szinte lehetetlen.

    Kedvelés

    1. Ki diszlájkolja?Megondokolná?Megkérem hogy fejtse ki miben nincs igaza a kedves kommentelő leírásában?
      Segítek.Minden szó igaz belőle,roman unalmas,és nézhetetlen.Érthetetlen hogy miért nem csinálnak belőle egy badass Heel karaktert.

      Kedvelés

  16. Wyatt family vs lesnar hatalmas lesz…
    Kivégezték a bestiát
    A többi szóra sem érdemes
    Nem úgy néz ki mintha face turnt venne a család

    Kedvelés

Vélemény?