Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016.Február 8. – Győzelemre szerződve

011_RAW_02022016ej_0077-3540414520A RAW adása ezen a héten Seattle-ből jelentkezik, ahol először is láthatunk egy kisebb összeállítást Daniel Bryan-ről aki a nap folyamán bejelentette a visszavonulását.

Stephanie McMahon látható a ringben, aki azzal kezdi, hogy a következő percekben a FastLane PPV főmérkőzésének szerződés aláírása fog következni. Steph ezután arra akart kitérni, ki ellen is kell a győztesnek ringbe szállni a WrestleMania-n, azonban a közönség elnyomta Daniel Bryan nevének skandálásával. A hölgy nem igazán tudta mire vélni a dolgot, hisz mint mondja, itt van a férje is, aki történetesen a WWE Nehézsúlyú világbajnoka, The Game, Triple H! Ezután megpróbálná felkonferálni Dean Ambrose-t, azonban a Lunatic Fringe zenéje félbeszakítja. Ambrose a ringbe érve nem is akarja pazarolni az időt, a bejárat felé fordulva szól Brock Lesnar-hoz, hogy azonnal tolja ki a nagy seggét a ringbe. Stephanie-nak nem igazán tetszik Dean megnyilvánulása, de az Intercontinentális bajnokot ez egyáltalán nem érdekli. Stephanie tovább folytatja Ambrose eligazítását, de a BigDog zenéje is hamarabb szólal meg, mint hogy a hölgy befejezné mondókáját. Ambrose-hoz hasonlóan, Reigns-t is nagy szeretettel fogadja a közönség. A Powerhouse is a ringbe masírozik, amit követően Stephanie fel tudja konferálni a Triple Threat mérkőzés harmadik tagját, a Hódítót, Brock Lesnart! Megszólal a Fenevad zenéje, és már érkezik is a bejárat felől Lesnar, Paul Heyman-nel karöltve. Miután a ringbe vonultak, Paul belekezdene szokásos bemutatkozásába, azonban Stephanie elhallgattatja, mondván mindenki jól tudja, hogy ki ő, és hogy kicsoda Brock Lesnar! Ezután megkérdezi a ringben állóktól, hogy készek-e aláírni a szerződést, amit most hivatalosítani fognak. Elsőként Dean, majd Roman, végül pedig Lesnar firkantja alá a papírt. Stephanie megköszöni az uraknak, majd elhagyja a ringet mondván, az ő ügye itt véget ért. Heyman ezután kicsit még provokálja a testvéreket, majd megpróbálja érzékeltetni velük, hogy nem sok esély lát Brock Lesnar ellen, aki már alig várja, hogy a kezei közé kaphassa a kistesókat. Sejthető volt, hogy hamarosan elszabadulnak az indulatok. Ambrose bátran Lesnar elé lépett, de az könnyűszerrel áthajította az asztalon egyenesen Roman-nek, akire ezután még az asztalt is ráborította. Tökéletesen kihasználva a helyzetet, hogy Reigns harcképtelenné vált, Lesnar felkapta a szédelgő Ambrose-t, és egy F5 tükrében küldött nyilatkozatot a Lunatic Fring irányába. A bejáratnál ezután megjelent a bajnok is, Triple H pedig elégedetten konstatálta a kialakult helyzetet.

A reklámszünetet követően a backstage-ben haladó Ambrose és Reigns látható. Dean dühös, hisz ezúttal is fölé kerekedett Lesnar. Ambrose elmondja, hogy ez az este nem érhet addig véget, még el nem kapja Brock Lesnar-t.

KEVIN OWENS VS DOLPH ZIGGLER

Újabb fejezetéhez érkezett ennek a két szupersztárnak az igen régóta húzódó története. Egy hete Dolph győzött, ezt a vereséget igyekezett ma kijavítani Owens. KO ennek megfelelően agresszívan kezdett, rögtön láthattunk egy Cannonball Senton-t, de az azt követő tus kísérletből Ziggler ki tudott rúgni. Owens dominált, ennek ellenére Ziggler igyekezett kiegyenlítetté tenni a küzdelmet. Kevin próbálkozott a végén még egy Cannonball-al, de elvétette, Ziggler pedig lekopogtatta, igaz a kötél hathatós segítségével. Owens nem igazán tudta elviselni az újabb vereséget, kiélte dühét a berendezésen, majd távozott.

Az Uso ikrek viccelődnek az öltözőben, mikor is megérkezik a Dudley Boyz duója. A veteránok üdvözlik az ikreket, Bubba össze is téveszti őket, de Jimmy hamar megnyugtatja, hogy mindig ez történik velük. D-Von próbál meg elsütni egy poént, mely szerint őket is össze szokták téveszteni, de viccén leginkább csak ő nevet. D-Von ezután komolyra fordítva a szót az ikrek közelgő Tables meccséről beszél, amit a mai adásban fognak vívni a New Day ellen. Már-már túlontúl lelkesnek bizonyul, Jey finoman közli is vele, hogy ma este ez Uso-ék meccse lesz! Bubba megérti, ugyanakkor felvázolja remek ötletét, hogy a két csapat egyesüljön ma este, és úgy küzdjenek meg a New Day elleni Tables meccsen. Az ikrek nem ellenkeznek, rá is bólintanak az ötletre.

CHARLOTTE WITH RIC FLAIR VS ALICIA FOX

Miközben a bajnok bevonul, bejelentésre kerül, hogy a két hét múlva esedékes FastLane PPV-n, Charlotte ellenfele a címért Brie Bella lesz. Kicsit éles váltás ez figyelembe véve a Rumble-n történteket, de hát Vince máshogy érzi. A mérkőzésen egyébként Alicia meglepően jól tartotta magát, partiban volt, de végül a bajnok feladásos fogásában találta magát így pedig nem tehetett mást, feladta a küzdelmet.

Következett a Miz TV, benne szokásosan Miz tiszteletet követelő promójával, hiszen a Király szerint ezt érdemli egy olyan ember, aki Á listás, aki volt már a WrestleMania főmeccsén. Önimádását azonban nem tudja sokáig folytatni, mert a tüzijáték robbanása jelzi Y2J közeledtét. Jericho a ringbe érve kicsit helyrerakja Miz-t, majd átformáltatja a ringet is, ugyanis szerinte jobb lenne most egy Jericho féle Highlight Reel! Érkeztek is az emberek, pillanatok alatt átformálták a ringet. Új Hashtag, új ring, köszöntött is mindenkit a Highlight Reel-ben az első vitathatatlan világbajnok. Hosszú percekig ezután Jericho alapos gúnyt űzött Miz-ből, aki a lehető legfájóbb ponton vágott vissza Y2J-nek. Bejátszatta Jericho vereségét Styles ellen, majd provokálni kezdte Chris-t, aki egyre dühösebb lett. Hamarosan megérkezett a történet harmadik szereplője, AJ Styles is. Jericho ráirányította figyelmét, de ekkor Miz megtámadta. Styles sem maradhatott ki, alaposan kiosztotta Miz-t, majd szembekerült Jericho-val. A közönségnek sem kellett sok, a két szupersztár között vibrált a levegő, az arénában pedig harsogott a This is Awesome. Styles és Jericho végül egymásnak estek, az adok-kapok pedig a Phenomenal számára kedvezett, Jericho így jobbnak látta távozni.

BRAY WYATT VS RYBACK

Ryback próbálta érvényre juttatni erőfölényét, ami sikerült is a csata nagy részében a BigGuy-nak. Bray voltaképp egyszer villant meg, és a semmiből kiosztott Sister Abigail után kopogtatta ellenfelét, megszerezve ezzel a győzelmet. Ryback elszenvedett még egy alapos verést a Family többi tagjától, megspékelve egy végső Sister Abigail-el a ring mellé.

Újabb backstage jelenetek, a New Day bohóckodását követően ismét Ambrose látható, akihez csatlakozik Roman is, aki kissé aggódva figyeli barátja ingerültségét. Ambrose kijelenti, nem érdekli az F5 amit kapott, kaphat még tízet, tizenötöt, ma este akkor is a kezei közé kaparintja Brock Lesnar-t. Roman is ezt szeretné, hisz ő az asztallal kapott ma este, de Ambrose nem kér segítséget. Egyedül akarja Lesnar-t ma este, kéri Reigns-t, hogy ne avatkozzon bele. A BigDog bár nehézkesen, de megígéri.

TITUS O’NEIL VS ADAM ROSE

Adam Rose győzelmet aratott, köszönhetően össze-vissza ugráló csapattársai segítségének.

Az este során másodszor szólal meg Ambrose zenéje, aki tettre készen vonul a ringbe. Mikrofont ragad egyetlen céllal, addig provokálni Lesnar-t, míg az meg nem jelenik az arénában újra. A Lesnar-ra tett megjegyzések nem volta elég hatásosak, viszont ahogy Paul Heyman került szóba, nem váratott magára sokat a Bestia. Nevetve vonult a ring felé, Ambrose pedig támadott. Bár ne tette volna, mert először a ring szélével, majd a kordonnal kötött közelebbi ismeretséget. A ringben aztán kapott egy F5-öt is, Lesnar pedig ezzel letudta a lecke feladását. Elindult kifelé, de ahogy visszanézett, a földön fekvő Ambrose nevetve kérte, térjen vissza a ringbe. Brock el is indult vissza, már-már jött volna a következő F5, de megszólalt a BigDog zenéje. Roman a bejárat felől közelített, Lesnar figyelme ráirányult, Ambrose pedig ezt kihasználva hátulról, övön alul ütötte meg Brock-ot, aki összerogyott a ringben. Dean kifelé menet nem nézte jó szemmel testvére beavatkozását, aki szemmel láthatóan jót mulatott a szenvedő Lesnar láttán.

LUCHA DRAGONS VS DEL RIO & RUSEV

Sin Cara visszatért, de a sárkányok ma nem tudtak maradandót alkotni. Del Rio kopogtatta a United States bajnok Kalisto-t, megszerezve a győzelmet a LoN-nek.

BECKY LYNCH VS TAMINA

Sasha a kommentátorok mellől figyelte leendő társa teljesítményét, ugyanis újabb összecsapás került bejelentésre a FastLane-re. Sasha csapatba áll Becky-vel, hogy megküzdjenek Naomi és Tamina duójával. Becky jól tartotta magát, de azonnal kizökkent, ahogy Sasha segítségére sietett, akit a ringen kívül támadott meg Naomi. A ringbe visszatérve egy Superkick várta, amit követően Tamina könnyedén kopogtatta.

USO’S & DUDLEY BOYZ VS NEW DAY & MARK HENRY – 8 MAN TABLES MATCH

Pörgős mérkőzést láthattunk melyen végül a Face csapat tagjai arattak győzelmet a Dudley Boyz által. A mérkőzés után azonban, a Dudley Boyz megtámadta az Uso ikreket, ami nagy valószínűséggel Heel turn-el párosul a veteránok számára.

DANIEL BRYAN – A BÚCSÚ IDEJE!

178_RAW_02082016ej_1557-3873072617Elérkezett a főesemény, aminek láttán nehéz megszólalni. Könnyfakasztó lehet végignézni, ahol a jelenkor vitathatatlanul legnépszerűbb szupersztárja elbúcsúzik a ring világától. Mindenki izgatottan várta a korábbi WWE Nehézsúlyú világbajnokot, amikor pedig Lilian Grcia kimondta, hogy itt az ideje köszönteni Daniel Bryan-t, az aréna valósággal felrobbant. Daniel előlépett a színfalak mögül, mosolyogva emelte magasba a kezét, leoldalozott a rámpán, miközben a Key Arena-ban harsogott a YES, YES, YES! Bryan a ringhez érve megállt, körbepillantott, ekkor pedig szemébe könnyek szöktek. Besétált a ringbe, mikrofont ragadott, de hosszú percekig nem tudott szóhoz jutni a közönség éltetése miatt. Nem sokkal később, minden bizonnyal élete egyik legfájóbb beszédébe kezdett vele. Elmondta, hogy birkózó karrierje elején, pár hónapon belül összeszedett három agyrázkódást is, amik bizony végigkísérték az elmúlt tizenhat évben. Bármilyen sérülése is volt, igyekezett visszatérni, mint tette azt az elmúlt hónapokban egészen egyszerűen azért, mert soha semmit nem szeretett jobban a birkózásnál. Minden egyes alkalommal mikor kiugrott a kötelek között, Superman-nek érezte magát. Birkózott parkolókban, de birkózott New Orleans-ban is 70.000 ember előtt. Miközben birkózott, azt tehette, ami az álma volt, de azt álmában sem gondolta volna, hogy a szurkolók mögé állnak ezen az úton. Soha nem gondolta, hogy lehetséges, de megtörtént. Hálás, mert az édesapja láthatta őt 2014-ben a WrestleMania főmérkőzésén, és ez tette a dolgot olyan különlegessé. Daniel megemlíti, hogy ekkor volt az utolsó alkalom, mikor az édesapja harcolni látta. Ezen a ponton könnyezni kezd, de erőt vesz magán és folytatja. Az elmúlt néhány hét folyamán harcolt az érzelmek egy spektrumával, de amikor ma reggel felébredt, csak hálát érzett. Bryan hozzáfogott, hogy megosszon egy hálalistát.  Hálás, hogy a pankráció által megismerhette a világ legkülönlegesebb és legszebb nőjét. Hálás, mert itt lehet ma este a szülővárosában olyan emberek előtt, akik szeretik őt, beleértve az édesanyját, a nővérét, és a barátait. Holnap reggel felébred, és egy új életet kezd. Egy olyan életet, amiben már nem birkózó többé. De még nincs holnap, így hát arra kéri ezen az utolsó éjszakán Seattle népét, hogy indítsanak útnak még egy, mindent elsöprő Yes-t! Az arénában ismét harsogni kezd a Yes szó, Bryan-hez csatlakozik neje Brie, a teltházas aréna pedig felállva élteti a kisembert, aki óriási dolgokat vitt véghez.

199_RAW_02082016jg_0053-1098815575

Az adás ezekkel a képekkel ért véget, de mikor már nem volt élő adás, az egész Roster kivonult a rámpára, vastapssal tisztelegve Daniel előtt.

#ThankYouDanielBryan

 

 

20 gondolat “WWE RAW 2016.Február 8. – Győzelemre szerződve” bejegyzéshez

  1. Hatalmas pusht fog kapni a ekete bárány,vele nyeretik meg a ATGM br-t aztán jöhet a többi.Lesnar legyőzi a családot..sajnos ez nem kérdéses,de ez is pusholja őt is,lehetne egy feud a hegyomlással,legyőzné,és erősödne a karaktere,vagy ott van henry,tyback stb sok lehetőség van,Én adok neki 1 esélyt,ha képes fejlődni akár idővel még pusztító heel is lehet,olyan mint Kane,Undertaker,hegyomlás,khali..

    Kedvelés

    1. “kicsit” fejlődik a ringben majd kicsit tanul beszélni és meglátjuk mi lesz mellesleg szerintem a családból nem szedik ki szóval Bray beszél helyette ha olyan…mert végülis lehet az a sztori ami eddig is hogy Braun az a szörny akit erre a földre szabadítottak….viszont elég kellemetlen lenne ha előbb szerezne főövet mint Wyatt :S
      engem most inkább az köt le hogy vajon ki lehet a Kaszás ellenfele..az akire “senki nem gondol”…Finnt mondják de igazából mindenki ő rá tippel szóval :”D

      Kedvelés

      1. Lehet Sting..kitudja..de nem akarom látni már ezt az álom meccset..
        bálor gyerek jó ellenfél lenne,ki jöhet még szóba?Visszatérő legenda?Nem hiszem,valami nxt-s zöldfülű?nem müzli lesz…és ez az egész csak egy beetetés..
        Vagy meghúzzák rockot?Nagy meccs lenne felrobbana 3 x a stadion de rock nem veszteni jönne vissza .. milliókért se…

        Wyatt megérdemelne egy övet vagy mindet he he de a fő övért kéne mennie..most a szörnynek lehetne a hangja mint lesnarnak hájmen..de fejlüdnie kéne mert ez egy nagy állat,nem pankrátor..

        Kedvelés

        1. Braun még nagyon de nagyon messze van egy ővtől…nem hogy a főövtől….nyerje meg a BattleRoyalt majd kezdjen el újjulni….egyszerűen abszurd hogy már az SS-en Lesnar ellen akarják küldeni alig egy éve van itt Bray meg már 3….és mit ért el eddig ? jól felépített feudokat mindig el bukta ami a javára vált volna….

          Kedvelés

  2. Remélem hogy majd a csicska wyatték nem fognak bele szólni a fastlane meccsbe és akkor brock megnyeri és megy triple h ellen a wrestlwmaniára és ott jól szétrugja triple h seggét

    Kedvelés

  3. Sajnálom, hogy Daniel visszavonul.A karakterét most hagyjuk.Halottakról jót vagy semmit, visszavonultakról pedig kevés rosszat, sok jót vagy semmit.Egy nagyon tehetséges pankrátor volt, aki csoda, hogy indy birkózóként idáig eljutott, még akkor is ha az indy világában ő akkora név, mint a WWE-ben Brock Lesnar.Sok sikert kívánok neki a jövőben.Az adás nem volt annyira rossz.A Dudley boyz heel turn különösen jó döntés volt.Talán így még a Tag Team címeket is célba vehetik a legendák.Az AmbroseLesnarReigns hármas már annyira AmbroseLesnar lett, hogy már Roman nem is tudom, minek van ott.Mikor Lesnar kivégezte Ambrose-t és jött Reigns, azt hittem, hogy Ambrose a “faszonütés” után ad egy Dirty Deeds-t is a megboldogult Bestiának.Nem tudom, hogy Lesnar mit reagálna, ha betonba bas*nák a fejét, vagy belefúrnának a fejébe.Tudjuk ki ezt kibírta a világ legdurvább és legvéresebb szervezetében.Csakis a visszavonuló beszéd, a Dudleys heel turt és az Ambrose Lesnar szegmens miatt ezt az adást én most 10/6-ra értékelem.

    Kedvelés

  4. 5 év alatt a 3 kedvenc pankrátorom visszavonult :)) Ezt is minek köszönhetjük? mert McMajom túlhajtotta csórit..
    ThankYouDaniel amit ezért a szakmáért tettél!

    Kedvelés

    1. Nem Vince védelmében mondom, de Bryan a sérülései jó részét nem a WWE-ben szerezte. A ROH-ban pl. sokkal veszélyesebb mutatványokat csinált. Nem a legutóbbi agyrázkódása miatt nem léphet ringbe, hanem az összes miatt együtt.

      Kedvelés

  5. Reigns ebben a feudban olyan mint egy harmadik kerék, kb Lesnar w/ Heyman vs Ambrose w/ Reigns… 😀 nélküle akár egy egész jó storyt is ki lehetne alakítani 🙂

    Kedvelés

  6. Ez az ba**uk tökön Lesnart ,,megint,, mire jó ez? ugyis elfogják basszantani az egészet mert be jonnek a kecskék és valahogy ugyis kivégzik .pedig neki kelene megnyerni az övet akkárki akkármit mond . nem értem mire jo ez a wyatt family feud? már le darálta őket 2-szer is egymás után..

    Deniel-t sajnálom nekem be jött a karaktere sajnos igy alakult .

    amugy az adás elment. csoda h nem Roman fejezte be az adást vagy 46 superman punch-al 😀 el se hiszem

    de legjobban szivem szerint egy Rey Mysterio visszatérésnek örülnék egy szép búcsúmecs a Wrestlemanian és kész 🙂

    Kedvelés

  7. Tartom magam ahhoz amihez eddig is lehet valakit kedvelni nem kedvelni vagy akár utálni is, lehet tehetséges vagy tehetségtelen de amikor fel kell adnod az álmod az nem könnyű feladat, és most lehet jönni hogy jól megkereste magát a szakmában meg hogy fogja is mert gondolom valamilyen formában ott is marad a cégnél…de gondolom mindegyik pankrátor rémálma az amikor sérülés miatt kell abba hagynia….plussz az a sok sok év hogy felérjen a csúcsra szeressék majd egy ilyen sérülés miatt le kell mondania arról hogy szórakoztasson le kell mondania arról amit a legjobban szeret…lehet hogy ugyan olyan jól fog keresni és ott lesz a backstage-ba (nem tudom milyen feladatot szánnak neki) de nem csinálhatja azt már amiért eddig küzdött és amibe sok energiát bele fektetett és ezért sajnálom őt és akárki mást akinek ilyen problémája van…vagy megtörtént vele…ha nem is a kedvencem volt remélem látjuk néha napján feltűnni… #ThankYouDaniel

    Az adásra rátérve hááát Dudley Boyz heel turn ha értelmesen tudják használni így őket akkor megéri ha nem akkor nem oszt nem szoroz, a másik ami nagyon tetszett az a Becky Sasha páros…gondoltam hogy nem engedik őket össze Charlotte-al már az FL-en:DD na de akkor ki megy az övért ? :O Foxy mehetne érte van benne valami, ha meg jó meccset is összehoznak akkor feljebb emelhetik őt…
    Ambrose :DDDD isteni ahogy leszarja Lesnart :DDD nem azt mondta hogy megveri Lesnart hanem hogy elmegy Suplex Citybe és túléli…remélem hogy állandóan őt verik szét megnyeri a meccset és megy Hunter ellen az övét meg elveszti majd a RAW-on valaki ellen aki érdemes rá…Jericho is jó de ha nem akarják AJ mellől elszedni akkor Rusev is jó lenne ott hagyja a LoN-t Lanával olyanok lesznek amilyenek ezelőtt persze nem a veretlen pusztító szerepében…

    Kedvelés

    1. Brie Bella lesz az ellenfele Charlottenak, mutatták is az adáson 😀 … meg is lepődtem, gondolom Bryan végett kapott egy ilyen kis meccset, meg most azért kezdték el egy picit nyomatni, de nem kell nagy jósnak lenni hogy, semmi esélye nem lesz, kb 5 perc alatt Charlotte elintézi azt csá, pedig nem rossz pankrátor Brie, többet érdemelne… most kap egy ilyen vigasz meccset, utána meg ha szökő évenként ha látjuk….

      Kedvelés

      1. oh köszi az infót :DD nem nagyon figyeltem mert áttekertem a nagyját…igaz nem lesz nagy durranás bár mióta Ric papa ott van a lánya mellett Charlotte se nagy durranás :S kár érte…

        Kedvelés

  8. Sose volt a kedvencem Bryan,de az biztos, hogy hiányozni fog.. Nem bírtam,mikor állandóan YES volt,meg minden adásba ő volt a super baby face,de mint tudásilag,mint emberileg, hiányozni fog. Újabb tehetség hagyja el a WWE-t. Akárhogy is nézzük (kedveltük-e vagy sem) ez egy töréspont ismét. Romannél pl ezerszer jobb lenne.. Randyvel való feudja sok jó meccset hozott anno,ezek hiányoznak is. De lassan ott tartok, hogy nézek egy adást és hol vannak a régi fordulatok/régi jó meccsek/ régi izgalmak/ régi pusztító csapatok.. példának okáért Nexxus,Shield, Orton vs Bryan, Orton vs new Nexxus stb. Mellesleg Bryan volt a legjobb a Team Cena vs Nexxus meccsen.. Csak ismételni tudom magam.. sose volt lesz a kedvencem,de tehetsége,talán a karaktere is hiányozni fog.. Viszlát Daniel Bryan jobbulást és sok sikert továbbra is ,mint esetleges férj,apuka!

    Kedvelés

  9. HA valóban visszavonul,és ez nem 1-2 évig tart hanem végleges akkor így járt.Sose kedveltem,de tehetséges,elismerem,sokat letett az asztalra,a team hell no klasszikus páros lesz idővel,jókat szórakoztam rajtuk,de a hiányát nem fogom érezni,mert az h mindig bajnok volt..mindent megnyert pfff 1 gonddal kevesebb.
    pá pá kecskepofa
    Mondhatnánk,h végetért az álma,meg összetört az álma stb..de ez nem így van.mindent ismétlem MINDENT elért amit csak lehetett,hülyére kereste magát és a hof ba fog kerülni pár éven belül..vagy még idén pfff
    báj báj szása! bruhahahahahhahahahahaha
    Kane jól tönkretette a karrierjét..

    Az adás értékelhetetlen.kentaur szegmens szánalmas.békapofa odamegy oda vergödik,dobálja magát lesnar előtt,de annyi töke sincs h pofon vágja,vagy beverjen neki egyet..csak ott vergődik,lesnar meg azt csinált vele és azt fog csinálni vele és a másik majommal is amit csak akar.
    Ki ne emlékezne arra,h kentaurt rongybabaként dobálta,azt se tudta nyomorultka h hol van…lesnar annyiszor bas.. meg amennyiszer akarta és most is ez lesz,dominálni fog végig,de jön a WYATT family és kivégzi..
    békapofára visszatérve,ez,h int h jöjjön vissza lesnar,közben meg azt se tudja hol van,minek erőltetik ezt?Ez szánalmas,erőltetett.És a vége!
    Úgy látszik Undertaker legendás örökségét senki nem fogja továbbvinni..csak a szánalmas megmozdulását,övön aluli ütés lesnarnak,hátulról..ez az..menők vagytok.. pfffff
    Mivel békapofa bajnok,nem mehet hunter ellen,lesnart kivégzi a család,na és ki marad?
    Legalább megbpróbálnák izgalmassá tenni,de ez,h már akkor tudjuk ki lesz a bajnok ki megy hunter ellen amikor még a rr véget se ért pfffffff

    Még is meddig akarja még a vén kókler h a trombitás fattyúk maradjanak bajnokok?Sose bocsájtom meg neki,h értük beáldozta a9 x es tt legendákat..akikről már nem lehet semmit mondani..
    A csicska nemzet darabokban,a “vezérük”nélkül még annyit se érnek,mint amúgy,pedig 1 fél zsák fost se értek..mennek a levesbe kézenfogva

    veszett kutya új “külsövel” látható.Hatalmas kreativitás jellemet mindenkit…hatalmas..ezért jött amúgy?Wyatt kivégezte.
    Amúgy meg a veszett kutya arrierje akkor siklott ki amikor veretlen volt sokáig,majd bajnok lehetett volna visszatérő újoncként..de a csicska..mindig segített puncikának,ezért nem lett bajnok,s azóta eltelt pár év,és mit ért el?Semmit,és már nem is fog.Egy rossz Goldberg utánzat..semmi több.pedig van benne potenciál,de nem használják ki..

    Kedvelés

    1. Te egyáltalán kit kedvelsz?? Daniel Bryan azok közé tartozott akiktől nem sajnáltam a sikert. Az egy dolog hogy ténleg volt oylan periódus amikor minden csapból ő folyt(akkor kezdtem ráunni én is), de a tudása alapján jobban megérdemlete mint pl most Roman, mert ugy is ugyanaz lesz a sztorija neki is hogy aWM-en megnyeri a WWE címet Hunter-től. Az biztos hogy Bryan-ben még k.rva sok lehetőség lett volna, főleg ha babyface karakterét meg a szakállát eldobták volna.

      Kedvelés

      1. Én sem kedveltem soha Bryant. Nem tartottam soha tehetségtelennek, de én a meccseit se szerettem annyira. Energikus volt ez tény, de rohangálás meg földharc után csak kick kick kick kick kick…. A mikrofonnál jó volt és volt karizmája, de ez nyálas dumája meg ez a hangulat körülötte, hogy “ő a mi fiunk” sohasem jött be. Viszont régebben a független szervezeteknél sokkal jobb volt, mint a WWE-ben.

        Azért sajnálom, hogy így ért véget a karrierje. Viszont 13 agyrázkódást szerzett, úgyhogy nem volt mit tenni.

        Kedvelés

    2. Attól, hogy bajnok “békapofa” mért ne mehetne a főövért? Rollinsnak is két öve volt a Summerslam után + lehetne Ambrosenak két meccse a Wrestlemanian és először leadná az IC övet aztán nyerne Triple H ellen.

      Kedvelés

  10. R.I.P Bryan karrier!! 😦

    Az adás eéeje jól kezdődött és érződött is hogy Lesnar nyerne 3 közül de itt van a Wyatt family amivel valami feudja lenne Lesnarnak, én még mindig bizakodó vagyok és remélem ebbe Vince tesz valami csavart azon kívül hogy Wyatték Lesnart kivonják majd a meccsből.

    KO Ziggler meccs: Végre lassan de visszajön az a KO akit akkor láttunk mikor kinyírta Cena-t az EC-n, nem tudom mit akarnak evvel a 2 vel lehet hosszabb távon feud lesz 2 közt nem is lenne rossz de én úgy vagyok vele 2 fő övet szét kell kapni és legyen újra WHC öv mert kell!!!

    Styles Jericho MIz 3 as feudját szívesen nézném de az IC övért! Jó volt ez az egész szegmens de miz kaphatna végre jobb szerepet is minden esettre nézném tovább ezt a 3 ast de az IC övért.

    Wyattéknél pedig teljes a tanács tallanság, nem tudnak tényleg velük mit kezdeni egy ideig megy a feud Lesnar ellen utána meg mindenkit szétvernek ugyan már de pozitív Ryback új külsője nem rossz 😀 annak ellenére meg szétverik, én bizok abban hogy Dean és Roman páros részéről valamelyik Heel lesz remélem Roman de ez így nem érhet véget. Nem lenne még rossz Lesnar Dean feud sem 😀

    Dívák: Ami itt érdekel az Becky és Sasha TT meccs lesz Naomiék ellen a többi meg kuka!!

    Dudley Boyz jó lett végre Heel Turnt vett és remélem meg szerzik a 10. TT címüket.

    Na és igen a végkifejlet: Kár hogy így lesz vége Bryan karrierjének sokan azt mondják rá hogy Hero de azt nem lehet rá mondani hogy sablonos, 3 mozdulatú és még mikrofonal sem tudó bánni pankrátor!! Lehet Hero volt de jó Hero akihez ez illet is ez a szerep. Nem így kellet volna befejeződni e kár!! 😦 Thank You Daniel Bryan!! Mindenért amit a WWE ben csináltál és mindenért amit itt elértél!! Sok sikért a továbbiakban!!!

    Kedvelés

Vélemény?