Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. december 12. – Utoljára a PPV előtt

199_raw_12122016mm_2359-aa4c259aee50e495ea4a4bde4ed2b793

A Roadblock PPV előtti utolsó RAW adás 2016. december 12-én Philadelphia városában veszi kezdetét. A New Day érkezik elsőként, ami egyben azt is jelenti, hogy a Triple Threat címmérkőzés nyitja az estét. Hatalmas lehetőség előtt a trió, győzelmük esetén ők lesznek a WWE történelmének leghosszabb ideig regnáló bajnokai.

The New Day (C) vs. Gallows & Anderson vs. Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Championship 

Túl sok izgalmat nem tartogatott a mérkőzés, Cesaro elképesztő erejét viszont nem egyszer megcsodálhattuk. A svájci átgázolt mindenkin, majd Sheamus-el készültek befejezni a csatát, ám Cesaro lábát lefogta Big E, miközben Kofi kiosztotta a Trouble in Paradise-t a Keltának. Jött a tus, és egyben a győzelem, amivel tehát hivatalosan is a New Day az új rekorder.. Vagy mégsem? Hamarosan kiderül..

A backstage-be kapunk betekintést, ahol is egy díszes társáság gyűlt össze a New Day tiszteletére. A bajnokok végül befutnak, kezdetét veszi az önfeledt tánc, de Stephanie szeretne tósztot mondani a trióra. Hamarosan spriccol a pezsgő, telibe Steph-re, aki persze kis híján dühromot kap.. Ennek bizony nem lesz jó vége a mókamesterekre nézve. 

Steph kér tisztaruhát az egyik alkalmazottól, amikor is Owens jelenik meg. KO azonnal uszítja a főnökasszonyt – mondván a New Day nem érdemli meg a bajnoki titulust. Kevin-nek van is egy ötlete ezzel kapcsolatban, de hogy mi azt egyelőre nem tudjuk meg. 

Braun Strowman vs. Curtis Axel 

Strowman ismét elsöprő győzelmet aratott.

Foley és Zayn kerül konfrontációba a backstage-ben, Sami továbbra is a Strowman elleni meccset akarja, de Foley nem hajlandó megadni neki. A szegmens vége az, hogy Foley hamarosan konzultál Bryan-nel arról, hogy Sami a SmackDown Live-ra kerülhessen.

Ariya Daivari vs. Lince Dorado

Gallagher érkezése hamar véget vetett a meccsnek, ugyanis az Angol addig hergelte riválisát még az neki nem rontott. A rögtönzött bunyóból Gallagher jött ki jobban, ma este pedig talán újra összecsaphatnak a 205 Live adásán.

Seth Rollins érkezik a szorítóba, hogy második alkalommal is megrendezze “Rollins Report” nevű műsorát. Seth először is üdvözöl mindenkit, majd azzal folytatja, hogy szükségét érzi elmondani újra és újra, egészen addig míg keresztül nem megy a vastag koponyáján: Triple H-et akarja! A megváltáshoz vezető útja Triple H-el végződik, de ez a Universal Bajnoki címen keresztül vezet. Azonban nem képes elkülöníteni Kevin-t, amíg meg nem szabadul az ő állítólag legjobb barátjától, Chris Jericho-tól. Erre viszont lehetősége lesz vasárnap este a Roadblock: End of The Line PPV-n. Seth viszont tudni akarja, hogy ez egy Seth Rollins vs. Chris Jericho, vagy egy Seth Rollins vs. Chris Jericho & Kevin Owens csata lesz-e? Erre a választ mai vendége adhatja meg: Kevin Owens! Owens érkezik, de meg is áll a bejáratnál. Rollins nem érti ezt, hisz a ring kettejük számára van berendezve. Seth tudni szeretné, hogy Owens képes-e a ringbe lépni anélkül, hogy Jericho fogná a kezét. A Bajnokot cseppet sem érdekli Seth mondandója, és igazából a Rollins Report sem. Kijött, mert van egy bejelenteni valója. Bele is kezd, de Rollins kétszer is közbeszól. Owens erre kijelenti, hogy az egyetlen dolog amit Rollins-nak tudnia kell az az, hogy vasárnap este Kevin és Chris fedezni fogják egymás hátát. KO ezután felszólítja riválisát, hogy ne szakítsa félbe – különben bemegy a ringbe és egyszerűen összetöri az arcát.. Szóval a bejelentés: Kevin beszélt Stephanie-val a New Day-ről (a pezsgős balhé miatt), ezt követően pedig megszülett egy újabb mérkőzés a címvédők számára ma estére, mégpedig Kevin Owens és Chris Jericho csapata ellen a Tag Team övekért. Erre azonnal megszólalt Chris Jericho zenéje.. Y2J megállt Owens mellett, majd legfőképp azt akarta tudni, hogy Kevin megőrült-e? Hogy köthet le egy ilyen csatát az elmúlt hetek eseményei után? Owens ismét elnézést kér, majd arra kéri barátját, hogy gondoljon a jelenre és a jövőre. Történelmet csinálhatnak az övek megnyerésével, és egyúttal tönkretehetik a New Day arra vonatkozó küldetését, hogy ők legyenek a történelem leghosszabb ideig uralkodó bajnokai. Így vagy úgy, de a meccs megtörténik – mondja Kevin. Chris dühös maradhat, és akkor nem járnak sikerrel, vagy összedolgoznak és megnyerik az öveket.. Rollins is közbeszól – mondván Kevin épp azt mondja Chris-nek, hogy mit kell tennie. Pontosabban Kevin egyesülést akar  Bon Jovi és Meat Loaf között. Jericho erre bedühödik, és nemsokára úgy dönt maga leckézteti meg Seth-et. Owens csatlakozik, és minden eddiginél nagyobb egyetértésben kezdik püfölni a közös ellenséget. Nagy nehezen Reigns is megérkezik, így pedig kiegyenlítődnek az erőviszonyok. Visszaverik a Jeri-KO rohamát, Owens pedig megmenti Chris-t egy Pedigree-től.

TJ Perkins vs. Brian Kendrick

A két kihívó most egymással csapott össze a vasárnapi Triple Threat csata előtt. Kendrick nyert, és ezzel valamivel magabiztosabban mehet a PPV-re, de vajon vissza tudja hódítani?

Rollins és Reigns haladnak a backstage-ben, amikor is Foley állítja meg őket. A GM megdícséri őket a tetszetős csapatmunka miatt, amit az előbb mutattak. Seth és Roman az egyéni célokra fókuszál, de Foley úgy dönt, hogy ha lehetőséget ad nekik ma estére. Stephanie kiírta a Tag Team címmérkőzést, ő pedig most Triple Threat-re változtatja ezt, ugyanis Rollins és Reigns is ringbe szállhat az övekért.

Bayley vs. Alicia Fox

Folytatódik a múltheti sztori, és ezúttal is Bayley arat könnyed győzelmet.

Rusev és Lana érkezett a szorítóba, hogy alaposan kiszórakozhassák magukat Enzo-n, valamint a múlt héten történteken. Rusev egyértelműsíti: aki tiszteletlenül viselkedik vele, vagy Lana-val, az ugyanúgy fog járni, mint Enzo mert egyszerűen össze fogja törni.. Big Cass jelent meg, hogy véget vessen a felesleges szövegnek. Az óriás is meg szeretett volna értetni valamit Rusev-vel, mégpedig azt, hogy most nem Enzo-val áll szemben. Azzal a lendülettel egymásnak estek, Rusev pedig jobbnak látta meghátrálni a felbőszült Cass-el szemben. Ma még elkerülhette a komolyabb harcot, vasárnap viszont nem lesz lehetősége, ugyanis a Roadblock KickOff adásában összecsapnak majd.

Sami Zayn vs. Jinder Mahal

Papírforma eredmény, Sami győzelem.

The New Day (C) vs. Kevin Owens & Chris Jericho vs. Seth Rollins & Roman Reigns – RAW Tag Team Championship

Hosszas, érdekes, és izgalmas főeseményt figyelhettünk, ami alatt mindkét kihívó félnek akadtak komoly lehetőségei a győzelemre. A végjátékban Owens és Jericho mutatott bámulatos csapatmunkát, jött a Pop Up Codebreaker, de a tusnál hiába kopogtatott Jericho, Rollins rálökte Owens-t, ami megtörte a pin-t. Jericho persze azonnal számonkérte Owens-t, jött egy kis lökdösődés, mindez elvonta Jericho koncentrációját, Rollins pedig kihasználva a helyzetet kiosztotta a Pedigree-t. Kopogtatni viszont nem tudott, mert Big E most az ő lábát fogta le, Woods ráfordult félájultan Jericho-ra, és lekopogtatta. Hivatalosan is történelmet írt a New Day, nem is akárhogy – hiszen két Triple Threat mérkőzést nyertek meg egyetlen este alatt!!

A Bajnokok ünnepeltek, Owens pedig próbálta megértetni Jericho-val, hogy Rollins lökte őt neki. Chris-t mindez nem érdekelte, Roman pedig közben készült a Spear-re a sarokban. Jericho elhagyta a ringet, de előtte azért figyelmeztette honfitársát, hogy megfordulva mivel fog szembesülni: Owens meg is fordult, hát meg is kapta a Spear-t. Reigns magasba emelte fölötte a bajnoki címeket, de vajon képes lesz ugyanerre vasárnap is?

8 gondolat “WWE RAW 2016. december 12. – Utoljára a PPV előtt” bejegyzéshez

  1. Sajnálom, hogy ezt a rekordot a New Daynek adták. Vitathatatlanul szórakoztatóak, de azért messze nem ennyire. Ez a rekord az unikornisszarv, póló és zabpehely eladásoknak szólt, nem a rajongóknak és a pankrációnak. Mondjuk olyan szempontból már mindegy, hogy már így is megelőztek olyan TT-ket, akiknek a nyomába sem érnek, pl LoD vagy Hart Foundation.

    Reigns továbbra sem hiszem, hogy megnyeri az övet, de kicsit elbizonytalanodtam, mert nem látszik, hogy vele mit akarnak majd kezdeni. Rollins megy majd Hunter ellen, Owens Y2J ellen, Rusev elfoglalt Enzoékkal, Braun a Zayn és Big Show vonalon megy. Ha Roman marad US bajnok, akkor jó eséllyel a WM-ig eltemetik egy középszerű feudban, ami Vince tervei között nem hiszem, hogy szerepel. Illetve kérdés, hogy az Owens-Y2J feudot akarják-e, hogy az övért menjen, mert oda nem nagyon kell az öv (sőt szerintem csak árt a feudnak, mert Jericho már nem nagyon lesz itt bajnok).

    Kedvelés

  2. Te jó ég Cesaro mit művelt! Az a mozdulatsor ami a második köteles uppercuttal hatalmas volt. Remélem ők Cesaro és Sheamus nyerik el a TT öveket.

    Kedvelik 1 személy

  3. Zayn ha jól értettem Road Blockon kap egy 10 perces meccset, hogy megmutassa mire is képes Strowman ellen. Előtte meg Foley azt mondta, hogy megegyeztek Bryannel, hogy elcseréli őt Eve Mariere… Múlt héten tök sima bookkal verették Owens ellen… Kérdezem miért??? Zayn és Owens év top 5 meccse között volt, azután csak Bálor sérülése miatt Owensre rárakták az övet, és Zayn mint feud nyertest totál eltemettek. Zayn igazából már nem is Strowmannel feudol hanem Foleyval, de igazából vele se kéne, hanem vagy tényleg átpakolnám az SD-re, vagy kezdenék valami értelmeset is mondjuk lehetne nála a US öv, amit Reigns már a HIAC óta meg se védett…

    Kedvelés

    1. Megvédte azóta két RAW adáson, de alapjáraton tök felesleges, hogy nála van a Mid-card öv, hisz a Main övért megy most. Már a BG után Zayn-t kellett volna Rusev ellen indítani, és akkor most több értelme lenne a Strowman elleni feudnak is. Szegényből viccet csinálnak, pláne ezzel az Eva Marie-s trade-el. :S

      Kedvelés

      1. Jó tényleg nem látom a fától az erdőt, pont múlt héten védett címet XD De igen mindent így kellett volna csinálni, de ha csak az SD-ből indulok ki, hogy az arcunkba tolják a Miz-Bryan feudot, viszont a Zayn-Foley feud számomra érthetetlenül történik és nem tudom, hogy ezt is meccsig akarják elhúzni?

        Kedvelés

Vélemény?