Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2016. augusztus 1. – Váratlan csapás

291_RAW_08012016hm_4090--387dabe6251d8272105262943c536630

Atlanta városában, Georgia államban járunk a Monday Night RAW eheti adásán. Egy visszatekintéssel indítunk az előző RAW-ból, ahol is Finn Bálor kiharcolta a lehetőséget Seth Rollins ellen a SummerSlam-re, valamint ahogyan Sasha Banks megfosztja a Women’s bajnoki címtől Charlotte-ot. A hivatalos intrót követően a Bo$$ zenéje indítja a mai show-t, amit követően érkezik is az új Women’s bajnok. Sasha mikrofont fog, miközben a közönség a “You deserve it” azaz “Megérdemled” kántálásba kezd.

Sasha azt mondja – itt az ideje, hogy a RAW a Women’s bajnok nyilatkozatával induljon. Tavaly a SummerSlam hétvégéről haza induló WWE Univerzum Bayley-ről és a Bo$$-ról beszélt mert ellopták a show-t. Nem csak ellopták, hanem egyenesen övék volt a show. Idén sem lesz különbség – mondja. A Bo$$ uralkodása még csak most kezdődik, Charlotte ellen pedig meg fogja védeni a bajnoki címet a SummerSlam-en. Egész életében küzdött….
Ezen a ponton a trón fosztott Nature Girl zenéje csendül fel, mire megjelenik Charlotte. Miután a ringbe ért, Sasha azonnal nekiszegezi a kérdést, hogy dühös-e, hiszen valahogy másként néz ki. Hol van az aranyad? – teszi fel a kérdést Banks. Emlékezteti Charlotte-ot, hogy múlt héten arra kényszerítette kopogjon, most viszont azt szeretné tudni a bajnok, hogy merre van Charlotte kis barátja? 
A Nature Girl először is finoman arra kéri Banks-et, hogy tegye magát takarékra. Nincs szüksége sem Dana-ra, sem az apjára, hogy legyőzze Sasha-t. Mindezt teljesen egyedül fogja megtenni a SummerSlam-en, majd emlékeztet mindenkit, hogy Ő volt a legjobb, több mint 300 napon keresztül. 
Hamarosan nem várt hang töltötte be az arénát.. Chris Jericho sétált elő a színfalak mögül, és az egész ringbe vezető utat azzal töltötte, hogy csendre intse a nézőket. Chris egy tiszteletlen kis punk-nak titulálja Sasha-t. Y2J Charlotte védelmére kel, kicsit túlzásokba esve azt is kihangsúlyozza, hogy Charlotte máris több mindent ért el, mint az apja, s nem mellesleg le fogja győzni Sasha-t a SummerSlam-en. Jericho tovább provokálja Sasha-t, amit a SAWFT zenéje szakít félbe. Enzo Amore jelenik meg teljesen egyedül, innen pedig már sejteni lehetett, hogy mi lesz az egész szegmens vége. Enzo szokásos, egyedi stílusában rommá oltotta Jericho-t, majd Mick Foley érkezett, aki kiírta a New Era első Mixed Tag Team mérkőzését, ami most azonnal kezdetét veszi. 

Sasha Banks & Enzo Amore vs Charlotte & Chris Jericho 

A szabályok nagyon egyszerűek. Ha az egyik csapat tagja vált, a másiknak ezt nem kell megtennie, hanem automatikusan a küzdelembe vetheti magát. Ezt kétszer is jól láthattuk, hiszen Y2J ehhez a megoldáshoz menekült Enzo ellen. Inkább a fiúk voltak előtérben, de csak a végjátékig. Charlotte ismét a Bank Statement-el köthetett volna közelebbi ismeretséget, de a megjelenő Dana elterelte a figyelmét. Charlotte ezt kihasználva kopogtatott volna, de ebből Sasha fordított, majd egy hatalmas pofonnal ajándékozta meg a beavatkozni akaró #StupidIdiot Jericho-t. Charlotte hátulról támadott lábra, majd könnyedén osztotta ki a Natural Selection-t, ami a győzelmet is meghozta számukra.
Jericho még kiosztott egy Codebraker-t Enzo-nak, amit már Big Cass sem hagyhatott annyiban. Sebes léptekkel érkezett a hét láb magas szupersztár, Jericho azonban jobbnak látta elhagyni a ringet, hogy aztán rábízza fájó orcáját Dana-ra és Charlotte-ra. Mindeközben a bíró nem igazán tudta milyen rendezvényen van, hisz a címet Charlotte-nak akarta adni, s csak második próbálkozásra került Sasha-hoz, aki azért le is szúrta a sporit ezért a bakiért.

Evan Anderhold az aktuális főfogás Braun Strowman-nek. Byron Saxton teszi fel a kérdést a megszeppent srácnak, hogy miért áll ki Strowman ellen. Evan válasza annyi, hogy ezer dollárt kap ezért, de ha sikerül győznie, ez megötszöröződik.

Braun Strowman vs Evan Anderhold

Merész álmok voltak. Három mozdulatból álló mérkőzés, amit a Reverse Chokeslam-mel zárt le az óriás. Újabb squash meccs, Braun pedig mint aki jól végezte dolgát, távozik.

Mick és Stephanie a backstage-ben, ahol Steph megdicséri Foley-t a Mixed Tag Team mérkőzés kiírásáért. 
Mark Henry lép a képbe, s közli főnökeivel, hogy a Fájdalmak csarnoka felújításon esett át, most már azonban készen áll a megnyitásra. 
Foley meglátja az akarást, és érzi a tüzet Henry-ben, épp ezért kiír számára egy mérkőzést ma estére Rusev ellen, méghozzá a United States bajnoki címért. 
Henry ennek megörül, és megígéri, hogy hazahozza a bajnoki címet. 

GoldenTruth vs Shining Stars 

Rövid összecsapás volt, ahol Goldust szenvedett. Épp váltani készült, de ekkor Truth egy pokémont fedezett fel a közelben.. Eldobta a telefont, majd leugrott érte.. Goldust hiába váltott volna, hoppon maradt – Epico pedig lekopogtatta Goldit.

Michael Cole a ringben, aki a következőkben Finn Bálor-t interjúvolja. Felkonferálja Finn-t, aki mint mondja a Monday Night RAW legnagyobb debütálását tudhatja magáénak. Megérkezik Bálor, Cole pedig azt mondja, hogy Finn bizonyította, miszerint első körös draftolása nem puszta véletlen. Bálor egyet ért ezzel és hogy az elmúlt pár hét igazán vad volt. Tudta, hogy érkezésével egy nagy hatást kell keltenie, s hogy a megjelenése sok mindent jelentett. 
Tovább nem tudja folytatni, mert leendő ellenfele zenéje szakítja félbe. Seth Rollins érkezik, akit a közönség nagy ovációval fogad, majd a ringbe az Architect kitessékeli onnan Cole-t, mert jobban szeretné kettesben folytatni a csevegést Bálor-ral. Seth először is bemutatja a nagyérdeműnek a vele szemben állót. Finn Bálor, korábbi NXT bajnok – mondja. De nem az első NXT bajnok, hiszen ez Seth Rollins volt. Finn Bálor, akit első körben draftoltak, de nem a legelső helyen, ugyanis ez is Seth Rollins volt. Múlt héten Finn Bálor sokkolta a világot azzal, hogy pinnelte Roman Reigns-t – emlékeztet mindenkit Rollins. Szerinte ez csodálatra méltó, ugyanakkor Ő egy karrier veszélyeztető sérülésből tért vissza, s győzte le a legelső este Roman Reigns-t a WWE Nehézsúlyú címért. A felsorolt dolgok tükrében pedig Seth arra a következtetésre jut, hogy Bálor csak az Ő olcsó változata. 
Finn elismeri, hogy a felsorolt dolgok közül néhányban van igazság. Néhányban Rollins volt az első, ettől függetlenül azonban a SummerSlam-en le fogja győzni Seth-et és Ő lesz az első WWE Universal bajnok. 
Rollins szerint Bálor vicces, de nem egy humorista. Ez olyan, mint elvárni a Braves-től, hogy megnyerje a World Series-t. Azt elismeri, hogy Bálor sok mindenkit legyőzött, sőt, az NXT ma lenne Finn Bálor nélkül, azonban ez a Monday Night RAW, ami az Ő műsora, az Ő ringje, s nem mellesleg Ő “The Man”. 
Bálor elmondja, hogy nézte egy darabig Seth-et, és úgy gondolta a nevetése rossz, de ezt most megélni elég bosszantó. Finn közli Rollins-al, hogy akármerre járt eddig, mindig volt egy ember, aki így nevezte magát. Ő azonban mindig legyőzte ezt a személyt, hogy onnantól Ő legyen az a bizonyos “The Man”. 
Rollins úgy véli, hogy Bálor még sosem nézett szembe olyannal, mint Ő. Erősebb, gyorsabb, és rugalmasabb, mint bárki az iparban. Ha egy ötletet szeretne – Seth a figyelmébe ajánlja a WWE Network-on látható “édes különlegességét” ( Rollins féle WWE 24 – a szerző ) vagy talán figyelni tudja, amikor szembe néz ma este Sami Zayn-nel, hiszen ekkor példát is kaphat a felsoroltakra. 
Bálor szerint egy valamiben különböznek. Neki meg kellett szerezni azt a címmérkőzést, amit Seth kézbe kapott.
Rollins azonnal megcáfolja azzal, hogy soha semmit sem kapott kézbe. Az egyetlen amit fog, az a Universal bajnoki cím lesz, miután legyőzte Bálor-t. 
Bálor szerint az egyetlen dolog, amit Seth kézbe vehet majd a meccs után, az a saját segge lesz. 
Rollins persze támadott, de Bálor észnél volt, s egy Pelé Kick-el távozásra késztette a kétszeres WWE Világbajnokot. 

Rusev (C) vs Mark Henry – United States bajnoki címmérkőzés 

A Világ Legerősebb embere nem tudta beváltani ígéretét, hisz sima vereséget szenvedett Rusev-től, aki feladásra kényszerítette az Acolade-al.

Rusev mikrofont kér a győzelem után, és gúnyt űzött Henry-ből, mondván ez az amerikai hős fogja a nemzetet képviselni az Olimpián. Szerinte az Olimpiai bizottság tagjai gyáva emberekből áll, akiknek fel kellene függeszteni az Orosz, illetve Bolgár sportolókat, hogy az Amerikaiknak legyen esélyük nyerni. Ezért nem tudja senki sem elvenni tőle a bajnoki címet. Ő egy szuper atléta, s nem mellesleg egy született győztes.. 
Roman Reigns zenéje szólalt fel az arénában, aminek Rusev nem nagyon értette a miértjét. Érkezett a BigDog, majd egyenesen a ringbe vonult, ahol aztán félelem nélkül nézett szembe a bajnokkal. A Bulgarien Brute megpróbálta kikerülni párszor, de Roman útját állta. Rusev erre hevesen kezdett magyarázni, majd kiosztott egy ütést is. Nekiesett Roman-nek, de az egy Flying Clothesline-al kifektette a címvédőt. Ezt a Superman Punch követte volna, de Rusev még időben kimenekült a ringből.. Reigns jobban szemügyre vette a bajnoki címet, ami egyenes úton jelenti azt, hogy a SummerSlam-en Ő lesz a United States bajnoki cím kihívója, és egyben új birtokosa.

Darren Young vs Titus O’Neil 

Egy korábbi szóváltás eredményezte ezt a meccset az ex Tag Team bajnokok számára, amiben végül egy fordítást követően Titus került ki győztesen.

Újabb Stephanie, valamint Mick backstage konzultáció, amit ezúttal Sheamus zavar meg. A Kelta sérelmezi, hogy korábbi eredményeivel ellentétben nem Ő, hanem Mark Henry kapott esélyt a United States övre. 
Cesaro is megjelenik, aki szerint a Cesaro Section tagjai egyáltalán nem akarják látni Sheamus-t. 
Foley ismét úrrá lesz a feszültségen, megadja a feleknek az egymás elleni mérkőzést, aminek győztese a jövőben egy bajnoki címmérkőzést kaphat. 

Titus és Backlund vitatkoznak a színfalak mögött, aminek az a vége, hogy a felbukkanó Young padlóztatja Titus-t.

Nia Jax vs Ariel Monroe

Újabb Squash meccs, újabb Nia győzelem.

Tom Phillips interjúvolja Sami Zayn-t, akit a közelgő Seth Rollins elleni mérkőzéséről kérdez. 
Sami elmondja, hogy harcolt már Seth-el az évek alatt, és szerint ellenfele egyik gyengesége az, hogy nagy a szája. Mindenki láthatta, hogy mit tette Kevin Owens-el a Battleground-on. Karrierjének ezt a szakaszát lezárta, ma este pedig Seth Rollins ellen akar bizonyítani. 

Big E & Kofi Kingston vs Gallows & Anderson 

A kikötés értelmében a New Day harmadik tagjának, jelen esetben Xavier-nek el kell hagynia a ring környékét. Nem volt hosszú csata, végül egy fordítással Big E szerezte meg a győzelmet a címvédőknek. Gallows és Anderson a gong után újabb súlyos csapát mértek a bajnokokra, de főleg Big E-re, aki a későbbiekben komolyabb ápolásra szorult.

Cesaro vs Sheamus 

Két bizonyítani akaró fél, akiknek a címmérkőzés lebeg a szemük előtt. Cesaro teljesített jobban, majd egy váratlan kontrát követően értékesítette a Neutrolaizer-t, amivel behúzta a győzelmet.

A reklámot követően a két fél tovább pofozta egymást, amit a bírók fékeztek meg. Eközben a ringben a szabadúszó Slater, valamint a nagy visszatérő Jinder Mahal volt látható. Slater kampány beszédét Foley szakította félbe, aki nem igazán értette, hogy a két srác mit keres a ringben, miközben egyikük sem tagja a RAW mezőnyének. Mick végül elárulta, hogy van még egy szabad hely a csapatban, ehhez azonban most egymás ellen kell bizonyítaniuk. Bírót hivatott a ringbe, Slater azonban hevesen tiltakozott. Ezalatt Mahal megüttette a gongot, majd kiosztott egy rúgást a megforduló Slater-nek, akit aztán könnyedén kopogtatott, így hivatalosan is a RAW szupersztárja lett.

Seth Rollins vs Sami Zayn 

Az adás színvonalát mindenképp emelte ez a mérkőzés, amit Sami minden igyekezete ellenére Seth nyert, miután kiosztotta a Pedigree-t.

Elérkezett az adás csúcspontja, a ring közepén már ott áll Paul Heyman. A Manager szokásához híven bemutatja magát, majd felkonferálja ügyfelét, Brock Lesnar-t. 
Érkezik a Fenevad, majd elfoglalja helyét szószólója mellett a ringben. 
Paul azzal kezdi, hogy augusztus 21-én a Barclays Centerben, Brock Lesnar szórakoztatni fog. Brock szórakoztatási formája azonban nem egyezik azzal, amit a WWE hirdet. A Brock Lesnar féle szórakoztatási forma politikailag helytelen, és erőszakos. Róla ugyan nem hiszik ezt a szót, de Ő Brock Lesnar mellett áll és ezért tud mondani bármilyen átkozott szót, amit csak akar. Brock Lesnar nincs itt, hogy letegye bélyegét az új korszakra. Nem kell az új korszakhoz lépnie, mert az új korszaknak van szüksége ahhoz, hogy odalépjen Brock Lesnar-hoz. Brock nincs itt, hogy a vezetők, vagy az öltözőben lévők kegyeit keresse, ez jelenti Randy Orton-t. Heyman megkérdezi ügyfelétől, hallott-e Randy Orton-ról? Ő egy harmadik generációs szupersztár, egy tizenkétszeres WWE bajnok, valamint, aki rendelkezik a nagy kiegyenlítő RKO-val is. Azt mondják egy RKO-ra van a győzelemtől. Egyetlen RKO Brock-nak, és úgy sokkolja majd a világot, mint ahogyan Brock Lesnar tette azt a WrestleMania 30-on. Heyman felteszi a kérdést, hogy hol vannak ezek a gondolatok Randy-nek? Talán a fejében. De vajon hány ilyen hang mondja azt, hogy Brock Lesnar szét fogja rúgni a seggét, hogy aztán levigye Suplex City-be? Paul szerint ki kellene venni a győzelmet az egyenletből. Talán a túlélésről kellene beszélgetniük. Talán arról, hogy nem kerül majd kórházba, Esetleg arról, hogy fog-e még birkózni 2016-ban. RKO pozícióba viszont biztosan nem fog kerülni.. 
Ahogy ezt kimondta, Randy Orton megjelent, és a pólójának megfelelően villantotta az RKO-t – váratlan csapást mérve ezzel leendő ellenfelére.
A SmackDown szupersztárja letette névjegyét Lesnar-nál, akit alaposan meglepett a támadás. Randy elhagyta a ringet, majd a közönségen keresztül kívánt távozni, miközben bírók, és biztonságiak érkeztek, hiszen Orton nem lehetne itt ma este. A Vipera a nézőtér tetején extázisban, a Fenevad gyilkos pillantással mered utána, az arénában pedig harsog az RKO Chant.

Ezek után számítani lehet rá, hogy az elkövetkező három SmackDown valamelyikén Lesnar is indít egy rohamot, akár már holnap?!

58 gondolat “WWE RAW 2016. augusztus 1. – Váratlan csapás” bejegyzéshez

  1. Raszantam 5 percet, hogy megnezzem ki es mi ez a Balor. Biztosan tehetseges, de 35 evesen mar nem arrol kellene szoljon a dal, hogy milyen tehetseges es majd milyen jo lesz itt. Plusz ezzel az ir akcentussal kb olyan mint egy rajzfilmfigura, akit oda rajzoltak. Mint Tapsi Hapsi a Space Jam-ben. Semmi szikseg arra, hogy 4 hettel az elso adasa utan cimert menjen. Meccseljen, bizonyitson elszor. Majd most jonnek a dislikok, hogy itt meg ott milyen jo volt, stb… De az engem nem erdekel. A Rollins meccs alatt mondta az egyik kommentator, hogy itt semmit nem szamit mit ertel el mashol. Itt kell bizonyitanod. Amit Balor eddig nem tett meg. Azaz a WWE elerte, hogy Seth Rollinsnak drukkoljak. Nem hittem, hogy ez valaha is bekovetkezik.

    Reignsnek meg nem szabad nyernie. Rusevnek kell valamilyen csalassal. Majd tovabb kell alaznia Amerikat 1-2 honapig es akkor johet a megmento Reigns. Ki kell varni a pillanatot vele, nem az elso pozitiv reakciot kihasznalni, mert az ketelu fegyver. Kell valami olyat huzniuk amivel nem csak Reignstol lopnak el egy eselyt, hanem a nezok, mint amerikaiak erzik majd magukat meglopva. Es ekkor johet el az ideje, hogy face-kent mengszeressek.

    Jericoh a legjobb a mikrofonnal. Ehhez ketseg sem ferhet. Abszolut profin adja elo. Nagyon jol csinalja amit csinal. Ebben tenyleg O a legjobb a vilagon 🙂

    Lesnar inkabb face reakciokat kapott a bevonulaskor. Ez kicsit meglepett, mivel a nagyon nepszeru Orton ellen kuldik eppen.

    Kedvelés

  2. Layman teljesen egyetétek veled jol felvezetted itt a raw-ot 🙂 Hajrá Randy Orton . most valószinűleg az lesz hiogy szar raw jo smackdown, utána jó raw szar smackdown….. de a lényeg szerintem pozitivum ez a new era különválás…… raw erősebb az tény de sokkal jobban hozzák fel a szinvonalat . Ja Bálor elég kicsi nekem annyira nem jön át, de jó bevonulása van,jobb mint a Regins

    Kedvelés

  3. Múlt héthez képest csökkent a színvonal, de ez várható volt. Összességében elment az adás, de jó lenne, ha ennél lejjebb már nem adnák.

    Az zseniális ötlet volt, hogy összerakták Jerichot és Enzot, jelenleg (talán Rollinst és KO-t leszámítva) a mikrofonnal két legjobb pankrátort. Jó lenne ebből egy hosszabb feud, végigvigyorogtam a párbeszédüket. Sajnos viszont a szegmensben az is előjött, hogy Sasha a mikrofonnal legjobb esetben is csak átlagos. Az NXT-ben ebben a tekintetben alacsonyabb a mérce (eleve zömében előre, gondolom sokadjára felvett anyagokat adnak le interjúknak), ott jobban tűnt ebben a tekintetben. Kicsit úgy tűnt, mintha zavarban is lenne néha. Remélem fejlődik, mert egyébként minden tekintetben nagyon bírom, pedig a női pankrációt annyira nem is kedvelem.

    Strowman: nem értem, hogy ezzel mit szeretnének. Utoljára a ’90-es években láttam ilyen “neves pankrátor vs noname hurka” felállást heti rendszerességgel. Ettől lesz pusztító heel? Miért nem megy akkor legalább neves jobberek ellen, avatkozik be meccsekbe, stb? Egyelőre nem látom ez hová vezet, bár gondolom majd jön előbb vagy utóbb egy hurkatöltés után egy jobber/midcarder, hogy majd ő megmutatja (aztán kikap vmi ppv-n).

    Golden Truth vs Shining Stars: nem értem ezt a párosítást. A GT jelenleg egy vicc-csapat, valami miatt a WWE ragaszkodik hozzá, hogy ilyen is kell. Viszont miért két többre hivatott veteránból kellett csinálniuk, azt nem értem. A SS-t szerintem komolyan gondolják (sajnos), de még így is alig bírtak győzni? Mi értelme volt ennek, egyáltalán minek küldik őket egymás ellen?

    Rollins – Bálor: előre leszögezném, hogy Bálort bírom, de (és jönnek majd a dislike-ok)… Itt látszott, hogy Rollins miért került fel évekkel korábban, mikrofonnal egyszerűen össze sem lehet hasonlítani őket. Ha Bálorról leveszem a túlerőltetett ír akcentust (ami az NXT-ben is megvolt, de nem ennyire erősen), mikrofonnal nulla. A karaktere zseniális, a démonos bevonulása marha jó, ebben az egyben jobb (és egyedibb) mint Rollins. Viszont hiába bírom, azt gondolom, hogy Bálort túlsztárolják. Kiemelkedő gimmick, átlag feletti (de nem a “legjobb” a rosterben) in-ring és gyenge mic-skill. Plusz újoncként a main rosteren, neki inkább meccselnie kellene, nem szövegelnie, amiben úgyis gyengébb.

    Rusev-Henry: kiszámítható végeredmény, átlagos meccs. Roman megjelenésével kapcsolatban felemás érzéseim vannak. Egyrészt nehéz lenne Rusevnek hiteles kihívót találni, illetve Romannek olyan ellenfelet, akivel szemben nem fújolnák ki 100%-ra. Ebből a szempontból jó ötlet. Viszont Roman túl könnyen és gyorsan jutott megint övközelbe, ha megint megnyeri, hiába Rusev ellen, ismét visszaüt rá a kivételezés. Talán a legjobb az lenne, ha veszítene Rusev ellen vagy csak egy hosszú feud végén húzná be az övet.

    Darren-Titus: nehezen értelmezhető szegmens. Titus-ból megint heelt akarnak? Úgy már egyszer csúnyán bebukott. Plusz nehéz megutálni egy olyan győzelem után (még “csalás” ellenére is), ahol a meccsen egyedül ő csinált valamit.

    Nia: javul az in-ringje, de még mindig kevés. Ugyanaz a gondom vele, mint az NXT-s debütálásakor: szembe megy a díva forradalommal, ami arról szólt, hogy micsoda képzett atléták a női pankrátorok. Nia simán dagadtnak tűnik, ráadásul inkább “puhosan” kövérnek, ellentétben azokkal a férfi pankrátorokkal, akikről a túlsúlyuk ellenére elhiszem, hogy erősek és ügyesek (Samoa Joe, KO).

    New Day vs Club: egyelőre megszüntették a Club nevet? Már nem úgy jöttek be. A meccs átlagos/gyenge volt, a végén a “pusztítás” már alakult. Reggeli kaja ide vagy oda, a New Day már bukhatná az öveket. Frissítés kell az övek körül, plusz nekik már nincs is szükségük rá.

    Cesaro vs Sheamus: remélem ebből nem lesz hosszabb (jobber) feud, mert már feudoltak egymással nem olyan rég. Cesaro nyert, de egyikük sem mutatott sokat a meccsen, főleg magukhoz képest. Cesaronak eleve nem a jobberek között a helye, de őszintén szólva Sheamusnak sem. Sheamus kaphatna egy komolyabb pusht, aztán lehetne egy friss ír vs ír feudja Finnel.

    Rollins vs Sami: ugyanezt láttuk kb 2 hete, nem? Jó meccs volt egyébként, csak deja vu volt végig és mindenki tudta a végeredményt. Inkább Finn-nek kellett volna meccselnie valakivel, hogy jobban megismerjék, plusz Samit sem jobboltatták volna megint.

    Lesnar: Heyman még mindig zseniális, és itt látszott először a brand split előnye. 2-3 héttel ezelőtt Orton felbukkanása fele ekkorát sem szólt volna, de most már “külön rosteren van, hogy kerül ő ide” hatás volt. Eddig is lehetett tudni, hogy Lesnar simán hozza a SS-et, de azzal, hogy RKO után 5 mp-cel már térdelt, előrevetíti, hogy 1-2 RKO-ból tuti kirúg a meccsen. Nem baj, akkor is Ortonnak fogok szurkolni. 🙂

    Kedvelés

  4. Ortooooon ezazzz ez kell ide,nem hiaba mondtam hogy kedvenc pankratorom mar miota.. kurva jo volt az az RKO ha 100x nem porgettem vissza,akk egyszer se..

    Kedvelés

  5. Sokan beájultak Bálortól. Nekem nem üti a szintet.
    A draft nagy pillanata volt nem tagadom. Rég éreztem hasonlót az adás közben. Kicsi libabőr miegymás..
    Elkezdődött a fatal4way is el is múlt.. a nádszál lábaival nem győzött meg.. ráadásul akkor a meccsben mind a 3 másik pankrátor jobb teljesítményt nyújtott. Ezek után pedig nehéz elhinni , hogy ilyen simán kopogtatta Romant. Ne értsetek félre, nem kedvelem de egy dinamikus powerhouse volt szinte verhetetlen karakterrel. Nem mutatott sose újat, de ezt adták neki. Nem vártam, hogy ennyi lesz..
    Különben hasonlóan viszonyulok Aj Styleshoz is.
    Viszont tény, new era van. Eddig jobban mutat mint az előző, de ne essünk hanyatt. Éltünk hasonlókat már a wwe történelme során.

    A Bossnak örülök:D igazából semmi olyat nem mutatott amitől hanyatt kéne vágni magam , de olyan kis elbűvölő nekem, hogy csak ezért is kedvelem 😀 😀

    Lesnar.. személyes kedvencem már csak a beast gimmick miatt is. Nem túl sokoldalú az inringje , de minek is.. abszolút eladható a karaktere. Ki lenne hiteles ellenfél számára!? Még Ortont is nehéz elfogadni. Suplexelte már Showt is annó. Én kedvelem.
    És nem kötelező mellé Heyman sem ez tévhit. Volt ő már Heyman nélkül top karakter. Akkoriban pedig nem new dayek voltak a ringben hanem Goldberg vagy épp Steiner..

    Strowmant ne féltsétek.. Ryback is így kezdte. Bár neki aztán befejeződött a push sajnos..

    Kedvelés

  6. Feláldozzák rusevet a ló emberért…Remek..Jöhet egy gyenge felvezetés a ss-ig ahol ismét bajnok lesz az antitálentum…Most nem wwe bajnok,de mit számít az..
    Hatalmas bünti volt neki az az 1 adás..huuu haaaa
    Az meg h nem szólal meg jól áll neki?Nem tud beszélni,még a szövegét se tudja bemagolni..magától meg..semmit.Tolmács kéne mellé,aki lefordítja a makogását.
    lesnar egy pusztító hell aki 0 a mikrofonnal,de ezért van ott hájmen,na,de a lóembernek nincs már senkije a csámpás uralkodón kívül..
    Kár rusevért,amióta feloszlott a csicska nemzet és bajnok lett,jó felé formálódott a karaktere,hiteles heel,jó bajnok,de hát kell az öv az agyonpusholt,narkós majomnak…

    Kedvelés

    1. Lesnar egyenlőre még heel, nem pedig HELL. Kezd a stílusod tényleg minden eddiginél provokatívabb lenni. Más elfoglaltságod nincs, hogy Ennyi időd van írkálni az oldalra egész nap?

      Kedvelés

      1. Miért lenne egyre provokatívabb? Mostanra olvastam vissza az interjú utáni kommentek egészét, és be kell ismerni, Royal végig csak véleményt mondott (legalábbis azokban, amik mostanra megmaradtak, ergo miket átfuthattam). Ahogyan itt is. Van egy stílusa, de ne csináljunk úgy, mintha tegnap kezdett volna így írni. Mellékesen továbbra is ő az, aki a legtöbb hozzászólást küldi az oldalra, minden -WWE fő-adást megtisztel azzal, hogy A-tól Zs-ig ír róla valamit. Az teljesen érthető, hogy nem tetszik az embereknek, de könnyen lehet kontrázni. Bárki írhat hasonló hosszan, vagy még hosszabban bármelyik bejegyzés alá, hogy ha úgy tetszik ellensúlyozva őt. Abban pedig szintén igaza van, hogy állandóan neki írnak személyeskedő üzeneteket, ráadásul még ő is van pellengérre állítva. A lehetőség mindig ott van, hogy ne álljunk be a fáklyás tömegbe, hanem kifejtve ellenérveket felhozva cáfoljuk meg azt a véleményt, amivel nem értünk egyet.

        Kedvelés

    2. Ugyan.. értem a mondanivaló lényegét , de ha Rusevből bajnokot csinálnának akkor az se tetszene 😀
      Ez a Heymanes sztereotípia mindenkiben él. Tényleg nem egy Cena vagy Punk a mikrofonnal, de akkor a többiek is szarul csinálják. 😀 Futott ő Heyman nélkül is, nem is rosszul.

      Kedvelés

    3. Azért megnézném te mit müvelnél le a ringben, itt már mindenkinek elege van belőled. Az a lóember szétszedne téged egy másodperc alatt, én kiállnék ellened akármikor. De mindegy kiről is van szó neked semmi nem jó, na de most én íro meg neked, a wyatt familyt nézd má meg: D ugy néznek ki mint a texasi csövesek. Meg nagyott tévedtél Roman elsöpörte már őket Deannal meg Cenával. Idióta.

      Kedvelés

  7. mikor fogja már az a 3 bohóc elbukni a tt címeket?
    az az eleve halva született komolytalan csapat már majd egy éve maguknál tartja a címeket
    már ők a legtovább uralkodó bajnokok..
    legyőztek mindenkit..
    bár gondolom nem csak heccből futtatják őket ennyire,nyilván van rájuk kereslet,de a tény hogy egy ennyire komolytalan,gyerekes csapat legyen a cég vezető tag team-je elég gáz
    remélem gollows és anderson végre véget vetnek ennek
    ha már wyattéknak nem hagyták

    Kedvelés

        1. Ha nincs draft és zsírozás,ha együtt maradt volna a család,most ők lennének a bajnokok,de hát jobban fogynak a csillámfa.z póni egyszarvú dögös polok mint a vademberes…
          Csak ezért bajnokok 1 éve,mert a gagyi,silány,bóvli cuccaikat viszik mint a cukrot.A legszánalmasabb tt az elmúlt 5 évből,pedig ezidő alatt is voltak azért…érdekes párosok.
          Wyatték meg..darabokban,de majd ismát újjá teremtik önmagukat.

          Kedvelés

  8. Hát… nem tudom!

    Tényleg nem volt rossz adás, de nagyon kezdem úgy érezni, hogy mintha hígulna az adások minősége! Bár, még mindig azt mondom, hogy ettől a szinttől ne legyen rosszabb. Remélem, hogy a holnapi SmackDown már megüti a mai szintet.

    Picit a karakterekről:
    – Sasha végre megmutathatja (és eddig mutatja is rendesen), miért is ő a Bo$$.
    – Jerhico még mindig egy mikrofonlegenda (Ugye, stupid idiot?)
    – Roman Reigns. Végre a megfelelő helyen… lenne, ha Rusevnél most éppen nem lenne öv. Viszont jó helyen van ahhoz, hogy a karakterét újraértelmezzék, megformállják. Jó jelek egyike, hogy nem beszél, meg sem szólal és inkább amolyan “csendes fenyegetésként” tálalják – eddig (mint anno a Shieldben). Továbbá szerintem ez a nagyobb szőrzet is dob rajta, na ls ez a a megviseltebb arc… (észrevettétek?) A közönség is jobban fogadta már, mint az utóbbi időben. Megint elkezd picit pozitívabb irányba evezni, de nekem el ne rontsák! Mert ilyenkor szokta eljátszani a WWE, hogy egyszer az életben jól fogadja az univerzum, és utána a fél rostert leveri majd fél éven keresztül zsinórban… Neeem, köszi! Most légy észnél, WWE!
    – Finn Bálor: az írásom alatt ott lesz a like és a dislike gomb. Nyugodtan nyomjátok meg! De sajnos ez a srác eddig nekem semleges. Nem tudom, mit nyomott ő le az NXT-ben, vagy máshol, de amit itt mutatott, az alapján én nagyon nem ezt vártam tőle. Pedig az oldalon, a kommentelők között, megannyi helyen olvastam, hogy majd a Bálor megmutatja, meg hogy a legnagyobb tehetség, stb. Vártam is az első meccsét. Aztán azonnal megkaptam a másodikat is. De… Eddig semmi kiemelkedőt nem látok benne, ami miatt azokat a jelzőket érdemelné, amit itt hónapokig, évekig firkásztak mindenhova. Teljesen nyugodtan nézzétek vissza a hétfői adást. A Rollins és Bálor beszélgetése alatt végig Rollinsnál éreztem a beleélést, a kisugárzást, a játékosságot. És ezekből látni, hogy Seth nem véletlenül van itt. De Bálor… Mintha a szájába adták volna a szavakat. És… és… jól hallottam, hogy mintha Bálor is kapott volna fújolást esetenként??? Mindegy. Mindenesetre kíváncsi leszek erre a Finnre, hogy bonakozik ki itt. Egyenlőre nekem egy sheamusakcentusú (DABJÚDABJÚÍÍÍÍÍ), John Morrisonhoz hasonló in-ringű pankrátor, aki szerintem EDDIG túl van hypeolva. Még a bevonulása sem tetszett, hogy vagy 40x igazítja meg a zakóját, és úgy van beadva, mintha most egy isten jönne be a ringbe. KÍváncsi leszek az elkövetkezendő hetekre, hónapokra vele kapcsolatban, de egy biztos: Rollins mellette (is) szárnyal.

    És a végére: igen, érződik a változás szele. Érződik, hogy más világot él meg a WWE. Korrigáltak, javítottak egy-két hibán, de még mindig nem elég hihetőek a pankrátorok. Nem elég tökösek. Nem elég bátrak. Nem érzem sok esetben az elszántságot bennük, ami a karakterüket illeti és azt, hogy annyira de meg akarnák bosszúlni, hogy valaki a múlthéten megtámadta.

    Én azt mondom: fejlődik, fejlődik… de még bőven van merre fejlődni.

    Kedvelés

    1. ***meg akarnák bosszulni a múltheti támadást. Nincs meg az a tökösség, ami a műsor végén volt Ortontól. Ugye, hogy tetszett? 🙂 Na ezek hiányoznak mindenkitől.

      Kedvelés

    2. hát valószínűleg azért “sheamusakcentusú”
      mert ő is ír…
      a bevonulásai legendásak,de a demon gimmick-el pedig még hitelesebbek
      amit meg a teljesítményéről írtál hát..
      mindeninek lehet véleménye nekem és még sok embernek bejön,de attól neked még nem kell hogy feltétlenül tetsszen

      Kedvelés

      1. Shaemust lehet érteni,de Bàlort alig,szerintem azért nem reagáltak rá sokszor. Amcsiban élő programozó barátomnak àtküldtem,alig érti ő is. Pedig ő ugyebár ott angolul programozik is….ez lehet kicsit bukta….

        Kedvelés

  9. Szerintem a mostani RAW is jó volt. Látszik hogy alakul az “új korszak”. De azért a múltkori RAW-ot nehéz túlszárnyalni. Csak egyet nem értek, hogy mért nem adnak Strowman-nak valami komolyabb ellenfelet. Igazi pusztítót lehetne belőle csinálni. Kíváncsi vagyok milyen lesz az SD, remélem felzárkóznak! 😀 Azért az adás fénypontja számomra Orton megjelenése volt,de kicsit furcsa volt hogy Lesnar viszonylag gyorsan talpra állt az RKO után! 😀

    Kedvelés

  10. nem mondható átlagon felülinek,de egynek elment
    jericho trollkodását nem lehet megunni
    úgy fest romanből tényleg vissza vesznek,nincs mese rusev ellen mindenképp éltetni fogják nem kérdés
    de így lőttek rusev felfuttatásának,ha bukja az övet megy jobbolni
    örültem hogy megegyeztek heymannel
    de ez borítékolható volt
    nélküle nem lehet eladni brockot,az ő érdekük volt hogy maradjon
    de azt hiszem erre az rko-ra senki sem számított
    azt hittem jön brock szokásos fényezése,az ellenfél leszólása és jó éjt
    de ebből még jó is kisülhet hisze így több,mint valószínű hogy brock is fel fog tűnni az sd-n,még ha csak egy f5-erejéig akkor is sokat fog dobni a shown
    de ez a slater…
    nem értem miért nem draftolták
    csak mert volt egy könnyű sérülése attól még simán mehetett volna valahova,így hogy mindkét shown szerepel olyan mint ha rá nem vonatkozna a draft..
    nem tudom miért így csinálták
    még ha nem is mondták ki a nevét a drafton utólag berakhatták volna valahova mint rhyno-t a múlthéten
    na mindegy ők tudják

    Kedvelés

    1. RR még most is megosztó volt. Egy része éljenezte de egyből jött rá a kontra és fújjolták a közönségből mi több a Rusev nevét kántáltak többen. RRnél vigyázni kell hamar facet csinál az ellenfeléből. De talán Rusev amcsi ellenes hozzáállása meghozza az áttörést.

      Kedvelés

  11. orton!! Ortoon!!! ORTOOOON!!! Ez kurvanagy belépő volt!
    Épül a feud!! Ez igen!! Most már várható, hogy Lesnar is megjelenik a SmackDown-on, mert neki is robbantania kellene az arénát. Várom az adást és valszeg ma többen fogják nézni emiatt a showt, mint a múlt keddit.

    Kedvelés

    1. Milyen feudra gondolsz? 1 meccs lesz,lesnar kivégzi áldozatát aztán megy kokszolni,vipera matyi meg lehet megy nyugdíjba..Pedig még lett volna benne pár erősebb év..

      Kedvelés

  12. Látom az alantas,trágár,sértő kommentek még mindig itt vannak,mint minden egyes cikk,adás alatt.Csak így tovább.

    Kedvelés

  13. Nem volt rossz adás, az előző Raw-t nehezen lehet űberelni, nem is sikerült most.

    Áhh ez a Jericho még mindig hatalmas forma, sírtam volna ha bekussoltassa a Boss-t, mint annó Stephanie-t. De most ez a redvás Era van.
    Strowman nem nagyon érdekel.
    Truth el pokémonozgat, Goldust meg elverik ez így nem tetszik.
    Az NXT-ben, Finn mindig ilyen akcentussal beszélt, vagy el romlott most a fülem?
    Amint meg hallottam Roman zenéjét, ki is kapcsoltam, és tekertem a következő meccsre bár ne láttam volna, a két PTP-s srácot
    Utánna jött az NXT-s szörny/nő nem tudom hova tenni hány kiló ez? Te jó ég és még Owens-t mondják ducinak
    Bullet Clubosok, elveszik a New Day-től az övet ez 100%.
    Rollins- Zayn többet érdemel El Generico, mint amilyen helyzetbe van most.

    Lesnar kapott egy RKO-t, néhány mp múlva már majdnem talpon volt WTF, ez így sose híteles.

    Kedvelés

  14. Nos srácok, tisztázni kellene valamit. Az a bizonyos interjú egyetlen ember kitalációja volt és mivel nem csak benneteket osztott meg, hanem a szerkesztőket is (előzetes egyeztetés nélkül készült), a szerzője kilépett tőlünk. Az interjút otthagytuk, de csak azért mert számos kommentet írtatok alá, elmondtátok a véleményeteket.
    Nem jön be Royal stílusa, épp ez lehet az oka, hogy már többször bannolva volt, nem csak itt, hanem előd oldalunkon is.
    Egyetlen olyan hozzászólást sem törlünk, amiben építő kritika van! Azokat azonban, amelyek kötekedőek, nem az adásról/témáról szólnak megszűrjük.
    Royalnak üzenem (ismét és utoljára): Vegyél vissza az arcodból kérlek, nem lettél sztár és ez az oldal nem rólad szól. Ez az oldal a pankrációról szól. Az olvasók 99 %-a azért jön ide, hogy nézze, olvassa, véleményezze, nem azért, hogy egy-két emberen idegesítse magát. És igen, az adásokat sem kell nézni, ha nem tetszik.

    Kedvelés

    1. Én a véleményemet írom le az adásokról,őszintén,kerülve a trágár kijelentéseket.Én kommentelek,pár kivételtől eltekintve az összes többi azért jár ide,hogy az Én írásaimra reagáljon trágár,sértő stílusban.
      Te már az első perctől nem bírsz engem,minden megnyilvánulásodból lejön.Tilts,törölj,nem érdekel.Ha ettől jobban érzed magad,és jobb lesz az oldal,meg színvonalasabb a fél mondatos hsz ektől,akkor mire vársz?
      Én nem személyeskedni járok ide mint ezek,hanem a pankrációról írni.Ha nekem nem tetszik egy adás,akkor nem tetszik.Szabad ország,szólás szabadság,egyenjogúság, stb.Csak dicsérni meg magasztalni lehet az adásokat?A hazugság jobb mint az őszinteség?Így gondolod?
      Mindig megindokolom mi nem tetszett,milyenek voltak szerintem a meccsek stb,jót,rosszat ugyan úgy leírom.Ha neked ez nem tetszik tegyél ellene.
      Érdekes vagy na meg korrekt mint mindig.Most jön az h letiltasz mert az könnyebb mint szembenézni az igazsággal ugye.

      Kedvelés

      1. Akkor foglak letiltani, ha ismét beszólsz másnak. Az elmúlt hetekben több hozzászólásodat is töröltem, mert személyeskedtél. Nem számít, bírlak, vagy nem. Nem fogom eltűrni, hogy bárkit piszkálj, leszólj, beszólj. Nekem írhatod, elviselem még egy darabig.

        Kedvelés

        1. Ennek a royal emberkének semmi sem tetszik, ki vagy te? Mindig megnézem az adásokat, követem az oldalt, voltak adások amik nekem se tetszettek, dw hát ez van. Elfogadom. Te szét szidsz mindenkit, meg ahogy engem is le akartál alázni. Roman egyszer szájba vágna oszt elájulnál a föld alá: D jó az oldal, szeretem csak igy tovább.

          Kedvelés

        2. Ergo,ha sértegetnek nem reagálhatok,mert tiltasz.Miss maffia..
          Én a véleményemet írom le az adásokhoz,cikkekhez a többiek erre reagálnak trágár,sértő stílusban…ahogy te is látod.Az adásokról kevés komment születik,mert ezek nem azért járna ide,hogy megosszák a véleményüket a nagyérdeművel..Anno még dumálni is lehetett itt sok mindenről,de ma már nem..
          Mindegy,Én véleményt írok ezentúl is,aztán meglátom,hogy a sok sok trágárságot amit hozzám vágnak hétről hétre eltüntetitek-e..

          Kedvelés

          1. Most gondolkozz el, hogy vajon miért vágnak annyi trágárságot neked…
            Az oldal többi kommentelője békésen megtudja vitatni egymás dolgait, de ne csodálkozz ha valaki beleköt abba, hogy az egyre jobb szinvonalú adásokat leszólod (valószínüleg csak azért mert Wyatt nem kap akkora push-t). Nem beszélve arról, hogy az Undertaker-en, Wyatt-en és a Kane-en kivűli pankrátorokról milyen bicskanyitogató módon beszélsz.

            Kedvelés

      2. Ha ezek tényleg a te őszinte véleményeid, akkor a való életben sem lehetsz valami kedves ember…

        Kedvelés

      3. “Kedves” ROYAL!
        Kommentjeid szánalmas, kicsinyes, piti jelzőket érdemelnek.
        Van egy oldal amit bárki ingyen nézhet, értesülhet a friss eseményekről, sőt kommentelhet!! Inkább köszönd meg, mint hogy gúnyolódni próbálj!
        Akit csámpás senkiházi vénségneg nevezel alakított egy brand-et, ezreknek ad munkát, nonprofit és segélyszevezetek finanszíroz valamint ingyen műsoridőt és reklámot biztosít nekik. Kötelezi erre a sztárjait is. Egy éven belül több pénzt és segítséget nyújtott mint az NFL és az NHL közössen.
        Ennyi.
        U.i.: a szerkeztőknek köszönöm a honlapot.

        Kedvelés

    2. Nem volt semmi gond azzal, hogy a srác interjút készít valakivel, de akkor az legyen ehhez az oldalhoz köthető személy, mondjuk magyar pankrátor, de ne pont az az ember, aki folyamatosan viszi lefelé az oldal kommentjeinek a színvonalát. A riport nagyon jó ötlet, csak kapcsolódjon aktívan a pankrációhoz, vagy az ahhoz közelálló személyekhez, de ne egy egysíkú, szenilis emberhez, akinek köze sincs a pankrához, és csak demoralizálni jár ide.

      Kedvelés

  15. Csóri Henry-t állandóan veszteni hozzák vissza..Nem is értem minek van még itt. Na de mindegy.Az hogy Reigns-et küldték Rusev ellen szerintem rohadt jó ötlet.
    A végén gondoltam rá párszor,hogy Orton lecsap de hát még se gondoltam komolyan hisz ő az SD-ben van 😀 Ez az utóbbi 2 jelenet tetszett az adásban

    Kedvelés

  16. Ja meg pont hogy te rombolod az oldalt és az a vicc, hogy ez még az üzemeltetőknek is bejön! Szánalmas lett ez az oldal! Biztos ugyanakkora IQ-ja van az üzemeltetőknek, mert láttam cikket is írtak rólad! Nyugodtan lehet törölni kedves adminok, mert tudom, hogy törölni fogjátok, de attól még ez az igazság!

    Kedvelés

  17. LOL

    Mondjátok h ez is jó adás volt…Fos volt vazze fos..

    Jericho vs kócos kobold + 2 cica picsa 0,0 ennyi..

    A gólem karakterfejlődése kimerül annyiban,hogy hátul összefogta a haját L O L
    Tele a roster erre kap egy riadt szemű faunt akit 3 nyomorult,elszúrt kamu mozdulattal győz le…erre mi szükség volt?Pusztító heelt akarnak belőle csinálni?Eddig ok,bár bukovári alappból,de h még most is impotens a ringben az azért már elég szánalmas..
    Neki önálló karrierje itt soha nem lesz.Lomha,béna,nem tud bírkózni,nálam már rég leszerepelt..pedig adtam neki több esélyt is..A ss re akarnak neki ellenfelet,minek???Ezért?

    Amikor bejött a pokemon láz pont arra gondoltam h a holdkóros kannibállal fognak valamit csinálni,hogy meg legyen a heti 2 ft-os poén,és tessék..pokemont keres meccs közben..Rájuk is nagy szükség van itt..ratyi tt pedig mindketten jók,főleg az aranyember..

    besenyő vs giga csokigolyó,hányszor is láttuk h simán elveri őt??10-15?
    És erre ismét itt van…Forgatják a XXX 3.részét.Na abból 2 X henry lábai..Annyira nem ide való már..rég vissza kellett volna vonulnia,méltósággal..de a gyerkőcöknek egyetemre kőőő mennie,így érthető az alázás,aláztatás bevállalása..
    Pedig anno milyen jó meccseket tolt..Most meg elég nehéz eldönteni h ki alomhább,ő vagy a hegyomlás..

    kentaur megy az övért besenyő ellen???
    Ez most komoly?1 meccses büntit kap és cumit?Kajakra megy az övért???
    Olyan simán elveszi az övet tőle,mintha soha nem is lett volna a tsz parasztnál..
    Grat csak így tovább..Ha már a fő övnem lehet az övé,dobjátok oda a kisebb övet és áldozzátok fel a jelenlegi leghitelesebb bajnokot…Ügyesek vagytok vörös ingesek..
    Mondtam nektek,hogy kamu az egész csámpi részéről…nem mondott le róla..hogy is mondana le a szamoai ágymelegítőjéről…ss en bajnok lesz és uralkodik vagy fél évig…pfffffffff
    Nálam ezzel leszerepeltek rendesen…

    Cesaro nyert kb meccseltek vagy 122434 x már..annyira unalmas már ez is.

    A trombitás fattyúk bajnokok maradnak..a club elég ratyi és ha snekinek nem sikerült elvenni tölük az öveket,pont nekik menne?Lehet,ráférne már a vérfrissités a tt vonalra mert ritka szar.

    seth rogen tehetséges,de feláldozzák júdásnak..taps..

    És akkor megjelent a vipera..Az egész adás legjobb pillanata volt az rko.
    Az ss en nyomnak egy történet és logika nélküli,felépítetlen,feud nélküli egyszeri meccset..amin lesnar kivégzi vipera matyit…tovább hízlalva mérhettlenül nagy egoját..közben meg doppingolt de ő rá semmi szabály nem vonatkozik…

    Mankinden fainul áll a zakó..és a kicsámpázott cipő pont illik hozzá…

    Ennyit rólatok vörös ingesek..

    Kedvelés

    1. Mi ez a giga csokigolyó te szánalmas nyomorék! HÚZZ MÁR INNEN A P*CSÁBA! Ha fele annyit elértél volna életedben, mint amennyit Mark Henry elért, akkor pofázhatnál te kis csicska!

      Kedvelés

    2. Kedves Royal!
      Biztos rettenetes komoly sport teljesítményeid vannak/többszöri magyar bajnok, esetleg európa,-vagy világ,-talán olimpia bajnok lehetsz/, mivel mindenkit megalázó névvel ruházól fel, alázol meg, fikázol le. Minden műsor “szar, gagyi stb” számodra. Miért nézed??? Ha minden műsor ennyire érdektelen és mindenki ennyire “szar” akkor MIÉRT NÉZED? Esetleg elfelejtetted hogy ez sport-szorakoztatás? Nem több,-nem kevesebb!!! Előre megírt műsorhoz nagyon komoly felkészülés, sportkúltura és erőnlét valamint előadó képesség kell hozzá hogy feljuthasson valaki közéjük. Ezek mellé még nagyfokú rögtönzés is, ha esetleg sérülés történik ( volt rá rengeteg példa) hogy a műsor tovább folytatódjon. Mindenki örömére.
      Tehát egy kicsit több TISZTELETet a Sportolóknak!!!!
      Köszönöm hogy elolvastad/elolvastátok!

      Kedvelés

    3. Nem kell nézni, ennyi nem tetszik el lehet nagyon gyorsan húzni, menj a Disney csatornára és nézd a Violettát, mindenkinek jobb lesz így.

      Kedvelés

    4. Úgy vettem észre, hogy ’90-es években maradtál. EZ ITT NEM A GIMMICK ERA, itt nem lesz push-olva Wyatt csak azért mert jó gimmick-e van. Nézz rá az ő testére és utána a jelenlegi main eventerekére! Igaz van 2 pankrátor akik ezalól kivételt képeznek a nagyszerű in-ringük miatt KO és Samoa Joe.

      Kedvelés

    5. “Jericho vs kócos kobold + 2 cica picsa 0,0 ennyi..”
      Látom tiszteled a nőket is… Jelenleg a wwe 2 legjobb női pankrátorára mondod azt, hogy cica picsa? Seggfej vagy, nagyon. Meg kócos kobold… Már értem miért nem tisztel az admin is.

      Kedvelés

    6. Én nem szoktam kommentelni, de most teszek egy próbát..

      Már elég régóta olvasom a híreket, emellett a te hozzászólásaidat is. Jó párszor volt, hogy helyeseltem is amiket írtál, de mostanában amiket művelsz az már kezd szánalmas lenni egy idő után. Elhiszem, hogy vannak rossz műsorok, de tőled egy műsor után sem láttam olyan hozzászólást, hogy “na ez tetszett” vagy valami hasonlót. Egyfolytában leszólod a pankrátorokat, degradáló nevekkel illeted őket, neked mindenki cs*cska, csak egyedül a wyatt az isten. Ortont is, miért “RKO matyi”-zod. Szerintem már bőven többet tett le az asztalra mint a te Wyatted. Mostanában minden egy hozzászólásodból csak a rosszindulat árad. Minden pankrátort pocskondiázol, kivéve azokat nem akiket te szeretsz. Elfogultan kommentelsz, szerinted minden más pankrátor egy nulla. Minden adásról negatívan véleményezel. Ha nem tetszik a pankráció, akkor ne nézd, ennyire egyszerű a dolog. Mint leírták, ide az emberek a pankrációs hírekért jöttek, nem azért, hogy a te szemetelésidet olvassák. Már többször ki lettél innen hajítva, nem gondolsz bele, hogy ez nem véletlen van? Szerinted az adminok kinéztek maguknak, és ezért van. Noha, akkor miért van a kommenteid alatt 50 dislike? Talán mert az embereknek elegük van belőled, és a negatív véleményeidről. Azt írtad, hogy az emberek a te véleményedért jönnek fel ide..érdekes, a like-ok és dislike-ok mást mutatnak.. érdemes lenne ezen elgondolkoznod.!

      Na, hogy a RAW-ról is szó essen szerintem is kicsit laposabbra sikeredett, mint a múltheti, de szerintem így is bőven nézhető volt. Meccsek is elfogadhatóak voltak.

      Kedvelés

Vélemény?