Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. szeptember 14. – Season Premier

158_RAW_09142015ej_1713-2971980048

2015. szeptember 14-én a RAW egy visszatekintéssel indul, amiben az előző hétfői eseményeket láthatjuk ismét. Itt Sting az eltüntetett Seth Rollins szobrot egy kukásautóba lökte, ahol azt teljes mértékben megsemmisítették. Kíváncsian várhatjuk, hogy a Vezetőségnek, valamint a Bajnoknak mi lesz a válasza az Ikon határozott, komoly lépésére…

A ringbe először Triple H és Stephanie érkeznek, akik a bejáratnál megcsodálják a Connor’s Cure felirató matricát, ami a rámpán díszeleg. A legutóbbi Hall Of Fame beavatáson helyet kapott a szervezet dicsőségcsarnokában egy 8 éves kisfiú, ahol megnyerte a 2015-ös Warrior Award-ot, ami az év legnagyobb hősének jár a cégnél. Sajnálatos módon azonban 8 évesen az agy és gerincvelő rák szövődményeiben elhunyt Connor “The Crusher” Michalek.
A Vezetőség a szorítóba érve mikrofont fog Stephanie elmondja, hogy nagy szeretettel köszönt mindenkit a WWE RAW egy újabb évadjában, aminek ez az első adása. Láthatunk olyan embereket, mint Roman Reigns, Dean Ambrose, Rusev, Ziggler, KO, Cesaro, Neville, Charlotte, Becky Lynch valamint Sasha Banks. Ez pedig azért van, mert egy új generáció ideje jött el. Rengeteg új tehetséges pankrátort ismerhettünk meg, akik közül kimagaslik azonban az az ember, aki egymaga volt a jövő és most már Ő az a férfi, aki birtokolja a United States Bajnoki övet és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Azonban még egy hatalmas kihívás áll Rollins előtt, hiszen a következő vasárnap, a NIght Of Champions-on kétszer is ringbe kell szállnia, hogy ezt a két címet megvédje. A US övet John Cena-val szemben, míg a Nehézsúlyú címet Sting ellen próbálja magánál tartani, hogyha ez pedig sikerülne neki, akkor kétségtelenül hatalmas örökséget hagyna maga után, ami örökké élne.
Steph pedig kijelenti, hogy ezen a RAW-n mindenképpen történelmet fog írni a cég, hiszen a Divas Revolution egy újabb fejezetéhez érkezett el. A mostani hétfői adáson Nikki Bella ringbe száll Charlotte ellen a Díva Bajnoki övért: Ha Charlotte képes lesz győzelmet aratni, akkor új címvédőt avathatunk Ric Flair lánya személyében. Azonban, ha Nikki megvédi most a díjat, akkor a Night Of Champions-ra már rekordtartóként érkezik, hiszen megdönti AJ Lee rekordját és Ő lesz minden idők leghosszabb ideig uralkodó WWE Díva Bajnoka.
Emellett Triple H bejelenti, hogy a WWE történelme során először a RAW ringjében csatázni fog egy mérkőzés keretein belül az Ikon, a WCW egykori Bajnoka, Sting! Nem más ellen fog küzdeni ezen a Season Premier-en, mint a Világ Legnagyobb Sportolójával, Big Show-val. Egyetlen egy kérdése van még Triple H-nek, mielőtt kezdetét venni a PPV előtti utolsó RAW…Készen álltok? A rajongók természetesen nagy ovációval fogadják a COO mondatait. Steph végszóként elmondja, hogy az adás legeső összecsapásán a New Day csapata ringbe fog szállni, ahol a WWE Tag Team Bajnoki öveket kell megvédeniük ellenfeleik ellen.

The New Day vs Prime Time Players (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Ez fordulatosnak és izgalmasnak tűnő csatával indul a Night Of Champions előtti utolsó RAW, amire a New Day csapata a COO-val és feleségével hangolódtak, amikor a bevonulásuknál közösen táncoltak egyet a ring sarkában. A Prime Time Players nem vett olyan lazán és könnyedén a mostani küzdelmet, hiszen azzal a komoly céllal érkeztek, hogy Big E. és Kofi csapata ellen visszaszerezzék a Tag Team Bajnoki öveket…Azonban ez nem sikerült nekik, hiszen Xavier tökéletes időzítéssel ugrott fel a kötelek mellé, ahol eléggé elterelte Titus figyelmét ahhoz, hogy Big E. és Kingston képes legyen értékesíteni a Tag Finisherjüket, ami után Kofi kopogtatással megnyerte a küzdelmet.

A Backstage-ben Triple H és Steph beszélgetnek, amikor Seth Rollins jelenik meg hatalmas kacagással és mosollyal az arcán. Első sorban szeretett volna gratulálni a Vezetőségnek, hogy ismét történelmet írtak azzal, hogy Sting harcolni fog a RAW ringjében. Azonban nem érti, hogy Sheamus és John Cena szereplésével mi lesz, mindketten Rollins körül lábatlankodnak a hetek folyamán, és ezen a RAW-n nem kapnak mérkőzést? Triple H és Steph is elmosolyodik, amire a Bajnok visszakérdez, hogy a mai RAW-n ezek szerint megvalósul egy Cena vs Sheamus küzdelem? A hölgy végül csak annyit mondott Seth-nek, hogy koncentráljon a Night Of Champions-ra, hiszen komoly és kemény éjszaka várja őt vasárnap.

Szintén a kulisszák mögött Charlotte adott egy interjút Renee Young-nak, ahol elmondta, hogy arra koncentrál, hogy megszerezze a WWE Díva Bajnoki övet és megszakítsa a sorozatot, amit Nikki Bella eddig felállított. A beszélgetésbe csatlakozik Charlotte édesapja is, Ric Flair. A Hall Of Famer elmondja, hogy nagyon tetszik neki ez a Díva Revolution, amiben az ő lánya harcolhat a Díva címért, őszintén szólva egész álló éjszaka képes lenne nézni ezt a mérkőzést, hiszen nagyon sok izgalmat tartogat. Az riportot követően a kihívó tovább folytatta a bemelegítést a címmérkőzésére, ám az apucival még “huhogtak” egyet közösen.

Paige vs Sasha Banks

A RAW második összecsapása is eléggé fordulatosra eredetieskedett, amiben a győzelmet végül Sasha tudta megszerezni, miután értékesítette a Bank Statement nevezetű szorításos Finisherjét. A küzdelem után a Team B.A.D. elbánt Becky-vel és Paige-el, Charlotte azonban nem jelent meg, hogy a ring mellől támogassa a PCB-t, ugyanis készül a Backstage-ben a Nikki elleni küzdelmére.

Visszatekinthettünk a Wyatt Family menetelésére, aminek része volt, hogy az előző RAW-n Randy Orton-nal, míg az előző SmackDown-on Jimmy Uso-val bántak el keményen. Próbálnak mindenkit félresöpörni az útból, aki szóba hozható lenne Dean Ambrose-al és Roman Reigns-el…Valamint ismét megtekinthettük Connor Michalek videóját, amit a WreslteMania XXX. heten készítettek.

A Miz TV jelentkezik, amiben Miz sok szeretettel köszönt mindenkit és egyből bejelenti, hogy nagyon speciális vendégek érkeznek ezúttal, akik nem mások, mint a Wyatt Family tagjai. Ahogy Miz ezt kimondta elsötétült az aréna és érkezett a ringhez a trió. Bray itt egyből arra utasítja Miz-t, hogy ne üljön le és hogy állva folytassa az interjúját. Miz eléggé félve felteszi a legelső kérdését, amire az egész WWE Univerzum kíváncsi, hogy mégis ki valójában Braun Strowman? Bray elmosolyodik és arra kéri a műsorvezetőt, hogy inkább kérdezze ezt meg magától Braun-tól. Miz elnézést kér és odalép a fekete bárány mellé, akinek ugyanezt a kérdést felteszi. Strowman lassan leveszi a maszkját és kidülledő merev szemekkel figyelte Miz-t, akinek elállt a szava és lassan hátrálni kezdett. Bray belekezdett a szokásos mondókájába, ám Miz hirtelen ráordított, hogy mégis mit akar?
Wyatt ekkor előredőlt a székben és kijelentette, hogy azt, hogy Miz szenvedjen, hogy Dean és Roman is szenvedjen pont úgy, ahogy Randy Orton és Jimmy Uso az előző héten…Ekkor megjelent a közönség sorai felől Roman Reigns és Dean Ambrose, akik a ringbe sétáltak. Miz bejelentette, hogy a mostani Miz TV-n élőben Dean és Roman szemtől szemben a Wyatt Family-vel! Azonban Ambrose nem szívesen hallgatta a műsorvezetőt, akit kivágott a ringből egy hirtelen mozdulattal. Roman mikrofont fogott és elmondta, hogy megtámadták Randy-t, valamint Roman unokatestvérét, Jimmy-t, amiért nagyon komolyan meg fognak fizetni…Bray sosem volt férfi és sosem harcolt egy-egy ellen Reigns-el szemben, hiszen mindig volt valamilyen mocskos trükkje és valamilyen terve, amivel menekülni tudott. Bizonyára azt hiszi, hogy 3-2 elleni küzdelem lesz a Night Of Champions-on, azonban már megvan a harmadik csapattársuk, aki csatlakozni fog hozzájuk a PPV-n…Reigns egyenlőre még nem jelenti be, hogy ki is lesz ez a Szupersztár.

John Cena vs Sheamus

A hosszas csata végén Sheamus a nyakába kapta ellenfelét és kiosztott egy kemény Rolling Swanton-t. Azonban ezt követően nem tudta értékesíteni a Brouge Kick-et, mert Cena a felé rohanó Kelták hasonlóan felkapta és egy AA-vel tudott válaszolni. A küzdelmet végül a kopogtatását követően Cena tudta megnyerni.

A ringbe ezt követően Ryback érkezett, aki elmondta, hogy Kevin Owens komoly ellenfél, ám egy harcos sosem támad hátba egy másikat. Kevin nem tartja szem előtt a tisztelet alapjait és végig tiszteletlenül viselkedik az ellenfeleivel, a közönséggel, valamint a WWE-vel…Nem tudott sokáig beszélni az Interkontinentális Bajnok, hiszen KO félbe szakította és egy könyvel valamint egy mikrofonnal a kezében érkezett a bejárat felől. Kevin elmondta, hogy a “The Secret” nevezetű könyv hatalmas szerepet játszott az életében, hiszen képes volt talpra állni a nehéz időkben, valamint a szoros helyzetekben jó és helytálló döntést volt képes hozni. Ez egy afféle támasz volt neki, ez egy mankóként szolgálhat a gyenge embereknek. Azért is ajánlja ezt a könyvet Ryback-nek, mert Ő a legerősebb fickó az öltözőben, viszont ugyanakkor Ő a leggyengébb is. Nem szeretne ostoba sértésekbe keveredni, azonban azt kell mondania, hogy egy elrontott paródia az, hogy a Big Guy birtokolja a WWE Interkontinentális Bajnoki címet. Ryback ekkor visszakérdez, hogy Kevin úgy ítéli meg Ryback-et, hogy olvasgatni szokott? KO viszont nem tud válasszal szolgálni, hiszen nem igazán ismeri az igazi Ryback-et. Ekkor a Big Guy elmondja, hogy ha felébred, akkor rátör az éhség és korlátlan energiával rendelkezik, ez folytatódik egészen estéig, amikor lefekszik és köszönetet mond. Másnap reggel ismét ismét kinyitja a szemét és elindul a Feed Me More!
KO szerint viszont el fogja venni Ryback-től az övet a Night Of Champions estéjén, ami után bebizonyítja majd mindenkinek, hogy a “Nagyfiú” igazából csak egy “Kisfiú”. Nem elég egyszer felmászni a csúcsra, ott is kell maradni, csak a probléma, hogy nagyon hirtelen le lehet onnan esni…

Ezt követően Stardust érkezik az Ascension társaságában a ringhez, akiket Neville követ a Lucha Dragons-al karöltve. Itt végül nem alakult ki mérkőzés, mert egy egyoldalú pofozkodást követően az Ascension kivonszolta az arénából Stardust-ot.

Nikki Bella vs Charlotte (WWE Díva Bajnoki öv)

A kommentátorok kijelentik, hogy már csak 2 óra van hátra Nikki rekorddöntéséig, tehát ez a Charlotte elleni csatája lesz a legutolsó kihívása az új rekord beállítása előtt. Ha Charlotte képes legyőzni Nikki-t és megszerezni a Bajnoki övet, akkor megtörte az eddig felépített időtartamot és AJ Lee marad a leghosszabb ideig uralkodó Díva címvédő…Természetesen a küzdelmet a Team Bella és a PCB másik két tagja a ring mellől figyelte és szurkoltak a csapattársuknak ebben a fordulatos küzdelemben. Hosszas és izgalmas összecsapást tekinthettünk meg, ami egy ilyen szintű Díva címmeccshez illő volt. Befejezésül a bíró Alicia-ra figyelt, aki magára volta mindenki figyelmét, ez idő alatt a Twin Magic-el Brie és Nikki helyet cseréltek, azonban ez nem volt egy sikeres akció, hiszen Brie támadása után Charlotte kopogtatni tudta a Bella lányt és megszerezte a Bajnoki övet. Ric Flair és PCB a ringben ünnepeltek, amíg a Bella lányok próbálták megmagyarázni, hogy mi is történt valójában. Brie a felsőjéből kiszórta a melltömését, hogy csak átvette Nikki helyét, azonban a bíró nem tett semmit…Stephanie jelent meg végül, aki nem engedte, hogy egy rekord így törjön meg. Mivel Brie támadta meg először a Twin Magic-et követően Charlotte-ot, a csata győztese Ric Falir lánya, azonban diszkvalifikáció miatt az öv maradt Nikki-nél ugyanis csak kopogtatással vagy feladatással lehet Bajnoki övet nyerni.
Eléggé furcsán zárult ez a küzdelem, ami után kijelenthetjük, hogy megtört AJ Lee rekordja és minden idők leghosszabb ideig uralkodó WWE Díva Bajnoka nem más, mint Nikki Bella.

Cesaro vs Rusev

A küzdelmet Summer Rae a ring mellől figyelte, amiben megjelent Dolph Ziggler. Ahogy arra számítani lehetett nem fogja karba tett kézzel nézni a küzdelmet. Egy ajándékot hozott Summer-nek, aminek csak annyi volt az értelme, hogy elterelje Rusev figyelmét a csatáról. Sikerült is neki, hiszen Cesaro egy fordítással győzelmet szerzett, amit követően a Bolgár még egy kemény Superkick-et is elszenvedett.

A Backstage-ben Summer nézte azt a bizonyos nyakláncot, amit Dolph-tól kapott. A hölgy mosolyogva pásztázta a tekintetével az ékszert, aminek látszólag nagyon örült. Ám Rusev öltözőjébe sietett, hiszen a Bolgár dühtől fortyogva ordítozott.
Szintén a kulisszák mögött Triple H és Steph sok szerencsét kívánnak Big Show-nak, aki egy történelmi összecsapásban szerepelhet. Sting első RAW-n történő összecsapásában A Világ Legnagyobb Sportolója lesz az ellenfele.

Big Show vs Sting

Triple H és Stephanie megjelentek a kommentátori asztal mellett, ahonnan ezt a történelmi összecsapást figyelik majd. A küzdelemben Big Show-nak szinte egyetlen egy említésre méltó mozdulatát sem láthattuk, hiszen végig Sting kezében volt az irányítás. Seth Rollins érkezett, aki nem nézte jó szemmel, hogy leendő ellenfele parádézott. A Bajnok nekiesett Sting-nek, ami miatt diszkvalifikációval ért véget a küzdelem. Mindketten nekiestek az Ikon-nak, aki segítségére John Cena érkezett.

John Cena és Sting vs Big Show és Seth Rollins

Triple H azonnali hatállyal kiírt egy Tag Team csatát, ami egyből kezdetét is vette. A második főeseményen Cena kezdett, aki a küzdelemben nem igazán tudott marandót alkotni. Végül lepacsizott Sting-el, aki befejezte a csatát és megszerezte a győzelmet a Sharpshooter-t követően.

Ezzel zárult a Night Of Champions előtti utolsó RAW-n amit majd a SmackDown fog követni. Kíváncsiak lehetünk ,hogy mire lesz képes Seth Rollins a PPV-n esedékes két összecsapásában.

Mivel a RAW videóit a szerzői jogok miatt ismételten letiltották, ezúttal linket adunk, amin az adás még nézhető:

  1. rész:  http://reviewtv.in/wwe-raw/?si=kijyrGXjuqCx57d4Ajg
  2. rész:  http://reviewtv.in/wwe-raw/?si=k56teudjLH3oYfd4Al4
  3. rész:  http://reviewtv.in/wwe-raw/?si=k2ELsmlMTOkspkd4Ann

36 gondolat “WWE RAW 2015. szeptember 14. – Season Premier” bejegyzéshez

    1. Ráadásul olyan optimalizálatlan szar…sehol sincs még ez a játék, pár évet még várni kell hogy fejlődjön,mert így elég tré.

      Kedvelés

    2. Pont neki való kinézet, itt ki is tűnik ,hogy havonta 1-2-szer jelenik meg. 🙂 De ha a játékélmény jó lesz, ezt a malőrt elnézem nekik. 🙂

      Kedvelés

    3. Hát minden változott csak a grafika nem…most hogy Lesnar máshogy vonul be és nem azzal az ugrásával…(amit meg kell hagyni jobban áll neki mert mindig amikor játszom eléggé érdekesen néz ki na mindegy)

      A dívák arca is elég gyenge a 2K15-ben max AJ-re tudom azt mondani hogy oké, nagyba keveri az arc kidolgozottságot a grafikával…bár meg kell hagyni hogy Taker a 2k16-ban fényévekkel jobban hasonlít magára mint a 15-ben..
      + amit most hoznak be majd a 2k16-ban új pin rendszer submission és reversalas, a reversalas meg ugyan úgy ismét egy gombos lesz de nem lehet állandóan szóval van egy egységed mint pl: mana ha az nincs akkor nem lehet védeni (mana=csak egy példa)
      rengeteg új mozdulat is lesz benne mint védés és egyéb új karakterek stb stb…én várom már
      ja és a töltő képernyőt is elkerülték ami nekem személyesen is tetszik, most hogy amikor mutatja az embereket mutatja hogy akkor tölT vagy nem azt nem tudom, csak azért mondom mert láttam írta hogy “A töltések ötödére csökkentek” vagy valami ilyesmi…na én meg máshol olvastam hogy egyáltalán nincsenek…de ez nem is nagyon érdekel…a grafika nekem bejön..még is jobban néz ki mint x360-on meg ps3-on next genen tavaly is jó volt most is jó a hangulata legyen meg…ha meg majd az elkövetkezendő években tudnak még csiszolni valamit a grafikán akkor csinálják…

      Kedvelés

  1. Sok újdonságot nem lehet írni ehhez,mert csak a szokásos megy..Cena mindenkit elver,mert ő a jani a gáton..Illetve nem, mert egy darab szar,csak nagyon megéri neki mcmajom csecsén csüngeni,mivel így mindent megkap..Big Show lesz az új Khali,bár szerintem már egy ideje azon a szinten van.. Sheamusnak kár volt megnyernie a táskát..Nikki Belláról meg kiderült,hogy jól szopik..mert ezzel a semmivel rekord bajnok lett..ja és a New Day..na,hát így kell az emberből rasszistát csinálni..:D

    Kedvelés

  2. Nikki Bella uralkodása inkább a szilikonban uralkodna ez is a köcsög Cena műve! Paige-nek kellene bajnoknak lenni, remélem a kis ribi elveszti az övet a NOC-on.

    Kedvelés

    1. Külföldi oldalak Cesarot is írták már harmadiknak, mert hivatalosan állítólag nincs bejelentett meccse még ,viszont mostanában elég népszerű.

      Kedvelés

    2. Az a baj ezzel, hogy csak találgatás. Persze, akár ő is lehetne, de még fel lehetne sorolni néhány nevet. Amíg a hivatalos oldalon csak árnyékember szerepel harmadikként, semmi nem biztos.

      Kedvelés

    3. kentaur heel turnrol pusmognak,szal ha nyernek a tesok + a fantom,miért lenne nagy pálfordulás?Csak akkor lenne “hiteles”a disnex matinéban,ha csúnyán elbuknak és egymásnak esnek,így jöhet a hell turn,akár a teso feud + a Wyatt family is mehetne végre tovább!
      A 3.tag meg..ha rock lesz ő nem veszteni jön vissza..Kane se azért tér vissza,hogy ismét kikapjon,Goldberg meg..jó rég járt erre.
      nxt-s panki lesz talán..aki tehetséges,de még nagyooon nem húzónév,akinek belefér egy ordas nagy bukta,aki ezálltal előtérbe tudna kerülni,és több lehetőséget kapna.

      Kedvelés

  3. Nyert a fing day,avagy a trombitás fattyúk.Senkit nem érdekel..

    müzli aa val megverte hófehérkét lol mint mindenkit megint csak lol aa a legdurvább befejező mozdulat a világon LOL

    ratyiskodtak kicsit megint a doom ivadékok,kár értük..Ha a legendás ameikai álom nem hal meg,a kisfia már a süllyesztőben lenne,de most még nyomatják kicsit a mesefigurát.Szánalmas.
    tündével se tudnak mit kezdeni,pedig tehetséges,és a törpe sárkányok…

    Sting vs hegyomlás ratyi volt.Ennyire visszafogják az óriást…még ha egy zs kategóriás,nagy darab no name figura lenne,akit box zsáknak tartanak ok,de ő…mondjuk 1 fokkal henry felett van még így is.. Ez nem is volt meccs,ez egy fos volt

    És a vége..meghaltunk volna,ha nem müzli parádézik..de nem is ez alegszomorúbb,hogy ez a hitvány patkány ivadék nyer mindig,minden öv nála van stb,még a csaját is nyomatja,aki szintógy tehetségtelen stb sok van a rovásáán..de ami a legszomorúbb,hogy a végén Sting nyert,övé a dicsőség,és mégis,a meccs végén úgy mondták be a győzteseket,hogy müzli és Sting..
    Sajnos 2015 ben ott tartunk,hogy egy müzli lenyom egy Stinget,mert eladhatóbb és nagyobb névnek számít..míg a festett arcú egy élő legenda,akinek a neve örökre fent marad,addig a másik egy hülye bohóc…

    Kedvelés

    1. De mi az, hogy Cena ellen veszíti el??? minek oda Cena? Takarodjon már el ez a bohóc végre..

      Kedvelés

  4. Holnap megírom,amit meg kell írnom,hogy az emberiség tanuljon a saját hibáiból…

    Lehet,hogy Kane lesz a 3.ember a tesóknál…nagy szopás lenne mindenkinek ez…

    Kedvelés

  5. Nem tudom ki hogy van vele, de én olyan ocsmánul eladott Spear-t, amit ez a dívának nevezett agyonplasztikázott ribanc mutatott még a tetves életben nem láttam. És ez a bajnok, ez a rekorder, csak azért, mert néha leugrik az irodába leszopni az impotens McMahont…Szép…

    Kedvelés

  6. Hát ez elég tré adás lett… Az egyetlen dolog, ami pozitívum, hogy a Night of Champions meccseit nem érzem mindegyiket előre lefutottnak, van pár kérdőjel.

    New Day – Dudleyz: annyira pusholták a Dudleyzt, hogy nem tartok kizártnak egy meglepi vereséget nekik, hogy még húzzák kicsit a feudot.

    Shield-Wyatts: kérdés, ki lesz a harmadik tag. Ha egy régi arc, esetleg NXT-s, akkor fix Wyatt, ha Rock, akkor nem biztos. The Rock nem szívesen jön vissza kikapni.

    Ryback-KO: szerintem KO bajnok lesz, de még nem itt. Hosszabb feudra tippelek, aminek a végén Ryback elveszíti az övet, de még nem most.

    Rollins/Cena/Sting: nagy kérdés, hogy mit akarnak Rollins-szal. Ha face turn lesz, akkor szerintem elveszíti mindkét övet. Sheamust annyira beharangozták, hogy gyanús mégsem lövi el a táskát, azt ritkán szokták ennyire felvezetni (esetleg csak majd a másnapi RAW-n) A legvalószínűbbnek azt tartottam, hogy Cena és Sting nyer, de Sheamus beváltja a táskát és egyből viszi is az övet, így Stinggel nem kell hosszú távon számolnia a WWE-nek. A másik, hogy Cena nyer, Sting veszít, de akkor nem értem, hogy minek hozzák vissza Stinget, ha ppv-n 0-2-es mérleget csinálnak neki. Még ami lehet, hogy Rollins szenvedve hozza mindkét meccset, de Sheamus elviszi a WWE övet és “áldozatot” csinálnak belőle, hogy jöhessen a face turn, és gyakorlatilag lefokozzák US champnek. A lényeg, hogy itt legalább nem teljesen lefutott a dolog, sok variáció lehet.

    Kedvelés

  7. Kezdem az egyik legnagyobb #BullShit-tel: a díva meccs 2. felvonása. Kiakadtam, de nagyon.
    Most komolyan miért kellett ennek a szilikonnak nyernie? Ez a nő a dívák szégyene: nincs karizmája, tehetségtelen, mint a széna barátja, a nővérét tönkretette, aki többet érdemel, mint maga a Mrs. Szilikon Dudás Széna. Remélem Ric Flair-nak, CM Punk-nak vagy magának AJ-nek meg lesz a véleménye erről szörnyű momentumról. Itt is olyan pletykák terjengenek, hogy ez is széna műve volt.

    A 2. #BullShit momentum: Sting és széna csapat és Big Show.
    Sting igazából nagyon odatette magát és azon lepődtem meg, hogy milyen jól mozog 50 felett, de viszont miért fogják vissza? Széna meg szánalom volt szokáshoz híven. Megint játszotta a “jó fiút”: átölelt egy szegény kis beteg gyermeket a kamerák előtt. Hozta az eladható formáját. Ráadásul Sting társa miért széna volt? Miért nem lehetett volna pl. Orton vagy más? Ja… most már értem. A másik meg az, ahogyan szegény nagy macival bánnak. Előtte ő volt a nagy rombológép, az n.W.o. egyik embere, az ember, aki elpusztította azokat, akik az útjában mertek állni, erre most meg mi lett? Boxzsák. Adjanak már szegénynek egy utolsó esélyt könyörgöm!

    Kedvelés

    1. “Stephanie jelent meg végül, aki nem engedte, hogy egy rekord így törjön meg.” miért hogy így döntsék meg szebb volt ? -.-

      Kedvelés

  8. Lányok messze s távol! Kik álmaikat kergetik és példaképre vágytok: válasszátok annak Nikki Bellát! Nincs számotokra kielégítő alakotok? Semmi baj! Száj, mell és fenékimplantátum és máris kinéztek valahogy! Az arcotok még mindig vállalhatatlanul ocsmány? Csak kenjetek magatokra minden nap fél és egy liter közötti sminket, és máris nem látni rusnyaságotokat! Azt gondoljátok, hogy megalázó harminc felett középiskolás lányként viselkedni? Dehogy is az! Nincs tehetségetek ahhoz, amit szeretnétek csinálni? Csak hagyjátok, hogy előnyt kovácsoljatok az eddigiekből, használjátok fel a hamis nőiességeteket s emeljétek a ” Sucks!” kántálást új dimenzióba főnökeidnél, vagy jelenlegi két lábon járó kutyáitoknál, akit mások előtt a párotoknak hívtok! Gátlásaitokat dobjátok el nyugodtan, máskülönben úgy sem tudjátok mindezt véghezvinni. Ha esetleg gyűlölködő tekintetek burjánzását veszitek észre magatokon, rá se rántsatok, csak irigykednek, veletek minden rendben. Ezt fogja igazolni a 12 éven aluli lányok visítása és az azon mentális szinten rekedt kiéhezett férfiak figyelme. Na és persze a mérhetetlen pusztítás, amit okoztok jelenlétetekkel a tehetségek kiszorításával. Nikki Bellát példaképnek!

    Kedvelés

  9. Brutálisan szégyenteljes adás volt. Owens mellett egyetlen egy dolog tud még reményt adni, úgy veszem észre, hogy egyre nagyobb belharcok dúlnak a vezetőségben. HHH és Stephen annyira látszik, hogy olyan szívesen dobnák már ezt a heel szerepet és lennének a kemény, de igazságos vezetőség inkább, tele ötletekkel. Steph arca mikor jönnie KELLETT a kamu díva meccs után az abszolút megmagyarázás volt, annyira nyilvánvalóan volt undor az arcán, hogy még a legostobábbaknak is leessen, ő nem így akarta a díva forradalmat, nagyon nem. A meccsek legtöbbje értékelhetetlen, Rollinsot továbbra is alázzák, Női részleg továbbra is egy helyben, de most már inkább mínusz kettőben toporog. Wyattes feudnál a hajam téptem, hogy így előre elköpik, hogy “úúú van ám harmadik emberünk….majd meglátod, szia Bray”. Ambrose kiskutya szerepétől a szívem szakad meg, egyetlen egy mondatot nem adtak neki,,,,,Ez az évadnyitó adás? Ha ebből kell levonni milyen évünk lesz jövő ilyenkorig, akkor módszeresen fogok áttérni Luchára és CZW mazsolázgatásra, mert ezt már tényleg nem színvonal, pár ilyen és tényleg a 10/0 lesz az átlagos.

    Kedvelés

    1. Ami Stephanie-t illeti: kihagytad még azt, hogy nem csak az undor látszódott az arcán, hanem az is, hogy el volt keseredve, de amit leírtál, Ambrose-ról, Rollins-ról az igaz.

      Kedvelés

      1. Teljesen igazad van. Lehet, hogy Stephben most megtört valami. Révén társtulajdonos, és még így is kevesebb befolyása van a saját apja felé, mint John Cenának. Nem is kell John Cena nevéhez bármit hozzáfűzni. Felesleges a mocskolás és a becenév adás, az ő színtiszta neve a legfeketébb pestis a pankrációra, nincs szó mely megközelítené ezt a kettőt. John Cena. És még Brayt hívják a világok felfalójának,,,,,,

        Kedvelés

        1. Az a legrosszabb, hogy vince nagy ívben tojik a lányára és HHH-re és inkább hallgat olyanokra, mint széna vagy olyan emberekre, akiknek nem tetszik valami egy bizonyos pankrátorban (lásd: Owens, Lucha D.). Nem érdekli őt mi a véleményük erről meg arról, pedig ők csak segíteni akarnak, azért, hogy az emberek jól szórakozanak, élvezzenek egy jó meccset, de a meccsek/feudok nagy része szinte ismétlés. De neki csak az a lényeg, hogy legyen temérdek profit. Tulajdonképpen vince új fia széna és új lánya nikki implantátum bella. Igaz, széna nevét nem kell bemocskolni, mert ezt már megtették mások és podcastekben, interjúkban el is mondták (CM Punk, Batista és még néhányan).

          Kedvelés

  10. Én örülnék a legjobban ha Rollins elveszítené mindkét övet vasárnap. Sajnos ez az azonban nem fog bekövetkezni, mert legfeljebb csak az egyiket veszíti el. Szintén bukást szimatolok Rybacknek sajnos legnagyobb bánatomra, mert biztos vagyok benne hogy Owens nyer vasárnap 😦 bár ne úgy lenne.

    Kedvelés

  11. Akkor nézzük az év legnagyobb tragédiáját.A sírás és a nevetés vegyesen fog el az adást nézvén.
    A kick-off-ban már láttam Triple H arcán, hogy Nikki megdönti April rekordját. 😥
    Az első bohóckodás – mert nem mérkőzés -, nem érdekel. 0/10.
    Mercedes és Paige összecsapásaiból lassan tényleg elég lesz. 7/10.
    Bray szerint mindenki elbukik aki a NoC-ön próbálkozna, erre jön a Big Dog – aki nem fog elbukni, sajnos. Előre látom, hogy fél órányi fetrenkés után felkel a földről és kiosztja kismilliószor a Superman Punch-át, aztán a Spear-jét Strowman-nek és nyer. Fuck it.
    A Sheamus vs Cena egyetlen értelme, hogy Johnny fiú többször is megjelenhessen a RAW-n. De ez a jelenlét 1/10-nél többet nem ér.
    A Ryback vs KO tényleg nagy meccsnek ígérkezik, alig várom.
    A következő tag-elés valami nem tudom mi a francos nyavalya volt. 2/10.
    Jött Superman ágyasának és a Flair lánynak az összecsapása, ahol elméletileg a dívák öve volt a tét. Mint már említettem, már HHH arckifejezéséből levettem a végeredményt. Vince papa ki akarja CM Punk és AJ Lee nevét törölni a WWE, de még a pankráció történelméből is. Nem fog sikerülni. Főleg nem egy ribanc által. Ez a mérkőzés volt, ami után nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. Egy szilikon csöcs-picsa nem ír történelmet… 0/10.
    Rusev és Cesaro már korábban is néztek szembe egymással, most viszont egyszerű, semmitmondó töltelék volt, hogy meglegyen az adásidő. 5/10.
    A Franchise a RAW kötelei között harcolt – bár ne tette volna. Jó küzdelemnek ígérkezett, Show megérdemelné akár búcsúnak is a későbbiekben az Icon-t, de Lesnar is megteszi majd. Mikor Seth megjelent, azt hittem megerősítik egy kicsit a karakterét, de nem… Szuperfaszfej is jött és szétütött mindenkit. Hurrá. Aztán tag team, ahol a bajnok a Világ Legnagyobb Szerencsétlenség karakterével, azaz gyakorlatilag egyedül áll ki mindkét PPV ellenfelével. Bár lássuk be, az óriás is odatette magát, de visszafogják erősen. Az AA-t megkapta ő is, Rollins pedig kopogott Sting-nek. Fasza. 3/10.
    Szóval az ember, aki WM-en váltott táskát és elnyerte Brock címét, s ellene túlélte hosszú percekig, aki eltörte Cena orrát, aki egyszerre két övet tudhat magáénak, aki a legelső NXT bajnok, aki az egyik legtehetségesebb pankrátor, aki jelenleg a WWE “uralkodója” az most az az ember, akinek Johnny fiú ad két pofont és legyőzi őt. Aztán jön a kelta kakas és elveszi a másik címét is. Fenomenális…

    Kedvelés

    1. most hogy Sasha folyamat nyer remélem akarnak vele kezdeni valamit :$$ és a leírásod is teljesen igaz, a vak is látja mi van itt….csak nem tudom AJ mit ártott Vince-nek ? azt hogy Punk felesége ???-.-“””” de amitől leginkább kiakadtam az ez….
      http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2015/09/nikki-bella-es-rekord-ez-is-john-cena.html

      Cena a “kis” főnök vagy mi a f***-om ? Ezek szerint Vince jobban hallgat a seggnyalójára mint a vejére és a lányára ? mert ezek szerint igen…na mindegy legyen vasárnap ott végre rendes övcsere lesz és csókolom…
      Sheamus a MITB-on jobban teszi ha saját maga akassza vissza a táskát mert semmilyen hitelessége nincsen, inkább adták volna Nevillenek és akkor talán ő se ilyen Stardust félékkel feudolna

      Seth-el is mi van ? az SS-en végig verte a földön fekvő Cenat persze most hogy sikerült felkelnie már két ütésétől padlót fog az egész cég ha pontosan akarok fogalmazni…most már tényleg kéne egy Vince vs HHH/Steph feud a WM-re csapat vs csapat a vesztes vezetővel meg tudja mindenki mi lenne….

      Kedvelés

Vélemény?