Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. október 5. – Rise Above Cancer

raw151006

A WWE első októberi RAW adása Boston városából jelentkezik, Massachusetts államból, ahol a szervezet ismét csatlakozik a rózsaszín mozgalomhoz, amivel a mellrák ellen lépnek fel. A WWE mellett még az NFL cége kiemelkedő támogatója ennek a mozgalomnak, amivel szeretnék felhívni az emberek figyelmét ennek a betegség elleni harc fontosságára.

A ringbe elsőként nem más érkezik, mint Brock Lesnar, szokásos módon Paul Heyman társaságában. A szorítóba lépve elhalkul a Szupersztár zenéje, amit követően a közönség egy emberként kezdi skandálni a “Suplex City” szavakat. Lesnar hatalmas mosollyal fogadja a rajongók szimpatizálását, ám Paul bemutatkozását követően kicsit elcsendesül a publikum és a mentor belekezd a beszédébe. Heyman-nek van szerencséje bemutatni azt az embert, aki megtörte a Streak-et, aki megsemmisítette Big Show-t a Madison Square Garden-ben, valamint, aki a mostani RAW-n a Boston-i Bestia lesz, a montoráltja, Brock Lesnar!
Paul szerint, most, hogy legyőzték a több mint két méteres senkit szombaton, csakis a Hell In a Cell-re kell koncentrálniuk, ahol Undertaker ellen lép majd ringbe Lesnar. A Phenom bárhogy is szeretne, sosem fog tudni visszavágni Brock-nak azért, hogy megtört a veretlenségi szériája. Egy dolgot azonban nem tud Undertaker, hogy már régóta benne van abban a csatában, amiben nem szerezheti meg a végső győzelmet. A Dead Man úgy nevezi a Hell In a Cell-t, mint az Ő eseménye, mint az “Ördög Játszótere”, azonban ez a PPV új értelmet fog nyerni és mindenki csak úgy fogja emlegetni a későbbiekben, hogy a “Bestia harcmezeje”. Hogy érthetőbben is elmondja a rajongóknak: Taker úgy nevezi a Hell In a Cell-t, hogy az Ő eseménye, Paul ekkor visszakérdez, hogy mégis az Ő PPV-je, inkább Heyman segge. Ezzel próbálja kifejezni, hogy nem lát sem Ő, sem pedig Lesnar méltó ellenfelet a Dead Man-ben…Egy rövid visszatekintéssel megnézhetjük újra a WreslteMania mérkőzésüket, ahol megtört a veretlenség és Brock Lesnar képes volt történelmet írni. Heyman szerint a WM volt Undertaker eseménye, azonban elvállalt egy összecsapást a Bestia ellen, amit követően kiragadta a világot Brock a legyőzött Legenda kezéből és letaszította Őt a trónjáról.
Ezt követően sokáig kórházi ápolásra szorult, valamint rengeteg ideig álmatlan éjszakákkal viaskodott, végül megkapta az esélyt, hogy visszavághasson és bizonyíthasson a rajongóknak és saját magának. A SummerSlam-en Brock Lesnar elfogadta a kihívását és amikor a ringben Taker belenézett a megsemmisítőjének szemébe, akkor érzékelte, hogy ostobaságot tett és esélytelenként érkezett a PPV-re. Heyman kijelenti, hogy ettől a pillanattól kezdve nem volt többé Dead Man…Visszatekinthetünk a SummerSlam főeseményére, ahol Taker nem volt képes kiszabadulni a Kimura Lock-ból, amit követően feladta a küzdelmet. Azonban a bíró nem látta, hogy a Phenom kopogott így a ringmester állította le a mérkőzést. Ahogy a Dead Man megtámadta az ünneplő Lesnar-t és elkapta őt a Hell’s Gate-el a Bestia elájult és Undertaker lett a küzdelem nyertese…A Hell In a Cell lesz az utolsó csatájuk, az utolsó megállója kettejük történetének. Heyman garantálja, hogy egy hatalmas csata lesz, ami után lezárják kettejük sztoriját. Aki a Staples Center-ből, Los Angeles-ből képes lesz győzelemmel távozni, az fogja végül megnyerni az egész háborút. Nem számít, hogy mi történt a WreslteMania-n és a SummerSlam-en, ez lesz az utolsó felvonás, a győztes mindent visz.
Ekkor azonban megszólal Big Show zenéje és az óriás a bejárat felől érkezik a ringbe. Show elmondja, hogy egy férfi a férfi elleni mérkőzés volt a Madison Square Garden-ben kettejük között, amiben végül Brock képes volt győzni, ezért szeretne neki gratulálni az óriás. Show kezet nyújtott, azonban Lesnar egyszerűen elsétált volt ellenfele mellett. Ekkor a “Világ Legnagyobb Sportolója” kijelentette, hogy reméli az arrogáns megnyilvánulásai miatt a Hell In a Cell-en veszíteni fog Taker-el szemben…..ismét. Ezt már nem hagyta annyiban a Bestia, aki belépett a ringbe Show mellé. A két Szupersztár egymásnak esett, aminek a végén Brock egy F5-ot követően távozott és a ringben hagyta az elgyepált Big Show-t.

A kulisszák mögött Steph és Seth Rollins figyelte Brock Lesnar támadását, ami után a Bajnoknak az volt a hatalmas problémája, hogy Big Show lett volna a Tag Team partnere a mostani RAW-ra, ahol a Dudley Boyz ellen léptek volna ringbe. Azonban így nem tud kiállni, amire Stephanie csak annyit mond, hogy oldja meg…hiszen ő a férfi!

Roman Reigns, Dean Ambrose és Randy Orton vs The Wyatt Family

Egy eléggé fordulatos csatát tekinthettünk meg, aminek a végén a 3 fős Tag Team-ek teljesen felbomlottak és mindenfelé folyt a küzdelem. A küzdelem befejezésénél Roman bravúrosan szerepelt, aki Orton RKO-ját követően képes volt még egy hatalmas Spear-t is kiosztani Luke Harper-nek, aki nem tudott ezt követően már kirúgni a kopogtatásból ami Wyatt Family vereségét jelentette.

Sheamus vs Neville

A küzdelem előtt King Barrett helyet foglalt a kommentátorok mellett, ahonnan végignézte a küzdelmet. A csatához Sheamus egy mikrofonnal érkezett és elmondta, hogy az emberek szeretik Neville-t, Őt viszont nem, amit nem ért. Elvégre Sheamus birtokolja a Money In The Bank táskát, Neville viszont még egyetlen egy nagy győzelmet sem volt képes aratni a szervezetnél…Ezt nem szívesen hallgatta a Highfyler, aki megtámadta a Keltát. Ezt követően kezdetét vette az összecsapás, ami egy nagyon gyors kivégzésnek felelt meg. A robbanékonyan kezdő Neville-t a bíró fogta meg, hogy ne kelljen diszkvalifikálni. Amíg a játékvezetővel volt elfoglalva a Face Szupersztár, Sheamus kiosztott neki egy Brogue Kick-et és lekopogtatta.

A szorítóba az adás második csatáját követően Kane érkezik, aki mikrofont ragad és elmondja, hogy mivel az adás első szegmensében Brock Lesnar megtámadta Big Show-t és harcképtelenné tette az óriást. Szeretné bejelenteni, hogy a mostani RAW-n Seth Rollins csapattársa a Dudley Boyz ellen nem más lesz, mint maga az Operatív Igazgató…Ekkor Seth Rollins jelent meg, aki heves tiltakozásba kezdett és a ringbe érve kijelentette, hogy ezt nem tehet meg. Hiszen Kane nem Tom Brady, bár bizonyára használ leengedett labdákat (Utal itt a Boston-i közönség előtt arra, hogy a New England Patriots Quarterback-je Tom Brady egy ilyen botrány miatt kényszerült pár mérkőzéses eltiltásra az NFL-ben). Nem teheti meg, hogy egyik pillanatról a másikra kiír csatát magának, főleg nem olyanokat, amik érintik a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát. Kane ekkor kijelenti, hogy az előző RAW-n Ashely dokumentumai szerint a felmérés kijelentette, hogy egy tökéletes Operatív Igazgató Kane és megtesz mindent, hogy olyan Vezetőségi tag lehessen, amilyen csak lenni tud. Szeretné a munkájával továbbra is a csúcson tartani a céget. Rollins ekkor közelebb lép Kane-hez és kijelenti, hogy nincsen szüksége rá, mint Tag Team partnerre, hiszen Ő a legjobb. Magasba emeli a WWE Bajnoki címet, ami azt szimbolizálja, hogy a cég Szupersztárjai közül ő a legsikeresebb…Kane ekkor kijelenti, hogy van egy poszter az irodájában, amin az a felirat áll, hogy: “Nem számít mit mondanak, az vagy, akit a tükörben látsz”. Az Operatív Igazgató szerint Seth-nek nem annyira tetszhet, amit a tükörben szokott látni. Ebben szeretne neki segíteni, büszkévé akarja tenni, hogy végre olyan fickót láthasson a tükörben, akire szívesen néz. Ehhez pedig át kell vergődnie a pokol és szembe kell néznie a démonjaival. Kane rémisztő mondatát követően hirtelen hangulatváltozással folytatja, hogy ezt sugallja a poszter az irodájának falán.
Ekkor Stephanie jelenik meg a bejárat felől, aki véget vet a feszült hangulatnak és elmondja, hogy nem is tudja, hogy mire gondolhat most Rollins. Egy szakember véleményére fittyet hány és kijön a Boston-i közönség elé szidni Tom Brady-t, aki egy kitűnő csapatjátékos és kiváló vezetője a Patriots támadófalának. A rajongóknak természetesen nagyon tetszett, hogy Mrs. McMahon ilyen szépeket mondott a városuk NFL csapatának egyik kiemelkedő tagjáról.
Befejezésül Steph végül kijelenti, hogy a Hell In a Cell-en Démon Kane ringbe fog lépni Seth Rollins ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. A mostani RAW-n pedig Kane és Seth csapatot fognak alkotni, ahogy azt korábban az Operatív Igazgató már elmondta. A hölgy távozni készült, azonban visszafordult és elmondta, hogy egy dolgot majdnem elfelejtett…Ha a Red Monster nem lesz képes legyőzni Seth-et a PPV-n és nem tudja elvenni tőle a Bajnoki övet, akkor az Operatív Igazgató el fogja veszíteni a munkáját és ki lesz rúgva.

Natalya vs Paige

A dívák harca eléggé átlagosra sikeredett, amiben végül Natalya tudta megszerezni a győzelmet, miután értékesítette a Sharpshooter nevezetű szorításos Finisherjét.

Kevin Owens vs Sin Cara

Egy szintén eléggé rövid összecsapásban Kevin Owens Sin Cra ellen lépett ringbe, ahol eléggé gyorsan győzelmet aratott a Pop Up PowerBomb-ot követően. A küzdelem után még megtámadta Kalisto-t, aki a földön heverő Tag Team partnerére figyelt. Ekkor Ryback érkezett az arénába, aki KO felé vette az irányt, azonban az Interkontinentális Bajnoknak eléggé sietős lett és távozott az arénából.

A ringbe ezt követően John Cena, Roman Reigns valamint pár hölgy érkezik az arénába. Cena nagyon nagyon meleg vendégszertettel köszönti ezeket a hölgyeket, akik legyőzték a mellrákot. Roman elmondja, hogy egész karrierje alatt a szlogenje az volt, hogy: “One vs All” azonban most az “All vs One” fontosabb. Össze kell fognunk, hogy képesek legyünk felvenni a harcot. A WWE Shop-ban lehet kapni a Rise Above Cancer-es pólókat, valamint különféle tartozékokat. Ha együtt váll a váll mellett felvesszük a csatát a betegséggel szemben, akkor sikeresek lehetünk.

Kane és Seth Rollins vs Dudley Boyz

A csatában Kane lába ismét hatalmas fájdalmak közepette ki volt téve ellenfeleik támadásainak. Végül az orvos kénytelen volt kisegíteni a Backstage-be az Operatív Igazgatót, aki alig bírt talpra állni. A küzdelmet Rollins egyedül folytatta, amiben diszkvalifikációval a Dudley Boyz szerezte meg a győzelmet. Ahogy Rollins sietősen távozott volna, a bejárat felől Démon Kane érkezett, aki szó szerint visszapofozta a ringbe Seth-et. Itt aztán megjelent a Dudley srácok csapata, akik a Monster-nek kiosztották a 3D nevezetű Tag Finisherjüket. Ekkor Rollins már bátrabb volt és megpróbálta összetörni a felállított asztalt a Démonnal, azonban ez nem sikerült neki és egy hatalmas ChokeSlam-et követően a Bajnok alatt hasadt ketté az eszköz.

Team B.A.D. vs Team Bella

A küzdelem előtt Sasha szólal meg, akinek elmondhatatlan, remek érzés ismét itt lenni Boston-ban, a szülővárosában. A hazatérést a Bella csapat próbálta kicsit elrontani, ám a szócsatát követően egy rendes küzdelem is kezdetét vette, amiben a győzelmet végül Sasha tudta megszerezni a csapatának, miután feladatta a küzdelmet Alicia-val.

A szorítóba ezt követően Summer Rae és Rusev érkeznek, akik közül a hölgy szólal meg és mutat egy összeállítást kettejükről. Ezt követően Summer elismerte, hogy rengeteg zavaró tényező alakult ki közöttük, azonban Rae még mindig érez valamilyen feldolgozhatatlan és elfelejthetetlen dolgot Rusev iránt, ami miatt elhatározta magát és megteszi ezt a rendkívül fontos lépést. Summer térdre ereszkedett és megfogta a Szupersztár kezét. Elővett egy gyűrűt és megkérdte a Bolgár Bestiát. Hosszas várakozást követően Rusev végül “Igen”-el felet, azonban hozzátette, hogy igennel felel, de még nem most. Először szeretne egy aranyat a dereka köré, ami után egyet az ujja köré.

John Cena’s US Open Challange

A ringben John Cena elindította a mostani RAW főeseményét, ami az Ő US Open Challange lett. Ahogy várta ellenfelét Dolph Ziggler zenéje szólalt meg. Azonban a bejárat felől a New Day tagjai érkeztek, akik alaposan elverték a csatához érkező Show-Off-ot. Végül a trió a ringhez érkezett és Big E. lépett John ellen a szorítóba.
A küzdelemben végül a győzelmet John szerezte meg, miután képes volt értékesíteni az AA-t. Xavier és Kofi egyből nekiestek a győztesnek, akinek a segítségére a korábban megtámadott Dolph érkezett. Azonban ketten sem bírtak a New Day triójával.

A RAW legvégén a Dudley Boyz is megmutatta magát, akiket szintén egy kemény verésben részesített a New Day…Ezzel ért véget a mostani RAW, amit követően majd a SmackDown csütörtöki adását nézhetjük végig.

15 gondolat “WWE RAW 2015. október 5. – Rise Above Cancer” bejegyzéshez

  1. 99%-ában olyan ordas hülyeségeket írtok le, hogy komolyan mondom totál égő a színvonal. Az egy dolog, hogy a WWE totál hülyeségeket csinál, és ez nem tetszik, mert nekem sem tetszik, de komolyan… a fele a kommentjeiteknek érzelmi alapúak, a logikát távolról sem ismerik, és az is ordít róluk, hogy vagy nem sportoltatok soha, vagy nem látjátok át, hogy hogyan is zajlik a pankráció…

    Egyrészt, fel vagytok háborodva, hogy Cena meg Reigns áll a ringben a rákszervezet blokkján… Mert most komolyan, mi a jó eget zavar ez bárkit? Eleve ki a francot érdekel, hogy ez a kettő áll ott. Basszus, a WWE egy rohadt nagy szervezet, szerintetek nem végzik el a maguk közvélemény kutatásait? Azért mert sokan az Attitude Era sírja fölött görnyedve bömbölnek, attól még akkor is ez a két tag a legnépszerűbb jelenleg. És pont. És akárhogyan lehet magyarázni, hogy mert ezek gátlástalanok, meg Roman szamoai, és Cena nyal Vince-nek…. attól, hogy pusztán sokat mutogatod őket, nem lesznek népszerűek. Ez shobiznisz, basszus, nem vagytok képesek felfogni? Szerintetek az átlag nézőt érdekli, hogy Cezaro milyen erős? Attól még krumpli feje van és akcentusa, még csak nem is amcsi. Csak az érdekli a WWE-t, hogy kiből szerez profitot, és manapság nem a meccsek szakmai minősége a mérvadó. Ez van. Ha nem tetszik, ne nézd, de ez az állandó nyavalygás rohadt unalmas már.

    Akkor is Cena lesz a sztár, akárhogy veritek magatokat, mert a gyerekeknek ez a sablonos tengerészgyalogos karakter jön be. És ahova megy a gyerek, megy a szülő, ezért dupla bevétel van Cena-n, szerinted majd nem pusholják, mi? Roman meg ezzel az X-Men fizimiskával egy csomó fiatalnak bejön, ráadásul a nők konkrétan imádják. A 9GAG nevű humoroldalra is felkerül róla anno egy kép, aztán csak 200 női komment jött, hogy mennyire széttennék a lábukat neki. A WCW-nek meg az Attitude Era-s WWF-nek teljesen más volt a célközönsége, mint a mostani WWE-nek. Nekem is sokkal jobban tetszett akkor a cég, de ez van. Nem kötelező nézni. Ha meg nem értitek meg, hogy a WWE profitmaximalizálásra törekszik, akkor nem bennem van a hiba. Nem lesz soha Cezaro-ból bajnok, de még Wyattből se nagyon.

    Ha jó meccseket akartok, nézzetek NXT-t, Lucha Undergroundot, TNA-t. A WWE egy jó ideig biztosan nem fog változni. Én meg se Reignst, sem Cena-t nem tudom utálni ezért. Nekem sem a kedvenceim (Cena kiváltképp nem), viszont ők csak kihasználják, hogy népszerűek. Miért? Nem kéne tenniük? Mert majd pont lelépnek, azzal a dumával, hogy “nem, nem kérem a rohadt nagy fizetésemet meg a képernyőidőt, jöjjön más helyettem, mert én tehetségtelen vagyok…”.

    Kedvelés

    1. Ja, meg még annyit hozzátennék, hogy ez a “Kane szétkapná Lesnar-t” meg hasonló összehasonlítások, hogy ki az erősebb, egy előre megrendezett előadás esetében nettó hülyeség. Az az erősebb, akit a rendező mond. És pont. Az meg a másik kedvenc dolgom az ide írókkal, hogy nagyon nagy hanggal szidnak sok pankrátort, hogy milyen rosszak a ringben, de érdekes Wyatt soha sincs köztük, pedig ő aztán azon kívül, hogy üvöltve rohangál meg eladja a pankráció történetének egyik leggyengébb finisherjét, az ég egy adta világon semmit nem csinál. Mondom ezt úgy, hogy én nagyon kedvelem, de a karaktere és nem az in ringje miatt. Az előbbi világklasszis színvonalú, az utóbbi meg a béka segge alatt van.

      Kedvelés

    2. Szerintem meg ahhoz, hogy ki miről alkot véleményt semmi közöd, pláne ilyen hangnemben. Ez egy fórum, ahol joga van mindenkinek leírni a véleményét, még azt kulturális körülmények között teszi. Ha nincs benne logika sincs jogod leszólni a többieket. Mindenki meg tudja beszélni a másikkal a nézeteltérését, és tisztában van azzal, hogy előre meg van adva ki nyeri meg a meccset, attól még mindenkinek joga van a véleményének kinyilvánítására, mint ahogy neked is, ezért ne szólj le másokat.

      Kedvelés

  2. Kíváncsi lennék Natalyara egy hosszabb meccsen ahol nem 6 percet adnak neki hanem többet! :$ a többi meccs meg már a jól megszokottak között folytak unalmas oly annyira mint az előtte lévő 23…-.-“

    Kedvelés

  3. Nemes és szép dolog a rák elleni küzdelemre felhívni a küzdelmet. Sajnos személyes tapasztalatok árán tudom, mennyire is lehet ez mind érzelmileg és anyagilag megterhelő megviselő. Remek dolog, hogy egy ilyen cég is mint a wwe felhívja az emberek figyelmét erre.
    .
    .
    .
    De természetesen a körítésben számomra kurvára elbukik. Nem én vagyok az első aki ide leírja, úgyhogy egyetértek az előttem szólok felháborodásával. Természetesen Cena és Roman ismételt reflektorfényébe emelésével. Természetesen a viselt pólók Cena póló szövegének mintájára készült, amúgy is évek óta csak a Cena póló teljes egészében rózsaszín októberben. Na meg most odaállították Romant is. Az az undorító ebben az egészben, hogy ezzel is Cena Roman merchandiset erősítik fel, a rákot használják fel reklámként ennek a 2 pankráció gyilkosnak.

    Kedvelés

  4. Cezaro a legtehetségesebb pankrátor jelenleg és őt alázzák meg ennyire…szánalmas az egész wwe.Ha van esze elmegy innen jó messzire.
    Képzeljétek el mekkora karriere lehetne a luchában…

    Kedvelés

  5. Miközben néztem a meccset egy nagyon jó Petőfi Sándor vers cím jutott eszembe az adásról, a Minek Nevezzelek… Lesnar egyetlen Suplex mozdulata hamar elapad, ha Big Show ellen van, és nem tudom mire veri magát, mert Cesaro, Ryback, Braun biztos és szerintem lassan Rollins is erősebb lesz ennél az irritáló bestiánál. Kane-t azért nem írtam, mert ő most is szét kapná, ha meg a fénykorában eresztették volna össze, kb olyat kapott volna mint Goldberg-től. Big Show le tudta volna alázni, de most rákontrázott a Live szánalmas meccsére szegény. Szeretném ha most már Brocki olyan embereket kapna ellenfélnek akik megrendeznék egy kicsit, mert idegesít nagyon az a beképzelt pofája. Ha heel Raybeck-et megkapná ott vége is lenne a bestiának, vagy esetleg a Tóni-t, aki sose nyer szinte, pedig tehetsége 10 embernek is sok lenne.

    A Wyatt meccs nagyon jó lett volna, ha nincs ott Reigns, és nem Ambrose kapja az összes brutális támadást, mert már nekem égő, hogy ilyen szinten veretik Ambrose-t, a kentaur meg 1 perces szereplésenként pihen 5-öt, csak babért learatni jön be. Harper jó hajlékony, mert az ahogy az ellenfelei nyakába teszi a lábát, hogy felemeljék egy powerbomb szerűséghez elég szép, és nem az ellenfélen múlik, és sajnos mostanában ő is kapja a sallereket jogtalanul, mint Ambrose. Wyatt meg nem nagyon csinál semmit, kb mint Reigns. De, hogy mindenki megvárja a Sister Abigel előtt a puszit mielőtt kivédené a kivégzést nagyon mókás. A babért megint a Suplex City Bitch aratja le, mily meglepő.

    Sheamus és Neville meccsen nem hiszem, hogy bárki is kifáradt volna 🙂

    Sin Cara vs Owens:
    Itt felcsettintettem, végre valami egyedi, valami új, valami ritka, de, hogy ilyen rövid is legyen, mikor hihetetlen meccset ki lehetett volna préselni belőlük, szomorúsággal tölt el. De Ryback mostanában fogócskázik a roster egyetlen olyan emberével, akin egy csepp izom sincs (ettől függetlenül nagyon szeretem Owens-t, mert egy olyan karakter aki csak heel ként jó, máshogy nem,). Ryback kaphatna már egy heel turn-t, mert olyan jót tenne a meccseinek és karrierjének is, hogy csak na.

    Reigns és Cena undorító feltűnés viszketegsége, akik semmit és senkit nem tisztelnek, ha arról van szó, hogy szerepelhessenek, nem tudom hova tudnak még süllyedni, bár a never give up már a pöcegödör legalján van és nem csak, mint pankrátor… Véletlen a like-olós oldalon megtaláltam a magyar rajongói oldalát, ahol mint istent és követendő példát emlegetik, persze 10-en évesek, de egy iylen karrier tönkretevő ember mit keres még itt? Ja Vince farka végét polírozza értem.

    Kane odab.szta a bajnokot szó szerint, már ennyiért megérte a képkockát a mai raw. Olyan sokáig nélkülöztük a démont, hogy már ez is 3-4 ponttal fentebb tornázza a végső értékelést, egy asztal törés és Kane. 🙂

    Cena vs Pig-E
    Ismét egy kis újdonság, ahol be is bizonyosodott hamar, hogy Big E Szóloba sokkal jobb, mint csapatba, hihetetlen robbanékony, de inkább bohócot csinálnak belőle. Az utolsó 4 perc pedig a régi szép időket idézte fel benne, így kicsit szebbnek látom az egész raw-ot.

    10/6

    Kedvelés

  6. http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2015/10/cesaro-ismet-sullyesztoben.html?m=1
    Ez most mi a faszom?Már egy ideje nem írkálok ide, mert a WWE nem méltó arra, hogy vélemény írjak róla, de ez most mi?Cesaro ismét jobber?Az egyik legtehetségesebb pankrátor, aki a roster 100%-át!!!!!! le tudná, nyomni, ha adnának neki lehetőséget, de inkább nyomassák a tehetségtelen Rómait és a karriergyilkos Szénát, ugye Vince?Ne haragudj te vén fa**, hogy ilyet mondok, de ha lehetséges, akkor dögölj meg!

    Kedvelés

  7. Harcoljunk a mellrák ellen és támogassuk a betegeket,ünnepeljük azokat akik legyőzték a halálos kórt.Én is ilyen vagyok,segítek ahol tudok..
    de amit a wwe csinál az szánalmas mártírkodás nem más..Kivezénylik az egész rostert szinte,perszer lesnar sehol mert idnymunkás,Wyatt family sehol stb..mindegy.És nem az ott állók tömkelegéből mennek oda a ringbe,vagy nem hunter aki elvileg kisfőnök,hanem ki???müzli ki más…mr mártír.mr golgota…és szuper kentaur..a wwe két baby face fejedelme..Szánalmas az egész úgy ahogy van.Támogassák a betegeket,de ne ilyne undorító mód..és nem csak akkor maikor 100 kamera veszi őket..Többet erről inkább nem írok…

    Tré adás volt,amolyan szokásos fos.tünde..nem sok mindent lehet róla írni,nem kap normális sztorit,ugrabugrál egy ideje,de nem találja a helyét.Igazi face ként viselkedett hipóval szemben,tökön rúgás miegymás,csak gy tovább.Jó példa ez..
    A nagy mr mib csak bohóckodik,ide oda lökik.Már rég túlszárnyalta hobo damient..pedig az egy igazi véglény kategória már..de hipó már túl van rajta..vicc bajnokaink már vannak,hogy ő mi lesz jövőre..rejtély..mert h idén nem lesz bajnok az 100%,de lehet h jövőre sem.Nem oszt nem szoroz.

    hájmen lesnar párost komálom,de már nagyon unalmasak.Igen felfogtuk,ez lesz az “utolsó”meccsük,amit lesnar szépen el is fog veszíteni.Tudjuk.Eddig ok,de utána a szánalmas erőltetett észnélküli feud után ki lesz lesnar új ellenfele?Ismét megy a főövért?Vagy kap egy áldozatot mint az óriást legutóbb?Aki most is kijött megrázni a pofonfát…szánalmas…
    Valahogy már nem is érdekel Taker és lesnar “utolsó meccse”..a streak megtörése után…és azután,hogy a bosszúját csak csalással bírta eléri..már hidegen hagy az egész,pedig tudjátok,hogy mennyire imádom a halott embert…

    Most fordult először elő velem,hogy nem néztem meg egy Wyatt family meccset…érdekes..láttam,hogy ismét,mindig csak a tesokkal meccselnek +ortonka,tudtam,hogy kifognak kapni,és mivel Wyatt a fő ember,ő a gőszereplő,őt most nem kopogtathatják,a szörnyeteg új,nem rombolják le gyorsan a karakterét,bár alakul..így marad harperka akinek oly mindegy..Gondolom őt “verte” meg szuper kentaur egy lopott faltörővel.Igazam van?Nem olvastam el,nem néztem meg a videót és nem is érdekel,de szerintem ez volt.
    Én már úgy vagyok vele,azt se bánom ha a tesok nyernek..nem érdekel…csak végre záródjon már le ez a feud….rég untam valamit ennyire..pedig müzli stb ott van..A Wyatt family győzelmében bízok,mert nekik kell győzniük.Nem azért állt össze újra a család,hogy az agyonpusholt kentaurt nyomassák felfelé..és a szörnyeteg se ezért jött..
    Wyatt family elpusztítja a tesokat,tovább lép rajtuk mert már most 2-1 nekik!!!jkentaur hell turn aztán jöhet ateso teso teso feud stb
    Emlékeztek menyire imádtam Wyatt vs békapofa feudot,olyan jó meccseket toltak!!Varázslatos volt,de hogy azóta kismilliószor meccseltek egymással a legalja…Elkell fogadni,hogy a Wyatt family elpusztította a csicska..et és most újra megfogja tenni muaahhahahahahahahahaha

    A medvebocs megver egy törpét,hatalmas dicsőség..Miért nincs más ellenfele amúgy veszett kutyán kívül?A besenyő hol van?Ja bohóckodik ő is csak..és a többi?Hol van Cezaro???Hol???????????????Miért nem megy az övekért?Jaaaa,mert hiába jelenleg a legjobb pankrátor,hiába nyom olyan meccseket,hogy mindenki csak les,hiába magasztalja őt sok legenda,pl Foley stb hiába imádja a közönség,a csámpás uralkodónak nem jön be így szopóágra küldi ujfent..grat..

    Hogy is van az,hogy a főeseményen nem az aktuális vicc világbajnok szerepel hanem müzli?Na erre adjon nekem valaki ésszerű magyarázatot.
    Ismét ez a nyílt kihívás,amikor mindenki tudja,hogy senki nem fogja megverni..Jó most kelett a trombitás fattyúknak 15 perc hírnév..stb de az h a főeseményen müzli van és nem júdás…

    A 3 d fiúk a szopásuk előtt…azért egyenlítettek Kane-nek.

    Érdekes témát dobtak be olvastam,hogy visszahozzák jövőre a Hardy boyst ellenük..lesz itt nemulass.Örülök nekik,de miért csak a legendákat hozzák vissza?Ennyi ötletük van?Közben meg sok tehetséges fiatl szopóágon sínylődik..nem így kéne felfuttatni a tt vonalat.Mondjuk ez még mindig jobb mint a másik 2 gagyi öv felfuttatása 2 baby facel…

    Majd a nagy vörös szörny ismét elnáspángolta szerencsétlen vicc világbajnokot.Majd a meccsükön..is hasonló lesz és csalással nyer júdás..Kár,Kane többet érdemel.Jól játsza a szerepét,de már túl sok az h heti 2 x ugyan azt eljátsza..már most unalmas ez a fél sztori..Persze imádom nézni ahogy a “nagy” vicc bajnokot alázza,de sajnos mindannyian tudjuk mi lesz a mese vége,hisz ez a carton network…

    Kedvelés

  8. Ritka szar volt sok dumával előre kiszámíthaó győztesekkel.
    Amugy Rollins téved vagy hülye,Tom Brady mégsem lett eltíltva 4 meccstől.Annyira hogy ,meg is szerezte a 400 ik touchdown passzát.Előbb tájékozódjom mielőtt becsmérel valakit.

    Kedvelés

  9. Oké.Harcoljunk a mellrák ellen és támogassuk a betegeket,ünnepeljük azokat akik legyőzték a halálos kórt.Én is ilyen vagyok,segítek ahol tudok..
    de amit a wwe csinál az szánalmas mártírkodás nem más..Kivezénylik az egész rostert szinte,perszer lesnar sehol mert idnymunkás,Wyatt family sehol stb..mindegy.És nem az ott állók tömkelegéből mennek oda a ringbe,vagy nem hunter aki elvileg kisfőnök,hanem ki???müzli ki más…mr mártír.mr golgota…és szuper kentaur..a wwe két baby face fejedelme..Szánalmas az egész úgy ahogy van.Támogassák a betegeket,de ne ilyne undorító mód..és nem csak akkor maikor 100 kamera veszi őket..Többet erről inkább nem írok…

    Tré adás volt,amolyan szokásos fos.tünde..nem sok mindent lehet róla írni,nem kap normális sztorit,ugrabugrál egy ideje,de nem találja a helyét.Igazi face ként viselkedett hipóval szemben,tökön rúgás miegymás,csak gy tovább.Jó példa ez..
    A nagy mr mib csak bohóckodik,ide oda lökik.Már rég túlszárnyalta hobo damient..pedig az egy igazi véglény kategória már..de hipó már túl van rajta..vicc bajnokaink már vannak,hogy ő mi lesz jövőre..rejtély..mert h idén nem lesz bajnok az 100%,de lehet h jövőre sem.Nem oszt nem szoroz.

    hájmen lesnar párost komálom,de már nagyon unalmasak.Igen felfogtuk,ez lesz az “utolsó”meccsük,amit lesnar szépen el is fog veszíteni.Tudjuk.Eddig ok,de utána a szánalmas erőltetett észnélküli feud után ki lesz lesnar új ellenfele?Ismét megy a főövért?Vagy kap egy áldozatot mint az óriást legutóbb?Aki most is kijött megrázni a pofonfát…szánalmas…
    Valahogy már nem is érdekel Taker és lesnar “utolsó meccse”..a streak megtörése után…és azután,hogy a bosszúját csak csalással bírta eléri..már hidegen hagy az egész,pedig tudjátok,hogy mennyire imádom a halott embert…

    Most fordult először elő velem,hogy nem néztem meg egy Wyatt family meccset…érdekes..láttam,hogy ismét,mindig csak a tesokkal meccselnek +ortonka,tudtam,hogy kifognak kapni,és mivel Wyatt a fő ember,ő a gőszereplő,őt most nem kopogtathatják,a szörnyeteg új,nem rombolják le gyorsan a karakterét,bár alakul..így marad harperka akinek oly mindegy..Gondolom őt “verte” meg szuper kentaur egy lopott faltörővel.Igazam van?Nem olvastam el,nem néztem meg a videót és nem is érdekel,de szerintem ez volt.
    Én már úgy vagyok vele,azt se bánom ha a tesok nyernek..nem érdekel…csak végre záródjon már le ez a feud….rég untam valamit ennyire..pedig müzli stb ott van..A Wyatt family győzelmében bízok,mert nekik kell győzniük.Nem azért állt össze újra a család,hogy az agyonpusholt kentaurt nyomassák felfelé..és a szörnyeteg se ezért jött..
    Wyatt family elpusztítja a tesokat,tovább lép rajtuk mert már most 2-1 nekik!!!jkentaur hell turn aztán jöhet ateso teso teso feud stb
    Emlékeztek menyire imádtam Wyatt vs békapofa feudot,olyan jó meccseket toltak!!Varázslatos volt,de hogy azóta kismilliószor meccseltek egymással a legalja…Elkell fogadni,hogy a Wyatt family elpusztította a csicska..et és most újra megfogja tenni muaahhahahahahahahahaha

    A medvebocs megver egy törpét,hatalmas dicsőség..Miért nincs más ellenfele amúgy veszett kutyán kívül?A besenyő hol van?Ja bohóckodik ő is csak..és a többi?Hol van Cezaro???Hol???????????????Miért nem megy az övekért?Jaaaa,mert hiába jelenleg a legjobb pankrátor,hiába nyom olyan meccseket,hogy mindenki csak les,hiába magasztalja őt sok legenda,pl Foley stb hiába imádja a közönség,a csámpás uralkodónak nem jön be így szopóágra küldi ujfent..grat..

    Hogy is van az,hogy a főeseményen nem az aktuális vicc világbajnok szerepel hanem müzli?Na erre adjon nekem valaki ésszerű magyarázatot.
    Ismét ez a nyílt kihívás,amikor mindenki tudja,hogy senki nem fogja megverni..Jó most kelett a trombitás fattyúknak 15 perc hírnév..stb de az h a főeseményen müzli van és nem júdás…

    A 3 d fiúk a szopásuk előtt…azért egyenlítettek Kane-nek.

    Érdekes témát dobtak be olvastam,hogy visszahozzák jövőre a Hardy boyst ellenük..lesz itt nemulass.Örülök nekik,de miért csak a legendákat hozzák vissza?Ennyi ötletük van?Közben meg sok tehetséges fiatl szopóágon sínylődik..nem így kéne felfuttatni a tt vonalat.Mondjuk ez még mindig jobb mint a másik 2 gagyi öv felfuttatása 2 baby facel…

    Majd a nagy vörös szörny ismét elnáspángolta szerencsétlen vicc világbajnokot.Majd a meccsükön..is hasonló lesz és csalással nyer júdás..Kár,Kane többet érdemel.Jól játsza a szerepét,de már túl sok az h heti 2 x ugyan azt eljátsza..már most unalmas ez a fél sztori..Persze imádom nézni ahogy a “nagy” vicc bajnokot alázza,de sajnos mindannyian tudjuk mi lesz a mese vége,hisz ez a carton network…

    Kedvelés

Vélemény?