Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. március 30. – A Bestia dühös

raw050330

2015. március 30-án, a WrestleManiát követő napon most is jelentkezett a Monday Night RAW. A kaliforniai San Joseban megtelt az aréna, a kommentátori állásban Michael Cole, JBL és Booker T ül. Az előző napi hatalmas gálán több új Bajnokot is avattunk, ám elsőként a WrestleMania egyik nagy vesztese jelenik meg.

Brock Lesnar érkezik Paul Heyman kíséretében. Brock Lesnar, aki tegnap még Bajnokként meg a WrestleManiára, ma pedig nem több, mint bármelyik más szupersztár a backstage-ben. Ezt pedig Seth Rollinsnak köszönheti, aki a Money In The Bank táskát a megfelelő pillanatban beváltva a szervezet új Nehézsúlyú Világbajnoka lett.
Paul Heyman beszélni fog, ezen talán meg sem lepődünk. Úgy mutatja be magát, mint az ügyvédje a nem PG seggszétrúgónak egy PG érában. Ezután azt hozza szóba, mi is történt a tegnapi WrestleManián.
Brock Lesnar – előre megmondták – úgy megverte a szamoai seggfejet, mint még soha senki. Elkapta és suplex, suplex, suplex… A közönség kiabálni kezdi: Suplex City, ezen még Lesnar is elmosolyodik. Heyman pontosít: ahogy az ügyfele mondta: Supley City ribanc volt Reigns.
Nem azért van most itt, hogy dicshimnuszokat zengjen Reignsről, elsüllyedhet, vagy úszhat is a saját módján, de a gyereknek még mindig megvan a módja, hogy haladjon. Szóval, Brock éhes volt, meg akarta enni őt ezért többször is F5-ot adott neki. Ám ő csak mosolygott. Aztán jött az undorító kis Seth Rollins a MITB táskájával és azonnal triple threat-re változtatta a harcot, curb stompot adott mindenkinek és végül a kihívót kopogtatta nem a Bajnokot! Aztán úgy sietett el, hogy ő legméltatlanabb erre a címre, aki valaha Bajnok volt! Heyman megemlíti az apját, aki szintén ügyvéd és szerinte van lehetőségük ezt az egészet visszafordítani, de Lesnar nem akar bíróságra menni, perelni a WWE-t. Lesnar a visszavágó záradékkar akar élni, de nem úgy, hogy ez majd bármelyik PPV adásban történjen meg, Summerslam, Extreme Rules, Payback… Brock Lesnar ma este akarja a visszavágót! A közönségnek nagyon tetszik az ötlet és Stephanie McMahon is azonnal megjelenik.
Megáll a rámpa végén és arról beszél, hogy mindenki visszatekint a tegnapi adásra, ami egy csodálatos Mania volt és nézettségi rekordot hozott. Brockhoz szólva elismeri, ez volt az egyik legnagyobb fő esemény, amit valaha látott. Megadta rendesen Roman Reignsnek, de el kell ismerni, Hogy Reigns is adott Brocknak. (A közönség közben folyamatosan Ronda Rousey nevét kiabálja.)
Steph megkérdezi a közönségtől, akarnak-e visszavágót Lesnar és Seth között. ha igen, akkor ne cikizzék őt, mert nem fogja ezt megadni! Aztán máris hárít: Sethnek New York-ba kell mennie a Today Show-ba. Az a helyzet, hogy Lesnar a múlt éjszaka vesztett. Seth pedig tökéletes munkát végez és hát ő most egy elfoglalt ember, de lesz majd visszavágó, végül…
Stephanie elindul kifelé, Heyman azonban utána szól és egy spiolert akart elmondani neki: Ma este több mint tíz év után először Brock Lesnar élőben fog harcolni a Monday Night RAW-ban! Meg fogja verni Seth Rollinsot, majd kopogtatja /feladatja és Brock Lesnar lesz a Bajnok.

A kommentárok is Lesnar és Reigns tegnapi meccséről beszélnek, majd látjuk, hogy a WWE új US Bajnoka, John Cena egy nyitott kihívást intéz társai felé az US övért. De lesz más címvédés is. A tegnapi látványos létrás meccs után az új Interkontinentális Bajnok, Daniel Bryan máris kihívót kapott és Dolph Zigglerrel szemben kell megvédenie az övet.

WWE Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés: Daniel Bryan vs Dolph Ziggler
Érkezik az új Bajnok, az arénában most is úgy fogadják, mint hónapok óta mindannyiszor. Az előző Bajnok, Bad News Barrett a kommentátorok mellé ül. A gong megszólalása után a szupersztárok összeakaszkodnak és a meccs eleje jobban hasonlít a valós birkózáshoz, mint a pankrációhoz. Aztán beindulnak az ütések és rúgások is, nem kímélik egymást. Ziggler az első pár perc után bajba kerül, ám még képes a kopogtatásokból kirúgni. Igazából nem is kerül komoly fölénybe és nem sokkal később jön egy running knee, ami után elterül, Daniel Bryan pedig kopogtat.
A mérkőzés győztese és a WWE Interkontinentális Bajnoka továbbra is Daniel Bryan.
A meccs utáni történések voltak olyanok, mint maga a mérkőzés. BNB a ringbe ment és megtámadta a győzelmét ünneplő Bryant. A Bullhammerre készült, amikor hosszú idő után ismét megszólalt Sheamus zenéje és visszatért a Great White! Az első sokkot az új kinézete okozta. A felnyírt, felálló haj, a formára vágott szakáll, mintha nem is az az ember lenne, aki nem túl rég kihagyásra kényszerült. A ringhez rohant, Barrett pedig azonnal eliszkolt onnan. Sehameus megnézte Bryan, majd Ziggler állapotát is, közben fenyegetően oda-oda pillantott BNB-re. Aztán Daniel Bryan felkelt, ekkor jött a második meglepetés: Sheamus azonnal visszaküldte a padlóra egy hatalmas Brogue Kickkel! Mi a pokol? – mondták a kommentátorok, közben pedig Sheamus megragadta Zigglert és ütni kezdte! Dolph megpróbált visszatámadni, ám gyorsan kapott egy White Noise-ot! A közönség, aki hatalmas örömmel fogadta a visszatérő Keltát, most nemtetszését fejezte ki. Nem csak a külső, a szerep is megváltozott. El is kezdték kiabálni: Hülyén nézel ki! Sheamus adott még Zigglernek is egy Brogue Kicket, majd felvette a mikrofont és ennyit mondott: Visszatértem!

A kommentátorok magukhoz térve a Sheamus okozta meglepetésből bejelentik ma estére a Seth Rollins vs Brock Lesnar visszavágót, majd elmondják azt is, hogy a WWE Networkön közvetlenül a RAW után Sting fog beszélni. Vetünk egy pillantást a szombaton Hall of Fame-be avatott új tagokra, majd máris kezdődik egy tag team meccs, ráadásul RAW debütálással.

Cesaro, Tyson Kidd és az Ascension vs. Lucha Dragons és a New Day
A Bajnokok, a New Day tagjai és az Ascension már ott van a ring mellett, amikor a Lucha Dragons bevonul. Sin Cara és Kalisto párosa az NXT-ből a main rosterbe kerül és itt is bizonyíthatják rátermettségüket. Sin Cara kezd Cesaro-val. A közönség először “NXT”-t, majd “Cesaro”-t skandál. A profinak minősülő kopogtatná a mexikóit, azonban ez nem sikerül. Hamarosan jön a Hurricanrana, de Cesaro  tilt-a-whirl backbreaker-rel válaszol. Jön Kalisto, aki karba rúgja a svájcit, aki viszont letérdeli. Kalisto a flying hurricanrana-ra készül, de nem sikerül. Érkezik Tyson, a másik oldalt pedig Big E. Felcsendül a “New Day Sucks” skandálás. Jön Konnor, majd Kofi, aki kopogtatna, de csak kettőig jut. A szünet után folytatódott a mérkőzés, ahol a Salida del Sol után Kalisto szerzett győzelmet.

Brock Lesnar (w/Paul Heyman) vs. Seth Rollins (w/J&J Security)(WWE WHC)
A meccs előtt az új bajnok felemeli címét, majd nevetni kezd. Hamarosan kimegy a ringből, majd mikrofont ragad. Elmondja, hogy nem igazán áll készen, fáj a lába is a Curb Stomp-ok után. Megígéri, Lesnar kap visszavágót, de nem ma. Rollins ismét nevet, Brock azonban elkapja, majd a kötelek közé tuszkolja. Jön a German Suplex, de Seth lábra érkezik és válaszol az Enzuigiri-vel. Lesnar azonban meg se rebben. A bajnok menekül az életéért, de nehezen szabadul, érkezne az F5-val a dühöngő Bestia, de J&J ezt megakadályozza. A csicskások Clothesline-t kapnak, ameddig Rollins elmenekül a címmel a tömegben. Ekkor gurult el igazán Lesnar gyógyszere. Felborította JBL-re és Booker T-re az asztalukat, majd J&J-t is áthajította a spanyolok asztalán. Fogta Cole-t és a ringbe hajította, F5 a kommentátornak!!!!! Felkapja az egyik operatőrt és őt sem kíméli. Újból felkapja, de érkezik Stephany. Megígéri a visszavágót, azonban a stábtag megkapja a maga F5-ét, majd Brock Vince lánya felé köp egyet. Steph azt mondja, ennek súlyos következménye lesz: felfüggeszti Lesnar-t! Ezután követeli, hogy a Bestia távozzon. Megtekintjük a “kárt”. Cole a szorítóban hevert, Booker és JBL öntudatlan állapotban a kommentátori asztal alatt. Az operatőr kap még egy F5-öt, majd Lesnar és Heyman távoznak, a mentősök pedig érkeznek. A szünet után Cole-t és az operatőrt hordágyon viszik el.

Stephany a backstageben sétál, Renee állítja meg, aki Brock felfüggesztéséről kérdezi. Lesnar szembement a szabályoknak, így eltiltás a büntetése. Ekkor a riporternő a visszavágóról érdeklődik. McMahon lánya azt mondja, akkor lesz visszavágó, mikor ő úgy dönt. A felfüggesztés tudja, hogy nem igazi büntetés a Bestiának, de megtalálja majd a gyenge pontját. Stephany kimondja: Brock az új szerződés miatt nem mehet vissza az MMA-hoz, így a kezei közt van a fattyú. (“I own that son of a bitch!”)

John Cena nyílt kihívást intéz a címéért, majd a WrestleMania 32. a téma, ami a Texas állambeli Dallasban kerül majd megrendezésre. A reklám után Byron Saxton a kommentátorállásban.

Stardust vs. Damien Mizdow
A Skull Crushing Finale után Mizdow nyert, azonban érkezett Miz. A csalódott szupersztár megtámadja volt segédjét, majd azt mondja: Mizdow-nak mindent megadott, most viszont egy senki lett.

Axel lép a ringbe. Azt mondja, mindenki irigy rá. 29 emberre volt ugyanis szükség, hogy kiejtsék a Battle Royal-ból. Szerinte az út az “Ax-treme Rules” felé elkezdődött.

Curtis Axel vs. Neville
Végre Adrian megérkezett a main rosterbe. A két pankrátor már a gong előtt összekap. Viszonylag jó meccs volt, azonban Neville-t kissé megfosztották NXT-s karakterétől, ahogy keresztnevétől is – nagyon köszi, drága Vince… A feltörekvő megszerezte a győzelmet a Red Arrow után.

Cena következik. Az új bajnokot kipfujolja a közönség. John belátja, igazuk van, nem kapják meg ugyanis a kellő tiszteletet. Bármit tesz, könyörtelen ellenszenvet váltott ki a publikumból. Végül a bajnok azt mondja, a nép egy címmeccset érdemel. Korábban nyílt kihívást intézett, szóval bárki jöjjön ki a LED Board mögül és kap egy meccset. Rusev nem jött, azonban más igen…

WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: John Cena vs. Dean Ambrose
A közönség Ambrose mellett van. A szünet után Jerry “The King” Lawler csatlakozott Byronhoz a kommentátorállásba. Elég hosszú küzdelem volt, és ki más lehetett volna győztese, mint Super Cena az AA után? Dean nem örül, de tiszteletet mutat.

Renne Seth-et kérdezi Brock eltiltásáról. A bajnok szerint a Bestia elvesztette a fejét, tehát csak azt kapta, amit megérdemelt. Rollins azt mondta úgy tett, ahogy kellett, erre számított a WM-en Roman és Brock is. A lényeg, hogy megszerezte a címet, amit megígéri, hogy sokáig uralni fog. Orton lép hozzá, aki emlékezteti, vasárnap legyőzte őt. Szóval csak az egyik problémája lett felfüggesztve. Randy a címre pályázik. Kane és Big Show csatlakozik. A bajnok szerint tényleg van egy gondja, de Ortonnak három gondja is akad. Azt mondja, Randy szerezzen még két embert, és a főmeccsen álljanak ki velük.

AJ érkezik a ringhez a szünet utáni következő mérkőzéshez, majd Ronda Rousey tweetjét láthatjuk, miszerint “ez csak a kezdet”. Örömmel várjuk a lányt és a folytatást.

AJ Lee, Paige és Naomi vs. Natalya és a Bella Twins
Nem volt rossz díva mérkőzés, a Rear View  után Naomi kopogtatta Nikkit.

Randy sétál a backstage-ben az öltöző felé, mikor Ryback állítja meg. A Big Guy felajánlja segítségét, hisz “mikor az etetés van terítéken, ami a nagyfiúnak sosem elég laktató, az a Vezetőség, szóval kér még!”.

Daniel Bryan és Dolh Ziggler szembenéznek BNB-vel és Sheamus-szel a SmackDown-on csütörtök este.

Goldust vs. Rusev
A kommentátorok nem értik Rusev miért nem jött Cena ellen, valamint hol lehet Lana? A közönség skandálta: “We Want Lana!”. Az eredmény egyértelmű volt. Goldust alulmaradt a ruszkival szemben. Rusev továbbra is a zászlóval ünnepel.

Seth Rollins, Big Show és Kane vs. Randy Orton, Ryback és Roman Reigns
Eléggé hosszú meccs volt. A leírást az én időm rövidsége miatt azonban nem nyújtanám, esetleg holnap részletezésre kerül. A győzelmet Reigns szerezte meg a Spear után, majd kipfujolta őt a publikum.

WWE Network exkluzív interjú Stinggel
Renee üdvözöl minket a ringből, majd kéri, hogy köszöntsük Stinget. Az Ikon zenéje felcsendül és érkezik is a szupersztár. Ms Young a WrestleMania pillanatáról kérdezi. Sting 100%-ig meg van győződve, hogy Jerry Lawler átkozta meg a WM-en a kamerákat 😀 . Felcsendül a “Thank You Sting!”. Az Ikon jól érezte magát a PPV-n, mert szeretik a rajongók, és ezért neki olyan volt, mintha otthon lenne. Triple H ellen nem nyert ugyan, de ott lehetett a WrestleMania-n. Renee a jövőről kérdezi, mire a publikum Undertaker nevét skandálja. Azt mondja nem tudja mit hoz a jövő, mire a közönség ismét a Phenom nevét hallatja. Sting nem tudja mit tervez számára a Vezetőség, de élni fog a lehetőségekkel. Viszont ha nem kapna semmit, az siralmas lenne.

Bo Dallas zenéje szólal meg és érkezik is a pankrátor. Bo nem érti az Ikon döbbenetét. Neki Sting egy példakép volt. Talán nem emlékszik, de Dallas arcát egyszer olyanra festette, mint az övé. Napokig nem mosott arcot. Viszont most azt láthatta, hogy a Sting, aki egész életében a WM-re várt, több mint 76 000 ember előtt elbukta az örökségét. Bo szerint ide nem üres ígéretek kellenek, hanem Stingnek hinnie kell (“Bo-lieve”) a sikerben. Az Ikon eleget hallott, jött is a Scorpion Death Drop. Mielőtt elhagyta volna az arénát, ünnepeltette magát a ringben. Reméljük hamarosan újra láthatjuk.

Pre Show:

 

WWE RAW:

44 gondolat “WWE RAW 2015. március 30. – A Bestia dühös” bejegyzéshez

  1. Az Interkonti meccs.Összességében tetszett.Nem untam nem tekertem néztem mert jó volt.Ha a vártnál rövidebb is de jó.Van-e bajom Bryan győzelmével? Nincs. Hogy nem Ziggler nyert? Nincs Hogy Dean szerepelt kb 2 percet? Na azzal van. Eredetileg ő hívta életre az egész meccset aztán
    kapok annyit belőle hogy ráugrik kispajtásaira majd keresztülba…ák egy létrán. Ez nem tetszett egyáltalán. Valszeg nem is sérült le ma sem mutatta jelét.Szőke győzelmét nem igazán akartam most volt bajnok pusholták az őszön. Bryantől meg nem sajnálom. Megvolt az egyedülálló WM turnje,majd egy kellően kemény meccs a kivénhedt szörny ellen.Aztán lesérül le kell adnia az övét
    a pályafutása is veszélybe kerül. Majd visszatér. Senki nem vette el tőle az övet így evidens hogy kapnia kellene egy egyenes ági esélyt annak újbóli birtoklására.De nem. Nem kapja meg, folytatódik az unásig erőltetett Bryan kontra Authority komolytalan koporsómeccsel stb. Egy a lényeg. Még egy Triple Threat meccset sem bírtak összehozni a WM re, ahol esetleg kikap vagy máson pinnelnek.Ennél a kialakult main eventnél biztos jobb lett volna. Hogy igazából még örülök is neki hogy nyert az azért van mert nem rá hegyezték ki a feudot, egyként indult a hatból.
    Dean meg megy a süllyesztőbe sajnos. Azzal hogy minden meccsét minden feudját elbukatják vele, szép lassan csúszik le és bár a közönség szereti úgy fog megmaradni az emlékezetben mint aki szeret létrákról ugrálni. Egyre távolabb az a Shield feud,mondjuk ahogy a karaktereik alakulnak nem is lesz értelme.Dean csúszik,Rollins csúszik,mászik,Roman csúszik mert egy életre kifektették a karakterét.

    Kedvelés

  2. A Battle Royal meccs is jó volt több esélyessel, de az óriás emlékmeccsét végre csak megnyerte egy óriás . Járt már ez Shownak azt hiszem, bár a mai adást elnézve nem lesz extra push. Henryt
    sajnálom véletlenül se maradhatott a végéig véletlenül se nyerhetett. Lassan 4 éve már hogy tényleg olyan szerepet kapott, ami illik is a WSM-hez. Akkor volt csak teltház a Hall Of Painben.Repültek oda óriások,szörnyek,viperák miegymás. Egyébként világéletében jobberkednie kellett. Mikor ennek mikor annak. Értem én hogy nyomatni kellett fucking istenkirály tökén lévő bolyhos Lesnart, mert ugye visszamenekült egy ideje a UFC-ből és épp Thakerre készült de hogy így lejobboltatni neki Henryt meg mindenki mást az azért már nagyon sok. Régebben Royal írta Cena egyik győzelméhez intrikusan hogy még Chuck Norris sem győzné le. Akkor ezt az agyonhájpolt nagydarab disznót ki megveszekedett úristen győzné le.
    Na, vissza a meccsre, mostmár beindul a mindenki által várt, egetrengető cicaharc Miz és Mizdow között, ami engem személyszerint nem nagyon izgat. Mindkettő visszasüllyedt alsó midcardba, semmi megmozgató nincs ebben a sztoriban, ennél jobb volt a Miz-Bryan és Miz-Riley is. Makrélák torzsalkodása a cápák tengerében.

    Kedvelés

  3. Egy-két gondolat a WM-ről. Nekem újdonság volt hogy verőfényes napsütésben nyomták le szinte az egészet. Ez miatt volt egy kis hiányérzetem UT és Sting meccsénél, de jól megoldották szerintem, nem volt gagyi. A csapatmeccs jó volt. Pörgős, izgalmas és bár a vége címvédés lett, nem volt papírszaga a meccsnek. Mindössze annyi negatívum merült fel bennem hogy a TT öv nem fejlődik és egy év után újra csak a kickoffba fért be. Valahogy a karakterisztika hiányzik.Ennek az övnek nem a hatalmas feudok voltak az erőssége, hanem az ezért létrejött csapatok által nyújtott látványos és kemény TLC meccsek, amiken nem volt nagy ár a testi épség
    Csapatspecialisták nyomták nem parkolópályás pankrátorok.Aztán eltűntek a rendszeres létrameccsek és bár 2002 végéig találtam kiváló csapatmeccseket, utána valahogy felhígult az egész és mái napig úgy érzem h se súlya se érdeklődése az övnek nincs.

    Kedvelés

  4. Nekem ritka mód tetszett ez a WM. Minden meccset végignéztem kivéve a díva meccset, de csak azért nem mert semmi konkrétuma nem volt. Se öv,se sztori. Egyedül a vége nem tetszett. Konkrétan az egész főmeccs suplexestől, brockostól, sethestől. Hogy lehet a pankrációs világ legnagyobb eseményére ilyen f?sul koreografált meccset megírni. Szerencsétlen Reigns gyereket
    egy életre kinyírták gyakorlatilag vége a karrierjének, de mélypont az új hányinger iszkolásban világbajnok karakter akit mindkét ellenfele keresztben nyelne le, főleg Brock.Az egyesített bajnoki öv számomra most baromi hiteltelen,

    Kedvelés

  5. Nekem tetszett ez a Raw. Jó meccsek voltak nagyrészt.

    Az szerintem jó dolog, hogyha a közönség kifejezi az érzéseit, de ezt már egy kicsit túlzásnak tartottam. Tegnap még őrjöngés volt, hogy Cena megverte Rusevet, ma meg jött a “johncenasucks”. Reinst is pár hónapja a visszatérésekor még imádták, most meg gyűlölik. Szerintem is az lett volna a legrosszabb változat, ha ő nyerte volna a címet, de ezt a vad gyűlöletet nem értem. Mert, hogy nem elég jó a ringben, az egy dolog. Amúgy nem is a legrosszabb, főleg az utóbbi hónapokban fejlődött. Simán fel lehet építeni, de ehhez kell még egy év. Sokan azt mondják, hogy korai, hogy ő vb legyen szerintem is, de). Miért, Rollins aztán detto ennyi ideje van a main roosterben. Őt miért fogadják el? Tud nagyon jó meccseket csinálni, de azért ne higgyük már, hogy ez a döntő, mert akkor Kalisto meg Neville lenne az etalon. A karakter számít. Nekem innen fura, hogy egy ilyan hátbaszúrós, gyáva, patkány karaktert elfogad a közönség vb-nek.

    Viszont nekem meg az végtelenül antipatikus, hogy az egészségükre kockára tevő, élőben teljesítő embereket így kifújolnak. Pedig én Cena-t nagyon rühellem, de akkor sem érdemli ezt. Az meg még ennél is jobban elszomorít, hogy a kreatívok meg szarnak a közönség reakciójára.

    Wyatt, Ambrose, Sin Kara+Kalisto, Neville, Orton, Rollins, Cesaro, Kidd talán Ryback vannak rendben technikailag. Karakterileg még ennyit sem tudnék felsorolni, aki okés. Itt az új WWE-év, újra lehetne gondolni néhány dolgot.

    Kedvelés

  6. Nehéz ilyenkor, az adás sztorivonalát véleményezni, mert ilyenkor ppv után még nincs. Sheamus visszatért, mit akarnak belőle kihozni, hol is lesz a helye ez még kérdőjel és még nem is a következő ppv-ig dől el max csak utána. Az most látszik tisztán, hogy nyugodtan nyúlhat a wwe az nxt-s pankrátorokhoz már most sokan tudják ki az a Neville Kalisto, Kidd egyik lábával itt volt a másik lábával az nxt-ben és Sin Carára is igaz, akinek nagyon jót tett, hogy visszament az nxt-be. Nyugodtan nyúlhatnak ezekhez a pankrátorokhoz anélkül, hogy a karakterükhöz amit az nxt-ben mutattak átfazoníroznák wwe szintűre, bár nyilvánvalóan ez a pankrátornak hihetetlen visszalépés ha a karakterét nxt-ből átformázzák wwe-re. Korábban nem mertek egyszerre 2 nxt-s csak így beírni egy meccsre de a közönség reakciójából ítélve ez egy remek döntés volt. Apropó közönség: rendkívül impulzív valóban teljesítményt megítélő, elbíráló volt a részvételük nem a karakterre reflektált magára a pankrátorra. Kellenek az ilyen közönségek, nekem úgy tűnik, hogy a szervezet egyre inkább reflektálni tud a nézők akaratára. Függetlenül Roman Reignstől kezd elvonatkoztatni a szuperhős karakter faszságtól (persze Roman Reignsre ez jelenleg nem igaz, de mostanában ha kell hozzányúl a karakterekhez átalakítja őket), egyre inkább az érettebb közönség szájízéhez alakítja a karaktereket. Sajnos a sztorivonalakat egyáltalán, amit most látok az az, hogy van több erősebb karakter viszont egymáshoz passzoló sztorivonalakat nem tudnak kialakítani, inkább csak kapkodnak valakit valakivel szembeállítanak a következő ppv-re, de ez általában nem egy kidolgozott sztorivonal ilyen eleve elrendeltetett sztorivonal mostanában alig van jelenleg is csak egy Miz és Sandow, vagy egy picit a Bray vs Undertaker, de ehhez a sztorihoz nagyon kellett volna a WM előtt Undertaker jelenléte. Ilyen volt még ezelőtt utoljára a Bray vs Ambrose is, szerintem jó is volt. Ezek a sztorivonalak ritkák, jellemző, hogy még most a főöv miatt sem voltak képesek a WM-ig kialakítani rendes sztorivonalat. RR megnyeri az RR-t aztán feudol egy picit kecskével aztán összetalálkozik, köbö egy héttel WM előtt Lesnarral. Semmi személyesség nincs a sztoriban pedig Heyman meg tett mindent, hogy valami színt hozzon ebbe, de nem tud többet kihozni akkor ha a másik csak ennyit hajtogat, hogy márpedig képes rá stb.. Roman Reigns egy elkapkodott karakter, aki nem szerepelt eleget ahhoz, hogy ilyen meccset kapott és még kevesebbet tett minőségben hozzá. Egy tavalyi RR miatt kellett neki odaadni ezt, azt hitték ennyi ehhez elég, ha tavaly nem neki adtuk akkor majd idén igen, nincs vele több munka, majd megveri kecskét és hirtelen ő lesz az atyaúristen. EZ NEM KARAKTERVEZETÉS. Ötlettelen, eltúlzott, elkapkodott. Remélem kidolgozzák a karakterét ha már kénytelenek vagyunk elviselni a Rawok és a ppv-k főmeccsein. Ide nem egyszerűen heel turn kell, ide kidolgozottság. Romanről ennyit hiába írják öv közelébe képtelen érdeklődést kifejteni a karaktere egyáltalán nem izgalmas. Jellemző, hogy a fentebb említettek Miz vagy Bray esetleg Dean képes anélkül érdeklődést kelteni, hogy akárcsak öv közelébe kerülnének. Ez szerintem sokat számít, mivel rengeteg ember van a szervezetben nem lehet mindenkit övmeccsre írni + a díváknak is helyet kell szorítani. A meccsekrő nem írnék semmit, várható volt egy Wm utáni első Rawon nem várható övcsere, ppv utáni első adáson még túl kevés a sztori, inkább csak afterparty ez.

    Kedvelés

    1. Egyetértek, hogy Roman nagyon rosszul lett felépítve, viszont abban nem, hogy jó dolog, hogy a pankrátort fütyülik ki, és nem a karaktert. Szerintem ez alpári, prosztó dolog.
      Tény, hogy Reigns meg sem közelíti Rollins vagy Orton szintjét, de attól még cseppet sem rosszabb, mint az átlag. Ekkora közutálatot nem érdemel.

      Kedvelés

  7. Egész tetszetős adást összehoztak tegnapra is, imádtam Lesnar pusztítását, imádtam az NXT feltörekvőinek meccseit, hiszen teljesen más dimenzió, mint a mai main eventerek… Sajnos már most látom, hogy Adrian Neville karakterét el fogják baszni, de egyenlőre ez még nem sikerült, bár az NXT-s énjéhez képest már most az árnyéka önmagának… És igen, mi a lóf@sznak kellett elvenni a keresztnevet? Sheamus visszatérésén sírtam a röhögéstől 😀 a szakáll az még tényleg keltás, na de az a haj… Legalább heel turnt vett, aminek rohadtul örülök. Ronda megjelenésére számítottam, de sajnos ugyan nem jött, van 1 olyan érzésem, hogy visszatér, mint main eventer… A végén a Sting-interjú: a szavai alapján maradni fog, de már nem az Authority-vel akar küzdeni (ezt nem ő dönti el nyilván), ezért akár egy melléköv irányába is terelhetik, ami azért fura lenne egy élő legenda esetében. Beküldhetik Lesnar és/vagy Orton mellé, ha mégiscsak a vezetőség ellenében lép ringbe újra, nagy eséllyel Heyman menedzsmentje alatt. Még úgyis kiderül…

    Kedvelés

  8. Na ez egy nagyon jó Raw volt. De mivel Live Show ezért öv itt nem fog gazdát cserélni, csak promózzák a WWE-t.
    A Tag Team nagyon jó volt, ez a Lucha Dragons egy hatalmas páros, látványos és gyors, cserébe engedték Cesaro-nak is,
    hogy mutasson magából egy kicsit, így a Tag Team-re egy 8/10-es értékelést adnék. Jött utána Lesnar és Rollins, persze
    elfutott a kis Seth, de cserébe Lesnar mindenkit megvert és mindent szétrombolt, hihetetlen, hogy mit meg nem tehet.
    Legjobban annak örültem volna, ha felszólal a Feed Me More zene és valaki megmutatja már Lesnarnak, hogy nem csak ő
    van olyan fizikai erővel megáldva. Ha szabdkezet kapna Ryback, mint Cena ellen mikor átszakította vele az egész kivetítőt,
    Lesnar futhatna el behúzott farokkal, de azt meg nem engedi a szerződése. Mert Lesnar terrorizálhat mindenkit, de őt nem lehet,
    érdekes ez. Egyre jobban utálom azt a beképzelt moslék fejét, hogy neki mindent szabad, pedig lennének páran akik a szart
    kivernék belőle. Na nem is idegesítem magam rajta, inkább áttérek a másik meccsre, a Curtis Axelesre.
    Jött Neville, ez az ember egy két lábon járó tehetség. Hihetetlen egy figura, és remélem, ha már át
    hozták nem k.rvítják el a karakterét és a képességeit is engedik megmutatni. A Vezetőség elleni meccs se lett volna rossz,
    ha nem rakják bele Reigns-t, az már nagyon fárasztó, nem, hogy pihent volna a széttört testével. De összességében,
    ez a Raw egy marha jó kis adás volt 🙂

    Kedvelés

    1. Lesnar elverné rybacket is… ryback kezdö az egy dolog hogy kivan gyúrva de lesnar már jo ideje :’D

      Kedvelés

    2. Brock egy kib@szott szteroidos pusztító állat.Ryback meg nem erős,csak látványos izmai vannak.Való életben is kettéhasítaná Lesnar.

      Kedvelés

  9. Jó kis Raw volt ez, a ppv utáni Rawk mindig jók, ez is jó volt…. Lesnar tombolása, huh de hiányzott már egy ilyen, ezt a Lesnart szeretjük, nem azt aki Reingsel huzigatta az övet mint valami öt éves… (R.I.P. Michael Cole, Bokker T, JBL, Szőke cameramen (duplán is) ), Lucha Dragonst hozzák már fel, ezeket a fogalmatlan nulla usókat dobják ki a fenébe, a los matadoresel együtt, és akkor talán még megmenthető a tt részleg…. Neville debütált, erre vártam már, örülok neki hogy nem a miki mauszos gimmicket kapta, mert akkor agyfast kaptam volna… Nevillet, Itamit, Zaynt, Owenst felhozni, az ilyen fandangokat, adam rosekat, bo dallasokat, heat slatereket, titus oneleiket, curtix axeleket meg kidobni a francba…. Goldust is elmehetne már nyugdíjba….. Cena vs Ambrose is nagyon jó volt, de nem is kellett volna meccselni, mert így is úgy is cenanal maradt volna az öv, azt úgyse merték volna meg csináni hogy 1 nap után elveszíti, de könyörgöm adjanak már valamilyen övet Ambrosenak, rossz nézni hogy ilyen kecskéknél vannak az övek, és nem az ilyen tehetséges pankrátoroknál mint Ambrose….. Reings megint megmutatta a 2 mozdulatát, azt ennyi volt….. Símaszk végre visszatért, és heelként, végre valami normális dolog a kreatívoktól, remélem hogy Zigglerel jó kis feudot építenek majd, az Extreme Rulesig….. szóval hajrá… az adás kap tőlem egy 10/7.5-et

    Kedvelés

  10. NEVILLE!! Hihetetlen a srác, valami elképesztő mit müvel a ringben. Őt, Bálort, Itamit, Steen-t és Zayn-t inkább nézném egész este mint Reigns, Cenát meg ilyen Rose meg Bo féléket.😃

    Kedvelés

  11. Végre szép volt Michael Cole-nak F5 😀 😀 Végre befogta a száját, Lillian Garcia-nak is kellett volna egy F5 😀 😀 Lesnar Face Good 😀

    Kedvelés

    1. Már megint hülyeségeket írsz, de legalább videót nem linkeltél be, szóval előrelépésnek számít ez tőled.

      Kedvelés

  12. Ha Sheamus-ből egy kelta harcost akartak csinálni akkor azt jól elbaszták, most úgy néz ki mint egy megtépázott kakas!!!

    Kedvelés

  13. Annyira akartam, hogy leírjam, hogy igen, most odatették magukat egy igaz ppv utáni, de rawon is. Ott volt Brock tombolása, ott volt a Lucha Dragons, ott volt Neville akitől lelopták a keresztnevét, Cena sem mint egy utolsó bohóc áll kint és bizonyítja, hogy mégpedig jobb Romannél mindenben, ami nettó nevetséges. Persze kellett hozzá Dean, aki még Johnból is képes egy tök jó meccset kihozni, de széphogy el kellett veszítenie! STF és Dirty Deeds után kellett volna elvágni, tökéletes lett volna, de nem. Cena wins és Das Omen rage quits.

    Kedvelés

  14. ezt a nyomorult Seth Rollinst ö a bajnok na meg övé az öv szart se ér
    minden meccsen csak menekül szánalmas 😦

    Kedvelés

  15. A wm en terminátor reklám volt,most meg jurassic world reklám.Répafej úgy néz ki mint akit megevett megcsócsált majd kiszart egy raptor falka.Az a fej neki…büntet rendesen.Őt is büntetni fogják rendesen.És így kerek a világ.

    Kedvelés

    1. Egyetértek hogy a francba néz ki?
      megjegyzés: 2 éve még vörös haja volt oké, tavaly akkor miért volt NARANCSSÁRGA?????

      Kedvelés

  16. Ennyi volt a wm utáni 1.adás?Ez most komoly?Mert ha igen akkor lol

    Kaptunk egy menekülő patkány létforma “bajnokot” aki mindig elmenekül ezután is,sunyiskodik,csalással nyer stb,ala puncika.Ez az új nehézsúlyú,világ,univerzum stb bajnok olyan vicces mint amikor pinki volt a nagy “bajnok” ha ha.Ilyen kis csipszarok,miközben ott vannak a vadak a szörnyek az óriások…
    A bestiát mindig jó látni idegesnek és amikor tombolni kezd hmmmmm.Remélem nem vonják ki a fő történetből,és megfog jelenni ezután is.Persze az övet nem fogja már visszaszerezni..

    Sose kedveltem a kelták szégyenét,erre most visszatér,de minek?Legalább heel lett,ami sokat dobhat az öv körüli hercehurcán,mert igen,ő is azért a bóvli,zsákbamacskán nyert övé fog menni.
    csillaglány ügyesen ellesz tüntetve onnan,ahogy a békapofa is,mint láttuk,másik öv után ácsingózik,a kannibál se fog játszadozni,új szereplőket vonnak majd be.Azért remélem a bogár szemű vadember ott marad és alkot is valamit,mert benne van potenciál.

    A “főesemény szót sem érdemel.

    Pár gondolat.Rég volt,hogy itt tündököltem,sok minden történt azóta.Pár észrevétel,kérdés miegymás.

    A wyatt familynek mért kellett feloszlania?A csicska..elpusztítása után egyeduralkodók lehettek volna,erre külön utakra lökték őket.Pedig simán volt még bennük legalább 1-2 év

    vöröszakáll erikecske ha ha

    Már az elején lejött,hogy ő a leggyengébb láncszem a családban.Tudtam,ha feloszlanak ő fog ráb..ni s így is lett.Figyeltem az adásokat,és csak annyit láttam belőle,hogy megszóllat a csilingelős,narkó mámorban úszó,a boldog 70 es éveket idézű elfuserált bevonuló zenéje,ő meg kiront a díszletek közül,mint akit nyakon öntöttek forró tejbegrízzel.10 ből 8 x nem jutott el a ringig,mert már előtte leverték,lerúgták,ellökték,talán 1 x még el is esett…ha meg nagy nehezen valamikor beért a ringbe 2 perc és kopogtatták.Volt,hogy kopogtatás sem volt.A hegyomlás legalább 10 x elverte,nem is akárhogy,de mindenkitől kikapott.Én még nem láttam őt győzni,lehet tévedek,de nem rémlik.Mi indokolja a jelenlétét a wwe univerzumban?És a létezését?
    Na és,hogy face lett?Miért lett az??Beszélni se tud,morog,hörög,meg fekszik.Van benne erő,vannak jó megmozdulásai,persze ha épp nem fekszik ringen belül vagy kívül.Még se tart sehová a karaktere.Egy nagy 0.Osotba bikabornyúúúú.muahahahahahahahahhahaahhaha
    Nemsokára a süllyesztőbe lökik.És nem is kár érte.

    A kis pajtása a bogárszemű.Jó heel karakter,ott az őrület a szemében.Durva agresszív,kiszámíthatatlan.Sokszor úgy tünik,hogy igazából elveszíti az esét,és idegből támad,dob,rúg,ami tök jó.Ő se a szavak embere…de legalább bajnok volt,kapott lehetőséget,élt is vele,szerepelt,jókat meccselt,bár neki se túl fényes a győzelmi rátája.
    Most biztos,hogy visszasüllyed egy szintet,mert hiába van benne sok potencál,nincs normális karaktere,se a történetbe nem tudják maradandóan bevonni.Kár lenne ha ő is menne a levesben,mert nem komplett a szentem.Remélem a jövőben kezdenek vele valamit,mert kár lene veszni hagyni.

    Wyat.Az egykori családfő.A jelenlegi rosterban az ő sötét csillaga ragyog a legfényesebben.Az 1.pillanatban megkedveltem,és hatalmas kedvencemmé vált.Az a bevonulás..zene..horrorisztikus elemek,a csori kis elektromos bánász lámpája he he de a legjobb amikor SÖTÉTBEN mert igen sötétben kell neki bevonulnia nem fényes nappal mint a ratyi wm en…Amikor a sok kis “szentjánosbogár”ahogy ő fogalmazott,körülveszi őt és érte világítanak..beszarás.
    Hatalmas rajongótábora van ami napról napra egyre nő.A wm után meg még nagyobb pusht kap és megérdemelten,mert valóban kivételen pankrátor.Testalkatához képest meglepően jól mozog,és sokat bír ki.Kur..a jó meccseket nyom és egyre jobb,durvább,keményebb.Neki jót tett a szolo karrier,bár szivesen elnéztem volna még családfőként is..
    Undertaker a múlt,Wyatt a jelen és a jövő…

    folyt köv

    Kedvelés

    1. Igazad van Harper-rel kacsolatban, benne lenne lehetőség, mert annak ellenére hogy akkora mint egy ház, nem is lomha, mert azért durva dolgokat is lehetett látni tőle.
      Am miért utáltad ennyire a Shieldet? (Sajnálom, hogy kiírtam a nevét, remélem azért kibírod XD) Gyakran megemlíted, hogy mennyire örülsz annak, hogy feloszlottak stb. pedig nem voltak olyan rosszak.

      Kedvelés

      1. Nem jött be az egész amit képviseltek.Se egyenként,se együtt nem voltak nagy számok szerintem.Kezdetben még béka pofa volt a góré,majd a kentaur lépett a helyébe.
        Szánalmas falka mód támadtak a szegény szerencsétlen,gyanútlanul a ringben és akörül ténfergő pankrátorokra.Az egész csicska…et nem építették fel normálisan.Csak jöttek,mindenkit megvertek,legyőzhetetlenek majd bajnokok lettek.Egysikü karatereet kaptak.Hiába imádom a heel karaktereket,az övék gyenge volt és szánalmas.Hiába állt össze több “banda” is ellenük team hell no + veszett kutya rybak stb,természetesen sneki sem bírta őket legyőzni.Unalmasak,laposak voltak nekem,a nagy képsűég meg csak rátett egy lapáttal.Meg az,hogy puncikát segítették állandóan pfffff.Ha anno ryback nyert volna puncika ellen,akkor bajnokként menetelhetett volna tovább,de ugye…Sokáig uralkodtak.Aztán jött a Wyatt family,a többi pedig történelem mauhahahahahaha.
        A közös meccsek kur..a jók voltak.És igen,1xsem bírták legyőzni a vadembereket.Ők pusztították el a csicska …et,nem pedig a júdás.Ő csak a babérokat aratta le.

        Aztán önálló karrier.békapofa dilis karaktere jó,jól áll neki és jól is játsza,de hosszútávon nincs benne túl sok lehetőség.Tud még fejlődni,csak az a kérdés,engedike neki.Wyattal nagy meccseket toltak,le a kalappal előttük.Érdekes mód,ő 1 x sem tudta legyőzni mr wrong turnt hahah.

        kentaurból szuper kentaur lett.Jelenleg ő a legtúlértékeltebb pankrátor a rosterben.
        2-3 mozdulatos senki.szamoai szégyen kutyuska.
        spear spear spear csak ezt tudja.Hol van az ő faltörője edge,goldber vagy batistáéhoz képest?Hol?Sehol mert egy nagy 0.Vagy a keményebb hegyomláséhoz képest?Aki ha neki lendül olyan faltörőt ad így írom hehe hogy nem csak a gerinced szakad,de még a lelked is kiszakad a helyéről…
        És ő erre büszke meg a superman ütésre tiszta dedo.Kajakra szuperhőst csináltak belőle.lesnar ivégezte,nem bírta a tempot,se a sztorit tartani,hiba hiba hátán,ő meg a saját hátán ha ha.
        Sajnos ha így halad,nagyon baby face lehet mint müzli,és ez hatalmas szó..

        A júdás hf abban jó,de semmi + nincs benne szerintem,ami többő,jobbá tenné őt a hasonló kategóriában lévő pankiktól.Neki nagyon rosszul áll a heel karakter,de valahogy még is ő most a no 1…Majd lesz még így se.

        Szal együtt is szarok voltak,külön külön meg…

        Kedvelés

        1. De Román mire fel kapta meg a vezető titulust egyáltalán? mindig a másik kettő nyomta le a meccset, aztán a végén meg bejött a “szuperkentaur” (:DDD) és spear.
          Az elején én is idegesítőnek láttam a Shield-et, főleg hogy velük is eljátszották ezt a veretlenségi baromságot, akárcsak Rusevnél. De aztán megkedveltem őket,a tag team vonal szerintem akkor volt a legjobb amikor Román és Seth birtokolta a TT öveket (persze amióta én nézem a pankrációt) aztán később jó meccset nyomtak Wyattékkel, Evolution-nal is, bár az már irreális volt szerintem hogy kétszer egymás után is képesek voltak leverni egy ilyen legendás csapatot, de elnéztem. Utána feloszlottak és akkor volt nagyon szembetűnő hogy mennyire hasonlit Reings karaktere Szénáéhoz.

          Kedvelés

          1. Az az Evolution minden volt csak legendás nem. HHH ugyanaz a karakter már 2 és fél éve, Ortonnak arról a seggnyaló szerepéről inkább ne beszéljünk, Batista meg inkább volt a másik kető titkára, mint aktív pankrátor :-j . Szánalmas egy 3-as volt, jobb volt náluk a Shield is, meg a Wyatt Family is.

            Kedvelés

          2. torpe40: Azért neveztem őket legendásnak, mert tudomásom szerint erős csapatnak számítottak régen, ezen kívül külön-külön is nagy dolgokat értek el mind a 3-an, sok övet nyertek már.
            Bár lehet, hogy én értékelem túl őket

            Kedvelés

          3. Ez az újra,feleslegesen összeállt és szégyenben maradt evolution ku..a nem az az evolution akit annyira imádtunk anno.Felesleges volt őket összetrombitálni,mikor batista megjelent,azonnal tudtam,hogy újra összefognak állni.Hiába kaptak ki,minden a pénzről szól.Nincs nekik szégyenérzetük amiatt se,hogy volt egy legendás csapat anno,akik sok jó meccset nyomtak,most meg 2 x is kikaptak ezektől a ..haha na mindegy is.
            Még az öreg rf is elfordult tőlük muahahahahahahha
            A csicska…roppant túlértékelt banda volt.Amikor az a 2 gyogyós tt bajnokok lettek,kis izgalmat vittek abba a vonalba,ennyi a pozitívum.békapofa meg majd 1 évig,vagy tán tovább is volt bajnok.Az is mire való volt?Túl sok mindent kaptak kevés idő alatt.
            Én azt mondom,ez a csaoat akár még jó is lett volna,ha normálisan kidolgozzák a karaktereiket +ami meglepő lehet,de szerintem nagyon jó és érdekes húzás lett volna,ha úgy lettek volna heel csapat,hogy a face karaktereken kívül a heeleket is megtámadják sorban.Az ku..jó lett volna.
            Nem hiába csak akkor meccseltek a vademberekkel mikor face karakterekké silányították őket ugye…

            Kedvelés

  17. remélem az ír nem authority-s csicska lesz, hanem valamilyen magányos farkas max. tag teambe. Szerintem Barrettel vagy furamódon de Ambrose-al jól kijönnének. Ambrose és Sheamus a kedvenceim akár heel akár face v.melyik. ja meg Kofi, de így a New Day nem jó régen kofi jobb volt

    Kedvelés

  18. Wrestlemania utáni Raw-nak egész jó. Tetszett ez a Lesnar-féle rage, hogy mindent pusztított. De a kommentár nagyon unalmas lett így, hogy csak Byron kommentált. Ezt az Intercontinental Championship meccset kár volt még elsütni, pláne, hogy Ziggler ilyen könnyen elvesztette a mérkőzést.

    UI: Ha a szerkesztőség rá ér, átírnátok itt jobb oldalt az övek birtokosait? 🙂

    Kedvelés

    1. Igen meglesz. 🙂 Soha nem írjuk át az első napokban, hogy ha valaki még ezután nézné, ne lőjük le a poént. 🙂

      Kedvelés

  19. Tetszik, hogy Reigns-t es Cena-t lassan már kifütyülik. 😀 ebbe a RAW-ba viszont csak Brock tombolása volt jó!
    Ja meg a Lucha Dragons!! 😀 nagyon tudnak!
    De ezenkivül értékelhetetlen adás volt..

    Kedvelés

  20. Sheamus hogy néz ki, aztakurvaélet xdddddd majdnem leestem a székről, amikor megláttam :DD
    Brock jól elkattant, elég durva volt amit leművelt, de határozottan tetszett! Viszont biztos vagyok benne, hogy most megint el fog tünni, mert ugye történet szerint felfüggesztették…-.-
    Ambrose és Széna jó meccset produkált, de egy percig sem gondoltam h müzli kikaphat…
    Közönség meg állat volt!
    Ilyen kellene legyen a RAW minden héten! 😀

    Kedvelés

Vélemény?