Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. március 23. – Utoljára a WrestleMania előtt

raw150323

2015. március 23-án a WrestleMania előtti utolsó RAW adás jelentkezett Los Angelesből. A kommentátori asztalnál most is Michael Cole, JBL és Booker T ül. Cole a mai este vendégeit, Snoop Doggot és Bill Simmonst népszerűsíti, majd egy holló rikolt és Lilian Garcia felkonferálja Stinget! A Staples Centerben 70 ezer ember ugrik talpra.

A WWE történetében először fordul elő, hogy Sting nyitja a Monday Night RAW-t – mondja Cole, miközben a kedvelt szupersztár a ring felé halad. Pontosan 14 évvel ezelőtt vásárolta fel a WCW-t a WWF/WWE és Sting volt az, aki az utolsó pillanatig kitartott régi szervezeténél és nem volt hajlandó csatlakozni a WWE-hez.
Sting azt mondja, az elmúlt 14-évben is a WCW katonája maradt és figyelte, ahogy Triple H manipulációkkal és árulásokkal emelkedik oda, ahol most van, most pedig azt hiszi hogy megállíthatatlan és tetteinek nincsenek következményei. Bár valóban ő a WCW utolsó állva maradt katonája, nem azért van itt, hogy a WCW-ért harcoljon, ez nevetséges is lenne ezen a ponton – folytatja. Azért van itt, hogy Triple H-et megállítsa.
Stephanie McMahon zenéje szólal meg. Steph a ringhez megy, körbejárja Stinget, majd gúnyolódni kezd, azt mondja,most már Sting is tudja, milyen egy igazán nagy pillanat. Itt állhat a RAW megnyitásán a WWE ringjében vele együtt. Nyugodtan áztassa csak őket – folytatja, de Sting közbeszól. Szerinte Stephanie egy elkényeztetett kölyök, aki mindent kézbe kapott élete során és még el is hiszi, hogy megérdemelte. Mégis örül, hogy találkoztak – teszi hozzá cinikusan.
Stephanie szerint Sting azért ilyen, mert meg van rettenve. Nem csoda, hisz a WCW-ben nagy hal volt egy kis tóban, míg itt a WWE-ben csak egy pici úszó az óceánban. Ő annak az embernek a lánya, aki kizsigerelte Sting karrierjét, mikor a WWE legyőzte a WCW-t a Monday Night War-on. Csodálja Sting WCW iránti hűségét és megemlíti, hogy a festett arcú szupersztár az elmúlt évek alatt soha nem kereste őket. A kutyák hűségesek, de hülyék – folytatja, s csak azért nem hasonlítja Stinget egy kutyához, mert ez sértő lenne az állatokra nézve. De emlékeztetni akarja arra, hogy a WCW vesztett. Sting is vesztett. Elveszítette a tisztességét, a méltóságát és a büszkeségét. A WrestleManián pedig, amikor a férje, Triple H kopogtatni fogja a ring közepén el fogja veszíteni a rajongók tiszteletét is. Sting nem lesz más, mint egy festett arcú őrült!
Sting nem veszi komolyan Stephaniet, mosolyogva rikolt egyet, majd a nőre kacsint. Steph arcon akarja kapni, ám Sting félúton elkapja a kezét. A nő először megdöbben, majd arckifejezése azonnal gúnyos lesz, hisz megszólal Triple H zenéje.
HHH már a rámpán vetkőzni kezd, jön, hogy megvédje a feleségét. Lassan megy ringhez, amikor belépne, Stephanie egy pillanatra megállítja és egy kalapácsot húz elő a borítás alól. Sting sem fegyvertelen, előkerül a fekete ütő. HHH megtorpan, be is lépne a ringbe, meg nem is. Sting provokálja és erre buzdítja a közönséget is, ám Triple H és Stephanie végül inkább távozik.

Dean Ambrose és R Truth vs Stardust és Luke Harper
A ring körül létrák állnak díszletként és Bad News Barrett a kommentátorok mellől nézi a meccset. A négy szupersztár most is remek csatát hozott össze, Stardust jól alakította az őrült figurát, R-Truth az örök bohócot, Ambrose pedig ugye Ambrose. Harper sem lógott ki igazán a sorból .
A végjáték igazán látványosra sikerült, ekkor R-Truth igazán odatette magát és végül ő volt az, aki kopogtatta Stardustot.
A mérkőzés győztesei: R-Truth és Dean Ambrose.
A gong megszólalásakor BNB azonnal felugrott a székéből és szinte kifutott az arénából, mielőtt ismét ellopná tőle valaki az övet, Truth pedig egy kis táncra is rábírta Deant.

A szünetben – mivel a WWE csatlakozott a 2015-ös speciális olimpia támogatóihoz – sérült sportolókat üdvözöl a közönség. Láthatjuk a Roman Reigns-szel korábban készült interjú egy részletét, amiben elmondja, hogy Lesnar kihívójának lenni az egyik legnagyobb pillanat az életében.
Nem utolsó sorban elkezdődött a szavazás. Az applikáción keresztül a nézők ma azt dönthetik el, hogy ki legyen Randy Orton mai ellenfele: Big Show, Kane, illetve Seth Rollins és a J&J.
Láthatunk egy rövid videót is, amiben Miz és Mizdow Will Ferrell-lel és Kevin Hart-tal beszélget a színészek új mozijáról, a Get Hard-ról. Természetesen nem marad ki Miz és Mizdow konfliktusa sem. Mizdow enyhén Miz mögött egy alacsony széken ül és amikor az asszisztenséről kérdezik, Miz azt válaszolja, nem igazán végez jó munkát. Ferrell és Hart szerint azonban épp Mizdow az, akinek igazi hollywoodi kinézete van. Miz azonnal el akarja küldeni Damient egy pohár vízért, ám Will Ferrell Mizdow-val együtt távozik.

Ryback, Erick Rowan, Zack Ryder és a Prime Time Players vs Miz, Mizdow, Adam Rose és az Ascension
Az egyik mai vendég, az ESPN sportújságírója, Bill Simmons csatlakozik a kommentátorokhoz és onnan figyeli ahogy a kisebb tömeg gyülekezik a ringnél.
Tíz emberes tag team mérkőzés. Ilyenkor szokott az előfordulni, hogy kapkodhatjuk a fejünket, ki kivel és ki ellen is van. Ritkán látjuk Zack Rydert és most sem nyújtott feledhetetlen alakítást. Mizdow döntött és egyszer csak bepacsizta magát, pont Zack ellen. Miz azonban utasította, hogy váltson vele, amit láthatóan nem szívesen, de Damien meg is tett. Miz azonban nem járt jól. Ryder földre küldte, majd sikeresen váltott Rybackkel, aki azonnal kemény támadást indított Miz ellen. Már a befejezéshez készült, amikor először Adam Rose, majd az Ascension tagjai is közbeavatkoztak. Miz a segítséggel képes volt visszajönni a meccsbe és sarokba szorította Rybacket, ám ő az első adandó alkalommal visszatámadott. Jött a Shellshocked és a kopogtatás.
A mérkőzés győztesei: Ryback, Eric Rowan, Zack Ryder és a Prime Time Players.
A kommentátori állásban is ment a diskurzus. A meccs alatt Simmons megkérdezte, hol van Mr. Bunny (mi tudjuk, hogy kilépett és a WWE úgy tűnik még nem találta meg azt az embert, aki a karakter “szőrébe” bújhat). Simmons emlékeztette JBL-t arra is, hogy a WresleMania 21-en épp ebben az épületben veszítette el a Bajnoki övet John Cenával szemben.

Láthatjuk, mi történt egy hete, amikor a Vezetőség összes embere egyszerre akart Ortonra támadni és Sting érkezett segíteni, majd Randy Orton érkezik az arénába. Megtudjuk, hogy ki lesz a mai ellenfele: a szavazást 77 %-kal Seth Rollins és a J&J Security nyeri, így a Vipera azonnal három emberrel küzdhet meg.

Randy Orton vs Seth Rollins és a J&J Security
Mercury lép először a ringbe Orton ellen, ám a Vipera gyorsan a padlóba veri az orrát. Seth-et akarja, ő azonban nem jön, inkább a kötél mellől kiabál és őrültnek nevezi Ortont. A váltás után Noble érkezik, ám ú még rosszabbul jár, mint társa. Kidobja a ringből, majd elkapja Seth-et. A két testőr közbeavatkozásával Rollins megmenekül és sikerül egy rúgást bevinnie Orton fejére. Ő ettől megszédül és amikor földre kerül, J és J egymás után ront rá. Noble nagyon elégtételt akar venni azért, amit percekkel korábban kapott, de nem jön össze neki. Randy összeszedi magát, fordít a meccsen és dupla DDT-t oszt ki a testőröknek.
Seth méterekre áll a ringtől, onnan figyel és láthatóan esze ágában sincs harcolni Ortonnal. Amikor a Vipera az RKO-hoz készül, megpróbálkozik ugyan egy Curb Stomppal, de elvéti, ezért gyorsan ismét elhagyja a ringet.
Noble megkapja az RKO-t, Orton kopogtat és megnyeri a 3 az 1 elleni meccset.

A wwe.com John Cenával készült interjújából láthatunk egy részletet. Cena arról beszél, hogy vasárnap le fogja győzni Rusevet és a US Bajnoki címet visszahozza Amerikába. Ő lesz a Bajnok és Bajnokként, nagykövetként fogja járni a világot.

Backstage: AJ és Paige arról beszélgetnek, hogy Nikki Bella felajánlotta, egyiküknek ad lehetőséget egy cím meccsre. A lányok szerint az ikrek csak szét akarják választani őket hat nappal a WrestleMania előtt. Paige azonban közli, hogy meg kellett állapodniuk, amíg AJ távol volt, így ma este ő lesz az, aki az övért száll ringbe. Úgy tűnik nincs is ebből gond, majd Paige megjegyzi, hogy AJ is őrült lenne visszautasítani egy cím meccset. Az őrült szóra mintha valami elpattanna AJ-ben és régebbről tudhatjuk, ez mit is jelent…

WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Nikki Bella vs Paige
Tehát Paige az, aki Nikki kihívója és mivel a WrestleManián nem lesz mérkőzés a díva övért, a Bajnoki cím ma kerül terítékre. Nem hiányzik a ring mellől Brie, illetve AJ sem.
Paige első kemény támadása után Nikki kigurul a kötél alatt és mintha nehezen bírna lábra állni. Ennek ellenére persze folytatja, de továbbra is Paige támad. Nikki képes fordítani, de nem sokáig uralja az eseményeket, így ismét elhagyja a ringet. Paige ekkor utána ugrik és leteríti, majd visszalöki a ringbe. Újabb fordítások mindkét részről és láthatjuk, hogy Paige igazán akarja az övet, Nikki pedig nagyon nem akarja odaadni, egyiküknek sem sikerül háromig lent tartani ellenfelét.
AJ megtámadja a ring mellett Briet, majd amikor Paige hátulról odalép és megérinti a vállát, anélkül, hogy tudná kit üt meg, hatalmasat húz be a lánynak. Nikki persze ezt azonnal kihasználja, visszateszi Paiget a ringben, jön a Rack Attack és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese és a WWE Díva Bajnoka továbbra is Nikki Bella.
AJ fogja a fejét, odamenne Paige-hez, hogy elmagyarázza, ám a lány azonnal rátámad és üti, ahol éri. Eddig tartott a barátság. A Bella ikrek a rámpáról mosolyogva nézik, ahogy a két lány egymást tépi.

A nap másik sztárvendége, Snoop Dogg érkezik az arénába. Azt mondja, ma este Snoop-Mania jelentkezik a RAW-ból és Los Angeles, Kalifornia nem csak a Dogg Pound hazája, hanem ezen a hét végén a WrestleMania otthona is. Régi nagy WrestleMania résztvevőket említene, ám megszólal Curtis Axel zenéje és belefojtja a szót.
Szokás szerint felszólítja a nézőket, hogy ne váltsanak csatornát, majd közli, hogy ez itt nem a Snoop-Mania, hanem az Axel-Mania, és nem egy keleti, vagy nyugati parti dolog, ez nemzetközi téma. Az Axel-Mania elszabadult Los Angelesben!
Snoop vevő a dologra, megkérdezi, Axel miről akar beszélni? Az Axel-Maniáról, a Snoop-Maniáról, a WrestleManiáról, vagy van még egy hiányzó dolog, és ez a legfontosabb minden Mania közül. A bejárat felé mutat és Hulk Hogan HulkaMania pólójában (amit Axel egy az egyben leutánzott)!
A közönség imádja Hogant, aki azt mondja, hogy Axel maniája Andre The Giant arcon ütése és a HulkaMania az, ami igazán elszabadult a rajongók között. Gúnyolja az AxelManiát és megkérdezi Doggtól, vajon mit szívott Curtis Axel?
Axel begurul, letépi a pólóját, majd Hoganre akar támadni, a Hall of Famer azonban földre küldi, majd átadja Snoop Doggnak, aki kihajítja a ringből. Dogg leveszi az ingét és ott áll Hogan mellett HulkaMania pólóban. A közönség imádja őket.

Tyson Kidd, Cesaro és Natalya vs Los Matadores és El Torito
A kommentátork mellé ezúttal az Uso fiúk és Naomi ülnek le, hogy WrestleMania ellenfeleiket szemléljék. Cesaro és Fernando kezd, majd jön El Torito és Natalya. Tyson azonban közbeavatkozik és szinte kitessékeli feleségét a ringből, de már nem a kis Toritoval, hanem az egyik matadorral találja szemben magát. Mindkét oldalon folyamatosak voltak a váltások és a kemény ütések, illetve rúgások is, így egy idő után senki más nem volt talpon, csak Natalya és El Torito. A mérkőzés befejezése tehát rájuk hárult és a kis ember oldotta meg ügyesebben. Natalya első támadása után kirúgott, majd összegöngyölte és kopogtatta a lányt.
A győztesek: A Los Matadores és El Torito.

Backstage: Kane megy be az öltözőbe és nem kevés gúnnyal üdvözli az Interkontinentális Bajnok BNB-t. Utalva a korábbi öv lopkodásra, dicséri, hogy már 72 órája képes megtartani, majd közli vele, hogy most azonban ő fogja elvenni tőle. Barrett szerint Kane-nek ehhez nincs joga és nem akarja odaadni a trófeát. Kane elmondja, hogy az ő feladata, hogy a WrestleManián a ring fölé legyen lógatva az öv, és mint Operatív Igazgató, most magához veszi, amennyiben Barrett erre nem hajlandó, meg fogja a címtől fosztani! BNB szerint ez már paródia.
Kane nem tudja, mit panaszkodik, mikor csak annyit kell tennie, hogy megver hat másik szupersztárt…

Jack Swagger vs Rusev
Az Igazi Amerikai az Amerikai Bajnok ellen. A közönség favoritja persze Swagger, aki egyedül vonul be, mint ahogy Lana is hiányzik Rusev mellől.
Swaggernek nem nagyon van lehetősége a mérkőzés elején, Rusev dominál, de nem tudja a megszokott gyorsasággal befejezni a meccset. Aztán Jack képes fordítani, sőt a Patriot Lock-ra készül, de nem sikerül a mozdulat. Még egy kopogtatási kísérlete van, mielőtt az orosz ismét felülkerekedik rajta. Egy hatalmas rúgás után máris jön az Accolade és Jack Swagger feladja.
A győztes feladatással: Rusev, ám ez kevés neki, nem hajlandó elengedni áldozatát. A mérkőzésvezető próbálja a kezeit lefejteni Swagger fejéről, de nem bír vele. John Cena rohan be és Rusevre veti magát. Üti, ahol éri, majd a ringen kívül folytatják. Cena ekkor beleszalad Rusev ütésébe, majd az orosz nekicsapja a barikádnak. Michael Cole kétszer is elmondja: Cena megsérült, a mérkőzésvezető pedig próbálja megállítani Rusevet. Őt azonban semmi nem érdekli, felkapja Cenát és a ring sarkának csapja, majd átdobja a kommentátori asztalon. Magasba emeli, lengeti az orosz zászlót, majd észreveszi, hogy Cena kimászott a romok alól és próbál talpra állni. Vicsorogva, hátulról közelíti meg, majd lerúgja. Rusev tombol. Szétszedi a kommentátori asztalt, majd rácsapja Cenát és jön az Accolade. Mérkőzésvezetők csapata próbálja a megvadult oroszt lefejteni Cenáról.
Amikor Rusev távozik, Cenához jön az orvos.

A reklámok után a kommentátorok arról beszélnek, mi történt John Cenával pár perccel korábban, ám Bray Wyatt érkezése félbeszakítja őket.
Bray arról beszél, hogy egyszer, mikor a ringben volt és figyelte a közönséget, különböző hangokat hallott. Azon tűnődött, az emberek miért rejtik el az igazságot. Félelemből? Kínos mutatni, kik is vagyunk valójában? A valóságban lehet, hogy nehéz lenyelni egy pirulát, de ez nem változtat azon a tényen, hogy minden ember bűnös. Bűnös, mert nem szeretjük azt a személyt, amivé váltunk. Nem szeretjük az embert a tükörben, és utáljuk a munkánkat. És ez nem változtat azon a tényen, hogy az emberek mind hazugok. De ő más, állítja magáról Wyatt. Ő nem hazug. A nyelve az igazság pengéje és átvágja a megtévesztés torkát. És ha az emberek akarják az igazságot, ő ismeri az igazságot Undertakerről! Taker hazug és kétségbeesetten próbálja tagadni azt a tényt, szabadságot akar a lelkének. A WrestleManián nem lesz könyörület, Sister Abigail csókja le fogja zárni a sorsát. A WrestleManián Undertaker végre nyugalomra talál!
Undertaker nem jelent meg ma sem. Sokak kedvencét úgy tűnik csak vasárnap láthatjuk.

Michael Cole elmondja, hogy a nézők dönthetnek arról is, ki legyen a speciális mérkőzésvezető a következő, Dolph Ziggler és Daniel Bryan közötti meccsen. Választani az IC övre pályázó másik öt szupersztár közül lehet.

Láthatjuk a WWE Hall of Fame következő tagja, Kevin Nash videóját, majd a backstage-be pillantunk be. Natalya és Tyson Kidd egy helyiségben vannak, ám egy paraván választja el őket. Natalya szépítkezik, Tyson pedig fejhallgatóval a fején, kezében egy Burger King zacskóval ül le a kanapéra. Tyson igazi, véget nemérő szerelemről beszél, és Natalya akkor veszi észre, hogy nem is hozzá szól, hanem a kajához, amikor átnéz a túloldalra. Elveszi tőle a dobozt és élvezettel falatozni kezd.

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler
A két szupersztár érkezése után megtudjuk, hogy a közönség Dean Ambroset választotta speciális mérkőzésvezetőnek, ráadásul egymaga a szavazatok 57 %-át szerezte meg. Érkezik tehát Ambrose is, felveszi a csíkos inget, a ring fölött pedig szimbolikusan már most ott lóg az IC öv.
A két szupersztár kissé óvatosan kezd, de végül teszik a dolgukat és hosszú percekig egyenrangú küzdelmet produkálnak. Ambrose is teszi a dolgát, nem avatkozik közbe feleslegesen. Daniel Bryan fölénybe kerül, beviszi rúgássorozatát, majd lendületet vesz. Ekkor azonban Ziggler bevisz egy superkicket, majd azonnal jön a ZigZag és a kopogtatás. Bryan nem képes kirúgni, így a mérkőzés győztese Dolph Ziggler. Ambrose magasba emeli a kezét, majd – mivel már nem mérkőzésvezető – azonnal meg is támadja. Ziggler megkapja a Dirty Deeds-et, majd Ambrose előhúz egy nagy létrát a ring alól. Felállítja és elindul, hogy magához vegye az övet, ám érkezik BNB, aki lerántja a létrafokról. Jön R-Truth, Stardust és Harper is, így a vasárnapi meccs valamennyi tagja a ringben van és adnak egy kis ízelítőt. A bunyó végén testek hevernek mindenütt, az öv pedig továbbra is a magasban lóg…

A WWE nehézsúlyú Világbajnoka, Brock Lesnar és Paul Heyman érkezik az arénába. Lesnar körbe-körbe jár a ringben, miközben Heyman elmondja a már kívülről ismert bemutatkozó-bevezető szövegét, végül összefoglalja az elmúlt hetekben már sokszor elhangzott promóciós szöveget: “yak, yak, yak, yak, yak.”
Ha nem lenne világos mindenki számára, hogy vasárnap a WrestleManián Roman Reigns komoly verést fog kapni, akkor nincs mit mondania. Lesnar úgy el fogja verni a szamoai tökös fickót, mint azelőtt még soha senki. Vasárnap az emberek a pénzükért láthatják, hogy Lesnar kiveri az életet is egy másik férfiből.
Lesnar továbbra is rója a köröket, Heyman pedig folytatja: Lesnarban minden megvan, amit ő már elmondott és az is, amit nem. Reignsben is benne van, amiért sztárolják, és amiért nem. Van egy győztes és van egy vesztes. Brock pedig mindenkit kudarcba taszít. Visszatekint az előző évre, ahol az emberek azt mondták: Nem lehet és nem akarják. De megtörtént, Lesnar megszakította a Streaket. Ugyanez történt John Cenával a SummerSlamen és John Cena most nem main eventer a WrestleManián, míg Lesnar az. Heyman elárul egy kis titkot Reigns-nek, aki el akarja venni Brocktól az övet: A WWE felcímkézte Lesnart, hogy zsoldos, aki csak pénzt akar. A valóságban azonban versenyhelyzetben olyan ember, aki örömmel ver szét mindenkit, aki a címet akarja tőle. Mert a bajnoki övet Lesnar személyes tulajdonként kezeli. Személyes, mint a felesége, vagy az étel a gyerekei tányérjában. Lesnar ekkor kissé furán nézett Heymanre, akit ez csöppet sem zavart, folytatta a tőle megszokott hévvel a bizonygatását annak, hogy Roman miért nem győzhet egészen addig, amíg meg nem szólalt a zene és meg nem jelent Reigns a közönség sorai között.
Félelem nélkül nézett a Bajnok szemébe, Lesnar arcán gúnyos mosoly látszott.
Lesnar felemelte az övet, olyan magasságba, hogy Roman jól megnézhesse, ő pedig kikapta a kezéből. Megnézte, majd ő is a magasba emelte, ezt a közönség nagyon vegyes reakciókkal fogadta. A RAW azzal a képpel ért véget, hogy Bajnok és kihívója két oldalról húzzák a bajnoki övet. Nem bántották egymást, arra ott lesz a vasárnap.

Ez volt tehát az utolsó RAW a 2015. évi WrestleMania előtt. A héten a WWE rajongói számos program közül választhatnak, hisz indul a WrestleMania Axxess, ahol találkozhatnak a szupersztárokkal, kiállításokat nézhetnek meg vagy éppen beszerezhetik az ajándéktárgyakat. Természetesen a héten még lesz adás is.

34 gondolat “WWE RAW 2015. március 23. – Utoljára a WrestleMania előtt” bejegyzéshez

  1. Lesnart fikázza mindenki! Legendákat vert el! Nem is akárhogy! Tegyük fel hogy olyan bajnok lenne,amilyet ti szeretnétek. Minden héten megjelenik,az adásokon! Mégis kivel mecseljen? A mizzel,vagy rtruttal,vagy ziglerrel? Hogy lenne már az hiteles? Ha bajnok marad, remélem azért a havi ppvken megvédi az övet,mondjuk,orton,wyet,rusev,rybak ellen! Ő egy élő legenda! Tiszteljétek már!

    Kedvelés

    1. Szerintem nézzetek vissza néhány 2003-as Lesnar meccset.Szerintem hihetetlen,hogy egy ekkora benga állat képes volt hátraszaltókat csinálni.

      Kedvelés

    2. Igazad van.DE igy sem jo,mivel az ovnek mar nincs is erteke…szinte mindenkit jobban erdekel a IC ov sorsa,vagy talan meg a US ov sorsa is jobban erdekel mint ez.Ezzel nem Lesnart fikazom,csak ha az ov korul nincs mozgolodas,akkor lassan senkit sem fog erdekelni.

      Kedvelés

      1. Én abban bízom,hogy igazak lesznek a hírek és Heyman tényleg Brock ellen fordul majd a wm-en..ez talán még megmentheti a főeseményt,mert szerintem baromi unalmas lesz,pedig nekem Brock is nagy kedvencem,de hát Romannal összehozni egy jó meccset..necces.. Főleg,ha az utóbbi meccseit nézem a Regins gyereknek..

        Kedvelés

  2. A sok kis Reigns-fan figyelmébe: RR nem fog győzni! And I have more baaaaad news: Lesnar szerződést hosszabbított a WWE-vel és törölta az UFC-set…

    Kedvelés

    1. A jelenlegi helyzet alapján bárhol jobban helyen látnám az övet, mint Mr.Szellembajnoknál. Függetlenül az, hogy az agyonpusholt szuperhős az ellenfele. Egyszerűen tűrhetetlen, hogy a Summerslam óta talán két címmeccset láttunk, és azért az időintervallum nem kicsi : Fél év. Szóval, ha tényleg hosszabbított, és ezután heti rendzserességgel fog adásokra járni, és PPV-ról PPV-ra meg fogja védeni azt a tetves övet, akkor tőlem bajnok lehet még egy évig is. De ha a WM után maradna a jelenlegi állás, akkor inkább menjen a picsába el, és hagyja itt az övet valakinek, teljesen mindegy, hogy kinek.

      Kedvelés

  3. Hát a vége eléggé viccesre sikeredett.Mintha 2 kisgyerek elkezdene veszekedni.Vártam volna Romantol egy speart vagy Brocktol egy F5-ot.Na majad a manian.

    Kedvelés

  4. Érdekes azt hittem Undertaker jelen lesz, mikor Punk akarta kimondani, hogy Rest In Pe… és jött a gong és Taker ott volt a háta mögött 😀 😀 De itt Wyattel nem történt meg… Kár…

    Kedvelés

  5. Engem is a main event érdekel a legkevésbe, és igazából sajnálom is már Reignst. Amennyi fújolást kap, meg átkozódást, közben szerintem az utóbbi egy évben kb. minden téren fejlődött. Csak basszus a MacMahon meg a kreatívok kitalálták, hogy ő lesz a következő sztár és kész. Most mit csináljon? Mondja azt, hogy nem? Ebből él basszus! Szerintem az a botrány, hogy a WWE kb. tudomást sem vesz arról, hogy mire hogy reagálnak a rajongók. Ahogyan Romant kifújolták a Rumble-ön, azzal a lendülettel kellett volna belőle heelt csinálni, és piszok jól működhetett volna a karaktere. Szánalom, hogy mit művelnek. Az adás amúgy jó volt.

    Én nekem egy félelmem van, hogy a WM nagyon sablonos és kiszámítható lesz.

    Tag – Tysonék vagy Usos
    Orton vs. Rollins – Orton
    Diva Tag – AJ és Paige
    Rusev vs. Cena – Cena
    Létrás – Bryan (ha nem ő nyerne, akkor a yes-es marhák elbontják a stadiont)
    Battle Royal – Ryback vagy Henry
    HHH vs. Sting – Sting (és ezt sajnálom, mert Triple H egyre csak mélyebbre és mélyebbre ássa a karakterét, és ez minden idők egyik legjobb istálójának alapítója és 8 szoros vb esetében elég szánalmas)
    Bray Wyatt vs. Undertaker – szerintem Taker behúzza, nem hinném, hogy vereséggel akarna visszavonulni, mert nem hinném, hogy lenne több meccse
    Lesnar vs. Reigns – egy kiegyenlített meccs után valahogy Rollins beváltja a táskát, és indulhat egy évig a storyline, hogy a teljes Authority hogy fogja védelmezni nála.

    Szerintem ez lesz a végkifejlet, és ez a sablon is, remélem nem ez lesz. Én szívem szerint Lesnarnál hagynám az övet, és Reignst tovább építeném, és nem nyomnám ennyire, hogy sztár legyen. Az IC övet Ambrose derekán látnám szívesen, jelenleg az egyik legjobb pankrátor az egész main roosterből. A Battle Royal nekem tök mindegy, de szerintem hatalmas poén lenne Curtis Axellel megnyeretni. Az Undertakert én szívesen látnám győztesnek, de úgy is, hogy Wyattet tartom Ambrose mellett a legjobb dolognak, ami a WWE-vel jelenleg történhet. De a Taker az Taker 🙂 Stinget is nagyon bírom, de a régi Triple H volt anno az egyik kedvencem, és belefájdul a szívem, hogy milyen trágya karaktere van. Ha most ledobva az öltönyt, The Game-ként térne vissza, és megverné Stinget, az biztosan sokat dobna a karakteren. De Sting nem fog kikapni.

    Kedvelés

  6. WM31 főeseménye:
    A legnagyobb főesemény a WWE történetében!!!!
    Hulk Hogan vs Curtis Axel
    Mindent ütne!!!

    Kedvelés

  7. Megmondom őszintén, a WRESTLEMANIA MAINTEVENTJE nagyon nem érdekel, rég mondtam ilyett, de egyszerűen ilyen borzalmas feudal felépített maint eventet még életemben nem láttam, ez is mi volt már itt a végén, már kezdtem azt hinni hogy véletlen a minimaxra kapcsoltam, ez lenne a WWE? áh szégyen erre mást nem lehet mondnai… de a többi meccs kifejezeten érdekel, ez a létrás meccs nagyon megfogott, a story is nagyjábol okés, a sztárok is jók benne, ezt mást csak elbaszni lehett, a Taker vs Wyatt na itt tényleg gőzöm nincs hogy mi lesz, de azért Wyatt egymaga milyen feudott felépített már, ő a jövő nem Rollins, remélem hogy nemsokára nála láthatjuk majd az ővet, de erre kb annyi esély van mint hogy a Los Matadores nyeri a TT övet…. a az Orton vs Rollins jól fellett építve, ez is jónak igérkezik, Sting vs HHH , hát ez is nagyon várós, föleg hogy Sting útolso meccse lesz, kiváncsian várom, ez is szépen fellett nagyjábol építve…. szóval a maint eventen kivül várom az összes meccsett, és remélem hogy jók lesznek…. az adás magához képest türhető volt…. 10/6

    Kedvelés

    1. apropó majdnem kifelejtettem a Rusev vs Cena meccsett….. szerintem a Taker vs Wyatt feudon kivül ezzel foglalkoztak a legtöbbett…. és ha odafigyelnek akkár még jó meccs is lehett belőle, Rusev egy igazi vadállatt, pedig Lesnara szoktál ezt mondani, azt láthattuk mit művelte Reingsel, jó meccs lehet ez is, Lana szerepére is kiváncsi leszek, valószínűleg Cena nyerni fog, de reméljük hogy egy jó meccsen

      Kedvelés

  8. Szerintem rybak nyeri a royalt! Romané lessz az öv de én hétfőre várom a táska beváltást! Javítok! Az ír vörös nyeri a royalt,szerintem ott fig visszatérni! Ic öv az ambrosé lessz szerintem !ja és a roman vs lesnar mecsen,bejön rock zavarni egy kicsit! Szerintem ez lessz!

    Kedvelés

  9. Csá Skacok. Ha érdekel titeket akkor röviden összefoglalom, hogy Szerintem mik lesznek a Wm31 eredményei. Kickoff- Tag team championship match: Cesaro, tyson kidd vs Los matadores vs New day vs Usos- Itt vagy Cesaróék vagy a New day. Wm – Bellák vs Aj és Paige- Itt Aj ék fognak nyerni. Andree the Giant memorial Battle royal – Vagy Henry vagy Ryback nyeri. Rusev vs SuperCena- eggyértelmű cena nyer mégegyszer ne kap Kamuruszkitól. Barrett vs Cody vs Bryan vs Ziggler vs Harper vs R truht vs Ambrose- Ez két esélyes vagy Ambrose vagy Ziggler nyer. Wyatt vs Undertaker – Na ez az a meccs aminek nem tudnám megmondani az eredményét, de szerintem hatalmas meccs lessz az bizti. Orton vs Rollins- Ezt Orton fogja megnyerni még úgy is, hogy ott lesznek Rollins seggnyalói. Triple h vs Sting – Itt Sting nyer. És végül a Lesnar vs Reins- Itt sajnos vagy nem sajnos akármennyire is Nem Szeretjük Reins fog nyerni. Ha vétettem íráshibát az azért volt mer siettem bocsi. Remélem sok pozitív like ot kapok tőletek.

    Kedvelés

  10. 5vs5 az jó volt. Miz-t mindig öröm látni elbukni. Az IC ladder kurva jó lesz amit ma is műveltek. A végén lesnar-reings…. szánalmas
    szerintem nincs olyan ember akit érdekel a main event

    Kedvelés

  11. Hát ez 1 picit fzra adás volt. Vártam Undertakert de nem jött 😦 Lehet tényleg csak a Wrestlemanian fogjuk látni. Már lassan nem tudom eldönteni hogy Sting VS Triple H vagy Kalapács VS Bézbólütő mecs lesz-e. Triple H-nek, nagyon nem tetszik ez a karakterer. Akkor szerettem amikor mé a DX volt. Ennek a Lesnar-Reigns civakodásnak meg nem volt értelme. Adhadtak volna 1 kis ízelítőt mint pl Ambrose-ék. De a közönség eléggé fújjolta őket. Ezt viszont nem értem. Reigns a Shield-el jelent meg, már az NXT-t leszámitva és gyakorlatilag 3-an zuztak szét mindenkit. Ha jól emlékszek anno Lesnar a Hardy Boys-al voltak ellenfelek, de ő inkább magányos farkas volt és el is intézte őket. Rajtuk kívűl olyan pankrátorokat is mint Kutrt Angel vagy The Rock. Roman-nek jó a karektere szerintem és hiába sokan utáljátok ezt ti is tudjátok, hogy itt nem a karakterével van a baj, nem is azzal amit csinál mert jól csinálja. Itt magával a WWE-ben van a hiba hogy ennyire erőltetik ezt az egészet. 5 embert simán szétver, hagyjuk már.. de neki ezt kell csinálnia és jól csinálja, csak akkor is sok már belőle. Orton most itt a Top 1 face, ahogy elnéztem a kommenteket. De ha vele is azt csinálnák mint Roman-el őt s megunnánk. De ettől a Lesar-Roman mecstől nem várok sok mindent. Talán engem is jobban érdekel az IC bajnoki öv sorsa és a létrás meccs. Ennek ellenére elég jó adás volt 🙂

    Kedvelés

  12. Elég béna lett a vége, többet vártam. A WWE már egy normális feud-ot sem tud felépíteni, ezért mondtam azt hogy jobb lenne ha Bryan is benne lett volna meccsbe, mert ha nincs adáson Lesnar akkor Bryan és Roman jobban fel tudták volna épiteni a meccset a WM-ig. így meg inkább hagyjuk….sztem már nagyon kevesen vannak akiket nagyon érdekel ez a meccs, főleg hogy lesz egy fasza létra meccs 🙂

    Kedvelés

    1. “sztem már nagyon kevesen vannak akiket nagyon érdekel ez a meccs, főleg hogy lesz egy fasza létra meccs 🙂 ” teljesen egyetértek veled! Jogos!

      Kedvelés

  13. Srácok, csak én vagyok úgyhogy ezt a Reigns vs Lesnar meccset telibe sz*rom? 😮 Sokkal jobban érdekel AZ ÖSSZES MECCS! Úgy is az lesz, hogy Reigns megnyeri, Rollins beváltja.

    Kedvelés

  14. Ez a befejezés komolyan… beharangozták, hogy Lesnar, Reigns végre egy ringben és erre kaptunk 2 óvodás civakodását a piros tűzoltóautón. És ezzel vezetik fel a main event-et? könyörgöm…

    Kedvelés

  15. Erdekes vege volt.. Mint 2 kiskolok veszekedne egy kis jatek-auton..:D se F5,se Supergirl Punch. Na mind1 a IC meccs izgalmasabbnak tunik mar most. Szerintem WM-en Reigns nyer majd de Rollins jon bevaltani a homartasijat es O lesz az uj champion. Ami nem lenne rossz mert heel,idegesito is es sokat szerepel.. 😀

    Kedvelés

          1. Most. És itt kérek mindenkit, hogy az alapvető íratlan szabályokat tartsa be. Nem kell minden sorban nyolcat káromkodni, főleg nem kell másokat piszkálni. Royalt sem. Az elmúlt hónapokban teljesen korrekt írásai voltak, ezért döntöttem úgy, hogy láthassuk a véleményét.

            Kedvelés

Vélemény?