Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. március 2. – John Stewart élőben

raw20150302

2015. március 2-án Newark-ból jelentkezett a Monday Night RAW. A WWE első tavaszi adását a Pre Show után Seth Rollins nyitotta. Mr. Money In The Bank most is két testőre kíséretében érkezett az arénába és legfőbb problémája ismét a rendező-producer John Stewart volt.
Seth már korábban beszólt Stewartnak, aki ezt nem is hagyta válasz nélkül, ráadásul épp úton van a RAW helyszínére! A szóváltás összefoglalóját láthatjuk is, majd Rollins még mindig provokál. Felszólítja Stewartot (mert biztos benne, hogy most is nézi őt), hogy forduljon vissza, hisz ő nem egy komikus. Ez nem egy Jerry Lawler/Andy Kaufman szituáció. Azt mondja, meg fogja mutatni Stewartnak, hogy ő képes a műsorvezetői munkát jobban végezni, mint ő. Mert ő a WWE jövője, Mr. Money In The Bank, a Vezetőség ragyogó ékköve – mondja és úgy véli, hogy – ellentétben Stewart Daily Show-jának ingyenes jegyeivel – az emberek pénzt fizetnek azért, hogy idejöjjenek és őt lássák. Ő megállíthatatlan…
Nem tudja folytatni, mert Roman Reigns zenéje szólal meg. Roman mosolyogva megy a ringbe és azt mondja csak azért van itt, hogy élőben is megmondja, Rollins egy szar. A közönségnek ez tetszik, azonnal kántálni kezdik: You Sucks! Aztán Reigns kéri, Seth-től, hogy folytassa, ahol abbahagyta, folytassa saját dicsőítését. Nem kell neki kétszer mondani, azt állítja, hogy ő többet ér, mint Michael Jordan, mert mindenkit képes ledolgozni, képes túlbeszélni John Stewartot, képes túlreppelni Wiz Khalifát… Micsoda? – kérdezi Roman, mire Seth azt mondja: és le tudja enni Mark Henryt. És ha már Reigns itt van, egy apró megjegyzés: túl tesz pankrációban rajta. Magasba emeli a táskáját és kihangsúlyozza: ő az, aki megy és legyőzi a következő WWE Nehézsúlyú Világbajnokot! Roman megszólalna, de Seth nem hagyja, tudja mit akar mondani, azt, hogy ő lesz a következő Bajnok, de nem. Seth szerint Roman Reigns nem tudja legyőzni Brock Lesnart. Ő tudja, mert mindkettőjükkel volt már egy ringben és Lesnar az elpusztíthatatlan erő, akit Roman nem győzhet le. Ő viszont igen. Seth Rollins meg tudja verni Brock Lesnart és Roman Reigns-et is!
Meg tudod verni Brock Lesnart? – kérdez vissza értetlenül Roman, majd megjegyzi: Sethnek volt egy esélye a Royal Rumble-ön, de nem tudta jól végezni a dolgát. De ad neki még egy esélyt – mondja és megkérdezi, hogy képes-e Seth feláldozni a táskáját és a WrestleMania main eventjén egy triple threat meccsen legyőzni őt és Lesnart? Meg tudja-e ezt csinálni? Seth Rollins úgy véli, ezt is megteheti, vagy éppen várhat, míg ők ketten darabokra szaggatják egymást. Aztán beválthatja a táskáját, de lehet, hogy egy nappal a WM után teszi ezt meg, de lehet, hogy megtartja… Folytatná, de Roman közbeszól: de lehet, hogy most azonnal ad neki egy Superman Punch-ot. Megüti Seth-et, mire J&J azonnal ráront és püfölni kezdik. Sokra nem mennek vele, egyikük a Superman Puch-ot, másikuk a Speart kapja. Mr. Money In The Bank már jó messze van…

A reklámblokkban láthatjuk, hogy sor kerül ma egy Díva Bajnoki cím mérkőzés visszavágóra, majd benézünk a backstage-be. Dean Ambrose halad az aréna felé, övé lesz az este első mérkőzése. A vállán most is ott van Bad News Barrett Interkontinentális Bajnoki öve.
Seth Rollins a két testőrt szidja, amikor Orton lép oda hozzájuk és megjegyzi, ez az egész eléggé kínos volt. Ő is a két testőrt cikizi, hogy miért nem voltak képeset Romant három méterre tartani Seth-től. Aztán Rollins is megkapja: Orton azt mondja, ő hisz abban, amit Seth a ringben mondott, ezért ne késlekedjen, menjen be a Vezetőség irodájába és kérjen ma estére egy meccset Roman ellen.
Seth most is azt mondja: bárkin túltesz pankrációban, és nagyra értékeli a tanácsot, de a saját kezében fogja tartani az ügyeit.

Dean Ambrose vs Bad News Barrett
Azt már tudjuk, hogy Bad News Barrett ott lesz a WrestleManián, ráadásul több szupersztárral szemben kell megvédenie Bajnoki címét és még ráadásul egy létrás mérkőzésen. Láthattuk, hogy a küzdelembe Dean Ambrose mellett Daniel Bryan is be akar csatlakozni és egyelőre még nem tudni, összesen hányan és kik vesznek majd részt a csatában.
Ma este azonban Barrett legfőbb feladata az lenne, hogy legyőzze Ambroset és visszavegye a tulajdonképpen önkényesen eltulajdonított övet. A meccs első részében nem úgy tűnik, hogy BNB a trófeával a vállán távozik, hisz Ambrose ismét komoly fölényben van. Ráadásul – amíg ők ketten a ring egyik oldalán vannak, a másik oldalról R-Truth lopja el az övet és a kommentátori asztal alá rejti. Nemsokára megjelenik Luke Harper és elkéri az övet Truth-tól, majd a vállára veti és elindul kifelé. Barrett azonnal rá figyel, Ambrose pedig ezt kihasználva ad neki egy Dirty Deeds-et, majd kopogtat.
A mérkőzés győztese: Dean Ambrose, a sokszor ellopott öv azonban most éppen Harpernél van.

Láthatjuk, hogy a SmackDown-ban Miz hogyan túrta ki Mizdow-t a reklámfilm főszerepből, majd benézünk a backstage-be, ahol mintha flashmobot tartanának a szupersztárok. Miz és Mizdow lép be, majd Miz mindenkitől figyelmet kér. Kiderül, azért vannak ott ennyien, hogy megmutathassa nekik új reklámfilmjét. A rögtönzött világpremier előtt Mizdow figyelmezteti, talán jobb lenne ezt privátban. Miz azonban meg van győződve róla, hogy az irigység beszél belőle és leinti, mondván Robert De Niro és Brad Pitt sem egyedül nézi a saját moziját. Elindul a rövidfilm és kiderül, hogy Miz egy merevedési problémákat orvosoló szer reklámjába került be. Megzavarodva néz, miközben Mizdow kuncog magában. Aztán mindenkiből kitör a nevetés, leginkább Miz öv alatti problémáján derülnek. Miz kiabál: rengeteg golyó van még a fegyverében – mondja, majd megvádolja Sandow-t, hogy felültette. Egy hálátlan senki, pedig nulla lenne nélküle. Megfenyegeti, hogy kirúgatja, majd arcon üti. Sandow nem alázkodik meg, látszik rajta, hogy felszívja magát és farkasszemet néznek. Miz még mindig mondja a magáét, és felszólítja, hogy fogja vissza magát. Emlékezzen, mi volt ő, hol volt ő, mielőtt találkoztak. Ismét a kirúgással fenyegeti, azzal, hogy nem lesz WWE Univerzum, nem lesz WWE, nem lesz élet… Mizdow ismét erőt vesz magán és ismét bocsánatot kér.

Újabb Bray Wyatt promó a koporsóval. Undertakert hívja. Beszél tűz iránti megszállottságáról, azt mondja a tűz olyan, mint ő. Egy benzineskannát fog, amivel mindent lángra lehet gyújtani. Lelocsolja a koporsót és arról beszél, hogy keresztül fog menni a poklon, hogy lássa Undertaker arcát. Mindent feléget és a WrestleManián a Deadman is el fog égni…

Tyson Kidd, Cesaro és Natalya vs The Usos és Naomi
Láthatjuk, mi történt a két csapat között egy hete a RAW-ban és már az első pillanatokban nyilvánvaló, hogy ma is pörgős meccset hoznak össze. Nem volt hiány az érdekességekben sem. Láthattuk, hogy Natalya lába még mindig nincs rendben, így amikor összekerült Naomival, nem volt könnyű dolga. Aztán Tyson alakított ismét: Egyedül került szembe az ikrekkel, és mivel Cesaro épp a földön feküdt, bepacsizta a feleségét. Natalya kénytelen-kelletlen odaállt Jey és Jimmy elé, a mérkőzésvezető persze nem engedte ezt a harcot. Natalya szóvá tette a férjének a dolgot, közben pedig Naomi érkezett hátulról, elkapta és lekopogtatta.
A mérkőzés győztesei: az Uso testvérek és Naomi.
Persze Natalyánál elszakadt a cérna, kiabálni kezdett Tysonnal és ismét Cesaro volt az, aki békítően közéjük állt.

Michael Cole bejelenti a mai fő eseményt: Roman Reigns vs Seth Rollins meccs lesz. John Cena zenéje szólal meg és a Cenation vezetője érkezik az arénába.

A közönség nem mondhatjuk, hogy hatalmas lelkesedéssel fogadja, így Cena meg is jegyzi, hogy milyen megosztottak ma este. Nem felejti el megemlíteni, hogy azok, akik nem állnak mögötte, remekül érezhették magukat, amikor Rusev megverte őt a FastLane-en. De ne örüljenek sokáig! Nagyon akarta, hogy Rusev első vereségét tőle szenvedje el a WM-en, ám ha ez nem történhet meg, nem nyafog, nem panaszkodik, hanem alkalmazkodik és küzdeni fog!
Egy hete Rusev visszautasította az US övért a címmeccset, de ő egy megbélyegzett ember és előbb-utóbb a kezei közé kapja. Cena mindenképpen ott akar lenni a WrestleManián, amit világszerte milliók és milliók fognak nézni a WWE Network jóvoltából. Mindenki erre az eseményre fókuszál, így bejelenti, hogy részt fog venni az Andre The Giant Memorial Battle Royalon! Megfogadta, hogy tisztelegni fog a WWE történetének egyik legnagyobb óriása előtt!
Stephanie McMahon zenéje szakítja félbe a monológot.
Steph megkérdezi: mióta divat, hogy a szupersztárok deklarálják részvételüket egy eseményre, ők döntik el, miben fognak szerepelni? Cena azonnal válaszol, nem tett mást, csak ugyanazt, amit előtte már többek között Mit, Fandango, sőt Adam Rose is, bár nem éppen ebben a gyilkos sorrendben. 😀
Stephanie a kifejezésen háborodik fel és úgy érzi, Adret becsmérli, ez pedig számára is személyes sértés, hisz az óriás jó barátja volt. Mutat is egy fotót, amin Andre The Giant tartja a karjaiban a 8 éves McMahon lányt. Cena szólna, de Steph nem engedi, hanem közli vele, hogy a válasza arra, hogy Cena részt vehet-e a Battle Royalon: NEM!
John Cena azt mondja: abban a képben, amikor Steph Andre térdén ül, szereti azt a kislány, mert akkor még Stephanie nem olyan ribanc volt, mint most! Stephanie azzal vág vissza, hogy az olyan nagyhatalmú nőkre, mint amilyen ő is, gyakran mondanak hasonló jelzőket. Aztán Cena magyarázni kezdi, hogy ő nem tiszteletlen volt, sőt épp megpróbált tisztelegni Andre öröksége előtt azzal, hogy beírja magát a meccsre. Sorolni kezdi az érdemeit, címeit, sikereit, amire Stephanie csak azzal tud felelni: Az a probléma, hogy Cena nem igazán a Vezetőség barátja és a múltbéli akcióira emlékezteti, nem felejti megemlíteni azt sem, hogy Cena nem tudta elvégezni a dolgát Rusev ellen, itt az ideje találni valakit, aki képes erre!
Cena szerint el kell vonatkoztatni attól, hogy a Vezetőség egy rakás szemét, akárcsak Rusev, ez az egész nem erről szól, hanem a WrestleManiáról.
Stephanie begurul és azzal fenyegetőzik, hogy végleg kihagyják Cenát a WrestleManiából. Nem John Cena határozza meg a WWE-t! Voltak olyan srácok, mint Bret Hart, Hulk Hogan, Stone Cold Steve Austin, The Rock, akik azt hitték nélkülük nem lesz más a WWE, mint egy süllyedő hajó, de ők túlélték! És ugyanez fog történni akkor is, ha John Cena a nézőtérre ül és onnan nézi a WrestleManiát! A közönség azonnal kiabálni kezdi: Yes! Yes! Yes!
A mostani WrestleMania minden idők legnagyobbja lesz és nem az a kérdés, hogy van-e WWE John Cena nélkül, hanem az, hogy van-e John Cena WWE nélkül!
Steph szavai után Cena magába fordul és megszólal Curtis Axel zenéje.
Curtis szerint az Axelmania elszabadult. Már 35 napja van bent a Royal Rumble meccsben, mondja és dícséri saját magát, végül azt állítja, hogy ő az az ember, aki le tudja győzni Rusevet. Ő is találkozott Andreval gyerekként, említi meg, majd elmondja hogy már hivatalosan is részese a Battle Royalnak. Két WM győzelem azonban jobb, mint egy. Axel nem hagyja ki, hogy Stephaniet fényezze és látnoknak nevezi a nőt, akinek a szavai inspirációt adnak. Steph megköszöni, majd Axelmania kiabálásba kezd a közönség.
Stehanie megjegyzi: úgy néz ki, Axel csillagzata emelkedőben van, míg John Cenáé zuhan. Bejelenti, hogy ők ketten most azonnal megmérkőznek egymással. John Cenának akkor lesz esélye Rusev ellen a WrestleManián, ha képes lesz Rusev elméjén változtatni és rábírja, hogy elfogadja a kihívást.
Curtis Axel megkérdezi: mit teszel, ha az Axelmania elszabadul? – majd látványosan leszakítja magáról a pólót, John Cena pedig ad neki még egy esélyt, hogy elhagyja a ringet. A második lehetőség, hogy leckét ad neki és a meccs kezdődik.

Curtis Axel vs John Cena
John Cena már-már unatkozva nézi, ahogy Curtis Axel próbálja megmozgatni a közönséget és kiélvezni a rivaldafényt. Aztán egyetlen ütéssel padlóra küldi, ami nem igazán tetszik a publikumnak. Axel felnéz a WrestleMania logóra, mintha abból akarna erőt meríteni, majd azonnal kap egy AA-t és máris ott az STF. Az Axelmania véget is ér mára, Curtis Axel kopog és feladja a meccset.
A mérkőzés győztese: John Cena feladatással.
Cena dühös. Annyira, hogy még a karját sem engedi a magasba emelni és ezen nem csillapít semmit sem az, hogy megszólal Rusev zenéje. Lengeti az orosz zászlót, Lana pedig gratulál Cenának a “diadalmas” győzelméhez. Rusev közli, hogy Stephanie tájékoztatta arról, hogy az egyetlen lehetőség a meccsükre az, ha ő meggondolja magát. A közönség azonnal kiabálni kezdi: USA, USA! USA vagy nem, a válaszom NEM – mondja Rusev.
Cena háta mögött nagy durranással leereszkedik az orosz lobogó…

Egy kis reklám a Triple H vs Sting WrestleMania meccshez, majd a WWE COO, Triple H érkezik az arénába.
Azzal kezdi, hogy 1995-ben Vince McMahon szemébe nézett és az összes amit kért tőle, egy lehetőség. Most, 20 évvel később megpróbálta a legtöbbet tenni és felajánlotta Stingnek, hogy életben tarthassa az örökségét, nagyobb lehessen, mint valaha az eddigi karrierje során. Ő azonban elherdálta ezt a lehetőséget elcserélte egyetlen esélyre, egy röpke WrestleMania pillanatra. Triple H bevallja, talán meg is érti valahol, de sting a rossz fiút választotta. A WrestleManián Sting The Game-mel fog a ringbe lépni és HHH megígéri, hogy Sting karrierje úgy fog eltűnni, mintha soha nem is lett volna.
Azt mondja, van egy elmélete, hogy Sting miért nem jött soha a WWE-be. Megkéri Booker T-t, menjen a ringbe. Az ötszörös WCW Bajnok, Hall of Famernek először azt veti fel, hogy hallotta, amikor kommentátorként többször megjegyezte, ő blokkolta Sting WWE-be érkezését. Ő tudja, hogy ezt Booker sem hiszi el, most arra kíváncsi, mire is gondol valójában. Booker T Stingről beszél és elismeri, valószínűleg megtette volna ugyanezt, ha ő lett volna Triple H cipőjében.
HHH szerint Booker olyan, mint az interneten szörföző kisgyerekek, azt hiszi mindent tud az üzletről, de valójában nem ismeri a dolgokat.
Booker azt mondja, ő ismeri Stinget és dicséri is, mint a WCW utolsó talpon maradt emberét, és figyelmezteti HHH-t, hogy nem képes őt irányítani! Nem az a legjobb az üzletnek, ha irányítani akarja. Nem tudta ezt Rick Flair, Hulk Hogan, Eric Bishop és az NWO sem. Sting itt van most a WWE-ben és Triple H-nek az a dolga, hogy a WrestleManián foglalkozzon vele.
HHH úgy véli, hogy a kontroll egy vicces dolog. Ha megvan az erőd, hogy kontrollálj másokat, hogy megtehess bármit. Ha nincs meg ez a hatalom, az frusztrálja őt – vallja be, majd köszönetet mond Bookernek és közli vele: Ki van rúgva!
Egy darabig nézik egymást, majd Booker T elhagyja a ringet, összeszedi papírjait a kommentátori asztalnál és távozik. Triple H utána szól: Csak szórakoztam veled, nem rúgtalak ki! Hozzáteszi: Booker nagy abban, amit csinál és értékes tagja a kommentátori csapatnak. Csak egy példát akart mutatni a kontrollra és Booker volt kéznél.
Van egy lehetősége, hogy véget vessen a WCW utolsó tagjának és azt fogja tenni, amit jobban csinál mint bárki más a földön. Kihasználja ezt és véget fog vetni Stingnek – mondja, majd ledobja a mikrofont és elhagyja a ringet. Egy pillanatra megáll Booker T mellett, mind neki valamit és vállon veregeti.

WWE Díva Bajnoki cím meccs: Paige vs Nikki Bella
Ha Paige ma megnyeri a mérkőzést, új Díva Bajnokot avathatunk. Nikki természetesen Brie kíséretében érkezik és biztosak lehetünk benne, hogy Brie a szabályokon belül mindent meg is tesz azért, hogy segítse testvérét. Paige is volt már bajnoknő, tudja milyen érzés ez, így nem csoda, ha vissza is hódítaná az övet. Ehhez illő tempóval kezdenek.
A mérkőzés pár percig a szabályoknak megfelelően zajlott, majd Paige fel akarta adatni Nikkivel. Brie természetesen közbeavatkozott, ezért pedig a Bajnokot diszkvalifikálták.
A győztes így Paige, azonban túlzottan nem örülhetett, hisz az ikrek azonnal megtámadták. Tartott ez egészen addig, amíg a sérüléséből visszatérő AJ zenéje szólalt meg! Aj megvédte Paiget, azonban a Bella lányok túlereje majdnem őt is legyőzte. Paige törlesztett a segítségért és a korábbi ellenfelek kitessékelték a ringből a testvérpárt.

A ringet rögtönzött televíziós stúdiónak rendezik be és érkezik Seth Rollins, hogy bebizonyítsa, ő is képes egy Daily Show-t összehozni. Tudjuk, hogy John Stewart a RAW-ba tart, hamarosan kiderül, neki mennyire tetszik Seth produkciója. Közben láthatjuk, hogy a média személyiség és Seth között korábban már voltak szóváltások. Seth azonnal el is kezdi, azt mondja, hogy a Daily Show Stewart saját műsora, ő pedig azért van itt, hogy bebizonyítsa a világnak, ezt a munkát sokkal jobban el tudja látni, mint John.
Az első téma: Hol van John Stewart? Seth szerint John a múlt héten “nagyon kemény játékról” beszélt, most pedig síri csend van a dologról. Nem csodálja, hogy Stewart egy csaló, egy hazug, hisz New Jersey-ből származik. Ez persze nem tetszik a helyieknek. Azzal folytatja, hogy ő ugyan adott némi hitelt Stewart szavainak, de nem jelent meg ma. Csakúgy, ahogy az amerikaiak is távol maradtak attól a filmtől, amit Stewart rendezett. Seth szerint John ma nem is fog megjelenni, mert a saját elképzelése szerint akar nyugdíjba vonulni, nem pedig úgy, hogy ő küldje oda, hisz megfogadta, hogy idő előtt nyugdíjazza azért, mert egy csaló.ű
Ekkor azonban megszólal egy zene és John Stewart megérkezik! Élvezi, ahogy a WWE közönsége fogadja, majd lesétál a ringhez.
Seth üdvözli a Daily Show-ban, majd hellyel kínálja. Stewart szerint Seth nem érdemli meg, hogy ennek a műsornak a házigazdája legyen, mire ő megerősíti, hogy csak bizonyítani akarja a világnak, hogy jobb, mint Stewart. A producer szerint azonban Seth csak azt bizonyítja, hogy esetleg nem tud olvasni és gúnyosan nyúl a szupersztár előtti papírlaphoz. Rollinsnak ez nem tetszik, meg is kérdezi: Azért jöttél az én ringembe, hogy szórakozz velem? Stewart szerint ő soha nem csinált bohócot Seth-ből, hogyan is lehetne viccelődni egy olyan emberrel, aki úgy néz ki, mint egy SWAT csapatos sztriptíz fiú Lady Gaga hajjal? Nem azért jött, hogy bolondot csináljon belőle, ő a barátja és segíteni akar Seth-nek. Ő egy old-school ember és aggódik Rollinsért. De ő New Jersey-i és lehet, hogy máshol félnek a Curb Stomptól, de itt minden reggel ezzel üdvözlik egymást. Stewart folytatja: ő emlékszik azokra, akik kiérdemelték a rivaldafényt, mint Bruno Sammartino, Gorilla Monsoon, Mick Foley, Steve Austin, The Undertaker.
Lehet, hogy Rollins erősebb, de neki van valamije, ami Rollinsból hiányzik: a tisztelet! A Vezetőség nem törődik Rollins-szal és nem fogja vissza őt. Rámutat, hogy Seth nem fog harcolni az övért a WrestleManián. Lehet, hogy ő a jobb a ringben, de Lesnar és Reigns lép a kötelek közé. Bármelyikük is nyer, Sethnek nem lesz semmije, csak a táskája. Mr. Money In The Bank lett, de nem ő szerezte meg a táskát, hanem Kane szerezte meg neki! Setrh begurul és rászól: Kuss, hallgass! – majd fenyegetően megindul Stewart felé, nyomában a producer által csak Olsen ikreknek nevezett testőrökkel. Megragadja Stewart zakóját, rángatni kezdi, ekkor azonban megszólal Orton zenéje és jön a Vipera. A testőrök vetkőzni kezdenek, Stewart pedig kihasználja Rollins figyelmetlenségét és berúg a lába közé, majd elhagyja a ringet.
Orton semmit nem tesz, elég volt, hogy megzavarta Seth-et. Elindul kifelé, Stewart a nyomában fut a bejáratig.

A backstage-ben Renee Young éri utol Stewartot, aki idegesen tekint körbe, hisz nem nagyon akarna összefutni Rollins-szal egy ilyen ágyékra célzott rúgás után. Azt mondja, lehet, hogy miután a Daily Show-t elhagyta, most egy ideig a WWE környékén marad.

Luke Harper vs Daniel Bryan
Harper a korábban elvitt IC övvel a vállán érkezik meg és tudjuk, hogy erre az övre Bryannek is fáj a foga. A mérkőzésük 5 percig sem tartott és Daniel be tudta vinni a Yes Lockot, amivel feladásra kényszerítette Harpert.
A kommentátori asztal tetején állva ünnepelt, amikor megjelent Bad News Barrett és leakasztotta az őt illető övet a ring sarkáról. Elindult kifelé, ám a rámpán Dean Ambrose rohant vele szembe és megtámadta. Palóra küldte BNB-t, majd felvette az övet, ám Harper is résen volt és lerúgta Ambroset, majd magához vette a bajnoki ereklyét. Kezében a trófeával leült a ring sarkába, ám érkezett R-Truth. Persze neki is az öv kellett, így elvette, elindult kifelé. Harper a másik oldalról ért elé és nem volt elég, hogy Truth visszaadta azt, ami végülis Barretté, Harper meg is támadta őt. Az öv úgy ért el a bejáratig, ahogy befelé is: Luke Harper vállán. Ott azonban jött Dolph Ziggler és egy jól irányzott Superkickkel padlóra küldte a volt Wyatt tagot. Az IC övet tehát pillanatnyilag Ziggler őrzi.

A Hall of Fame-be kerül ebben az évben a WWE egykori női tagja, Alundra Blayze (Madusa). Ennek kapcsán az ő videóját nézhetjük meg, majd bepillantunk a backstage-be is. Seth és a két testőrnek panaszkodik, amikor Orton megy oda. A Vipera szerint Sethnek meg kellene köszönnie, hogy megmentette őt, mert ha Stewartra támad, kirúgták és beperelték volna. Seth azonban nincs megköszönős hangulatban. Orton felajánlja neki, hogy ha szüksége van Roman ellen segítségre, csak annyit kell tennie, hogy megkéri őt. Kane és Show jelenik meg Orton háta mögött és közlik, hogy ott lesznek a ring mellett. Noble bátran odaáll a bő egy fejjel magasabb Orton elé és közli vele, nincs szükségük mindenkire, Randy pedig elsétál.

Ismét az arénából kapunk képet és Paul Heymant láthatjuk a ringben. Szokás szerint bemutatja magát és azt mondja, hogy most azért jött, hogy a pletykákkal és spekulációkkal foglalkozik. Igen, az ügyfele ott lesz a WrestleManián, de szerinte ezt már mondta. Ott lesz a WrestleMania előtt és ott lesz utána is, mint WWE Nehézsúlyú Világbajnok, mert az ő ügyfele lesz a bajnok, ebben hihetünk.
Elnémul a mikrofonja, mire megjegyzi: A hangmérnök valószínűleg New Jersey-ből származik. Azt mondja az a baj, hogy az emberek vevők az olyan fantáziákra, mint hogy Daniel Bryan megnyeri a FastLanet. Ha Bryan kerülne össze Lesanarral, az ügyfele úgy nyomná el, mint egy csótányt. Aztán itt van Roman Reigns… Hweyman mikrofonja megint vacakol, mire kér egy másikat. Lilian Garcia ad neki újat, Heyman pedig megjegyzi, épp ideje, hogy a lány valami jót is csináljon. A tömeg felzúg, ez azonban nem tetszik neki, szóvá is teszi, majd azzal folytatja, hogy mindenki azt hiszi, Reigns nyerni megy a WrestleManiára. A múlt héten azonban, amikor ő azt állította, nincs ember, aki le tudja győzni Lesnart, senki nem szállt vitába vele. A tömegből valaki bekiabálja: Andre, mire Heyman azonnal megjegyzi, ő halott te hülye!
Heyman szerint A WrestleMania kétféleképpen történhet: Lesnar leveri Reignset, mint ahogy John Cenát a SummerSLamen, vagy simán “szét Ronda-Rousey-za” Roman seggét. (Ronda-Rousey a UFC első női bajnoka, aki 11-0-ás veretlenségi rekorddal és a leggyorsabb győzelemmel is beírta magát a szervezet történelemkönyvébe.)
A mikorofon ismét elnémul, de Heyman még azt üzeni Reigns-nek, hogy Brock Lesnar meg fogja alázni és leigázza.
Reigns sétál át a tömegen, Heyman pedig gyorsan kihátrál a ringből.

Roman Reigns vs Seth Rollins
A kezdés előtt Seth még tart egy kis megbeszélést az embereivel, mi pedig láthatunk egy kis összefoglalót a két szupersztár konfliktusából, amit a WWE kiegészít kettejük összehasonlításával is.
A két volt Shieldes srác közül Roman az erősebb, ezt rögtön meg is mutatja Sethnek, ő pedig gyorsan rákényszerül, hogy elhagyja a ringet és időt nyerjen. Meccs közben is tart egy röpke megbeszélést a csapatával, ám amikor visszamegy a ringbe, nemképes átvenni az irányítást, Reigns könnyedén dobálózik vele. Sethnek sikerül felülkerekednie és kihajítja a ringből ellenfelét. Míg a mérkőzésvezető azzal foglalkozik, hogy visszatartsa a Reigns után induló Seth-et, s háta mögött J&J azonnal Romant kezdi ütni, ő azonban könnyedén elbánik velük. Visszamegy a ringbe, rohan keresztül a sarok felé, Seth azonban elmozdul, így Reigns lendületből csattan a sarokoszlopnak. Fogja a vállát és elterül, ekkor azonban megszólal Orton zenéje. Egy pillanatra minden szem a bejáratra szegeződik, majd Seth próbálja feladatni Romannel a meccset, de sikertelenül. Orton a barikádnak támaszkodva figyeli az eseményeket, közben Reigns kijön a szorításból és ismét felülkerekedik Mr. Money In The Bank-en. Már a Spear-hez készül, amikor Mercury elkapja a lábát és megakadályozza ebben. A mérkőzésvezető nem állítja le a meccset, arra pedig ideje sem nagyon van, hogy a támadóval foglalkozzon, hisz máris Seth próbál kopogtatni! Roman ismét fordít, majd lerúgja az egyik zavaró testőrt a ring széléről, ezzel azonban megint esélyt ad Seth-nek, aki be is visz egy rúgást a fejére, de a kopogtatás megint nem sikerül. Seth kirepül a ringből, Roman pedig ugrik utána. Csakhogy nem őt, hanem Big Show-t találja el, majd Kane is akcióba lép egy székkel, persze ezt megint úgy, hogy a mérkőzésvezető nem látja.
Setrh a Curb Stomphoz készül, Roman azonban tudja ezt, kivédi a mozdulatot, sőt ad neki egy Superman Punchot! Ad egyet a ring szélére lépő Kane-nek is, majd a Spearhez áll ismét be. Ekkor Orton kapja el a lábát, mondanunk sem kell úgy, hogy a mérkőzésvezető nem látja… Seth hátulról támadja, összegöngyöli és kopogtatja Romant.
A mérkőzés győztese: Seth Rollins.
Roman egy darabig értetlenül és dühösen térdel a ring közepén, majd lendületet vesz és a távozóban lévők után veti magát. Az ugrással letarolja Rollinst, a testőröket és Kane-t. Megy tovább a rámpán, kioszt pár pofont Show-nak, majd visszatér Seth-hez és nekivágja a palánknak. Kane egy Spearbe fut bele, majd pillanatokkal később megkapja Show is. Seth a kötél tetejéről ugrik, amikor hasba találja a Spear…

Ennyi volt a RAW ezen a héten. A WrestleManiáig már nincs egészen 4 hét.

 

Pre Show:

RAW:

28 gondolat “WWE RAW 2015. március 2. – John Stewart élőben” bejegyzéshez

  1. Komolyan mondom szánalmas az, amit ennek az oldalnak komment részén tapasztalok adásról adásra…
    Egyes emberek többnek érzik magukat és felhatalmazzák magukat arra, hogy le merjék szólni más véleményét. Hát a pofám leszakad…Ezek az emberek azt gondolják, hogy ha te más pankrátornak drukkolsz, mint ők akkor te mekkora “csicska, viasat 6-os pankrációnézős, stb stb vagy”.
    Az oldal komment részének az lenne a lényege, hogy megvitassák az emberek, az adásban történteket és ezzel együtt elfogadni azt, hogy ha valaki másnak drukkol (pl Cena, Roman vagy tudom is én) és pl nem szimpatizál azokkal a pankrátorokkal akikért sokan oda vannak itt az oldalon (pl Orton, Rollins stb).
    Ezeknek az embereknek üzenem, hogy ne higgyétek azt, hogy ti “értetek a pankrációhoz” csak azért mert évek óta nézitek, nincs mit érteni hozzá. Ha mutatsz róla papírt, hogy pankrátor vagy, vagy pedig a WWE-nél dolgozol storyíróként akkor elhiszem, hogy több közöd van, mint másnak. Véleményt lehet nyílvánítani, de másét a porig alázni undorító és primitív dolog. Fel kéne nőni végre…mindenkinek ugyanannyi joga van írni erre az oldalra, mint nektek.
    Remélem pár ember vissza fog venni ezek után, a többiek meg…háát reménytelen esetek.
    Üdv. Á.

    Kedvelés

    1. És nekünk nincs jogunk megmondani a véleményünket ez esetben az ő hozzászólásáról?
      És ahogy alattam valaki írta: Ha már commentel, akkor legyen egy kis rálátása a dolgokra.

      Kedvelés

      1. Az hogy megmondod a véleményed a kommentjéről egy dolog, de az, hogy a kommentelőt alázod porig néhány másik kommenthuszárral karöltve az már más dolog…

        Kedvelés

  2. Senkiházi rollins randy segített neki és csak így tudott nyerni randy amúgyis egy szerencsétlen elintézték triple h ék és mégis velük van újra…..menjen vissza oda ahol eddig volt
    roman persze megint csak nem hagyta magát és szétcsapott a nyomorultak között, 5en nem érnek annyit mint roman egyedül…brock lesnar szerintem tart romantől és meg is értem, erős bunyós

    Kedvelés

          1. Én 4 éve nézem normálisan ugy hogy nem a Viasat6-on, de kb fél éve irkálgatok csak…én sztem aki ír a Hszben az legyen már tisztában a dolgokkal, és legyen rálátása az egész témára. Azt csak mellékesen mondom amikor elkezdtem nézni a visat6on én csak 2-3 adást láttam ott és qrva nagy hülyeségnek tartottam az egészet, utána viccből rákerestem a WWE oldalára és találkoztam fan oldalakkal ahol az adások is fent voltak, méghozzá az újak, ott kezdtem el nézni és azóta is nézem. Néztem régebbi adásokat is, és elmondhatom többékevésbé tisztában vok a dolgokkal, de teljesen azért még mostse, és sztem sokan mások se akik irkálgatnak itt.

            Kedvelés

  3. Nem gondoltam volna,hogy Husky Harris ilyen sokra viszi majd..Taker ellen nyomni egy meccset,komolyabb dolog mint megszerezni a WWE övet,gondolom én.:) Mondjuk én tuti,hogy Kane általal küldeném végleg nyugdíjba Takert ,de hát Kane is manapság egy fostömlő,pedig nagy kedvencem ám! na mindegy,áltaglos adás volt,bár az IC öv körüli dolgok tetszenek,csak ne DB szerezze meg az ővet,mert akkor kiborulok:D

    Kedvelés

  4. Előző kettőhöz nem írtam, SD-ben Barett csalódott arcára emlékszek így pár nap után mindössze, viszont abban benne volt minden, teljesen őszinte volt az egész wwe-s karrierje benne volt. ME-n az a tagmeccs nagyon szép volt, már csak Cesaroéknak egy normális bevonulást kéne kitalálniuk.

    Nos nézzük a raw 3 óráját,,,,,átlagos kezdés, semmi említésre méltó egészen addig, amíg az IC övet megint el nem lopják. Addig még lenyeltem, hogy Ambrose elvitte, arról vagy 3 promója is volt, azt még el is hittem, de ez már nevetséges és már inkább lealacsonyító. Pedig a koncepció tetszik, Dean, Harper, Ziggler egyszerre a ringben, ebből még valami nagyon finom is kisülhet. Viszont, ha Brayen nyeri meg én,,,nem fogok csinálni semmi különlegeset, de hogy még a mostani szintben is nagyot fogok csalódni az biztos.

    Miz-Dow hülyéskedést nem igazán vártam, viszont annál nagyobbat lepődtem és mifene még az ingerküszöböm közepét is elérte a reklám! Egy a “niagra” maga, kettő mikor Mizdow jött be mint az egészséges Miz, komolyan. Ez most tényleg abszolút tetszett…volna, ha Mizdow nekimegy a kis ripacsnak, így elszúrták,,,ezután már csak rosszabb szituációkban jöhet a turn, bár aztán kitudja, most megleptek, lehet megfognak máskor is.

    Bray promózik tovább és valami igazán átlagon felüli is lehetett volna, ha az égő koporsó felnyílik és felül a halott ember és Wyatt így elsőre még beijed tőle. Mégcsak meg se kellett volna szólalnia Takernek csak ezután szimplán visszafeküdnie, na az ütött volna.

    Tagmeccs még jó is lehetett volna, mert hat remek pankrátor vett részt benne, de semmire se elég időt kaptak és színjáték lett a vége, ezt sajnáltam.

    Itt jegyezném meg, hogy ismét remek közönség volt! Nem is tudom mikor kapott utoljára “pozitív” kántálást Steph, igaz nem feltétlen maga miatt. Cenának intézett szapulását pedig mosolyogva hallgattam. Már majdnem sajnálom Johnt, Nikkivel szakított vagy elvált, -nem tudom pontosan milyen viszonyban voltak, gondolom Nikki megszedte magát és továbbállt Cenától-, félig megvakult egy hónapig és még itt van neki Reigns is, aki most kellemes csalódást is okozott és nagyon valószínű, hogy a helyére fog lépni, szóval igen. Nem is baj, nem kell senkit se erőltetni, az semminek és senkinek sem tesz jót. Az ő karaktere tipikusan a mély sötét heel uralomban szükségeltetik, nem az ilyen tinglitangli pgben. Főleg, hogy még Rusev(!) is nagyobb ovációt kapott, mint ő -jó ez a városok 85%-ában nem így lenne persze-, akit még komolyan meg is szeretne a közönség…Lana miatt, na igen. De sajna ez az ostoba heel szerep megköveteli a közönség szapulását, ha most igent mondott volna komolyan egy turnnel felért volna. Pedig láthatjuk, lehetne ő itt orosz patrióta, azért még nem utálnák az emberek.

    Tiple H szegmens elment, banális volt de reprezentálásnak szódával fogyasztható.

    A cicaharc…vicces, hogy hónapok óta ebben a meccsben láttam meg az egyetlen szimbolikát -ami persze nem szándékosan volt ott-. Az egyik félen pankrátornak tehetséges, személyiségnek érdekes díva, a másik oldalon a ringben/mikrofonnal/eladásban szörnyű többség, akiket nem lehet legyőzni önerőből, legyen ellenfelük akármilyen jó. Ekkor viszont felcsillan a remény, nincs minden veszve. Aj visszatért. A maradj furcsa pólója el is mond mindent róla, ne is legyen kiszámítható a cég. Az pedig külön öröm volt, hogy a közönség többször is -egész adás alatt- kántálta a férje nevét, hiába, ég még az a tűz -,tudjátok, Punk első wwe bevonulózenéje-.

    Itt inkább kihagynám a következő szegmenst -főleg olyan óvodás dolgokért, hogy Jonnak nem engedték végigmondani, hogy a MitB táska Ambrose kezében kellene, hogy legyen- és az az utánival folytatnám. A Harper – Bryan csodával. Annyira vártam, hogy Luke legyen karakterhű és repkedjenek azok a belek. Ami olyan mélyen lélekből jövően árasztott el melegséggel a ring hangja után, amint pofán rúgta a kecskét, igen, karakterben maradt. Nagyon ízletes kivégzést lát..hattunk volna, ha még húzzák vagy öt percig, de sebaj nyugodtan kopogtassa le. Na várjunk micsoda?! Brayen semmit nem csinál végig és egy lófütty fordításból kopogtat? Ez…mekkora cilinderes bullshit már….itt nagyon fogtam a fejem. Na meg, ami ezután jött,,,ahj. Pedig tényleg jónak ígérkezik maga a meccs maniara, csak ne így lopkodva oldották volna meg,,,

    Heyman, megint tökéletes volt, éljen örökké, ő nagyon kell ide.

    Seth – Roman. De már megint 5v1 mi az istennek?! Költői a kérdés természetesen. Itt olvastam, hogy kivágták azokat a részeket, amikor a Roman Sucks, és a Boring kántálás ment, ehm. : D Viszont Reigns vesztett kis közbenjárással, ez tetszett bár kb semmi érdekes nem történt végig, Seth rombolta csak magát, Roman unalmas volt, Showék meg még mindig iszonyat kínosan szerencsétlenkednek ott, nem is vártam mást, és minek van még hátra amúgy is 5 perc ebből? Értetlenkedve és azért kissé kíváncsian vártam, hogy történik-e valami, és történt! Roman agyát elöntötte a szar, és Shield óta az első jó zúzását rendezte le. Az az ugrás te jó ég…repertoárjába most rögtön! A Spear meg ehj, lehet csak kegyes vagyok, de még 1-2 bordatörést is kinézek belőle, ilyen szépen csak Ziggler adta el eddig. Jót tettek a fújjolások! Fejlesszék csak Romant, végtére is őt akarják szerepeltetni a kövi min 10 évben. De ehhez tényleg ez kell nekik? Miért csak akkor kapcsolnak, amikor már egy lépéssel elkéstek? Vagy ha ezt Reigns alapból tudta miért csak most engedik neki használni? Ne utáltassanak már meg velünk tehetséges és féltehetséges arcokat csak azért mert csak tudásuk alatt játszhatnak,,,és most félreértés ne essék. Mindenki tudása alatt játszik, jó talán Cena nem. De Romantől ez eddig tényleg kevés volt, az átlaghoz képest is! És ez itt a lényeg, ha meg már top face akkor engedjék már több mindent csinálni, mint a többi face. Vagy egyszerűen arról van szó, hogy Vince tényleg elképzelt egy Roman Reignst és foggal körömmel ragaszkodik hozzá és csak masszív közutálat után bólint rá késve pár új mozdulat engedélyezésébe?

    Sötét idők ezek,,,,főleg azért mert vagy ötször leírtam, hogy na MOST jó az irány, aztán következő adásra mégsem. Kéthetente eljátsszák, hogy nyugalom emberek, tudjuk mi a baj és látjátok már javítunk is, aztán kapunk egy sd-t, vagy egy múltheti raw-t és kezdődik az egész elölről. Nem lepődnék meg, ha most pont ez lenne az üzletpolitikájuk, a behülyítünk mindenkit miközben semmivel sem teszünk többet és mást,,,,sötét idők ezek.

    Kedvelés

  5. sztem meg jo volt igy a vege ,,hiszen randy segitett seth-nek,de mivel roman kerult folenybe igy ugyanugy olyan mintha Seth “”győzelme”” nem lett volna.. Hiszen nem azt mondjuk ,hogy óóó bakker a végén győzött Seth.. hanem Hogy Roman jól elintézte őket 😀

    Kedvelés

  6. Ezt az adást is elnézve,megmutatkozik az,mikor sor kerül a meccsre,Reigns tényleg szarabb mint Rollins.. semmit nem csinál,fekszik,teázik kicsit és felkel akkor jön a hableány puncs és a spear.. Sajnos manapság ez a WWE.. megváltak Punktól,Justin Gabrieltől,MÁR REY MYSTERIO-tól is (!!!) és még sorolhatnám.. helyette van nekünk Cérna,Reigns és az unalmasabbnál unalmasabb karakterek.. akiket erősít még Kane (jó ég belőle is mi lett), meg Big Show.. hol a régi Shield,hol van Mark Henry,Sheamus (tudom jön vissza).. jó a végén bevallom Rollins elleni spear az nagyon jó volt,de azon kívül a meccsen,csak felsz*póként láthattuk.. sajnos ez van ezt kell szeretnünk..
    Amíg Randy nem lesz teljesen face,Henry,Ziggler,Sheamus (stb.) nem kap jobb szerepeket addig ilyen unalmas,töltelék adásokat kell nézni.. a tag team-ek unalmasak, a főmeccsek kiszámíthatóak,a RAW elején egy órát pofáznak.. mindig elmondják “hűűű ma geccikemény leszek és megverek mindenkit” (akárkiről is van szó). Aztán persze jön vagy egy face vagy egy heel bohóc aki ugye beszól és meg is van a főesemény,amit akar mulaszthatnánk is.. öcsém,régen Randy vs. Ziggler champion vs champion főmeccs a SMACK DOWN-ba!!! például ezek hol vannak?! 😀 arról nem beszélve, hogy régen mind2 műsor igyekezett jó lenni és fordulatos.. most meg a smack down.. hát.. le se adnám a tv-be..

    Kedvelés

    1. Nagyjából értelmes kommenteket szoktál írni és most is adom a véleményedet, abban viszont nem értek egyet hogy Reigns fekszik végig, egész meccsen. Ha ez sem volt elég neked, meg azoknak akik szerint Reigns egy Cena utánzat, akkor nem tudom, hogy mi lesz. Például az az ugrás a végén a kötél fölött. Ki nem néztrem volna belőle hogy felugrik abba a magasságba. De még sorolhatnám a meccsből a mozdulatait, ezen az adáson nagyon ott volt Reigns. Orton pedig…lassan megkaphatná a face turnt mert egyre közelebb a WM. Szénának is lesz meccse Rusev ellen, csak ott is ugyanúgy húzzák az időt, mint Ortonnal. Na meg ami az IC öv körül van az valami hatalmas. Nekem veszettül tetszik meg kell hogy mondjam. Nézzük csak meg : Barett vs Ziggler vs Ambrose vs Bryan vs Harper vs Truth a WM-en? Esetleg egy létrás meccsen ahol az öv fel van kötve? Hmmm. Elfogadnám.

      Kedvelés

      1. Az ugrás,meg az utolsó spear az oké! De azon kívül nem sok.. egyszer kétszer megmoccan és annyi.. meg amikor lejön,szónoklatot tartani ott is csak punch és spear.. akkor legyen csak spear inkább.. 😀 Az IC övről való véleményeddel teljesen egyetértek! Kb. az esemény legjobb része lenne! 😀
        Orton szerintem most valami olyan szerepnek “örvend” hogy a vezetőségen belül ,bunyó nélkül szivathatja Rollins-t..

        Kedvelés

        1. Nem figyeltem az adásban de mondták. Az lesz amit leíírtam. Létrás meccs az IC övért a WM-en, gondolom aközött a hat ember között 😀 Lehet, hogy az idei WM nem lesz annyira gyalázatos, mint a tavalyi 😀

          Kedvelés

Vélemény?