Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. május 18. – Főszerepben az Interkontinentális öv

raw150518

A RAW 2015. május 18-án az adás hivatalos intro videójával indul, amit követően megkapjuk a képet az arénából, ahol egyből köszönt minket a megszokott három kommentátor. Ahogy arra számítani lehet a legfontosabb témák a tegnapi Payback eseményei, valamint az Interkontinentális öv lesznek. Ennek megfelelően a Vezetőségből Stephanie McMahon és Triple H érkeznek elsőként a szorítóba, akiket újra eléggé ellenségesen köszönt a publikum.

Ahogy a ringbe érkeznek egy asztalon egy lefedett tárgy hevert, ami elé állnak és üdvözölnek mindenkit a mostani RAW-n. Egyből felteszi Steph a közönségben a kérdést, hogy amíg inaktívak voltak, addig hiányolták-e őket a heti adásokból, ám a közönség egyhangúan tiltakozni kezdett, miszerint örültek a távollétüknek. A hölgy egyből rátér az előző esti Payback-re, amit olyan jelzőkkel illet, mint csodás vagy éppen káprázatos, hiszen a főeseményen láthattunk egy címvédést, ahol a WWE jövője ismét diadalmaskodott, akinek a neve Seth Rollins. Triple H is ekkor a szájához emeli a mikrofont és elmondja, hogy biztosan sokakban kétségek támadnak azzal kapcsolatban, amiről éppen a Vezetőség beszél, így szeretne tiszta vizet önteni a pohárba és elmondani, hogy Seth Rollins nem az aminek a közönség gondolja, hiszen Ő a szervezet tényleges jövője. Ha valakiben még felmerülne, hogy miért is Ő az, aki majd a későbbiekben a vállán fogja cipelni a szervezetet, hiszen képes volt tegnap 3 másik Szupersztáron felül kerekedni és megvédni a díjat. Ezek pedig Randy Orton, Roman Reigns és Dean Ambrose voltak….Ha viszont már szóba került a Bajnoki öv, akkor rátérnének arra, amiért itt vannak. Ekkor arról a bizonyos tárgyról a vörös asztalon lehullt a lepel és láthattuk, hogy kettőjük között az Interkontinentális Bajnoki öv hever. Mivel Daniel Bryan önként lemondott a címről a show-nak folytatódnia kell és megválasztanak majd két hét múlva egy új Interkontinentális Bajnokot a szervezetnek az Elimiation Chamber alkalmával. Viszont mindenkinek tudnia kell, hogy mit is vállal, ugyanis ez egy nagyon kemény csata lesz. The Game elmondja, hogy ketrec 10 tonna, valamint 2 mérföldnyi láncból van felépítve. Csontok törnek benne, karrierek értek már véget a falai között. 6 Szupersztár fog belépni reménykedve a ketrecbe, de csak egyetlen egy távozhat Bajnokként a végén. Steph elmondja ezt követően, hogy egy történelmi estére van kilátás, amit mindenki megtekinthet a WWE Network-ön.
Ám nem tudja folytatni a mondanivalóját, mert megszólalt Sheamus bevonuló zenéje, amire érkezett a Kelta. Elmondja, hogy sajnálja, hogy félbeszakította őket miközben a következő PPV-re tervezgetnek egy csatát. Viszont azt tudniuk kell, hogy nagyon kedveli mindkettőjüket, mint embert, mint pedig üzleti személyt. Most pedig azt kéne tenniük, ami a legjobb a biznisznek, kinevezni csata nélkül Sheamus-t az új Interkontinentális Bajnoknak. Ekkor mutat egy kis összefoglalót, hogy egy hónappal ezelőtt az egyik SmackDown-on milyen kemény verésben is részesítette Daniel Bryan-t, ami miatt Daniel-nek szüksége lett erre a kényszerpihenőre. A Kelta szerint ekkor nyerte meg a Bajnoki övet, amit át is venne…Ryback zenéje szólal meg és érkezik a Big Guy a bejárat felől egyenesen a szorítóba. Ryback elmondja, hogy Sheamus-ben nincsen meg semmi, ami Daniel-ben volt. Sem alázat, sem kitartás, sem pedig odaadás. Bryan képes volt megmozgatni a közönséget, a Kelta viszont csak azért hozza össze a rajongókat, hogy megbeszéljék, hogy milyen hülyén is néz ki. Eddig az ír végig képes volt elverni a kisfiúkat, na de mi a helyzet a nagyfiúkkal.
Ekkor a Vezetőség természetesen nem adta oda egyikőjüknek sem az övet, hiszen csak az Elimination Chamber-en fogja azt majd valaki megszerezni, ám kiírtak egy összecsapást közöttük, itt és most!

Ryback vs Sheamus

A küzdelem eléggé rövid lett, amiben végül Sheamus tudta megszerezni a győzelmet, ám nem a legsportszerűbben. A játékvezető elvitte a sarokból Ryback-et, hogy tisztességesen folytatódjon az összecsapás, ám ekkor a Kelta egy Brouge Kick-el támadta meg a Big Guy-t. A bíró miatt nem tudott arrébb ugrani Ryback, aki végül el is vesztett emiatt a küzdelmet.

A Backstage-ben ezt követően Steph és Triple H mondanak köszönetet Kane-nek, amiért segített Seth-nek a győzelemben. Ekkor pedig a J&J kíséretében Rollins is megérkezett, aki mindenkinek töltött egy kis pezsgőt, majd pedig elmondta, hogy a jövő még mindig tart. A kis bájcsevejt Dean Ambrose szakítja félbe, aki elmondja, hogy tegnap győzni tudott Seth, viszont amikor csak ketten harcoltak egymás ellen, akkor Ambrose nyert, ezért is akar egy visszavágót az Elimination Chamber-re, ahol majd a Bajnoki öv lesz a tét. A COO és a felesége ekkor távoznak és rábízzák a dolgot Kane-re, aki nem igazán mond semmit Dean kérésével kapcsolatban. Rollins távozik és közben tovább ünnepel Joey-val és Jamie-vel. A “Lunatic Fringe” pedig cikizni kezdi a Szörnyet, hogy régen egy állat volt…még hogy az Ördög Kedvenc Démona. Meg a testvére hírnevét is csak rontja ezzel (Szóba hozza Undertaker-t). Ezt viszont már nem viseli el Kane, aki idegesen egyből kiír egy meccset Dean-nek Bray Wyatt ellen a mostani RAW-ra.

King Barrett vs Neville

A harc előtt Neville-el egy interjút készít Renee Young, ahol azt a kérdést teszi fel a Highflyer-nek, hogy milyen érzés volt neki debütálni a szervezetnél? Erre pedig a fiatal reménység azt feleli, hogy már sok helyen szerepelt és debütált a világ minden egyes pontján, de kétségtelenül ez a legkiemelkedőbb, hihetetlen érzés a WWE-ben harcolni. Egyszerűen felbecsülhetetlen, amikor a levegőben repül és közben milliók figyelik, ilyenkor egyszerűen legyőzhetetlennek és sebezhetetlennek érzi magát. Az interjút azonban nem tudta folytatni, mert Bo Dallas érkezett, aki elmondta a saját hegyi beszédét, majd egymásnak estek Neville-el.
Végül megérkezett Barrett is, Bo pedig csatlakozott a kommentátorokhoz. A küzdelem az előzőekhez hasonlóan fordulatos volt, amiben Neville-nek keményen megdolgozták a térdét. Ez végül a végeredményre is befolyással volt, hiszen emiatt rontott el egy ugrást a fiatal és rohant bele Barrett Bull Hammer-jébe. King győzelmét követően Dallas is a ringbe sietett és egy kicsit még megtépázta azt a térdet.

A következő szegmensben Rusev és Lana érkezik a ringhez, ahol a bestia elmondja, hogy mindenért Lana a hibás, hiszen Ő mondta ki, hogy Rusev feladja a csatát. A hölgy ekkor kijelenti, hogy Bolgárul kiáltozni kezdett a Szupersztár, aki azt mondta lefordítva angolra, hogy: “I Quit”. Ezért pedig Lana tudatta a bíróval is ezt. Ekkor Rusev elvesztette a fejét és ordítozni kezdett a mentorával, majd pedig kijelentette, hogy egyáltalán nincsen szüksége rá, nincsen szüksége senkire sem, most pedig hagyja egyedül a ringben és távozzon!

Dean Ambrose vs Bray Wyatt

A küzdelemben mindkét fél jó teljesítményt nyújtott, végül a győzelmet Bray tudta megszerezni, akinek segítségére volt a J&J Security. Megjelent a bejáratban Seth, aki hatalmas nevetéssel vette tudomásul, hogy egykori csapattársa ismét vereséget szenvedett.

The New Day vs Tyson Kidd és Cesaro (Tag Team Bajnoki öv)

A küzdelemben végül Xavier beavatkozott a csatába, amit követően egymás után érkeztek a csapatok, akik majd részt fognak venni a Tag Team Bajnoki övért zajló csatában az Elimination Chamber-ön. Egymásnak esett a Prime Time Players, The Ascension, Lucha Dragons, Los Matadores, valamint a Tag team csata mostani két résztvevő bandája.

John Cena’s Open Challange

Cena egy kicsit visszatekint az előző PPV-re, ahol ismét győzni tudott egy “I Quit” csatában. John elmondja, hogy ezúttal is létre szeretne hozni egy Open Challange-et aminek értelmében bárki kisétálhat a Backstage-ből és kihívhatja őt egy küzdelemre a Bajnoki övért. Nagy meglepetésre egy NXT-s debütáló érkezett, nem is más mint a Bajnok. Kevin Owens besétált a ringbe, ahol elmondta John-nak, hogy tudja, hogy Cena tisztában van azzal, hogy ki is Ő. Viszont, hogyha valaki nem tudná, akkor John bemutatta őt az egész publikumnak. Kevin szóba hozta az előző RAW-t, ahol Sami Zyan ellen lépett ringbe John, majd pedig az NXT Takeover-en KO fejezte be, amit elkezdett. John úgy gondolja, hogy nincsen teljesen tisztában azzal Owens, hogy mit is jelent a WWE. Valamint, hogy nem tudja azt sem, hogy a közönségnek mit jelent egy ilyen esemény és hogy mindig azért jönnek ki a ringbe és kockáztatják a testi épségüket, hogy a rajongók láthassák a harcot. Kevin szerint viszont John ne tartson semmilyen felvilágosítást neki, hiszen Kevin régebb óta csinálja ezt mint John. Cena szerint viszont még mindig egy félős gyereket lát, amikor belenéz KO szemébe…Ha tévedne, akkor lépjen ellene ringbe és bizonyítsa be ebben az Open Challange-ben. Kevin azonban nem akar harcolni és inkább kijelenti egyszerűen, hogy majd valamikor ringbe fognak szállni egymás ellen, ám az nem most lesz. Ahogy befejezte a mondanivalóját egy rúgással támadta meg John-t, majd pedig egy nagyon kemény Powerbomb-ot adott neki.

Stardust vs Dolph Ziggler

Ziggler képes volt megszerezni a győzelmet egy eléggé rövid összecsapásban, amit követően Michael Cole készített vele egy rövid interjút. Ebben pedig elmondta Dolph, hogy nem akármilyen sérülést szedett össze a szemöldöke fölé, viszont ez nem fogja megállítani, valamint kész lesz végig arra, hogy harcoljon. A mondanivalóját azonban nem tudta folytatni, mert Lana érkezett meg az arénába, aki odasétált Dolph mellé. Lana átkarolta a Szupersztárt majd pedig megcsókolta. A meglepő pillanatok után a rajongók egy újabb csókot követeltek, amit meg is kaptak. Rusev ezt viszont már nem tudta nézni a Backstage-ben ezért nagy lendülettel kirohant a ringbe és nekiesett Dolph-nak. Miután Ziggler-el végzett Lana-t vette célba, ám a hölgy nem tűrte el a folytonos üvöltözést és egy óriási pofont lekevert a Bolgár Bestiának. A sarokban álló Lana-t megtámadta volna Rusev ám ekkor Ziggler érkezett, aki egy Zig Zag-et osztott ki Lana volt mentoráltjának, majd a hölggyel együtt távozott.

Luke Harper és Erick Rowan vs Fandango és Zack Ryder

A csata nagyon egyértelmű és egyoldalú volt, amiben csak néhány szép fordítást és manővert láthattunk Fandango-ék csapatától. A küzdelemben végül Erick Finisherje után tudták lekopogtatni Ryder-t.

Nikki Bella vs Naomi (WWE Díva Bajnoki öv)

A csata előtt a Backstage-ben a Bella Ikrekkel beszélte egy kicsit Steph McMahon, aki kitért itt Daniel Bryan távollétére. Valamint bejelentette, hogy Brie nem lehet ott a ring mellett Nikkivel. A küzdelemben végül diszkvalifikációval tudta megszerezni a győzelmet Nikki, ugyanis megjelent Tamina, aki megtámadta őt. Végül Paige is a ringbe sietett és nekiesett mind a három másik hölgynek.

A főeseményen Seth Rollins érkezik, hogy ünnepeljen a Vezetőséggel. Itt ahogy számítani lehetett rá, mindenki mondott pár kedves szót Seth Rollins-ról, amit követően egy összefoglalóban megtekinthettük Seth karrierjének mérföldköveit. Ám minden egyes ünnepre, kell egy ünneprontó, aki ezúttal nem más volt, mint a Lunatic Fringe. Dean nekiesett a Bajnoknak, valamint képes volt talpon maradni a J&J-vel szemben is. Végül a kommentátori asztal mellett az egyik asztalt felemelte és az alatta lévő téglákra ráhelyezte Rollins arcát. Amikor széket ragadt, akkor Steph kijelentette, hogy erre semmi szükség sincsen és kétségbeesetten megadta Dean-nek ezt a címmeccset, amit akart. Az Elimination Chamber-en ringbe léphet majd Seth ellen. Végül ismét megjelent Jamie és Joey, akik segítettek Kane-el karöltve Dean-nek. Ambrose egy ideig tartotta magát, ám végül kapott egy Pedigree-t Seth-től, amit követően pedig Rollins tovább ünnepelhetett..

Ezzel zárult ezúttal a RAW, amit majd a SmackDown fog követni csütörtökön, valamint egyre közelebb vagyunk a két hét múlva esedékes Elimination Chamber-öz.

Pre-Show

WWE RAW

41 gondolat “WWE RAW 2015. május 18. – Főszerepben az Interkontinentális öv” bejegyzéshez

    1. tudom
      egy idióta egy kisbabán próbált ki wwe mozdulatokat
      a LAST RIDE-nál az ágy helyett a földre ejtette és a gyerek meghalt

      Kedvelés

  1. hófehérke 3 at kopogott ergo feladta..és sunyin mégis nyert a menekülős rtayi heel.
    Mivel a veszett kutya is az övért megy majd,így remélhetőleg nem lesz folytatása neki Wyattel

    tünde sokat ront,most is a kötélen..túl sok neki a nagy porond,mennyen és még gyakoroljon,mert nevetségesen sokat ront.Nem tehetségtelen,de ez már vicc kategória.

    müzlinek annyira nem tudnak ellenfelet találni za egész rosterböl,hogy az nxt bajnokot hívják át?pffff ratyi tallérok

    lehet tsz parasztal nyeretik meg az övet,ő lesz a bajnok,aztán bajnok vs bajnok meccs müzlivel nyáron valamikor,aztán a győztesé lesz mind a két öv,mivel öv egyesítés lesz..pffffff rem nem így nem.

    A tt vonal még akár jó is lehetne ha nem lenne tehe bohócokkal.Ez a ppp sose volt nagy eresztés,de most még akár lehetne is velük valamit kezdeni,ha komolyan vennék őket,és normális sztorit kapnának.

    Wyatt vs békapofa megint.Mondjuk örültem neki,mert őket mindig jó harcolni látni egymás ellen is,de a feud után mi értelme ennek?Nyert Wyatt.Segítséggel,de nyert,békapofa meg ismét kikapott tőle.Úgy látszik békapofának Wyatt a nemezise.Még 1 x sem bírta legyőzni őt.Remélem nem folytatódik a feudjuk,mert annak semmi értelme nem lenne.Ha már a veszett kutyát öv közelébe lökték,új áldozat kell a vadembernek.Vagy jobb lenne ha őt is az öv közelébe terelnék végre!

    Ez a szánalmas 3 as “szerelmi”szál pinkivel a besenyővel meg az oboa művésznővel nagyon szánalmas.Na,de hát,nincs új a nap alatt.

    A két vadember még akár bajnokok is lehetnek,csak ne szúrják el őket mint korábban tették,és akkor kapunk egy igazi vérfrissítést a tt vonalon.

    Ez a “családfa” se sikerült valami jól..
    békapofa nagyobb szerepet fog kapni mondjuk ez jó,de úgy se lesz bajnok.Asszem az lesz,hogy az uccsó pillanatban majd szuper kentaur közbe fog lépni,amikor már majndme nyert a békapofa,elbukja az övet,júdás nevet,és kezdődik a “tesók”közti feud.
    Ritka izgalmas lesz..

    Kedvelés

          1. Érthetetlen,hogy a sok bohóc miért kap lehetőséget tt ben,ők pedig miért nem.Remélhetőleg azért nemsokára őket is öv közelébe terelik,nagy kár lenne értük..

            Kedvelés

    1. az nekem elég fura volt hogy Dean a Wyatt-el való feudban egyszer sem nyert. nem mintha nem tudott volna, szerintem egyszerűen nem hagyták. én nem hiszem hogy a meccsek végeredményei ne lennének előre lezsírozva, csak így tudják hetekre/hónapokra előkészíteni a storyline-okat. amúgy jó kis feud volt, izgalmas, de a kreativitást szokás szerint Dean tette bele. nem hiszem hogy újraélesztenék ezt a feud-ot mert kihozták belőle amit lehet, arra tippelek hogy csak töltelék meccs volt. azt meg én sem hiszem hogy Dean lehet nehézsúlyú VB, legalábbis egyelőre nem. pedig vicces lenne. :>

      Kedvelés

      1. Minden meccs eredménye levan zsírozva előre.Ilyen ez a shpw biznisz.A lényeg,hogy minél hihetőbb,érdekesebb,látványosabb stb legyen az egész.
        júdás 1,azaz 1 x sem bírta legyőzni Wyattet lol
        És most se,ez már azért szégyen,még ha nem is lesz folytatása,akkor is úgy fogunk visszaemlékezni,hogy 1 x sem győzött a bolond.Nem rossz nem rossz.

        Kedvelés

  2. Prime Time Players!! Uj tag team bajnok vagy Lucha Dragons 😀 kesz ok ernek valamit. Titus ahogy odavagta Kofit xd hat szakadtam 😀

    Kedvelés

  3. Szerintem akinek nem tetszik az ne nézze… Oké nem volt akkora nagy szám de jobb volt mit az RR utániak.

    Kedvelés

  4. Még mielőttvalaki megkérdezné, hogy miért nem Szoktam véleményt írni az adásokról, azért nem mert nincs olyan műsor, ami jó lenne, és én csak arról írok, vagy mondok hosszabb véleményt, ami nagyon tetszik is.Viszont így értékelném ezt az adást:10/6, ami egész tűrhető adást jelent nálam.

    Kedvelés

  5. Azt hiszem nem kérdés mi volt az est legnagyobb fénypontja! KO olyan szép Powerbomb-ot adott Johnny fiúnak, hogy a Shield tagok Triple Powerbomb-ját is überelte. NXT rules! 😀

    Kedvelés

  6. Nem tudom meddig akarják húzni még a szervezők Seth Rollins és a WWE bajnoki cím egymáshoz való történetet, de elég unalmas már!

    Kedvelés

  7. Szeretnék belelátni annak az illetékesnek a fejébe, aki GÁLA műsor scriptnek elfogadhatónak találta a paybacket és raw színvonalnak a mostanit. Kategóriákkal a ppv felett volt ez a raw.

    Igaz a kezdő meccs nem volt nagy szám, de legalább hosszú sem. Na meg utána kapunk is színfalak mögötti képeket, ahol Ambrose újra és újra menti a majdnem kínosságba torkolló helyzetet. De még mindig nem merik kimondatni senkivel, hogy Rollins egyszer sem nyert Dean ellen tisztán,,,,,és most akarnak EC-re meccset? Nem mondom, biztosan remek lenne, de övváltás nagyon valószínűtlen, hogy történne.

    Nevillenek még mindig nincs sok karaktere, de ő legalább a ringben beszél csodálatosan. Dallas pedig igenis jó heel lehetne, ha még sértőbb és még idegesítőbb sorokat írnának neki. Úgy egész jó karakter lenne, hogy lényegében face dolgokat mond, de úgy, hogy azok heelé teszik, azért ilyen nincs a rosterben mégegy.

    Rusev története tényleg haladt valamerre így még paybacken is -az egyetlené-, Lana le is lépett mellőle, hm hm. De most komolyan diplomás tolmácsokat hívnak és addig nem rúgják ki Rusevet? Sőt még be is írják a következő ppv meccsére? Nagyon lassan dolgozhatnak azok az arcok. 😀

    Bray Dean feudot elsősorban azért nem szerettem mert egyikük se vesztes típus. Egyszerűen nem azok, és szörnyű látni ahogy vesztenek. Ezt érezhetik is na meg most kapja a pusht Dean -arról később- és Wyatt is szóval persze, hogy belepofátlankodik a két hobbit megint,,,,pedig jó kis kör volt, mindkettejük többet hozott ki egy tök átlagos meccstípusból, mint amin voltak egy nappal ezelőtt.

    New Dayt én egyszerűen nem bírom elviselni,,,vagy egy idegesítő heel véglet, mint Rollins, de amit ők művelnek az tényleg a városok gettó részén lakókon kívül szerintem nagyon kevésnek jön be, főleg hogy ugyan ezt tolták faceként is. Mintapéldák, hogy a heel turn mindenkin azért nem segít. Viszont az a 6 csapatos tt az nagyon finomnak érződik, bár lenne az hét is…

    John Cena ittúgysemnyerhetsz…ó de igen, ha te vagy Kevin Owens. Igen tudom egyértelműen az Unstoppablet promózták, de azért Kevin itt Kevin maradt és nem vagyok teljesen biztos abban, hogy a scriptben benne volt az a US övre taposás is, mindenesetre csodálatos volt nézni. És még meccsük is lesz?? Aztamindenit,,,KILL OWENS KILL!

    Dolph Starbucks meccs pont jó volt arra, hogy bemutassák, Lana fél óra alatt talál magának új faszit. 😀 Végre valahára jó irányba halad mindkettejük története, mármint Lanának és Rusevnek. Most nem a russia usa idiótaság lesz, hanem személyes indíttatások, ez nagyon kell most Rusevnek,,,,bár az mekkora húzás lenne, ha ppv meccsére Ziggler ellen -mikor majd lesz, biztosan lesz- kezdés előtt bejelentenék, hogy végre képesek voltak lefordítani, amit mondott és azon nyomban ki van rúgva. 😀

    Harperék csapata félelmetes, bevallom sosem bírtam őket, de nem mint pankrátorokat hanem mint taget, mert szénné alázták a Shieldet anno,,,viszont teljesen hihetően! Tökéletesen voltak beállítva és pusholva, de aztán mégsem kapták meg az övet ami nettó nevetséges volt. És igen, ezért írtam a bárcsak hét csapat lenne dolgot, merthát könyörgök, pont őket kihagyni az ultimate tt ütközetből? Dragons még csak most jött be, ők várhatnak. A felemelkedés, na igen, ők már nem olyan újak és nagyon jót tenne nekik az öv. Matadorok vicc csapat, mármint szó szerint is. A New Daynek buknia kell már, nem show amit csinálnak egyszerűen, Cesaro(ék) miatt élvezhető még valamennyire a folyamatos meccseléseik, de semmi több. Kiddék csapata meg akárhogy próbálkoznak, akármilyen mocsok tehetségesek mindketten egyszerűen képtelenek karaktert formálni a tagjükből. Emlékszünk még mikor annyira nem tudták mit csináljanak, hogy pantomimeseknek öltöztek be egy támadás erejéig? Nos igen. Rengeteg melóznak de az a fránya kémia egyszerűen nincs meg. Harperék most a legjobb csapat, már attól hogy egymás mellett vannak tudod, hogy most menekülj el azonnal, mert ezek nem viccelnek. Az a dupla kivégzés most is Fandangon,,,,na meg amit Harper adott Rydernek, konkrétan a lendület kivitte a kezéből a mozdulat végén már. Ja igen van a prime time players, ami állítom csak azért jött elő a promoszobájukból mert Titus megnyerte azt az év apja baromságot,,,,

    No a csajok csatája. Naomi meg Tamina úgy néznek ki, mintha egyenest alsóvárosból jöttek volna, bár, ez, nem, feltétlenül, rossz dolog,,,az már viszont az, hogy Naomi mint kiderült a hetek során nem tud hihető heelt játszani egyszerűen, legalábbis ezt a stílusút nem. Közönséget is nagyjából ennyire érdekelte az egész, elég csak hallgatni őket, mikor a konferáló eljut a “divas championship” részig, totál érdektelenség.

    A főesemény…bevallom nekem egyáltalán nem hiányzott a műsorból Roman, de nagyon Orton se. Dean tökéletesen elég volt így ötjük ellen farkasszemet nézve. Na várjunk csak,,,Dean a főeseményben úgy, hogy Roman és Orton ép és egészséges??? Hölgyeim és uraim, igen. Tudjuk miért? Én igen. Semmi másért, csak hogy promózzák Ambrose által főszerepelt filmet, a Lockdownt. Szomorú tény, de sajnos igaz. Úgy döntöttek felül, hogy mindenképp kell majd Dean pusholása a film promózásához, viszont ha pont a megjelenés előtt történne a push az túl egyértelmű lenne, így folyamatosan, ha úgy tetszik, hihetőbben kapja a pusht. Ez egyrészről nekünk jó, mivel rivaldafényben marad, viszont az már nem olyan jó, hogy valószínűleg csak addig, amíg a film polcokra nem kerül egy hónapig, utána jöhet vissza Roman és kaphatja a lehetőségeket. Persze lehet benne van, hogy meghallják ott fent is a rajongókat, hogy Dean az egyetlen, aki mögül egy pillanatra se hátrált ki a közönség a Shiled felbomlása után, és az egy év már, ahol azért mindig főesemény közelébe, upper midcardban volt. Romanről azért tisztult a kép mikor elkezdett solozni, azóta egyre csak Cenásodik, de legalább azt látják és vele próbálnak újítani párszor.

    Van egy elméletem, hogy miért nem engedik, hogy Dean legyen az új atyúristen. Egyrészről mivel pg van és ez hatalmas kolonc a lábára, és ő nem az aktuális szépfiú a poszterekre. Másrészről Dean karrirejét nagyban segítette Punk. Rollinsot mindenképp felhozták volna, ez egyértelmű. Romant meg azért szerződtették, hogy az új cégarc legyen, ez is egyértelmű. Jó igen, Ambrose is felkerült volna, de hogy nem ilyen hamar és harmad ekkora szerepekben az biztos. Ami viszont teljesen biztos, hogy Punk nem egyszer lenyilatkozta, hogy Dean jelenleg a wwe titkos fegyvere, ha végre engednék szárnyalni. És mint tudjuk a wwe nagyon keményen Punk árnyékában él mai napig. Hallottuk nyilatkozni őket róla? Vagy bármilyen változást látunk mióta eljött, Mindenki feszengve vár, hogy felejtsék el miközben youtube csatornájukra óvodás módon minden létező top 5-10-es listájukon van LEGALÁBB egy momentum, ahol Punkot döngölik földbe. Nagyon nem tette túl magát ezen Vince, hogy Punk lépett. És nem a semmiért szopatták végig amit Punk is nagyon jól tudott, de bírta amíg lehetett és úgy viselkedett ahogy azt magától elvárta, ahogy a legjobbtól elvárjuk. A végén nem megtört és fogadta el a szabályokat benyalva Vincenek hanem inkább bemutatott és lépett. Ahogy neten mondani szokás, CM Punk is officially Chris Benoited. Dean pedig nagyon szorosan Punkhoz köthető, ha tetszik ha nem, ez végtelenségig baszkurálhatja az öreg szarrágót és csakis addig engedi oda a rivaldafénybe, amíg tudja, hogy Ambrose több lóvét fog termelni neki, mint bárki más. Nagyjából ennyi lett volna a mai wwe szapulásom, nehogymár pont egy ilyen tök fasza adás után jó szájízzel távozzunk. 🙂

    Kedvelés

    1. nagyjából minden szavaddal egyetértek. az különben a vasárnapi PPV főmeccsen eléggé meglepett, hogy amikor Ambrose és Reigns ütötték egymást, az Univerzum Roman minden ütésére boo-val, Ambrose-éra pedig cheerrel válaszolt. az Univerzum szereti Ambrose-t! ez a nyavajás PG era tényleg egy kolonc a nyakában, ha ez nem lenne, hozhatná a sokkal vadabb Jon Moxley figurát. megnéztem pár régi CZW-s meccsét, sokkal jobb finisherjei voltak mint most, teljesen le van gyalulva a repertoárja önmaga árnyékává.
      ami meg a WWE-t mint bizniszt illeti: “Hate it or leave it.” (Terry Pratchett után szabadon) nem lehet nem fikázni, de ignorálni sem tudom. 😀

      Kedvelés

      1. Sajnos igaz. Neville is ahogy mondta, hozhatott ő fel 10/12-es meccseket honoluluban, az hogy több tízezer ember elé lépsz fel az leírhatatlan. Ezért ilyen erős a wwe, csak ők engedhetik meg hogy bevonzzanak ennyi népet.

        Moxley pedig egy isten. Pontosítok, ő AZ Isten. Sajnos vagy nem sajnos már nem fog visszajönni. Igazából inkább örülök neki, nem kívánok Jonathannak olyan életet, mint ami wwe előtt volt neki. Milyen tiszta világigazság van a történetében,,,úgy lehetsz csak a legjobb, ha a poklot is megjárod és tudsz belőle meríteni. Ő az egyetlen ember a világon, aki halál részegen is könnyeket csal az arcomra a promói alatt. Good nagyságát viszont az mutatja szerintem a legjobban, hogy a karaktere a pg miatt a végtelenségig le van vizezve, repertoárja megcsonkítva, már extrém meccstípusokat is alig kap,,,MÉGIS kiemelkedik a többi pankrátor közül.

        Kedvelés

        1. hahahaaa, végre egy tájékozott Ambrose fannal beszélhetek! dettó, nem kívánom neki a CZW beli éveket vissza, csak több respektet a WWE-ben. engem is nagyon inspirál a személyisége, ezerszer hitelesebb “never give up” mint Széna mostanra. (uramisten, ebben a RAW-ban is ezzel a U.S.A. maszlaggal, mint Lois Griffin amikor polgármesternek indult és a bamba nép éltette akárhányszor kimondta hogy 9/11.)
          azt is imádom Ambrose-ban ahogy kihasználja a fizikát a ringben. tiszta matek amit a kötelekkel és a lendülettel művel. plusz rettentő gyorsan képes felmérni a helyzetet és reagálni, fordítani. igen, még így felvizezve is kiemelkedő, kár hogy ezt sokan nem látják – vagy nem tudják hogy Jon tkp mire is lenne lépes ha hagynák. a promói meg kétség kívül a legkreatívabbak az egész cirkuszban. nem csodálom hogy CM Punk is mögötte áll, nekem az ő távozása után Ambrose tölti be a perfekt tweener űrt amit maga után hagyott. (nőként pedig azt mondom, oké hogy Reigns olyan szép mint egy görög szobor, de Dean 1000x szexibb. :>)
          még az lenne az igazán szép, ha Solomon Crowe-t is hagynák érvényesülni és újra összeállna a Switchblade Conspiracy. 😀 persze itt már erősen bilibe lóg a kezem, pedig ezek ketten fel tudnák rázni rendesen ezt a nyomorult PG erat némi karizmával és egyéniséggel.

          Kedvelés

          1. Te jó atya úr isten, ha a Seagulls over Rhinosuarus bay második fele felhangozna egy Wrestlemania főeseményen, ami Chinciatiben lenne -de legalább Ohioban-,,,,,az tényleg a valóra vállt álom lenne.

            Persze én sem úgy értettem, hogy te szeretnéd, ha Good megint olyan mentálállapotban lenne, hogy Moxley üssön vissza a képernyőről. Inkább magamnak konstatáltam, hogy AZ a Moxley már nem jön vissza. PG-ből meg amennyit lehet kihoz Ambrose, ennél többet egyszerűen nem lehet, mert ami már több lenne azt kisípolják -ha jól tudom már a shit sem mehet-, nem mutatják kamerával -mint Randy dupla bemutatását, az milyen halálciki volt, hogy nem mutatták jézusom- szóval igen. Ráadásul olyan holdkórost kell játszania aki nem bátorságból és tökösségből, hanem őrültségből áll ki 1v5-be mint most. Pedig eszméletlenül okosan játszik a ringben, kevesek között van akik tényleg tudnak változatosak és meglepőek lenni, fordításokat úgy véghezvinni, hogy két kilóméterről ne lehessen látni és a puszta jelenlétével alázni olyan karaktereket, akik fél órája csak pofáznak a semmiről. Említettem párszor, hogy mai napig a kedvenc Jon promómban -CZW 11th Anniversary- fél percet nem szerepel de az a fél perc se, az tiszta gyémánt. PG era egyszerűen megöli a vagányságot, na meg a politikai korrektség,,,hol promózhatnál itt sörrel vagy magával a démonnal a cigivel? Na igen mert biztosan rászoknak csakis emiatt a gyerkőcök,,,szívből rühellem a dohányzást minden téren, de az egyszerűen tagadhatatlan, hogy az említett promóban a vagányságméter nem akadna ki, ha Moxley benne nem szívna közben.

            Crowe meg…egyszerűen nem találhatják a helyét. Pedig HHH nyilatkozott olyat, hogy pont olyanokat keres mint ő, tehát totál nemértem nemhogy mit keres nxt-ben 6(!!!) év CZW után, hanem hogy mégcsak nem is mutatják tv-s adásokon,,,,hányszor volt eddig az elmúlt három hónapban? Négyszer? Hagyjuk már,,,,szerintem nem tudják feldolgozni kreatív részen, hogy ő is kész csomag. És ő sokkal zavartabb és nehezebben megérthető csomag, mint Jon Moxley. Nem hiába változtatják a gimmickjét negyedévente és a meccseiről csak a twitteres nyáladzásokból tudok minimálisat. Az meg magáért beszél, hogy hetente jönnek ki róla a fanartok úgy, hogy közel se a legismertebb pankrátor. Igazából érte aggódok, hogy ha fel is jönne nem tudná azt a depressziós szadista szociopatát játszani mert a pg verziója túlságosan hasonlítana Ambrose karakteréhez. Az pedig csak további aggodalomra ad okot, hogy folyamatosan szipkázza a wwe a nagyobbnál nagyobb neveket,,,,most Unstoppable alatt lehet két debütáló is lesz -Uhaa és Joe-, na meg Dana is nemrég jött. Tartok tőle, hogy őt nem tudják majd sehová se beilleszteni komplexitása végett,,,,

            Nem vagyok nxt fan, sőt még pankráció fan se. Egyszerűen élvezem nézni, ha jól játszik valaki, vagy ha erős története van. Mivel előbbit main rosterből nagyon kevesek produkálják, viszont őket mindig említem is. Így főleg az nxt alakulatát tudom dicsérni adásról adásra. Azt pedig halkan jegyezném meg, hogy aki only nxt talent -no meg ismerem a hátterét- és vitte is valamire az eddig Roman meg Wyatt. Hiába voltak nxtben olyanok akiket szinte mindig dícsérek, nem amiatt lettek nagyok, a függetlenként tudtak már annyit mikor odakerültek. Emellett még szűkíthetünk, ha FCW-t nem számoljuk nxt-nek. Ha tényleg a fant mint rajongót értjük akkor nem, nem rajongok senkiért se. Ha azt értjük, hogy olyan akire igazán fel tudok nézni, na az viszont Jonathan Good. Ahogy Pepper mondta, egy milliószor hitelesebb lenne tőle -meg Solomontól- a never give up, mint Cenától. Cenának adott volt minden lehetőség és anyagi háttér. Kíváncsi vagyok akkor is eljutott volna ide, ha lófütty pénze lett volna és évekig függetlenként kell nyomulnia, hogy valami kis nevet szerezzen magának. Vagy milyen hamar adta volna fel, ha annyira szartak volna a fejére mint Sami Callihannek aki igenis bevallotta, hogy rengetegszer elgondolkodott azon, hogy hagyja a francba az egészet és feladja az álmát amiről mindenki azt sulykolta belé, hogy lehetetlenség. Aztán valahogy mégis itt van. No de elkalandoztam, ezek más történetek.

            Kedvelés

          2. jó akkor felejtsd el a fan kifejezést, fogalmazzunk úgy ahogy neked jól esik ami téged illet. én a magam részéről maradok rajongó. sőt, fangirl. 😀 na tényleg sikerült túltárgyalni a témát, hagyjuk is.
            NXT vonalon viszont le vagyok maradva erősen, de mostantól szerintem követem veletek ezt a vonalat is, úgy tűnik érdemes. eléggé ott volt KO powerbombja, csak pislogtam. :>

            Kedvelés

    2. Teljes mértékben egyetértek veled. A Nevilles részhez egy általam vélt felfedezés. A pankrátor (karakter) halála az ha bejön mikrofont kap és el kezd arról beszélini miért is van itt. Ha arról beszél mit csinált előtte, ki is ő és miért van itt, akkor az unalmassá válik erőltetetté ld Roman Wm előtt, Ryback visszatérése sérülés után, csak pár a közelmúltban előforduló példa. Egy pankrátor esetében arra a kérdésre, hogy ki is ő és miért van itt arról beszéljenek a mozdulatai, ezt közölje a ringben. A mikrofont akkor érdemes használni ha arról beszélsz, hogy mit fogsz tenni és miért. A mikrofon használatban nonplusultra Punk. Három emberben vélem fölfedezni Punkot (mikrofon használatban), Ambrose, B Wyatt és Rollins. Mindezt azért írtam le, mert attól félek Neville karaktere onnantól lesz unalmas, hogy először mikrofont kap a kezébe. Korábban már írtam arról, hogy nem szükséges már új gimmicket adni az nxt-ből átjövő pankrátoroknak, de mivel magáról a wwe-ről beszélünk nem elképzelhetetlen, hogy ezt elbasszák.

      Kedvelés

      1. Igazából még a honnan jöttem és mit szívtam míg idekerültem részt is el lehet normálisan adni. Mikor Deannek adtak hasonló feladatot ő nem azt mondta, hogy “ez volt az álmom, nagyon nehéz volt idekerülni, de rengeteg munkával elértem”, hanem elmesélt egy történetet, hogy mikor kissrác volt, kapott egy húszast a mamától, hogy vegyen pár dolgot és a maradékot megtarthatta, de pár ottani nála idősebb srác elvette tőle és megverték, még valamikor tavaly mesélte. Tehát el lehet ezt kreatívan és a pankrátor múltjából -igaz itt Jonathan múltja volt az alap, mint ahogy minden karakterének is- érdekes történetekkel, amik illenek hozzá el lehet adni. Más kérdés, hogy ő ilyen múltban turkálós részt nemnagyon kapott aztán, még Wyatt hozta fel az apuka képeslapjai a börtönből történetet, de ezeken kívül tényleg csak Roman Halálosiramban síkú a család a család család a család marhaságok jutnak eszembe nekem is. Neville pedig tényleg egyszerűen nem karizmatikus, a skillpontokat ő kizárólag a movesetre tette, de tuti igyekszik, nem hinném, hogy vagy három év nxt után vissza szeretne térni oda. 😀

        Amit meg írsz, hogy miért is éppen ezek a mozdulatai stb egy nagyon érdekes és izgalmas téma lehetne, HA:
        -nem tudna minden pankrátor Cenán kívül legalább háromszor annyit, mint amennyit bevet
        -elejtenének olyan backstage out of character mondatokat, hogy xy ellen egyszerűen nem lehet meccselni mert folyton ront, izgalmasabb trükkökbe nem megy bele, és nagyon korlátoltak az emlékező képességei, így csak rövid és unalmas körökre lehet velük menni
        -végre kiderülne, amit én csak sejteni tudok, hogy a roster fele nem igazi pankrátor, képességileg teljesen átlagos népek mint mit, csak rengeteget gyakoroltak. Hol vannak itt a Punkok és Del Riok akik tucatszor lenyilatkozták, hogy bármikor ha meccseltek, akkor semmiféle koreográfiát nem beszéltek meg, csak csinálták ami ösztönből jött és azt élvezték a legjobban? Ambrose meg esetleg Rollins, náluk tűnik ki de kegyetlenül durván, hogy egymással vagy harmincszor meccseltek de még mindig nem unalmas, viszont van pár arc akik ellen már elsőre is,,,,,

        De ha mégsem lennének ezek meg, és egyszerűen a kreatívok a szájukba adnák a mondatokat, hogy ők miért választották ezeket az pedig azon egyszerű oknál fogva nem történik meg, mert több energiát kellene befektetniük. 🙂 Iszonyat meló lenne ezt megoldani, heel-face turnökhöz mindig magyarázatot adni, mint pl highflyernek, hogy most azért nem ugrok triplaszaltót, mert rühellem a közönséget, és az nekik látványos lenne. De már ez egy optimista feltételezés, Mcmahoho olyan óvodás szinten tart, hogy a Curb Stomp leváltását nem csak leváltotta, hanem TÖRÖLTE A MINDENSÉGBŐL. Egy új yt videóban nincs, egy új montázsra nem teszik fel pedig volt időszak h Seth kb csak azt használta, de hogy nagyon egyszerű példát mondjak. A most rawban bemutatott Rollins montázs, már az nevetséges hogy nem tették bele a fő mozdulatát, amit három évig tolt számarányosan, hanem mikor Dean fejét belerúgta a betontömbökbe, akkor az ugrás részt kivették!!!!! Ez mekkora szánalmasan gyerekes hozzáállás már,,,,,,,szóval igen. A pg, a píszí csak két dolog, amellett ott van a harmadik, hogy a szarrágó felett már nagyon eljárt az idő. Egy az egyben, mint F1-ben Bernie.

        A fanoskodást meg What?!-nak írtam elsősorban, hogy legyen végre tisztázva, nem divatból dicsőítem az nxt-t és szidom a main rostert, unfair is maximum a lányokkal vagyok -talán még a New Dayel, de azokkal nem tudok nem az lenni- mert sajna mainban egy átlagos minőségnél szerintem jobbat nem tudnak felmutatni és a legtöbb meccsüket tekerem megadván a lehetőséget, hogy elmulasszak pár epic összetűzést,,,,,na persze.

        Kedvelés

    3. “Harperék csapata félelmetes, bevallom sosem bírtam őket, de nem mint pankrátorokat hanem mint taget, mert szénné alázták a Shieldet anno,,,viszont teljesen hihetően!”

      Pontosan így volt muahahahahahaha
      A régi szép idők.

      Kedvelés

  8. De jó lenne ha Kane kiírna magának egy övmeccset Rollins ellen és megnyerné az övet még utoljára. 🙂

    Kedvelés

    1. úgy egyáltalán, nagyon szeretném látni ahogy Kane cafatokra choke slammeli ezt a kis pudlit. aki amúgy szintén nagyon tehetséges (ringben és mikrofonban is), csak túl jól sikerült ez a vezetőség ölebe heel gimmick, ezért idegesít. 😀

      Kedvelés

  9. Ez jobb volt mint a főesemény.
    Ryback vs Sheamus? Az egyik legjobb párosítás. Rajta kiélheti Sheamus beteg tombolási vágyait, bár elég szokszor fogta menekülőre. Persze hófehérke győzött, de nem sajnálom tőle, mert a nagyobb eséseket és dobásokat ő kapta, így ezzel vígasztalódik.
    Neville és BNB feudja már kicsit unalmas, főleg, hogy ez a Bo Live! is itt pofátlankodik. Szegény Wayettnek ,hogy éghet az arca, hogy ilyen testvérkéje van
    Wayett végre megkapta a méltó ellenfelét Ambrose képében. Itt oda is tette magát mind kettő, hatalmas harc bontakozott ki, bár Wayett szeret indokolatlanul hátasokat ugrani a földre még a kötélről is. ( 😀 ) Bár a J&J security-t leépíthetnék már, mert nagyon unalmasak. Wayett több ennél ,hogy így nyerjen, bár Ambrose ellen azért oda kellett volna tennie magát. Érdekes, hogy a Sister Abigel után mindenki kifekszik, és nem rúg ki, pedig annyira nem kemény mozdulat, főleg Ambrose-nak, aki fájdalomból vizsgázott. 🙂
    A szokásos Tag Team meccs, ahol mindig öröm látni Cesaro mérhetetlen erejét. Lehet sokaknak már unalmas, hogy 20-ára is ugyan az a TT meccs van, de én élvezem nézni, mikor Tóni Big E-t alázza, fele akkora testtel. Nem tudom mi lesz itt, mert közben bejöttek Lucha Dragon-ék, Matador-ék, Titus Oneil-ék és az Ascension-ék is. Elszabadult a pokol, na ebből vajon mi lesz? Végre egy kis frissítés TT fronton, ez már plusz 1 pontot érdemel. 🙂
    Cena nyílt kihívására Kevin Owens jött be? Azt a mindenit. Minek ide főesemény, ha ilyen Raw-ot is össze tudnak eszkábálni? 🙂 Oda is tette Cena-t ahova való. 🙂
    Ziggler vs Stardust meccs pont annyira volt hosszú, hogy még ne legyen zavaró, ami Zigi győzelmével zárult és kapott Lana-tól egy csókot is. Végre, hogy azt a szép hölgyet elvették attól a gusztustalan Rusev-től a történet írók. De persze cserébe, Rusev Feud Ziginek. Vajon jó lesz ez? Remélem igen.
    Az Eric Rowan-Luke Harper vs Fandango-Zack Ryder Tag Team meccs is elég jóra sikeredett. Végre hagyták Rowan-t megint nyerni, hihetetlen. A kivégzése még mindig félelmetesen beteg.
    A befejező momentum érdekes volt, mert se Reigns se Orton nem jött be, így kicsit furcsának hatott a két fős harc, amibe nem nagyon szóltak bele. 🙂
    Összességében ez a Raw 8/10. 🙂

    Kedvelés

  10. kifelejtettétek a cikkből hogy a műsor végén Ambrose kiharcolt magának egy nehézsúlyú VB meccset Rollins ellen az Elimination Chamberre, pedig ez azért … 🙂
    az más kérdés hogy *megint* nem fogják hagyni hogy megnyerje.

    Kedvelés

Vélemény?