Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. június 22. – Lesnar bocsánatot kér

raw0622

2015. június 22-én Indianapolisból jelentkezett a Monday Night RAW következő adása. A kommentátori asztalnál Michael Cole, JBL és Byron Saxton ül, az arénába pedig azonnal Brock Lesnar érkezik. Ha Lesnar jön, akkor jön Paul Heyman is. Amíg haladnak a ring felé, kapunk egy kis visszatekintést a Bestia visszatéréséről, a közönség pedig kiabálja: Suplex City!
Heyman szokás szerint bemutatja magát, majd közli, hogy ez lehet Lesnar hivatalos visszatérése. Hogy felelevenítsük a kihagyás okát, megnézhetjük mi történt 3 hónappal korábban, amikor Brock a kommentátorokra borította az asztalt, megtámadta Colet és az operatőrt. Stephanie emiatt eltiltotta, eltiltása egészen idáig tartott. Heyman már tárgyalt a vezetőséggel a visszatérésről és a lényeg, hogy Lesnarnak ma bocsánatot kell kérnie Michael Cole-tól és JBL-től, ugyanis ha nem teszi, a mai hivatalos visszatérése máris nem lesz hivatalos és nem lesz visszatérés. Ha Brock ezt nem teszi meg, nem fog címmeccset kapni Seth Rollins ellen a Battlegroundon!
Lesnarnak nem nagyon tetszik a dolog, gúnyosan mosolyog,ám kilép a ringből és a kommentátorok elé áll. Kezet nyújt JBL-nek és a megszeppent Michael Cole-nak is, majd elkapja Cole nyakát. Amikor már mindenki azt hinné, hogy újabb támadás jön, belenyomja a székébe és megsimogatja a buksiját. Cole még akkor is megmerevedve ül, amikor Lesnar már ismét Paul mellett áll a ringben, majd a kérdésre jelzi, hogy elfogadj
a a bocsánatkérést. Paul Heyman nem bízza a véletlenre, már most bocsánatot kér azért, amit az ügyfele tenni fog a Battlegroundon. Azért, amit Seth-tel fog tenni. Seth Rollins-szal, aki védett az első nap óta, mert úgy döntött, hogy hosszú távra eladja a lelkét a rövidtávú nyereség érdekében, hogy úgy szerepelhessen a WWE évkönyvében, mint aki tartotta az övet 2015-ben. Heyman azt ígéri, hogy Brock képviseli azt a szerepet, amit Seth elveszített: hogy azt tegye, ami a legjobb az üzletnek. (Nem a best for the business, hanem a beAst for the business kifejezést használja.) Úgy véli, hogy egyirányú Seth jegye Suplex Citybe.
A komoly szónoki tehetséggel megáldott Heyman beszéd és Brock néma RAW nyitása után máris kezdődik az első mérkőzés.

Kane vs Dean Ambrose
Már meg sem lepődünk azon, hogy az operatív igazgató Kane ismét ringbe száll és azon sem, hogy ismér Dean Ambrose az ellenfele. A két szupersztár harcát Michael Cole volt amikor Kane dominanciájával jellemezte, ám kétségtelenül Ambrose-nak is voltak jó pillanatai. A befejezés azonban nem lehetett átlagos. Épp Ambrose irányította az eseményeket, és több jó mozdulat bevitelét követően Kane kiesett a ringből. Kívül is kapott, majd megpróbált fordítani, de sikertelenül. Jött volna a Dirty Deeds, amikor megszólalt Seth zenéje, ez pedig elvonta Ambrose figyelmét. Elengedte Kane-t, ő pedig azonnal a Chokeslammel próbálkozott. Az első kísérletet Dean még kivédte, majd ismét Seth-tel foglalkozott, Kane pedig kihasználta ezt. Jött a következő befejező és a kopogtatás.
A mérkőzést így Seth Rollins segítő közreműködésével Kane nyerte.

Visszapillantunk a Money in The Bank-re, ahol Cena megsérült, és azonnal be is jelentik, hogy a szupersztár a mai RAW-ban tér vissza. Előtte azonban még egy kis backstage: Kane és Seth beszélgetnek. Leginkább Seth győzködi Kane-t, hogy ismét egy csapat legyenek, szerinte ez nem a személyükről szól, hanem erről a családról. Kane szkeptikus, azt hiszi – talán joggal – hogy Sethnek csak Lesnar miatt van szüksége segítségre. Seth-et sérti a feltételezés, hogy ő félne Lesnartól, hisz legyőzte a cím meccsen és meg fogja semmisíteni a BG-n is. Ártatlan arccal nyújt kezet Kane-nek, aki csak elmosolyodik és otthagyja.

Úgy látszik ez a visszatekintések adása, hisz ismét egy korábbi összevágást kapunk, ezúttal a Wyatt-Reigns szegmensből.

The Prime Players vs The Ascension
A WWE új Tag Team Bajnokai akcióban, ám előtte még belepillantunk a Celebrity Dad of the Year díjátadóba, ahol Titus O’Neilt ismerték el. A körítés tovább tartott, mint maga a mérkőzés. Láthattuk, hogy a New Day tagjai a backstage-ből figyelik az ellenfelek mozdulatait. Connor is Titus kezdett, majd az Ascension tagjai váltottak elsőként. Az Ascension párosa több kopogtatási kísérletet is túlélt, végül azonban jött Darren Young és a Gut Check. Darren Viktort kopogtatta és ezzel megszerezte a győzelmet a Prime Time Playersnek.

Sheamus vs Roman Reigns
A MITB győztes érkezik elsőként és a ringből nézi, ahogy ellenfele átsétál a nézőtéren. Sheamus megpróbál gyorsan támadni, ám beleszalad egy pofonba és egy Samoan Drop-ba, így inkább elhagyja a ringet. Reigns utána, belecsapja a kelta fejét a kommentátori asztalba, és visszalöki a kötelek közé, hogy ott üsse tovább. Kell egy kis idő, amíg Sheamus képes fordítani az egyoldalú küzdelmen, de ekkor sem meggyőző a fölénye. Talán a közönség bekiabálásai dühítették fel aztán, hisz képes volt felülkerekedni és keményen földre küldeni Romant. Úgy tűnik nem is akarta feladni ezt az előnyét, befogta a Cloverleaf-be, ám Roman képes volt kiszabadulni. A meccs egész jóra fordult és a két szupersztár közötti különbség is elolvadt, amikor persze megjelent a kivetítőn Bray Wyatt. Dúdolgatott, nevetgélt és eljátszotta, ahogy Roman a kislányával játékból teázik. Találj meg! – közölte Romannel, aki azonnal elhagyta az arénát és a backstage-be ment. Sheamusnak nem kellett tennie semmit – nem is nagyon tudott – Wyatt közreműködése után kiszámolással nyerte a meccset.

Nehogy ismétlés nélkül maradjunk, megnézhetjük mi történt pillanatokkal korábban, majd látjuk, hogy Reigns óvatosabbra fogja lépteit a backstage-ben és Bray hangját követi. Belép a szobába, ahol az előbb Wyatt ült és játszotta a szerepét. Nézi a betegesen berendezett helyet, a falon a rengeteg fotót – róla.

Ismét visszanézünk egy korábbi jelenetet, Brock és Heyman adás eleji pillanatait, aztán belesünk megint a backstage-be. J&J kávézgat, amikor Seth jelenik meg. Nem fogadják kitörő örömmel. Rollins nem titkolt célja, hogy ismét egyesítse a csapatát, azaz maga mellé állítsa Kane-t és a két testőrt. Azt mondja, fejezzék be a játékot, ám Joey felvilágosítja, hogy nem ők játszanak. Arra szentelték az életüket, hogy megvédjék Seth-et, ő pedig folyamatosan viccet csinált belőlük. Rollins szerint ők egy család, és a családban mindenki viccel a másikkal. Ők ketten neki többek, mint testőrök, a barátai. Szüksége van rájuk, de nem Brock miatt, hanem mert ő a WWE Nehézsúlyú Világbajnok. és ha valami történik a Battleground előtt csak azért, mert ők sértődöttek, azért nem Seth lesz a hibás, hanem ők ketten! Jamie hátat fordít és távozik, Joey követi…

Neville vs Kofi Kingston
Érkezik az új szenzáció, azaz Neville, majd máris a Tough Enough reklámját nézhetjük meg, hisz ma kezdődik a sorozat élő közvetítése. Aztán jön Kofi is és a New Day. Kingston próbálja gyorsan elkapni Nevillet, ő pedig természetesen próbálja ezt megakadályozni. Xavier Woods a ring mellől úgy segíti csapattársát, hogy folyamatosan Neville-nek dumál, el akarja vonni a figyelmét. Talán ez is közrejátszik abba, hogy Kofi fölénybe is kerül a fiatal sráccal szemben és övé az első kopogtatási kísérlet. Neville azonban nem fogja könnyen adni magát: kirúg, majd kijön a szorításból és fordít. Kirúgja Kofit a ringből, utána megy, ám odaáll Big E és Xavier is. Hogy egyenlőek legyenek az erőviszonyok, a Prime Time Players érkezik és Neville mellé állnak. A mérkőzésvezető a Tag team Bajnokokat elküldi a ring mellől, a New Day két tagját azonban nem! A keveredést Kofi kihasználja és Nevillet nekiküldi a ring szélének. Csapattársai örülnek, nem bírják fékezni magukat, így a mérkőzésvezető másodszor is a kijárat felé mutat. Woods és Big E is kell, hogy távozzon! Kofi reklamál ahelyett, hogy a dolgára figyelne, persze, hogy Neville lerúgja! Aztán mászik, jön a Red Arrow és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Neville.

Megint összefoglaló: pár pillanatban láthatjuk, ahogy KO egy hete ledobta Machine Gun Kellyt a rámpáról, majd a vendéghez az orvosok érkeztek.

King Barrett érkezik az arénába, közben pedig láthatjuk, hogy R-Truth azt hiszi, ő a király. Azt állítja, hogy meg kell bocsátanunk Little Jimmynek, Barrett pedig nem más, mint egy udvari bolond.

King Barrett vs Zack Ryder
A mérkőzés nagyon rövidre sikerült és nem valószínű, hogy Zack felírja az emlékei közé. Barrett gyorsan eljutott a Bullhammerig, majd jött a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: King Barrett.

Michael Cole megemlíti a wwe.com-on Kevin Owens-szel készült interjút, majd bele is nézünk a felvételbe. Owens elmondja, nem érdekli, mit gondolnak az emberek róla. Ő azért született, hogy a WWE ringben állhasson és vasárnap John Cena megpróbálta ezt elmondani neki. Cena kedves akart lenni és tiszteletet akart mutatni, de csak azért, hogy elfogja előle a reflektorfényt!

Láthatunk egy fotót, amin a Blackhawks tagjai egy WWE övvel ünneplik a Stanley Kupa győzelmüket, majd érkezik John Cena.

Cena megnézi az US övet, majd magasba tartja, hogy mindenki lássa. Ez a kiválóság, a lehetőség szimbóluma és ő átkozottul büszke arra, hogy Bajnok az Egyesült Államokban – mondja. A legjobb alkalom, hogy definiáljuk a címet, ami miatt el akarják pusztítani John Cenát. Kevin Owens úgy véli, itt a legjobb alkalom, hogy minden eszközzel megragadja a lehetőséget. Az Elimination Chamberen Owens legyőzte őt, de ez nem volt elég, mikrofont ragadott és hangoztatta hogy Cena ideje lejárt, az övé most jött el. A Money In The Banken, amikor ő egy gesztust gyakorolt a kölcsönös tisztelet jeleként Owens megragadta a lehetőséget, hogy őt “üzemen kívül helyezze”‘. A múlt héten KO megragadta a lehetőséget és a RAW-ban megtámadott egy zenészt. Kevin Owens pedig most az utolsó lehetőséget akarja, elvenni az övet tőle. Cena elismeri, nem mondott semmit, amit ne tudtunk volna. Kevin Owens egy nagyszerű pankrátor, de amit hordoz magában, az emberi szemétté teszi.
Kevin Owens tudja, ez a cím mit jelent neki és tudja, Cena milyen zavarban lenne, ha egy cím meccsen egy ilyen szarzsák győzné le! Owens megnyert két csatát, de nem nyerte meg a háborút. Ha ő most elfogadja a kihívását, lehet hogy feliratkozik egy olyan harcra, amit nem nyerhet meg. Van választása, hogy mit csinál és ő tud nemet mondani. A nem egyszerű és fair, mert két héttel ezelőtt ugyanebben a ringben szembe akart nézni Owens-szel az NXT Bajnoki övért és Kevin is azt mondta: Nem! Tehát ha most nemet mond, el kell fogadnia és Cena lesz továbbra is a Bajnok. Aztán kielemzi, miért is nem fog nemet mondani. A jelmondata és az, hogy soha nem adja fel, viccé válna. Azt fogja tenni, amit egy bajnoknak tennie kell, harcolni fog. A szabályok egyszerűek: győzzön a legjobb férfi és ha akarsz valamit, gyere és vedd el!
KO zenéje szólal meg és megjelenik a rámpa végén. Bevallja, felbosszantotta, amiket Cena mondott róla, de az igazság más. Egy dolgot tanuljunk meg Kevin Owensről: őt nem érdekli mások véleménye, nem érdekli, mit gondolnak róla. Az elmúlt években sok mindennek nevezték, volt már trehány is, de Cena egyszerűen csak leszarzsákozta. De ez a szarzsák győzte le Cenát az EC-n és a MITBen. A különbség kettejük között, hogy Cena tényleg törődik azza, mit gondol róla a közönség. Ő azonban csak a bajnoki címmel törődik. Ahogy belépett az NXT-be, Bajnok lett. Most hogy látja Cena ragaszkodását, az US övet akarja. Ha az a kiválóság szimbóluma, a saját kiválóságáévá fogja tenni. Cena beszéde vicces, mert ő ezt nem nevezné cím meccsnek. Akar valamit Cenától, ezért megadja Cenának, amire vágyik. Megadja neki, hogy a WWE Univerzum éltesse Cenát, és fújolja a gonosz külföldit. Aztán Owens franciára vált és úgy is megígéri Johnnak, hogy ő lesz az új US Bajnok. Aztán ismét angolra vált és várja a választ.
Cena szerint ezeket az embereket nem érdekli, hogy Owens milyen nyelven beszél és honnan jött. Azért nem kedvelik, mert nem más, mint egy tiszteletlen szarzsák. Franciául akar beszélni? Beszéljenek úgy – mondja, majd John Cena is franciára vált, de legelőször azt közli, hogy csak keveset beszél ezen a nyelven. Aztán kínaiul szólal meg, (ezt már mi sem értjük :D). Aztán közli, hogy még néhány szót közöl Indiana amerikai nyelvén: A Battlegroundon ha Owen harcolni akar, megkapja! John Cena elfogadja a kihívást, de van egy utolsó üzenete, amit a világ minden nyelvén megértenek ( ám ha mégsem, akkor el is mutogatja): szét fogom rúgni a seggedet!

A backstage-ben Seth lép oda Steph-hez és Hunter-höz. A vezetők azt gondolják a bajnok talán kihívójától menekül, Rollins azonban ezt cáfolja: “hányszor mondjam még, nem félek Brock Lesnar-tól”. Neki inkább Kane és J&J a problémája. Triple H viszont emlékezteti, hogy Seth-nek elvileg nincs is rájuk szüksége, ahogy korábban ezt is mondta. A bajnok ezt most is megerősíti, inkább azzal érvel, hogy a Vezetőség több, mint üzlet, mert ez egy család. Az utóbbi időben azonban ő kárt tett ebben a kapcsolatban. De most, mikor ő a világ tetején van, legyőzte Dean Ambrose-t és ugyanezt teszi majd a bestiával is, szeretné ha újra ott lennének együtt, mint egy család. Erről már próbált velük beszélni, de nem értik meg. Steph afelől érdeklődik, a bajnok vajon elnézést kért mindazokért a károkért amiket okozott ebben a kapcsolatban? Rollins visszakérdez: “szerinted ők kértek tőlem bocsánatot?”. HHH állítja le. A COO tudja, hogy a srácok azért kellenek neki mert visszajött Brock Lesnar. Viszont ők azért írták ki ezt a meccset, mert úgy gondolják Seth készen áll, hogy elvégezze ezt a munkát. A bajnok fél tőle, hisz okos, bolond lenne nem félni. Félnie kell, de egy okos embernek mindig van B terve is. Egy okos ember odamegy a ringbe és bocsánatot kér. “Egy okos ember odasétál abba a rohadt ringbe és kimondja azt a három roppantul egyszerű szót: én nagyon sajnálom.”

Az előző RAW-ra tekintünk vissza, mikor Paige összehívta a dívákat és próbálta őket maga mellé állítani, majd következik a hölgyek mérkőzése.

The Bella Twins (w/Alicia Fox) vs Naomi és Tamina
Az ikrekhez Alicia csatlakozott, aki múlt héten állt össze a lányokkal, mikor megtámadta Paige-t. A Bellák ezúttal is megállíthatatlannak bizonyultak, ellenfeleik hibája után Nikki a Rack Attack-kel szerezte meg a győzelmet.

A reklám után láthatjuk, hogy Brock Lesnar még okozhat meglepetéseket, mert még az épületben van. A következő mérkőzés előtt emlékeztetnek minket, hogy kezdetét veszi a WWE valóságshowja, ami a Network-ön követhető lesz. Ajánlott az ingyenes app-ot is letölteni hozzá és szavazni a kedvencekre! 😉

Mark Henry vs Ryback
A két nagy srác mellett egy harmadik is megjelent Big Show személyében, aki a kommentátorok mellől figyelte az eseményeket. Ne feledjük, a következő RAW-n Ryback, Show és Miz egy Triple Threat meccsen néznek szembe egymással, ahol a tét az Interkontinentális cím lesz. A mérkőzés alatt a világ legnagyobb sportolója Henry-nek drukkolt: “tudod mit kell tenned, csináld ki!”. A WSS-et viszont képtelen volt bevinni ellenfelének, helyette benyelt egy jókora clothesline-t. Aztán Ryback a top rope-on és Splash! Ezzel a győztes az Interkontinentális bajnok. Vajon képes lesz jövőhéten is így szerepelni és címet védeni? Mark-ot Big Show próbálta felsegíteni, ám az nem fogadta régi barátként és ellökte.

A backstageben Jojo készít riportot Ryback-kel. A lány először gratulál a pankrátornak előbbi győzelméhez, majd arról érdeklődik, mit gondol arról, hogy egy Triple Threat meccsen kell megvédenie címét a következő adáson. A Big Guy tudja milyen veszélyes a hármas mérkőzés, hisz anélkül veszíthet, hogy őt fektetnék két vállra. Az övére mutat: “nekem ez jelenti az egész világot, minden áldozatot, azokat az éveket… de mikor megnyertem ezt az Elimination Chamber-ön, azt mondtam megérte. Tudod, a szüleim nem beszéltek már 15 éve, de együtt nézték a meccsemet. Sose voltam még büszkébb. Ez a világot jelenti számomra, és minden apró porcikámmal azon leszek, hogy megvédjem. Nem számít, hogy egy vagy két ember, vagy az egész öltöző, sőt maga az egész világ, a Big Guy itt van és marad, és együtt mondjuk a WWE Univerzummal, hogy AD-JÁL MÉG! AD-JÁL MÉG!”. Big Show jelenik meg, mire a riporternő el is tűnik. A szupersztár szerint igazán inspiráló szöveg volt, de ki fog derülni, hogy Ryback csak egy “ici-pici kisfiú az óriások földén”. Hamar egymásnak esnek, amiből most Ryback jött ki jobban.

Adam Rose (w/Rosa Mendez) vs Dolph Ziggler (w/Lana)
Adam mikrofont kér és elmondja, szerinte az emberek nem értenek a művészethez, a szenvedélyhez és legfőképp nem értenek az igaz szerelemhez. Megkéri Dolph-ot és Lana-t, hogy ne legyenek féltékenyek, csak figyeljenek milyen is az igazi szerelem, majd megcsókolja Rosa-t. A kommentátorok reakciója: “szerettem az ebédem, de úgy látom most visszajön”. Nem volt rossz meccs, a Super Kick után Ziggler tudott nyerni. Most Dolph csókolja meg Lana-t, ami sokkal jobban tetszik a közönségnek. Rusev-nek azonban nem, aki a backstage-ben dühében elhajítja a mankóit, így elesik. Valaki viszont akad, aki felsegíti. Hosszú feszes láb, pink ruha, szőke haj. Summer Rae volt az. Odanyújtotta az egyik elejtett mankót, majd mondott neki pár szót. A bolgár elvette ami az övé, a lány pedig megfordult és szép lassan elsétált. Rusev még nézett utána, majd megpróbálta összeszedni magát és talpra állni.

Steph és HHH győzködik J&J-t, hogy hallgassák meg a bajnokot, aki olyan amilyen, de most nagy nyomás van rajta, amit Kane Hunter szerint jól ismer. Megőrjítheti ez az ebert, hogy folyton a címét kell védenie. Steph szeretné, ha Seth csak csak odamenne és egyedül megverné Lesnar-t, de szüksége van a segítségre. Csak arra kéri őket, menjenek oda és hallgassák meg.

És érkezik is az arénába Rollins. A bajnok végigsétál a rámpán és bemegy a ringbe. “Az életben olykor könnyebb úgy tenni, mintha neked lenne igazad, mint beismerni a hibáidat. Most azért jöttem ide, hogy nagy emberként beismerjem, hibáztam. Szóval szeretném, ha Joey, Jamie és Kane idejönne mert szeretném a bocsánatotokat kérni a történtekért.” Megszólal a Vörös Szörny zenéje, majd mindhárman érkeznek is. Seth ismét nagyot lódít, továbbra is állítja, ez az egész nem Brock-ról szól. Szerinte ő már legyőzte a bajnokot és ezt újra megteszi a Battleground-on. Erre Kane csak a fejét csóválja. “Ez rólunk szól. A családról. Joey… – itt megakad, mert a közönség a Suplex City-t skandálja – Fogjátok már be!!! Épp elnézést próbálok kérni. Szóval, Joey és Jamie, nagyon-nagyon sajnálom. Ahogy már mondtam, mi bajnokok vagyunk, én felnéztem rátok egész életemben … , és ti mindig, időről időre mögöttem voltatok, amiken keresztül mentünk, mindig ott voltatok velem. A bocsánatotokat kérem, és hogy újra legyetek a családom része. Várjatok már, csak egy pillanatra gondoljátok át… Addig beszélek Kane-nel. Kane, azt hiszem neked tartozom itt a legjobban bocsánattal. Szörnyű dolgokat tettem veled, gúnyolódtam a neveddel, például legutóbb dinoszaurusznak neveztelek, pedig te attól messze állsz. A dinoszauruszok már kihaltak, te pedig élsz, és csak jobb leszel a korral, minden nap, minden héten, minden hónapban, minden éveben csak jobb és jobb leszel, és egy így lesz örökké, és mindig te leszel az ördög kedvenc démona. És nekem, nekem minden idők kedvenc WWE szupersztárja vagy. Szóval, kérlek…. Ugyanazt ajánlom neked mint J&J-nek, a bocsánatomat, szóval kérlek, gyere vissza és tegyük ezt ismét egy családdá. Srácok, idejöttem könyörögni, hogy gyertek vissza hozzám, mi mást vártok tőlem, elnézést kérek tőled, tőled és tőled. Szóval kérlek, kérlek, kérlek vegyetek vissza.” A bajnok épp a kezét nyújtja, majd megszólal a bestia zenéje. Brock Lesnar pedig érkezik is az arénába.
A “család” először a kötelek között marad, majd szépen kivonulnak és otthagyják Rollins-t. A bajnok ennyi bocsánatkérés után egyedül marad? Az övét lassan lecsúsztatja a válláról a kezébe, de nem ejti le. Ekkor Kane hátba támadja Brock-ot, s jön J&J is, de mind alulmaradnak, Seth pedig ismét egyedül. A bestia beront a ringbe, a bajnok először lerohanja, de jön a German Suplex, aztán még egy, és még egy. Brock a WM óta várt erre a pillanatra. Adná az F5-ot, de Kane ismét talpon és érkezik a Chokeslam-mel, ami elsőre nem sikerül, de másodjára már igen! A fenevad összekapja magát és kioszt egy Suplexet a vörös szörnynek is. Hosszan ment az adok-kapok, közben acélszékkel kiiktatták Brock lábát is, ami lehet nem lesz tökéletes a Battleground-ra. Végül a túlerő győzött Lesnar felett.

Pre Show:

RAW:

52 gondolat “WWE RAW 2015. június 22. – Lesnar bocsánatot kér” bejegyzéshez

    1. Nem csodálom, ha kérte, hogy ő veszítsen. Bárki törte volna meg a streaket, kihúzza a gyufát a nagyérdeműnél. Amennyire a címlapok élére emeli az embert, annyira hálátlan dolog is volt.

      Kedvelés

    2. A való életben régi jó barátok.Taker többször mondta neki,hogy azt szeretné,hogy ő törje meg a streaket,de lesnar mindig visszautasította,aztán eljött az idő,hogy valaki megtörje,és azt tegye inkább egy jó barátja mint egy bohóc..

      A sok buta meg a streak megtörésével együtt elfelejti csalódottságában,hogy amit a halott ember elért,több mint 2 évtizeden át veretlen tudott lenni a wm.eken,az egyedülálló,megismételhetetlen és felülmúlhatatlan.Ettől függetlenül nem lett kisebb,nem lett rosszabb meg semmi ilyen.Kikapott,megtört a megtörhetetlennek vélt rekorjda(amit ó maga akart,hogy törjék meg) és annyi.Szörnyű volt és fájdalmas..A saját gyerekünként szerettük a streaket..Nekem több mint 1 év kellett,hogy feldolgozzam..
      Ő a legnagyobb kedvencem..de ennek így kellett lennie.
      Ha veretlen wm streakkel vonul vissza,hiteltelenné vállt volna idővel,de így nagyon is valóságos és emberi lett ez az egész.
      Jövőre is ott lesz és lesz 22-1
      Én azt mondom,20-0 nál kellett volna visszavonulnia.Számomra az volt a legjobb wm meccse,és az egyik legjobb meccsei is triple h val,és a végén,egy korszak végleg lezárult.És ahogy a 3 legenda kitámogatta egymást…Az egy szép befejezés lett volna egy halhatatlan számára..
      De nem így történt,de ez van,el kell fogadni.Jó,hogy lesnar törte meg,utólag ezt mondom.Bele lehet magyarázni,hogy nem tartotta magát a forgatókönyvhöz és gerilla akciót csinált,úgy nyert,de ez kamu.
      lesnarnak jót tett egy a győzelem,mert erre felbírt építeni magának egy új karriert a wwe ben.A pusztító aki legyőzte a halott embert,és megtörte a streaket.Majd bajnok lett és senki nem bírta legyőzni.Jól kijött neki ez.
      Még most is fájdalmas az a meccsük,de ennek így kellett lennie.
      Nem dőlt össze a világ,nem lesz olcsóbb holnap a kenyér.Így alakult,el kell fogadni.Taker hatalmasat nőt a szememben a meccs után.
      50 éves,nemsokára visszavonul és kitudja,hogy látnifogjuke még.Remélem igen,de ha nem,akkor sem bánkódok,mert mindig velünk lesz.

      Kedvelés

      1. köszi a kiegészítő sztorit, azt sem tudtam hogy barátok. 🙂 és igen, Taker kiöregedett, ez az egész elkerülhetetlen volt. végülis Lesnar nem jött ki belőle olyan rosszul mint amennyire hálátlan volt a feladat, mert most meg meg lehet nézni, mennyire népszerű…

        Kedvelés

  1. na fasza, nem sikerült megnéznem időben az adást. nem mintha most lenne időm, de ha valaki tudna hozzá olyan linket amit még ne távolítottak el, azt megköszönném. 🙂

    Kedvelés

      1. Jól tette,mert már csak bohócnak tartották az egykori pusztítót.Kár érte,kedvelem,de jobb így.Az agyműtétje után mondták,hogy visszakell vonulnia,de ő folytatta,mert neki is ez az élete.Becsülednő az ilyen hozzáállás.Kár,hogy a csámpás uralkodó meg a többi majom csak bohócot látott benne..de inkább ne is lássam többet aktívként it,mint,hogy táncikáljon a törpével,jobberkedjen és mindenkitől kikapjon.

        Kedvelés

  2. na végre elkezdtem megnézni, de amit rögtön le kell írnom az az, hogy amit Lesnar művelt a WM után – miszerint a fél stábot a földhöz vágta, beleértve a kommentátorokat és az operatőrt is, a WWE jelenlegi szabályai szerint (staff és néző nem sérülhet) soha többé nem is jöhetett volna vissza, még ha kell is ide mint egy falat kenyér. ebből a szemszögből nézve az, hogy Ambrose véletlenül leütötte az operatőrt mert Rollins nekilökte és ezért “elvitték a rendőrök” (tudom, meg volt rendezve), meg hogy DQ-t kapott a meccsére az EC-n szintén Rollins miatt, nettó geciség, de leginkább teljesen átlátszó és értelmetlen következetlenség, az meg hogy Lesnar ezek után visszajöhetett, pofátlan kivételezés.
    amúgy tetszett amit művelt, nagyon bejött ez a zabolátlan tomboló pusztítás. 😀 szerintetek amúgy ez is meg volt írva, vagy Brock tényleg kieresztette a szörnyet? ez az adás nekem sajnos kimaradt, nem is tudtam hogy azért nincs mert eltiltották. de ezúttal az is nagyon bejött ahogy Stephanie magából kikelve ordítozott vele, meglehetősen expresszívre sikerült az előadása. 😀

    Kedvelés

    1. Itt csak egy szörnyeteg van az pedig Kane.És azt a szörnyet csak ő maga tudja kiengedni..
      lesnar húzónév és garancia a szórakozásra,szal bármit megtehet forgatókönyv szerint,mert ugye

      MONEY MONEY MONEY

      Kedvelés

    2. DE EZ CSAK STORY!!!!
      Lesnar senkit meg bántott csak megvolt rendezve,mert ő csak part timer és valahogy ki kellett írni a soryból,igazából nem függesztették fel csak kellett valami indok hogy miért nincs ott,és most tért vissza.
      Ennyire hülye nem lehetsz,ja és ROYAL valamikor tényleg kane volt a szörny de most már max a szörny ük ük ük ük ük nagyapja.
      ITT CSAK EGY SZÖRNY VAN ÉS AZ BROCK!

      Kedvelés

          1. és tényleg. nem keyfabe, nem sztori, tényleg eltört. daaaw, szegény kis hobbit, remélem hamar beforr az az ebcsont! a kreatívok meg most agyalhatnak a sztorin hogy átírják, amíg fel nem épül és visszajön.

            Kedvelés

          2. Durván nagyot csattant a barikádon, saját bevallása szerint nem kapott levegőt. Három törött bordával el is hiszem. Jó darabig nem látjuk a srácot. Mellesleg Seth erőltette a végén azt a pedigreet Lesnarnak. Nem sikerült túl jól, abból is lehetett volna könnyen sérülés.

            Kedvelés

      1. ne hülyézz le ha megkérhetlek, én sem sértegettelek téged pedig asszem’ adtál már okot rá párszor. te sem vagy éppen egy észlény, sőt, egy kezemen meg tudom számolni hogy hány kommenter nem teljesen értelmi sérült ezen a siteon. gondoltam hogy meg van írva, tudom hogy Brock part timer, csak azt írtam hogy következetlenek ezzel a rendőrösdivel. sőt, azt is írtam hogy tetszett az egész jelenet.

        Kedvelés

        1. Amúgy,noble már nem jön vissza többé, csak joey lesz…És ugye azt vágjátok,hogy se a staffok se senki nem sérül meg,ez el volt tervezve,mert ez pankráció és nem MMA…. Nem üti meg igazán…

          Kedvelés

          1. Atya ég…ennyire ne nézzük már hülyének egymást könyörgök,,,,tisztán leírta, hogy a STORY SZERINTI KÖVETKEZETESSÉG következetlen. Mivel egy félbalesetből sztori szerint Ambroset lecsukják, direkt pusztításból meg simán visszaengedik és címmeccset kap Lesnar. A kreatívok kreatívtalanságára hívta fel a figyelmet, hogy mennyire képtelenek egy mederbe tartani az univerzumukat. De mintha ezt előttem szintén leírták volna. Vicces lenne, ha egy harmadik ember pedig nekem írná válasznak, hogy dehát ez csak sztori….

            Kedvelés

          2. @Névtelen xd: ismétlem: az hogy Noble bordái eltörtek, hivatalosan is IGAZ. nem kitalált, nem sztori, nem megjátszott, EL-TÖRT. természetesen nem volt Brock részéről szándékos, csúf baleset, de így igaz.

            @DasOmen: köszönöm hogy te érted, miről beszélek. 😀

            Kedvelés

        2. Nemigen szoktam kommentelni,de amit írok rendszerint értelme is van.
          Amúgy csak kíváncsi voltam hogy reagálsz,fogalmazhattam volna finomabban is,de a lényeg ugyan az lett volna.
          Abból amit írtál nekem az jött le hogy halálosan komolyan veszed ezt az egészet pedig Lesnar SZÁNT SZÁNDÉKKAL senkinek nem okozott sérülést.
          A hétfői eset baleset volt,Jamie rosszul esett.

          Kedvelés

          1. hát akkor valószínűleg nem olvastuk eddig elég figyelmesen egymás hozzászólásait. 🙂 Royal és DasOmen (mint két meglehetősen aktív tag) a megmondhatói hogy semennyire sem veszem olyan módon komolyan az egészet, mint ahogy gondoltad. DasOmennek pl sikerült is a szövegértelmezési feladat, bár tény hogy elég zavaros lett a kommentem és emiatt talán félreérthető. szóval békesség Lali, én ide nem marakodni járok hanem élményeket megosztani. 😉
            igen, ezt is leírtam lásd picit feljebb: ” természetesen nem volt Brock részéről szándékos, csúf baleset” . félre ne érts, egyáltalán semmi bajom Lesnarral. és igen, amúgy nem nézett ki az a dobás olyan vészesnek, sokkal nagyobbakat szoktak puffanni a kordonban. háááát, az hogy Noble rosszul esett azt nem mondanám, ezen a gifen látszik hogy nem volt sok választása hogy hogyan essen, ettől függetlenül baleset volt és nyilván nem szándékos. ezt egy percig sem gondoltam. 😉

            Kedvelés

          2. Még lassított is a végén,mielőtt nekivágta.Ha izomból vágja neki,már a koszorúkat vehetnék.
            pepper csajszi azt írsz ide amit akarsz,akinek nem tetszik az nem olvassa el és vagy sírdogál egyet.

            Kedvelés

  3. Ilyet….A Ascensions egy kurva jó kis csapat lenne,talán az egyetlen haszálható csapat…erre ezeket is csak megszégyenítik,két simabőrü hobbittal….Wyatt…őszintén..kiváncsi vagyok,otthon mit csinálhat ez egyedül.. 🙂 xddd Cena szónokolt….megszoktuk….ÓÓÓ….Hogy Lesnar nem arat??Na ez viszont új…Kane nagyon lomha már az a Chokeslam valami borzasztó volt Deannek…szinte a lábára tette….Seth nagyon jó pankrátor…De ez a Pedigree….nem kéne eröltetni,csak nincs annyi kreativitása,az egész WWE-nek,hogy valami új movet találjon ki Sethnek..Kár,hogy így elpazarolják a tudását…Régen miket csinált már??? most meg bejön Shcool boy superkick,néha egy Enziguri és pedigree…. szánalmas.. de méginkább szomorú…A végén Kaneék megleptek,főleg az,hogy Lesnar felett a túlerővel bár,de győzedelmeskedtek…éredekes… várom a meccsüket,bár hozzá tenném,hogy Seth kurva jól kapja Brock meg kurva jó adja a Germant….Minden elismerésem,még Kane is jól kapta..Nem volt ez rossz adás,csak valamikor meg nagyon magasra teszik a lécet,és már egy ideje gyengén teljesít,főleg a jobb féle RAW-okhoz képes…na de sebaj,nem volt rossz ez..

    Kedvelés

  4. Érdekes egy adás lett. Lesnar face-turn szerűség. Az utolsó ember akiről ezt el tudtam volna képzelni. Aztán képesek voltak Rollins karakterét visszavinni a 2-3 hónappal korábbihoz. Nagy csalódás. Ilyenkor szoktam újra és újra végig hallgatni ezt a videót https://www.youtube.com/watch?v=2OS9wZGb_3g

    Kedvelés

  5. Ilyen fos adást is rég láttam, kimerem jelenteni az idei legrosszabb rawk, top 10es listájába biztos befér… 1. Lesnar mi a francért kér bocsánatott, ő egy pusztító vadállatt, a bocsanát kérés a legallja volt mindenek, de legalább Heyman hozta a szokásos formáját….. 2. Rollins segget nyal, hu de hiányzott már, persze persze nem Lesnar végett, hanem a család meg ez az, jól van kreatívok, jól van….. 3. Ambroset is csak eddig pusholták, megjelenik a filmje, és egy ideig ő is ellesz felejtve, és ő is ilyen fandangok, meg bo dallasok, meg ryderek ellen fog meccselni, de reméljük nem sokáig……. lenne még sok pont amit leírnék, de szerintem úgy is tudja mindenki hogy mi lenne az, így térjünk a legfontosabbra….. Lesnart elveretik az 50 éves Kanel, a 2 bohóc dzsé end dzsével, és a félős bajnok Rollinsal, aki még a pedigreet se tudja rendesen beadni, ez oszt igen, ezért kellett visszahozni Lesnart, persze tudtuk hogy muszáj lesz elverni egyszer, de ez eléggé szánalmasra sikerült, na de remélem a kövi rawn, mostmár lesz pusztítás, és nem ezt kell néznem ahogy ezzek 4en hülyülnek itt nekem…. ja az adásra 10ből 2 és felett adok, de ezt is azért mert Lana végre kibontotta azt a gyönyörű haját, és mert jókat röhögtem Rusev örjöngésén, ja meg Wyatt király dumája végett…..

    Kedvelés

  6. Bele lehetne magyarázni,hogy Kane most áll bosszút lesnaron a tesoja miatt…csak ugye ezzel picit elkéstek,így ez az ötlet elvetendő,pedig ha meglépik ott és akkor!!!Na,de ebből is lehet még akármi vagy bármi he he

    Kedvelés

  7. Mekkora pénzeket kaphatott ezért lesnar…
    Már az egy vagyon volt,hogy feltünt pusztítóként,”eltörte”ennek annak a karját 1-2x,müzlivel megverették,nyomott meccseket triple h val,majd legyőzte a halott embert..bohóckodott bajnokként,és most ez..
    Hülyére kereste magát.Most így tengve lengve,párszor feltünve több pénzt kapart össze mint a valódi aktív karrierje során összesen…
    A sztori szempontjából érdekes fordulat,rem tényleg lesz itt Kane vs lesnar feud és nem csak a bohóccal fog majomkodni.

    Kedvelés

    1. Az a baj,hogy értelmetlen lenne,Kane már öreg ezt el kell fogani,még ha lenne is feud,nem lenne az igazi Kane lomha már,nem lenne érdemes ebbe időt fektetni…:/

      Kedvelés

  8. Ez az adás egy jó, és egy remek promó miatt érdemes a megnézésre. Paul jó volt, de azok a kézfogások minek kellettek te jó ég,,,,,viszont Wyatt most odatette magát rendesen, imádtam az egészet pillanatról pillanatra. Roman meg ahogy szummázom meccseit egyre többet dolgozik, így is mocsok unalmas, de legalább nem fetreng végig két mozdulattal.

    Dean filmjét már promózták a push formájában, amit eddig kapott, mikor még ki se jött a film, de Big Show premier alatt itt se volt, most meg legyalázza Ryback? Érdekes üzletpolitika.

    TT vonal most onnan érdekes, hogy Superstarson bizony bizony Harperék szerezték meg a kihívó jogát, furcsa, hogy még csak szó sem esett most róluk. Bár nehogy az legyen, hogy egy ppv-ig lesz náluk az öv, mint most PPT-nél, csak hogy heel-face csere legyen, hogy aztán utánuk rögtön visszaszálljon Uso majmokra a cím,,,,

    Vince pedig látom tovább játssza az óvodást. Ha már le kellett -fenét kellett, csak nem tud szerződést kötni- paktálnia megint Brockkal, akkor most a lehető leggyalázatosabban járnak el vele. Pedig most tényleg kezdhetnének egy lassú face turnt Sethel, dehát, nem.

    Kedvelés

    1. doom ivadékok vs vademberek.Mekkora meccs lenne!!Persze heel vs heel nem lehet…minek is lehetne..Remélem mindkét csapat bajnok lezs idővel,de ugy látom az egyik csapat nagyon mélyre süllyedt adásrol adásra..

      Kedvelés

      1. Teljesen egyetértek Royal. A jelenlegi Tag Team szekcióból ez a két csapat a legjobb és legképzettebb.

        Kedvelés

    2. A TT elsőszámú jog az egy baromság mert a The Superstaron csak egy sima tét nélküli meccs ment! Továbbra is a New Day az első számú kihívó és ki tudja mikor leszenk Harperek…. Tuti a másik wwevel foglalkozó magyar oldalon olvastad ezt de ne higyj el minden baromságot onnan inkább nézz utána! 🙂

      Kedvelés

      1. Aláírom! Ott olvastam valóban, de akkor még bollyrulezon nem volt kin a superstars, amit amúgy nem követek így csak napokkal később, konkrétan tegnap néztem meg eléggé sietősen, bevonulásokat és ünnepléseket tekerve. Wrestlezoneon meg annyira egybe van sűrítve minden, mégha wwe tagot be is kapcsolja az ember, hogy kész rémálom olvasni ott bármit. Viszont az tény, hogy ha egy kisebb adáson is, de nyertek Harperék és egy TT vonalat is illene Battlegroundra felhúzni, szóval a remények megvannak.

        Kedvelés

  9. lesnar nagy verést kapott.Öröm volt nézni.Kane rendesen bevadult.Érik a szőlő és a lesnar vs Kane feud a későbbiekben?Remélem így lesz,mert kur.. jó lenne!!!
    Végre alkotott Kane.Jó volt látni.
    Eddig minden “családfát”elrontott a júdás.vipera matyit se tudta felkapni,tudtam,hogy ezt is elfogja rontani,de ilyen szánalmas,nevetséges,gyalázatos idióta mozdulat elrontást tán még nem is láttunk..vagy ha igen jó rég volt.Hogy lehet valaki ilyen nyomorult?
    Amikor a kopasz is hobbitka püfölte a bestiát jót nevettem.Azért maradjunk a realitás talaján,még akkor is ha báb előadásról van szó.

    A többi “meccs” szót sem érdemel.
    Úgy látszik a doom ivadékok már csak erre jók itt..Nagy kár értük.

    Kedvelés

      1. Most lestem meg,Elég volt annyit látnom az ismertetőben hipó vs kentaur és tekertem is tovább.
        Ez a Wyatt egy beteg állat:D teázik magában.A szuperhős meg drámaian kivonaglik,mintha a mumus a színfalak mögött teázna..Jó feud lesz ez kérem szépen!

        Kedvelés

    1. Kane megmutatta, hogy nem egy Reigns kaliber kell ellene, hanem Lesnar, vele is elbírt elég szépen. 🙂

      Kedvelés

Vélemény?