Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. június 1. – “Megtettem”

raw150601

A RAW 2015. június 1-én San Antonio városában került megrendezésre, Texas államban. Mindenek előtt visszatekinthettünk az előző esti PPV főeseményére, ahol Dean Ambrose egykori csapattársa ellen szállt ringbe a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Itt a Lunatic Fringe képes volt megszerezni a győzelmet, ám Seth kezet emelt a bíróra a csata közben, így a játékvezető a küzdelem utáni diszkvalifikációt jelentett be, aminek értelmében Rollins maradt a címvédő. Ez azonban Ambrose-nak egy cseppet sem volt szimpatikus, így az övvel és a segítségére siető Roman-el együtt a Backstage-be indult.

A ringbe először Triple H “King Of Kings” című bevonulózenéjére a Vezetőség érkezik. Az érzelmeik egyértelműen levonhatóak az arckifejezésükből, amíg a ringbe menetelnek. Steph szólal meg elsőként, aki felkonferálja a szervezet Nehézsúlyú Világbajnokát, aki nem más, mint Seth Rollins, bár a Bajnoki öv nem díszeleg ezúttal sem a derekán, sem a vállán. A hölgy azzal folytatja, hogy Dean ellopta a díjat, ez viszont nem jelenti azt, hogy címvédő is lett. Inkább arra lehet következtetni, hogy Ambrose kleptomániás, hiszen a tegnapi akcióján kívül ellopta már egyszer az Interkontinentális övet, valamint Seth egykori Money In The Bank táskáját is. Arra kéri Stephanie a közönséget, hogy szavazzák meg azt, hogy mi lenne nekik a legszimpatikusabb cselekedet: Vagy függesszék fel Dean-t, Vagy vegyék el tőle az övet, Vagy pedig hívják ki egy beszélgetésre itt és most…A rajongók egyértelműen az utolsó lehetőség mellett tették le a voksukat. Ekkor Triple H jelentette ki, hogy Ambrose talán őrült, de biztosan nem hülye, így tisztában van a dolgokkal, amik most történnek. Tehát csak sétáljon ki az öltözőjéből ide, adja vissza a Bajnoki övet és vitassák meg a dolgokat utána. A közönség ekkor egy kicsit még idegesítette a közönséget hiszen Justin Bieber nevét kezdték el kántálni Rollins-nak. The Game ekkor már üvöltve jelentette ki, hogy először is kussoljon a rajongótábor, másodszor pedig Dean vonszolja ki az arénába a seggét!
Ekkor azonban nem Ambrose érkezik, hanem Roman Reigns, aki a ringbe sétál a Vezetőség mellé. Mosollyal az arcán üdvözli őket, és kijelenti, hogy úgy tűnik nem boldog a COO csapata, hogy látják Reigns-t. Egyből belekezd a lényegbe, miszerint Dean tényleg nem hülye, sőt nincs is itt ezen a RAW-n, valamint lehet, hogy sosem jelenik meg újra a Bajnoki övvel. Egyedül akkor garantálja, hogy ismét láthatják őt, hogyha a Money In The Bank-en kap egy visszavágót Rollins ellen. Nem is akármilyen meccset szeretne, hanem egy Ladder összecsapást, amiben egyedül csak az lesz a címvédő, aki képes megszerezni a díjat a magasból. Roman szerint ez teljesen jogos kérés, hiszen képes volt már egyszer megszerezni az övet, csak elvették tőle. Reigns nem hinné, hogy lopásnak számít, amikor kiosztja a Dirty Deeds-et a ring közepén és lekopogtatja az ellenfelét. Seth ekkor közbeszól és üvöltve jelenti ki, hogy még mindig Ő a szervezet Bajnoka. Roman ebbe beletörődik, hogyha egykori csapattársa így szeretné szólítani magát, csak az a tény, hogy Dean legyőzte Őt, Reigns már legyőzte Őt. Emellett pedig mindig “Apu és Anyu” lábai mellett szaladgál a J&J Security-vel együtt és várják a támogatást és segítséget. Roman megkockáztatja, hogy Seth a szervezet történelmének a legrosszabb WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. Rollins ekkor elkezd mosolyogni, majd hirtelen felindulásból kijelenti, hogy Dean megkapja a meccset. Triple H-ék ekkor egyből heves tiltakozásba kezdtek, ám Seth tisztában volt azzal, hogy mit is csinál. Elmondta, hogy nincsen szüksége segítségre, sem a J&J-re, a 7 láb magas szardarabra (célzott Kane-re). Elfogadja a kihívást és várja már Ambrose-t!
Ezzel elindult a Backstage felé, ám a ringben Steph odalépett Roman mellé és megkérdőjelezte, hogy mégis kinek gondolja magát? Triple H kicsit lenyugtatta a feleségét és kijelentette, hogy Ő itt nem más, mint Roman Reigns, aki részt fog venni a Money In The Bank Ladder Meccsben. Tudja jól, hogy az milyen, hiszen az előző WrestleMania-n Seth Rollins annak a táskának a segítségével törte össze az álmait és a reményeit. Azonban a mostani kis akciója után Roman-nek ez az indulás már koránt sem olyan biztos, hiszen remekelnie kell a mostani adáson. Ha képes megszerezni a győzelmet az ellenfelével szemben, akkor indulhat a PPV-n, viszont ha elbukik, akkor ismét összetörnek az álmai…

Roman Reigns vs ?

Triple H a mondatait követően távozott az arénából és átadta a teret Roman-nek, valamint az ellenfelének, akinek a személyét nem hozta nyilvánosságra. A rajongók várták, hogy mégis milyen megpróbáltatásban kell bravúroznia a szervezet egyik legjobbjának. King Barrett zenéje szólalt meg és a Szupersztár a ringbe vonult Roman mellé. A gong megszólalását követően kezdetét vette a küzdelem, amiben először a King Of The Ring győztese tudott fölénybe kerülni és irányítani a küzdelemben. Végül Barrett készült a Bull Hammer-rel ami elől képes volt kitérni ellenfele és egy kemény Spear-el válaszolt, ami után kopogtatta King-et.

A csatát követően a Backstage-ben Roman Reigns találkozott Triple H-el és Stephanie-vel, akik elmondták neki, hogy jól szerepelt, de tartalékoljon az erejével, mert ez még csak az első csatája volt. A következő ellenfele Mark Henry lesz.
Szintén a kulisszák mögött Byron Saxton készít egy interjút Nikki Bella-val, ahol a Bajnok elmondja, hogy nem volt könnyű dolga a tegnapi PPV-n, de nagyon boldog, hogy végül képes volt megvédenie a címet. Ekkor Paige jelent meg, aki kihívta Nikki-t egy visszavágóra, ahol csak 1 az 1 ellen fognak ringbe lépni. Nikki-nek pedig csak egy kikötése volt a csatával kapcsolatban: Az, hogy a mostani RAW-n legyen esedékes.

Ryback érkezik a ringbe, aki elmondja, hogy nagyon büszke, hogy képes volt megszerezni a Bajnoki övet és meg is fogja védeni, amíg csak tudja. A mostani ellenfele a Big Guy-nak nem más lesz, mint The Miz, aki a ringbe vonulása után lekapta a szemüvegét és várta, hogy kezdetét vegye a csata. Ám a gong helyett, Big Show zenéje szólalt meg, aki a szorítóba sietett és egy W.M.D.-vel kiütötte a Hollywood-i filmsztárt. Show elmondta, hogy nem Ryback az igazi Big Guy, hanem a Ő. Ezért csak Ő, a Világ Legnagyobb Sportolója lehet az, aki majd megfosztja a Bajnoki övétől.

A szorítóba ezt követően nem más érkezik, mint az NXT Bajnok, Kevin Owens, aki képes volt sokkolni a világot az Elimination Chamber-ön, amikor az első WWE meccsén legyőzte a 15x-ös WWE Bajnok John Cena-t. KO elmondja, hogy amikor az NXT-be ment, akkor kijelentette, hogy Ő lesz a címvédő – megtette. Amikor Sami ellen lépett a ringbe akkor tudatta mindenkivel előre, hogy megsemmisíti majd – megtette. Valamint a John Cena elleni meccsénél elmondta, hogy véget fog vetni egy korszaknak és legyőzi a United States Bajnokot – metette!…Amikor megszerezte a győzelmet egyből felhívta a családját és elmondta a feleségének, valamint a fiának, hogy mit érez. A probléma azonban az volt, hogy a fia, aki mindig figyelemmel követi a WWE adásait egy óriási John Cena szurkoló. Egyből azt a kérdést tette fel Owens-nek, hogy Cena jól van-e és nem esett-e komoly baja? Próbálta elmagyarázni neki, hogy ez már nem az ő dolguk, hogy mi van John-al, valamint nekik egy cseppet sem fontos. Viszont sokat gondolkodott és tudja, hogy nem a gyereke hibája, hogy a Cenation Vezetője a kedvence, hanem szimplán az a probléma, hogy ez az ember egy szeretni való, igazi életbeli szuperhős. Ha jobban belegondol mindenki csak színes és csilivili ruhákban érkezik meg, ahogy mondogatja, hogy “Hustle, Loyalty, Respect”, valamint, hogy sosem adja fel…Emiatt szeri minden egyes gyerek őt, még a saját fia is, pedig Kevin is hétről hétre szerepel a WWE televíziós adásaiban és képes is volt legyőzni John-t. Azonban mindenki azzal foglalkozik, hogy jól van-e a szuperhős. Ezek miatt lett John Cena, Super Cena.
Ekkor pedig nem más jelent meg, mint a kettejük párharcának másik főszereplője. Cena ringbe sétált és elmondta, hogy már sokszor végiggondolta, hogy egyszer belép valaki ebbe a ringbe, aki aztán képes lesz legyőzni John-t. Cena ekkor kezet fogna vele és átadná neki ez a Bajnoki övet, mert megérdemli, viszont tisztában van azzal, hogy Kevin nem érdemel sem US Bajnoki övet, sem pedig NXT Bajnoki övet. Owens egy jó, sőt inkább egy kiváló pankrátor, de nem képes igazi emberként harcolni, ami meglátszik a viselkedésén és a meccsein is. A fia azért érez úgy, ahogy érez, amiért a közönségben ennyi Cena rajongó van. John meg fogja mutatni neki, hogy milyen is, amikor valaki szétrúgja Owens seggét. A Money In The Bank-en megmutatja majd az NXT Bajnoknak, hogy milyen egy igazi férfi…Ekkor John lekapta a pólóját és földre dobta az övét. Owens kihajította a szorítóból a saját címét, ám utána távozott is, így nem került sor ütésváltásra.

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler

A csata előtt a New Day-es srácok jelentek meg a ringben, akik elmondták, hogy az előző PPV-n képesek voltak bravúrral megvédeni a Bajnoki övüket, ami miatt továbbra is ők a WWE Tag Team Bajnokai. Emellett pedig Kofi szerepelni fog a Money In The Bank Ladder Mérkőzésen 2 hét múlva, amit követően aztán a New Day csapata lesz a Mr. Money In The Bank…Ziggler érkezik a rövid szöveget követően, akit újra Lana kísér el a ringhez. A csata eléggé rövidre sikeredett, amiben végül Ziggler tudta megszerezni a győzelmet, ami egy cseppet sem tetszett a Tag Team Bajnokoknak, akik megtámadták a Show-Off-ot. Dolph segítségére nem más, mint a Prime Time Players duója érkezett, akik aztán csapatot alkottak a Szupersztárral.

Prime Time Players és Dolph Ziggler vs The New Day

A 6 Emberes Tag Team csata is meglehetősen rövid lett, amiben végül a főszereplő Titus lett, aki képes volt kiosztani a Finisherjét Xavier-nek, aki aztán nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Roman Reigns vs Mark Henry

Roman következő ellenfele nem más lett, mint Mark Henry. Ebben a küzdelemben könnyen győzelmet tudott szerezni Reigns, aki végül kiszámolással győzte le Mark-ot. A csatát követően ismét a szemét fájlalta Roman, aki aztán még kapott egy jókora World Strongest Slam-et és egy Body Splash-et ellenfelétől.
A Backstage-ben a csatát követően Triple H és Steph ismét összefut Roman-el, akinek gratulálnak, majd csak annyit mondanak neki, hogy: “Follow the Buzzards” – Ami egyértelműen arra utal, hogy Roman harmadik ellenfele nem más lesz, mint Bray Wyatt.

Nikki Bella vs Paige (WWE Díva Bajnoki öv)

A csata nem sikeredett rosszra, amiben végül egy eléggé régen látott mozdulatot láthattunk a ikerpártól, aminek a neve Twin Magic. Ennek a lényege annyi, hogy amíg a bíró nem figyel Nikki és Brie helyet cserélnek és ezzel megszerzik a győzelmet. Tehát a Bajnok továbbra is Nikki maradt.

Randy Orton vs Sheamus

A visszatérő Randy Orton-nak egyből egy komolyabb ellenfél ellen kellett ringbe lépnie, aki nem más volt mint a Celtic Warrior. A küzdelem eléggé jóra sikeredett, ám csak diszkvalifikációval végződött, amit sajnálhatunk. Randy megszerezte a győzelmet, de végül Sheamus egy komoly verésben részesítette a Viperát.

A backstage-ben Rusev jelent meg mankóval, hiszen bokatörést szenvedett az előző SmackDown-on. Byron egy rövid interjút készít vele, amiben elmondta a Bolgár, hogy nincsen Bajnoki övet, nincsen hölgy mellette és nincsen karrierje sem, ami miatt egy összetört ember lett. Viszont biztosít mindenkit, hogyha egyszer visszatér, akkor mindent visszaszerez, ami az övé volt.

Bo Dallas vs Neville

Az Elimination Chamber-ön Neville nyerte a csatájukat, miután képes volt értékesíteni a Red Arrow nevezetű befejező mozdulatát. A mostani csatájukban is hasonló volt a forgatókönyv, végül Neville távozhatott az arénából győztesen, emelt fővel.

Bray Wyatt vs Roman Reigns

A főeseményen Roman harmadik próbája következett, hogy indulhasson a Money In The Bank Ladder Meccsen a következő PPV Eseményen. Megjelent a csatában a Vezetőség csapata, akik próbálták elterelni Roman figyelmét, ám ez sikertelen volt és a Spear után megszerezte a győzelmet Reigns, aki indulhat így a Money In The Bank csatában. Egyszerűen hihetetlen és elképesztő volt, ami Roman kibírt ebben az adásban fizikálisan. A küzdelem után pedig támadást indított volna Rollins a J&J-vel és Kane-el karöltve, ám ekkor megjelent Dean Ambrose, aki segített egykori csapattársának.

Ezzel zárult a RAW június 1-én, ami majd a SmackDown fog követni, valamint közelítünk a 14-én esedékes Money in The Bank-hez.

Pre-Show

WWE RAW

62 gondolat “WWE RAW 2015. június 1. – “Megtettem”” bejegyzéshez

  1. Nagyon várom a Bálor vs Owens meccset. Az nekem kedvcsináló volt most Bálor démonostól jön és fene tudja talán Owens NXT-s karrierje átcsap WWE.s karrierré. Owensben egy dolog zavar.Vagy inkább kettő. Az első hogy a heel karaktere egy álszent fos. Folyton folyvást arról pofázik hogy az öve az övé meg a családé , és az ő tulajdonuk , minden amit tesz az a családért van. Egy heel ne a családdal takarózzon amikor elárulja a legjobb barátját kispadra küldi meccsek után tapossa kedvtelésből a legyőzött ellenfeleit.Ez gusztustalan és férfiatlan magatartás, a gerinctelenség netovábbja. Ami a másik probléma hogy ezt teljes mértékben endedik is neki. Nem Wyatt hanem ő a cég jövője és ezzel tisztában is van szerintem rendesen benyalta magát Triple h-nél. Gyakorlatilag ő az új házikedvenc a nyájban. Azt csinál amit akar, olyan mozdulatot használ amilyet akar ellentétben pl Ambrose vagy Rollins akik main eventerek de mégis szivatják őket.A ring szélére kiosztott Powerbombot szintúgy be kellene tiltani mint a Curb Stombot, mert ha az sérülésveszélyes akkor ez még inkább, de valahogy ez senkit nem érdekel. Egyébként korának egyik legjobb pankrátora, megérdemelten lesz whc bajnok de nem lesz soha Brock fucking Lesnar.

    Kedvelés

    1. Pont, hogy reflektív a karaktere és nem elrugaszkodott. Ahhoz, hogy sikeres légy az életben, át kell lépned másokon. Ez azért magában értetődően egy unszimpatikus ars poetica nem?

      Kedvelés

  2. Hú de megy a sírás.Wyatt és Reigns tolt egy viszonylag jó meccset aminek a végén Wyatt kikapott. Pofám leszakad ez akkora katasztrófa hogy még az etióp szájából is kiesik a falat. Majd legközelebb gömbi nyer.Ennyi.

    Kedvelés

    1. Ha egy sima meccs lett volna,amint győz az unga bunga ivadék,nem is lenne akkora baj,de ő úgy győzte le a Jövőt,hogy előtte már mondhatni simán legyőzött két igencsak kemény ellenfelet,akik szopóágon tengődnek,jobberkednek stb.3 embert győzött le egymaga,közben meg 10 kg os súlyokkal edz:D

      Kedvelés

      1. hát ha már ekkora errefelé a bodybuilder fétis, akkor a kedvenced miért néz ki úgy mint egy 40 éves redneck aki a napja java részét a tévé előtt, kezében sörrel és chipssel tölti kb 20 éve? :> én azt gondolnám ha valaki keményen edz, akkor az a pókhas, a karjáról lógó hájzsákok és a sonkák a combján előbb-utóbb eltűnnek és/vagy izommá alakulnak. őszintén, nehéz lehet edzeni és közben ilyen pufinak maradni… hogy van ez?

        Kedvelés

        1. Inkább örülnétek, hogy Vince koxos-colos ideálját nem mindenki követi… Az attitude érában nem is kapott lehetőséget az ember, hacsak nem volt szénné koxolva, legalább x kiló és y cm. Egy-két kivétel volt, de őket is mindig valamiért szépen gyorsan lemeszelték (Foley, és ennyi, őt is csak a kiváló karaktere(i) miatt tartották meg)…

          Kedvelés

  3. Wyatt a jövő? Hát kurvára nem az. Csípem a karakterét a mozdulatait s még azt az agresszív hozzáállását is mert jó bunyóst sejtet. Pont a karaktere miatt nem tudom csak úgy bárkihez hasonlítani, csak egy emberhez. A halott emberhez. És itt egyelőre van egy ásónyomnyi szakadék amit nem tud leküzdeni. Nagyon hamar elfogyott a lendülete, nem tudnak már új de legfőképp súllyal rendelkező feudokat ráírni, ami azért baj mert még csak két éve jött. Nagyon kéne neki a whc feud, de az még várat magára

    Kedvelés

    1. Wyatt a jövő.Pontosan fél év múlva majd visszaemlékszel ROYAL szavaira,és belátod,igaza volt.Ő már akkor tudta,amit sokan nem akartak elfogadni:D
      Fél év,ha addig nem ér el semmit,ha jobberkedik veretik stb stb stb akkor meg is fogja érdemelni a süllyesztőt.
      Decemberig még van egy kis idő,éppen hogy csak pár nap.Bármi lehet.Ha igazam lesz,és már pedig igazam lesz,akkor majd leshettek,és könnyes szemmel tekinthettek a végtelenségbe.
      Ha meg Én tévedek..ami esélytelen,akkor elfogom ismerni.
      Decembert nem a karácsony miatt fogjátok várni,hanem emiatt mahahahahahahaha

      Kedvelés

      1. Neki már csak egy út van felfelé mégpedig a whc feudok. Nagyon hiányzik az a két egyenrangú öv, mert így jópáran lemaradnak az övsztorikból. Márpedig akármennyire is rühelled Shieldet most tőlük érdekes az övsztori és ebbe csak úgy tudna beszállni most Wyatt szerintem ha megnyerné a MITB táskát és be is váltaná vagy pedig megnyeri a rumble meccset jövőre. Lesnar visszajön a Summerslam környékére vagy még tovább is
        és bár tetszene a párosítás nem tudom hogy összehozzák-e és ha igen akkor egyáltalán megkapná -e az esélyt a győzelemre Wyatt, vagy ugyanúgy elveretnék mint Reignst . Abban látok fantáziát hogy megint összeszedi báránykáit és nekimegy a Beastnek, de az is lehet hogy a Shield is összeáll hasonló célzattal és először ellenük kell küzdeniük.Sok a perspektíva, de a WWE mái napig meg tud lepni szóval várom a váratlant

        Kedvelés

  4. Hát akkor ROYAL más meccset néztünk.Cena csak az elejét fetrengte végig de aztán rendesen elkenték egymást mosómackóval és mindketten toltak mozdulatokat rendesen, Cena sem ismételgetett, pedig ő a ti 3 mozdulatos szar pankrátorotok.Ne érts félre, nem a szívem csücske, de az hogy Owens így meg úgy szétverte Cenát az nagyon nem igaz.

    Kedvelés

    1. Vedd fel az elfogultság elleni szemüvegedet,és nézd meg újra a meccset.A medvebocs azt csinált velem amit csak akart.Meg is lett az eredménye hehe

      Kedvelés

        1. ajánlom, körökett verr a rawkra, meg smackdownokra…… ami azért elég szégyen, föleg hogy állítólag ezt csak a fiataloknak hozták létre, nem tudom hogy itt más kreatív csapat van, vagy a main rosteres adásoknál bevannak fenyítve, de az nxt jelenleg körökett ver a main rostere….. de ha szépen hozzák fel a tehetségeket, és Vince is elmegy nyugdíjba, akkor talán végre normális adássok is várhatóak majd

          Kedvelés

          1. Azért ne hidd hogy a fenti pankrátorok azért nem mutatnak sokat mert nem tudnak, hanem szerintem vagy vizezni kell a mozdulatsorokat, vagy már agyonismételtek vagy pedig néhányan tényleg nem tudnak sokat mutatni. Pl Ambrose is használt függetlenként
            RKO-t, Samoa Joe is, de itt egyik sem használhatja ezt Orton miatt.Agyonismételtnél leginkább Cena, Bryan de még akár Orton is szóba jöhet nálam akinek ált. a karakterével próbálják áthidalni azt hogy hosszú évek óta nem igazán változott az in ringje semmit és ez már kezd feltűnő lenni. Valahogy azt érzem hogy maga a karakter is kezdi kifújni magát, nem mutat újat face ként a legutóbbi heeles mutatványa pedig kifejezetten vérszegény volt. Talán vissza kellene térnie a Legend Killer-ként amely független karakter és bárkivel képes elbánni.

            Kedvelés

      1. Nem szükséges visszanéznem nem szorítottam egyikért sem de mégis vissza fogom nézni mert szerintem kiváló meccs volt ami biztosan ott lesz az éves top 10-es meccslistámon amihez mindketten hozzátették a magukét. Cena kivételesen mutatott magából amit máskor bizony nem tesz vagy nem is tehet hogy tartalékoljon az ilyen meccsekre . Az viszont igaz hogy nem a látványosabbak közé tartozik viszont komplexnek is mondható ( bárhová kiosztható de nem látványos finisher, feladásos fogás, ugrás a sarokból, a finishert felvezető de már kissé unalmas mozdulatsor ). Ortont
        egyszer nem láttam az utóbbi években a suplexen kívül ugrani. Tény és való hogy az általános in ringje Ortonéhoz hasonlóan nem fejlődik kellőképp.
        Azt viszont nagyon rühelltem amikor Cena bemutatta azt a stunnert a WM-en és ezt nem befejezőként hozták be pedig szerintem nagyon király mozdulat és simán leválthatta volna vele az AA-t , ami nagyot lökhetett volna az in ringjén is hiszen hosszú évek óta használt egy finishert most pedig lehetne kettő de ez sokkal jobb és látványosabb.

        Kedvelés

  5. Kérlek add Istenem, hogy Cena kikapjon a rematchen is, régóta nem szorítottam egy karakternek úgy meccsen mint az EC-n Owensnek. Ez a hármas meccs legalább annyira kellemetlen volt nézni mint amikor Roman összeállt Bryannel és végigverték a TT divíziót, az ilyen hülyeségek veszik el azt a minimális hitelességét is a pankrációnak. Végigver egy egyáltalán nem összeszokott páros mindenkit (kivétel Ascension) és bírják fizikálisan. Roman egyedül elbír 3 emberrel (nem is a roster legaljával) eszem megáll. Orton visszajött “juhú”.

    Kedvelés

  6. Ennek az adásnak 3 értékelhető momentuma volt:KO beszéde, Orton megsimogatta Sheamus haját :D, lehetséges Rollins face turn.Ezen kívül semmi se volt értékelhető.Komolyan mondom, az adás elején felüdülés volt látni, hogy Rollins egyedül, a J&J nélkül ment ki a ringből.

    Kedvelés

    1. Ja, és 10/1, mert az egyik kedvencemet, a “jövőt” így megalázták.Ha így fojtatják, akkor Wyatt-ből max csak a JÖVŐ legnagyobb jobbere lesz.

      Kedvelés

  7. Kevin promója volt idén a legőszintébb, ez tény. Mondjuk azért figyeltek, hogy ne mondjon túl sok igazságot Cenáról, csak épp annyit, amennyivel rácsodálkozik az ember, hogy tényleg, ezért is mennyire gyűlölöm Johnt.

    Cena beszéde meg a teljes ellentettje volt. Kibaszott undorító módon már rákosakat nyomat, hogy ő ettől jobb ember? Bár a Hajdúnak is beválik, értelmi szinten meg kezetcsókolhatnának.

    Ambrose története nagyjából az lett, amit írtam, dehát ezt nagyjából mindenki látta előre. Végre valahára pedig nem egy egyszerű meccs, hanem egy létrás finomság. Rollins is végre kiborult és egyszer tényleg úgy viselkedett, mint amiről hetek óta csak zagyvál. Nagyon be kellene már hozniuk a feudjukba, hogy Rollins agyát cseszi ezerrel, hogy tisztán egyszer nem nyert még Dean ellen így bizonyítani akar.

    Nagyjából ennyi történt, még Rusev promoja-?- tetszett, de más beszélnivaló nincs. Roman hármas győzelmét meg felejtsük el,,,,ha legalább nem három ilyen kaliberű ellen nyert volna,,,,

    Kedvelés

    1. Kicsit mellélőttél Szénával kapcsolatban Omen. Az egy dolog, hogy utálod, de amit mondott annak egy része spontán volt és a kisfiú sem volt a műsor része:

      Kedvelés

      1. Egyrészről nem hiszem el, hogy nem volt előre megbeszélve, de ha mégse volt akkor is undorítónak találom. Pont az volt KO beszédének a lényege, hogy Cenával fertőzték a kölkök agyát az elmúlt közel 15 évben és még fogják is. Owens szépen elmondta, hogy ha kell valakiben hinni az lényegében akárki lehet. Ezen is akadt ki, hogy ő sokkal többet szopott mire idekerült, mint müzli, és láss csodát nem ő van beállítva hősi szerepbe. Ezen akadok ki én is állandóan és írom le folyton, hogy Cena az egyik legrosszabb és hiteltelenebb arca a Never Give Up szlogennek. Semmi más az egész ember, mint egy előre legyártott cégarc, hogy minél több szart el tudjanak adni. Hidd el van a rosterben nem egy arc, aki vérben tocsogva töltötte a húszas éveit, hogy megkeresse a kenyérrevalót meg egy kis nevet magának. És érdekesmód nem utóbbiak vannak megtéve a soha ne add fel mozgalomnak -minek nem hívom te jó ég- pedig milliószor többet lehetne meríteni belőlük és felnézni rájuk. Ebből a perspektívából pedig már nem Cenás pólóban lennének a rákos wwe fanok. Mert mi lenne Cenának ezen kívül? Semmi. Ringben a mérhetetlenül semmi és az épphogy valami között ingázik. Története, mint ahogy eddig mindig leírtam szánalmas. Ahogy vissza lehet hallani emberileg egy szemét rohadék, aki nem egy fiatalnak tette tönkre a karrierjét csak mert ő nem akart veszíteni soha. Termékei, ahogy mondta Kevin, 27 színben kapható borzadályok, így a megjelenése is. Szövegeiben meg egyre több ilyen a maihoz hasonló tűnik fel, ami az előző pontok tekintetében nevetséges. Nem hiszem, hogy mellélőttem volna. Ó és én nem utálom Cenát, én a jelenségét vetem meg gyökerestül.

        Kedvelés

        1. Nem tisztem nekem szénát védeni elhiheted, mert ez csak egy szappanopera és én úgy is kezelem bármit is mond bármelyik sztár. Széna qrva sokat dolgozott és dolgozik a háttérben is, veled ellentétben biztosra veszem, hogy ha nem a WWE-ben lenne akkor is hallanánk róla, egyszerű okból kifolyólag: amit csinál azt maximálisan csinálja és iszonyatos teherbírása van. Ahhoz hogy boldoguljon valaki nem szükséges zseninek lenni, csak qrva nagy szorgalom és kitartás kell, ez pedig a legtöbb emberből hiányzik.
          Abban viszont egyetértek, hogy széna szinte mindenkinél több időt tölt a képernyőn és rohadt unalmas már az egész lénye.
          Nálam Arthur a Never Give Up királya és ezt semmiféle Szénanátha nem übereli:

          Kedvelés

          1. Akkor már szomorú is az egész lénye, hogy ha ilyen akarással, el nem fáradó szorgalommal és megszámlálhatatlan beleölt órával is csak ez a maximuma. Bár tényleg jó kondi kell annyi kick out at two-hoz. Soha ne add fel példaképe pedig minden jóízlésű embernek, ha van az nem Cena, pont ezt írtam, és mondta Kevin is.

            Kedvelés

    2. Anno fénykorában giga csokigolyó nagy pusztító volt.Ha akkoriban akad össze vele szuper kentaur,már nem is lenne..berette nexus vezér volt,igazi szarkeverő rohadék,aki mindig kemén ymeccseket tolt,Wyatt meg a jövő.
      És 1 “ember”mondhatni játszi könnyedséggel győzi le őket.Az egész rostert egymaga lenyomná…Anniyra szánalmas ez a hatalmas erő szint különbség amit az arcunkba löknek,pedig itt nagyon nem erröl van szó..
      És nincs más a középpontban csak és kizárólag az egykori csicska …ek.
      vipera matyit is szépen elzavarták a fő sztoriból..sose kedveltem,de 1000 x inkább ő róla szóljon az egész mint erről a 3 majomról.
      Hát igen,itt tartunk..

      Kedvelés

  8. medvebocs ugyan azt mondja,amit Én.müzli szuperhős imádják a gyerekek,vele azonosulnak stb.
    Újranéztem a tegnapi meccsüket,és nagyon egyoldlaú volt.90%ban müzli a ringben feküdt kuszott mászott,közben meg csilliószoros bajnok.3 mozdulattal és ugyan azzal a szánalmas face kakaraterrel tengeti minden napjait a wwe univerzumban,immár 13 éve…a legalja a pankrációnak ez a pali.Sok pankrátort röheltem már,de ö a no 1.Nála nincs nyálasabb,szánalmasabb unalmasabb stb jelzők sokasága…Most elkenték a száját,legközelebb ő nyer,majd döntő,amit szintén ő nyer meg,hisz ő amerika kapitány.

    Azért egy us öv meg egy nxt bajnoki öv ég és föld..de hát..Annyira nem mernek senkit ellene küldeni a rosterbol h az nxt böl hoznak ide embereket pfff
    Szépen elhuzzák ezt vagy 2 hónapig,addig nem lesz az övnek kihivoja,pang,és csak ugy van mint müzli maga.Hogy ez mire jo…

    Kedvelés

  9. Nocsak.Érik a szőlő meg egy müzli heel turn?Azóta nem volt ekkora hír a világban,hogy ember járt a holdon..

    szuper kentaur vs beretta-ennyi elég volt,tudtam,hogy faltörővel nyer a majom,és lássanak csodát…
    vesztet kutya vs mizantéria elvtárs-detto hu de izgi meccsek,sajnos nem néztem meg őket mauahahhaah

    szuper kentaur vs giga csoki golyó.Az egyik legnagyobb jobbert könyen legyőzte persze
    ugyan az a majom vs Wyatt,és nyer,micsoda meglepetés!Wyatt zsinórban 2 x kikapott?Mi a szösz?Miért pont neki kell aszisztálnia ehez?Ja,hogy jobber lesz belőle is?Azt már nem!!!
    Tereljék a veszett kutya felé,mert ettől még az is jobb lenne..

    “Egyszerűen hihetetlen és elképesztő volt, ami Roman kibírt ebben az adásban fizikálisan.”

    Ez komoly?

    vicc adás volt,nem vicces,hanem vicc adás.

    Kedvelés

    1. Rybacknek nem volt meccse Mizzel, jött Big Show, kiütötte Mr.Hollywood-ot és közölte a nagydarabbal, hogy ő lesz a következő IC bajnok. fail. Wyattnek lassan végleg leáldoznak. Ide se, oda se lökik… Pedig ha meglenne a whc öv…

      Kedvelés

      1. A hegyomlás vs veszett kutya feud még akár jó is lenne,csak sajnos elfogják rontani szokás szerint.
        Wyatt a jövő,Te is jól tudod mauhahahaha

        Kedvelés

  10. Jó kis Raw is lehetett volna, ha nem Wayett-et alázzák, meg Roman-al. Azért már az is vicces lenne, ha a friss Roman-al szembe kapna ki, nem pedig egy 2 meccset végig vitt Kentaur nyomná ki nevetségesen. Ha Ambrose nem tudta legyőzni (jó egyszer segítséggel), akkor ez a 3 mozdulatos bazári majom, hogy nyerhetett? Ja, hogy nyomatják a tripla mozdulatát, mert mást nem tud. Már Rollins is izmosabb Reigns-nél, na hátha Reigns lesz a világbajnok (megnyeri a MITB táskát és beváltja egy bajnoki meccsen) és Lesnar megsimogatja még egyszer. 🙂

    Kedvelés

    1. És ezt a 3 egykori csicska …el szépen elhúzzák a wm ig…vagy tovább.Nagyon szánalmas és ötlettelen ez a wwe.lesnar kegyetlenül megverte szuper kentaurt,aki a 10 kg os sulyzóival elmehet a francba:D
      Wyatt megalázását nem lehet megbocsájtani!

      Kedvelés

      1. Én is így látom. Reigns edzésterve egy nagy rakás semmi, még az én edzésem is erőteljesebb, pedig engem nem hívnak “izomkolosszusnak”. 🙂 Wayettért meg nem tudok megbocsátani, mert indokolatlanul alázták meg, még csak promózni se promózott, csak a semmiből kikapott, és ez szégyen.

        Kedvelés

        1. Románnak sérve volt és azért edz csak kis súlyokkal és egyébként testépítésben nem a súlyok számítanak. Persze nehogy azt higgyétek h ezt a nyomorékot akarom védeni, ugyanolyan szánalmas volt, mint Daniel bryan…emlékszem h neki is volt 3 meccse egy adásban és mind3-at megnyerte, nevetséges. talán annyival volt jobb bryan h nem 2 mozdulata volt…
          Royal téved, Wyatt nem a jövő. ÉS nem arról van szó, h nem tehetséges, mert igenis az, durva meccseket láthattunk tőle, karaktere is ott van, de már nem lehet vele mit kezdeni. Szerintem ezért is kapott ki már 2x.

          Kedvelés

          1. Értem én, hogy sérve volt, de az már 1 évevel ezelőtti incidens. Azóta felépült, és nincs gond. Az a szánalmas, hogy Henry-t se tudta megemelni elsőre, de a szája jár. Azért a sérv előtti edzése is messze elmarad a Ryback-étől, Lesnar-étől, HHH-étól, The Rock-étól (bár ő már nem nagyon pankrátor), CESARO-étól, de ha nem ezt nézzük fizikai erőre is a leggyengébbek közé raknám be, mert az IC meccsen BNB is sokkal erősebb volt, mikor megkapta Rybacket. Nekem hiányzik a jó öreg Jeff Hardy és Edge, bár Ambrose személyében egy pici vigaszt kaptam. 🙂

            Kedvelés

  11. Lillian Garcia fúú de hiányoztál………….. Kevin Owens ilyen hülye bevonuló zenét nem is hallottam, még jóhogy nem nézem az NXT-t.. pfff…

    Kedvelés

    1. Eddig azt hittem, hogy csak ostoba vagy, de most egy pillanatra elgondolkodtam,,,,lehet csak trollkodsz. Ilyen után, hogy Kevin zenéje rossz, pedig szerintem teljesen Lesnar szintű értsd felesleges lenne leváltani bármikor, az abszolút tökéletesen visszaadása a akarakterének. De aztán inkább konstatáltam, hogy geci buta vagy mindössze.

      Kedvelés

      1. Na,király neved és szinted? Hátha meccseltünk màr.
        Az enyém Orton néven van és most vagyok a survivor+ szint felénél 😉

        Kedvelés

          1. Úristen pedig hogy hajtottam azért a PPC ortonért 😦 de mivel rohadt vizsgaidőszak volt így csak egy nyomorult legendary pro lett belőle

            Kedvelés

  12. Randy Orton visszatért!!!!!!
    És ha jól sejtem feudolni fog a későbbiekben hypócskával(sorry royal)
    És vajon ki lesz Mr.Money In The Bank?
    lássuk csak:
    -Neville?(ne röhögtess)
    -Sheamus(pffff! NEM!)
    -Randy Orton?(remélem de úgysem nyerhet egyébként esélyes)
    -Ziggler?(esélyes)
    -Roman Reigns(fájdalommanl közlöm de ő a legesélyesebb még ha rühellem is.)
    -Kofi?(hmmm… Tapsoljunk inkább! New- Day-Sucks! New- Day-Sucks! ő sem fog nyerni)

    Kedvelés

      1. Hallod,ki mondta hogy nem verte szét? Képzeld “haver” tudom hogy forgatókönyv szerint szét kellett hogy verje,lehet pont azért hogy a későbbiekben pl.:Summerslam-en lehessen egy jó kis no DQ meccsük. Egyébként a WWE RAW 2015.június 1-i adást néztem “megtettem” cím alatt te kis szövegértés betyár 🙂 😉

        Kedvelés

Vélemény?