Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. július 20. – Elszabadult indulatok

RAW_11562015. július 20-án, egy nappal a Battlegroundot követően a Monday Night RAW jelentkezett. Először természetesen a tegnapi PPV fő eseményéből, illetve Undertaker visszatéréséből kapunk pár képkockát, majd a kommentátorok köszöntenek bennünket Kansas City-ből. Megszólal a harang és a közönség legnagyobb örömére Undertaker nyitja a műsort.

Mindig különleges dolog egy legendás pankrátort látni és az 50 éves Undertaker a WWE/WWF-nél eltöltött 25 aktív évével mindenképpen a legendák közé sorolható. Streakjét sokáig nem fogja felülmúlni senki és tegnap a Dead Man egyértelművé tette, hogy revansot akar venni Brock Lesnaron a sorozat megtörése miatt. Undertaker azt mondja: “Könyörtelen, hidegvérű, bosszúálló kaszásként állok itt. A streak megszakadt – ez a fájdalmas igazság. És Brock Lesnar hétről-hétre, hónapról-hónapra folyamatosan emlékeztetett erre mindenkit, mint legnagyobb teljesítményére. És most azt mondom, elég! Ami egykor parázsló hamu volt, most tomboló pokollá fordítottad. A tegnap éjszaka volt az igazi feltámadásom. Látod Lesnar: nem tudod megölni azt, aki nem tud meghalni. Karrierünk most új végzet felé fordul, kihívom a halandóságodat és meg fogom hódítani amit kell. És a végén, mint minden élőlény – legyen az ember, vagy fenevad – békében fogsz nyugodni.”
Utolsó szavait a közönség vele együtt mondja, majd megszólal ismét a harang és Undertaker távozik.

A backstage-ben HHH és Stephanie figyelik az arénában történteket. Triple H lelkendezik, már azt tervezi, milyen epikus lesz a SummerSlam Undertaker és Brock Lesnar visszavágó mérkőzésével. Stephanie máris indul, hogy elkezdjék a reklámkampányt, HHH pedig azt tervezi, hogy felhívja Heymant. Ugyanis aggódik. Aggódik, hogy megérkezik Lesnar és ha Takerrel egy épületben lesznek, senki nem tudja, mi fog történni…

A kommentátorok bejelentik ma estére a John Cena, Randy Orton és Cesaro vs. Kevin Owens, Rusev és Sheamus tag team mérkőzést, majd a díva forradalom jegyében máris a lányok meccse következik.

Brie Bella vs Charlotte
A meccs alatt 9 díva is az arénában tartózkodik, hisz Briet Nikki és Alicia, míg Charlotte-ot Paige és Becky kísérik be. Sasha, Naomi és Tamina a kommentátori asztalnál foglalja el a helyét. A két lány remek mérkőzést mutat be számtalan kopogtatási kísérlettel, ügyes mozdulatokkal. Egyértelműen látszik, hogy az NXT-s dívák felhozatala jó ötlet volt és komolyat lendített a divízió teljesítményén. A kb. 9 perces mérkőzés végén Charlotte-nak sikerült bevinnie a Figure Four-t, hídba hajlott és feladásra kényszerítette ellenfelét.
A mérkőzés győztese: Charlotte.

Backstage: Triple H Heymannel beszél telefonon és mondja neki a Brock Lesnar vs Undertaker mérkőzést, ami a SS mai eventje lesz. Egyúttal kéri, hogy Lesnar ne menjen ma a RAW helyszínére, de úgy tűnik, Heyman más véleményen van. Miz megpróbálja félbeszakítani HHH-t, ő azonban nem figyel rá addig, amíg nyomatékosan nem közli Heymannel: érje el, hogy Lesnar maradjon távol!
Végül Miz is szóhoz jut és nehezményezi, hogy Big Show kiütötte őt. HHH-t nem érdeklik a sirámok, sőt azonnal bejelenti Miznek, hogy ma egy az egyben fog szembenézni az óriással. Amikor reklamálna, az öltözéke miatt Obi Wan-nak nevezi a főnök és elküldi.

The Prime Time Players vs. Los Matadores
A mérkőzés nem érinti a Tag Team Bajnoki címet, és ez mindenképpen szerencse most a bajnokoknak. A meccs rövid volt és pár perc elteltével megszólalt a New Day zenéje, a fiúk a rámpára jöttek. Ez kellőképpen megzavarta a Prime Time Players-t, a Los Matadores pedig kihasználta a lehetőséget. Egyikük elkapta Titust és kopogtatta.
A győztesek: Los Matadores.
Persze a Nerw Day gúnyolódni kezd a vesztesekkel és közlik velük, ők a legrosszabbak.

The Miz vs. The Big Show
Miz kidumálta magának a meccset, most pedig nem tetszik a dolog. Ahogy megszólal a gong, kimenekül a ringből, de Show utánanyúl és a hajánál fogva visszaemeli. Miz megpróbál visszatámadni, de esélytelen. Az óriás nem sokáig kínozza, a másfél perces mérkőzés végén ráugrik a kötélről, majd kopogtat.
A győztes: Big Show.
A meccs után Show mikrofont fog és Miz tegnapi beszólását teszi szóvá, közben meg-megrugdalja a vétkest. Rybacket említi, mire a közönség rázendít a Feed Me More-ra. Show begurul, le akarja győzni Rybacket és Bajnok akar lenni! Nem érdekli, ha a RAW-ban, vagy a SmackDown-ban, sőt akár ma este a Tough Enough-ban is kiállhatnak.

Backstage: Triple H és Stephanie a WWE grafikusával, Rob Schamberger-rel beszélgetnek, a SS egyik plakáttervét nézik. Paul Heyman érkezik meg, ami nagyon nem tetszik a főnökségnek, azonnal meg is kérdezik, mit keres ott. Heyman közli: azt kérték, tartsa távol Brockot és Lesnar nem is lesz ott ma este. Elfogadta a SummerSlam main event meccset Undertaker ellen, Heyman csak azt az üzenetet jött közvetíteni. Heyman sietősen távozik, HHH és Steph pedig úgy döntenek, több biztonsági emberre van szükség, mert nem bíznak az ügyvédben!
Az öltözőben összehívják a teljes rostert és elmondják, hogy meg kell védeni a SS főmeccset. Mindenki látta, hogy Undertaker itt van ma este és könnyen lehet, hogy Lesnar ide tart. A szupersztárokat akarják ágyúgolyóként felhasználni, hogy a két rivális közé álljanak, ha kell. Azonnal felzúdulnak, senkinek nem tetszik ez a feladat, ám Triple H közli: nem kérték, hanem utasították őket!

Az arénában Paul Heyman jelenik meg. A szokásos bemutatkozás után megemlíti, hogy Brock Lesnar lehetne most a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. És miért nem az? Mert Seth legyőzte, lekopogtatta, F5-tel fektette le? Nem. Az ügyfele a démoni, feltámadt Undertaker miatt nem Bajnok! Akik tegnap nézték a WWE Networkön az adást, történelmet láthattak. Brock Lesnar 2014. április 7. óta most először nézett szemtől szembe Undertakerrel. És miért olyan fontos az a dátum? Mert akkor törte meg Lesnar Taker streakjét a WrestleManián. Heyman tudja, hogy ez zavarja a rajongókat és tudja azt is, hogy idegesíti Undertakert. Taker 460 napot várt, hogy bosszút álljon! Heyman elismeri, hogy hencegtek a streak megtörésével, de miért ne tették volna? Olyan sokan próbáltak véget vetni a sorozatnak, mint HBK,HHH, Flair, Edge, Batista, Orton… De mind elbuktak. Brock Lesnar azonban nem szalasztotta el a lehetőséget és a széria véget ért.
És most Undertaker visszajött bosszút állni és Taker – aki nagyobb, mint a halál – úgy döntött, hogy a bosszú most történjen, amikor Lesnar bajnok lehetett volna. A SummerSlamen ők ketten ismét szembenéznek egymással és Heyman nem mulasztja el emlékeztetni ismét a Dead Mant, hogy Lesnar volt az, aki megtörte a streaket. Taker eladta a lelkét az ördögnek, amikor bosszút esküdött! El kellett adnia a lelkét az ördögnek, mert a segge már Lesnaré! Az ügyvéd szavaira megszólal a harang és sötétbe borul az aréna. Mikor felgyulladnak a fények, Undertaker Heyman mögött áll a ringben. Paul azonnal visszakozna, könyörög. Sarokba szorul, Tekar közvetlen előtte áll és ekkor megszólal Lesnar zenéje is!
Heyman azonnal kicsusszan a ringből, Lesnar – akinek most nem is kéne itt lennie – rohan le a rámpán. Taker felkészül a fogadására és egymásnak esnek. A közönség őrjöng, feltűnik Triple H és berendeli a biztonságiakat. Tucatnyian érkeznek, hogy megfékezzék őket, de eredménytelenül. Az indulatok elszabadulnak, Undertaker és Lesnar tombol. Leütik a biztonságiakat is, mire HHH beküldi az öltözőből a szupersztárokat. A ring tele van emberrel, csoda, hogy nem szakad le! Valahol a kupac közepén ott van Brock és Taker, összeakaszkodva. Szétválasztják őket, Lesnart kitolják egyik oldalon a ringből, ő azonban rögtön támad a másikon! A két ember megfékezéséhez másik harmincra van szükség, ám nagy nehezen sikerül Lesnart kívül tartani. Triple H kiadja az utasítást: vigyék ki az arénából! Ám Lesnar kiszabadul a szorító karokból, és máris a ringben van! Közben láthatjuk, hogy Undertaker is mindenkit üt, akit ér. Mire Lesnarral elindulnának kifelé, a Dead Man rohan utána és a ring mellett is csépelnék egymást. A közönség díjazza az eseményeket, hangosan kiabálják: This is awesome! Meg foglak ölni! – kiabálja Lesnar. Te is megkapod -ordít vissza Taker.
Brockot végül kijuttatják a backstage-be, csomóan próbálják megnyugtatni, ám szemből jön a másik csapat Takerrel. Mint a bivalyok, egymásnak ugranak és folytatják, amit az arénában elkezdtek. Közel a teljes roster, a biztonságiak is kevesek, hogy kettejüket féken tartsák, ám érkeznek a rendőrök is, akiket bizonyára HHH hívott ki. Föoldre teperik és úgy tűnik végleg szétszedik őket. Lesnar felemeli a kezeit, ám figyelmezteti a körülötte lévő rendőröket, ne érjenek hozzá! Lassan mintha megnyugodna, előre nyújtja a karjait, és megkötözik. Két rendőr megfogja, hogy kikísérjék, ám ismét – most már határozottabban – követeli, hogy ne érjenek hozzá! Megy az autó felé, elszállítják. Az előbbi jeleneteknél jobb reklám talán nem is kell a SummerSlamnek.

Backstage: Triple H és Stephanie az irodában van. HHH azt mondja, nem tesz feljelentést, csak hagyja, hogy ők ketten – Taker és Lesnar – lehiggadjanak. Seth érkezik és úgy kommentálja a dolgot, hogy ez volt a legőrültebb nap, amit valaha látott. Aztán közli, hogy Takernek és Lesnarnak is lett volna mondanivalója, de jobb is, hogy elmentek, mert így nem veszíti el a türelmét (:D). Ám ha HHH és Steph úgy akarja, akkor kimegy és foglalkozik kicsit a WWE Univerzummal. Elküldik, tegye.

A kommentátorok Luke Harper tegnapi visszatéréséről beszélnek és láthatjuk, ahogy bele is avatkozott Bray Wyatt és Roman Reigns meccsébe. Aztán láthatjuk, hogy ők ketten a backstage-ben vannak és Bray azt mondja: soha nincs egyedül, mert a családja mindig mellette van. Ő nem csak hús és vér, hanem egy rejtély, aki átlát a hazugságokon. Látja Romant úgy, amilyen valójában. De a rajongók őt választották. Felkenték őt és ezért mindannyian égni fognak! Harper szerint ez csak a kezdet és semmi nem állítja meg. Darabról darabra, tégláról téglára, míg semmi nem marad.

Luke Harper vs Roman Reigns
Bray és Ambrose van a ring mellett, a közönség pedig Romant biztatja Harperrel szemben. A mérkőzés maga bő 13 percig tartott és az elején Roman irányított többet. Harpernek sikerült fordítania, megszorongatta ellenfelét, majd kihasználva Reigns lendületét kihajította a ringből. Úgy tűnt, Roman esése nem volt tökéletes, a keze mintha elakadt volna a kötélben, fájlalta is. De visszament a ringbe, nem hagyta, hogy kiszámolják, így viszont sorban kapta az ütéseket Luke-tól. Aztán eljátszotta azt, amit korábban Harper vele: amikor Luke szaladt, Roman elhajolt , hogy a másik átessen a köteleken. Reigns úgy tűnt, hogy végleg a saját javára fordítja a meccset, padlóra küldte Harpert, majd a kiment a ringből, hogy Wyattnek is adjon egyet. Amikor már a Spearre készült, Wyatt elkapta a lábát és kihúzta a kötelek alatt, ami miatt Harpert diszkvalifikálták.
A mérkőzés győztese: diszkvalifikációval Roman Reigns.
Wyatt a kommentátori asztalnak csapta Romant, ám azonnal érkezett Ambrose, majd Luke is és beszálltak az ütésváltásba. A verekedésben először a Wyatt Family tagjai tűntek nyerőnek, ám végül Dean és Roman javára fordultak a dolgok.

Láthatjuk, mi történt tegnap a Battleground fő eseményén, ami miatt No Contest eredménnyel zárult a cím mérkőzés és maradt Seth Rollins a Bajnok. Rollins érkezik az arénába és köszönti a közönséget, majd azonnal meg is kérdezi, milyen érzés, hogy ismét tévedtek? Csak azért, mert felültek Heyman propagandájának alábecsülték őt. Látja a rajongókat a Suplex City-s pólóikban, és emlékszik, hogy tetszett nekik, amikor Lesnar összetörte az 55 ezer dolláros Cadillac-jét, arra, hogy hogy örültek, amikor J&J megsérült a szarzsák Kane miatt. A rajongók azt hitték, ő egyirányú jegyet váltott Suplex Citybe és nem kerül ki onnan élve és nem lesz többé bajnoki öve, de még mindig itt áll és még mindig ő a Bajnok! Nem érdekli Brock Lesnar, ő a Bajnok, és ő a leginkább alábecsült Bajnok a WWE történetében. Múlt éjjel szemtől szemben állt a fenevaddal, és még mindig itt van, de az emberek tiszteletlenek vele! Szembenézett minden kihívással, minden alkalommal az övvel távozott és csak ez számít! Minden, ami számít az életében az az, hogy Bajnok lehet! Egyre hangosabb a Justin Bieber bekiabálás, ami persze nem tetszik Seth-nek. Ő minden Bajnokok Bajnoka ebben az iparágban!
Ha Brock Lesnarnak fele annyi esze lenne, mint neki van, olyan távol tartotta volna magát Undertakertől, amennyire csak lehetséges. A tűzzel játszott és megégette magát. Seth úgy érzi,m hogy Brock és Undertaker kirabolta őt a Battlegroundon és némi segítségre van szüksége ennek orvoslására. Megkéri Lilian Garciat, lépjen mellé a ringbe. Sethnek is feltűnt, hogy tegnap a címmeccset követően elmaradt a hivatalos bejelentés az eredményről, ezért megkéri Liliant, ezt tegye meg most. Lilian elkezdi mondani, hogy a győztes diszkvalifikációval… Seth kiegészíti: az Undertaker okozta külső hatások miatt – Brock Lesnar! A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka továbbra is Seth Rollins! Ezt akarta. Hogy kimondják, ő a Bajnok. Magasba emeli az övet, széles vigyor az arcán. Ünnepelné saját magát, ám John Cena zenéje szólal meg és érkezik az US Bajnok! A tömeg egyik fele búg, a másik örül, John pedig azt mondja: úgy döntött, hogy sem a rajongóknak, sem Lilian Garciának nem kell tovább elviselnie szarakodását tovább.
Sethnek fogalma sincs, miért van ott Cena, semmi dolguk egymással, de azért gratulál neki tegnapi, Kevin Owens fölött aratott győzelméhez, hisz jó munkát végzett, mint US Bajnok. Bizonyára újabb US open challenge, ő távozik is, Cenáé a ring.
John azonban megállítja, köszönetet akar neki mondani. Cena emlékzteti, hogy ugyanazon az éjszakán lettek bajnokok és amikor ő magasba emeli az övet, vagy nyílt kihívást tesz közzé, a közönség tudja, hogy ez a kiválóságot jelenti a kihívó és a bajnok számára egyaránt. Köszöni Sethnek, hogy ilyen nyálkás, menyétarcú, seggnyaló, magát eladó Bajnok! A tettek hangosabbak, mint a szavak és Rollins miatt az emberek elveszíthetik a hitüket a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címben, és ez nyereség az US öv tekintetében! Magasba tartja a trófeát, mire a közönség kiabálni kezdi: USA!
Seth csendre int mindenkit és azt válaszolja: John Cena címmeccset ad bárkinek, aki kijön ide és szeretne egyet, de a szupersztárok, akik vele szemben kapnak esély, kiérdemlik azt. Cena kijön ide és róla beszél, de ő nem gyerek, hanem a Nehézsúlyú Világbajnok! Cena hetenkénti címvédésével csak megpróbálja kiengesztelni a rajongókat, mert tudja, hogy utálják! Az US Challenge John Cena egójáról szól. És azért lehet ez a kihívás, mert a WWE Bajnoki címet ő birtokolja!
Seth elindul kifelé, Cena utána szól: azt teszi, amit mindig, elfut minden egyes kihívás elöl! Ő nem fut el, The Champ is here! – kiabálja majd hozzáteszi, nem a cím teszi az embert, hanem fordítva. Cena szerint Seth Rollins emberként egy vicc! Ledobja a mikrofont és jelzi, készen áll a harcra. Seth is leveti a pólóját, méregetik a ring közepén egymást, majd Rollins ingerli kicsit Cenát, végül legyint egyet, elhagyja a ringet és szokásához híven távozik. John Cena mosolyogva mondja: Hölgyeim és Uraim, a WWE Bajnoka…

Paige és Becky Lynch vs Sasha Banks és Naomi
Egy kis visszatekintés a díva divízió átalakítására, majd az este második női mérkőzése kezdődik. Paige és Becky mellett Charlotte, míg Sasha és Naomi mellett Tamina is jelen van. A harmadik trió a kommentátorok mellé ül. Sasha és Becky kezdenek, majd jön Naomi, később a másik oldalon Paige.
A lányok második mérkőzésére sem lehet panasz, sőt tag team meccs formájában még izgalmasabbra és látványosabbra sikerült, mint az első női meccs. Paige bevitte Naominak egy idő után a PTO-t, ám érkezett Sasha és megmentette csapattársát a feladatástól, sőt pillanatokkal később ő fogta be a lányt a Banks statement-be. Paige kopogott, feladta.
A mérkőzés győztesei: Sasha Banks és Naomi.

Egy kis Tough Enough betekintést kapunk, majd ismét belepillantunk a korábban Taker és Lesnar között történtekbe. Visszaugrunk két hetet az időben és megnézhetjük ismét, hogy intézte el Rusev Dolph Zigglert. Ennek kapcsán Renee Young kapja mikrofonvégre Lanát. A lány elmondja, Dolph otthon gyógyul és már képes újra beszélni. Az orvosok szerint semmi maradandó probléma nincsen, most arra várnak, hogy ismét egészségessé nyilvánítsák. Summer Rae érkezik pimasz, Lanát utánzó öltözékben és frizurával. Közli Lanával, hogy Rusev szereti őt, ő pedig képes lesz megtartani a férfit. Érkezik is Rusev, aki szerint Summer olyan gyönyörű, mint egy angyal. Megcsókolja a lányt, de közben Lana tekintetét is figyeli. Aztán megállapítja, hogy Lana fáradtnak látszik, pihennie kellene. Rusev nevetve távozik, Summer pedig keményen pofoncsapja Lanát.

John Cena, Randy Orton és Cesaro vs. Kevin Owens, Rusev és Sheamus
Az utóbbi időben ahol Cesaro ott van, szinte biztos, hogy jó meccset látunk. Most pedig komoly egyéniségekkel száll a ringbe, akár a saját csapatát, akár a másik felet nézzük. A mérkőzés Orton és Sheamus, illetve Cena és Owens számára egyúttal a tegnap este visszavágója is lehet, így talán nem meglepő, ha KO és Cena kezdenek, azaz kezdenének, hisz Kevin azonnal pacsizik Rusevvel és azonnal átengedi neki Cenát. Miután Rusev eleget gyengítette a Bajnokot, visszaadja Kevinnek, vele szemben azonban Cena fordít. Befogja az STF-be, de KO kiszabadul és bevisz egy DDT-t. Cena vált Cesaro-val, a másik oldalon Sheamus jön. Egy pillanatra a Kelta felül is kerekedik, ám Cesaro min mindig, most is összeszedi magát és keményen vég vissza neki is és a helyére lépő Rusevnek is. Aztán jön Kevin Owens, aki földre küldi ugyan Cesarot, majd beront Sheamus. Felelősségre vonja a csapattársát, mert mikor Cesaro meglökte, Kevin lesodorta Sheamust is a ring széléről. A véletlen balesetet szinte szándékosnak ítéli, lökdösődnek, Sheamus megüti Owenst, majd fogja a táskáját és otthagyja a csapattársait.
Telnek a percek, három a kettő ellen meccsé alakul a csata, ám nemsokára KO és Rusev is összebalhézik, ráadásul Kevin lerúgja a bolgárt, majd elindul kifelé. Ő is kilép a meccsből, így Rusevre egy 3:1 hendikep meccs vár. Csoda lenne, ha nyerne, főleg úgy, hogy a közönség örömére Orton épp az RKO-hoz készül. Rusev azonban kivédi a mozdulatot és megrúgja a Viperát. Ekkor érkezik Lana. A lánynak mostanra borult el annyira az agya, hogy a tettek mezejére lépjen, egyenesen Summer felé tart és már menet közben megszabadul a cipőjétől. Egyik lábbelit Summerhez vágja, majd ráugrik, földre dönti és tépni kezdi. Soha ne érj hozzám még egyszer! – kiabálja, majd győztesként távozik. Rusev erre figyel, nem csoda, ha kap egy AA-t Cenától, majd azonnal jön a Swing és Cesaro! Amikor eleget pörgött, Cesaro fellendíti, Orton pedig ebből a lendületből adja az RKO-t! A látványos befejezés után a közönség őrjöng, Randy kopogtat.
A mérkőzés győztesei: John Cena, Randy Orton és Cesaro.

Ennyi volt a RAW, eseményekben nem volt hiány. Láthattunk már olyan adást, ami minőségében felülmúlt egy PPV-t, a mai is ezek közé sorolható. Emellett máris megvan az első hivatalos meccs az augusztusi SummerSlamre, a többi konfliktus kialakulására még van bőven idő.

Pre Show:

RAW:

116 gondolat “WWE RAW 2015. július 20. – Elszabadult indulatok” bejegyzéshez

  1. Így hogy Rollins megszabadult gyöngyitől nem világos ki megy ellene az övért. Remélem Cena neve csak sztorizavarásként merült fel. Ha mégis őt küldik akkor időközben el kellene buknia a US övet, mert nagy kibaszás lenne ha két bajnokot küldenének egymás ellen a többiek meg hoppon maradnának. Ha Owens tényleg visszaesik mid cardba (hmmmmmm vicc) és Cesaroval meccselnek, akkor marad Rusev, aki legalábbis nálam a mostani teljesítményeivel kiérdemelte hogy megint bajnok legyen.
    Ha nem Cena akkor valszeg Kane lesz a befutó, a feud okés, de nekem Kane teljesítménye nagyon kevés ahhoz hogy rábízzák a Summerslam főmeccsét. Hogy visszaveszi-e a maszkot? Kit érdekel? Az a maszk csak egy embert takar már, egy szörnyből lett embert, hiába húzta fel megint Bryan meg a többiek ellen, már csak egy ember működött mögötte. Ha visszakapná a legelső gúnyáját az már inkább tetszene. Ha megveri Rollinst akkor mi lesz, megint egynapos bajnokot avatunk személyében? Jó kérdés.
    A harmadik opcióm még Orton. Tulajdonképp illik is a képbe. A Rollins 2-vel való simogatást nem lehet feudnak nevezni, így ő tulajdonképp…ráér. Rollinssal nem fejezték be a rivalizálást és ha a WM meccsüket veszük alapul akkor fasza kis bunyót csaphatnának amit szívesen néznék, főleg valami kül. meccstípusban.
    Persze lehet triple treat is.

    Kedvelés

  2. Nem tudom mit akrnak kihozni a Summerslamre, de eddig nem érzem azt hogy ütős, felépített feudokat látnék. Pedig az alapoknak már meg kellene lenniük, aztán meg tovább építgetni őket.
    Underthaker vs Lesnar. Azt hiszem ez már tiszta sor, bár én úgy képzeltem el hogy hozzájuk csapják Rollinst is, akkor szólna igazán nagyot a dolog.
    Így más. Remélem hogy Thaker tisztességes búcsút kap, kiköszörüli a csorbát és Lesnart is kiikszelheti a listán. Azt nem venné be a gyomrom ha amolyan karaktererősítésként megint elveretnék az öreget( hova erősítenék még a gyöngytyúkot). Gyöngyi győzelmét csak úgy tudom elképzelni, ha egész a WM-ig építenék a feudot és ott győzne UT

    Kedvelés

  3. Minap pont azon gondolkodtam h. ha már úgyis HHH lesz a főnök, meg már félig az is, mi lenne ha leülne Stylessal szerződésről csevegni. Ha sikerülne idehoznia ( nem hiszem hogy lennének pénzügyi viták), milyen szerepkörben játszhatna. Menne lézengeni az NXT-be, vagy ami kézenfekvőbb hogy mindenféle karakterbutítás nélkül mehetne a main roster felső tagozatába.
    Lássuk be ő is, meg Joe, Steen, Generico azok a nevek akik úgy ahogy vannak megállnák a helyüket a legfőbbkategóriában.

    Kedvelés

  4. Egyébként csak nekem tűnik úgy hogy az NXT mostanában gyakorlatilag eltűnt, mint színvonalas adás. Kirepkedtek a kisverebek utánuk meg semmi, vagy mi van. Bálort Tokió óta nem láttam, Joe is csak lézeng, Uha meg nem is debütált még. Ott van még Corbin is, de az ő karaktere, in-ringje még Reignsénél is zöldebb. Kenta sérült, Zayn soha nem fog megmaradni ha 5 adásból 6-on megsérül. Ki van még? Nagyjából el is soroltam mindet. A női szakág kong az ürességtől, a csapatok nem igazán ragadtak meg nekem. Hol vannak az ” újabb”újak?

    Kedvelés

    1. SS előtt lesz egy NXT Takeover, az eheti adásban Finn és Owens aláírták a bajnoki visszavágót, Samoa Joe pedig Rhyno ellen fog harcolni. plusz ha jól rémlik, a TT bajnoki meccs is a Takeoveren fog megtörténni, az már múltkor kiderült hogy a The Vaudevillains lesznek azok.
      meg tudod nézni az adást a neten, de a műsor első fele az eléggé wtf volt, nem a jó értelemben. :/ viszont szerintem ebben az első félben pont az “újabb újak” szerepeltek mert fingom sincs kik voltak azok Baron Corbin és Samoa Joe ellen (igaz csak nemrég kezdtem követni az NXT-t szóval akár lehetnek “régi” arcok is). múlt héten végre előkerült Solomon Crowe aki nem titkolt reménységem, Ambrose egykori CZW-s cimborája, remélem a jövőben többet láthatjuk.
      ami a dívákat illeti, Eva Marie debütált a héten, és visszatért Bayley is a sérüléséből. 🙂 egyből ki is hívta Charlotte-ot amit ő el is fogadott, de előbb Dana Brooke-kal fog harcolni mert ő is elkezdte kóstolgatni.
      nekem különben a TT-ek közül a SAWFT és Blake&Murphy eléggé bejönnek, de jónak tartom a jelenlegi kihívókat is csak nem tudok mit kezdeni ezzel a 19. századi erőember gimmickkel. bár tény hogy szórakoztató, de azt nehezen tudom csak elképzelni hogy valaha ezzel a zenével így bevonulnak egy RAW-ra vagy PPV-ra. 😀
      extra noob kérdés: miért utálják annyira Baron Corbint? nem tudok róla semmit, csak azt látom hogy a közönség általában nagy ellenszenvvel fogadja.

      Kedvelés

  5. yup, Undertaker papit kihagytam de nem szándékosan. repesek az örömtől hogy visszatért és nagyon remélem hogy legyőzi Lesnart a SS-en. a fanyalgóknak nemtom’ mi baja van – azon kívül hogy Rollins maradt a bajnok – kifejezetten jó formában van az öreg! a nála 7 évvel fiatalabb BigShowt simán kenterbe veri fittinettiségben. kapja csak vissza a streak megtörése után a neki járó tiszteletet és nyugodtan elvonulhat nyugdíjba. én mindenesetre hálás vagyok hogy újra itt van, ha rövid időre is. bárki ötlete volt ez a visszavágó Brockkal, köszi neki.
    valaki írta hogy Rollins esetében lehet hogy arra játszanak, megdöntse Punk rekordját. jó meglátás, simán igaz lehet bár nem örülök neki, mert akkor még sokáig nézhetjük bajnokként a kis pimaszt. 😛

    Kedvelés

  6. ismét érdekesen alakultak a dolgok, de kevésbé nagy a zavar a fejemben a sztorikat illetően mint a BG de főleg a RAW előtt. megteszem én is a tétjeimet, úgyis rég írtam már valami hosszabbat.

    WHC cím > reméltem hogy Brock átveszi az uralmat, de igazából csak azért mert már nagyon frusztráló Rollins bajnoksága, mind tudjuk, miért. amúgy nem adnám Brocknak az övet, már leírtam többször korábban hogy szívesebben látom olyasvalakinél az övet aki hétről hétre kiveszi a részét a munkából. írom mindezt úgy hogy Brock szórakoztató, nem tagadom a nagyságát és a brutalitását, semmi bajom vele. mi lesz így a bajnoki címmel? a RAW alapján akár arra is következtethetnék hogy legközelebb ismát Cena lesz az univerzum megmentője, akár tetszik ez nekünk akár nem. annál is inkább mert az US cím kihívói egytől egyig elég komoly ellenfelek, és Rusevet leszámítva bármikor odaadnám a címet a másik kettőnek, de inkább Cesaronak. a HHH vs Rollins harcot már korábban belebegtették, de egyelőre nem látok semmiféle arra utaló jelet hogy ez a SS-en bekövetkezne. igaz annak sem látom értelmét hogy HHH vegye el az övet Rollinstól, olyasvalaki aki évente egyszer lép a ringbe, ideje sincs rá COO-ként hogy hátről hétre a hátán vigye az ezzel járó melót bajnokként. na meg ki vehetné el tőle? ki kaphatná meg azt a szerepet hogy legyőzi a főnököt aki maga is legendás pankrátor (és még nem is öregedett ki túlzottan)? szerintem perpillanat a rosterből senki. ha lesz HHH vs Rollins fight, az szvsz nem a WHC övért fog folyni. Reignst egyelőre hagyjuk, ő még mindig nagyon zöld, hiába a push. ellenben ha Cena veszi el Rollinstól az övet, vele szemben már sokkal több lehetőség adott. én is unom már Cenát rettenetesen, de akik még mindig azzal jönnek hogy végigheverészi a meccseket, azoktól kérdezném költőileg: az utóbbi 1,5 hónapban ti mit néztetek? mert nem azokat a műsorokat amiket én. 😀 amióta Owens előkerült és még mellé Cesaro meg a többi kihívó, 5 mp ideje és lehetősége sincs heverészni, nem hagyják, ráadásul eléggé összekapta magát. odateszi amit tud és igazán jó mozdulatokat csinál. másrészt a WWE odafigyel a rajongói véleményekre a közösségi oldalakon, szerintem le is tárgyalták Cenával ha újra mindenki hőse akar lenni, akkor felejtse el a heverészést, mert jönnek a fiatalok és kipicsázzák a piedesztáljáról (ami ugye történik is éppen). Sheamusra sem számítok mert még mindig nagyon a levegőben lóg a karaktere, semmi sem történt ami arra utalna hogy össezakasztja a bajuszt Rollinssal. SS-en szerintem nem fogja beváltani a táskát. Orton dettó, egyszerűen nincs beleszőve a történetek szálaiba hogy mostanában az öv közelébe kerülhetne.

    US cím > mindannyian tisztán látjuk hogy egyszerre 3 valamirevaló kihívója is akadt Cenának. Rusevre nem számítok, mert 1 évig ült a címen és most nem fogják neki visszaadni. marad Owens és Cesaro. ha valamikor, hát a BG-on számítottunk rá – illetve reménykedtünk benne – hogy Cena US bajnokságának vége szakad. szerencsére nem így történt. na nem azért mert Cena is the champ of my heart mert istenments, hanem azért mert Owens mellé előkerült Cesaro, aki azutóbbi pár hétben elképesztő teljesítményt mutatott fel. a közöség is zabálja, hála az égnek. Owensnek elsősorban azért adtam volna az US övet mert nincs más, de élvezettel figyeltem ahogy berobban a main rosterbe és legyalázza Cenát. rettentően tehetséges pankrátor tiszteletreméltó múlttal, de a WWE-ben azért ez nem így megy hogy bekerülsz a főműsorba és rögtön hozzád vágnak egy bajnoki övet. ezért bizony Owensnek még meg kell dolgoznia rendesen. attól nem tartok hogy visszakerül midcarba, annál sokkal jobb pankrátor, ha nem is lesz az övé az US cím, valószínűleg kap egy rendes feudot valakivel. a SS-re vezető úton két lehetőség adott, az egyik az hogy a 3 kihívó megküzd egymással a bajnoki meccsért, a másik pedig egy fatal4way, ez lenne a legjobb. 🙂 reményeim szerint Cesarot várhatjuk új US bajnoknak. (utána esetleg egy Cesaro vs KO feud kinézhet.)

    IC öv > hát ezt nem tudom, és a jelenlegi felállás miatt nem is érdekel. 😦 Ryback nekem teljesen oké, de ezzel a BigShow + Miz bohóckodással nem tudok mit kezdeni. amióta megy ez a feud, BigShow most először villantott fel a régi erejéből valami kis morzsát a RAW-ban. rövid meccs volt és hát a Mizzel azért könnyebb elbánni mint Rybackkel, pláne ha így is van megírva. nem volt olyan szerencsétlenül és irritálóan lomha mint a korábbi meccseken de ez nekem így még mindig kevés. nem értem ezt az egész vonalat, adott egy jó pankrátor (Ryback) meg egy kis bohóc nyikhaj (aki valaha tudott többet is) meg egy kivénhedt lomha óriás. miközben tele a roster olyan pankrátorokkal akiket be lehetne simán vonni a versenybe, de csak a töküket vakarják az öltözőben vagy jobberkednek hétről hétre. több mint bosszantó. (off: a Miz stylistjának minden elismerésem. imádom az összes cuccát, jó ez a cyberpunk városi ninja, ha pasi lennék én is így öltöznék. ismerek egy csomó divattervezőt akik ilyen ruhákat terveznek, imádom.)

    TT divízió > hónapok óta a fekákat nézzük, miközben van még legalább 3 izgalmas és tehetséges TT a rosterben. ez ugyanolyan érthetetlen mint az IC cím. az utóbbi meccsek alapján én szeretném ha a Lucha Dragons az öv közelébe kerülne és annak is örülnék ha az Ascension nem lenne így eltűnve. ahogy most a díva szekcióban adott a 3 banda és közöttük a versengés, és ebben láthatóan mindannyian egyenlő felek, hát minimum ilyesmit várnék TT vonalon is mert ez így már dögunalom és hullaszag. az a baj hogy nem rémlik egy olyan momentum sem az utóbbi adásokból amivel azt spoielerzték volna hogy a következő hetekben felpörgetnék a TT divíziót. gyalázat. 😦 hasonlóképpen meg kellene reformálni az egészet mint a díva szekciót. mondanám hogy hozzanak fel az NXT-ből 1-2 csapatot, de akkor az NXT-ben alig maradna valamirevaló TT, éshát azért most is vannak jó csapatok a main rosterben csak el vannak nyomva.

    Díva divízió > itt csak pozitívat tudok írni, köszi Stephanie tényleg, végre volt egy jó húzásod. akárhányszor meglátom a Paige-Becky-Charlotte csapatot bevonulni, könnyek szöknek a szemembe, még mindig. a BG-on a csajok produkciója ***magasan*** verte a legtöbb meccset, és ez a RAw-ra is érvényes (kivéve bármi amiben Cesaro részt vesz.) aki ezek után sem nézi meg a díva meccseket az magára vessen, nem tudja mit hagy ki. nem tudom mikor következik be az övcsere, de ez annyira nem is lényeges, sokkal fontosabb hogy a lányok ekkora pusht kaptak mert igenis van miért, és hogy kiváló meccseket láthatunk tőlük. kegyetlenebbek, pörgősebbek és technikásabbak a roster fárfi tagjainak jelenlegi többségénél, uff.

    és akkor térjünk rá a maradékra, a nem övközeli feudokra és történetekre.
    Wyatt family > örömbódottá, együtt sokkal ütősebbek mint egyéniben. jó őket újra együtt látni tényleg, valahogy frissebbnek és ütősebbnek is tűnnek nekem mint a család szétszéledése előtt. szvsz jót tett nekik ez a kis különválás. nem hiszem hogy bővülne a banda új taggal, amíg Rowan vissza nem tér, maradnak ketten. ha a mostani RAW-t vehetjük spoilernek, akkor lehet számítani egy Wyatt család vs Roman+Dean sorozatra. keresztbe-kasul mindenkinek volt már dolga egymással ami táplálhatja a tüzet, lehet ez egy egész jó kis storyline pár hétre. persze kicsit már unom, de nem annyira nagyon. ROYAL, valahol írtad hogy Harpernek a kisujjában is több őrület van mint Ambroseban (igen, attól hogy nem kommentelek még elolvaslak benneteket 😉 ) és igazad van. itt csak az a bibi hogy Ambrose NEM őrlült. 🙂 ráerőltetik ezt a dilibogyó vonalat pedig ez nem az ő karaktere. Ambrose egy kiszámíthatatlan káoszgenerátor, egy humorbomba badass, nem pedig egy elmebeteg. nekem a nemlétező zacsim tele van ezzel az asylum baromsággal, csak hagyják Deant hogy legyen önmaga, könyörgöm. 😦 én amúgy azt remélem hogy Roman még legalább egy évig nem igazán kerül öv közelébe, pláne ami a WHC címet illeti. persze, megy a push, de hogy írtam, Roman még miondig nagyon zöld. el kellne küldeniük valami színitanodába, annyira kibaszottul nem tud játszani, én magam ezerszer jobb feldühödött vadállatot bármikor előadok, csak mondjuk nem verek meg senkit. 😀 mégpedig azért mert előfordul hogy feldühödött vadállat vagyok. bárki aki átélte már egyszer milyen a féktelen düh és képes felidézni, az el is tudja játszani. ebből kiindulva Roman Reigns a büsös életben nem volt dühös, vagy az agya alapból xanaxot termel vagy nemtom’. 😀

    Kane > ha valakit el tudok most képzelni hogy Rollins ellen menjen, az Kane. igaz hogy a kamu bokasérülést Lesnar okozta, de aki igazán tiszteletlen sudribunkó volt vele ezek után az Rollins. most igazán jól jól jönne ha feltámadna a sérülés után mint a vörös szörny és eképpen állna bosszút a nyikhajon. 🙂 van egy egészen vad ötletem a SS utánra, ha Brock nem tűnik el mint szürke szamár a ködben, mehetne egy triple threat meccs hármójuk között a bajnoki övért, de ezt azért nem hiszem hogy bekövetkezne. mindenesetre ha Kane elvehetné a bajnoki övet Rollinstól, vele szemben megintcsak több lehetőség adódna a következő kihívók személyét illetően. dehát ugye az a rossz megérzésem van hogy ez az ember mégiscsak Cena lesz, mert nem maradhat öv nélkül. :/ mindenesetre szerintem – remélem – érik egy Kane vs Rollins feud. a HHH vs Rollinst pedig sanszosan a WM-ra tartogatják.

    Orton és Sheamus > a kérdőjeles feud, a két levegőben lógó karakter. olyan van is meg nincs is feud ez, talán nincs rá kapacitás a Brock és UT körüli felhajtásban hogy jobban kidolgozzák ezt a szálat. szerintem pedig van köztük kémia, de a meccsik a semmiből jönnek és oda is tartanak. sok storyline le fog még folyni a Dunán mire Sheamus annak a közelébe kerül hogy beváltsa a táskát, tippem sincs hogy mikorra tartogatják ezt a pillanatot. el tudok képzelni a távoli jövőben egy olyan megoldást hogy ha Cena lesz a bajnok, Orton lesz az egyik lehetséges kihívója, bár úgy két évvel ezelőtt tán elég hosszadalmas feudjuk volt a bajnoki öv körül, és a hétfői tag team mérkőzés után a győztes face hármas nagyon haveri gesztusokat mutatott egymás felé. mindenesetre ha már építgetik ezt a Sheamus vs Orton vonalat, nekem logikus lenne hogy Sheamus egy olyan szituációban váltsa be a táskát amikor Orton kerül valahogyan az öv közelébe. (off: Orton kissé el van puhosodva, már majdnem olyan mint Sheamus, Cesaro szinte karcsúnak tűnt mellette. :D)

    Kedvelés

    1. kikre gondolsz amikor azt mondod hogy tele van a roster tehetséges pankrátorokkal akik nem kapnak lehetőséget.
      neville?

      Kedvelés

      1. Neville abszolút. de Barrettet is sajnálom mert mostanra elég ez az R-Truth majomkodás, Stardust is tehetséges csak nem tudnak vele mit kezdeni, azt sem értem hogy Curtis Axelt és Damien Sandow-t miért büntetik ezzel a legendakopírozással, ráadásul egyáltalán hol meccselnek? vagy csak poénkodnak house show-kon meg realitykben? Kofi Kingston is jó csak beszippantotta a New Day, Adam Rose is kurvajó, hol van, azért hogy havonta jobberkedjen egyet kár volt felhozni az NXT-ből, mivan Swaggerrel az igaz amerikaival, hol vannak ezek az emberek? nem azt mondom hogy nyerjenek övet, szó se róla, de Neville-t leszámítva alig látjuk őket. különben ez a Neville vs Stardust dolog egész jó, főleg ez a képregényes spot állat. amúgy nekem a Stardust karakterrel sincs semmi bajom, “üsstek” de nekem tetszik így. 😀 szerintem a promói is jók, és a ringben mindig is jó volt. csak annyira “kinky” hogy nem merik jobban futtatni. 😦

        de azért számomra mégiscsak az a legbosszantóbb, hogy amíg a lomha és vén BigShow meg a vicckategória Miz öv közeli szituban vannak, kedvenc Ambrose-om aki 2 hónapja még a WHC övért ment és jelenleg az egyik legnépszerűbb arc, most csak arra van használva hogy segítsen Roman pusholásában. elkezdtem nézni most a heti NXT adást és megint leadták azt a béna SS spotot azzal a hihetetlen nyáladzós zenével, és amíg a hétfői spot végén még felvillant Ambrose arca utolsóként, mostanra kivették. lehet hogy végül Ambrose a SS-re sem megy? igaz van sansz erre a Wyatt család vs ex-pajzs történetre, de azzal hogy Deant kivették a spotból nekem gyanús hogy még jobban el fog tűnni. ami lehet a film miatt, mivel szeptemberben jön a bemutató, de hiába ez az első wwe múvi ami a mozikba is bekerül, a forgatáson kívül ennyire nem szokta elvonni a sztárokat a pankrációtól ez a dolog. miaf**** történik vele?

        Kedvelés

        1. Kofi Kingston az én titkos másik kedvencem Ambrose mellett még így is látni hogy a közönség őt nem annyira rühelli még így sem és amúgy sem egy kimondottan heel figura

          Stardusttal összesen annyi a bajom hogy ő is őrültet játszik pedig codyként remek pankrátori képességeket mutatott

          Amikor 2010-11 ben az nxt ben évadok mindenféle challenge és kiszavazás volt akor az első évad volt a legütősebb. Gabriel D. Bryan Ryback Otunga D.Young és Barrett.
          piszok jó nexus vezérként volt a legnagyobb de utána is pusholták

          nem ok meccsét láttam adam rosenak az nxtben de például a live eventen itt budapesten többet mutatott mint egy szimpla raw adásban

          swagger nehézsúlyú világbajnok volt money in the bank győztes de most mégis havonta egyszer jelenik meg. múlt hónapban volt egy meccse esküszöm azelőtt fél évig nem is láttam.
          Miz már wwe championként is visszaeső volt bezzeg morissonnal…

          Kedvelés

    1. Mert nem igazán kapcsolódik a storyhoz.

      nekem 3 élmény van meg main event meccsekről
      2012 kofi ic bajnoklett miz ellen
      2013 cesaro swing great khali-n
      2014 ic meccs big e- ziggler

      Kedvelés

    1. nem tudom miért kaptál erre 3 downvote-ot, én is eléggé röhögtem. :DDD amúgy valami enegiashake reklámban volt Hulk imitátor, de azt már nem tudom hogy miért néz ki azóta is így. o_0

      Kedvelés

      1. ja, mostmár tudom, megtaláltam. jó nagy marhaság ez a legenda-imitátorkodás. nem is értem. de nem fog tovább így kinézni mert HH nem szerződik tovább a WWE-vel.

        Kedvelés

  7. “Azok után, hogy John Cena ellen veszteni kényszerült a WWE Battleground-on, Kevin Owens vissza fog kerülni a mid-card kategóriába!

    A hírforrások alapján Owens olyan helyzetbe fog kerülni, mint amiben Dolph Ziggler, Cesaro és Rusev vannak tehát ezen a kategórián belül a legmagasabb pozícióban lesz.

    Az indok, amiért egyből Cena-val dolgozhatott nem más, minthogy a vezetőség el akarta érni, hogy ismert legyen és már most népes rajongó tábora legyen, és ehhez egy erősebb feudra volt szüksége.

    Érdekesség, hogy a cégen belül többen úgy vélték, hogy Owens elnyeri a US címet a Battleground pay-per-view, de ugye ez nem történt meg. A Cena elleni feudja ezzel be is fejeződött, így Cena Seth Rollins ellen kezd el küzdeni.”

    Szánalmas.Nem bírom a csókát,de van benne lehetőség,erre elveszik az övtől máris?Az igen.És müzli megy júdás ellen?Nem elég az,hogy az us öv nála van már mióta,pang az a részlet,és most a fő övnél is ő lesz?Mi van itt?Ha Cezaro elverné,bajnok lenne,mehetne isten hírévelde így..mindig mindent ő nyer meg,bajnok erre megint az lesz előre látom pffffffffffff szánalmas az egész úgy ahogy van.
    Gondolhattuk,hogy nem fog beletőrődni,hogy nem róla szól minden.

    Kedvelés

  8. Undertaker szerény siker listája..

    A STREAK

    WrestleMania VII. – Jimmy Snuka (1-0)

    WrestleMania VIII. – Jake Roberts (2-0)

    WrestleMania IX. – Giant Gonzalez (3-0)

    WrestleMania XI. – King Kong Bundy (4-0)

    WrestleMania XII. – Diesel (5-0)

    WrestleMania 13. – Sycho Sid (6-0)

    WrestleMania XIV. – Kane (7-0)

    WrestleMania XV. – Big Boss Man (8-0)

    WrestleMania X Seven – Triple H (9-0)

    WrestleMania X8. – Rick Flair (10-0)

    WrestleMania XIX. – Big Show és A-Train (Hendikep meccs) (11-0)

    WrestleMania XX. – Kane (12-0)

    WrestleMania 21. – Randy Orton (13-0)

    WrestleMania 22. – Mark Henry (14-0)

    WrestleMania 23. – Dave Batista (15-0)

    WrestleMania XXIV. – Edge (16-0)

    WrestleMania XXV. – Shawn Michaels (17-0)

    WrestleMania XXVI. – Shawn Michaels (18-0)

    WrestleMania XXVII. – Triple H (19-0)

    WrestleMania XXVIII. – Triple H (20-0)

    WrestleMania XXIX. – CM Punk (21-0)

    WrestleMania XXX. – BROCK LESNAR (21-1)

    WrestleMania 31. – Bray Wyatt (22-1)

    Sikerei

    Pro Wrestling Illustrated
    Az év rivalizálása (1991) vs. The Ultimate Warrior
    Az év meccse (1998) vs. Mankind ellen Hell in a Cell meccs a King of the Ring-ben
    Az év meccse (2009) vs. Shawn Michaels a WrestleMania XXV
    Az év meccse (2010) vs. Shawn Michaels a WrestleMania XXVI
    Az év meccse (2012) vs. Triple H a WrestleMania XXVIII
    PWI rangsor #2 az 500 legjobb pankrátor a PWI 500-ban 2002-ben
    PWI rangsor #21 az 500 legjobb pankrátor a “PWI Évek” 2003-ban
    United States Wrestling Association
    USWA Unified World Heavyweight Bajnok (1x)
    World Class Wrestling Association
    WCWA Texas Heavyweight Bajnok (1x)
    World Wrestling Federation/World Wrestling Entertainment/WWE
    WCW World Tag Team Bajnok (1x) – Kanel
    World Heavyweight Championship (3x)
    WWF/E Championship (4x)
    WWF Hardcore Championship (1x)
    WWF Tag Team Bajnok (6x) – Stone Cold Steve Austinal (1), Big Showal (2), The Rockal (1) és Kanel (2)
    Royal Rumble győztes (2007)
    A Wrestlemania-k történetében egyedülálló 22:1 -es győzelmi sorozat
    Slammy Awards (8x)
    WWF’s Legnagyobb sláger (1996) Sucking Diesel into the abyss
    Legjobb tetoválás (1997)
    Legjobb bejövetel zene (1997)
    Star of the Highest Magnitude (1997)
    2x legjobb meccs (2009, 2012) vs. Shawn Michaels a WrestleMania XXV – vs Triple H a Hell in a Cell meccs a WrestleMania XXVIII
    Az év momentuma (2010) vs. Shawn Michaels a WrestleMania XXVI
    OMG Az év momentuma (2011) Kiugrás Triple H Tombstone Piledravejából a WrestleMania XXVII
    Wrestling Observer Newsletter
    5 csillagos meccs (1997) vs. Shawn Michaels a Hell in a Cell meccs at Badd Blood
    Legjobb gimmick (1990–1994)
    Legjobb Heel (gonosz karakter) (1991)
    Az év rivalizálása (2007) vs. Batista
    Az év meccse (2009) vs. Shawn Michaels a WrestleMania XXV
    Az év meccse (2010) vs. Shawn Michaels a WrestleMania XXVI
    Leginkább túlértékelt (2001)
    Olvasók legkevésbé kedvelt pankrátora (2001)
    Az év legrosszabb feudja (1993) vs. Giant González
    Legrosszabb meccs (2001) with Kane vs. KroniK at Unforgiven
    Wrestling Observer Newsletter Hall of Fame (2004)

    Kedvelés

  9. Latszik h semmit nem tudsz a WWE rol. Hogy mered Undertakerrt tehetsegtelennek nevezni. A mai bohocok azok tehetsegrelenek Undertaker viszont 21. Evig veretlen volt es olyan legendak probaltak megallitani mint Flair Orton HBK HH. Ja de te nem is tudod kik ezek hisz semmit nem tudsz errol NA HUZZAL VISSZA LEGOZNI KOLYOK

    Kedvelés

      1. ááá..-.-” tisztára átlagos…mi az a 21 év? mi az a rajongó tábor amit maga mögött tudhat ? mi az amit képvisel? mi az a karakter ? miért akkor mi az az “ász” amire te gondolsz ? Cena ? aki végig hempergi a meccseit majd azzal a kemény 4 mozdulatával meg az US címvédéseivel ami után a fél roster meg lett alázva mert a nagy USA bajnok Cena mindenkit odavág…-.-
        vagy a mostani Lesnar és a Suplex városa ? nem mondom ,hogy nem jó nézni ahogy széttöri az embereket de Suplex Citybe más város negyedet is létrehozhatna és nem csak suplexezhetné az embereket az embereket…
        nem mondom ,hogy Taker a legjobb a világon de ott van a nagy nevek között…bárkinek mondod az Undertaker nevet tudja kiről van szó és még eszébe sincs!!! SINCS! a 21-0-ás Streaket Rusev egyéves veretlenségével összekapcsolni…

        Kedvelés

  10. KÍváncsi vagyok szerintetek kik lesznek az új bajnokok

    WWE WHC.
    US champion
    IC. champion
    WWE T.T.champion
    DIVAS champion

    AZ ÚJ bajnokok ?????

    Kedvelés

    1. 1, Rollinstól szerintem egyedül HHH veheti el
      2, Cesaro, szerintem azért nem nyert most Owens övet, hogy Cesaro majd megkapja
      3, marad Ryback egy ideig későbbi feudra nincs elképzelésem sem
      4, face után heel, szóval, vagy Ascension ami most nincs pusholva a plusz 2 wyatt szintén sehol sincsen, ND nem szerez vissza övet. Talán a Lucha Dragonst tudom elképzelni, és övcsere előtt vagy után a ptp heel lenne
      5, Charlotte, előre viszi a tudás, a most bukott Nxt öv, meg a neve

      Kedvelés

          1. Skacok szerintem várjátok meg előbb ,hogy jelentsenek be meccseket 🙂 Mert anélkül nehéz tippelgetni…az LD meg az Ascension biztos nem megy övért mert sorozatosan jobberkednek sajnos már mind a kettő csapat:S:((

            Kedvelés

          2. Miért ne lehetne tippelgetni? Ez a lényege a tippelésnek, hogy nem tudod előre mi fog történni. Vagy raktál már úgy mixet, vagy lottót, hogy tudtad mi a nyerő kombináció? Ráadásul nem az SS-ről volt szó hanem általánosságban kihez kerülhet az öv. A US, WWE, övek már jelentősebb ideje vannak a tulajdonosuknál, Us öv sztori felpezsdült, Díva öv is tavaly óta ott van Nikkinél és most feljöttek az Nxt-s dívák. TT vonalon meg mostanában gyakori az övváltás. Szerintem lehet róla beszélni, meg kell is.

            Kedvelés

          3. Persze de a kérdésből mást értettem:
            “KÍváncsi vagyok szerintetek kik lesznek az új bajnokok

            WWE WHC.
            US champion
            IC. champion
            WWE T.T.champion
            DIVAS champion”

            Tegyük fel ,hogy a Díva övről beszélünk ha Nikkinek Becky ellen lesz meccse az SS-en akkor nem lesz Naomi a bajnok…szóval érted mire gondolok…arra hogy ti már azon gondolkoztok ,hogy kik lesznek a bajnokok az SS-en..de ha nincs bejelentve meccs akkor nehéz megmondani…érted mire gondolok…de ha arra tippeltek ,hogy kik kerülnek övközelbe és kiknek van esélyük rá hogy meg is nyerjék..az más…szóval én másképp értelmeztem a kérdést…de amúgy akkor írok pár véleményt.

            WWEWHC: Személy szerint nekem nincs bajom Rollins-al ADDIG AMÍG—> A ringben van harcol vagyis csinál valamit…de amikor kicsit helyre rakják és kigurul a ringből és elindul a rámpa felé akkor húzom magam fel rajta….SPOILER!SPOILER!—->Most ezt csinálta Cesaronál is az SD-n.<—SPOILER! Az én szemembe ez annyira lehúzza lealacsonyítja a WWE övet,hogy azt el nem tudom mondani…
            Nos ,hogy ki vegye el tőle,hm…Sheamus ? egyenlőre ne…erősítsék mert most jelenleg harmat gyenge…Triple H…én még azt is megkockáztatom ,hogy Ő! Mert Rollins körül most nincs senki aki ellenfélnek mondható (nem kapcsolódik senki hozzá akivel komolyabb konfliktusa lehetne)…remélem ez a Cena Rollins szegmens egyszeri volt…szóval igen HHH lenne most a legalkalmasabb…megverné nevet ad a címnek ismét Rollinstól eveszik a Pedigree-t és kapja vissza a Curmb Stomp-ot az a jó neki.

            US öv: a legjobb egy Cena vs Owens vs Rusev vs Cesaro de ebből lehet,hogy kettő kiesik…Cesaro és Owens…SD-ből majd kiderül miért.
            szóval ja…Rusevet se hiszem…de talán ő lesz az akkor ha Ziggi vissza nem tér a filmforgatásáról és akkor biztos egy Rusev/Summer Rae vs Ziggler/Lana lesz:$

            IC: Ryback miatt ott homály van, nem tudom hogy mikor térhet vissza.
            TT öv: TT téren nagy a katasztrófa, PTP vs a Három tapsi király…Ascensiont elintézték és most sajnos a Lucha Dragons is erre a sorsa jut. Pedig én nagyon örülnék ha az Ascension TT bajnokok lennének.

            Díva öv: Az SD TT meccs már jobb volt mint szokott a Belláék odatették magukat. Különben én bírom Nikkit, láttam már egy két jó mozdulat sorát de sajna nem nagyon használja őket, habár az SD-n használta és Brievel nagyon jól összedolgoztak..szóval amíg át nem jönnek az NXT-s dívák addig Nikki. Utána Becky 🙂

            Kedvelés

          4. ÉN tippre gondoltam

            Amúgy a US öv sztem owens vagy cesao (bár ha ők egymás ellen mennek a SS-en akkor gőzöm sincs)
            AZ IC. meccsre tippem sincs hogy ryback után ki lesz !!!
            A diva meccsre sztem egy nxt diva lesz

            A többire nincs tippem

            Kedvelés

          5. Én ss-től függetlenül válaszoltam a kérdésre, kik lehetnek a következő gazdái az öveknek (történjen bármikor).

            Kedvelés

    2. WWE WHC: Egyelőre Rollins biztos hogy marad bajnok, Lesnarban biztam nagyon hogy az SS-en megnyeri, de sajna visszakellett hozni Takert, nem tudom minek, inkább tartogatták volna a Royal Rumble-re vagy a TLC-re és valami kikötésel meccseltek volna, de így, Lesnar karakterre is hatalmasatt fog gyengülni ezzel a vereségel, szóval öv közelbe ő sem fog egy ideig kerülni az biztos, remélem hogy ez a Cenas dolog csak egyszeri volt, én még öv közelbe sem szeretném látni, nem hogy mindjárt 2nél bakker, szóval ebbe nem is akkarok belegondolni, HHH kötve hiszem hogy elveszi hisz már 1 évbe ha 1szer meccsel, ő is olyan lenne mint Rock, szóval nem, Rollins jó bajnok is lehetne, mert ott van minden adáson (fun fact: 2012 óta nem hagyott ki egy Raw adást se 🙂 ) és még meccsel is, még SD-ken is, csak egy a gond, hogy gyáva karaktert kapott, nem használhatja a faszábnál fasszább mozdulataitt (Phoenix Splash, Curb Stomp), szóval ha ezzen változtatnának, jobb karaktert kapna, több mozdulatott, qrva jó bajnok is lehetne……

      IC : Rybacknél is ott lesz még egy ideig az öv, hacsak ez a sérülés nem komolyabb, ha Bryan nem sérül le, kb 1 évig nála lett volna az öv, de így most Rybacknél lesz, szóval itt övváltást kb a TLC, RR-ig ne is várjatok…. és aki majd lehett, fogalmam nincs, majd fél év múlva meglátjuk….

      US: Nagyon remélem hogy Cena mostmár minnél előbb elveszti és KO megkapja, és Cena elmegy filmezni, nyaralni, vagy bánom is én hova, csak ne lássam egy ideig…. szóval az SS-re nagyon remélem hogy KO megkapja, bár ha Cesaroval fog feudolni, akkor ennek is lőttek, és ROYAL-nak lesz végül igaza, hogy Cenaval temetetik el az övet sajna 😦 …. bár reménykedjünk, hátha…. bár valószínű hogy hiába…

      TT: A béke segge alatti, kis porszem alatt van most kb a tt dívizió, 2 csapat van PTP meg a nyú déj, és ennyi…. szóval a PTP-nél fog maradni még 1-2 hónapig az öv, és ha addig se lesz felhozva a Sawft és Blake meg Murphy és nem lesznek nyomatva a Lucháék meg az Acsension, akkor hivatalosan is eltemethetjük ezt a részt…..

      Díva: Na igen itt már látni valamicske változást, ez kellett nagyon ide, még felhozhatnák mondjuk a Bliss,Bayley, Emma duót is, és akkor nem csak ez a 3 csapat meccselne egymásal…. az öv még Nikkinél van, megakkarják vele dönteni AJ rekordját, mivel Punk felesége ugye, az sem kizárt hogy Rollinsal is ez a tervük, megdönteni Punk rekordját…. szóval még 2 hónapig Nikkinél marad, és utána eljöhet majd az NXTsek ideje….. 🙂

      Kedvelés

      1. A Punk és AJ rekordtiprása nem rossz gondolatmenet erre nem gondoltam. US öv, bárkihez is kerüljön remélem, az Open Title Challange megmarad, ez egy jó mód hogy karakterek bemutatkozzanak, vagy pusht kapjanak.

        Kedvelés

        1. Igen a punkos ötlen nekem se jutott eszembe de sztem jó ötlet
          AZ US open challange-t én is szeretem, így legalább kapnak meccset a kevésbé híres szupersztárok is!
          Én nemhiszem hogy ryback olyan sokáig birtokolná (bár lehet) és az IC öv az amelyik a TT. öveken kívül még RAW adásokon is cserélődhett !!!!!
          ÉN az Lucha D.-t szeretném bajnoknak látni, és remélem eljön az idejük.
          És hogy vajon rollinstól ki lesz képes elvenni azt nem tudom, mivel minden híresebb sztárnak van már konfliktusa valakivel(és nemhiszem hogy ortont visszahozzák öv közelbe) esetleg talán majd KANE lesz képes elvenni bár annak nem örülnék !
          Valamint akkor sheamus mikor váltaná be a táskát, mert nemhiszem hogy elvenné egy heel karaktertől !

          Kedvelés

    1. Az első három az biztos de a többit nem sorszámoztam mert, nem tudok köztök ilyen sorrendet felépíteni mert mindenkihez a “sajátja” illik.

      Pankrátor finisherek:
      1. Undertaker-Tombstone Piledriver
      2. HBK-Sweet Chin Music
      3. Kane-Chokeslam

      Randy Orton-RKO
      Cesaro-Neutralizer
      Kofi Kingston-Trouble in Paradise
      Sheamus-Brogue Kick
      Neville-Red Arrow
      Mark Henry-World’s Strongest Slam
      Seth Rollins-Curb Stomp (kár érte:()
      Brock Lesnar- F-5
      Triple H Pedigree
      Chris Jericho-Codebreaker
      Dean Ambrose-Dirty Deeds
      Edge Spear
      Ascension-TT finisherjük

      Díva finisherek

      1. Michelle Mccool-Faithbreaker / Paige-PTO
      2. Aj Lee-Black Widow
      3. Kaitlyn-Spear

      Lita-Moonsault
      Nikki Bella-Rack Attack

      Kedvelés

    2. Ezekiel Jackson: torture rack
      Undertaker: tombstone
      Chris Benoit: crippler crossface
      Chris Jericho: liontamer
      Randy Orton: punt kick
      Kane: chokeslam
      Cm Punk: gts
      Justin Gabriel: 450 splash
      Goldberg: spear
      Kofi Kingston: trouble in paradise
      Rey Misterio: the 619
      Mvp: the playmaker
      Jeff Hardy: swanton bomb
      Rvd: 5 star frog splash
      Booker t: scissor kick

      Ez a 15 kedvenc finisherem de nem sorba raktam

      Kedvelés

    3. Legjobb szerintem:

      1. UT – Tombstone
      2. Orton – RKO
      3. Lesnar – F5
      4. Neville – Red Arrow
      5. Sheamus – Brouge Kick
      + 1: Rusev – Accolade

      Régiek közül:

      1. CM Punk – GTS
      2. Jericho – Code Breaker
      3. Edge – Spear
      4. HHH – Pedigree
      5. Seth Rollins – Curb Stomp
      +1 : Lesnar: Kimura Lock

      Díváknál:

      1. Paige – PTO
      2. Nikki Bella – Rack Attack
      3. Sascha Banks – Bank Statement

      Kedvelés

  11. “A WWE eredeti terve Sting-gel a SummerSlam-re nem más volt, mint egy Tag-Team meccs, amelyen a partnere Roman Reigns, és Dean Ambrose lett volna.

    Az ellenfeleik pedig a hat emberes Tag-Team meccsen a Wyatt Family, tehát Bray Wyatt, Luke Harper és Erick Rowan lettek volna.

    Így, hogy Rowan a ringen kívülre került a WWE más opciók után tekint jelenleg, és arra is nagy esély van, hogy egy új „családtagot” fognak bemutatni.”

    Mondtam,nektek,hogy újra összeáll a wyatt family,és nem várnak addig amíg vörös szakáll felépül.Remélem egy új arc lesz az új tag,nem pedig a rosterböl valami zsibbadék.
    A másik oldalon Sting?Nocsak.Ez eggyértelművé tette,hogy sajnos az újra összeállt Wyatt family veszteni fog.Ott van ugye szuper kentaur,nincs az az isten,hogy zsinórban 2 x kikapjon..és maga Sting ..ő se fog 2 ppv-én veszteni..nem ezért jött ide a wwe be,hogy veszítsen.Pont ő!
    Kár,hogy a Wyatt family összeállása egy nagy vereséggel fog kezdődni,de remélem,nem 1 x alkalom lesz az összeállás,és nyomatják tovább,mert valljuk be őszintén,kár és felesleges volt a feloszlás.Volt még bennük még potenciál és lehetőség,főleg úgy,hogy a nagy ellenfelüket a csicska..et kegyetlenül elpusztították muahahahahahaha

    Kedvelés

      1. Egyébként össze fog állni a Shield is hamarost, csak nem tudom mostmár milyen apropóból. Azt hiszem a MITB után írtam hogy valszeg mindkét csapatot összetrombitálják, de azt az öv miatt meg Lesnar ellen teszik. Pontosabban először egymás ellen a többi majd utána. Wyattnek is az öv lenne a normális feudalap végre, Romannak is oda kellene adni a WM alázás után. Mindegy elkalandoztam.
        Lesnar szerintem kiesik most a képből kb 3 PPV-re akár nyer vagy veszít, Rollins 2-őt hagyjuk egyelőre, hiába személyes kedvenc, most kuka, nem lesz beváltósdi. Az az öv meg asszem Kane ellen lesz megvédve, szóval Rollins helyett lesz Sting meg valami bohóckodás a Summerslamen. Kár.

        Kedvelés

  12. Undertaker legyőzi lesnart a ss-en és utána ennyi volt?
    A nagy kérdés,hogy jövőre a wm en ki lesz az utolsó ellenfele?lesnar nem hiszem..most lesz revans és bosszúvágy kiélés..Talán egy másik legenda tér vissza?Goldberget megnézném azért ellene.Vagy meghúzzák azt,hogy utoljára a tesójával küzd meg?wm en 3.x?hmmm
    Remélem nem müzli,se júdás,kentaur vicc trió…mert hiába győzné le őket,ilyen győzelemmel visszavonulni szégyen lenne ránézve.

    lesnar bármit megkaphat és meg is kap,pedig valljuk be,nem akkora eresztés ő.Elért nem 1 dolgot a wwe ben,de közel sem annyit mint a halott ember.Pusztító fenedvan kelett müzli ellen és az öreg johny visszahozta őt anno..azóta is idénymunkásként ténfereg a dollár milliók között…az igazi kultikus státuszt a streak megtörése hozta el számára,mert bármi is lehet vele a jövőben,lehet,hogy pár év és süllyesztő,véglegesen,akkor is ő marad az az ember,aki megtörte minden idők legnagyobb streakjét,mely több mint 2 évtizeden keresztül tartott.
    Ekkora dolgot..nem is lehet máshoz hasonlítani.
    Ha el is tünik lesnar,boldog lesz,mert 1 szereplésével többet keres mint bo dallas félék egész évben..

    Kedvelés

    1. Hagyjuk mar, annyira tul van értékelve az a streak….igazabol nem is tudom hogy melyik a szánalmasabb:Rusev veretlensegi sorozata, vagy UT streakje.
      Es a legrosszabb az egészben,hogy a csávó szinte olyan öreg mint a nagyapám es megis egy ekkora sztorit építenek vele. Mar vagy 4 eve kritikan aluli meccsekkel pusztítja a pankráció világát es a sok hulye megis extazisba esik mikor meglátja a nagy halott embert…
      Mielott irnatok,nem vagyok müzli rajongó,csak leirtam hogy szanalmas ami itt folyik. Tele van tehetsegesebbnel tehetségesebb pankrátorokkal a rooster mint pl. Neville es nekunk megis egy öregember vonaglasat kell majd neznunk a fomeccsen…

      Kedvelés

      1. Hogy tudod te jó isten Rusev “streakjét” ősszehasonlítani Undertakerével ? Mégis hogyan ?? Nem 1 évről van szó hanem 21-ről…Taker 21x borította sötétségbe az aktuális WM arénát..amíg a nagy Rusev csak egy évig hadonászott a zászlóival…gondolkozzunk előbb azon amit leírunk mert ezzel ->” annyira tul van értékelve az a streak….igazabol nem is tudom hogy melyik a szánalmasabb:Rusev veretlensegi sorozata, vagy UT streakje.” korszakok egyik meghatározó pillanatait szidod .

        Kedvelés

      2. Először is.Ő már akkor legenda volt,amikor te még babáztál.
        Undertaker több mint 2 évtizeden átívelő wm veretlenségi szériája legendás,akárcsak ő maga.tsz paraszt “veretlenségi”sorozatát még csak 1 lapon se lehet ezzel említeni.Anno lord tensai is veretlen volt egy jó darabig,majd süllyesztő,csak a miheztartás végett.Ők veretlenek voltak x meccsen át,Taker meg 21 éven át a wm en..Látszik nem értesz ehez az egészhez,csak nem tetszik,hogy egy 50 éves ember idejön és lealáz mindenkit.
        A rosterből sokan kis taknyok voltak akkor maikor Taker már itt volt..
        A kor mindenki felett eljár,majd idövel te is megérted ezt.Az egész életét a sportnak szentelte,és korához képest jó formában van,szívós az öreg és sokat bír még mos is.Ne egy kentaurhoz hasonlitsuk stb,akik fiatalabbak.
        Sok tehetséges pankrátor nem kap lehetőségét,lásd doom ivadékok,maszkos törpék stb stb stb de a tehetségtelen bohóc gárda júdás,kentaur csak lehetőséget kap..
        Mi nem vagyunk hülyék,de nagyooon sokan vagyunk.És szó szerint végünk van mikor elsötétül minden,és megkondulnak a harangok.
        Mi imádjuk őt,és azt akarjuk,hogy itt legyen harcoljon,küzdjön győzzön és méltóképp búcsúzzon el.És úgy tűnik,megkapjuk mindezt.
        Ha nem is kedveled őt a kora miatt lol tiszteld őt,az eredményeit,a karakterét,a karrierjét és azt,hogy ő mennyire alázatosan végzi a dolgát 25 éve,hogy Én te a 3. meg a x 100 miliomodik ember jól szórakozzon a meccsein.
        Ő ezért él,s mi éltetjük őt.Még 1 x utoljára visszatért a halott ember,hogy megmutassa ki is az az UNDERTAKER

        Kedvelés

        1. Pont te beszélsz a tiszteletről?! Szerintem azoknak a pankrátoroknak van nevük is! Amit itt ezen az oldalon művelsz az az óvodás szint legalja!

          Kedvelés

      3. Szerintem három éve Triple H-dzsel a WM 28-on az év meccsét mutatták be. Nem tudom, hány éves a nagyapád, de ha ilyen formában van, gratulálok neki. Nem mellesleg egy legendáról beszélünk, aki olyat tett a pankráció világában, amit a következő jó néhány évtizedben nem tudnak felülmúlni.

        Kedvelés

  13. Na ez jó kis adás volt . Egyedül csóri Miz-t sajnálom hogy így lejáratják pedig egyszer volt egy kis face turn je az Jö volt meg anno voltak jó meccsei CM Punkal is.
    Na meg az hogy Takerék hez kellett vagy 50 ember pff. Nembaj legalább valaki elveri végre Lesnart, utána remélem Reigns is elveri revanskènt a WM ért.
    Rollinsal meg HHH végre kezdhetne valamit … Mert ilyen fostos heel bajnokra nincs szükség. Mondjuk ha anno Ortont is ilyen ribancos szerepbe tették … Pedig Ő igen nagy személy a WWE ben… Valami aggresszív durva heel bajnok is lehetett volna , nem az idióta kecske genyót kellett volna pusholni …

    Kedvelés

  14. Hát nem volt rossz, de annyira jó se….. UT-t másfél éve nem láttuk Raw adáson, úgy látszik nagyon komolyan gondolják ezt a feudott, bár úgy is tudjuk hogy sajna Taker nyerni fog, Lesnar meg mehet a süllyesztőbe….. a meccsek egész jók voltak, csak ezt a Ptp vs matadoresz maszlagott pörgettem át, szóval azért mutatja hogy jó kis meccsek voltak itt, ilyen is ritkán van….. bár az mi hogy Lesnart meg UT-t vagy 60an fogják le, és mégis mindig kiszabadultak valahogy, tetszett de jobb lett volna ha egymásnak engedik és Lesnar mutatt egy kis erődemonstrációt, mert már úgy se lesz sokáig itt, a Summerslameig élvezzük ki, utána neki vége van sajna…. legalább egy utolsó pusztítást engednének neki, de más ezt se kapja meg, ahogy nézem, bár még lesz 4 raw adás, az egyikben hátha még utoljára láthatom a nagy fenevadatt…..

    Olyan is mikor volt már hogy 2 díva meccs egy adás alatt, nem semmi :D, legalább ezt helyre hozzták, még épp időben, és hát nem is akármilyen mecsek vannak már itt, kérem szépen, jó lesz ez, jó lesz ez, de nem örvendek előre, mert a WWEről beszélünk…. de egyelőre bíztató

    Megmondtam, Cena jött és elmondta hogy ő mekkora bajnok, meg a csamp isz hír, meg a ju esz é, ju esz é, blablabla ….. na de legalább open – ittúgysemnyerhetsz – challenge legalább nem volt, csoda, de megcsodálhattuk azért Cena pankrátori képességeitt, a főmeccsen, bejött Owens elverte, kiment, a végén bejött AA, és champ is here, és még ő beszél Rollinsról hogy mindig elfutt, ő mit csinál, egész meccs alatt fekszik, utána meg AA, és megnyerte a meccsett, és never gív ap…. csak nehogy őt küldjék a főövre is, mert én nem tudom mit csinálok akkor….

    Megvan az első meccs a SummerSlamre, Lesnar vs Taker, mind tudjuk hogy itt Taker nyer, és Lesnar mehett a levesbe, köszönüjük a sok pusztítást Bestia, a sok suplexet, és még sok minden mást, remélem a kövi 1 hónapban legalább engedik neki egyszer, hogy elverje Takert, így búcsú gyanánt……

    Ambrose, a másik nagy kedvencem, belőle is mit csináltak, édes jó istenem, 1 hónapal ezelőtt még zabálta a közönség, mindenkin Ambrose pólók, meg minden, most meg… ah nem is megyek bele, már az AmbroseAsylomos pólóját is elvették tőle…..

    KO a harmadik kedvencem, vele is mit csinálnak, zsinórban 2szer elverik szenával, bakker….. a 3 legjobb karaktert (Brock, KO, Ambrose) baszák tönkre, egy szena, egy 50 éves UT, és Ambrose-t meg fogalmam sincs miért, gondolom a filmje végett…. pff szégyen

    Érik nagyon a Lana vs Summer(Lana) Rae meccs az SS-re, én megnézném hogy hogy harcol Lana élesben, szóval remélem hogy létrejön ez a meccs…..

    Rusev valószínűleg Zigivel fog majd meccselni, ez se lesz rossz remélhetőleg…..

    Cesarot meg lehett hogy beteszik majd az Us meccsbe, őt is egyre jobban bírom, hanem KO akkor ő, csak már valaki vegye el az övett szenától….

    Az adás elment, 10ből kap egy erős 6ost….

    Kedvelés

  15. HUUUU végre egy jó adás !!!

    Tetszettek a diva meccsek is meg örülök hogy show kiütötte mizt !!!!

    Az utolsó meccs brutál volt és megint rusev volt az egyetlen aki ott maradt

    A legvége pedig nemis lehetett volna jobb LANA, CENA, CESARO, ORTON !!!

    Sajnos valószínöleg a smackdown már közel sem lesz ilyen jóó

    Kedvelés

  16. Ez a Cesaro hihetetlen egy figura az biztos. Ha ráadásul a promója is megközelítené Wayett vagy Ambrose szintjét, nem lenne hozzá hasonló szupersztár. 🙂

    Kedvelés

  17. Lesnar az állat, hagyjuk már csak ilyen a karaktere, egy legyőzhetetlen gép, majd akkor elhiszem ha visszamegy a UCF-be és legyőzi Cain Velasquez-t majd akkor én is bevallom hogy ő egy állat!

    Kedvelés

        1. Tudod te egyáltalán miért hagyta ott Lesnar a UFC-t nem azért mert szarrá verték hanem súlyos műtéte volt a hasánál és a teste már nem volt alkalmas a UFC.re eért jött vissza a WWE be jah és azt hiszed Lesnar nem olyan állat mint amilyen nézd meg 25 évesen a meccseit Taker a vért köpködte a Pokol Kapuiban.

          Kedvelés

          1. Brock azt tervezte hogy a wm után visszamegy a ufc-hez,keményen edzett rá,de mégsem történt meg.
            Ugyan is az utolsó pillanatban Vince egy olyan ajánlatot tett neki,egyszerűen nem utasíthatott vissza.
            Részleteket nem tudok de annyi biztos hogy full time fizetést kap a part timerkedésért,talán többet.
            Ezen kívül több záradék is van ami szintén Brocknak kedvez,mindent megkapott amit akart,őszintén ti mit tettetek volna a helyében?
            Mert én biztosan ezt választottam volna.

            Kedvelés

          2. Garage Fan 1995 teljes mértékben igazad van. Az a meccs NAGYON BRTUÁL VOLT.

            Kedvelés

  18. Undertaker bovonulásánál nincs jobb.Annyira jó,hogy beszarás,pedig már láttam pár 100 x…
    Mindig is nevetek az ilyen közjátékokon,mint a mostani.Szinte az egész roster beszalad,hogy szétválasszák és megfékezzék őket.Még bo dallas meg rózsácska is lol ami elég ciki és hiteltelen.Na,de természetesen 60 ember se tudja lefogni őket,majd jön az egész stadion,majd egész cansas,egész usa,egész világ…és még 7 miliárd ember se tudja lefogni őket.Aztán jön a dili kokárdás “csendőrség” és “láncra”verik a bestiát.
    Kemény…A ss-en Taker nyer,na,de hogyan tovább?Akkor nem Kane miatt tért vissza,remélem nem cseszik el ezt a sztorit.Jelenleg ebben van a legnagyobb potenciál.Jó lessz ez.
    Asszem mindketten heelben nyomják…hmmmmmmm
    júdást Kane fogja legyőzni.A szart is kiveri majd belőle.Nincs más,akit most oda lökhetnének,ss re felgyógyul a boka,sípcsont,malac perselyes törésből..és nagy vörös szörnyetegként fog visszatérni harcolni,és remélhetőleg nyerni is fog.

    A 6 os meccs olyan jó is lehetett volna…ha nem szarják el.Most komolyan,hófehérke karaktere ennyiből áll?Menekül,szökdös,kúszik mászik,hisztizik és a változatosság kedvéért menekül megint.Na és a medvebocs..ugyan ez..Én azt hittem jó kis heel karakter lesz,de lesilányodott bohóc csupán.Cezaro jó volt,a többi hulladék.

    Ez a teso teso teso dolog nanyira unalmas már..na de a Wyatt vs békapofa vergődés még szánalmasabb.Agyondicsértem őket,mert ku.. jó feudot nyomtak le,olyat ami minden részében a régi nagy véres brutális meccseket juttatta eszembe,de,hogy egyszerűen mindig ezek vergődnek.Nincs más?Én már unom a meccseiket,akármilyen jók is.Túl sokat meccselnek,vagy face to face vagy így…unalmas nekem…pedig tudjátok,mennyire imádom a jövőt.
    Harper kisujjába több őrület van mint békapofában…Jó,hogy visszatért és aljaskodik a főnökével együtt.Lesz itt még rendes család egyesítés is,csak idő kérdése.Szerintem vörös szakáll helyett jön majd idővel más..Ő pótolható,vagy véglegesen vagy csal átmenetileg.
    ss-en kentaur nyer…papírforma.Most kéne egy békapofa vs bogárszemű harper feud tök jó lenne,ne mindig csak Wyattel meccseljen már.

    Ratyi raw volt,amit egyedül Taker és a böhömke mentett meg..

    Kedvelés

      1. Na de akkor HHH nyírja Rollins t és vegye el tőle az övet. Most őszinte leszek veletek. MÁR NEM BÍROM SETH ROLLINS T BAJNOKKÉNT NÉZNI TOVÁBB.

        Kedvelés

  19. Eszméletln RAW volt 😀 😀 😀 Bár Undertaker fiatalabb volna akkor aktívan lennének meccsei 🙂 😀
    A régi SmackDown időkre emlékeztetett a megnyitó is 😀 Isteni adás volt 😀 Rég volt ilyen, főleg Takerrel 😀

    Kedvelés

  20. Ha Taker legyőzi lesnart,akkor számomra itt vége a 20 éves pankrációnézésnek.
    Majd az 50 éves kiöregedett hájas papi megveri a fiatal ereje tejében lévő szteroidos 140 kilós állatot.Ez nekem már nincs a realitás határán belül.Viszont ha Brock elpusztítja újra és Mr.Undertaker suplex city legnagyobb ribanca lesz,akkor mégis csak szorult egy kis kreativitás a WWE-be.

    Kedvelés

    1. Suplex City lefog égni!!!!!!!!!! Lesnar bejön Tombstone Citybe ember Lesnarnak VÉGE!!! Már most abba hagyhatod a Pankráció nézést hawer!

      Kedvelés

      1. Szerintem te túl nagy WWE fan vagy ha nem látod a dolgot, 1. Takert mindenki tiszteli de már majdnem el múlt 50 és már nem úgy mozog mint régen ja és nem tudom régen ki kinek volt a csicskája mert Lesnar 25 évesen is fel törölte a padlot Takerrel,

        Kedvelés

      1. Nem az a problémám,hogy visszajön,és meccsel párat nyugdíj előtt,tiszteletből,ilyenek..
        Elhiheted nekem,én is szeretem őt,ott voltam,igen The Undertaker vs. Mankind hell in a cell satöbbi….Viszont ha most visszajön és megveri,megalázza lesnart,akkor elveszti a hitelességét,nem lesz többé verőember,nem lesz többé semmi.Márpedig lesnar az egyetlen(és amit mostanában művel)amiért érdemes nézni.

        Kedvelés

        1. lesnar idénymunkás csak,mint a dinnye szedők.Amíg van dinnye,dolgozgatnak módjával,amikor végetér a szezon lépnek.

          Kedvelés

        2. Pont ezért van neki egy kurva hiteles és félelmetes karaktere, ami még ilyenkor is eladja az egész sztorit. Hidd el én sem vagyok vak, tudom hogy hány éves, kicsit látszik is, de amíg megemel, megtart és odabasz egy 150 kilós nagydarab lila disznót addig pont le fogom szarni hogy már nem úgy áll a lábán. Őt a hihetetlen kondija és a legeslegnagyobb karaktere tartja itt a panrációban. Szarik ő a pénzre van neki elég szerintem, addig csinálja amíg akarja, régi szerelem ez már, ősszel lesz hivatalosan 25 éves.

          Kedvelés

  21. Remek adás volt.. Ez után a gyenge 10/6-os PPV után ez 10/10-es volt..
    Még hogy minek tért vissza Taker hát mekkora Showt lenyomtak Lasnerral :DD
    Csak szegény Taker ne kapjon szívrohamot meccs közben :DD
    2 Diva meccs ilyet is ritkán látni.. És nem is voltak rosszak..:D
    Fő esemény nekem nagyon tetszett főleg a vége 🙂

    Kedvelés

Vélemény?