Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. január 19. – RAW Reunion

raw1501192015. január 19-én a dallasi American Airlines Arénából jelentkezett a Monday Night RAW, illetve ahogy a beharangozóban is láthattuk: A RAW Reunion. A kommentátori asztalnál most is Michael Cole, JBL és Booker T köszönt bennünket és természetesen először a négy Hall Of Famer megjelenéséről beszélnek.

Martin Luther Kingről kapunk egy videó-összeállítást, majd a ringhez elsőként a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Brock Lesnar és ügyvédje, Paul Heyman érkezik. Heyman szokásához híven elkezdené bemutatni magát, ám Lesnar félbeszakítja és azt mondja: Harcolni jött és azért, hogy megmondja Seth Rollinsnak: szét fogja rúgni a seggét. Amikor ő megjelenik, az az üzlet ideje. Rollinsnak tíz másodperce van, hogy idehurcolja a seggét! – mondja, a rajongók pedig elkezdenek visszaszámolni.
Seth persze nem jelenik meg, Lesnar gúnyosan meg is jegyzi: Gondoltam.
Ekkor szólal meg Triple H zenéje és a WWE COO egyedül érkezik az arénába. Miközben a ring felé halad, kapunk egy visszajátszást a múlt heti szerződés aláírásról. HHH azt mondja érti, hogy Brock és Paul miért ilyen zaklatott. Zavarba hozhatta Lesnart, hogy Seth Rollins egy Curb Stumppal nyomta a fejét a padlóhoz, de a Beast volt az, aki először támadott egy suplex-szel. Tehát tulajdonképpen érthető, amit Seth tett, így Ttriple H azt javasolja Brocknak, menjen a backstage-be, dobjon be egy szép kis steaket, amíg ő Heymannel üzletemberek módjára megbeszéli a dolgokat.
Lesnar megkérdezi: HHH azért van itt, hogy megoldják a problémát, vagy harcolni jött? Odadobja Heymannek a mikrofont és jelzi, hogy ő készen áll. Paul hangosan próbálja leállítani, közben megszólal Stephanie zenéje és HHH felesége Kane, illetve Big Show kíséretében érkezik. Már a rámpáról odaszól: hűtsék le a fejüket és tárgyaljanak üzletemberek módjára. A ringbe lép, Brock elé áll és kéri, hogy gondolják át ezt, közben pedig HHH, Kane és Show látványos keringéssel mutatják meg: ők vannak túlerőben. Brock azonban mindennek ellenére nekiugrana Triple H-nek és ki tudja, mi történne, ha az óriás kivetítőn nem jelenik meg Seth Rollins.
Seth Brockot szólítja meg, és azt mondja Lesnar mindig mögötte jár két lépéssel. Ősembernek nevezi és javasolja neki, nyugodjon meg, lesz még lehetősége, mielőtt ő elveszi tőle a bajnoki övet a Royal Rumble-ön.
Paul Heynam vág közbe és csípősen jegyzi meg Mr. Money In The Bank-nek, hogy most a felnőttek beszélgetnek. Aztán visszafordul a Vezetőséghez és azt mondja: tegyék vissza a pórázt a kölyökre, mert ha Lesnar teszi ezt meg, mindenfelé testek fognak heverni. Azonban ha megfékezik Rollinsot, Lesnar boldog lesz. Ha nem, az lenne a legrosszabb az üzletnek… Végül közli, hogy a Royal Rumble estéjén a győztes és a WWE Bajnoka továbbra is Lesnar lesz.
John Cena zenéje szinte belefojtja a szót Heymanbe, és a dallasi közönség lelkesen fogadja az érkező szupersztárt.
Cena szerint már aláírták a szerződést és szétrúgták egymást, de a lényeget majd vasárnap fogják rendezni. Most azért jött ki, hogy a Vezetőséggel beszéljen – mondja. Visszaugrik az időben és felemlíti, amikor azt kérték tőle, hogy csatlakozzon hozzájuk, de ő nemet mondott. Ezután eltervezték, hogy elpusztítják őt és hétről-hétre a falnak nyomták a hátát. Ne hagyják ezt abba -mondja nekik, mert minden amit tesznek, minden amit mondanak úgy feltüzeli őt, mint még soha azelőtt. Ez a tűz majd el fogja égetni Rollinsot és Lesnart és kijelenti, hogy a Bajnok itt van!
Bármit megtenne, hogy visszahozhassa Eric Rowant, Dolph Zigglert és Rybacket – folytatja. A Vezetőségben azonban nincs már tűz, csak hamu. A világ legnagyobb segglyukainak nevezi őket, majd távozni készül.
Stephanie megszakíttatja a zenét és kéri Cenát, hogy menjen vissza. Steph mosolyog, ez pedig nem biztos, hogy jót jelent Cenának, tudjuk, hogy a nő bizony mosolygós gyilkos.
Azt mondja, ez most fordulópont John Cena karrierjében, hisz ő az a srác szokott lenni, aki mindig nyer, nem az, akinek most mutatja magát. John Cena az az ember, aki hazudott a rajongóknak azzal, hogy visszahozta a Vezetőséget! Mondhat elcsépelt vicceket, de egyedül miatta vannak most itt. John Cena a felelős azért, mert három szupersztár elveszítette a munkáját és a megélhetését. Senki nem akar szurkolni John Cenának, vagy látni, ahogy nyer a Royal Rumble-ön, mert John Cena már nem az az ember, aki volt!
Seth Rollins is megszólal a kivetítőn és lúzernek nevezi Cenát, egy kudarcnak. Mindenki tudja – kivéve őt magát, hogy vasárnap is kudarcot fog vallani. Ha van valami, amiben ő és Lesnar egyetért az az a tény, hogy John Cena ideje lejárt. Tartsa távol magát minden meccstől a Royal Rumble-ön, húzza be a farkát a lábai közé és szaladjon el!
Cena szerint lehet, hogy Rollins behúzza a farkát, főleg, amikor Roman Reigns le fogja rúgni a fogait a torkán. Ez nem az üzletről, nem a pénzről és nem az erőről szól – folytatja Cena, hanem a tiszteletről. Vasárnak, ha ő legyőzi Seth Rollinsot és legyőzi Brock Lesnart, az emberek lehet, hogy nem fogják szeretni, de átkozottul biztos, hogy tisztelni fogják!
Javasolja, hogy ha vasárnap megnyeri a Royal Rumblet, a Vezetőség adja vissza az munkáját a három kirúgott szupersztárnak. Triple H szerint az a probléma, hogy ők már adtak egy esélyt Cenának, hogy visszaszerezze a srácok állását, de elbukott. De Cenának mindig fel kell valamit tennie tétként. Ismét felajánlja, hogy ha ma este Cena megnyeri a meccsét, visszajöhetnek Zigglerék. Azonban ha veszít, nem vehet részt vasárnap a cím meccsen! Paul Heymannek tetszik az ötlet, Cena azonban nem nagyon bízik – érthető módon – a Vezetőségben. Döntenie kell, Stephanie pedig még osztja is, hisz arra emlékezteti, amit percekkel ezelőtt mondott: bármit megtenne, hogy a három szupersztár visszakapja az állását. A kérdés: Cena csak beszél, vagy be meri vállalni, hogy ha veszít, nem vesz részt a RR meccsen?
Triple H végül más megoldást talál: bízzák a döntést a rajongókra! 15 millió ember töltötte le a WWE applikációt, adjanak lehetőséget nekik, hogy eldöntsék, mi történjen. Ez egyszerű, ugyanakkor megmutatja, mit gondol a WWE Univerzum John Cenáról…

Bray Wyatt vs Daniel Bryan
Daniel Bryan épp csak visszatért, ám a SmackDownban már kétszer is ringbe kellett lépnie. Mai ellenfele Bray Wyatt, akiről tudjuk, hogy keményen küzd és semmitől sem fél. A közönség ugyanúgy biztatja Bryant, mintha nem is teltek volna el hónapok…
A két szupersztár nem sokáig foglalkozhat egymással. Bryan épp földre küldi Wyattet, a ringen kívül vannak, amikor megszólal Kane zenéje. Ez eltereli Daniel figyelmét, Bray azonban nem használja ki a kínálkozó lehetőséget.
Kane a kommentátorok mellett foglal helyet és figyeli az eseményeket, azt, hogy Bray Wyatt épp átveszi az irányítást. Leüti a ring sarkára mászó Bryant, majd kívül nekivágja a barikádnak és a ringnek is. Daniel a nyakár fogja, Rray tovább támadja, majd mikor visszaütne ismét földre küldi. Kihasználja a fájdalmát és nyakra támad.
A közönség is érzi, hogy baj lehet, ezért egyre hangosabban kezdik biztatni kedvencüket, aki ki is jön a szorításból, de fölénybe nem tud kerülni.
Bray Wyatt újabb ütése nyomán Daniel Bryan fájdalmas arccal terül el, majd nyakát fogva kigurul a ringből. Kane tapsol, tetszik neki ez a helyzet.
Bray továbbra is irányít, de Daniel kirúg a kopogtatásból, a mérkőzésvezető pedig többször is megnézi, képes-e folytatni a meccset. Természetesen igen, sőt Bryan fordít és a jól ismert rúgás-sorozatot osztja ki Wyattnek, majd a ring sarkáról rántja le. Kopogtat, de Bray kirúg.
Bray térdel, Daniel rúgja. Wyatt elmozdul és lendületből támadna, de Daniel is elhajol, így Bray átzuhan a köteleken. Mikor felállna érkezik Daniel Bryan és egy ugrással küldi vissza a földre. Visszalöki Brayt a ringbe, és már mászna utána, amikor Kane kapja el hátulról. A mérkőzésvezető ebből semmit nem lát…
Bray Wyatt azonnal kihasználja a kínálkozó lehetőséget: nekivágja Bryant a ring sarkának, majd jön a Sister Abigel és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Bray Wyatt.
Miután Bray távozott, Kane a ringbe ment és megtámadta Bryant, legvégül pedig kiosztott neki egy Chokeslamet.

Láthatjuk, miről szavazhat a WWE Univerzum. A kérdés: Kockára tegye-e John Cena a Royal Rumble bajnoki cím mérkőzését azért a lehetőségért, hogy visszajöhessen Dolph Ziggler, Eric Rowan és Ryback? Igen-Nem választás lehetséges.
Megmutatja Michael Cole azt is, hogy Dolph Ziggler mit írt a Twitteren: Nemes, John Cena, de a harc a karrieremért olyan dolog, amit én mindig tenni a fogok! A WWE Univerzum megérdemli a legjobbat, hallgasd meg őket, ne “őket”.
Eric Rowan ezt tweetelte: Elszakítottak egy helyről, ami arra késztet, hogy egyre jobban vágyjak rá.

Backstage: Az irodában Triple H telefonál, amikor valaki megveregeti a vállát. Fordul a kamera és látjuk, hogy Scott Hall és Kevin Nash van ott, mindketten nWo pólóban ! Kevin Nash javasolja HHH-nek, hogy dobja le az öltönyét és menjen velük ma este. Shawn Michaels is megérkezik, így szemtanúi lehetünk az nWo és a DX találkozásának. Shawn azt mondja HHH-nek, hozza csak vissza Cena barátait, adhatnak nekik egy kicsit a kemény időkből, amíg itt vannak.
Gúnyolódik kicsit Triple H öltözékén, megkérdezi tőle, talán ő Vincr Jr.? HHH cserébe HBK Remingtonos pólóját szólja le.
Sean “X-Pac” Waltman jelenik meg, majd hamarosan ő még egyszer, ugyanis az első nem más, mint Damien Mizdow Waltmannak öltözve. Megjelenik Miz, akinek nem tetszik a dolog, hisz Damien az ő dublőre.
Mikor Miz és Mozdow távozik, Kevin Nash megkérdezi HHH-től, milyen show-t futtat? HHH rázza a fejét és bevallja, hogy szégyelli.

Következik a Legend Panel. Byron Saxton konferálja fel az érkezőket, elsőként Hulk Hogant. Másodikként Rick Flair érkezik, míg utoljára Shawn Michaels jön be.
Byron megkérdezi tőlük is ugyanazt, amivel kapcsolatosan a közönség az applikáción keresztül szavazhat: Feltegye-e John Cena a cím meccset tétként?
Shawn Michels és Hulk Hogan igennel, míg Rick Flair nemmel válaszol. Byron Rick Flairhez intézi a következő kérdését: Az 1992-es Royal Rumble megnyerése pályafutása legnagyobb pillanata volt? Igen, mondja Flair a legnagyobb pillanat, az egyik legnagyobb éjszaka volt. Semmi nem olyan, mint egy Royal Rumble győzelem. Közben képeket is kapunk a 23 évvel ezelőtti eseményről. Flair megemlít pár szupersztárt a résztvevők közül, többek között a jelen lévő HBK-t és Hogant, valamint Macho Mant, Undertakert, Roddy Pipert.
Az 1995-ös RR és Shawn Michaels jön. Shawn azt mondja, a Royal Rumble a megtestesítője annak, hogy mi történik a jövőben. Ha megnyered a Rumblet, a jövő a WrestleMania. HBK soha nem lehetett volna Mr. WrestleMania a Royal Rumble nélkül.
Saxton Hoganhez fordul, aki egyike volt azoknak az embereknek, akik segítettek a Royal Rumblet felemelni oda, ahol most van. Mire emlékszik vissza? Hulk, aki kétszer is – 1990-ben és 1991-ben – megnyerte a Rumblet arról beszél, milyen kemény volt a verseny. Amikor már a ringben volt, soha nem tudhatta, ki jön ki legközelebb és a nagyobb neveknek nagyobb volt a céltábla is a hátukon.
Saxton megemlíti, hogy a WWE történetében eddig 22 RR győztes szupersztár van (összesen 28 alkalommal rendezték meg a Rumblet). Megkérdezi, mi a tippjük, ki lehet a győztes ebben az évben?
Shawn Michaels úgy véli, ez az ember Bray Wyatt lehet, akit ő nagyon tehetséges fiatalembernek tart. Hogan a fejét rázza és azt mondja, hogy szép tipp volt Mr. WrestleManiától, de nem Wyatt fog nyerni. HBK feláll és szinte felháborodik, hogy Hogan állandóan piszkálja, böködi őt. Ha már ott vannak, játsszák le újra a 2005-ös SummerSlamet – mondja. (Akkor Hulk Hogan legyőzte Shawn Michaelst.) Végül visszaülnek és Hulk elmondja, hogy szerinte ezen a vasárnapon Daniel Bryan fog nyerni. Rick Flair véleménye az, hogy Dean Ambrose lesz az idei RR győztese.
Big Show zenéje szólal meg. Byron Saxton elhagyja a ringet, a Hall of Famerek felállnak, bár valószínűleg ez most nem a tisztelet jele.
Show megtapsolja őket miközben közeledik a ringhez. Átlépi a köteleket, majd beszélni kezd. Először azt mondja, három Hall Of Famer, három RR győztes, három legenda! Ő nem lát legendát – teszi hozzá,a közönség pedig egyre hangosabban kezdi kiabálni: Eladtad magad! Show begurul. Nem adta el magát, azt tette, amit tennie kellett a családjáért. Mindenki megtette volna ugyanezt.
Hogan szól közbe, azt mondja a rajongók nem akarják Show-t itt látni. Az óriás azonnal visszaszól, Hogan húzza meg magát, ez már nem az ő ideje. HBK, Hogan, Rick Flair – mindannyian féltékenyek rá! – mondja, majd odaáll Hogan elé és emlékezteti, hogy első estéjén a WCW-ben legyőzte őt egy bajnoki cím meccsen.
Aztán Rick Flairre tér át, aki befogta őt a Figure Fourral, de végül kijött belőle és kiosztotta neki a chokeslamet. Megjegyzi neki, hogy belülről ma is az rágja Flairt, hogy kitették a WCW-ből.
Shawn Michaels sem ússza meg, Show szerint amikor ő megjelent a színen, HBK zátonyra futott.
A három Hall of Famer nem más, mint három agyonmosott ember. Szégyenli, hogy ilyen legendák kijönnek ide és a közönség figyelméért könyörögnek – mondja. A Royal Rumblet ő fogja megnyerni, mert senki nem képes egy óriást átdobni a kötelek fölött! Flair, Hogan és HBK hagyja el a ringet és menjenek vissza az öregek otthonába! Ha nem teszik meg, ad nekik egy kis Royal Rumble előzetest most azonnal!
A legendák nem ijednek meg. Flair vetkőzni kezd, majd táncolva megüti Show-t, mire ő kioszt neki egy KO-t! Nature Boy elterül, HBK és Hogan mellé térdelnek, miközben Show azt kiabálja, hogy ez az egész Flair hibája!
Roman Reigns zenéje szólal meg és a fiatal szupersztár szokásához híven a nézőtéren át érkezik. Rick Flairt időközben a ring sarkánál az orvos is megnézi. Reigns Show elé áll, az óriás pedig azonnal figyelmezteti is, hogy ha még egyet lép, valami nagyon rossz fog történni, majd felszólítja, hogy húzzon a ringből. Roman válaszként üt, többször is. Show adna neki is egy KO-t, de Roman elhajol, majd kifordul a chokeslamből is. Válaszul Big Show korábbi kijelentésére lendületet vesz és átlendíti az óriást a kötelek fölött! Show fájdalmasan fogja a karját és megfutamodik…
Rick Flair időközben már lábra állt. Reigns odalép hozzá, majd a Hall Of Famert többen kikísérik.

A backstage-ben John Cenát és Renee Youngot látjuk és egyúttal látjuk azt is, hogy végződött a szavazás. A közönség 85 %-a úgy véli, hogy Cena kockáztassa a RR meccsét a három kirúgott szupersztár érdekében. Renee meg is kérdezi Cenától: Úgy érzi, hogy a WWE Univerzum hátat fordított neki? Cena válaszában megemlíti, hogy őt már szerették és gyűlölték is. A legfontosabb az egészben azonban az Univerzum maga és ma az Univerzum döntött úgy, hogy harcoljon. És a helyzet az, hogy ő is ezt akarja. Ezt követően, vasárnap pedig mindenki tudni fogja: The Champ is here!

Dean Ambrose vs Bad News Barrett
Hosszú út vezetett az este második mérkőzéséhez, ami Ambrose irányításával indult. Percek kellettek, mire az Interkontinentális Bajnok képes volt magához ragadni a kezdeményezést és fölénybe került. Ekkor úgy tűnt, hogy a bajnok meg sem áll a győzelemig, azonban Ambrose sem akarta könnyen adni magát. Kirúgott a kopogtatásból, bekeményített és ismét átvette az irányítást. Barrettnek még voltak próbálkozásai, ám végül jött a Dirty Deed, ami egyben a meccs utolsó mozzanata is volt.
A mérkőzés győztese: Dean Ambrose.

Láthatjuk, hogy a Dallas Cowboys játékosai a helyszínen tekintették meg a RAW-t, majd máris egy Royal Rumble reklámot nézhetünk meg, amiből természetesen nem marad ki az sem, hogy a WWE Network jóvoltából már szinte világszerte követhető lesz a PPV.

Big E és Kofi Kingston vs Cesaro és Tyson Kidd
A New Day tagjai énekelve vonulnak be, természetesen mindhárman, így Xavier Woods a közelből szemléli majd az eseményeket. Cesarot és Tysont most is kisebb csapat kíséri, nevezetesen Adam Rose és a Rosebuds, illetve Natalya. Egy hete már volt egy meccsük egymás ellen, akkor a New Day tagjai nyertek. Azt hihettük, hogy Tyson és Cesaro bosszúra éhes, azonban a dolgok másként alakultak. Cesaro Kofival küzdött és véletlenül saját csapattársát is lelökte a ring mellől. Kofi azonnal elkapta a svájcit, összegöngyölte és kopogtatta.
A győztesek: Big E és Kofi Kingston.

Scott Hall, Kevin Nash és Sean “X-Pac” Waltman érkezik, bevonulásukkor az egykori nWo zenéje szól. Hall megkérdezi, ki van itt, aki látta az nWo-t? Nash folytatja: Az nWo hozta létre a Monday Night Wars-t, és számos top szupersztárnak adott lehetőséget. Viccesen azt is mondhatnánk, az nWo felelős minden nagyszerűért, ami valaha is készült.
Waltman beszélne még, de félbeszakítják. Konnor és Viktor érkezik, azaz itt van az Ascension. Viktor üdvözli őket a show-ban, majd azt mondja, akár “WolfPack”, bár ők nem látnak mást, csak három öreg kutyát, akik könyörögnek, hogy emeld ki őket a nyomorúságukból. Ők ketten azok, akik ezt megtehetik – fűzi hozzá Konnor. A közönség kiabálni kezdi: “You sucks” – mire Kevin Nash elmosolyodik. Konnor folytatja: AZ erőszakra és a pusztításra születtek és neveltettek, Viktor pedig kijelenti: Nincs csapat a múltban, a jelenben és a jövőben, ami jobb lenne, mint az Ascension. Különösen nem egy tag team a WCW-ből. Ez az ő felemelkedésük ideje, amiben üdvözlik az nWo-t. Scott Hall Konnor arcába dobja a fogpiszkálóját, majd máris készülnek az összecsapásra.
JBL szól közbe, leveszi a kabátját, majd a ring mellé megy. Szidja a fiúkat, amiért vették a bátorságot, hogy kijöjjenek a legendák elé. Azt mondja, volt egy olyan érzése, hogy ez fog történni, ezért korábban volt megejtett egy rövid telefonbeszélgetést. Leveszi a pólóját, alatta meglátjuk az APA Protection pólót, ezzel egy időben pedig máris érkezik Ron Simmons! Az egykori Tag Team Bajnokok megölelik egymást, majd a ringbe lépnek, így már öten veszik körbe Konnort és Viktort.
Újabb zene hangzik fel, érkezik “Road Dogg” BG James és Billy Gunn, azaz a New Age Outlaws! Mindkettőjükön Dallas Cowboys póló van, ami tetszik a helyieknek és a csapat jelenlévő tagjainak is.
Road Dogg azt mondja: olyan ez most, mint old school parti és semmi nem olyan, mint egy old school parti, mert az old school parti nem ér véget. Ez a parti pedig versenylovakból és telivérekből áll, a kérdés csak az, ki hívta a seggfejeket? Már ütik is az Ascension tagjait, befejezésként JBL adja a Clothesline From Hell-t Viktornak. A legendák ünnepelnek.

A backstage-ben a a Vezetőséget látjuk. HHH a szavazás eredményét látván azt mondja, ideje, hogy kiderüljön, kivel néz szembe John Cena ma este. Mivel speciális bejelentés következik, Stephanie dobpergést akar és meg is jelenik egy dobos. Ma este John Cena szembe fog nézni Seth Rollins-szal – mondja Triple H, mire a dobos megáll. Megkérdezi miért hagyta abba? Ő még nem fejezte be. Ismét megszólal a dob, Steph folytatja: és Big Show-val!
A dobos megint megáll, ám a felsorolás nem ért véget! Leteremtik, hogy senki nem mondta, hogy álljon meg, így szerencsétlen harmadszor is dobolni kezd, HHH pedig bejelenti: és Kane-nel! A dobos nem meri abbahagyni, most azért kap, mert be kéne végre fejeznie. Stephanie még bejelenti, hogy ők ketten a ring mellől fogják nézni a mérkőzést. Megjelenik egy trombitás is végszóra…
John Cena tehát ma estére három ellenfelet is kapott Rollins, Show és Kane személyében!

Paige és Natalya vs Summer Rae és Alicia Fox
A dívák mérkőzését a Bella ikrek a kommentátorok mellől nézik. Natalya és Paige párosa tűnhet erősebbnek és technikásabbnak, ennek ellenére Natalyát Alicia megszorongatja. Aztán jön a váltás Paige-dzsel, aki nem hagy lehetőséget ellenfelének a győzelemre, gyors feladásra kényszeríti Aliciát.
A győztesek: Paige és Natalya.

A meccs után a győztesek és a Bella ikrek farkasszemet néznek, vasárnap pedig megmérkőznek Díva Tag Team meccsen is!
Bejelentik azt is, hogy a Royal Rumble felvezető show-jában a New Day vs Casaro, Tyson Kidd és Adam Rose Elimination mérkőzést láthatunk majd.

Rusev vs R-Truth
Ez az a meccs, amiről mindannyian tudjuk, hogy nincs hozzászőve sztori, nincs benne izgalom és az eredmény borítékolható. Truth bármennyire is jelentette ki, hogy most egy igazi amerikai szupersztárt kap Rusev, sokat nem tudott tenni. Bár ő kezdett támadni, Rusev egyetlen rúgással padlóra küldte, majd befogta az Accolade-be és feladásra kényszerítette.
A mérkőzés győztese: Rusev.

Rollinsot és a J&J tagjait látjuk, amikor Lesnar lép oda hozzájuk. Azt mondja Seth-nek: ne féljen, ma este nem fogja bántani. Úgy véli, Rollins mindkettőjüknek szívességet tenne azzal, ha sikerülne elérni, hogy ma este kivegyék Cenát a RR meccsből. Aztán ő majd vasárnap megfizet ezért Rollinsnak…
Lesnar távozik, Seth pedig mintha nem lenne nyugodt…

The Miz vs Jey Uso
Úgy tűnik, lassan nem lesz hét Miz és valamelyik Uso fiú meccse nélkül. Ma is mindössze 3 percig tartott és ez alatt a 3 perc alatt Miz majdnem többet foglalkozott a közönséggel, mint ellenfelével. Végül eljutott a Skull Crushing Finale-ig,ám a mozdulatot Jey blokkolta, bevitt egy rúgást, majd egy splasht. Miz a kopogtatásból nem tudott kirúgni.
A győztes: Jey Uso.

Láthatunk egy korábbi videót, amin Hogan Cena esélyeiről beszél. Hulk úgy gondolja, Cena egy harcos, aki mindennel szemben csak egyet tehet: még jobb lesz. Az a véleménye, hogy Cena visszaszerzi a srácok munkáját és megy, hogy címet nyerjen a Royal Rumble-ön.

John Cena vs Big Show, Seth Rollins és Kane
Újabb lehetetlen küldetés John Cena számára. Az előző héten Lumberjack meccse volt Rollins ellen, amit Show KO-ja után Seth nyert.
HHH és Stephanie elfoglalják helyüket a ring mellett, Show és Kane a ring szélén, Seth és Cena egymással szemben, hisz ők ketten kezdenek. Persze ott figyel J&J is. Megszólal a gong, Seth pedig azonnal átadja Cenát Show-nak, aki azonnal sarokba is szorítja és kemény ütéseket mér rá, végül visszaadja Seth-nek.
Rollins támad, sorra viszi be a rúgásokat és ütéseket, az arénában közben harsog a Let’s Go Cena – Cena sucks! Amikor Cena kissé magához tér és visszatámad, Rollins azonnal kigurul a kötél alatt, majd átengedi a terepet Kane-nek. Újabb kemény pofonok várnak Cenára, a túloldalon pedig újabb váltás és ismét Show következik. John Cena próbálja tartani magát és még kirúg a kopogtatásokból, de csak idő kérdése, hogy meddig.
Rollins nem tudja befejezni, ezért jön Show, hogy hatalmas termetével rázuhanva végképp kikészítse. Cena azonban figyel és összeszedi az erejét, elgurul az ugró Show elöl, aki így a ring aljának csapódik. Ismét fájdalmasan fogja a karját, sőt lábra sem áll, kúszik a sarokig, hogy váltani tudjon Seth-tel.
Mr. Money In The Bank is ugrik, Cena azonban ismét elmozdul, sőt lendületből lecsapja a ring mellől Kane-t is! Keményen támad vissza, bemutatja a Five Knuckle Shuffle-t, majd földhöz vágja ellenfelét. Amikor felveszi a nyakába, hogy megadja az AA-t J&J akcióba lendül és lehúzzák Seth-et Cena válláról. A mérkőzésvezető látja, de nem állítja meg a meccset. Cena egyet üt a két testőrön, közben azonban Rollins is támad hátulról. Gyors ütemben kétszer is kopogtat, Cena azonban mindkétszer kirúg.
HHH és Stephanie a ring körül toporog, nem nyugodtak. Aztán jön megint az AA, a kopogtatáskor azonban Kane kirántja Cenát a ringből! Amikor felkelne a földről érkezik Big Show egy Spearrel! John Cena elterül a rámpa végén, HHH pedig odamegy és áll fölötte. Most már mosolyogva nézi, a mérkőzésvezető pedig elkezd számolni. Tudjuk, John Cena itt, most nem nyerhet. Vagy mégis? Kilencnél feláll, mit áll, szinte ugrik és visszacsusszan a kötél alatt a ringbe. Azonnal jön Kane és a chokeslamre, de a kopogtatásból Cena még ezek után is képes kirúgni! Seth követeli, hogy ő jöhessen, majd a sarokban várja, hogy megadhassa a kegyelemdöfést, azaz a Curb Stompot. Aztán szinte megmerevedik…
A kivetítőn Sting arca jelenik meg! Mindenki a képre mered, csak Cena fekszik. Hirtelen kialszik a fény az arénában, az összes világítást a kijelző adja, amikor Sting belép és megáll a rámpa végén. John Cena magához tér, és amíg mindenki mással – konkrétan Stinggel – van elfoglalva ő elkapja Seth Rollins-ot hátulról és lekopogtatja! Aztán azonnal a közönség közé ugrik, rajongóival örül győzelmének és a nézőtéren át távolodik. HHH letámadja a mérkőzésvezetőt, aki csak a dolgát tette. Aztán tehetetlen dühét a kommentátori asztalon tölti ki, rombol. Mikrofont fog és kiabál: Nem! Nem! Nem! A közönség válaszol: Igen! Igen! Igen! Az egész aréna talpon van és kiabálni kezdik: Stinget akarjuk!
Ekkor megszólal Brock Lesnar zenéje és hatalmas léptekkel jön be a WWE Nehézsúlyú Bajnoka! Seth Rollins arcára kiül a félelem, nem akarja ezt a találkozást. Lesnar már menet közben Heyman kezébe nyomja az övet, és amint a ringhez ér Sethre támad! Kane és Show próbálják megvédeni, de Lesnar tombol. A szörny elszabadult és jön az F5! Először Kane-nek, majd Show-nak! Seth J&J között elmenekül…

Cena tehát győzött, ami azt is jelenti, hogy a három kirúgott szupersztár – Ziggler, Ryback és Rowan – visszakapja az állását. Rollins veszített, amivel bizony magára húzta Brock haragját. Sting visszajött. Várjuk mi lesz a szerepe a továbbiakban.
Már csak hat nap és Royal Rumble. Hat nap és megtudjuk, lesz-e új WWE Nehézsúlyú Bajnok, ki nyeri a Royal Rumblet, ki lehet ott a WrestleMania fő eseményén. Vasárnap minden kiderül.

Figyelem! Ha a videó nem jelenik meg, a böngésződ címsorának jobb felső sarkában klikkelj a pajzs szerű ikonra, majd kattints a “load unsafe script” feliratra, és a tartalom pillanatokon belül látható lesz. (Firefoxban a script futtatását a bal felső sarokban kell engedélyezni!

Pre Show:

RAW:

43 gondolat “WWE RAW 2015. január 19. – RAW Reunion” bejegyzéshez

  1. Kár hogy nem adtak több pénzt Lesnarnak. Amit a mostani adásban művelt, azt kellett volna tennie végig. Csak sajnos a WWE-nek nem ért többet.

    Kedvelés

  2. Dolph fogja nyerni a royalt sting segitségével ! HHH sting a mánián, dolph seth főmecs kesnar undertaker visszavágot jósolok még meg egy rusev cena párharcot! Reins dean pedig valamelyik főnök csicskával egy teg team mecset! Én ezt jósolom

    Kedvelés

  3. Viasat 6-os Pankráció??? Úristen még a befejező mozdulatokat sem tudják szinkronizálni.. a RAW helyett Nyers erőt mondanak, a 3 órás RAW-ból csinálnak 45 percet soroljam még??

    Kedvelés

  4. Végre egy értékes,monday night RAAAW! Brock Lesnar végre nem csak dumcsizni jött be,hanem végre kicsit eleresztette magát,Cena győzelme nem érdekelt,átlátszó volt.. Sting-et meg minek öltöztették be János Vitéznek,nem tudom,anélkül is hiteles lett volna.. az tetszett, hogy Triple H az asztalról nézte végig az utolsó eseményeket,mint egy szobor úgy állt ott 😀 töltelék meccsek nem érdekeltek igazán,az viszont elég fura, hogy a new age megy a 2 jehova tanúja ellen. Ki fognak kapni szerintem,mert a bohócok még újak és nyerniük kell mint Rusevnek általában.. Összesítésben jó adás volt (amit nem értek,hogy Hogen,pont most hol a f*szba volt,mikor ott volt az nWo a porondon..?!).

    Kedvelés

  5. Nem tudom, hogy vagytok vele, de Stinget és Lesnart mély lélegzetekkel néztem végig ! 😀
    Lesnar ma alakitott, végre azt hozza amit várok , van segmentje és beszél is. Én imádom ezt a Beast karaktert. Stinget nem vártam, de a legjobbkor jött !
    Tulajdonképpen nem érdekel az adás, pedig nem volt rossz. Ezek ketten elvitték abszolút a műsort.
    Sajnos Lesnarnak lefog járni a szerződése hamarosan. Pedig elnézném még ezt a zúzót !

    Kedvelés

    1. Jó amúgy tetszett a többi része is nagyrészt az adásnak csak ez a vége lélegzetelállitó volt számomra 😀
      Örülök pl. Wyattnek !

      Kedvelés

  6. Üdv mindenkinek!
    Én teloról ( lumia 620 )-ról szoktam nézni a pankrációt. De amikor megnyitom ezt az oldalt , akkor nem jelennek meg a videok. Tudom h gépen a pajzsra kell kattintani és akk előjönnek a vidik, de a gépemen a 240-es cpu is akadozik. Tudna vki segíteni, hogy telon h tudnám behozni a videókat? vagy esetleg a gépen 144-es cpu-ra beállítani?
    Előre is Köszönöm!

    Kedvelés

    1. Szia! Sajnos egyelőre nincs ötletem. Abban bízom, hogy mielőbb megoldódik ez a probléma, ugyanis a WordPress fórumon olvastam, hogy mindenkinek gondja van ezzel. Állítólag a fejlesztők már dolgoznak egy frissítésen itt is és a Dailímotion-nál is.

      Kedvelés

  7. Egy szinte tökéletes adás volt kivételesen. Volt Sting, Brock levágott egy ilyan tombolást, amilyet utoljára csak az UFC előtt láthattunk, a töltelék meccseket kivéve a harcok sem voltak rosszak, legendás csapatok színesítették az adást (itt volt az egyetlen feltűnőbb hiba, hogy Hogan nem volt ott az nWo sorában…), szóval minden megvolt egy 10/10-es adáshoz, így most tőlem is megkapja ezt a pontot…
    Cena “hősi győzelme” annyira nem hatott meg, de legalább most nem is rontotta az összképet, lehúzva az adást… A lényeget levett: végre nem egy 2 heel vs 1 face meccs lesz hanem egy kicsit érdekesebb…

    Kedvelés

  8. Nagyon jó adás volt!MInden volt benne adok-kapok és minden ami egy jó müsorhoz kell! Daniel Bryan végre visszatért!Csak egy baja volt a meccsekbe mért kelett belevágni?

    Kedvelés

  9. Sziasztok! Elég régóta olvasom ezt az oldalt de még csak ez lesz az első hsz-em. Először is szeretném leszögezni, h két nagy kedvencem John és Randy, de természetesen a feltörekvő Dean sem áll messze tőlem! Amit John-nal és Randy-vel művelnek az elmúlt időben, az számomra már egy vicc kategória! Bármennyire is a kedvenceim, nekem sem tetszik az ami Randy-vel a sérülése előtt volt, h becsicskították és tőlem csak azért nem kapott ki, mert én nem vagyok pankrátor… Amit meg John-nal művelnek, h többet kell feküdnie egy meccsen mint talpon lenni, hát az már kezd brutálisan idegesítő lenni, de ettől se tőle se Randy-től nem fogok elfordulni, mert ha több éve ők az igazi kedvencek hát ezután sem fogok elfordulni tőlük, mert a kreatívok ennyire “kreatívak”! Jah és közelebb vagyok a 30-hoz mint a 10-hez csak, h ezt is tisztázzuk 😀 NO de ez az adás végre egy “normális” adás volt, bár az elég vicces szerintem, h hosszú hónapok után a WWE csak úgy tud normális adást csinálni, h a legendák vannak a műsor 60%-ban 😀 A végén Sting helyett jobban örültem volna egy Randy-nek azért 🙂 Az kifejezetten tetszett, h a vezetőség ismét “szopott”, öröm látni Steph és HHH eldurrant fejét! És Rollins mint a WWE jövője? Nagyon siralmas jövőkép akkor…! No de az RR, h ha hasonlóan jóra sikerül, akkor jóság lesz 🙂

    Kedvelés

  10. Olyan jó volt ennek az adásnak vége. Lesnar lezúzott majdnem mindenkit. De nem kell félnünk skacok mald vasárnap eltörli majd Rollinsot is a föld szinéről. 🙂

    Kedvelés

    1. Pontosan . A végén bejött és lezúzta Big shot és Kane t is. Vasárnap majd Rollinsot is eltörli a föld szinéről. 😉

      Kedvelés

  11. Mióta Randy elment nem láttam ilyen jó RAW-ot egyértelmű 10/10!
    Dean végre elvert valakit,nem mondom ideje volt,kár hogy pont az egyik kedvencem BNB volt az akit elvert,de hála Istennek még ő a bajnok,mondjatok bármit imádom a fickót.
    Reigns kiütötte Showt,majdnem biztos,hogy nem lesznek benne a Rumble meccsben,és egymással lesz meccsük.
    És YESYES!YES!YES!YES!!!!!
    VÉGRE!
    VÉGRE KIÜTÖTT VALAKI TE SZUPER KECSKE!!!!YES!!!!
    Még akkor is ha egy másik kecske volt,elegem volt már hogy mindig mindent megnyer,tetszik amit a ringben csinál,na jó nem mindig,de nem rossz,de könyörgöm menjen már el egy k**va fodrászhoz!
    Egész jóképű csávó lenne ha adna valamit magára,jó,kis növésű,na és akkor mi van???
    A WHC korszakában,és mikor Punkkal feudolt 2011-2012 között remekül nézett ki,na jó nem volt egy top modell,de jól nézett ki,értem face turnt kapott,mert megérdemelte a reflektorfényt,de mégis mi a fészkes francnak kellett belőle egy Cena kecskekiadást csinálni?!!!
    Egy vicc.
    Ha egy cég arca akarsz lenni,akkor ne úgy nézz ki,mint egy hobó,hanem mint egy bajnok!
    Másképp még a cég seggének se mész el,jobb ha ezt mindenki tudomásul veszi,a Bryan fanoktól kezdve a wwe-ig!
    De mindegy,azért nem hittem volna,hogy a 3 jómadár ilyen hamar visszakapja a munkáját,Stingre sem számítottam,arra meg aztán végképp nem,hogy Lesnarnál elszakad a cérna,imádtam,de remélem hogy ez nem egy face turn kezdete,ő a tökéletes heel,vétek lenne neki face turnt adni,de ettől függetlenül tetszett,hogy végre nem csak Heyman rizsáját hallgattam,hogy miért Lesnar a bajnok,hanem láthattuk is,hogy miért ő az,mondjuk az jobb lett volna,hogy ha a végén Cenának is levág egy f5-öt,de ugye ne kérjünk túl sokat.
    Igazából még az is átfutott az agyamon,hogy Heyman Lesnar ellen fordul a Rumble meccsen,és hozzásegíti Rollinst a győzelemhez.
    Vagy és szerintem ez a legvalószínűbb,sokan írták,hogy csak azért tették be Rollinst a meccsbe,hogy Cena őt ejtse ki,és ezzel Lesnar voltaképpen úgy kapna,ki,hogy nem fektették két vállra,ezután Lesnar szétverné Cenát,Rollins pedig ezt kihasználva beváltaná a táskáját,és ő nyerne.
    Minden esetre Cenát esélytelennek tartom hogy bajnokként távozzon,vagy Lesnar,vagy Rollins,de ő is csak a táskáját felhasználva.

    Kedvelés

    1. Az utolsóban abszolút igazad van. Abban hog Reigns és Big Show nem lesz benne a RR-ben viszont nincs. Legalábbis szerintem. Mivel hangoztatta párszor Reigns hog milen kemény lesz idén emg minden…Aztán nem tudom 😀 A legjobb az lenne ha Orton nerné meg. Én ezt tartom a legvalósznűbbnek, s majd az Elimination Chamberben lesz egy Rollins vs Lesnar vs Cena vs Orton vs Reigns vs RANDOM HEEL. Na az lesz komoly 😀

      Kedvelés

  12. mekkora RAW vegre erre vartam, jottek a regi nagyagyuk New Age Outlaws, APA, nWo, ezt a nature boyt vegre jol kiutottek, szuperkecsket jol elvertek, JOTT STING, Lesnar tombolt, mar csak orton hianyzott volna, es akkor 10/11 lett volna, igy csak 10/10…. meg tobb ilyet RAWt kerunk szepen

    Kedvelés

  13. nagyon jo adás volt
    ahogy belépet Roman az egész család körülötem volt imádjuk 😀
    Sting be lépése nagyon jo volt 😀
    de ahogy elnézem Brock Lesnar egy kicsit be tojt 🙂

    Kedvelés

  14. ÚRISTEN!! Lehet randy nélkül is 10/10-es nyers erő???
    IGEN lehet! Ziggy Ryback Rowan visszakapta az állását és Lesnar face turn? 10/10
    Na meg persze sting 😀 eskü már csak Undertaker és Orton visszatérése hiányzott volna

    Kedvelés

    1. Hogy bírod nézni a Viasat 6-os pankrációt?:DDDD
      De egyébként igazad van, ez most tényleg 10/10-es adás volt!:D

      Kedvelés

Vélemény?