Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. január 12. – Szerződéskötés

raw150112

 

2015. január 12-én New Orleansból jelentkezett az év második RAW adása, ami előtt most is a Pre Show-t láthattuk. Az elmúlt heti események után várható volt, hogy a “John Cena Appreciation Night” több pillanatát visszaismétlik és az sem meglepő, ha elsőként a Cenation vezetője érkezik a ringbe.

Természetesen beszélni fog. Azzal kezdi, hogy jó visszatérni abba a városba, amelyik helyet adott a WrestleMania XXX-nak. Aztán a mindenkit foglalkoztató eseményekkel folytatja. Azzal, hogy visszahozta a vezetőséget és felhozza, hogy ők azonnal kirúgták azt a három embert, akik csatlakoztak hozzá, azaz Dolph Zigglert, Rybacket és Eric Rowant.
John Cena reméli, hogy a Vezetőség figyel ma este.
Nem hiszi, hogy annak a két embernek fog dolgozni, aki visszakapta a munkáját, mert ők szemétládák! A helyzet az, hogy HHH miatt idegesít. Egy olyan emberre, aki sokszoros bajnok úgy fognak majd emlékezni, mint egy nyálkás, áruló szociopatára. Az egyetlen dolog, amire gondolnak majd vele kapcsolatban az a múlt heti “éleslövészete”.
Cena megkérdezi a közönséget, szeretik-e Dolph Zigglert és a kirúgott srácokat és akarják-e őket látni ma este. A válasz természetesen igen. A közönség reakcióját hallva Cena megjegyzi a Vezetőségnek címezve: Egy nagy város, New Orleans beszélt!
Aztán arra biztat mindenkit szerte a világon, aki nézi az adást, hogy használják az #AuthoritySucks hashtag-et
és ha a Vezetőség nem figyel, akkor ők süketek, vakok és ostobák!
Megígéri, hogy két hét múlva a Royal Rumble-ről WWE Nehézsúlyú Bajnokként fog távozni. Bajnokként fog távozni és hazamegy. Addig fog várni, amíg a Vezetőség vissza nem adja a három szupersztárnak a munkáját! Nem lesz ott a RAW-n, nem lesz ott a SmackDown-on és nem lesz címvédés a WrestleManián!
Természetesen érkezik Triple H és Stepahie McMahon. Stephanie gúnyolódik, hogy a hashtag kitalálása mennyire eredeti és emlékezteti Cenát, hogy Ziggler, Rowan és Ryback most épp miatta ül otthon. Bizonyára boldogan nézik majd a RR-t és a bajnoki címmeccset, amin Cena nyerni fog… HHH azt mondja, Cena terve nagyon intelligens: fogja a labdát és hazamegy. Aztán felidézi, hogy a szabályok a Survivor Series-en nagyon egyértelműek voltak. Bárki, aki csatlakozik Cenához, ki lesz rúgva! Akkor a Vezetőség veszített, ezért távoztak. De találtak egy módot, hogy visszajöhessenek, hisz a Vezetőség mindig nyer! Stephanie veszi vissza a szót: nyertek, mert Seth Rollins kihasználta Cena gyengeségét és azért tudta ezt kihasználni, mert a nap végére Cena önzővé vált. Mert mindig John Cenáról szól a show, a jelszavairól és a hősről, aki jött, hogy megmentse Edget! És ezzel az önzőséggel érték el, hogy visszaállította a hatalomba őket.
Triple H úgy dönt, ad Cenának egy lehetőséget, hogy ismét hős lehessen. Az igazság az, hogy gyűlölték kirúgni a három szupersztárt és akárcsak John Cena, ők is megtartják az ígéreteiket. Megkérdezi a WWE Univerzumot, akarják-e, hogy Ryback, Rollins és Ziggler visszakapják az állásukat? A hangzavar egyértelmű. Ha a közönség is akarja, és a Vezetőség is akarja az a kérdés, mennyire akarja ezt John Cena – mondja HHH. Ahhoz hogy John Cena ismét hős legyen és visszakaphassa három embere a munkáját semmi mást nem kell tennie, mint megnyernie a meccsét ma este!
Hendikep meccs? – kérdezi Cena. Öt az egy ellen? Vagy tíz az egy ellen?
Ez nem lenne eredeti – válaszol Triple H. Egyetlen meccs, amin ha veszít, összetöri a három szupersztár álmait. Ez egy szimpla egy az egy elleni meccs Mr. Money In The Bank, azaz Seth Rollins ellen. Mivel a tét nagy, azért, hogy ne szabaduljanak el a dolgok, az összes szupersztár ott lesz a ring körül, tehát egy Lumberjack mérkőzést fogunk látni és most azonnal kezdődik is!

Lumberjack mérkőzés: John Cena vs Seth Rollins
A megszokott Lumberjack meccsekkel ellentétben a ring körül nem jelenik meg a jelen lévő szinte összes szupersztár, sőt csak a heel emberek jönnek be. Ott van Big Show, Cesaro, Bad News Barrett, Tyson Kidd, Curtis Axel, Titus O’Neil, Fandango. Természetesen ott van még Kane és Seth Rollins két kísérőjével, J&J-vel érkezik.
A kiírás tehát így lenne pontos: John Cena vs az összes heel…
Már az első pillanatban látszik, hogy Seth Cena kipenderítésére játszik, ahol aztán a többiek megtámadhatják. Az első adandó alkalommal Barrett még be is avatkozik és egy pillanatra kihúzza Cenát a ringből. Ő visszajut ugyan, de ott már Seth ököllel fogadja. Hamarosan Cena ismét kívülre kerül és azonnal rárontanak a többiek. Kicsit agyabugyálnak rajta, majd visszalódítják a kötelek közé.
Mindennek ellenére Cena nem túl sokára eljut az AA-ig, ám amikor kopogtatna, J&J elkapja a lábát és kihúzzák a ringből! Ott azonnal nekiesik mindenki, Cesaro még a barikádnak is nekicsapja. Amikor már eleget kapott, visszarakják ismét a ringbe, ahol Seth már a Curb Stomphoz készülődik. Cena védi a mozdulatot, sőt elkapja Rollins lábát és jön az STF! Kane menti meg Mr. Money In The Banket, elkapja a kezét és a kötél alá húzza. Ez a segítség épp elég ahhoz, hogy Seth két lábbal tudja hátrarúgni Cenát, akit a túloldalon már Big Show vár. Az óriás kikapja a ringből és kioszt neki egy KO-t. Visszarakják ismét a ringbe, ahol Sethnek már nincs más dolga, mint a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Seth Rollins

A kommentátorok bejelentik, hogy ma este sor kerül a Royal Rumble WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím szerződésének aláírására Seth Rollins, John Cena és Brock Lesnar között. Megtudjuk azt is, hogy Daniel Bryan is itt lesz ma este.

Backstage: Stephanie McMahont, az Uso testvéreket és Dean Ambroset látjuk. Stephanie először az ikrekhez szól, bár összekeveri őket. Nem tetszik neki, ami a múlt heti SmackDown-ban történt, ezért úgy dönt, hogy Naomi ma ringbe kell, hogy lépjen, de úgy, hogy egyik kezét a háta mögé kötik. Nem felejti el figyelmeztetni a srácokat, hogy mi történt Zigglerrel, Rybackkel és Rowannel…
Miután elküldi az ikreket, Ambrose-zal kezd foglalkozni. Stephanie szerint Dean mind a maga, mint mások számára fenyegetést jelent, ráadásul saját felelősségére elhagyta a kórházat a múlt héten. Mindezek miatt szükségessé vált Ambrose pszichiátriai értékelése, azonnal meg is jelenik az orvos, hogy ezt megtegye. Ha Dean Ambrose nem felel meg, nem vehet részt a Royal Rumble-ön!

Mizt és Damient pillantjuk meg. Miz az előző esti Golden Globe gáláról beszél, ahol az “ő személyes jó barátja” George Clooney is díjazott lett.

Bepillantunk abba a szobába, ahol a doktor Deannel kezd foglalkozni. A szupersztár azonnal meg is kérdezi: mindez azért van, mert rossz kisfiú volt? A doktor szerint épp ezt kell kideríteniük, tehát dőljön hátra, lazítson és nézzen az órára. Ambrose olyan arcot vág, mintha a ketyegés hipnotizálná…

New Day vs Cesaro és Tyson Kidd
A New Day csapatból Kofi és Xavier Woods az eheti meccs emberek, de persze Big E, illetve a másik oldalon Adam Rose és Natalya is ott van a ring mellett.
Kofi gyorsan be is szorul a sarokba, ráadásul pont a társával ellenkező oldalon. Végül sikerül visszatámadnia, sőt egy kopogtatási kísérletet is elér, ám Cesaro kijön belőle és befogja Kofit a Cesaro Swingbe. Közben pacsizik Tysonnal, aki így szintén bejön és a lendületesen forgó Kofit le is rúgja. Azonnal kopogtatna ő is, de érkezik Woods és megmenti csapattársát.
Amikor már-már úgy tűnik, hogy Kofi nem menekül, sikerül egy hirtelen mozdulattal Cesarot átlendítenie a köteleken, majd padlóra küldi Kiddet is. Váltanak, Xavier Woods pedig tovább támadja Tysont, sőt a közbeavatkozó Cesarot is.
Adam Rose megpróbálja elterelni a New Day tag figyelmét, ám őt Big E rendezi le.
Az események innentől gyorsan leperegnek: Kofi magához ér annyira, hogy jöhessen egy double team, ráadásul látványos ugrással. Tyson Kidd elterül a földön és a nem képes kirúgni a kopogtatásból.
A győztesek: A New Day, azaz Kofi Kingston és Xavier Woods.

A kommentátorok elmondják, hogy a héten már kezdik árusítani a jegyeket a WrestleMania előtti Hall Of Fame ceremóniára és be is jelentik, hogy az első hivatalos jelölt Macho Man Randy Savage. Ennek kapcsán poár szupersztár is megszólal.
Láthatjuk a TMZ videóját, amin az Indianapolis Colts játékosai Rick Flairt személyesítik meg. Nem csoda, ha örülnek, hisz főcsoport döntőt játszhatnak a New England Patriots ellen.
Megtudjuk azt is, hogy egy hét múlva RAW Reunion lesz, és már az adás reklámképéből is kiderül, hogy igen népszerű szupersztárok lesznek jelen. Hulk Hogan, Rick Flair, Shawn Michaels és Scott Hall, azaz négy Hall of Famer is megjelenik Dallasban!

Big Show jön be, ennek kapcsán láthatjuk, hogyan ütötte le John Cenát az adás elején. Arról beszél, hogyan lett egy óriás, ám félbe kell szakítania egy pillanatra, mert a közönség hangosan kiabálja: eladtad magad!
Show arról beszél, hogyan kell végezni a munkát, és nem szabad ismerni a félelmet. Azzal henceg, hogy élete első munkanapján legyőzte Hulk Hogant. De az emberek nem akarnak versenyt. A rajongókról beszél, akik piszkálják a háttal álló új srácokat, pedig az ő feladatuk a közönség biztonsága. Aztán Roman Reignst hozza föl. Szerinte ő sem egy versenyző típus, ő inkább az NBA-s New York Knicks WWE megfelelője. (A Knicks 15 meccset veszített zsinórban.) Show folytatja, a rajongók pedig kiabálnak: Unalmas!
Show még annyit mond: Roman Reigns egy vesztes és ha van rajongója, akkor az is egy lúzer! Természetesen megszólal a szólított zenéje és a tömegen át érkezik Roman.
Ahogy közeledik, Big Show elhagyja a ringet és lassan hátrál felfelé a rámpán. Roman meg is kérdezi: miért megy el, ha szerinte ő nem jelent rá fenyegetést? Nem is fenyegetheti, hisz Show soha nincs ott, ahol ő.
Elmond egy történetet, amit Babszem Jankó meséje ihletett. Azt mondja: elültetett egy magot, majd amikor a növény kikelt, felmászott a szárán a magasba. Talált ott egy aranytojást tojó tyúkot és más egyéb szarságot is. A szár legtetején talált egy óriást is és lerúgta a fogait a torkán!
Roman még mondana pár keresetlen szót Show-nak, de érkezik Luke Harper. Harpert Show a ring felé irányítja és követi.

Luke Harper vs Roman Reigns
Michael Cole azt mondja: A nagyon veszélyes Luke Harper. Tudjuk, hogy Reigns legalább annyira veszélyes tud lenni, így akár egy jó kis meccs is kikerekedhet, főleg úgy, hogy Show is ott van a ring környékén.
A két szupersztár küzdelmére egyáltalán nem mondhatjuk, hogy egyhangú. Hol egyik, hol másik alakít ki komoly fölényt, visz be kemény ütést, vagy éppen rúgást. Harper igazi izomagyként pusztítani akar, így a ringen kívül nekivágja Romant a barikádnak és a lépcsőnek is. Big Show még hergeli is, azt hihetjük, hogy itt a meccs vége.
Harper belöki a ringbe Romant és ráugrik, majd kopogtatni próbál, de sikertelenül. A nyakát kezdi szorítani, és ettől mintha Roman agyában eldurranna valami: összeszedi magát és keményen visszatámad, a kopogtatás azonban egyelőre neki sem jön össze. Jön a Superman Punch és Roman Reigns máris a Spearre készül. Big Sow ekkor felkap egy széket és a lépcsőhöz vágja, ezzel eltereli egy pillanatra a figyelmét és ezzel segít Harpernek, hogy ismét fölénybe kerülhessen. Luke Harper azonban nem tud eléggé élni ezzel a segítséggel, hisz hamarosan jön a második Superman Punch, amitől lefekszik.
Reigns kimegy a ringből és csak figyelmeztetésként elsétál Show előtt, majd kívülről is rúg egyet Harperen. Amikor visszalépne a kötelek közé, Show odamegy, ő is kap egy rúgást.
Harper ekkor jut el oda, hogy képes legyen visszatámadni, és brutális Superkickkel fogadja Romant, aki azonban még ebből is kirúg. Harper a sarokhoz áll és jelzi, hogy be fogja fejezni. Indul, ám Reigns és a Spear gyorsabb. Luke nem tud már kirúgni.
A mérkőzés győztese: Roman Reigns.
Big Show azonnal odaugrik és megtámadja Romant! A közönség hiába kiabálja neki, hogy “szar vagy”, kiosztja a KO-t.ű

A backstage-ben Jimmy Uso bátorítja Naomit, aki zaklatott a következő meccse miatt.
Miz és Mizdow újabb hollywoodi beszédet nyom a Golden Globe kapcsán. Aztán kiderül, hogy Mizdow-nak volt egy filmes csapata, akik az elmúlt hat hónapban Miz életének pillanatait rögzítették. A filmnek Damien a “Manhood: Coming to a Theater.” címet adja.
Miz zavartan néz, majd borzongani kezd…

Naomi vs ALicia Fox
Naomi tehát fél kézzel harcolhat csak Alicia ellen, bal karját a háta mögé rögzítik. Az első pillanatokban így is képes támadni, de Alicia gyorsan fordít, nemsokára pedig jön a Scissors kick és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese: Alicia Fox.

Láthatjuk, hogy az Uso testvérek a backstageből nézték a meccset és bizony nem örültejk.
Újabb betekintést kapunk Dean Ambrose és a pszichiáter ténykedésébe is. A doktor különböző szupersztárok fotóit mutatja fel, Dean azonban mindegyikre ugyanúgy reagál. Még az utolsó képre is, amin Stephanie McMahon szerepel.

Paul Heyman és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Brock Lesnar érkezik. Heyman a szokásos bemutatkozás után azt mondja, öröm visszatérni a bűntett helyszínére. 282 nappal ezeklőtt New Orleans lakói és az emberek a világ minden táján szemtanúi lehettek ennek – mondja és megnézhetjük ismét a megdöbbentő felvételeket arról, ahogy Lesnar legyőzte Undertakert és megszakította ezzel a Dead Man egyelőre megismételhetetlen streakjét. Láthatjuk újra és újra a végzetes mozdulatot, a megdöbbent arcokat.
Egy mítosz halála, egy örökség vége, egy szörnyeteg felemelkedése – mondja Heyman. Ügyfele, Brock Lesnar meghódította streaket. Nem akar dicsekedni, de Brock az egyetlen ember, aki amatőr bajnok, UFC bajnok és WWE világbajnok is tudott lenni. De amiért főleg büszke az az, hogy ügyfele megtörte Taker veretlen streakjét és most, 282 nap elteltével a tömeg még mindig tűzbe jön, amikor ezt megemlítik. És neki személyesen is nagyon fontos, mert ezt Brock Lesnar tette.
Heyman kicsit elkanyarodik az Akkor, Most, Mindörökké WWE szlogen felé, hogy rámutasson, hogy kapcsolódik ez Brock Lesnar valóságába. John Cenát említi, hisz az ő Hustle, Loyalty, Respect-je is Lesnarhoz kapcsolódik. És most Seth Rollins, aki állítja magáról, hogy ő a WWE jövője. Fantázia, vagy valóság?
A Royal Rumble-ön háromesélyes mérkőzés lesz. Ma este a három férfi egy időben lesz itt a ringben. A szerződés aláírása alatt Brock Lesnar meg fogja értetni, mi a fantázia és mi a valóság. Szemtől-szembe.
Paul Heyman ledobja a mikrofont és távoznak.

A következő mérkőzés előtt a Hall Of Fame jelölés kapcsán újabb Randy Savage videót láthatunk.

The Miz vs Jey Uso
Már lassan megszokjuk, hogy Miz és az Uso testvérek konfliktusa hétről-hétre egy mérkőzést eredményez, ma este Jey lesz az ellenfél. Persze ott van Mizdow is, aki szokás szerint igyekszik minél pontosabban utánozni Miz szenvedéseit.
A meccs jelentős része alatt sikerült Jeynek kontrollálnia az eseményeket, még Miz Figure Four kísérletét is meghiúsította. Aztán Jimmy és Mizdow között is kialakult egy kis huzavona, ami után Miz azonnal bevitte a Skull Crushing Finale-t és kopogtatott.
A mérkőzés győztese: The Miz.

Lilian Garcia kéri a közönséget, hogy üdvözöljék a következő érkezőt, aki nem más, mint Daniel Bryan. Az emberek felállva, tapssal és Yes! Yes! Yes! kiabálással fogadják, miközben a WrestleMania XXX. legjobb Daniel Bryan pillanatait nézhetjük meg.
A volt bajnok említést is tesz róla, hogy nem kis dolog történt, mióta utoljára New Orleansban járt. Most viszont a Royal Rumble-re koncentrál, melyet meg szeretne nyerni, hogy idén is a WrestleMania főeseményén szerepelhessen. Mikor arról szólna, nem érdekli a Vezetőség véleménye, érkezik Stephany. A nő egy ajándékot hozott Bryannek, mert úgy gondolja nem elég fitt: egy WWE Fit Seriest DVD-t. Daniel természetesen nem fogadta el. Steph elismeri a szupersztár WM győzelmét, majd elmondja, ő mégis kicsit másképp emlékszik 2014-re. Videóbejátszás: RAW, 2014. Április – a képernyőkön az ijedt Brie, a Daniel-t megtámadó Kane és Steph. Bryan ép egy Tombstone-t kap a lesből támadó Vörös Szörnytől, majd még egyet az acéllépcsőre, végül egy harmadikat a kommentátori asztalra, hogy végül hordágyon viszik el. A élő képeken HHH felesége megkérdőjelezi Bryan esélyeit. Bár a közönség hisz benne, de a volt bajnok is hisz saját magában? Az üzletasszony szerint nem képes ismét végigcsinálni. Daniel egyértelműen kijelenti, képes rá. Nem érdekli a Vezetőség, hisz eddig is mindenért meg kellett küzdenie, ezután sem fogja feladni a harcot, mert a közönség sem teszi. Aztán a Rumble és a WM után bebizonyítja, a Vezetőségnek nem volt igaza… ismételten. Ekkor a McMahon lány közli vele, nem a PPV-n lesz az első meccse a szupersztárnak, hanem a Csütörtök Esti SmackDown-ban Kane ellen! A pankrátor-ügyvezető érkezik is, s máris egymásnak estek. A Démon nincs azon a szinten, mint legutóbb, Bryan pedig bebizonyította: készen áll.

A backstage-ben Rollins dühöng, mert elege van Cenából. Hirtelen viszont Brock Lesnart véli felfedezni maga mellett. A bajnok szerint Johnt legyőzte, de a Rumble más lesz. Seth viszont azt mondja, ő a jövő. A Beast véleménye, hogy akkor kezdődik a jövő, majd ha azt mondja. Heyman lép közéjük, mielőtt elszabadulnak az indulatok. A menedzser elismeri Mr. MITB mai teljesítményét, de emlékezteti: a PPV-n ott lesz az ügyfele is. Szerinte ott ki lehet Cenát iktatni, aztán pedig az győzhet, aki a legjobb. A két pankrátor egy ideig még farkasszemet nézett, a biztonságiak pedig ijedten, két lépést hátrálván, remegő lábakon álltak.

Brie Bella (w/Nikki Bella) vs Paige
Paige korábban ezt tweet-elte: “A ma este ott lesz, ahol debütáltam (New Orleans) és történelmet írtam a legfiatalabb Díva Bajnokként. Szeretem ezt a helyet.”. A mérkőzés alatt Tyson Kidd és Natalya is jelen voltak, akik megzavarták a lányt, így Brie szerezte meg a győzelmet. A volt bajnok egy szép pofonnal honorálta a srác “segítségét”.

A öltözőben Cena várakozik a főeseményre, a szerződés aláírására. A reklám után megtudjuk: a Hall of Fame idei egyik újonca: The “Macho Man”, Randy Savage. Aki beavatja pedig nem más, mint a Halhatatlan Hulk Hogan.

The Ascension vs helybéli kihívók
Az illuminátusok győzelme tulajdonképp az első pillanatban tudvalévő volt. Kíváncsian várjuk, hogy a helyi pankrátorok után mikor kapnak végre ellenfelet a main rosterből.

A képeken Dean Ambrose, aki láthatólag kikészítette az pszichiátert, hisz a doktor már az ágyon fekszik, a szupersztár pedig átvette szerepét és hallgatja problémáit. Majd mikor végeztek, aláíratta a dokival a papírokat, hogy rendben van – mármint ő, Ambrose, ami azért nem olyan biztos :D. Még visszaszól az orvosnak: “Igen, beteges, hogy beleültél a pisibe!” Nem tudjuk mit beszélhettek az adás alatt, de lehet nem is kell tudnunk…

A ringben Lana és Rusev. Láthatóan boldogok, hogy nincs itt Ryback. Rusev szerint meg sem érdemli, hogy egy szorítóban álljanak. Sőt, az amerikaiak szerinte nem érdemlik meg, hogy ő a bajnokuk legyen. Megígéri, hogy a Rumble-n mindenkit ki fog hajítani a ringből. Ekkor azonban érkezik az egészségesnek minősített Dean Ambrose.

Rusev vs Dean Ambrose (w/Lana)
A mérkőzés vége technikai KO lett, ugyanis a bíró szerint Dean nem volt képes a mérkőzést folytatni – ami egyáltalán nem igaz. A szupersztár dühöngött, majd mikor nem figyelt egy Superkicket kapott a ruszkitól.

A ringben a Vezetőség, kezdődik a szerződés aláírási ceremónia. Elsőként Seth érkezik, majd Cena, végül a bajnok. Paul Heyman ragad mikrofont, aki a Vezetőség visszatérésével kezdi, ami jó volt Seth-nek is, viszont rossz volt Cenának, így jó volt Lesnarnak. Ami pedig jó a bajnoknak, az a legjobb az üzletnek. Rollins félbeszakítja, de Heyman rászól, mert még nem fejezte be. Azzal zárja mondandóját, bármi is kerül ügyfele elé, le fogja győzni a Royal Rumble-n. Később mégis folytatja: támadásnak veszi a 3 fős meccset, ugyanis ez egy két irányú csapás, amiben Brock elveszítheti bajnoki címét, ettől pedig nem boldog.
Veszekedni kezdenek Mr. Money in the Bank-kel. Rollins kezdi úgy érezni, Lesnar nem tudja a helyén kezelni a Triple Threat mérkőzést. Ellentétben vele, aki teremtette és elpusztította a Shieldet, visszahozta a Vezetőséget, ma legyőzte Cenat és arról is gondoskodott hogy társai elveszítsék állásukat. Emellett neki nem csak A terve van – a szerződésre mutat – de egy B is – a táskájára mutat. “Én, Seth Rollins bajnokként fogok távozni!” Ezzel ő aláírta a szerződést.
Brock ezután szólt hozzá: “Legyőztem az Undertaker-t, legyőztem őt (Triple H-re mutat), legyőztem őt (Johnra mutat), és marhára biztos vagyok benne, hogy végzek veled!”
Cena is közbevágott. Ahogy ő látja a dolgokat, egy üzletember, a Vezetőség és a Fenevad áll előtte, Seth-et pedig csak úgy odalökték. Szerinte úgy lesz igazságos, ha Lesnar valagba rúgja Rollinst, majd ő valagba rúgja a Bajnokot. Ezzel ő is aláírja a szerződést.
Seth szerint nem fognak úgy történni a dolgok, ahogy eltervezi. Ugyanis itt a Vezetőség. Hamarosan elszabadulnak az indulatok. Rollins támad, Cena visszatámad, majd ő kap egy German Suplex-et Lesnartól. Ugyanaz jár Mr. Money In The Banknek is. John talpon: AA a bajnoknak az asztalra! Ekkor jön Rollins, aki mindkét ellenfelét kiiktatja, majd így szól: “Erről beszéltem!”.

 

 

 

Pre Show:

RAW:

28 gondolat “WWE RAW 2015. január 12. – Szerződéskötés” bejegyzéshez

    1. Nyugi haver. A Royal rumble ön már itt lessz és benne lessz a Royal rumble meccsben. És remélem meg is nyeri. 🙂

      Kedvelés

  1. Én az adást egy 10 es skálán 8 sal értékelném. A közelgő Royal Rumble höz pedig annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy legyen jó és nézhető. Nekem már meg is van a három favoritom akiknek szurkolok. Ezek a személyek pedig a következők: Randy Orton, Roman Reins és Ryback amennyiben visszajön addigra és remélem hogy vissza jön. Ti nektek kik a favoritjaitok skacok? 🙂

    Kedvelés

    1. Attól függ mit értesz favoritnak,tisztában vagyok vele,hogy ki fogja megnyerni,Daniel Bryan!YES!YES!YES!…illetve bocs NO!NO!NO!
      Igen ő fogja bármennyire is utálom a gondolatot,hogy a tavalyi példátlan WM pillanata után most kap egy másikat,megspékelve egy Rumble győzelemmel,de HHH szerint mi ezt akarjuk látni.
      Tök jó lesz igaz kis kecske fanok,ismét egy állat lesz a cég arce,csakhogy ezúttal nem The Animal Batista,nem The Viper Randy Orton,hanem a kecske Danyel Bryan!
      Akire sokkal inkább igaz a maga állati neve,mint a másik két emberre,hiszen neki ez nem csak egy becenév,hanem inkább egy tükörkép!
      Meg kéne változtatni a YES!YES!YES!-tMEK!MEK!MEK!-re ez sokkal inkább illene hozzá!
      A wwe arca ismét egy kecske lesz remélem örültök,Reigns is miatta került ki a Rumble meccsből,miatta kezdett el feudolni Showal,hogy a superman helyett,a kecske nyerje el a reflektorfényt!
      Reignst sem kedvelem,de ő úgy néz ki,mint egy bajnok,nem mint egy csöves,és miatta most ő is háttérbe fog szorulni.
      Az elején kicsit nyersen fogalmaztam,itt még semmi sem biztos,de minden jel erre utal,és ez a verzió a legvalószínűbb,voltaképpen mindegy is hogy ki lesz a bajnok,a WM en úgy is az lesz,mint tavaly.
      Ki nem állhatom Reigns Cena 2,vagy Cena 3 karakterét,de inkább egy pornósztár,mint egy kecske!

      Kedvelés

      1. Végre valaki, aki nem isteníti Daniel Bryan-t… jönnek itt azzal h milyen jó inringje van… Na hagyjuk már, kapásból 20 pankrátort fel tudok sorolni akik ezerszer tehetségesebbek mint Bryan. Ráadásul ezt a YES YES YES szöveget nyomatják már több mint 3 éve, UNALMAS.
        De komolyan, nem akarnátok inkább Bray Wyattet bajnokként látnI? vagy Rollinst? De én akár Dolph Zigglerre is voksolok, mert ő az aki sokat letett még az asztalra aztán kiszúrják a szemét egy jelentéktelen IC övvel…kezdőket szokták ráküldeni arra a címre.

        Kedvelés

  2. hogy ez a retkes gyökér Big Show mindenbe bele üti az orát
    Seth meg megint meg mutata hogy szart se ér egyedül
    egy tucat ember kell legyözön bár kit is undorito 😦

    Kedvelés

    1. Hm, 10 éves szagot érzek, nagyon úgy néz ki hogy valaki komolyan veszi a story-kat. Seth még mindig a jelenlegi generáció egyik legtehetségesebb pankrátora és azért kell hogy így nyerjen, mert ezzel is erősödik a heel irányzata, illetve ha már egyszer valaki mitb nyertes, csak nem fogják még annál is feljebb pusholni, remélem 2011-ben amikor szerintem anyusod még nem is engedte hogy wwe-t nézz is így szidtad Miz-t (mert mindig Alex Riley segítségével nyert), akinek a bajnoki uralkodásánál az elmúlt időkben talán csak Punké volt jobb.

      Kedvelés

  3. Meg amúgy szerintem kicsit zavaró mostmár az állandó DQ. Értem én, hogy ez a WWE, de azért ne legyen már minden meccsen csalás meg DQ. Néha lehetne rendezni olyan bunyót is amit végig tudnak csinálni bármilyen csavar nélkül.
    Lehet én vagyok a hülye és MMA-t kéne néznem meg UFC-t? Csak nézem már tizen éve ezt a WWE-t és nem mindig volt ez igy..
    Lásd Rusevnél..

    Kedvelés

    1. Hogy éreztessem, a facek nem olyanok mint mondjuk annó Bill Goldberg vagy Stone Cold.
      A heelek meg nem olyanok mint mondjuk Taker vagy Kane régebbi karaktere. De emlithetném Ortont is vagy Jerichot.

      Kedvelés

  4. Szóhoz se jutok… Elsősorban megdicsérem a szerkesztőt, köszi, hogy dolgozol vele
    Kezdődjék az adás Seth Rollins borzasztóan szar krakterével.. Ez már szánalmas! Én nem vagyok Cena fan meg semmilyen se. De, hogy ez az ember képtelen volt eddig kiállni pályafutása során egyszer is egymaga egy v egybe az biztos. Mostmár kúrvára elég belőle.. ALL SUPERSTARS.. Bejön az összes heel meg sem lepődök..

    Big Show szokásosan nevetségessé tette magát, de nem lenne bosszantó ha a végén nem fogná az ellenfél arcát és üvöltözne bele.. Eltudom képzelni mit üvöltözött: Én vagyok Big Show és befostam tőled, de most jól elverettelek egy fele akkora emberrel mint én és most én is adok neked mert már nem tudsz mozogni WÁÁÁ
    kb.. 😀

    Kanet hagyjuk.. Kane azóta szerencsétlen karakter mióta levette a maszkot, ott vége lett a karrierének
    és kivel meccselt akkor? Nem tán Triple H-el? Kicsit ellentmondásos, hogy most az ő farát túrja de mindegy.

    Azért sajnáltam, hogy Lesnar nem ütötte ki mind. A mai adás után ezt vártam leginkább, hogy majd ad Rollinsnak meg Cenának is. Sajnos nem. Azért RR-en hátha megvédi az övet.
    Lehet ritkán jelenik meg, de végre beszélt. Számomra hitelesebb karakter mindnél.

    Úgy érzem ezen az egészen Brock Lesnaron kivül egy ember segithet. Ő Randy Orton. A gond csak az, hogy ő tipikus heel, remélem megoldják valahogy, hogy ne babyface karAktert kapjon.

    Viszont jól játszották ma a szerepüket ezek az arcok. Kb nincsenek már face pankrátorok se 😀
    Ki maradt még? Dean, Roman, Cena, Jimmy és Jey meg Naomi? 😀 meg most újra Bryan. Amúgy mindenki heel
    Ez tényleg csak azért rossz mert kizárásos alapon Randy is face lesz 😦

    Sajnos vagy nem sajnos, de lesz még itt Stingnek szerepe úgy érzem.

    Kedvelés

  5. Nyolc teljes hónapig majdnem tökéletes volt a WWE, de ma már láthattuk Daniel Bryan-t “bunyózni” és egyszerűen nevetséges. Kane már nagyon régóta a szervezet tagja, mondhatjuk rá hogy legenda, ennek ellenére Daniel úgy verte el mintha egy rongybaba lett volna, pedig a Vörös szörny legalább 3x akkora. Ha úgy lett volna h Bryan csak éppenhogy jut ki a csatából győztesen, az már sokkal realisztikusabb lenne, dehát pusholni kell megint ezt a nyomorultat, nem volt elég a tavalyi wrestlemania főmeccsét megnyeretni vele. Nyakamat rá h vagy Bryan vagy Román fog nyerni a Rumble meccsen. Utóbbinak jobban örülnék mert egyrészt több mozdulatot kapott Reings, másrészt meg láttam tőle már jó meccseket, így elismerem h jó, pedig nem a kedvencem.

    A másik ami felbaszta az agyamat h már megint egyértelmű h ki fog nyerni a WWE Címmeccsen.
    Széna azt mondta idézem: “Bajnokként fog távozni és hazamegy. Addig fog várni, amíg a Vezetőség vissza nem adja a három szupersztárnak a munkáját! Nem lesz ott a RAW-n, nem lesz ott a SmackDown-on és nem lesz címvédés a WrestleManián!” Tehát egyértelmű hogy így hozzák vissza Ziggleréket…
    Amúgymeg itt zsarol h nem lesz címmeccs, HÚHA mert eddig olyan sok volt!!!
    Vicc.
    Az adás legvége viszont tetszett, csak ismét egy fail: Rollins miért nem váltotta be a táskát? Lesnar kapott egy AA-t az asztalra, ezt követte egy Curb Stump…simán ott volt a lehetőség.

    Kedvelés

    1. Azta te mennyire Bryan ellenes vagy, pedig tavaly elég jó meccseket is nyomott. Aztán itt nyomod a “háromszor akkora” dumát, lol. Mintha a pankrációban annyira fontos lenne a sztori íróknak a testsúly meg a méret. Daniel tehetséges, néha olyanokat mutat (pörgések, mozdulatok), hogy szerintem pár legenda is csak nézi mit tud! Kane pedig már 47 éves nem tudom mit vársz. Talán ő is csak ember, de lehet egy igazi démon, istenem…

      Kedvelés

      1. Ja volt egy pár jó meccse, például mikor a sírból felkelt nyakmerevítővel a nyakán és elverte Batistat és Ortont. Nevetséges. Remélem nem kerül egy jóideig övközelbe.

        Kedvelés

        1. Mert amilyen szerepet és gimmicket (vagy hogy írják) írnak és adnak a pankrátoroknak a szerzők, Wyatt vagy Ambrose nem nevetséges vagy őrült? 😀 Félreértés ne essen baromira csipázom a 2 pankrátort, de a filmeket sem azért nézi az ember, mert annyira valóságos, hanem mert szórakoztat. Ízlések és pofonok, de Bryan szvsz csak tiszteletet érdemel amennyit melózott tavaly + azelőtt. Mondjuk úgy a nyakát ő is rátette 😉

          Kedvelés

          1. Az a baj Bryannel, hogy szuperhős nem az, hogy létezik. Az inringje jó bár igazából ő is ismétli a mozdulatait csak nyilván több van belőle meg látványosabbak.
            Dean meg Wyatt ennyivel megelőzik társaikat. Ők elég gyakran mutatnak újat.
            Viszont tiszteletre méltó Bryan munkabirása! Meg , hogy nyakát is rátette. Viszont ezt csinálja Cena is már a debutje óta őt már mégsem tiszteli senki.. Ez az örök babyface pankrátorok veszte. Kéne nekik egy heel turn , de amig létezik a vezetőség addig elképzelhetetlen Cenának is meg Bryannek is.
            Bár el nem tudnám képzelni bármelyiküket is, hogy változzon heel pankrátorrá.
            Cena max azzal tudná, hogy feladja. Viszont én személyzserint mégha nem is szeretem a karakterét agyf@szt kapnék ha ennyi év után megtenné. Gondolom olyan sorsa lesz mint Takernek a streakkel. Bryan meg annyira oda van a fanokkal, hogy lehetetlen… ha leanyázna minden fant külön külön még akkor is orditanának, hogy “igazad van qúrva az anyánk! YESYES”, szóval lehetetlen
            Ellehetne ezen veszekedni , de igazából felesleges. Ez a kreativok és Vince hibája.
            De közbe kellenek is ezek az emberek.

            Kedvelés

        2. Torpe40. Legyen igazad. Amúgy te egy jó arc vagymeg hát őszinte is. Én pedig díjjazom az őszinteséget. 🙂

          Kedvelés

    2. Cena érdemli meg a övet nem ilyen mind Brock .Cena egy harcos banjok nagyon szeretem nézni a mecseit. és a WrestleManián bár ki le győz legye az Roman Rengs vagy Deniel Brayen 🙂

      Kedvelés

  6. istenem ez a szerződéskötés.. szabványos.. Kidumálják magukból hogy ök lesznek a bajnokok, duzzogva/dühösen szerződés-aláírás aztán bunyó 😀 xD mondjuk nem tudom hogy minek avatkozott bele Lesnar, a helyébe jóízűen röhögtem volna rajtuk és a végén aki állva maradt volna (ugye egy mindig feláll), azt kiütöttem volna, de nem ő odamegy, azt meg is lett a vége -> AA az asztalra + Curb Stomp (bár azt már egy 5éves is be tudta volna adni szerencsétlen Lesnarnak).. szóval semmi meglepi nem volt itt se..

    Kedvelés

Vélemény?