Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. február 2. – A Bejelentés

raw150202

A RAW 2015. február 2-án egy visszatekintéssel indult, amiben az év első PPV események főmérkőzését láthattuk ismét. Itt a végjátéknál Roman Reigns egyedül maradt a ringben Big Show-val és Kane-nel, akiket egyedül képes volt a felső kötél felett kihajítani a szorítóból. Ám a Vezetőség emberei ennyivel nem elégedtek meg és a kiesésüket követően megtámadták Romant, akinek a segítéségére unokatestvére, The Rock érkezett… Sting után Rock is szembe fordult a COO-val és csapatával, vajon ebből milyen kis WrestleMania sztori fog alakulni?

A ringbe először a COO és a felesége érkezik, ezúttal Kane, Show és Rollins kísérete nélkül. A Roster tagjai a Backstage-ből figyelik a Vezetőséget, akik valamiféle bejelentést szeretnének tenni ebben az adásban. Először is azonban köszöntenek mindenkit ebben az adásban, amit követően egyből szóba hozzák a Super Bowl-t, ami kétségtelenül egy hatalmas show és egy óriási mérkőzés volt. AZ NFL XLIX. Super Bowl-jának végső bajnoka a New England Patriots lett, akiknek az irányítója Tom Brady lett a csata MPV-je. Ez természetesen a helyieknek nem annyira tetszik, hiszen, hiszen a tavaly még nagydöntőt játszó Denver Broncos, idén még a főcsoport döntőig sem volt képes eljutni.
Ezt követően a Super Bowl-t a Royal Rumble összecsapáshoz hasonlítják, ahol Big Show és Kane a kiesésük után visszatértek a szorítóba és nekiestek Romannek, amiről elismerik, hogy sportszerűtlen volt. Ám volt ennél még sportszerűtlenebb történés is, ami nem más volt, mint The Rock megjelenése. A publikum ennek hallatán hangosan tiltakozni kezd és kifejezni nemtetszését ezzel kapcsolatban. A COO elmondja, hogy The Rock a szervezet egyik legkiemelkedőbb szupersztárja volt, akinek mindig is otthona lesz a cég. Viszont Rocknak nem kellett ez az otthon és inkább Hollywoodba akart költözni. Mindig is nagy volt az üzletbonyolítás terén, ám ezúttal egy kimondottan rossz bizniszbe vágott bele, ugyanis nem volt hivatalos a PPV-re. Triple H úgy gondolja, hogy ez az ő hibája, valamint azt is a saját figyelmetlenségének tudja be, hogy Sting keresztbe tudott tenni a Vezetőségnek a Survivor Seriesen. Ez viszont egyetlen egy baklövés volt, viszont a legenda újra megjelent és megismételte a novemberben történteket. Ezért is a COO nem hajlandó tovább várni és azt akarja, hogy Sting jelenjen meg ebben a ringben itt és most, mint egy férfi. Nézzen Triple H szemébe és megígéri Hunter a publikumnak, a szervezetnek és Stingnek is, hogy megoldást fog találni erre a problémára. Ekkor a rajongók elkezdték a “We Want Sting!” mondatot kántálni, amire Steph azt jelentette ki, hogy ha látni akarják őt, akkor fizessenek előre a WWE Network-re, csak 9.99 $-ért. Viszont februárban ingyenesen is hozzá juthatnak, sőt a Fast Lane PPV-t is megtekinthetik. Ekkor azonban a hölgy témát váltott és visszakanyarodott egy kicsit a Royal Rumble-höz, ahol szerinte egyedül csak The Rock segítsége miatt tudta Roman megszerezni a győzelmet. Ám ez már a múlt, lehetne arról beszélni, hogy mi történt volna akkor, ha nem ő diadalmaskodik… Arról kell most már beszélnünk, hogy mi fog történni a WrestleMania főeseményén, ha Reigns ringbe lép majd Brock Lesnar ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért…
Ekkor megszólalt Roman zenéje és érkezett a közönség soraiból a 2015-ös Royal Rumble győztese, aki ezzel a sikerrel szabad utat kapott a pankráció világának legnagyobb eseményére. Roman kijelenti, hogy nem fogja engedni, hogy elvegyék tőle azt a címmeccset, ami megnyert magának. Ekkor Stephanie állt oda Roman és Hunter közé, akik kemény tekintettel bámulták egymást. Végül Steph elkezdett beszélni arról, hogy Roman nyert, de igazából csak segítséggel, ami miatt elvehetnék tőle ezt a győzelmet. Daniel Bryan zenéje szólalt meg, aki pedig egyből követelni kezdte az a címmérkőzést, ami jár neki, amit a sérülésénél ígért neki a Vezetőség. Triple H elgondolkozott és kijelentette, hogy Brock Lensarnak nem volt csatája Bryan ellen, amiben elvette volna Daniel címét, így éppen a Yes Mozgalom alapítója ringbe szállhatna a Bestia ellen a WrestleMania-n.
Ahogy befejezte a mondatát HHH Seth Rollins érkezett, aki úgy gondolja, hogy Lesnar élve megenné Danielt, viszont Seth már csatázott ellene és egy kevés kellett volna ahhoz, hogy megnyerje az összecsapást, ezért neki kell mennie a március végén megrendeződő PPV-re…Végül a vitákat félbeszakítva Triple H kijelentette, hogy ebben a RAW-ban összecsap Daniel és Rollins. A harc győztese a Fast Lane-en küzdhet Roman Reigns-szel. A Fast Lane-en sorra kerülő csata győztese pedig eljut a WrestleMania-ra, ahol Brock Lesnar lesz az ellenfele. A bejelentést követően Roman arcára teljesen kiült az értetlenség, hiszen ő nyerte a Royal Rumble-t, ami jelen pillanatban semmit sem számított. Végül Triple H feltette neki a kérdést, hogy ezt elfogadja-e, vagy pedig inkább lemond a lehetséges címmeccséről? Roman elgondolkozott és végül kijelentette, hogy egész életében egyedül volt mindenki más ellen, ez most sem változik… Készen áll! A COO ezt követően távozott a szorítóból a többiekkel együtt, egyedül Romant kérte arra, hogy maradjon.

Big Show vs Roman Reigns

A csatában mindkét fél körül belül hasonló teljesítményt nyújtott. Végül azonban Roman fölénybe került, akit hátulról Rollins támadott meg a táskájával, amíg a bíró nem figyelt. Big Show előtt adódott egy óriási lehetősét, amit végül ki is tudott használni. Egy Chokeslamet követően kopogtatta ellenfelét.

A Backstage-ben Triple H és Stephanie beszélgettek arról, hogy Rollins segített Show-nak, ami a főeseményen lehet kölcsönös is. Végeredményben csak annyi a lényeg, hogy Seth megszerezze a győzelmet, majd utána a WreslteManian is diadalt arasson.

A ringbe az első Backstage jelenetet követően Curtis Axel érkezik, aki elmondja, hogy nevezve volt a Royal Rumble csatára, ahol nem tudott a ringbe lépni, ugyanis Erick Rowan megtámadta. Követeli, hogy azonnal írjanak ki egy csatát neki a WreslteManiara Brock Lesnar ellen, szerinte jó esélye volt arra, hogy végül ő maradjon egyedül a ringbe és győzelmet szerezzen. Dean Ambrose zenéje csendült ekkor fel és ő nem igazán akarta tovább hallgatni Curtist. Dean a ringbe érkezése után nem sokkal kivágta a ringből Axelt és kijelentette: “Kiestél”. Ambrose mikrofont vett a kezébe és elmondta, hogy sokat gondolkozott, és egy kicsit kiürítette a fejét. Ahogy végigsétált a Backstage-ben látta, hogy milyen Szupersztárok plakátjai lógnak a falakon és úgy gondolja, hogy az egyiken az ő arca is rajta lehetne. Akar egy meccset Bad News Barrett ellen az Interkontinentális Bajnoki övért, ami után az ő tekintete fog rámosolyogni mindenkire az aréna folyosóin. Curtis visszatért ekkor a ringbe és nekiesett Deannek, aki gyorsan lereagálta a helyzetet és kiosztott Axelnek egy Dirty Deeds-et.

Goldust és Stardust vs The Ascension

Az összecsapás nagyon rövidre sikeredett, amiben végül Konnor és Viktor tudta megszerezni a győzelmet a Tag Finisherjüket követően. A harc után a ringben Stardust egyből veszekedni kezdett a testvérével, majd távoztak az arénából. A Backstage-ben megkaptuk a képet, amin látszott, hogy Stardustot nagyon megviselte ez a vereség. Goldust érkezett, aki szólongatta a csapattársát, aki oda sem figyelt a bátyjára. Ekkor Goldust “Cody” néven szólította öccsét, aki ekkor teljesen kiborult és parancsolta, hogy soha, de soha többé ne hívja a rendes nevén.

A ringbe John Cena érkezik, aki egyből kijelenti, Stinget akarja látni az egész Univerzum. Emellett kitér magára, hogy megverték, félig vak és szinte teljesen összetört, de ez nem kifogás arra, hogy kihagyja a denveri show-t. A Cenation Vezetője egyből belekezd abba, hogy majd Stone Cold Steve Austin összeül egy interjú erejéig Triple H-dzsel, akinek felteszi azokat a kicsit kínos kérdéseket is, amire mindannyian szeretnénk tudni a választ. Nagyon jó az, hogy Stone Cold nem tart Triple H-től és attól, hogy mit mond, valamint, hogy mit kérdez. Szinte biztos, hogy szóba fog kerülni Sting, aki már másodszor húzta át a Vezetőség számításait. Legutóbb 2 hete, amikor Cena meccsén érkezett meg, ezzel pedig kicsit hozzásegítve Johnt a győzelemhez, ami miatt Dolph Ziggler, Erick Rowan és Ryback visszakapták a munkájukat. Cena ezúttal a RAW-ra frissen visszatérőket szeretné köszönteni. John a megjelenésüket követően kijelenti, hogy itt a példája annak, hogy a Vezetőségen mégis lehet fogást találni és legyőzni őket, pont úgy mint Ruseven, aki ellen John a Fast Lane-en fog ringbe szállni. Ám nem tudta tovább folytatni a mondanivalóját, mert Stephanie jelent meg a kivetítőn, aki a visszatérőknek egyből csatákat szeretne kiírni: Ziggler vs Wyatt, Rowan vs Rusev és végül Ryback vs Luke Harper…

Ryback vs Luke Harper

Egyből következik a három bejelentett csata közül az első, amiben a Big Guy-nak kétségtelenül nagy feladatot, pontosabban nagy bunyóst kell lebirkóznia. A harcban mindkét fél jól muzsikált, végül Ryback tudta értékesíteni a Finisherjét, amit követően lekopogtatta Harpert.

Jimmy Uso vs Cesaro

A csatához Jimmyt Jey és Naomi, míg Cesarot Tyson Kidd és Natalya kísértél el a szorítóhoz, ahonnan az összecsapást figyelték. A harcban természetesen Kidd és Jey között is alakultak ki ütésváltások, végül a felek közül a győzelmet Cesaro tudta megszerezni, miután értékesítette a European Uppercut-ot.

A Backstage-ben Miz és Mizdow falatoztak a büféasztalnál, ahol megjelent egy stábtag, aki szinte teljesen átnézett Mizen és Damientől kért egy autogramot. Ez természetesen nem tetszett a WWE Legnézettebbjének, aki elvette a kis posztert és széttépte azt. Elkezdett kiáltozni ezt követően Mizdow-val, akinek megparancsolta, hogy ne utánozza, hiszen Ő a világ legrosszabb dublőre. Nem tudja tovább elviselni, ezért Damien ki van rúgva. Viszont Miz nagyon nagylelkűnek mondja magát és hajlandó felajánlani neki egy másik munkát, ami értelmében Mizdow lesz majd Miz személyi asszisztense.
Szintén a Backstage-ben John Cena üldögél az öltözőben, amikor Erick Rowan jelenik meg, aki elmondja, hogy egész életében egy állat volt, mindig mindenhol ellene fordultak és nem tehetett más, mint kiállt magáért. Ezúttal viszont nem tudott kimászni a gödörből, ám John visszaadta neki a reményt és a munkáját, amit szeretne megköszönni neki. Cena miatt legyőzi a mostani RAW-n Rusevet… Ám ekkor John közbeszólt és kijelentette, hogy Rusev egy gép, aki nagyon nagyon veszélyes, tehát Erick legyen olyan óvatos, amilyen csak tud.

Dolph Ziggler vs Bray Wyatt

A Szupersztárok egymás után a ringbe érkeznem, majd a gong megszólalását követően kezdetét veszi kettejük közt az összecsapás. Fordulatosra és pörgősre sikeredett, amiben mindkét pankrátor jó formáját mutatta. Végül a mérkőzést Bray tudta megnyerni a Sister Abigailt követően.

A Vezetőség irodájában megjelent Seth Rollins, aki elmondta, hogy készen áll a ma esti összecsapására, amiben bebizonyítja, hogy a COO csapata mindig nyer. Ekkor Triple H szóba hozza Randy Orton-t, akiről annyit mond, hogy nem volt alkalmas arra, hogy a WWE arca legyen. Nem tudott élni az adódó lehetőségekkel és szembe fordult a Vezetőséggel. Rollins ezt követően kijelenti, hogy ő nem Randy Orton és Randy Orton sem Seth Rollins. Ez a magyarázata az egésznek…A lényeg annyi, hogy ő fog eljutni a Fast Lane-re, ahol legyőzi Romant és végleg eltörli a Yes Mozgalmat.

Paige vs Alicia Fox

A dívák összecsapását a Bella Ikrek a kommentátorok mellől figyelték. Az összecsapásban eltűnt a kép, ami sajnos a videó problémája… A képeken nem látszik, de a győzelmet Paige szerezte meg.

The Miz vs Sin Cara

A csata során Miz jobban el volt foglalva Mizdow-val, mint az ellenfelével, ami miatt vereséget is szenvedett. Természetesen ezért is egyedül csak Damient hibáztatta… Bray Wyatt képsorai szakították félbe a veszekedésüket, amiben Wyatt a sajátos stílusában mondott pár mondatot, amiknek a lényege igazából a műsoridő kitöltése volt.

Rusev vs Erick Rowan

Az összecsapás eléggé furcsa volt, hiszen Rowannek egyetlen értékelhető mozdulata sem volt. A harcot a bíró félbe szakította és tulajdonképpen győztest nem is hirdettek.

Seth Rollins vs Daniel Bryan

A csatának nem kicsi a tétje, hiszen a győztes nézhet majd szembe a közelgő Fast Lane PPV-n Roman Reigns-el. Az összecsapást a J&J Serurity és Big Show a ring mellől figyelték és néha néha keresték a lehetőséget, hogy beleavatkozzanak a csatába. Idő közben viszont Roman Reigns érkezett, aki levágott egy óriási Spear-t Show-nak és Joey-nak. Amíg a bíró pedig a másik J&J taggal volt elfoglalva Roman egy Superman Punch-al küldte földre Rollins-t. Daniel, hogy kerek legyen a történet egy Running Knee-vel zárta az összecsapást, ami után kopogtatta ellenfelét. Triple H-et közbe a Backstage-ben kérdezték egy interjúban a történtekről, ám nem mondott semmit, hanem besétált Stone Cold mellé a kis beszélgetésük helyszínére.

Ezzel zárult a RAW, aminek a végén Daniel tudott diadalt szerezni. Roman – Bryan csata kerül majd megrendezésre a Fast Lane-en, aminek a győztese ringbe szállhat majd a WrestleMania-n Brock Lesnar ellen.

Pre Show

WWE RAW

53 gondolat “WWE RAW 2015. február 2. – A Bejelentés” bejegyzéshez

  1. Javítsatok ki ha tévedek de nem úgy van, hogy ha valaki megnyeri a RR-t, az automatikusan feltétel nélkül megy a főövért a WM-n? Ha ez így van, akkor mi értelme a Bryan vs Reigns-nek?

    Kedvelés

    1. Így volt, de a közönség megőrült attól, hogy a tehetségetlen Reigns nyert, ezért adtak Byrannek egy meccset.
      Elég fura, de egy biztos Reignsnek alig vannak mozdulatai, nagyon sokat kell fejlődnie ahhoz hogy olyan szinten legyen, hogy jót meccseljen Brock ellen.
      A Rumble-t meg Ortonnak kellett volna nyernie, esetleg Bryannek, Zigglernek vagy Rybacknek

      De nem egy olyan embernek akinek alig van mozdulata, és totális CENA 2.0

      Kedvelés

        1. Hát nem tudom megnézted-e a Rumble match-et de ami ott volt fújolás, olyat én nem tudom mikor hallottam utoljára, nyilván így akarják elérni hogy Roman-re úgy nézzenek mint aki megérdemli tényleg azt a wm meccset, amúgy szerintem h összeraktak volna belőle egy fatal-4-way-t szerintem sokkal nagyobbat ütött volna.

          Kedvelés

          1. Megnéztem, de akkor is ő nyerte, na mindegy. Nem is emlékszem mikor volt főövért fatal-4-way.

            Kedvelés

  2. Phu.. meccs előtt elolvastam az elemzéseket és mikor láttam, hogy Bryan nyert, akkor mondom magamba: “Biztos felakarod baszni magad azzal a sok YES!-el..?!”
    Viccet félretéve.. ha Daniel Bryan,azaz a medve-disznó-kecske-ember esetleg nyer a fastlane-n (adja Isten, hogy ne) és utána NE ADJ ISTEN megnyeri a Wrestlemania-t.. akkor ÉN megyek be Orton helyett és verem szét azt a szarfaszú csövest.. Elnézést, hogy trágár vagyok, de olyan szinten felforr az agyvizem mikor bejön ezzel a fos YES-el és az a igavonó barom közönség még élteti is, hogy legszívesebben, komolyan én mennék be és részesíteném egy kiadós verésbe.. borzasztóan szánalmas az egész fazon…
    Reigns nem lenne rossz,de amióta nincs a Shield ő is elgyengült.. Lassan tisztára Cena karakter lesz.. azaz, össze vissza verik,de fel kell (hát miért ne?!) és Supermanpunch (YOLO) és Spear (SWAG)… WWE nemár.. Shield-be volt,meglepetés szerűen támadt,több mozdulattal itt meg ezek?! Túl push-olják de közbe elfeledik milyen karakter is valójában.
    A másik,a legnagyobb érvágás.. HOL VAN RANDY ORTON?! Randykém be kéne tolni magunkat és elmenni WM-re nyerni egy övecskét! Nemde ?! 🙂
    Töltelék meccsekkel nem foglalkoztam. Minden tippem bejött, kivéve az, hogy Harper vesztett.. azt hittem ő nyer,de mind1 nem számít, congrat Ryback.
    Végezetként.. az adás már a YES hallatán felbaszott,önmaga sem volt túl példaértékű.. várom a jobb részeket na és persze Randy Orton-t !

    Kedvelés

    1. Nekem is nagyon hiányzik már Orton a WWE műsoráról, de senki se higgye, hogy bármilyen megváltást fog hozni. Szerintem nem lesz cím közelében egy jó ideig.

      Kedvelés

  3. Istenem remélem minnél hamarabb visszatér a vipera, hiányoznak már az RKO-k… az adásra kitérve mikor láttam hogy Roman elküldeni szuperkecskét, na mondom talán végre eljön a heel turn, de a meccs végére megnyugodtam, túl sokat gondoltam ebbe az egészbe, csak istenem egy valamit kérek NE SZUPERKECSKE NYERJE MEGINT A WM-ET MERT AKKOR ÉLŐ EGYENES ADÁSBAN FOGOM FELAKASZTANI MAGAM, a youtubeon lesz a közvetítés ha megtörténik a dolog, de hátha nem, hátha bízok a jó istenben, hogy nem….. az adás egy jó kis colaval elment, a töltelék meccsek hát töltelékek voltak, a főmeccs úgy ahogy elment, főleg mikor Reingst megláttam berohani, úgy megkönnyebűltem, hogy azt elmondani nem tudom, még csak az kéne hogy Reings heel turnt vegyen, az sd-től sokat nem várok, úgy hogy jövő hétfőn találkozunk, újabb Reings heel turnokel és szuperkecske yesezésekel…. na szép hetet

    Kedvelés

  4. Túl nagy önámítás olyat feltételezni, hogy Dean rommáveri Barettet és “átcseréli” az övet HHH-nél egy lehetőségre a wm főmeccsre? Igen,,,,határozottan. Mai napig nem tudom eldönteni, hogy nevetséges, vagy könnyfacsaró hagyni őt elveszni. Kevesek közt van, akik egyszerűen a személyiségük által is már szórakoztatóak, hát ha még kapnak egy értelmes történetet és érdekesebb meccstípust.

    Persze, látom én, hogy most végre akarnak kezdeni szinte mindenkivel valamit. Végén még a Cesaro-Kidd párosból is engednek lenni valamit, csak azt a nagyon, de nagyon kínos Natalya semmibenhagyós színjátékot mellőzzek könyörgök, úgy örökké.

    Amúgy az adás maga nem idegesített, vagy legalábbis nem emlékszek egy pillanatára se. Ezalatt a New Day, Boo Dallas, Fandango, Swagger, Los Matadores és túlzásba vitt díva meccseket értem. Előbbieket szörnyű karaktereknek, utóbbiakat mocskosul öncélúnak találom. Nagyon kell oda Charlotte és Banks,,,,bár aztán lehet őket is a végtelenségig levizezik.

    Az Illuminátusokban nekem nagyon sok reményem van, de eddig mondjuk ki, semmi érdekeset nem csináltak. Ha találgatnom kéne, akkor azt mondanám, hogy ezt a gimmicket nem is nagyon szeretik, az eredeti The Ascension sokkal de sokkal érdekesebb és hihetőbb volt, az első promójuk pedig közel tökéletes volt hozzájuk. Azt komolyan pótolja, aki nem látta még.

    Így az írásom vége felé belegondolva most tényleg -látszólag- kezdenek szinte mindenkivel valamit, lehet, hogy jó irányba halad a cég, csak még ki kell, hogy alakuljon. Komolyan Roman spearje Show ellen a végén valóban jól nézett ki, sőt még Bryant is elküldte a fenébe. Nagyon örülnék, ha végre elkezdenék, csak ha kicsit is keverni a face-heel személyiségeket. De ehhez tényleg az kellett, hogy szénné alázzák Reignst meg Cenat a RR-n? Romant nem lehet csak a cég arcaként eladni,,,,Cenának alap, hogy ott vannak a kiskölkök, mivel őket is célozza a karaktere, de Romanhez több kell, ezt komolyan eddig nem látták? Viszont, ha az lesz belőle, hogy inkább elmenekülnek oda, hogy Bryan megveri és szimplán ő megy Brock ellen, akkor tényleg foghatjuk a fejünket.

    Kedvelés

  5. Meccsek értékelése: Big Show vs Roman Reigns: Szar volt a meccs ezért 3 pont. Goldust és Stardust vs The Ascension: Jó meccs volt, és pont az illuminátusok győzelmére vártam. 10 pont. Ryback vs Luke Harper: Ryback nyert, de Luketól többet vártam. 10 pont. Jimmy Uso vs Cesaro: Cesaro nyert, de jobb lett volna egy Tag Team címért folyó meccs. 5 pont. Dolph Ziggler vs Bray Wyatt: A világok felfalója az-az Bray Wyatt nyert, de nagyon szar volt a meccs. 1 pont. Paige vs Alicia Fox: A két volt csapattárs küzdött meg egymással, de Paige szerezte meg a győzelmet. 5 pont. The Miz vs Sin Cara: Egészen jó volt a meccs, de Sin Cara nyert. Sin Cara a WWE-ben is szerepel meg az NXT-ben is, ahol Kalisto-val alkottak csapatot aminek az a neve: Lucha Dragons vagyis a Bírkózó Sárkányok. 10 pont. Erick Rowan vs Rusev: Győztest nem hirdettek ki, ezért nem volt jó meccs. 0 pont. Seth Rollins vs Daniel Bryan: Aki nyer az megy Roman Reigns ellen a Fast Lane-en. Ezt Daniel Bryan nyerte meg Reigns segítségével. 10 pont. Az összes pontszám összetételével összesen: 54 pont. A mai Rawban kiderült hogy kimegy Roman Reigns ellen a Fast Lane-en, de kimegy a Wrestlemania 31-re Brock Lesnar ellen? Kiderül a Fast Lane-en. 20 nap múlva minden kiderül. Sziasztok.

    Kedvelés

    1. Pedig úgy reménykedtem, hogy trollkodás, és a végén zsűri szerint átlagolod is és totális győztest hirdetsz és még nyereményt is sorsolsz: :/

      Kedvelés

  6. Big show vs Roman Reigns:Nem tudom hanyadjára akarják még leadni ezt a meccset de már baromi unalmas remélem ez volt az utolsó.Még azt sem tudta érdekessé tenni ezt a meccset ,hogy a végén Big show nyert

    Goldust és Stardust vs The Ascension: Ehez a mecshez nem sok véleményt tudok hozzáfűzni.Lehet ,hogy ezzel a vereséggel Goldi és Starudst duó fel fog bomlani.

    Jimmy Uso vs Cesaro.Töltelék meccs volt a javából nem tudom minek kell szétszedni tag team csapatokat és egymás ellen küldeni ,Na mind1

    Ryback vs Luke Harper: Gyenge szar unalmas meccs volt amiben Ryback nyert.Mondjuk valamivel ki kell tölteni az adásidőt

    Dolph Ziggler vs Bray Wyatt:Na végre egy izgalmas meccs amiben Bray Wyatt nyert.Mind a két pankrátor hozta a formáját

    Paige vs Alicia Fox:Cica picsa meccs nem érdekelt

    The Miz vs Sin Cara:A meccs maga nem volt olyan borzasztóan rossz bár szerintem Cara miatt volt nézhető ez a meccs Miz meg inkább a dublőrével volt elfoglalva.Sajnálom ,hogy Sin Caraval nem kezdenek semmit nekem kicsi Rey mysterio emlékeztet.Az ugrása pedig Jeff hardy-éra.

    Rusev vs Erick Rowan.Ujabb töltelék meccs aminek szintén nem volt értelme.Persze az orosz köcsög nyert megint nehogy véletlenül kikapjon ,mert összedől a lelki világa.

    Seth Rollins vs Daniel Bryan: Nem volt rossz maga meccs látványos fordulatos volt.Bár a végét eléggé elrontotték,Nem értem miért kellett a végén Reigns megjelenés és persze így hozzásegítette Mr szuperkecskét a győzelemhez.Remélem reigns megnyeri a meccset Bryan ellen és megy Lesnar ellen a wrestlemaniara

    Összeségében elég egy gyenge adás.Volt 2 értékelhető mecss a többi töltelék mecss volt a javából.Reméljük a jövő heti raw jobb lessz

    Kedvelés

    1. Azt még elfelejtettem mondani,hogy azért fog szerintem feloszlani a goldi stardust duó ,mert volt az a heves civakodás a végén és tőlük nem sűrűn láttunk ilyet

      Kedvelés

  7. Daniel nem lessz wm főmecses esélye nem lenne lesnar ellen! Roman lesnar mecs lessz! Jó lenne egy olyan teag tem mecs ,hogy rock sting vs hhh astin ez tetszene még ha öregek,akkor is! Hol van undertaker? Én még reménykedek! Ha orton visszatér,tuti hogy rollinsot fogja elpicsázni elösször! Nameg rybak rusev még mindig nem volt! Ezeket várom!

    Kedvelés

      1. Rendes körülmények között lesnaenak nincs elenfele! Nem sokan verték meg! Ő a csucs a jelenlegiek között!

        Kedvelés

      2. Ekkora pushhal, ilyen erős karakterrel, és egy ilyen testfelépítéssel Brock egyszerűen verhetetlen, még a szuperkecske számára is. Most úgy is a román kidobóember lesz a kövi bajnok, de valami óriási pushhal, szuperkecske meg mehet mekegni Rollins vagy valaki más ellen… De ha bekövetkezik a lehetetlen és neadjisten WM főmeccs Bryan vs Lesnar lenne, majd a szuperkecske egy hangos yes után legyőzi az elmúlt években összesen kétszer vesztes, Big Show-t kettétörő “mr. hír kámsz dö péjn”-t, magam pofozom fel a kreatívokat egyesével, 200 fokon előmelegített ólomkesztyűben…

        Kedvelés

  8. Kérlek istenem nem akarom hogy a Wm megint Bryan ünneplésével záródjon. Inkább akkor Roman. Meg ha már itt tartok akkor ne vegyék már el Reins rumble győzelmét, és főleg ne szuperkecskének adják oda. Én Reinst akarom hogy bajnokként távozzon a Wrestlemania 31ről. És tudom hogy amit most irtam azzal egyentalán nem fogtok eggyet érteni.

    Kedvelés

    1. Én egyetértek veled. Százszor inkáb Roman mint Bryan. Nagyon nem szeretném látni a derekán a vb. övet. Igazából nincs olyan tagja a WWE Univerzumnak aki ellen Bryannek szurkolnék.

      Kedvelés

  9. Ez elkepeszto volt, rybek szo szerint kivegezte azt a nyomorekot KEREK MEG KEREK MEG KEREK MEG.
    varom mar cena es rusev meccset, rusevet ugy el fogja verni cena h meg az anyja se ismer majd ra es vegre hallhatjuk A BAJNOL BE fUTOTT
    Bigso meg a multheti vereseg utan mar csak masokkal a hata mogott mer harcolni,gerinctelen alak es sportszerutlen. De a vegen roman azert torlesztett, o a legjobb bunyos vigyazz daniel!!!!!!

    Kedvelés

    1. “A BAJNOL BE fUTOTT” XDDDDDDDDDDDDDDD
      és ami ennél is viccesebb: “masokkal a hata mogott mer harcolni,gerinctelen alak es sportszerutlen. De a vegen roman azert torlesztett, o a legjobb bunyos” XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd bocsánat a sok XD-ért.

      Kedvelés

  10. szerintem bryanek kelett volna nyernie a royalt nem annyira szeretem de csak ő az aki a 30-ból kitünik de ha már rowan nyerte akkor ne vegyék el tőle az lenne a legjobb ha a wrestle manián brock vs rowan vs bryan vs seth lenne

    Kedvelés

  11. na végre fö meccsen gyözöt az igazság
    Big Show és Seth Rolins egy senki megint meg mutaták mit tudnak
    hajrá Roman Reigns és hajrá és hajrá ö a nyerö akár ki akár mit is mond

    Kedvelés

          1. Lehet hogy te örülsz,de te a mai két mozzanatodra( bejegyzés és komment) több dislikeot kaptál mint én egész életemben…

            Kedvelés

    1. Nekem igazából semmi bajom Roman Reigns-el, Régebben még bírtam is. De amióta túlságosan pusholják nekem az sose tetszik. Amikor mlg aShieldben volt, kitünt a látványos spear mozdulatával. De amióta szétváltak azt kell mondjam Seth Rollins és Dean Ambrose sokkal jobban kész van mint karakter. Superman puncha vmi röhej, de legalább előtte ne használná a kezét mint vmi sörétest :DD míg ott van Seth Rollins akinek megannyi mozdulata van, de valahogy mégse látni tőle, talán nem engedik. Míg Dean ambrose nak utána lehet nézni a hardcore múltjára, az az ember sztem bármire képes, de az őrült arca a legjobb. Mindent összefoglalva nem nagyon értem miért pont Reigns-t pusolják. Legyen elég annyi hogy a Shieldben szerettem, de amióta egymaga van nem látom olyan jónak, talán azért mert itt már maga beszél csak, és abban nem oylan jó.

      Kedvelés

      1. Én meg azt mondom neked hogy Seth jo játékos
        de mért kel mindig csalni ?
        Bigh Show meg egy igazi árulo szerintem
        tudom ez a pankrácio már gyerek korom ota nézem
        régen Ultimatum Wariors volt a kedvencem
        de az nem most volt söt Dean Ambros-t si imádja a család és a gyerekek :)nagyon jo fej karakter
        csak valahogy be jött nekünk ez a Romános emberke mint karakter a kicsi fiam 3-éves és már még a busz megáloban is a zenéjét énekli :(vagy motyogja 🙂 😀

        Kedvelés

        1. Ember nem tudom te most teszed magad vagy tényleg ilyen hülye vagy? Ennyi ésszel hogy lehetsz szabadlábon? Najó segítek felfogni hogy Rollins miért ilyen kis geciláda. AZÉRT BAZDMEG MERT HEEL KARAKTER!!!!!! Nekik az a dolguk hogy csaljanak és elérjék azt,hogy mindenki fújolja őket.

          Kedvelés

          1. én akkor is utálom mint a szart
            szerintem maradjunk magázodásnál mert nem vagyunk egy korosztályban 😦

            Kedvelés

          2. Jó. Nem tudom hány éves ÖN én 25 vagyok de azért érdekelne az életkora. Sajna nincs kiirva a neve mellé az életkora de ez nem segít sokat a faceimádó szindrómán a heel pedig azért heel hogy utálják

            Kedvelés

        2. Biztos vagyok benne , hogy te egy fiatal kisfiú vagy és nincs is kisfiad,mert tele van az irományod íráshibával (11 darab) !Amúgy a legjobb hibád az Ultimatum Wariors volt.The Ultimate Warrior. Holnap a magyartanártól kérj különórát kisfiam!

          Kedvelés

        3. Azabaj nem jó szemmel nézed az egészet. Annak idején amikor elkezdtem nézni én is ilyen voltam, húú az ott a jófiú, aza másik meg mindig csal. Csak tudni kéne ez az egész csak showműsor, a heel karakterek azért vannak hogy csaljanak és utálják…bár sokszor énse értem miért kell egy heel karakternek ennyi csalás meccs, miért nem lehet önmagában egy fasza heel karakter külső segitség nélkül ( most Bray Wyatt ilyen)…de ezeket a hibákat nem Seth Rollinsnak kell felróni hanem a sztori írójának. Lehet úgy nézni mint egy sorozatot és akkor utáljuk a gonosz szereplőket, de mint tudjuk jól a sorozatkban is vannak fordulatok…és én ebben az esteben biztos vagyok hogy Seth Rollins lesz még face karakter. Orton is sok mecset nyert csalva a közelmúltba, és amikor visszatér face karakterként egyből más lesz minden. De legjobb példa CM Punk : a bemutakozáskor face volt, majd sokáig a cég egyik legjobb heel-je volt már-már aszthittük örökre face marad, majd jött a pipebombja ami hatalmas siker volt és a közönség megkedvelte muszáj volt újra face legyen, itt jöttek a lewgnagyobb sikerei, majd amikor kiderült hogy a drágalátos The Rock lesz az ellenfél akkor megint turnt kellett vennie és akkor megint jöttek a csalások és sokan boooooztak rá ( ÉN nem 😀 ) és utána a jövőben megint face lett és megint közönség kedvenc volt. Gondoltam kitaláltátok hogy CM punkos vagyok, lehet hogy elfogult vagyok, de mégegy olyan karakter mint CM punk soha nem lesz a WWE-ben,

          Kedvelés

    1. Jogos a kérdésed. De én úgy hallottam hogy még lábadozik. Legutóbb egy live event ön vett részt ahol kane volt az ellenfele. De amiben mindenkinek igaza van hogy most már ittlenne az ideje hogy visszajöjj Randy. 🙂

      Kedvelés

Vélemény?