Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. december 28. – Utoljára az évben

raw151228

December 28-án – 2015-ben utoljára – a Barclays Centerből, Brooklynból jelentkezett a Monday Night RAW. Az adást a WWE atyja, Vince McMahon nyitja, aki saját elmondása szerint azért érkezik, hogy kiegyenlítse a számlát. Vajon sikerül ez neki?

A chairman azzal kezdi, hogy a múlthéten meg kellett műteni az arcát, ezután behívja Roman-t. Azért vannak itt először is, mert Reigns tiszteletlen volt Stephanie-vel. Vince szerint senki sem fordíthat hátat egy McMahon-nek. Másodszor, mert a Big Dog Superman Punch-csal illette az igazgatót – emiatt az arcműtét, és ki is rugdosta őt a saját ringéből. A főnök tisztázza: övé a ring, a bajnoki cím és a pankrátor is. Roman szerint éppen ez a gond a sznobokkal, hogy azt hiszik minden az övéké. A chairman azonban helyesbít, mert ő nem egy egyszerű gazdag sznob, hanem egy milliárdos. Reigns úgy gondolja, ez nem másítja a tényeket, miszerint a cím övé és a rajongóké – a közönség helyesel.
McMahon megkérdezi, Roman meddig tervez bajnok maradni. A Big Dog nem tudja, ezt fenyegetésnek kellene-e vennie. Nem igazán jutnak szóhoz, mert Brooklyn Daniel Bryan nevét skandálja, ezután CM Punk-ét, amire láthatóan a chairman kiakad. Közben Reigns családjáról beszél, hogy pénz csinált belőlük, minden héten hajtotta őket és megtömte a saját zsebét. Sika-ról is beszél, a Big Dog apjáról, mire a pankrátor fellöki. Vince azonnal a nyakára panaszkodik, hogy fáj neki.
Stephanie érkezik, aki hívja a brooklyni rendőrséget, majd arra kéri hatóságot, hogy tartóztassák le Reigns-t. Megtagadják és csitítani kezdik Mr. McMahon lányát, azzal fenyegetik, hogy őt viszik be ha nem áll le. Vince papa hirtelen meggyógyul, mondja is, hogy jobban van, azt mondja ő beszél a rendőrökkel. Közli velük, gondolkozzanak el ki is ő, mert magasabb rangban van, szinte a főnökük, sőt a főnökük főnöke. A chairman megragadja a tisztet, mire több zsaru lép a kötelek közé és bilincsben vezetik el a WWE főigazgatóját – szép látvány.

Kevin Owens vs Adrian Neville
Az év feltörekvőjének választott pankrátor Slammy-díjával érkezik, ami KO-nak láthatóan nem tetszik. A gong után kevesebb mint 20 másodperc alatt Adrian kopogtatni tudta a volt interkontinentális bajnokot. Kevin nem fogadja el a mérkőzés eredményét és azonnal nekiront Neville-nek. El is intézi, a szorítón kívül. Azt hinnénk távozik, de még visszarohan egy clolthesline-nal. Folytatja a kínzást, miközben ismételgeti: ő az év feltörekvője. A Pop-up Powerbomb-ot Dean akadályozza meg. Ha Owens harcolni akar, Ambrose mindig benne van. A bajnok ellen KO-nak nincs esélye, jobnak látja visszavonulni az öltözőbe.

Dwayne “The Rock” Johnson Instagram videóját tekintjük meg, amiből megtudjuk, hogy Rocky jó eséllyel ott lesz a 2016-os 32. WrestleMania-n.

Sasha Banks vs Becky Lynch
Korábban Becky hatalmas városnak nevezte Brooklyn-t, New York City-t, a Bo$$ szerint viszont ez csak azért lehet, mert az ír díva sosem volt még Boston-ban. Ez kissé sérti a helyieket, de a B.A.D. csapata még tudja fokozni, hogy New York túlnépesedett és túlszennyezett. Elég jó küzdelmet láthattunk, kár hogy nem volt egészen tiszta. Végül a Bo$$ tudta háromig lent tartani Becky-t. (Ha engem kérdeztek, Sasha-nak nem kellene távolodni Becky-től, mert így veszélyben a face turn.)

Ezt pedig nem hagyhatom ki 😀asd

A helyi rendőrségnél Renee Young és más riporterek, akik várják mi fog történni. A vád hatósággal szembeni erőszak.

Kofi Kingston vs Kalisto
Nem volt egy rossz összecsapás, a mexikói luchador felül tudott kerekedni Kofi-n. Xavier szerint Sin Cara segítette győzelemre tag team társát, ilyet pedig nem tehetne, mert fenéznek rájuk a gyerekek, ez pedig nem jó példa. Úgy gondolja, hogy Cara azzal moshatja tisztára magát ha megmérkőzik Big E-vel.

Big E vs Sin Cara
A köteleken kívük Kalisto birkózik a két másik New Day-essel, megzavarják a luchador-t, mire Big Ending után Big E megnyeri a meccset.

A Miz Tv különkiadását látjuk, ahol Mike visszatekint az elmúlt évre. Alig kezd bele, érkezik Ryback. Közli  Miz-zel, hogy hülyén néz ki, majd azzal folytatja, a WWE-t nem foglalkoztatja a múlt, őket a jövő érdekli. Böfög egyet a mikrofonba amiért azonnal elnézést kér. Azt ígéri, 2016. a Big Guy éve lesz.
Goldust érkezik, őt pedig Zack Ryder követi. Úgy vélik 2016. az ő évük lesz. R-Truth zenéje szólal meg. Ő arra kéri a közönséget, mivel idén bárki lehet az év szupersztárja, szavazzanak rá. Miz felvilágosítja: “a Slammy átadó egy hete volt, ahol te is nyertél díjat. Nem rémlik valami?”. R-Truth azt feleli, most már emlékszik, majd elnézést kér a tévedésért.
Mike ezután sem tudja elmondani hogy telt az éve, mert Heath Slater érkezett, kikapta Truth kezéből a mikrofont és azt mondta, itt neki van igazán miről beszélni. Amire nem számított, hogy a publikum lehurrogta. Hiába, belőle sose lesz face, bárhogy is erőltetik.
Végül  Big Show közelít a ring felé. Heath próbálja felháborodottan visszaküldeni amiért félbeszakította, de csak egy KO Punch-ot kap. Az óriás rendet tesz a kötelek között, még Truth is kap egy ChokeSlam-et a színészkedése ellenére. Eközben Ryback nyugodtan támaszkodott a szorító sarkában. Ő többre jutott, de végül földre került.
Big Show mikrofont kér: “Jól hallom mit skandáltok? Vonuljak vissza? Hadd gondolkodjam…. Mi lenne ha önként nevezném magam a Royal Rumble meccsre első belépőként és meg is nyerném azt, sőt a WrestleMania-n világbajnok lennék és felmutatnám a címet mindnyájatok szeme láttára?”. Így legyen, Show…

Big Show vs Ryback
Egész jó harc volt, de a világ legnagyobb sportolója meggondolta magát és egyszerűen elsétált, így kiszámolással a Big Guy nyert.

Dean Ambrose & The Usos vs League of Nations
A LoN természetesen Alberto nélkül érkezik, mert a mexikóinak még lesz mérkőzése a visszatérő Johnny fiú ellen. Sheamus Mr McMahon-t nemzeti kincsnek nevezi, és azt mondja ezzel a métkőzéssel neki tisztelegnek most. A hosszú összecsapás végén a kelta egy Brogue Kick után kopogtatta Jay-t. A meccs után Kevin Owens érkezett, aki Dean Ambrose-t beledöngölte a kommentátorasztalba.

Ismét a rendőrségről kapunk képeket, ahol Vince és Stephanie távoznak kíséretükkel és jönnek vissza az aréna felé. Renee próbálna kérdezni tőlük, de nem válaszolnak.

Most pedig felcsendült a zene, amit már pár hete nem hallottunk. A vélemények megoszlottak róla most is, de senki nem hagyta szó nélkül a visszatérést. A vegyes pfujolást és éljenzést Cena a RAW édes hangjainak nevezte, amit már hiányolt. Nyílt kihívást szeretne a US címért, csak az a probléma hogy nem ő a bajnok, del Rio pedig nem tenné fel az övet a következő mérkőzésre. Úgy véli a League of Nations minden országgal törődik, csak azzal nem ahol vannak, az Amerikai Egyesült Államokkal. Szerinte úgy lenne normális, ha minden hétfőn lenne nyílt kihívás, mert a kisgyerekeknek ez tetszik, ha a felnőtteknek néha nem is. (A pankráció célközönsége mióta a kisgyerekek, Johnny fiú? Just sayin’….) Tovább érvelt, miért is kellene neki most a US címért harcolnia, majd érkezett Alberto a LoN kíséretében. Először nem tette volna fel a címet, de a sok hergelés után meggondolta magát és azt ígérte megvédi övét és Cena-t visszaküldi betegszabadságra jó időre.

A mérkőzés előtt a WWE megemlékezik a nemrég elhunyt Lemmy Kilmister-ről, a Motörhead zenekar frontemberéről. Mint tudjuk, Lemmy-ék dalai, a King of Kings és a The Game Triple H bevonulózenéi, de a szervezet több eseményen is használta szerzeményeiket. #RIPLemmy

John Cena vs Alberto del Rio (United States Championship)
Szóval a főmeccs az olyan volt, hogy Cena a földön, aztán megint a földön, aztán csinált valamit, aztán megint a földön, aztán megint….. Ezután összeszedte magát és jött a “You Can’t See Me”. Készült az AA-re, de Alberto védte, aztán megint Johnny a feladásos fogásával. Del Rio kiszabadul, Back Breaker, Cena kirúg. Hamarosan a Cross Arm Breaker is következik, amiben Cena felemelte Alberto-t majd levágta a padlóra. A bíró közben kipurcant, feladásos fogás, a mexikói kopog, de a mérkőzés folytatódik. John azt hiszi nyert, kérné a címet, de a bíró fekszik a szorító mellett.
Rusev és Sheamus érkeznek, kiterítik Cena-t, a bírót begörgetik a kötelek közé, de a szupersztár kettőnél emeli a vállát. A bíró ismét nem figyel, de Sheamus véletlenül Rusev-et rúgja le és kap egy AA-t. Alberto fordít, de még mindig csak kettő. AA del Rio-nak, egy-kettő-és közbeavatkozik a LoN. Ezzel a győztes John Cena, de a címet nem nyerte meg.
A League of Nations Cena-t támadja, majd érkeznek a Uso testvérek. Ők is áldozatul esnek, de ne aggódjanak a kisgyerekek, mert érkezik Roman Reigns és a Big Dog rendet tesz a házban. Spear a bolgárnak, Superman Punch a mexikóinak, de még az ír sem marad ki a jóból: újabb szupermen ütés, és az acélszékkel is kap egy keveset.
Mr. McMahon zenéje szólal meg, aki először kijelenti, hogy beperel minden New York-it, amiért letartóztatták. Ezután felidézi Reigns-nek a korábban feltett kérdést, hogy meddig szeretne bajnok lenni. A chairman megtalálta a választ: 2016. első mérkőzésén a Big Dog megvédi címét Sheamus ellen, ahol a sztárvendégbíró nem más lesz, mint Vincent Kennedy McMahon. A főigazgató ezzel kíván boldog új évet a WWE Univerzumnak.

Ezt pedig utolsó képkockának:
asd

Ha a beágyazott videókat letiltják, a videótartalom ezen a linken érhető el: http://watchwrestling.to/video/watch-wwe-raw-122815/

 

77 gondolat “WWE RAW 2015. december 28. – Utoljára az évben” bejegyzéshez

  1. megint a speamekhez dobtak…
    a “Finn Bálor érkezik a Main Roster-be!” cikkhez akartam írni
    már nagyon idegesít!
    pedig ma egy darabig még tudtam írni

    Kedvelés

      1. vagy csak simán elmondom írok valamit,frissít az oldal,eddig minden ok,legörgetek és semmi
        ha meg leírom mégegyszer ugyan azt,akkor azt írja hogy:”Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.”
        pedig sehol semmi
        ha meg mást írok ugyan ez megírom frissít és nem jeleníti meg csak az ilyen régi cikkeknél

        Kedvelés

        1. igen a régi hozzászólásaim már megjelentek ,amiket tegnap írtam de újaknál még mindig ezt csinálja
          tényleg nem akarok gondot okozni,és nagyon sajnálom,de már nagyon idegesít

          Kedvelés

  2. Legalább azt mondanátok meg hogy miért bannoltatok ki az istenért!
    Imádom ezt az oldal,imádok chatelni és szerintem soha semmi olyat nem írtam ami miatt bannolni kellett volna!

    Kedvelés

    1. Lesnar az utóbbi időben heel ellenfeleket kapott és megszerette azért a közönség is, szerintem nem túlzás kijelenteni azt, hogy ő már inkább face. Így pedig nem szükséges Wyattnek face turnt venni, ahhoz hogy a feud létrejöjjön:D én nagyon bírnám, ha ők ketten meccselnének, az álommeccseim közé tartozik. 😀 Sheamus vs. Roman Reigns vs. Brock Lesnar sem lenne rossz, izgalmasnak hangzik, bár Románt kihagynám az egészből inkább. Csak szerintem nem szerzi vissza a kelta az övet, a LoN miatt tippelek erre. Brock vs. Reings újra…hát, kíváncsi lennék, hogy ki nyerne, de igazából nem valószínű, hogy jó meccset tudnának produkálni. Mindkettejük mozdulata igen csak korlátozott számban vannak, nem akarom azt nézni, hogy f5, aztán román 5percig a földön. suplex 6x, román a földön. megint suplex, román fekszik, aztán hirtelen feláll superman ütés vagy 5x, aztán spear. Ez menne végig.

      Kedvelés

      1. lesnart tisztán ki is győzte le utoljára?müzli…mondjuk az a nagy baszott hajólánc befigyelt..Undertakert 3 x verte meg ez az állat..azóta tisztán senki nem verte meg,vajon ki lesz az?paprika jancsi hipócska?vagy kentaur?vagy csak és kizárólag müzli?
        Wyatt jó ellenfele lenne,remek meccs lenne,de ezt úgy kéne felépíeni,h lesnar megjelenik az egyik adásban aztán megtámadja őt a család…és akkor valoban face lenne teljes egészében.Még egy fekete bárány lesnar meccs is jo lehetne,ha lenne ennek a nagy dögnek karaktere..mert ő egy nagy 0..pedig hatalmas potenciál van benne,
        Szerintem vagy rock lesz az ellenfele vagy kentaur..de ha megmerik azt lépni,h kentaur simán legyőzi..pffff

        Kedvelés

        1. Legutoljára Triple H győzte le…
          Amúgy biztos jó meccs lenne Suplex,Suplex,Suplex,Suplex a többi hobó nekiesik Lesnarnak… F5, F5, Suplex, Suplex,Suplex jön Wyatt Sister Abigail, de semmi aztán Suplex Suplex Suplex F5 vége

          Kedvelés

    1. De csak az ellenfelei miatt, nem a saját teljesítményéből. Igen szerintem is Cesaro érdemelt volna 1-2 megemlítést minimum!!!!

      Kedvelés

      1. Pont, hogy Cena az aki felhúzza a saját szintjére az ellenfeleit és ezért olyan élvezhető a meccs. Mintha csak egy Main Event meccs lenne.
        Amúgy milyen érdekes, hogy Cena meccsel mindig valakivel és lenyomnak egy jó meccset az mindegy, hogy Cena mindegyikbe benne van mindig az ellenfele miatt jó a meccs… UGYAN MÁR.

        Kedvelés

        1. Cena a legjobban a Curmb Stomp-ot (2 méterről biztos pofára esett mindig) és a Suplexet tudta eladni. 🙂

          Kedvelés

    2. Elolvasva a vitatkozást mind két oldalon látok igazságot.
      De mielőtt leírom ide a véleményem lenne egy kérdésem…a meccseket azokat is a kreatívosok mondják meg hogy milyen mozdulatokat kell mikor használni vagy csak a nyertest ? és akkor a meccset hogy mikor mit kell csinálni azt a szupersztárok állítják össze ? ezt még nem tudom de majd aki tudja a komment alá írja le:) előre is köszönöm 🙂

      Számomra Cena azért “irritáló” mert egyszer tényleg jó utána meg fekszik egész végig a jót a most hirtelen beugró K.O elleni EC és a MITB meccse….tetszett nagyon mind a kétszer…utána meg jön a hideg zuhany és hétfőn Cena már csak a padlót vizsgálja ki szóval ezt nem értem aki ha tud akkor miért nem ad bele mindent (és ide jön a kérdés, ha a kreatívosok mondják meg mikor mi van és ő miattuk kell feküdnie egész végig akkor nem szóltam) de ha nem és a pankrátorok skriptelik be a meccs történéseit akkor ez nem más mint lustaság Cena részéről…jó példa erre a mostani Del Rio elleni visszatérő meccse..mi volt ez ? számomra ez az irritáló hogy tud de inkább a könnyebbik utat választja és mégis mindig öv közelben van pedig ha olyan lenne mindig minden meccse mint amilyen az EC és a MITB-os nem lenne egy rossz szavam se mert azt élvezet volt nézni de ez az egész meccs alatti pihi majd nyerem a meccset rosszabbik esetben az övet ilyen módon számomra nem jön be és értem hogy veszélynek teszik ki magukat na de ezért kapják a fizetést ami nem kevés pénz…de akkor már legyen nézhető amiért kapja és ne szenvedjen a néző hogy agyon verik az embert majd a végén az ellenfele (akihez hozzá se nyúlt) kap egy AA-t és kikap…ő meg ünnepel mintha valami baromi nehéz meccsen lenne túl…

      Kedvelés

      1. Minden Pro Wrestling meccs scriptelt. Ez alól a WWE sem kivétel. Olyan ez mint egy film, ahol előre leosztják ki mit csinál. Vannak dolgok, amiket a pankrátorok rögtönöznek, de a meccs hossza, kimenetele meg van szabva és elvileg a bíró irányít (közvetít). A pankrátorok kommunikálnak egymással, hogy általában mi fog következni. Aki szemfüles az néha “hallhatja” ezt. A magánakciókat nem díjazzák. Emlékszem valahol volt hír, hogy Ryback-et “megbüntették”, mert használta a jackhammert, ami nem megengedett mozdulat volt neki. A másik meg, ami megmaradt bennem az az, amikor CM Punk Piledrivert tolt Cenának. Vince állítólag örjöngött a backstage-ben, mert a Piledriver be van tiltva. Csak Kane és Undertaker használhatja a mozdulatot. Mondjuk se Cena se Punk nem lett “megbüntetve” utánna, pedig ahhoz 2 ember kellett. Ha valamit rosszul írtam, majd valaki kijavít. 🙂
        Ez egy nagyon jó cikk olvassátok el:
        http://www.sportskeeda.com/wwe/is-wwe-fake-and-scripted

        Kedvelés

  3. http://www.ringside.hu/2015/12/brock-lesnar-vs-sheamus.html

    sokat mondó az a tény,h csak egy sima live eventen..lesnar széttépi,de remélem a csicska nemzet is bejön,megverik lesnart és a pajkoskodásuk bekerül a rawra sd re,jó kis lehetőség van ebben most,nem úgy mint az elpatronos hülyeségbe…

    Amúgy simán jó feud lehetett volna ha normális heel karaktere van vörinek,és bajnokként küzdhetett volna meg a bestiával,de ugye jobb ha kentaurnál az öv..

    Kedvelés

  4. Nem szeretem Cena-t, de azt valljuk be, hogy Reings fizikai erő terén a felét se tudja Cenanak. Rio-t ki se bírta emelni Reings, Cena pedig ne mcsak kiemelte, de jó messzire el is dobta a földről, ettől függetlenül nem bajnoknak való egyik se. Sheamus jó bajnok lehetett volna, a régi mindent elpusztító karakterével. Ezt az adást Owens dobta fel (szó szerint) és a Lucha-ék meg 1-2 félresikerült mutatvány, a többi értékelhetetlen f.s halmaz volt.

    Kedvelés

    1. Bárki felemeli,eldobja el patronkát,ez nem müzli érdeme..rossz példa.Egyedül abban van igazad,h kentaur egy tróger senki,aki méghozzá gyenge is,pedig kivan gyúrva..igaz is,2 kilós női súlyzókkal menő:D

      Kedvelés

        1. Reignsnek sérv műtétje volt ti állatok! Nem csoda, hogy nem tud nagyot emelni! Nekem is volt ilyen műtétem és néha még a 10 kg is nagy fájdalmat okoz! Nem védeni akarom, de az a lejáratás, amit a sok csicska tudatlan ember művel nagyon idegesít!

          Kedvelés

          1. Már ne haragudj, de ez hülye kifogás. Apámnak is olyan sérvműtétje volt mint a csicska Reings-nek és 2 hónap pihenés után visszatért autót szerelni (2éve ennek), és épp, hogy nem dupla annyi idős mint Reings. Azért oda kell fizikum, még se 2-3 kilókat emelget, és még egyszer se panaszkodott, hogy fájna neki vagy nem bírná, szóval kár védeni Roman-t, mert a sérvműtét előtt is egy gyenge szar volt…

            Kedvelés

          2. rdt89
            Hülye kifogás a sérv?? Az igen…..
            Apád biztos az autókat is emelgeti nem?!
            Reigns előtte egyáltalán nemvolt gyenge, de most sem az… Felemeli simán a 100+ kilós ellenfeleit.

            Kedvelés

          3. Cenation:
            Nem a sérv a hülye kifogás, hanem mindig mögé bújni. Más pankrátornak is volt (Ryback) és még se 2 kilóval edz. Nem tudom te kit néztél meg melyik dimenzióba, de Reings egy gyenge szar. A simán felemeli alatt azt érted, hogy a nyakába ugranak és elkezd remegni akkor valóban, de minden más esetben a Samoai dobása is egy nulla még az Usoké is jobb. Miért? Mert azok felemelik mielőtt hanyatt esnek vele, de ez már eleve borul vele nem szenved a megemelésével. Sheamus-t mikor kiemelte (120kilós) azt néztem mindjárt megszakad. Annyira látszik rajta, hogy erőtlen és tehetségtelen, hogy szinte ki van írva a mellényére, hogy béna vagyok. Sin Cara ebbe az adásba szaltózott Big E-vel, Cesaro Big Show-t is kiemeli akkor miről beszélünk? Cena legalább erős amellett, hogy unalmas és sz.r. A Reings spearje, super bitch puncha is olyan erőtlen és gagyi. Az igazi Spear Goldberg-é volt meg Edge-é, azokban votl lendület és erő. Majd egyszer észreveszed, hogy The Rock kapta a családba az összes tehetséget ezek meg… 🙂

            Kedvelés

          4. rdt89
            Jó én nem foglak győzködni most, ha benne vagy a tehetséges pankrátorok “divatból utálása” klubba nem tudok mit tenni…

            Kedvelés

          5. Cenation:
            Hát nem is kell győzködnöd, mert a tehetséges pankrátor ott kezdődik, hogy Cesaro, Neville, Ryback, Kane, Ambrose, Rollins, Orton, Kalisto, Sin Cara, Sheamus, Ziggler. Ha csak harmad akkora push-t kapnának mint a Reings és Cena, megmutatnák mi az igazi tehetség és mi az a szint melyet ez a kettő nem fog elérni soha. Tudod a tehetség ne mabból áll, hogy fekszik a 20 perces meccsből 15-öt, majd AA vagy Spear esetleg előtte egy Superman Punch/You Can’t See Me és meg is nyerték, előtte meg az ellenfelek helyettük is mozognak, igen ez tényleg a tehetségre utal nem másra. Nem divatból utálom Cena-t és Reings-t se csak nagyon unalmasak, az egyik 12 éve ugyan abból a pár mozdulatból operál, a másik még annyit se tud de cserébe beszélni se.

            Kedvelés

          6. Ember a tehetség nem abból ered, hogy ki mennyit nyom ki. És különben is milyen jogon gyenge szarozod le azt az embert, aki az életben ötször több eredmény ért el mint te. Inkább kussolnál be ha nem tudsz normálisan véleményt nyilvánítani. Utálom az ilyen idióta tudatlan vad barmokat. Ember ha annyira tehetséges embereket akarsz nézni takarodj el innen és nézz Lucha Underground. A WWE már rég nem a tehetségekről szól, hanem a szórakoztatásról. Az egy más dolog, hogy vannak tehetségesek és tehetségtelenek. Gondolj már bele. Ennyi erővel Heath Slater is lehetne Bajnok, de nem túl jó bajnoknak. Hiába tehetséges, ha nem érdekli a közönséget. Jó bevallom Cesaroval más a helyzet őt szeretik. De az összes többi akit megemlítettél, te is észreveheted a közönség reakcióját. Olyan semmilyen. Ne hogy azt hidd, én is szeretem Cesarot és Ziggler kivételével az összes többit akit felsoroltál.

            Kedvelés

          7. Nate River:
            Nem a súlyemelésről szól egyértelmű, de akkor ne powerkedjen. Ha meg nem tudsz emberi megnyilvánulásba írni inkább ki se kellett volna nyitnod a pajtaajtót. hanem tovább élvezkedned a szerinted 5-ször több eredmény elért pankrátorra, aki nem saját erejéből tette ezt. Azt meg, hogy mit nézek majd én eldöntöm neked annyi közöd sincs hozzá, hogy megszólj érte te neveletlen bunkó. Én meg az olyan suttyókat utálom akik olyanba ugatnak bele amit nem vele folytattam párbeszédet. Szerintem mi a vitát Cenation-al elég moderizált keretek között letudtuk és lezártuk erre jön egy ilyen paraszt és beleugat mintha valami területi kutyaugatási verseny lenne. Hát a tehetség és a szórakoztatás egy és ugyan az, mert az olyanok nem szórakoztatnak akik csak hemperegnek a ringben majd hirtelen erőre kapnak és nyernek. A személyeskedésedet meg tarts meg a családodnak, majd jól pofán b.sszák a f.szkalap fiukat cserébe.

            Kedvelés

        2. Azért régen nem nagyon maradt alul senki ellen és nagyon jól bírta a strapát. Kane-el biztos nem keverem, arról egyértelmű, hogy brutális. 😀 Sheamus adott fehér zajt még Big Shownak is volt erő benne, de Reings egy túl Push-olt moslék…

          Royal:
          Csak azt akartam kihozni, hogy Reingsnél még az a mocsok Cena is jobb. 😀

          Kedvelés

          1. A fehér zaj hiánycikk sajnos..pedig jó volt.
            müzlitől egy darab szar is jobb.

            Kedvelés

          2. Ja adott, ha éppen felbírta emelni nagy küszködés árán…. am a túl push-olt moslék az ilyen Owens meg Wyatt

            Kedvelés

  5. Most olvastam el a müzlis meccs leírását.Nekem bejött,nem tárgyilagos,nem élettelen,hanem jópofa és igaz.müzli életének 95%át a ringben vagy a környékén töltötte és csilliószoros bajnok,majd jön az aa ami egy sima átdobás.és mindenkit lekopogtat,majd miután megvan az 1-2-3 mindenki felemeli a vállát azonnal és jobbra balra fel le ki be gurul…és ha mindez nem lenne elég jön a kentaur és superman ütés lol meg lopott faltörő ami még mindig a leggyengébb…majd a változatosság kedvéért ismét superman ütés lol és persze jön az “acélszék”de h minek..ha kisujjal elveri az egész rostert,bekötött szemmel,hátrabilincselt kezekkel,megláncolva,egy ládába zárva….
    Most már ismét itt van a kiskölykök istene,müzli,és kentaur is..színvonalas,izgalmas,eseménydús feudok,meccsek,adások,ppv gálák jönnek…grat

    Kedvelés

  6. Egy cikkírónak nem az a dolga, hogy a saját véleményét írja le a cikkben hanem, hogy leírja ami valóban történt…

    Kedvelés

    1. Azt is tette, Cena meccsett ennél jobban és pontosabban senki sem írt volna le, tökéletes volt, legalábbis szerintem ez volt az eddigi legőszintébb összefoglaló, ami a tömény valóságot tartalmazta.

      Kedvelés

    2. Szerintem semmi gond a cikkel,es mert te Cena fan vagy,meg nem kellene kritizalnod a cikket…
      Azert azt hozza tennem,hogy a celkozonseg mar regota a gyerekek(fiatalabb korosztaly)…csak ezt nem sokan akarjak elfogadni

      Kedvelés

      1. lewy te amúgy melyik csatornát nézed? Én nem kritizáltam a cikket csak leírtam a véleményem, amúgy meg semmi köze ahhoz a véleményemnek, hogy kivel szimpatizálok…

        Kedvelés

        1. Nos ha te a velemenyed irtad le csak,akkor nem ertem mi a gondod aval amit en irtam,mivel en is csak a velemenyem irtam le 🙂

          Kedvelés

        2. Mit vársz, Cenation? Ha leírod a véleményedet egy fórumra, akkor még az is megeshet, hogy valaki válaszolni fog rá. Ha nem bírod a válaszokat, akkor tartsd meg magadnak.

          Kedvelés

          1. Semmi gondom a válaszokkal csak a hülyeségből van elegem!
            Szinte már szánalmas, hogy néhány embert mennyire meglehet vezetni…

            Kedvelés

    3. Nekem is kicsit az az érzésem mostanában, hogy divat lett Cena és Reigns “ellenesnek lenni”. És erre csak rásegít a dolog, ha már maga a cikk olyan… Nekem is Cena a kedvencem, de ezt tudhatjátok. Reigns-t nem annyira bírom, de nem is utálom. Olyan semleges. Viszont “push”-olni olyan puhos, féltehetségű, nem ide való pankrátorokat, mint Owens legalább olyan probléma.

      Persze mi írogathatunk itt akármit, úgyis mindent az határoz meg, hogy kivel keresnek a legtöbbet. Lehet minden cikknek az a címe,hogy: “Cena/Reigns megint egy rakás szar volt”, ha ők viszik a bankot… Szerencsére – és ez csak egy példa – hacsak Owens rendbe nem szedi magát – értsd lefogy 40 kilót és kigyúrja magát és megborotválkozik – a soha az életben nem lesz közönség kedvenc, azaz soha nem ő viszi a bankot, ezért a nagy előre törésétől nem kell tartani. Persze mindig kellenek “rossz arcok” a jók ellenfeleinek. De szerencsére Ő ahhoz is kevés. Egyelőre. Del Rio, Seheamus sokkal inkább lesznek első vonalasok, egyszerűen a testfelépítésük és a kinézetük miatt. Nem tolhatsz akárkit a TV nézők arcába, mert elkapcsolnak, ha nem tetszik nekik a látvány. Ha már látvány akkor a tehetséget is meg kell említeni. Mert azért azt is ugyanolyan súllyal kell számításba venni, mert teljesítmény is kell.

      Cena-nál ez régebben meg volt, ezért lett kedvenc bizonyos korosztályokban. Pl. gyerekeknél. És ha egy apának van pénze egy pankrátor pólóra, akkor nem azt fogja megvenni, ami neki kellene, hanem ami a gyereknek fontos. Ez a baromi egyszerű felismerés vezet ahhoz, hogy baromi sok pénz keressenek vele. És a McMahon magánrepülőt nem a szurkolók szeretete repteti, hanem a kerozin, amire a pénzt Cena-val keresték…

      Kedvelés

      1. Mikike!
        Ne haragudj, de jól értem, hogy szerinted Kevin Steen nem jó profi birkózó?
        :DDDDDDDDDDDD

        Kedvelés

  7. 70 éves a trottyos.Mivel milliárdos,vagyis csilliárdos,simán kihúz még 20-25 évet..Lesz vese,máj,szív,agy,szem stb átültetés,de egy valamije soha nem lesz.Gerince.

    Kedvelés

  8. romans ugly,s valóban.Annyira elvoltunk foglalva a tehetségtelenségével,h megfeledkeztünk a csúfságáról lol

    Kedvelés

  9. Adás elején Román, adás végén Román, már a csapból is ő folyik, pedig a teljesítménye még mindig semmi. Aztán visszatért müzli is,aki persze vissza is nyerte volna az övet egyből….de tudjuk, hogy a világbajnoki övet szánták neki, mert eddig csak 15x szenvedtek az emberek,amíg ő volt a bajnok. Kell egy 16. alkalom is. De rájöttem, hogy Románnál még ő is jobb bajnok lenne,pedig évek óta ugyanaz a nevetséges szar karaktere van, de még belé is több tehetség szorult, mint Reingsbe.
    Miz TV = jobberek gyülekezete. Annyira nem vicces R-truth, nagyon erőltetett “humor” ez és már nem először játszák el…egyáltalán hogy lehet ezen nevetni? nem is értem.
    Viszont meg kell említenem, hogy hosszú idő óta most először élveztem, amit Owens csinált. Nevillet brutálisan elverte, később pedig Ambrose-t az asztalra vágta. Nagyon szép látvány volt, ilyenekből kellene rengeteg. És hihetetlen, de most mintha kicsit nagyobb értéke lenne az IC övnek. kezd alakulni egy jó sztori. Mindig így kellene csinálniuk a kreatívoknak, és akkor senki sem panaszkodna, hogy összevonták az öveket.

    Kedvelés

  10. hát az elején ami színészkedés volt 😀 nevettek még mindig. Big Show meg a többiek az is vicc kategoria volt. Még hát a végén amit a Roman csinált szakadok.komédia az egész… Remélem a Kelta Harcos vissza szerzi az ővet!

    Kedvelés

    1. Harcos? :)) Nem védem Reigns-t, de Sheamus is ugyanúgy egy csirke, fos, karakter nélküli trágyadomb. Főleg ebben a homo gruppen felállásban.

      Kedvelés

  11. Ez az egész ami itt megy,visszahozzák a legendákat a 3 d fiúkat,majd szopóág,jobberkedés stb…és rengeteg példa van.
    Az se volt rossz,amikor pár éve a behemót óriás azon sírdogált,h végre lett neki 1 azaz 1 wm pillanata..több mint 20 év alatt..más meg ennyi idő alatt egy halhatatlan rekordot állított fel a wm en…
    Bírom a hegyomlást,de fogja meg giga csokigolyó kezét és ő is vonuljon vissza,mert az elmúlt években jobban bealázták,szivatták,verették,és még egyszer alázták mint nagy khalit,pedig a wwe történetében khali az egyik olyan pankrátor,akit a legjobban megszivattak,megalázták,tönkretették,és elpusztították azt amit felépítettek vele..mindaz ami volt a megállíthatatlan,legyőzhetetlen,kegyetlen heel pusztító..a végnapjaira egy többnyire piros! naciban táncikáló éneklő bohóc lett…aki mellett a kis kobold is egy szupersztár volt…nagyon sajnálom,hogy ő így végezte,és az agydaganata miatt le kellett mondania mindenről,de amit vele csináltak…és a hegyomlás itt tart,sőt már már rosszabb helyzetben van…és giga csoki golyót most meg se említem,pedig tudjuk,vele is ugyan ezek történtek..

    Vegyük ki a wwe nagy trató oszlopait,mert már öregek,kopottak,nem felelnek meg a mai trendeknek,és mielőtt végleg elbúcsúznánk tőlük,jó alaposan törjük és zúzzuk szét őket,a karrierjükkel és az álmaikkal együtt…mert kell a hely és az idő a tehetségtelen anti pankrátoroknak..
    A wwe összeomlott,és a romok minden legendát és legendás alakot maguk alá temetnek,csak ugye,akik elértek valamit,akik letettek valamit az asztalra,akik X évig itt voltak,és mindent megtettek értünk,mi nem felejtjük el nekik mindezt,sem pedig őket.Aki pedig legenda,az örökké legenda lesz.Mi ezt tudjuk,a csámpás uralkodó nem.

    Kedvelés

  12. Ez az ENSZ amit kialakítottak már valósággal fájdalmasm visszatért Széna is a kis törölközőjével, hogy 10 éveseknek pornó hiányában legyen mire kiverni, Neville továbbra is szopik éjjel nappal, nem ütött szöget a fejükbe az, hogy a közönség szerint ő volt a Breakout szupersztár és talán csinálni is kéne valamit vele. Ambrose bajnok, de őt is belefonják ebbe az ír-mexikói-bolgár-brit négyes elleni baszakodásba és ha ő ott van akkor már Owens is, és ha ő ott van akkor már Neville is és akkor már az Usok is, meg Reigns meg Széna…Szánalom…

    Big Show nem tudom mit pattog itt, mindenki tudja, hogy egy kiöregetdett, mozgásra is kételen ember, aki még akkor sem nyerne RR-t, ha 30.nak érkezne… Annak is csak adáskitöltő szerepe volt, hogy felvonultatták az összes elhanyagolt egysejtűt, már csak Bo Dallas hiányzott…

    A Díváknak semmi nem változik, még mindíg nyomtaják a három B.A.D tagod, de már a tarka f*sz sem tudja, hogy miért, Sasha-t engedjék már szabadon, a másik kettő meg mehet a kukába, mert semmit nem érnek. Becky felvette az Ambrose szerepkört Charlotte melett, a szőke tyúk úgy elnyomja, hogy az nem igaz, de mire is? Mert Flair az apja, aki néha bejár New Day-t játszani PPV-kra? Szép…
    Az elején ahogy elvezették a vén rokkant pöcsűt az tetszett, de az kábé annyira volt hiteles, mint amikor tavaly letartóztatták azt hiszem Ambrose-t. Úgyhogy köszi szépen, szar volt mint mindíg.

    Kedvelés

  13. Mi lenne ha önként nevezném magam a Royal Rumble meccsre első belépőként és meg is nyerném azt, sőt a WrestleMania-n világbajnok lennék és felmutatnám a címet mindnyájatok szeme láttára?”. Így

    Több sebből vérzik ez az álomkép,mint egy szitává lőtt ember…

    Kedvelés

  14. A 2.videót már be se adta,de gondolom roppant sok mindenről maradtam le…Az év utolsó adása méltó volt az egész évhez.híg fos volt,nem szar,mert már annak se lehet ezt nevezni.
    Visszatért müzli,aki szánalmasabb mint valaha és majdnem nyer az aa vak lol,de persze jött a csicska nemzet,a jobb sorsra érdemesek gyülekezete,el patronka maradt a bajnok,januárig kb…majd jött kentaur és 1 ujjal elverte ismét az egész rostert…remek.Most jöhetnek majd a kentaur + müzli vs az egész világ meccsek stb…Én jövőre még nézni fogom,mert imádom a pankrációt..de ez..szánalmas.Minden meccset,bárki is az ellenfél,tekerek,átugrok amiben ez a 2 anti pankrátor lesz.

    http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/12/chris-jericho-visszavonul-nagy.html?m=1

    Nem fog még visszavonulni!Nagy zsivány 😀 ha vissza is vonulna azt csak a wm en tenné meg.Ő az 1.vitathatatlan bajnok.A legnagyobb színpadon kell elbúcsúznia,a legnagyobb pankrációs eseményen.
    Szerintem indulni fog a rr en talán meg is nyeri?vagy fel fel fog tünni,de nem lesz full time,ha meg visszavonul,azt mondom,tegye meg.Az egyik legnagyobb kedvencem,imádom.Méltó búcsút érdemel.Az egyik legnagyobb valaha élt pankrátor!

    Kedvelés

  15. Egy rakàs szar volt az egèssz Dean ambrose nemsokàig marad ic bajnok.Roman az a mikrofonnal szar seth tehetségesseb mint. Roman és jobb. Seth Rollins fan vagyok. De jobb mint Ambrose meg Roman.

    Kedvelés

Vélemény?