Rope Break Inside - WWE Hírek

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!

WWE RAW 2015. augusztus 17. – Eredmények és videók

RAW_1160_Photo_009-80906314

A RAW 2015. augusztus 17-én Minneapolis városából, Minnesota államból jelentkezik, ahol legelőször Michael Cole, JBL és Byron Saxton köszöntenek minket a kommentátorállásból. Az arénába először pedig nem más érkezik, mint Stephanie McMahon és Triple H, azaz a Vezetőség.

Steph először is köszönt mindenkit az adáson, amit követően elmondja, hogy a hangulat olyan a Backstage-ben, mint amikor kettejük gyerekei megkapják az ajándékukat. Mindenki türelmetlenül sürög-forog és várja, hogy minél jobban teljen az idő, ez pedig csakis annak tudható be, hogy mindössze 6 nap van vissza a SummerSlam-ig, ami a “Nyár Legnagyobb Eseménye”. Természetesen elmondja a hölgy, hogy minden egyes “Once In a Lifetime” pillanatot megtekinthetnek a rajongók ismétlésről, valamint élőben is a WWE Network-ön, ahol egy havi tagság csak 9,99 $-ba kerül. Triple H folytatja a beszédet és kijelenti, hogy sok olyan SummerSlam-et láthattunk már, aminél nem hittünk a szemünknek, viszont ez a mostani mégis más lesz. Sokkal nagyobb és epikusabb lesz a mostani show, ami a megszokott 3 óra helyett, ezúttal már 4 óra hosszúságú lesz.
Elmondja, hogy ezen a PPV-n karrierjük meghatározó mérföldkövét élhetik majd át a Szupersztárok, valamint történelmet írhatnak. Nem is húzza tovább az időt kicsit áttekinti a mérkőzések listáját. Legelőször bejelenti, hogy a Phenom, a Deadman összecsap azzal az emberrel, aki a WrelsteMania XXX.-on megtörte a hihetetlen Streak-jét, A Beast-el, Brock Lesnar-al. Ezt követően Stephanie bejelenti a rajongóknak, hogy a mostani RAW-n megjelenik a legutóbbi verekedése után ismét Taker és Lesnar, ugyanabban az arénában…A SummerSlam-en a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Seth Rollins és a szervezet United States címvédője, John Cena is össze fognak csapni egy Title vs Title küzdelemben, ahol a győztes megszerzi mindkét övet. Erre a küzdelemre pedig egy szerződés-aláírással készülnek fel a Szupersztárok, ami szintén a mostani RAW-n lesz esedékes…Szintét a SummerSlam-en fog összecsapni Roman Reigns és Dean Ambrose csapata az egykori Wyatt Family két tagjával. Erre a csatára a cég szeretne egy Roman-Luke küzdelemmel hangolódni, ami a mostani RAW-n az előző eseményekhez hasonlóan megtekinthető lesz…Sokan panaszkodtak arra, hogy Díva revolúciót szeretnének a szervezetnél, ami el is érkezett. A SummerSlam-en Paige, Becky és Charlotte csapata harcolni fog, Naomi, Tamina és Sasha, valamint a Team Bella csapat ellen egy Elimination Tag Team küzdelemben. A mostani RAW-n a hölgyek közül a két bajnok össze fog csapni egy Champion vs Champion mérkőzésen. Az NXT Díva Bajnoka és a WWE Díva Bajnoka között egy fordulatos küzdelemre számíthatunk, a későbbiekben szem és fültanúi lehetünk Sasha Banks és Nikki Bella küzdelmének.
Emellett pedig a Vezetőség képes volt megállapodni egy hihetetlen személlyel, aki elvállalta, hogy a SummerSlam Special Host-ja lesz. Ez az úr 16 éve kiemelkedőt alkot a saját szakmájában, ami miatt több celebbel, sportolóval és politikussal is készített interjúkat, valamint adásokat. A Daily Show egykori műsorvezetője, Jon Stewart.

Randy Orton és Cesaro vs Kevin Owens és Sheamus

Triple H nem is húzza tovább az időt, elindítja a mostani, a SummerSlam előtti utolsó RAW-t, amin egyből egy jónak ígérkező Tag Team küzdelmet tekinthetünk meg. A csata fordulatos volt, amiben végül Randy Orton maradt bent Sheamus-el a ringben, ahol készült a Vipera az RKO-ra. Ám ekkor Kevin Owens jelent meg, aki próbálta megtámadni ellenfelét. Randy megpróbálkozott kiosztani KO-nak a Finisherjét, ám az egykori NXT Bajnok kivédte a mozdulatot és ellökte magától az Apex Predator-t, aki egyből a Keltának osztotta ki az RKO-t. Így végződött a mostani RAW első összecsapása.

Ezt követően a Backstage-ben Seth Rollins társalog a Vezetőséggel az irodájukban, ahol elmondja, hogy rendkívül sokra értékeli Triple H és Steph tetteit, hiszen hatalmas szerepet játszottak abban, hogy a küzdelem közte és Cena közt létre jöhessen. Már csak arra van szükség, hogy a mostani RAW-n John aláírja a szerződést, mint egy férfi. Rollins néha elgondolkodik a szervezet legendáin, mint André The Giant, Bruno Sammartino vagy Ultimate Warrior. Hogyha képes lesz a Title vs Tilte összecsapásban legyőzni Cena-t és megszerzi mindkét címet, akkor felemelkedik ezeknek a legendáknak a szintjére és övé lesz a reflektorfény minden egyes villanása. Hunter kijelenti, hogy rengeteget dolgozott Seth az elmúlt időben, aminek a megkoronázása lesz ha két Bajnoki övet szerez saját magának és a Vezetőségnek. Ha ez sikerülne neki, akkor helyet kaphatna ezek mellett a legendák mellett…

Roman Reigns vs Luke Harper

A csata fordulatos volt, amiben egy Superman Punch-ot és a Spear-t követően Roman tudta megszerezni a győzelmet, akivel Dean ünnepelt együtt a szorítóban.

Tamina vs Becky Lynch

Az adás első díva összecsapás nem az a Champion vs Champion küzdelem lesz, amit a Vezetőség még az adás indulásakor bejelentett, ám ez a harc is jónak ígérkezik. Tamina jól szerepelt, viszont nem tudott mit kezdeni ellenfele Finisherjével, aminek a neve: Dis-arm-her. Ezzel a feladatásos mozdulattal fogta Becky szorításba Tamina-t, aki végül feladta a küzdelmet.

Rusev vs Mark Henry

A következő összecsapásban Henry csatázhatott a Bolgár Bestia ellen, ahol egy eléggé egyértelmű és rövid küzdelemben Rusev tudta megszerezni a győzelmet az Accolade-et követően. A harc után Lana lépett a ringbe, aki össze akart verekedni Summer Rae-vel. Summer levette a magassarkúját és elindult a hölgy felé, ám Lana egyetlen egy pofonnal elintézte Rae-t. Ahogy a sarokba esett Rusev mostani kísérője, Lana azt akarta, hogy a Bolgár Bestia verekedjen vele. Ahogy Rusev harcolt volna Lana-val megjelent Dolph Ziggler, akit hatalmas szeretettel fogadott a közönség.

Egy meglehetősen drámai és remekül összeállított videót tekinthettünk meg ezt követően The Undertaker és Brock Lesnar viszályáról, aminek a következő állomása a nyár legnagyobb eseménye, azaz a SummerSlam lesz.

The Miz vs Ryback

Első látásra egy eléggé egyoldalú csatának tűnik a közelgő mérkőzés, ám benne van a pakliban, hogy Big Show jelenléte hoz meglepetéseket. Az óriás a kommentátorok soraiból figyelte az összecsapást, ahol folyamatosan elmondta a véleményét a harcoló felekről, valamint a történésekről. Végül Ryback a Finisherjét követően kopogtatta ellenfelét és megnyerte a meccset.

Ezt követően ismét a Vezetőség érkezik a ringbe, hiszen most kerül sor a szerződés-aláírásra. A harcoló felek közül Seth Rollins érkezik elsőként a ringbe, aki elmondja, hogy nagyon jó érzés neki, hogy ilyen meleg fogadtatásban részesülhetett. A Bajnok ezúttal is rendkívül magabiztosan indít és elmondja, hogy Ő lesz az első olyan ember, aki egyszerre birtokolja a WWE és a United States Bajnoki övet. Rollins ekkor kicsit elhallgatott, amit a közönség kihasznált és a “Let’s Go Cena, Cena Suck” mondatot kezdték el kántálni. Rollins magabiztosan indított, amit követően John Cena is megjelent, hogy elmondjon pár dolgot visszatérve a RAW-ra. A Cenation Vezetője azzal kezdi, hogy az igazi bajnok Seth Rollins, viszont nagyon fontos elmondani, hogy Rollins csak egy furcsa utánzata John Cena-nak. John szerint nem lehet szavakkal meccset nyerni és ha nem támogatja Rollins-t a Vezetőség nem lesz képes győzelmet aratni. Cena 15x-ös Bajnok és tudja már, hogy mit is kell végigcsinálni ahhoz, hogy valaki megnyerjen egy Bajnoki övet. Ezért is fog minden csepp erejével harcolni Seth ellen, hogy 16. alkalommal is megszerezhesse a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, szimplán csak, hogy bizonyítsa Rollins-nak és a közönségnek, hogy mennyire nagy elszántság és győzni akarás is kell ahhoz, hogy valaki felemelkedhessen a legendák sorába…John a kioktatást követően aláírta a szerződését, ami után kijelentette, hogy a SummerSlam-en Seth-et a saját ribancává fogja tenni. Végül John felemelte a Bajnoki övét és távozott az arénából.

The New Day és Los Matadores vs Lucha Dragons és Prime Time Players

A rövid összecsapásban egy látványos kopogtatást követően Kalisto tudta megszerezni a győzelmet a csapatának.

Visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol Barrett és Neville csatázott, itt a küzdelem eléggé egyoldalú volt, amiben végül a győzelmet Neville tudta megszerezni a Red Arrow nevezetű Finisherjét követően. Stardust nem hagyott időt az ünneplésre Neville-nek hiszen egyből megtámadta a Szupersztárt, majd a ringen kívül meglökte Stephen Amell-t, aki a Zöld Íjjász című sorozat sztárja…Azonban egy szuperhős sosem tétlen, így Amell a ringbe robbant és nekiesett Stardust-nak, akiről csak a biztonsági emberek tudták nagy nehezen levakarni.
A Backstage-ben Neville és Stephen Triple H-el találkozott, ahol követelték a COO-tól, hogy hozzon létre egy Tag Team csatát a SummerSlam-re közöttük. Azonban tiltakozott, hogy egy színész harcoljon, mert eléggé képzetlennek tartja hozzá. Nagy érvelések közepette, végül megalkotta a küzdelmet, amiben Green Arrow és Red Arrow csapata harcolhat a SummerSlam-en Barrett és Stardust duója ellen.

Nikki Bella vs Sasha Banks

A Champion va Champion csatában két hölggyé a főszerep. Mindketten kicsit tapogatózóan indítottak, ám érezhető volt, hogy Nikki szerepelt fölényben. A csata végén Nikki szerette volna lezárni a küzdelmet és a vállára vette ellenfelét a Rack Attack-hez. Azonban ezt elrontotta és egy Backstabber-t követően Sasha képes volt feladatni ellenfelével a küzdelmet.

Ezt követően pedig egyetlen egy dolog maradt hátra, ami a mostani adás főeseménye lesz. Paul Heyman jelent meg az arénában, aki felkonferálta a Minneapolis-i Brock-ot, akit nagy szeretettel fogadott a közönség. Lesnar kellő módon ki is élvezte a közönség szeretetét, amíg a ringbe vonult. A kötelek közt Heyman térdre borult és ódákat zengett annak a Szupersztárnak, aki képes volt megtörni Undertaker 21-0-ás Streak-jét. A közönségnek nagyon tetszett, hogy a Minnesota-i születésű Szupersztárt ilyen sokra tartják és éltetik a ringben. A hosszas ünneplést követően Paul elmondta, hogy látszik Lesnar szemein, hogy teljesen elszánt és készen áll ismét ringbe lépni Undertaker ellen és megismételni egy olyan csatát, mint amilyent a WreslteMania-n vívott ellene. Ebben a csatában pedig hatalmas előnye van Lesnar-nak, hiszen Undertaker fél tőle, mert tudja, hogy az ellen az ember ellen kell ringbe lépnie ismét, aki megtörte a hihetetlen veretlenségét és ezzel bebizonyította, hogy a Dead Man karrierje nem ér semmit sem.
A beszédből viszont Taker-nek elege lett, így megjelent a szorítóban. Heyman egyből a ringen kívülre sietett, Brock pedig kapott egy kemény rúgást az ágyékára. Ezt követően a Phenom átnevezte a várost Tombstone City-re.

Ezzel zárult a SummerSlam előtti utolsó RAW, nagyon kíváncsian várhatjuk, hogy a cég készül-e valamilyen meglepetéssel a Nyár legnagyobb eseményére, amin több fordulatos csatát megtekinthetünk majd.

35 gondolat “WWE RAW 2015. augusztus 17. – Eredmények és videók” bejegyzéshez

  1. Már nem azért de mekkora lenne már ha dean reings ellen fordulna a meccsen ezzel győzelemhez segitve wyattéket és meglenne a 3. családtag

    Kedvelés

        1. Nem is úgy értem. Harpernek sem kéne ez a szerep de deannel olyan k***a jo tt lehetne amit utoljára csak az attitude erában volt. Mert mind a ketten hozzák a hardcore stílust.
          Wyatt pedig az ördögi kacajával megszerezné a wwe whc övet és végignézné ahogy harper és ambrose megszerzik a tag team öveket. Szép álom…
          Ha meg nagyon túlzok hogy csak a kedvenceim legyenek bajnokok,
          akkor cesaro us champ és kofi kingson (nem ezzel a karakterrel) az ic champ…

          Kedvelés

    1. A fojtódobása..hatalmas volt.Pedig lesnar se 5 kiló,mégis könnyen felkapta és úgy odavágta,hogy csak nyekkent.

      müzli megdönti Ricki papa rekordját..ha nem most akkor később,de megfogja.És a legszánalmasabb az,hogy az öreg vagy 40 év alatt érte azt el amit müzli 10+1-2 év alatt..Ezzel az élő legendát alázzák meg…Aki az egész életét végigharcolta.Már akkor bajnok volt,maikor ez a kis nyomorék még egy kósza gondolat se volt..
      Na,de majd amikor hunter örökli meg a céget,amikor egyeduralkodó lesz,akkor kipicsázza müzlit,mert ő se bírja..csak jót tesz az üzletnek,még ideig óráig,de aztán..

      Úgy érzem ez a ss ratyi lesz..Hiába 4 órás nagy nevek stb,nagy csalódás lesz,pont a papírforma meccsek miatt,A kiszámíthatóság..

      Kedvelés

  2. Lesz két, írd és mond két valamirevaló feud egy ilyen eseményen, abból is az egyik meccs biztos nem lesz jó. Ennyit a Summerslamről, utolsó suttyó SD adás lesz. Remélem megérte.

    Kedvelés

  3. Úramisten mekkora egy tré volt ez te atya úristen, az SS előtt ekkora hogy is mondjam sz.rt idedobnak elénk…..

    A meccsek között egy értékelhető nem volt, sajna itt is most még a csajok meccse lógott ki a trékből, ez volt a legkevésbé tré…. szuperszéna megint jött, megint átpörgettem, megint a szokásos tag team meccsek, megint a szokásos pörgetés, már kezdem megszokni :D….

    Lesnart a saját szülővárosában vereték el megint, BULLSHIT de a legnagyobb…. ráadásul még új scriptet sem csináltak, úgyanaz mint a BG-en, Taker tökön rúgja, chockslam, tombstone, nyelvmutogatás,kimegyünk megfordulunk nézzünk a nagy semmibe, kéz felemelés villámcsapás és vége, úgyanez lesz az SS-en is, legalább akkor valami kemény harc lett volna, adok kapok, utána egy F5, Lesnart ünneplik, aztán visszamegy adna még egyet, Taker kijön belőle chockslam, és nyelvmutogatás, bakker legalább ennyit adtak volna Lesnarnak, de már ezt sem kapja meg, szégyen…. nem is pazarlok több szót rá

    A meccsekről nagyon nem szeretnék írni, egytől egyik értékelhetetlen volt mind…. bár Lana rúgása nagyon tetszett, qrvára megnéztem hogy Summer vs Lana meccset, de hát csak ők dísznek vannak ott, úgy látszik, pedig lehet látni rajtuk hogy nagyon szeretnének már meccselni, de semmit nem kezdenek velük, pedig qrva nagy meccset is kilehetne belőle hozni, mert az látszik hogy a tudás megvan, de hát McMajom csak szuperszínát nyomatja agybafőbe, az ő kis szerelmét, a trilliószoros bajnokot….

    az SS meccseinek a végeredményét, szeretném most leírni, mert olyan egyértelműek, hogy még egy 5 éves is megtudná mondani…. ja az adást nem értékelem, mert értékelhetetlen

    Lesnar vs Taker – Taker egyértelmű, nem is kell hozzá sok IQ 😀
    Cena vs Rollins – az az egy ami annyire nem egyértelmű, de mivel szuperszénát idén egyszer tisztán lepinelték, ezért idén több ilyen már nem lesz, szerintem DQ széna győzelem
    PCB vs Bella vs BAD – egyértelmű PCB 😀
    Matadores vs PTP vs Lucha vs New Day – PTP-nél már 2 hónapja van, Titusnak is vége az év apja push, szóval visszakerül a néger brigádhoz, matadores egy vicc csak tölteléknek van ott, Luchákat nem szeretik, ők csak a látványnak 🙂
    KO vs Cesaro – mivel McMajom-nak nem tetszik KO súlya, és Cesarot nyomatják, ő fog nyerni
    Ziggler vs Rusev – Rusev nyer, mikor Ziggler beadja majd a finisherét és pinnelne, jön Summer és megzavarja, utána Lana odamegy és cicaharc, és Ziggler majd Lanara figyel Rusev felkell superkick, accolade, vége 😀
    Amell,Neville vs Stardust,King Cosmic 😀 – egyértelmű Amell,Neville… nem azért tették be Amellt hogy elveresék
    Reings,Ambrose vs Wyatt,Harper – egyértelmű Shield tesók, ma is nyert Reings, múltkori ppv-n Wyatt nyert, most Reings fog, és Ambrose-nak még meccse sem volt a BG-n, a Moneyn meg kikapott
    Orton vs Sheamus – múltkor Orton nyert, most Sheamus, logika 😀
    Ryback vs Miz vs Show – Rybacknek sérülése van, és állítólag átakarják adni az övet másnak, Mizt folyton veretik, Show a visszavonulásról beszél, nem tudom, legyen Miz :D, 1 hét múlva megnézük mennyit találtam fel, szerintem 10per10 lesz 😀 bár jó lenne ha 10per0 azt jelentené hogy mertek újat húzni, de sajnos nem fognak 😦 😀

    Kedvelés

    1. Az a vicc, hogy Lana amúgy tanult Krav Magát, ami nem is igazán harcművészet, hanem ilyen mindenek felett álló önvédelmi rendszer, amivel nagyon könnyen kivégezhető az átlagember -mellékesen magyar illető fejlesztette ki-. Szóval nem puhány csaj ő, lehetne itt simán összehozni kevert meccset, ha már a zöld íjászt idehozták, nehogy már ezt nem képesek,,,

      Kedvelés

    2. Hát ezeket az általad borítékolt és biztosra vett eredményeket most megjegyeztem… a végén majd megírom, hogy ne menj el jósnak… 😀

      Kedvelés

    3. A legtöbbet szerintem eltaláltad 😀 Habár szerintem újra megcsinálják azt amit tavaly…vagyis a “tesók” egymás ellen fordulnak vagyis legalább is nagyon remélem…vagy ha nem is de akkor se nyerik meg a meccset, én arra tippelek hogy Deant fogják kopogtatni…és Reignsel majd jól elmorzsolnak pár tesóóóó könny cseppet vagy Dean-re támad….szóval a lényeg hajrá Wyatték , bírom Deant de ha ez így folytatódik akkor még 10 év múlva is a Shield felbomlására fognak emlékezni….–

      Néztem a bejelentett meccseket és csak egy Rusev vs Ziggler lesz szóval a csajok max a ringen kívül kapnak össze…itt tuti hogy Ziggler nyer bár szerintem a legjobb egy döntetlen lenne és akkor ha ketten kifeküdtek jön a két leányzó és adnak egymásnak a ringben is..és akkor a NoC-on egy Lana vs Summer ? talán 😀 nem hiszem hogy az SS-en lesz vége a feudjuknak….

      PCB vs Team Bella vs Team B.A.D

      Én Sashaéknak drukkolok, őszintén szólva mióta a TE-ba került Paige egyre kezd unszimpi lenni és nem tudom miért, lehet hogy az amit / ahogy szokott alakítani a karaktere, még akkor se tűnt ez fel amikor megjelentek az NXT-s dívák hanem azután így fokozatosan, pedig nagyon tehetséges nem is arról van szó hanem amit így most elkezdett sugározni a karaktere, na mindegy remélem ez még majd helyre áll …a csapatukból Charlotteot meg Beckyt nagyon bírom,

      Tag Team meccs: Igen, még mindig azt lehet elmondani amit eddig…0 vagy -1000 vagy lejjebb van ez a részleg ….pedig vannak tehetséges emberek a mostani felállásban is csak nem azzal a karakterrel amivel sokra vihetnék vedd pl: New Day…nem rossz TT finisher nem rossz tagok, nem rossz az összhang csak egy ocsmány karakter az amit rájuk ragasztottak és nagyon nehezen lehet majd róluk lekaparni…mert majd nagyon de nagyon de nagyon nehezen lehet majd ezt lemosni..Big E mit csinál ? a nagy erőverő ember aki képviselte Amerikát előtte meg Ziggler verő embere majd utána IC bajnok volt most 136xx kilóval ugrál a ringhez mint akinek valami elpattant ott fent és az LD meg az Ascension akinek az övközelbe kéne lenniük hol van ? Mert az LD-t látom a meccsbe de az övtől messze vannak (bár reménykedek hogy megnyerik de Vince azt mondja nem akkor nem -.-“”) az Ascensiont meg szinte nem is látom a közelbe, mert a nagy Főnök nem elégedett a teljesítményükkel meg maga a csapattal…komolyan ha minden jöttmenttel elveretik őket akkor minek tegyék oda magukat ?

      Egyenlőre ennyi a többit majd az SS előzeteshez

      Kedvelés

  4. Dean kommentárja (Romannel három dologban vagyunk nagyon jók: ivásban, bunyóban, és a nők magunkba habarintásában) és a tény, hogy Lesnart elverették a heel Takerrelen kívül semmi értékelhető nem volt most. Sőt, még a kevert Rusev-Rea vs Dog Ziggler-Lana meccsről is le kell “mondanunk”. Ha az egész SS ilyen szellemben lesz 4 óra, akkor már egyértelműen a Takeover viszi magasan a pálmát. Heh, most tényleg nem tudom egyszerűen többet írni,,,,

    Kedvelés

    1. ennyi. Rollins promója még ott volt, igaz a cikk nem írja le miről magyarázott, de gyakorlatilag arról beszélt hogy Cena a cég betegsége már tíz éve, hogy mennyi tehetség elől halászta el a lehetőséget, és el kéne tűnnie a süllyesztőben végre. hát mit mondjak erre, WORD. (utálhatjátok, de Rollins egyre jobb, ráadásul ugyanazt szajkózza mint ti minden áldott alkalommal.)
      jameg az hogy Rollins backstage gyakorlatilag *szobrot* kért magának (mint amilyen Andrénak is van, etc) ha megnyeri a meccset, amire apu és anyu azt mondták hogy megfontolják, amennyiben tényleg Seth nyer. Rollins így tuti nem győz, tisztán biztos nem, mert nyilván nem állítanak neki szobrot. még. 😀
      amúgy tényleg pocsék adás volt, a közönséggel együtt.

      off, de ezért külön most nem megyek a fórumba: BigShow belebegtette a visszavonulását (ellentétben Cenával). néha még fel fog tűnni, de nem minden adásban. kacsintgat a mozi irányába és a tehetségterelgetés is érdekli, de belátta hogy kifáradt.

      Kedvelés

      1. Rollins szobrot kért? lol Lehet, hogy Rollins is egy badass hell lesz, ha nyer (ami nem biztos). Ráadásul a pólója az a legjobb. Viszont az a legjobb, hogy Cérnát elég közömbösen fogadták. Remélem Rollins visz mindent, vagy Sheamus beváltja a tatyót.

        Kedvelés

        1. mindenkit elég közömbösen fogadtak kivéve Lesnart, rengeteg kritikát kapott a hétfői közönség. viszonylag lagymatagok voltak, mást sem vártak csak Lesnart, és rettentő bunkó módon a Sasha/Nikki meccs alatt már Lesnar ÉS JBL (???????) nevét skandálták.
          Mick Foley sem tudta megállni rant nélkül (riszpekt érte):

          amúgy szóról szóra igaza van ami a díva forradalmat illeti. rendes sztorik és feudok kellenek nekik, és az hogy adjanak mikrofont a kezükbe, már aki alkalmas erre, mert másképp nincs értelme az egésznek.

          Kedvelés

      2. Most Seth promója sem jött be. Pont annyit engedtek csak mondani neki, ami jé pont Cenának kedvezett, hogy megint ő legyen a jani. Undorító. Még Kevinnek sem engedték, hogy jobban kifejtse, amit gondol, pedig ő 2-3x többet mondhatott. Ez semmi más nem volt, mint hogy kihasználják a bádogfej megosztottságát és ezzel húzzák fel az aktuális heelt, viszont pont annyira csak, hogy mindig Cena jöjjön ki nyertesen, és pont ne mondjon annyit a heel, hogy a végén a sok suttyó bele is gondoljon, hogy lehet tényleg igaza van….pedig így a saját sírjukat ássák. Perpill nagyon úgy néz ki, hogy Cena a haláláig itt mocskolja a levegőt, és mikor majd teste szétrohad, szelleme itt marad és hoppon hagyja az egész céget, mert nem lesz egy erős karakter se, aki továbbvihetné a bizniszt. Ha példáznom kéne, akkor Cena a kannibál, aki a kezébe kapott magvak elültetése helyett inkább lerágja a saját húsát, és a kivéreztetés percéig fürdik a pénzben, Vince dett ugyan ez.

        Seth meg továbbra is jó lehetne, de nem ilyen langyi heelként, szerintem nem áll jól neki, ő csapatban jó heel. Mondom csapatban, és nem hobbitokkal. Nagyon kéretik már számára a face turn, mára már nagyjából megtanulta egész jól használni a mikrofont, szóval el tudná már adni magát promókban is, ringben meghát highflyer, tehát garantált lenne a siker.

        Kedvelés

        1. volt már jobb promója is ez tény, de amit mondott azzal nem lehet egyet nem érteni ugye. Cena amúgy egészen kilépett a gyerekbarát szerepéből, nem volt rossz promó dehát ez már senkit sem érdekel (engem sem). különben mindketten többször belegabalyodtak a mondandójukba. :>
          Seth szerintem lehetne kifejezetten erős heel is ha nem ilyen hülye módon “nyerné” meg a meccseit (több tiszta finish, kevesebb DQ, zéró menekülés) mert a karaktere azért szerintem elég jól adja a pofátlan rohadékot. én szinte el sem tudom face-ként képzelni, hát ebben most éppen nem értünk egyet, nabumm. 🙂 mindenesetre bármi is lesz belőle a következő években, ő biztos nem fog kikopni a rosterből vagy lecsúszni midcardba. be van védve rendesen a kis popója, remek politikus, minden fontos embernek sikerült csontig benyalnia.
          amit még olvastam a napokban, hogy Kevin Dunn még az aki a cég rákfenéje, hogy ő az aki belemászott Vince papa fülébe és tőle ered az Ascension, Adam Rose, KO és több tehetség megfúrása is. viszont! Adam Rose, olvastam olyat is hogy dark match-en hétfőn Curtis Axel ellen nem az Adam Rose karakterrel jött ki meccselni hanem sokkal inkább hajazott Leo Krugerre. reményhal!

          Kedvelés

  5. Nem volt rossz adás, de még akkor is gyengének mondható. Igazából 2 ember vitte a vállán a RAW-t: Cesaro és Orton. Jó kis csapat ők ketten. Adják oda nekik a TT öveket!

    Regins nyert szokás szerint, nem meglepő.

    Őrülök, hogy nem az a k”va bella rib”c nyert. Let’s go Boss! Simán ki lehet nézni, hogy ő lesz AJ utódja, ugyanis minden megvan hozzá, ami kell.

    A másik diva meccs jobb volt, ugyanis elég ritka Taminát és Beckyt látni bunyózni. Taminának miért nem adják oda a Diva Övet? Becky pedig kezd alulértékelt lenni (szerintem).

    Ziggler visszatért, ennek örülök, és Lana jól fejbe rúgta summert rae-t, epic. Viszont már Henry-t muszáj ennyire megalázni? Jó húsban van és ez látszik rajta, de a wwe fatálisan elk#rta őt is.

    Cérna g#ci visszatért, B#SZODJ MEG!!!! Ez a gyerekbarát ember puncizik egy élő adásban, ahol kisgyerekek is vannak? Gratulálok, p#raszt, te egy igazi példakép vagy. Ráadásul ez még dicsekszik is a 15x-ös győzelmével, és ezzel van pofája Ric Flair rekordját is a szájára venni. A beképzeltség magasiskolája. És van pofája beszólni még HHH-nak is. Undorító ez az ember a barátnőjével együtt.

    És a RAW főeseményére inkább nem mondok semmit. Csak annyit ,hogy nagyon ledöbbentem.

    És még egy dolog, amit én, itt ezen az oldalon néhány ember és tőbbszáz millió ember keresi rá a választ: Hol volt Kane?

    Kedvelés

    1. Ja, igen kihagytam a 8TT meccset: a Lucha Dragons többet érdemelne. Adják oda nekik a TT övet, mert ha náluk vannak, akkor az öv értéke az egekbe szökne. LUCHAAAA!!!!

      Kedvelés

      1. Ugye tudod hogy Szénával kapcsolatban nagy hülyeséget írtál? Esti mesét kéne olvasnia? Nem vagyok Szína párti de szerintem nem kéne minden mozdulatában a hibát keresni. Ha a kölykök seggét nyalja az a baj, ha rondán beszél akkor az. A mostani beszéde például szerintem marha jó volt, Rollins rendesen be lett oltva. Oké, hogy ilyen baby face-ként nem kéne Ric Flair rekordjával dobálózni de most legalább nem a respectes dumával jött mint mindíg.

        Kedvelés

          1. Mi a fenét mondtam istenem? Nincs igazad! Tény, hogy beoltotta és nem mondta a “respeckt”-es dumáját (hála az égnek), de ezt úriemberesen is meg mondhatta volna.

            Kedvelés

          2. Ha más ember beszél rondán egy egy adásban, azzal soha nincs senkinek semmi baja. Mondom én is rühellem Szénát, de az emberek kétszínűségét és balfaszságát mutatja az, ha olyanért utálják, amiért mást istenítenek.

            Kedvelés

      2. Akkor most Cesaro és Orton kapja a TT öveket, vagy a Luchák? 🙂
        Csak egyfajta TT öv van. 😀

        Kedvelés

        1. Őszintén szólva nagyon nehéz dönteni, de először a LD és ha jól fog tovább működni az Orton-Cesaro tt dolog, akkor ők legyenek a következők

          Kedvelés

          1. hát, Cesaro TT partnere Tyson Kidd ugye, aki talán még visszatér. Cesaro minden alkalommal Kidd-es karpánttal lép a ringbe, ez azért elég erős statement. 🙂 én a magam részéről jobban örülnék ha a LD lenne az új TT bajnok (bilibe lóg a kezem). Orton szvsz nem kifejezetten TT alapanyag és most Cesaronak is jól jött ez az egyéni szereplés. (még szerényebb egyéni véleményem hogy a Cesaro-Ambrose felállás sokkal szórakoztatóbb volt a múltkor, és nem csak azért mert Dean nagy kedvencem.)
            a TT vonal így is tiszta káosz. az Acension teljesen lesüllyedt midcard alá, a Los Matadores csak töltelék (minekvan), marad 3 használható csapat. és ha már csapat, akkor a Wyatt családot is vissza lehetne terelni a TT vonalra a családos feud után, ha már újra összeálltak.

            Kedvelés

  6. Még ha csak viccből is,de hogy lehetne egy lapon említeni júdást André The Giant, Bruno Sammartino vagy Ultimate Warrior-al.Hogy?Ez olyan mintha Puskáshoz hasonlitod dzsuuuuudzsdááákot.

    Kedvelés

  7. Most írtam pont a gépházba..

    Tré volt megint.Milyen lelkes volt már hunter,Rendesen beleélte magát a meccsek bejelentésébe he he.

    giga csokigolyó tényleg csak ennyit ér a csámpás uralkodónak?Egy volt nehézsúlyú világbajnokról beszélünk.Aki rengeteg mindent elért súlyemelőként,ami tiszteletre méltó.
    Jövőre lesz 20 éve,hogy pankrátorkodik.20 éve..ő se ma kezdte.Részese azon kevés személyek egyikének,akik még jelen vannak most is a szervezetnél,aktív tagként.És majd 20 éves karrierje után ezt érdemli?Ezt?Hogy mindenki,de tényleg mindenki elverje?rusev genyó hányszor verte már meg?5-10x?Ki tudja már.
    Szánalmas,ahogy bánnak vele..Még most is bivaly erös,persze már lomha mint a hegyomlás,Kane..de még mindig ég benne a tűz!
    És ahelyett,hogy az egyik öv felé terelnék,hogy normális izgalmas feudokat nyomjon,és vagy bajnok legyen,még 1 x utoljára,ezt csinálják vele…Sajnálom,mert nem ezt érdemli.Mindig is bírtam őt,jó meccsei voltak.Ha nem is volt pankrátorként akkora mint Taker,és nem is ért el annyi mindent,de a 20 év alatt sok mindent letett az asztalra.Sokan imádják őt,és velük együtt Én is csalódott vagyok..Jó látni őt,e bárcsak soha többé ne látnám inkább….

    A veszett kutya állitolag bukja az övet,de mizzel szemben?Nem hiszem.Kár h csak 3 an vannak ezen a vonalon,6-8 helyett..
    pinki minek tért vissza?0..

    A “bajnok” vs “bajnok”meccs vicc lesz,olyanok mint ő maguk.

    gondos bocs + hipó vs Cezaro + siklóka

    0 volt.Nagy csalódás.Az egyik jobban menekül mint a másik..A hófehérke vs vipera matyi feudok,így többesszámban már évek óta unalmasak.Anno voltak jó meccseik,de mostanában..orton kimélva van?Vagy csak gyenge szar?Mi van vele?Egy nayg 0 mostanában.Ha nem kerül öv közelébe elengedi magát?Mi van itt vazze..
    gondos vagy inkább gondatlan bocs is egy nagy 0.Amióta szopóág,azóta ilyen..nem tudom mit vergődik itt.Vagy kezdjenek vele valamit és kapjon sztorit,ellenfelet,lehetőséget,vagy húzzon el a halál f..a mert Én már most unom.Jó képességű,puszttíó heel lehetne,erre egy jólakot morcis ovodás,akitől elvették az utolsó kakaós csigát..
    Veretik,szivatják,tré karaktert eröltetnek rá.Süllyesztő.Ki miatt is?Ja persze,müzli miatt.
    Cezaro se tette úgy oda magát,ahogy mostanában szokta.Jó volt,de magához mérve csak átlagos.Tré meccs volt.Remélem vele kezdenek valamit,mert ha ő elbukik,és visszasilányul az aljadék osztályba..akkor hatalmas veszteség lesz számunkra…Amit nem akarunk.A majom fejű csillió szoros bajnokocska helyett az ilyen tehetséges pankrátorokat kéne támogatni és előtérbe helyezni.
    Ha Én lennék a vezér..minden máshogy lenne..

    Na,vajon ki is nyerte meg a meccset?harperke vagy szuper kentaur?Na?Senki?Szabad a gazdi?kentaur.Micsoda meglepő fordulat…Ujra,ismét,megint..mindig..
    Elég csendes,szolid,visszafogott volt Wyatt.Kár,hogy nem lesz család eggyesítés..se vörös szakáll,se az új tag aki valszeg rózsa lett volna a régi karakterével..mert ugye olvasni lehetett,hogy a csámpás uralkodó öri harizik rá,mert posztolgat ezt meg azt..
    Se Sting!Így egy sima 2 vs 2 meccs lesz..amit a szuperhős és a hűséges kiskutyája,akiben sokkal több van ettől..fog nyerni.
    Ahoz képest,hogy milyen nagy elámmal kezdték el a pofánkba tolni a Wyatt vs kentaur feudot,elég ellangyosult..érdektelenné vált.Remélem hamar vége lett,mert ezzel 3 karakter van visszafogva.A szerencsés szuperhős meg megy tovább..
    Wyattel minél előbb kell valamit kezdeni,mert ő a jövő muahahahahaha
    tt vonalra velük!!harperke a másik vadorzóval lett volna jó,de ha ő nincs a családfővel is jó csapatot alkothatna.Így végre öv közelébe kerülnének mindketten,sztoriban lennének,a tt vonal is felpörögne,és mindenki happy.Na,de persze jobb ha csak kentaurral vergődnek..

    Taker eljátszotta azt amit multkor.Tökönrúgás ha jól láttam..aljas módon ismét..
    lesnar mi a ge..ért mosolygott???A kivégzése elött?lesnar szürke vastag zoknija..jó hogy nem a nyakáig húzta fel..
    Elég szánalmas jelenet volt ez…És kiábrándító.Kezdem úgy érezni,ennyi lesnar veretés után Taker megint kifog tőle kapni…

    Kedvelés

    1. pinki az Ziggler akar lenni? akkor rohadtul vissza kellett térnie mert ő legalábbb ezzel a karakterrel sokkal nagyobb hangulatot ad mind a nyomorék jővőgyerek,ő neki már rég vagy TT vagy Intercontinentalis vagy akár simán a WWE ővet is neki lehetne adni,mert ugyan olyan szintű pankrátor mint a Sethcsicska sőt…..jobb is, sokkal erősebb…

      Kedvelés

      1. Hááát,én Zigglert valahogy jobban bírtam,amikor heel volt:) A karaktere jóval jobban megy hozzá,mint ehhez a facehez.Bár teljesen mindegy,mert mekmáhon nem számol vele komolyabban.

        Kedvelés

Vélemény?